Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

Nov Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Tuesday 28 June 2016

Besök på Gymgrossisten. Köpte mig ett par beigea Freddybyxor att växa in i. Så dyra, stabila och flexibla brallor har jag aldrig haft på mig. Proteingodiset gick inte att låta bli. Vi handlade nästan upp hela butiken
Sat 2 Jul 2016, 14:37
nice ass :P
  Reply

Sunday 19 June 2016

Grindar DOA fortune.

Saturday 18 June 2016

Första heldagen på semestern... sov ut ordentligt kan jag lova.

Friday 17 June 2016

Stefan skrev en lapp om vad han ville ha på pizzan och gav de till servitören ;)

Thursday 16 June 2016

Drog på tripp till vissa av ställen vi ska täcka upp.. Ett boende, ute i Björklinge samt Hagunda i Vänge - landet. Nu gäller det bara att koma ihåg allt...Hälsade på ena kollegans idylliska boende och hennes vänliga katt. Jättefint, blev bjuden på fika :)

Tuesday 14 June 2016

Direkt från Kina!

Sunday 12 June 2016

Var i Hofors, när hände det sist?!

Ung kille som körde bussen.. snacka som satan typ hela vägen med Stefan, mestadels om hans jobb som sjuksköterska ;)

Saturday 11 June 2016

O_O

Friday 10 June 2016

Nya skorna: game over!

Thursday 9 June 2016

Mitt jobbplace.

Wednesday 8 June 2016

Dessa veckor har varit ett rent HELVETE att färdas med tåg till och från jobbet. 5 kort att resa gratis med hela dagar, givit kontouppgifter på sista resan då jag blev 2 timmar försenad till jobbet... få se hur mycket pengar de ger mig.

Tuesday 7 June 2016

Finns en tant som solar topless som man ser rätt ut när man kollar genom fönster på fikarasterna... tror jag hoppar över fikat nu då xD

Monday 6 June 2016

Ett pass på gymmet och maxade på 135 kilo på benpressen vid hög positionering. Var enklare än jag trodde. Är rädd om mina små ben men ska försöka fortsätta på det!

Sunday 5 June 2016

Mycket hugg men inget napp.

Saturday 4 June 2016

Fin kväll :)

Friday 3 June 2016

RIP Freddie Wading :( Tack för Johnny Cash konserten för 10 år sedan..

Thursday 2 June 2016

Jahapp då ska man sätta sig ner och skriva ett klagomål åt Tåg i bergslagen som tabbade sig rejält mot Stefan precis. Sånt ska framföras!!Snart blir man ägare till eu-moppe då. Bara tacka och ta emot och se glad ut

Wednesday 1 June 2016

Elrullar hela dagen med bästis :D