Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Hemkommen igår

Friday 31 August 2012

Älskling mötte upp mig och bästis på station igår vid 10-tiden då vi var tillbaka i Gävle. Martina hängde med oss hem och väntade på skjuts, med hennes stora packning. Åt och klurade med skolområden. Några frågetecken men det mesta verkar än så länge lugnt. Har faktiskt påbörjat 2 uppgifter utan vidare litteratur eller föreläsningar och så har Martina fixat två dagar på Carema hälsocentral med start den 11:e september och då ska vi se hur elrullstolar fixas till vilket lär bli intressant :)

Hade fått Cashtavlan jag hade önskat mig av Stefan som välkomstpresent för han tyckte jag var så duktig :) Sedan gick vi vidare till en hamburgerbar och handlade på Willys, fira skulle det göras :D <3

Kanske inte syns så bra men oj vilka blåmärken på mina patellas :P Så går det när man försöker smyga på morgonen, med massa packning i famnen på ett rum där 9 andra personer ligger och sover i. Haha!

Stefan är sjukling också. Hål i armen :( Så går det om man vill bli sjuksköterska och måste ta sprutor. Usch, han ska vara med på BB mottagningar bland annat under praktik. Mycket praktik är det där men fy fan att behöva vara på just den avdelningen..! Inget han vill vara med om, såklart :S

Wow, jag är så jäkla trött nu! Pratades lite med bästis för att talas vid om lite frågetecken. Undrar om jag ska sova nu, lär bli medlem på arbetsterapeutprogrammet ikväll med.

Anemptybox, #3114966 and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 1 Sep 2012, 12:58
Den tavlan hade jag då inte tackat nej till!

My blog: http://Matrialism.soclog.se

Sat 1 Sep 2012, 19:59
RastaAsta  Hihi bra det, dessa är legendariska <3
Reply
Was written Fri 31 Aug 2012, 21:53 | Direct link Everyday  

Thursday 30 August 2012

Fick en välkomstpresent av my boy inför hemkomsten, Cashtavlan som jag ville ha <3 nu så hänger de tre största legendariska musiker ovanför sängen.

Thu 30 Aug 2012, 19:06
cash tavlan <3
Thu 30 Aug 2012, 22:02
RastaAsta  Mhm <3
Thu 30 Aug 2012, 22:27
Jjohansson23  Hmm vart bor du? Tänkte komma och sno den^^
Thu 30 Aug 2012, 22:29
RastaAsta  Haha ;) Finns på Gallerix.
Reply

Wednesday 29 August 2012

Liten bit av skolan som vi har vistats i under veckan :-D

Anonymous

Anonymous

Thu 30 Aug 2012, 21:00
Har du det bra? :)

My blog: http://WhoIAmRonya.soclog.se

Thu 30 Aug 2012, 22:02
RastaAsta  Ja tack :) Är tillbaka i Gävle nu :D Hur har du haft det själv i min gamla skola?!
Fri 31 Aug 2012, 12:29
Anonymous  Vad bra! okej :) Jag har haft det underbart!! Nollning kommer avslutas ikväll med finsittning och sedan Kåren :D Haft 3 föreläsningar, dock måste jag skynda mig att beställa böcker....:/
Fri 31 Aug 2012, 20:24
RastaAsta  Låter bra och glad för din skull att du verkar trivas :) Jo lite samma här.. är ju en viss skillnad på distans och mycket frågetecken på de nya systemen. Sitter här just nu och är lite halvt bortkommen kring det här med litteraturer faktiskt. Ska som tur var snart snacka med bästisen när hon slutat jobbet så kanske vi kan styra upp nåt tillsammans eftersom vi redan har köpt så mycket böcker redan. Hum hum! Du får säga till som sagt om det fattas någon bok så kanske vi har en ståendes i hyllan som du kan få köpa.
Reply

Tuesday 28 August 2012

Dagens mat, jättegod. Kycklinglårsfilé med kokos, lime, chilisås. Mums! Igår åt vi på ett annat ställe i skolan, Kinabuffé och efterrätten var friterade bananer och glass samt sirap. Åh. bästa att man får ta det själv <3

Anonymous

Anonymous

Wed 29 Aug 2012, 16:19
Åhh va jag älskar friterad bananer med glass! :D

My blog: http://iizriri.soclog.com

  Reply
More photos from Tuesday 28 August 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (30)

Monday 27 August 2012

Halva dagen har mobilen varit död. Resten på laddning. Snacka om oroliga folk blev. Framförallt Stefan, att jag inte svara i telefonen. Så har laddat den plus ställt in saker, bland annat datorn som stått ute i korridoren i 8 timmar! Den blev ej snodd :-P Lena, klasskompisen som vi kommit närmre än jag trodde jag skulle komma någon första dagen i skolan :-)

Sunday 26 August 2012

Kände igen mig direkt väl i Luleå, Filip och Fredrik liftar ju här i Får vi följa med? :-D Åkte buss från Boden hit, blev väckt av kontrollanten vid 6-7 tiden.

Saturday 25 August 2012

Snart åker vi!!

Anonymous

Anonymous

Sat 25 Aug 2012, 22:01
Sun 26 Aug 2012, 00:12
RastaAsta  Luleå.
Sun 26 Aug 2012, 12:49
Anonymous  ok
Reply

The ticket has arrived!

Friday 24 August 2012

DAYM DAYM DAYM! Nu har jag fått en SMS-biljett inför resan imorgon. LET'S DO THIS! Nu så känner man sig säker på att snart ska det åkas.

Bibblan var stängd så blir 20 kronor böter för att vi trodde vi var ute i god tid och när vi kom fram så var bibblan stängd för en halvtimme sedan. Tänkte lämna tillbaka spelen vi inte spelat sedan sist. Så på vägen till Coop där vi skulle handla tills imorgon, lite till så stod en man utanför en bar och när vi gick förbi honom så skrek han hålla?! på oss två gånger men jag fäste bara blicken framåt och ignorera. Jag hade varken cigg, tändare, pengar eller mobil. Måste ju varit förfrågan om det, vad annars?

Måste verkligen fortsätta packa nu. Men har duschat och målat tånaglarna så helt inaktiv har jag absolut inte varit. Pratat med Marre och allt verkar vara på sin plats! ;)

Hm, vissa personer som man kallar vänner bör man nästan sluta upp med att ha så hög uppsättning på sin bekantskapskrets, kanske börja kalla dom enbart för bekanta eller ex kompis? Tur att man på senaste tid fått bra mycket ordentligare vänner som är värd allt det bästa :) <3

Anemptybox, #3114966 and 3others likes the post
Was written Fri 24 Aug 2012, 19:59 | Direct link Everyday  

Återbesöket

Friday 24 August 2012

Doktorn hade akutoperationstid så besöket blev en halvtimme försent. Sånt ska ju alltid inträffa en själv. Örat har blivit 30% bättre på fem dagar och inga övriga fel kunde hittas. Remiss till öronkliniken för utredning. Så får se när och hur det blir!

Har annars legat och sovit under dagen, sov halvkast i natt och så magen, tog en Orudis för första gången. Gick bra att svälja de stora tabletterna :D Magen känns nästan som vanligt. Vilket under! <3

Ska snart till bibblan och sedan handla lite mer inför imorgon. Då blir det tågresa i 11 timmar ;)

En sak som händer mig ofta.. oftast på engelska, att jag tänker ett ord och precis i nästan samma ögonblick, någon sekund eller hundradel hör jag ordet på tv?! JÄMT TAMEFAN. Som idag satt jag med Songpop och funderade vilken låtgenre jag skulle låsa upp, bestämde mig för Hard rock, har låst upp rätt många nu faktiskt :) Sen ser jag "I love N.Y" Jag ba, vadå? New york? NEW YORK i samma stund hör jag på tv där King of the hill spelas. Okej om detta händer då och då men har hänt mig lite väl många gånger.

Bilden på mig och älskling som svärmor har ramat in och satt på väggen. Gulligt va? :)

#3088712, Anemptybox and 3others likes the post
Thu 6 Sep 2012, 21:10
Was written Fri 24 Aug 2012, 16:20 | Direct link Everyday  

Lunch på trevlig hamburgerhak

Thursday 23 August 2012

Nu när jag började ta en tugga på min Ikeapizza så kom jag på att vi åt på ett hamburgerställe idag. Vi har aldrig testat det stället tidigare och maten var väl sådär.. men det som var bra att all personal verkade så glada och trevliga. Samt att vi blev serverade en god soppa innan huvudmåltiden. Vilket vi blev chockade över! :P Har ni någonsin varit med om liknande?!

HAHAHA kan inte sluta kolla på denna video som jag började kolla på igår. Originala är ett bra klipp också. Älskar såna här personer. "DAYM DAYM DAYM!" <3

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Thu 6 Sep 2012, 21:10
Was written Thu 23 Aug 2012, 22:14 | Direct link Food  

Kineser och japaner, samt namnbyte

Thursday 23 August 2012

Var till skatteverkets kontor och dubbelkollade med dom om några saker och visade pappret som de tog hand om, skickade iväg till folkbokföringen och om si sådär 2 veckor kommer jag bra ha ett efternamn istället för mina två. Synd på sätt och vis för egentligen är jag en Andersson, då mamma också hette det från början. Men för att undvika strul och så räcker det gott och väl med ett efternamn gjorde jag mitt val. Tyvärr kommer jag inte kunna fixa till skolans system denna månad. Får bli nästa.

Titta, jag har BÖRJAT packa min resväska. Alla kläder, lite mat och snacks, laptop och skrivprylar. Blir mer!

Såg just denna kines/japan-film och kan säga att den var bra. Baserad på en sann berättelse.

Nu kollar jag på när Stefan spelar detta anime-spel. Ett rollspel som verkar bra. Inväntar magsmärta atm. Asiattema var det här, även SimCity social jag kör på Facebook har kinatema :P

Anemptybox likes the post
Thu 6 Sep 2012, 21:11
Lite Persona 3 sen!
Thu 6 Sep 2012, 21:13
RastaAsta  <3<3
Reply
Was written Thu 23 Aug 2012, 21:29 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 23 August 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Jag har fått mig en röd resväska!

Wednesday 22 August 2012

Mamma kom hit idag! :D Efter mamma var klar på sjukhuset åkte vi till Valbo. Vistelsen på sjukan gick fort för hon kom in 40 minuter tidigare typ :D

Fick en röd resväska av mamma, stor med sifferkodslås för bara 800 kronor! :)

Åt på Ikea, spätta, något nytt på serveringen där och det var inte fyskam må jag säga.

Haha när jag kom hem hade Stefan, som för övrigt började som sjukskötare idag, tagit bild på Lucce.. riktigt roliga bilder ;) Han rymde från nollningsskiten. Bra gjort tycker jag, vi fattar inte hur det kan vara så överskattat och älskvärt. Bara trams!

Efter dagen med mamma så påminde jag Stefan om att det var biodags, så vi hade 20 minuter att ta oss ner på stan och hämta biljetterna :P

The expendables 2 premiär, som vanligt krånglar biografen i Gävle men när vi väl fick se filmen kan jag inget annat säga att den var fett bra! Dock hade Stefan en ordentligt glad kille bredvid sig som trodde detta var årets komedi. Asgarvade högt igenom hela filmen, samt citerade flitigt.. kunde knappt hålla mig för skratt vissa gånger, han hade så härligt garv och dessutom satt han på bio med sitt egna sällskap. Men vissa stunder hade filmen ordentligt roliga scener :D

Lucce lade sig i knät mitt som en enda stor boll som ni ser fick jag också hålla i honom så han inte ramlade. Haha.. han är så tokig och älskvärd :)

Fick svar från folk i Luleå, de ringde även mig men som vanligt hörde inte jag det när jag befann mig ute! men hur som helst så för att byta till mitt efternamn måste jag ta bort det ena helt eller ha det som mellan namn istället för Jedland, det namn jag vill behålla. Så med lite krångel ska det gå. Började fylla i blanketter själv men sedan beslöt jag att faktiskt gå till deras kontor imorgon och få hjälp så allt blir bra gjort. Be om ett personbevis och hoppas bara att jag kan hinna med att ändra på systemet i skolan under denna första vistelse så det problemet går ur världen.

#3088712, Anemptybox and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 23 Aug 2012, 10:11
Härliga bilder på Lucce. Sigge är likadan! Katter är mysiga dom!

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Fri 24 Aug 2012, 16:10
Anonymous  Trist...får väl se hur det löser sig...kommer själv vara lite halv pank ett tag framöver
Fri 24 Aug 2012, 16:20
RastaAsta  Förstår..
Reply
Was written Wed 22 Aug 2012, 22:54 | Direct link Everyday  

Fokiwa igen

Wednesday 22 August 2012

För ett tag sedan gjorde jag ju ett inlägg om fina kläder på Fokiwa. Inte allt för mycket i min tycke och smak men har kommit in lite nytt och här är bilder på det jag tyckte föll mig på läppen.

Tänk om man hade massa cash...

lifeofpilli, Flywings and 3others likes the post
Wed 22 Aug 2012, 17:12
Wed 22 Aug 2012, 21:24
RastaAsta  Hihi japp!
Mon 27 Aug 2012, 16:32
Flywings  :)
Reply
Was written Wed 22 Aug 2012, 02:02 | Direct link Kläder  

Mjölke

Wednesday 22 August 2012

Legat och spela Dragon age och plötsligt vaknar Stefan till liv och börjar prata om insekter som lägger ägg. Så flinar han och säger att han inte är trött och vet vad han pratar om. Då antar jag väl hans ord och vill ha en förklaring, om han nu är så vaken som han påstår att han är. Får inget svar och sedan säger han att det inte var nåt särskilt. Men jag frågar igen, då blir han sur och säger till mig att hålla tyst. Ja.. vilken drömkille det är.. han är väl nervös inför skolstarten imorgon kanske. Vi firade för övrigt vår 5 år och 1 månads dag idag med pizza. Pappa opererade det andra ögat och jag har kvar knölen, något mindre är den men fan vad den började kilas nu! Kan inte låta bli att pilla och klia fast jag inte får :(

Sen är jag orolig äver Lucce.. har inte sett någon mer spya/kiss med blod i på golvet men små röda/orangea prickar i kisset. Ingen aning om det varit så tidigare och jag måste titta noggrant för att se det plus så är det inte mycket alls.. har inte råd och vet inte var veterinären ligger i Gävle. Så vad ska man göra? Tänkte berätta för mamma imorgon.. hon ska till sjukhuset och jag ska visa henne vägen. På kvällen blir det någon film, vet inte vilken men Stefan hade bokat biljetter åt oss... mycket action tydligen.

Ja, gud vad det ska vara mycket att tänka på.. sen så heter jag bara Andersson via Luleå och hur lätt det kommer bli att fixa till Jedland utan besvär vet jag inte alls. Fick inte logga in på IT-supporten så mailade en lärare, vill ju helst de ändrar det med det samma så man slipper förvirra folk i onödan. SUCK!

Anemptybox likes the post
Thu 6 Sep 2012, 21:12
Haha, vad dum jag lät.
Thu 6 Sep 2012, 21:13
RastaAsta  Ja och du trodde du lät smart.. ;)
Reply
Was written Wed 22 Aug 2012, 01:12 | Direct link Everyday  

Nya testade filmer och spel

Tuesday 21 August 2012

Igår kom Marre över och såg filmen Leon. Den var rätt så bra men inte den bästa filmen jag tittat på heller. Vi förstod inte vad växten hade för biroll och tyckte flickan var för underlig vilken ibland äcklade oss. Men men, det betyder väl bara att Nathalie Portman var en duktig skådis även som liten skitunge.

Har testat massa nya spel.. Family guy, Persona 3, Dragon age och Quon. Vissa av dom är riktigt sällsynta och går inte att hitta i Sverige, så vi har laddat ner dom. Portal 2 har vi klarat ut för någon dag sedan med. De 4 spel jag rabblade upp har vi bara testat och inte kommit så långt igenom på. En riktigt salig blandning :P

Marre ringde när jag tänkte fixa i bokhyllan med alla filmer som står där. Hon hade hittat jättebilliga reseväskor som hon ville informera om innan skolstarten. Få se hur det blir med det!

Undrar om det bara är jag som tycker djurungar oftast är sötare än människobarn?

Anemptybox likes the post
Was written Tue 21 Aug 2012, 15:43 | Direct link Entertainment  

Jag är då egendomlig...

Tuesday 21 August 2012

Nu har jag mer ovanligheter som jag drabbats av. Var igår till hälsocentralen eftersom det var stängt i söndags och örat hade inte gett med sig med dess otroliga smärtor. Men så på kvällen kunde jag faktiskt ligga på det örat med knölen i. Men självklart är det ju lika bäst att dra till hälsocentralen i alla fall. Väntade på att få komma in till sjuksköterskan och hon hade aldrig sett något liknande.. äh tänkte jag, hon är ju trots allt en sjuksköterska bara. Läkaren kommer ha sett detta problem tidigare!

Fick ju vänta en timme till på att få komma in till honom, plus att när vi väl fick komma in hade vi väntat en kvart för mycket eftersom de hade krånglat till systemet... medan vi väntade gick vi hem och tog cyklarna till skolan för att lämna in studieuppehållspapper på hälsopedagogerna.

Väl inne hos doktorn så hade han aldrig heller stött på mitt problem tidigare. Han kallade in en till doktor som nyligen hade varit på en öronmottagning men inte han heller kunde säga. Det var snack om bölder, cystor, cancerknölar, finne, vattenblåsor med möjligen bakteriellt innehåll som kan komma in i hjärnan och det vill man INTE. Samt nåt konstigt ord som vissa har lätt att få men det uteslöts för jag har aldrig råkat ut för detta tidigare och det borde jag i så fall ha gjort. Även tal om insektsbett. Sen kom jag in lite på böldpesten men det hoppas jag fan inte det är, ovanligt är det ju men i så fall kommer jag nog dö. Dock borde doktorerna påvisat det redan så stryker nog den anledningen.

Så nu sitter jag här och knölen är kvar, har inte en blekaste aning om vad det är och ska tillbaka dit på fredag. Kanske får penicillin eller dra till sjukhuset för vidareforskning, ingen aning men en sak är säkert och det är att på måndag börjar skolan i Luleå och jag ska dra på lördagskväll.. jävligt bra timing som vanligt :S

Försvinn nu tack. Orka betala pengar och dyrbar tid för att du ska sitta där!

Anemptybox, #3088712 and 1others dislikes the post
Was written Tue 21 Aug 2012, 14:05 | Direct link Everyday  

Monday 20 August 2012

Haha gammal bild!!Nu har jag mer ovanligheter som jag drabbats av. Var till hälsocentralen eftersom det var stängt i söndags och örat hade inte gett med sig med dess otroliga smärtor. Men så på kvällen kunde jag faktiskt ligga på det örat med knölen i. Men självklart är det ju lika bäst att dra till hälsocentralen i alla fall. Väntade på att få komma in till sjuksköterskan och hon hade aldrig sett något liknande.. äh tänkte jag, hon är ju trots allt en sjuksköterska bara. Läkaren kommer ha sett detta problem tidigare!Fick ju vänta en timme till på att få komma in till honom, plus att när vi väl fick komma in hade vi väntat en kvart för mycket eftersom de hade krånglat till systemet... medan vi väntade gick vi hem och tog cyklarna till skolan för att lämna in studieuppehållspapper på hälsopedagogerna.Väl inne hos doktorn så hade han aldrig heller stött på mitt problem tidigare. Han kallade in en till doktor som nyligen hade varit på en öronmottagning men inte han heller kunde säga. Det var snack om bölder, cystor, cancerknölar, finne, vattenblåsor med möjligen bakteriellt innehåll som kan komma in i hjärnan och det vill man INTE. Samt nåt konstigt ord som vissa har lätt att få men det uteslöts för jag har aldrig råkat ut för detta tidigare och det borde jag i så fall ha gjort. Även tal om insektsbett. Sen kom jag in lite på böldpesten men det hoppas jag fan inte det är, ovanligt är det ju men i så fall kommer jag nog dö. Dock borde doktorerna påvisat det redan så stryker nog den anledningen.Så nu sitter jag här och knölen är kvar, har inte en blekaste aning om vad det är och ska tillbaka dit på fredag. Kanske får penicillin eller dra till sjukhuset för vidareforskning, ingen aning men en sak är säkert och det är att på måndag börjar skolan i Luleå och jag ska dra på lördagskväll.. jävligt bra timing som vanligt :S
Wed 22 Aug 2012, 10:37
Så söt du är :)
Wed 22 Aug 2012, 11:34
RastaAsta  Haha här var jag nog 15 år :)
Reply

Fullt upp igår

Sunday 19 August 2012

Som jag skrev hade vi värsta tvätt och städdag igår, vilket kändes skönt. Men när jag var och handlade fick jag ett sms av mamma som skrev att hon och hennes kompis Helena hade varit i Uppsala och var på väg hem men tåget skulle inte gå för ens sent på kvällen, troligen inställt tåg.. det tåg de hade tänkt ta! Så jag bjöd självklar hem dom hit. Så jag plockade fram allt ätbart vi hade hemma typ, conjac och rostade larver bland annat. Mamma tog tre larver på samma gång och tyckte det inte var så tokigt. Det var trevligt att lära känna Helena lite bättre. Hon är finländsk som även hon är katttokig. Väldigt pratglad :)

När de gick för att ta sig ett glas vin vid stationen så blev det mer disk, dusch och tv-spel. Testade två nya spel: Dragon Age och Family Guy. Bra spel båda två, verkar det som. Somnade sedan till Tintin <3

Väl idag, tror jag att jag ska umgås lite med en kompis. Först ska jag äta goda pannkakor. Tänkte dra till hälsocentralen men på söndagar är det inte öppet. Är inte det lite konstigt? Precis som om man är ledig på söndagar så tar man ledigt ifrån sina besvär också på traven? Saken i örat har blivit värre... större, täcker ungefär 80% av örongången enligt Stefan. Så jag börjar tappa hörsel och kan fortfarande inte ligga på den sidan. Det gör sjukt ont och ser ut att vara någon slags böld :s Men drar väl dit imorgon och får vård. Typ spräcka den.. har slutat pillat på den och svalde ner en Ipren samt baddat den med Alcolösning. Åh, trodde jag bara hade 2 problem återstående gällande sjukvård men nej nu kommer ett tredje.

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 21 Aug 2012, 12:54
Tänkte bara säga, att jag flyttar till Gävle imorgon, finns dock inga studentbostäder /: Så ska hyra ett rum hos en dam i Sätra. Om du har böcker kvar som du ej behöver så är jag intresserad :) Jag börjar hälsopedagog imorgon :S :) Lite nervös!

My blog: http://WhoIAmRonya.soclog.se

Tue 21 Aug 2012, 13:56
RastaAsta  Okej, spännande och lycka till får jag lov att önska dig :D Har du namnen på böckerna du behöver?
Tue 21 Aug 2012, 14:44
Anonymous  Tackar! :D Lycka till med dina studier också :D Min första kurs heter Introduktion till Folkhälsovetenskap, ska se om jag kan se vad jag ska ha för böcker ;)
Reply
Was written Sun 19 Aug 2012, 14:21 | Direct link Everyday  

Klä er som i Hogwartsvärlden

Saturday 18 August 2012

Idag har varit en typisk städdag med dessa saker involverade: dragit fram vår sång och sopat samt fått mer ordning, gått upp med saker som låg där på vinden. Väl på vinden trampade vi sönder lite bananlådor och gick och slängde det. Tvättar gör vi också. Sedan handla lite smått och fråga på posten hur man vet vad en frakt på en bok kommer ligga på. Någon av er kanske är intresserad att köpa en komplett guide till högskolaprovet? Vi säljer nämligen våra tjocka bok som innehåller allt man bör veta inför provet i dagens högskoleprov. Alltså det nya, boken är i gott skick utan understrykningar och använd under ett par dagar.

Ska testa mitt nya spel och se om det funkar som det ska. Så ska det antagligen bli lite träning också! Titta här, vilka fina Hogwartsinspirerade bilder jag hittade:

Vilken outfit gillade ni bäst? Jag tror jag lägger min röst på Ravenclaw :)

Min favoritklädsel är...
Gryffindor
56%
Hufflepuff
0%
Slytherin
0%
Ravenclaw
43%
7 personer har röstat
SweetAndCrazy, 3welie and 1others likes the post
Was written Sat 18 Aug 2012, 16:53 | Direct link Kläder  

Och så lite annat smått och gott... kort och gott!

Friday 17 August 2012

Här är maten vi åt ikväll. Var inte så hungrig men gott var det med kebabspett och grillpotatissallad :)

Nu hänger alla mina massagediplom uppe samt mitt fina faddarbrev från brorsan och hans familj, eftersom jag fick bli deras senaste sons gudmor/fadder :) Stefans Årets säljare hänger prydligt högst upp!

#3114966, Darksess and 1others likes the post
Was written Fri 17 Aug 2012, 22:46 | Direct link Everyday  

Min stora katt

Friday 17 August 2012

Under Lucifers 5 åriga livstid har vi aldrig tagit några liknande bilder som ikväll efter vi hade varit ut med honom, klassiska Maine Coon med ägare bilder. För att just se hur stor han är, vilket kan vara svårt ibland på en bild utan något att jämföra med. Inte lätt att få honom att vara still, han blev lätt irriterad och bildkvaliteten är väl sådär.. men det duger att se storleken i alla fall :)

Nästan halva håret har växt ut igen eftersom vi rakade honom i sommars. Så när hans hår är återställt igen kanske fler bilder dyker upp för då ser han mycket större ut än såhär. Pälsen lurar en lite genom att tro katter är större än vad de egentligen är. Lucifer väger nästan 9 kilo idag, tror jag. Så han är ju stor i sig. Vilket är en helt normal vikt på en pojke i den åldern. Min fina kille <3

SweetAndCrazy and sofiasblogg likes the post
Fri 17 Aug 2012, 22:50
omg, vad stor katt!(:

My blog: http://sofiasblogg.soclog.se

Fri 17 Aug 2012, 22:53
RastaAsta  Hihi :)
Sat 18 Aug 2012, 10:42
sofiasblogg  :D
Reply
Was written Fri 17 Aug 2012, 22:10 | Direct link Djur  

Luleå om en vecka

Friday 17 August 2012

Jahapp, nu är det bara en vecka kvar tills jag och väninnan sitter på tåget upp till Norrbotten! Luleå tekniska högskola, here we come! Kommer antagligen hinna blogga lite även om vi är där.. har ju datorn med mig.

Stora finnar i örat är en rysare. Har inte kunnat sova på vänster sida på många dagar. AJ! :(

Sitter och käkar godis:

Ekonomiskt rekord i handling av matprodukter idag för oss.. 880 kronor! Ganska mycket för två personer utan inkomst :P

Har sprungit ärenden i stan idag igen innan vi åkte till Maxi med kompisarna. Köpte ram till triggerpunktens diplomet som jag inte hunnit hängt upp ännu och DVD-sivor så vi kan bränna mer spel. Så den ska spikas upp ikväll. Åt på Subway i solskenet. Hyrde om spel på bibblan. Så gick vi in på Game stop och bytte ut Halo 3 som inte fungerade, vilket var tråkigt för expansionen gick utan problem. De hade inga fler skivor inne så antigen kunde vi få ett samtal från dom då det är inne efter de har bokat om spelet. Men istället bytte vi in det till det här spelen:

Tror det är bra :) Går att låna 2:an sen på bibblan så det är awesome. Just nu spelar Stefan Kalle Anka: quak-attack. Haha... det är svårt :O

Igår då vi var ute med Lucifer så var den svarta grannkatten ute som vanligt. Lucce verkar ju se dåligt med till sist såg han honom. Helt plötsligt börjar min katt som är så feg springa mot honom så vi får faktiskt stoppa honom, vi vet inte alls hur bra han går ihop med andra katter och vill inte ta några risker. Då började han fräsa. Haha! Tuffing ;)

#3114966, #1336347 and 1others likes the post
Fri 17 Aug 2012, 19:53
Åh! Vart köpte du skittles? :D

My blog: http://colorklick.com

Fri 17 Aug 2012, 21:50
RastaAsta  Faktiskt, godare än Willy Wonkas godis :p Vet du om det finns andra smaker? Jag älskar surt men kul att veta ändå!
Fri 17 Aug 2012, 21:53
ColorKlick  Dom har jag inte testat, bara sätt. Ja du...påsen jag köpte var röd och de var väl original tror jag, men tror jag såg några fler, vet inte vilka smakar de var dock :)
Reply
Was written Fri 17 Aug 2012, 19:16 | Direct link Everyday  

Dove

Thursday 16 August 2012

Jag har alltid gillat Dove ;)

lifewithanimals, 3welie and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 16 Aug 2012, 17:08
Under om den funkar för mig...

My blog: http://twiiister.soclog.se

Fri 17 Aug 2012, 17:10
RastaAsta  Haha jadu :P
Reply
Was written Thu 16 Aug 2012, 16:27 | Direct link Entertainment  

Trevliga besök

Thursday 16 August 2012

Var till ungdomsmottagningen idag och snackade en halvtimme med en jättetrevlig sköterska i 60 års ålder. Fick en förklaring som jag knappt minns hälften av varför jag lider av dessa vad jag kallar menssmärtor... grejen är att det inte är mensmärtor. Något jag aldrig lagt tanken på är om man går på p-piller har man ingen riktig mens eftersom man är ju skyddad och får inte ägglossningen som är förklaringen till sammandragningarna. Blodet är från kärlen som lurar kroppen på nåt höger, tror jag. Det enda jag fick grepp om är att det är mina BLODKÄRL som får mig att vara dödens i 2 dagar varje månad. Om någon vet mer om detta kan ni gärna berätta. Hemskt är det. Jag råkar vara en av mycket få, en liten procent som inte får smärtlindrande genom p-pillerna, vilket är känt för att dra ner smärtan än istället göra skiten värre. Synd, men så är det bara och utan p-piller kan jag inte vara för det hormonella krånglet i mig. Sköterskans åsikt om detta var att det inte bara var synd om mig, utan det var även onödigt att må såhär. Det finns inte en riktigt bra anledning att som piller-knaprare behöva gå igenom det här.

Så nu väntar jag på att jag kan hämta ut ett recept på fler tabletter än de jag hämtade idag. Nämligen starkare värktabletter som hette typ Orudis. Det var en annan läkare som skulle på lunch så vi antog att hon inte hunnit fixat iväg remiss om det då. De kan man få magsår av och en överdos av dessa är på 3 tabletter bara. Starka saker som jag hoppas är till någon nytta. Skrivs även ut för de med reumatism. Hoppas som sagt det hjälper och inte ger mig massa elaka bieffekter som man läst om... Men är glad att för första gången tar någon utomstående detta seriöst med detsamma och ordnar tabletter åt mig. Hon sa det själv att plugga med dessa besvär är en pina, jo tack.. jag vet tänkte jag.

Trevligt ställe hur som helst, apoteket var det trevlig stämning på också.

#3114966, #3325319 and 1others likes the post
Fri 17 Aug 2012, 13:05
Roligt att det gick så bra <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Fri 17 Aug 2012, 17:10
RastaAsta  Japp, instämmer helt.
Reply
Was written Thu 16 Aug 2012, 15:37 | Direct link Everyday  

En bra dag

Wednesday 15 August 2012

Stefan kom hem, ingen mobil hade han för precis det betalsättet han hade var nerlagt idag på Coop för det strulade med datorn. Åt räkmacka och sen drog vi till stan och kollade in var en klinik låg som vi ska till imorgon. Kollade lite affärer som intresserade oss av olika anledning, fikade och delade på en Cola cherry i solen. Det är ju nämligen sommar nu igen :P

Var in på spelbutiken och fick tag i dessa, jag är inte så intresserad men Stefan hade precis tänkt tanken att köpa dessa. Totalt 170 kronor ungefär så det var inte så farligt. Nu har vi 5 spel i serien. Fattas 2 tror jag. Får se om de hamnar i hyllan så småningom :P

Gick in och visade Stefan en av alla plagg jag gjorde ett inlägg om igår att jag ville ha. Han älskar skjortan lika mycket som jag så det var hans förslag att köpa den :D <3 Älskar den! Lumberjacket skjorta ;)

Frågade honom om vi skulle dra till affären igen och se om det gick att hämta ut det nu. Det gick som ni ser. Så här är hans 50 kronors mobil, ny och fräsch. Verkar vara bra för att bara vara standard utan kamera och så vidare.. men inget jag skulle klara mig med under en längre tid.

Nu ska det spelas Portal 2.

#3088712, #3325319 and 2others likes the post
Fri 17 Aug 2012, 13:06
Min mobil är high tech!
Fri 17 Aug 2012, 17:11
RastaAsta  Ja, så inåthelvete!
Reply
Was written Wed 15 Aug 2012, 23:03 | Direct link Everyday  

Fokiwa

Wednesday 15 August 2012

Foki är en bloggare jag gillar, så jag läser hennes blogg ibland. Hon är numera egenföretagare på annat håll, hon äger en klädbutik. Kan väl inte påstå att jag gillar allt där men tänkte visa det allra bästa från affären. Funderar på att köpa något någon gång kanske :)

Fokiwa.se

Själv så väntar jag på Stefan, han ska komma hem med sin nya mobil vi köpte för 50 kronor på CDON. Haha :D

#3325319, 3welie and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 16 Aug 2012, 17:09
50 kr :o :D
Fri 17 Aug 2012, 17:11
RastaAsta  Japp, inte klokt vad billigt :P
Reply
Was written Wed 15 Aug 2012, 16:02 | Direct link Fashion  

Om tv-spel blev film

Wednesday 15 August 2012

Suttit här ett tag själv, mamma har åkt och Stefan kommer väl vid 15-16 tiden tillbaka. Lyssnat massa på Sepultura och Pantera, två hårda band som var ett bra tag sedan jag lyssnade på. Lyssnade däremot ofta på dom bland annat när jag var yngre. Hittade lite coola bilder på filmomslag, ifall tv-spel skulle bli till film:

..Hittade några till btw ;)

Vissa omslag, snyggare än dom andra.

#3155136, Anemptybox and 1others likes the post
Fri 17 Aug 2012, 13:08
Väldigt häftiga!
  Reply
Was written Wed 15 Aug 2012, 14:25 | Direct link Tech/Internet  

Överraskningen jag väntat länge på

Wednesday 15 August 2012

Har i flera veckor planerat en överraskning till min pojk. Svärmor tyckte att vi skulle ta, mamma och jag, bussen efter Stefan i måndags hem till Hofors för att gratta honom. Han hade redan fått present från mig men mamma hade ett kuvert med 500 kronor i att ge. Sedan ville vi bara dit för att fika och ha något att göra så våra planer har smitts under många dagar utan att han har vetat om något alls ;)

Åkte bussen dit, mycket folk som klev på och blev fast i ett vägarbete. Jag blev pirrigare och pirrigare och så hade vi planerat att Stefan skulle öppna. Allt gick åt helvete redan där vid dörren. Mamma ringde på som en tok, svärmor tar ner någon metallsak från väggen så den nästan slår i huvudet på svärfar för hon reser väl på sig antagligen för att Stefan ska komma fram och öppna dörren. Hon står helt i vägen medan hon ber honom öppna så det gick ju inte så bra.. så hon skrek att vi skulle komma in istället, hade varit roligare om han kunde ha öppnat själv men men.. han såg helt vilsen ut, ganska okänslomässig precis som om det inte vore någonting som inte var särskilt häpnadsväckande, det är ju ändå ett par mil till Hofors från Gävle så vi bor ju inte direkt grannar :P "Jaha.. är ni här..?" Jag gav honom en kram och sa ja. Hunden skällde ut oss totalt... han kände inte igen mig alls, kanske inte så konstigt för inte ens jag minns sist jag var där! Men sen förstod han nog vem jag var för vi började kela.

Men han förklarade sedan att han blev chockad men inte visat det och tyckte det var en kul grej. Jag fick massa saker av svärmor som vanligt. Servetter, ljusstake, luktljus, kruka, vantar.. :D Vi stannade inte kvar så länge men morsade på Krister och Kalle som åtminstone jag kände till sedan tidigare och så en gammal dam på närmare 90 år som hette Karin och hennes dotter Lena.

Innan vi åkte hem blev det min favoritpizza som bara finns i Hofors: Metin special. Bussen kom från ingenstans och den körde nästan förbi oss.. en utländsk chaufför, en envis sådan... irriterande jävel som ville bara ha rätt så mamma fick betala extra på grund av det, suck!

Irritationer på kvällskvisten utlöstes på andra höger och vänster så mamma och jag begärde en extra dag/natt tillsammans och till sist gick Stefan med på det. Så idag har det varit städdag och ganska mycket vilodag också.. inte allt för mycket jäkt och fläkt :) Såg ett bra program jag aldrig skådat på, Maximal security eller vad sjutton det hette? Jävligt bra program i alla fall tyckte vi. Handlade om fångarna på anstalterna i ett tungt fängelse i Amerika. Rekommenderar det väldigt mycket.

Nu är det dags att stänga av datorn. Goder natten!

Anemptybox and #3325319 likes the post
Fri 17 Aug 2012, 13:09
Jag blev så här :O även om det märktes dåligt.
Fri 17 Aug 2012, 17:12
RastaAsta  Vet det ;) <3
Reply
Was written Wed 15 Aug 2012, 02:20 | Direct link Everyday  

Dagens vill ha på Gina

Wednesday 15 August 2012

Var på stan idag med mamma, efter vi hade gått upp klockan 7 och tvättat till 10 och därefter sovit tills klockan tre. Ringde älsklingen som hade ringt, Marre med och Max ville ventilera sig men då sov ju jag så han hade hunnit gjort det redan :P Mamma och jag somnade klockan 4 typ i natt.. kvällen sög så vi ville ta vara på den och ligga och snacka efter vi kollat på Full frys. Vi pratade mycket om spökerier i kåken hon och pappa bor i.. det var kul! :D

Väl på stan ville jag ha mycket från Gina... se själva!

Mamma sover och här sitter jag. Imorgon kommer Stefan hem och får se om man får se Marre någonting. Hon ska låna böcker inför vår första kurs på min gamla högskola. Jag hade redan en litteratur ståendes i bokhyllan som jag minns en hel del ifrån. Så fick jag en fet bok på posten idag, skriven på engelska :( TAGGA!

Anemptybox, #3325319 and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 16 Aug 2012, 17:10
Fina kläder :)
Fri 17 Aug 2012, 17:13
RastaAsta  Ja eller hur? :) Nu har man första skjortan i alla fall.
Reply
Was written Wed 15 Aug 2012, 01:43 | Direct link Fashion  

Monday 13 August 2012

Har i flera veckor planerat en överraskning till min pojk. Svärmor tyckte att vi skulle ta, mamma och jag, bussen efter Stefan i måndags hem till Hofors för att gratta honom. Han hade redan fått present från mig men mamma hade ett kuvert med 500 kronor i att ge. Sedan ville vi bara dit för att fika och ha något att göra så våra planer har smitts under många dagar utan att han har vetat om något alls ;)Åkte bussen dit, mycket folk som klev på och blev fast i ett vägarbete. Jag blev pirrigare och pirrigare och så hade vi planerat att Stefan skulle öppna. Allt gick åt helvete redan där vid dörren. Mamma ringde på som en tok, svärmor tar ner någon metallsak från väggen så den nästan slår i huvudet på svärfar för hon reser väl på sig antagligen för att Stefan ska komma fram och öppna dörren. Hon står helt i vägen medan hon ber honom öppna så det gick ju inte så bra.. så hon skrek att vi skulle komma in istället, hade varit roligare om han kunde ha öppnat själv men men.. han såg helt vilsen ut, ganska okänslomässig precis som om det inte vore någonting som inte var särskilt häpnadsväckande, det är ju ändå ett par mil till Hofors från Gävle så vi bor ju inte direkt grannar :P "Jaha.. är ni här..?" Jag gav honom en kram och sa ja. Hunden skällde ut oss totalt... han kände inte igen mig alls, kanske inte så konstigt för inte ens jag minns sist jag var där! Men sen förstod han nog vem jag var för vi började kela.

Furuvik - kor

Sunday 12 August 2012

Har lite bilder kvar från Furuvik och kobilderna tror jag att jag inte lagt upp på bloggen än så varsågod!

Stefan var snäll och hjälpte ta ner granbarren till kossan och oj vad hon åt!

Riverman92, xPillanx and 2others likes the post
Was written Sun 12 Aug 2012, 22:58 | Direct link Djur  

En ny dag

Sunday 12 August 2012

Idag fick man ytterligare ett samtal från Luleå och det samtalet gick mycket fort.. haha, de ville tydligen bara önska en välkommen till skolan och fråga om man hade någon fråga. Jäkla trevligt universitet det där!

Hann precis in på bibblan och låna om spelen. Har gymmat idag och åt nyss middag. Stefan gjorde fiskpinnar med potatis och spenat, samt hade tänt ett ljus och gjort det så mysigt :D

Lucifer har inte spytt något mer, bara en gång igår.. tror vi, måste ju varit så. Han beter sig inte underligt så hoppas det fortsätter som vanligt nu bara :)

Fick denna bild av pappa, mamma har plockat mycket bär igår :P Ska bli saft av det. Mums! Hon kommer till mig imorgon och så ska vi ha en tjejkväll, ser jag fram emot :)

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Was written Sun 12 Aug 2012, 22:37 | Direct link Everyday  

En trevlig lördag var det här

Sunday 12 August 2012

Kenny var här nästan hela dagen. Kom 11:30 och åkte hem 22:00. Vi började med att gå hem till oss och lämna sakerna vi fick: soppåsar, medel till toan, tvättrasor och en helt ny och fin elvisp :)

Åkte sedan till Sandviken och vi bjussa på bussen. Typ inget var öppet där.. eller väldigt kort tid så det var egentligen helt värdelöst. Hade ej mobilen med mig så missade Luleåsamtalet IGEN! Kunde inte heller ta bild på maten vi åt.. åt på en galleria med vanliga, ganska billiga priser så vi förväntade oss inget.. Kenny bjussa som vanligt och vi fick skitfin mat allihop, upplägg och smaken var god! Till pannkakorna fick jag sylt och mjukglass :) Gjorde inte mycket med och åkte tillbaka, Stefan fixa så vi kunde åka på samma biljett, skiljde bara någon minut och bussen var ändå sen. Vi råkade missa en buss vi tänkte ta så blev ett ganska långt väntade på stationen.

Kenny bjussa på en smoothie och varsin räkmacka!! Han ville betala mycket mer men vi vägra :P Jag har inte ätit min macka än, för är fortfarande mätt.. haha!

Gick hem och fikade på negerbollar som han också köpte. Kollade på två filmer: Shawn of dead och Sagan om de två tornen :) Hängde sedan med honom till tåget. Bra dag! :D

Den enda dåliga var att efter en stund vi hade varit hemma hittade jag blod inne på toa.. såg ut att vara utblandat med magsyra så antar det var en spya från Lucce.. inget annat märks av ännu.. hoppas det var nåt annat än allvar. Annars måste vi leta upp en veterinär någonstans och klämma ut mer pengar åt det :s

Älskar dig katten... <3

Anemptybox likes the post
Fri 17 Aug 2012, 13:10
Tur att han mår bra nu!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Fri 17 Aug 2012, 17:14
RastaAsta  Ja.. så orolig jag blev :/
Reply
Was written Sun 12 Aug 2012, 01:07 | Direct link Everyday  

Geeky fashion

Saturday 11 August 2012

På tal om kläder... Marre överraskade mig och skrev hon hade köpt ett linne åt mig. Jag blev chockad och skitglad! :D Hoppades på att det skulle ramla in ett mms också, det gjorde det faktiskt. Precis om hon hade läst mina tankar!

Så såg jag att det var ett linne jag köpte i sommars i Ockelbomarknaden, med en kattunge som råkar vara min favorit. Av någon konstig anledning kändes det som att det var just den hon hade köpt innan jag visste det.. så hade rätt, även denna gång. Hon känner mig allt för väl men har bara inte orkat gå igenom alla 1000 plagg jag har :P

Hjärtat krossades där när jag var tvungen att tacka ifrån och skriva hur det var. Hatar det för är ju så glad och tackar ju gärna emot saker som köps åt mig med egen vilja, överraskningar från tomma intet! Är fortfarande glad att världens bästa vän tänkte på mig, jag vet hur det är.. vill köpa var enda hästplagg jag ser åt henne. Men skulle hon vilja bli av med det tar jag gärna emot dubbletter om vi ska snacka så söta linnen, hihi :) Men sa till henne att behålla det så vi kan matcha istället, raringen som hon är <3

lifewithanimals, Anemptybox and 2others likes the post
Was written Sat 11 Aug 2012, 00:44 | Direct link Kläder  

Flower power

Friday 10 August 2012

Inte nog med allt vi hunnit med idag är ju tvätten idag igen, som faktiskt hann tvättas idag. Ibland undrar jag hur effektiv man kan vara?! Nu funderar jag om vi ska köpa kattsant idag eller på måndag då det är 10% rabatt på Söders Zoo. Kattsand måste vi ha, men vad göra? Herren i huset får bestämma saken.

Såhär ser våra fina köksfönster ut nu, har två fönster till ovanför dessa som syns på bild eftersom vi har så högt i tak :) Kineiskt inspirerad bordsduk, fina underlag matchande de sköna skinnkökstolarna och den lila orkidén fick jag av mamma och den vita av svärmor igår, våra 5 års dagspresenter :D

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:49
Was written Fri 10 Aug 2012, 18:14 | Direct link Skönhet  

Vårddagen

Friday 10 August 2012

Idag har man haft mycket kontakt med sjukhus och andra vårdavdelningar :P

rjade med att jag vaknade och mådde fortfarande illa och allmänt dålig i magen bara. Frös gjorde jag fortfarande också. Men satte mig på cykeln med ett nytt bakdäck och rullade iväg med grabben. Drog in på kvinnokliniken och blev istället hänvisad till ungdomsmottagningen. Vilken skillnad.. i Uppsala fick man springa dit tills man blev 20 år. Här är det mer generöst, gratis är gott!

Vidare till lungmottagningen och väntade i väntrummet i en halvtimme. Där var personalen rolig och trevlig. Ena sköterskan kände igen Stefan direkt! Så nu är TBC-sprutan tagen och kommer bli lite annorlunda för Stefan under läkningsprocessen. Kommer bli sårskorpor och rinnigt i såret. Men nu slipper han drabbas av den sjukdomen då han ska börja jobba som sjukskötare. 700 kronor fick vi betala, tur att HIG kommer stå för kostnaderna sedan men vi som har det knaprigt med pengarna just nu behöver ju betala in det snarast så dålig timing i alla fall... tycker jag! Men nu är det som det är.

Åkte hem och såg att jag fått tandläkartid i september hemma i Uppsala, som inte är vårt hem längre. Såg till att direkt ringa och berätta det, trevligt och kort samtal.

Stefan hjälpte mig att fixa ett e-leg. Så med den kunde jag smidigt sitta hemma och beställa en passande tid nästa vecka till ungdomsmottagningen för ett snack och receptförnyelse. KANON!

Sen var klockan tre och jag behövde få i mig nåt, så tvingade i mig maten och mitt i allt ringde telefonen. Anade att det var Luleå och just då ville jag bara koncentrera mig på att tugga maten innan den blev kall så struntade i att svara. Trodde verkligen de skulle försöka igen en halvtimme efter eller så men icke. Om inte annat kan jag nog höra med Marre som ska få samma samtal. En student ska alltså ringa oss och berätta om vår nya utbildning vilket är trevligt men har inte direkt några mer frågor just nu så det är inte det absolut viktigaste just nu ändå. Vi alla tre jobbar och ska börja jobba inom vården :P

Sedan har jag behandlat Stefan med massage, både vanlig och idrottsmassage för han har problem med benet.

Ordvits för dagen är att den har varit SJUKT kul.

Nu precis ringde Stefan och skröt om att han cyklat enda till Sandviken. Vilket vi kanske ska åka buss till imorgon, då brorsan kommer igen! Han är duktig han :)

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:50
Snacka om effektiv dag <3
  Reply
Was written Fri 10 Aug 2012, 17:33 | Direct link Everyday  

Drag queens

Friday 10 August 2012

Wow... hittade dessa bilder häromdagen och tycker dessa är grymt coola och ganska inspirerande. Man ser alltså hur killen bakom sminket och perukerna ser ut, som vanligt med andra ord, till det kön de är född som. Tycker om Drag queens, jag gör faktiskt det.. häftiga sminkningar och allmänt bra underhållning. Samt att samhället i stora delar accepterar det här i dag är ju suveränt. Man ska göra det man tycker om! :)

polos, ColorKlick and 7others likes the post
Fri 10 Aug 2012, 15:55
Det är ju helt fantastiskt underbart med dessa människor! Och jag måste bara säga det att sista bilden är helt waaow! Ser ut som om det skulle kunnna vara en tjej på vänstersidan! Men alla de här ovanför är sådär snyggfina på något konstigt vänster! Kanske för att deras ''jag vågar'' lyser igenom! Vad vet jag.
:)

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.se

Fri 10 Aug 2012, 16:14
RastaAsta  Skönt att du håller med :) Mm, vilken otrolig talang dom har! Hade jag försökt skulle jag se ut som en clown tror jag.
Fri 10 Aug 2012, 16:15
SweetAndCrazy  Dolda talanger är oftast de bästa! ;)
Reply
Was written Fri 10 Aug 2012, 15:46 | Direct link Smink  

Igår-igen

Friday 10 August 2012

Vaknade klockan tio av att Stefan svara i telefon och av någon anledning hade på högtalaren: HALLÅ HALLÅ?!! Lät det.. det var hans mamma som sa att hon och svärpappa kommer på eftermiddagen.

Alla våra planer att fika och äta på Kina blev som bortblåst. Fika tänkte vi göra 22:30 men de hade stängt, enligt Stefan skulle de ha öppet till 00:00. Sen så blev vi så mätta efter kebabtallriken de bjussa på eftersom Stefan fyller år och så fick han 2000 kronor! :D Svärmor fick sin namnsdagspresent som var en ängel jag hade köpt för 10 kronor av porslin men klänningen var mjuk sammet.

Svärfarsan fixade nytt däck på min cykel medan jag och svärmorsan satt och snackade, hon och jag har snackat konstant om typ allt idag. Pratade mycket om framtiden och utbildningen och min nya utbildning jag ska börja, arbetsterapeut har hon själv varit i kontakt med flera gånger så hon skulle fråga henne om saker. Samt så säger svärföräldrarna att det är ett superjobb, så min framtid ser LJUS ut! En bekant hade fått jobb samma dag hon slutade bland annat. Sen har jag hört man kan bli chef också :)

Duschdraperiet hade blivit gammalt och ramlade ner hela tiden, varje dag och har blivit tejpat med det ena till det tolfte så nu är en ny duschstång köpt och uppmonterad :D

Kollat lite på OS och har sett ett nytt världsrekord. Har inte hunnit myst något alls med födelsedagsbarnet så ska väl göra det nu. Har en heldag för oss imorgon med och på lördag kommer brorsan och grattar honom samt ger oss elvispen ;)

Bild på mig och mor i min ålder.

SweetAndCrazy, Flywings and 2others likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:52
Mycket bra dag! <3
  Reply
Was written Fri 10 Aug 2012, 00:11 | Direct link Everyday  

Kattnappad

Thursday 9 August 2012

Började undra var fan Lucce var? Vända och vred på allt medan jag plockade upp tvätten. Det enda stället han kunde vara på var ute i trappen efter Stefan kom hem och fixat tvättid vid 00:00-tiden. Stack ut huvudet och ropade lite tyst: Lucce? Fick ett försiktigt jam tillbaka och så låg han en trapp upp och väntade. Där har han varit utlåst i cirka 3 och en halv timme. En feg kastrerad innekatt. Snacka om glad och till sig han blev när han kom in till oss igen och skulle springa fram till oss och markera :P Glad att vi hittade honom ♥

Ett osminkat och oredigerat Sarah-öga.

SweetAndCrazy, theperfectlife and 1others likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:52
Det var verkligen tur att vi hittade honom. :o
  Reply
Was written Thu 9 Aug 2012, 03:38 | Direct link Djur  

Igår

Thursday 9 August 2012

Åh fy.. sitter fortfarande i värsta stanken efter Stefan har råkat klämma för hårt på Omega-3 tabletten på min laptopskärm + överkastet. Som tur var hittade han en tvättid imorgon igen, vi som tvättade idag!

Men ja ja, igår så fick jag sms från Luleå att jag blivit antagen och att en student ska ringa och berätta om utbildningen.. lite småläskigt att vänta på att få höra om allt! Dom ringer väl säkert imorgon, då Stefan fyller år eller när vi är på sjukhuset... suck!

Efter tvätten så gymmade vi, hem och duscha och lite sånt och sedan drog vi mot kvällen till Donken i spöregnet. Regnat hela dagen.. suttit jättemycket framför min Tatueringsgrupp och bemött jävligt mycket skit bland kommentarerna. Riktig tuff dag må jag säga!

Fick häromdagen en lapp från Speecsavers att jag har gratis undersökning och kontroller av linser och glasögon men TROR jag utnyttjade det alldeles nyligen så ska nog inte dit igen.

Anemptybox, theperfectlife and 1others likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:52
Ursäkta fiskdoften :s
  Reply
Was written Thu 9 Aug 2012, 02:13 | Direct link Everyday  

Grattis min sköna!

Thursday 9 August 2012

Så såg han ut när jag träffade honom för första gången, han var 16 år...

Idag fyller han 22 år!

En mysig dag men god mat och fika står på schemat. Presenten fick han bestämma igår på Stadium och fick bli en löpartröja, fick hem 20% på posten samma dag så passade ju på:

Cirkeln på armen är efter testet på sjukhuset, vi ska dit igen på fredag.

PUSS PÅ MIN STEFAN PÅ SIN DAG <3

Anemptybox likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:53
Tack min älskade <3
  Reply
Was written Thu 9 Aug 2012, 00:57 | Direct link Entertainment  

Wednesday 8 August 2012

Saknar söte kompisen johan! För ett par dagar sen var det ett år sedan vi träffades för första gången. Då han åkte med bilen från Gällivare ner till Uppsala :)

Mon 20 Aug 2012, 10:54
haha minns de, länge sen :p
  Reply

The final countdown

Tuesday 7 August 2012

Höll ju på att glömma att innan vi såg Ice age igår så var det en minifilm som handlade om Simpsonskaraktären Maggie. Det var en stumfilm när hon lämnades på dagis till sin första skoldag. Ganska läskig och dystert :p

Vaknar till final countdown på högsta volym. Byggarbetarna vill föra ännu mer oväsen innan klockan slagit 10. Jag som somna sent och ska upp i bra tid, så var ju både bra och dåligt. Men jag tycker att byggarbetarna har väsnats tillräckligt så varför spela låtar på absolut högsta volym?! Aja, blev ju glad av smset från brorsan i alla fall som tacka för sist, var den bästa lördagen på länge och jag kan inget annat än hålla med om det :)

Heldag av informationssökande och försök till förståelse av schema, bokning av vandrarhem och köpt tågbiljetter. I slutet av månaden åker vi för första gången till Norrbotten! :D

Stefan var på sjukan och ska dit på fredag igen, då ska jag hänga med och försöka få saker kirrat.

Haha dessa roliga Luccekattbilder i inlägget tog jag i morse. Han låt på rygg och såg mysig ut!

Fiikii, Anemptybox and 2others likes the post
Thu 9 Aug 2012, 06:33
My kitten sits like that too!

My blog: http://lulua.soclog.se

Fri 10 Aug 2012, 17:29
RastaAsta  Cool :D
Fri 10 Aug 2012, 23:01
lulua  :)
Reply
Was written Tue 7 Aug 2012, 22:22 | Direct link Everyday  

BÄSTA DAGEN

Tuesday 7 August 2012

ANTAGEN FÖR HELVETE!!! :D

Nu blir det till att studera tillsammans med Martina igen, vilket vi har tidigare gjort i si sådär 11 år tidigare men känns ack allt för länge sedan. Det blir Arbetsterapeut på distans i Luleå, får pendla ditt med nattåget en vecka per månad till en början med. Kommer bli så spännande och bra det här!


SÅ JÄVLA GLAD JUST NU. Har fått massa fina grattis av så många idag och det gör mig bara ännu gladare :)

Bye bye hälsopedagog, hej arbetsterapeut! Startar den 27:e augusti.

Idag blev vår Maskensamling komplett, hade så tur att vi vann ett bud med just de tre filmer vi hade kvar :)

Firade med pizza! :D Firade även att det hade gått bra för NASAS sondlandning klockan 5 imorse som vi tittade på. Nu jäklart ska det tas prover på Mars så vi kan börja flytta dit snart :)

Var till bibblan och lånade om spelen och så kom det ut en patch till Metal Gear Solid som Stefan gillar så nu kan man få trophies i det spelet :P

Som inte allt det här vore nog med glädje så var jag på bio med Isabella. Filmen var skitrolig! Verkligen lyckad för att vara en nummer 4:a.

God natt från en glad tjej. Imorgon kommer Martina hit och börjar planera och beställer tågbiljetter!

xPillanx, idaeliina and 9others likes the post
Fri 10 Aug 2012, 21:54
Världens mest händelserika dag. KYSS <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 11 Aug 2012, 00:07
RastaAsta  Har varit många såna nu på senaste, tänkt på det? :)
Reply
Was written Tue 7 Aug 2012, 02:30 | Direct link Everyday  

Monday 6 August 2012

Idag blev vår maskensamling komplett, hade så tur att vi vann ett bud med just de tre filmer vi hade kvar :-)

Mon 20 Aug 2012, 10:52
aldrig sett dom där:p
Mon 20 Aug 2012, 15:59
RastaAsta  Sjukt :-o
Reply

Nervvrak

Sunday 5 August 2012

Sitter här och tycker söndagen kan dö. Vill bara ha måndag och det har jag velat länge nu, för då får jag reda på om jag är antagen på andra urvalet eller om jag är reservplacerad. Även om jag vet att mina chanser är större än riskerna så finns magkänslan där. Jag har alltid otur i livet, nästan så har antagligen otur nu med känns det som.. när man verkligen vill nåt! Jag vill mycket hellre fortsätta som arbetsterapeut fast jag börjar om från ruta noll och kör på distansstudier istället. Självklart finns det jobbiga saker med distansutbildningar men jag ser mest positiva och att gå där med min bästa vän är ju en dröm. Något säkrare framtid men ändå i samma spår jag tidigare gått på i 1,5 år. Känns SÅ perfekt om jag får bli antagen. Sitter bara här och stirrar och har inte lust med ett dugg. Typsikt mig när jag har jobbiga tankar. Sen när all den planeringen är klar så har jag nya planer framför mig som inte har med skola att göra, vilket också ligger och trycker. Mitt liv skulle se så ljust ut känner jag. Distansstudier verkar underbart!! Har planerat att jag ska börja söka småjobb vid sidan av när det blivit mindre att göra i skolan, sisådär termin 2. Kanske söker till massörjobb då.


Jag känner mig så isolerad och nollställd just nu. Intalar mig själv att jag inte kommer in och att det är omöjligt, så slipper jag bli totalt förstörd imorgon om jag får svaret jag fruktar.

Min vän jag ska gå med, i så fall, ringde nyss. Hon är också orolig och jag blir på bättre humör att få prata med henne ett par minuter. Bara lätta på trycket.. hatar egentligen att ha folk runtom mig när livet är osäkert och allmänt stressigt bara. För då blir man ju så tråkig av sig men hon har känt mig så länge och är en bra vän så hon om någon kan säkert se bortom mina känslor just nu.

Säger det igen, håller tummarna hårt nu. Jag vill det här känner jag på mig!

#3114966, 3welie and 2others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 13:41
Hoppas du kom in!

My blog: http://Flywings.soclog.se

Mon 6 Aug 2012, 15:08
RastaAsta  Tack och det gjorde jag, hihi :D
Wed 8 Aug 2012, 17:16
Flywings  Bra! :)
Reply
Was written Sun 5 Aug 2012, 18:53 | Direct link Skola  

Furuvik - får och getter

Sunday 5 August 2012

Medan jag, Martina och Kim var inne hos lemurerna som sprang omkring fritt runtom oss valde Stefan att dra in till sina älskade får och getter. Jag och Martina är uppväxt med det och tycker inte det är något speciellt. Bilder på lemurerna kommer sen!

Lottaslife, Flywings and 4others likes the post
Was written Sun 5 Aug 2012, 18:03 | Direct link Djur  

Sond landar på Mars idag

Sunday 5 August 2012

Idag skjuts som sagt en sond upp till Mars. Där ska det tas prover och undersökas, visst är det häftigt?! Snart ska vi kanske börja flytta dit också. Synd bara att Amerikas pengar drar till vapen och arme än till någon forskning överhuvudtaget. Då jäklar hade vi haft ännu mer high tech utrustning och varit en god bit på vägen redan. Människan har en tendens att välja fel val och tänka för mycket i nutiden än framtid, tyvärr. Vet inte så mycket om sonden men vi ska följa resan live under denna länk:

http://mars.jpl.nasa.gov/msl/multimedia/nasatv/

Observera tiden, vi räknade ut helt galet och måste vänta tills klockan 5. Så vi skiter nog i det :(

Sen vill jag också säga att brorsan är bäst för han har bjussat på så mycket i sommar... och nu har han köpt en ny elvisp åt oss för vår gamla 60-tals elvisp är sönder och vi är i behov av en ny. Mycket man behöver när man inte har egen inkomst.

theperfectlife and Anemptybox likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:40
Kenny är snäll!
Mon 6 Aug 2012, 15:11
RastaAsta  Ja, toksnäll så man scrattar så man sckriker som han skulle uttryckt sig!
Reply
Was written Sun 5 Aug 2012, 17:16 | Direct link Tech/Internet  

Furuvik - reptiler och kängrusafari

Sunday 5 August 2012

Lite bilder från reptilhuset kommer här.

Lite läskigt med alla skyltar faktiskt. Vi såg bara 2 minikängrus, wellingbys eller vad dom heter. Skitråkigt :P

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:41
Jag gillar i alla fall kängurur!
Mon 6 Aug 2012, 15:11
RastaAsta  Me too!
Reply
Was written Sun 5 Aug 2012, 17:07 | Direct link Djur  

Höjdardagen!

Sunday 5 August 2012

Pratat konstant, skrattat gott....

Helnice dag. 10/10 i betyg. Brorsan kom över och vi alla tre var på stan och kollade som hastigast. Köpte drömjeansen som sjunkit med 300 spänn. Sedan åt vi på en "ny" restaurang som hette Österns pärla. Deras meny var STOR. Men jag tog kyckligspätt som var jättefint upplagt på tallriken med en boll av ris. Det var japanskt. Kenny tog nåt kinesiskt med oxfilé medan Stefan testade bläckfisk. Stackarn som har problem med käkarna kunde knappt svälja :( Smaken var det inget fel på med konsistensen var som gummi och gick typ ej att svälja! Vi rekommenderar inte bläckfisk.Vidare till Dollarstore och shoppade för 200 kronor. Långvända med andra ord och så förbi nya huset i Brynäs och så hamnade vi på Skybaren :) Det var fint men lite blåsigt.. Kenny bjöd på lunch, middag som vi själva kokade ihop.. blev Stefans köttfärssås och så bjussa han på varsin juice med smak av passionsfrukt :)

Hem till oss och glodde på Sagan om ringen på tv och han for hem vid 22:00.

Har alltid velat haft dessa fulsnygga jeansshorts och då i början kostade dom 400 kronor. När jag testade dom så låg dom på superrea på 200 kronor och jag köpte dom nästan men modellen är enligt mig inte så snygg. Gillade mest nitarna och dens annorlunda utseende, fanns tidigare i rosa men tror jag hellre ville ha blåa. Svårt att välja där dock :P

Idag köpte jag dom för 100 kronor och det tycker jag dom var värda i alla fall.


Köpte godis idag och kan lova dom var mycket goda. Ännu godare än likörchokladen med Jack Daniels från Stockholm! Tänkte köpa ett bälte på Dollarstore med Jack Daniels, skulle ju matchat mitt linne ;) Men köpte istället:

Köpte 15 för 10 kronor xD

Köpte kattgodis, kallingar, hygienartiklar.. inte så mycket men blev totalt 200 kronor och det enda som inte kostade en 10:a eller 20:a var tre kallingar för 100 kronor men är ju fortfarande billigt :)

SoSofies, Anemptybox and 2others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:41
Riktigt rolig dag!
Mon 6 Aug 2012, 15:12
RastaAsta  Ja <3 Bästa på länge :)
Reply
Was written Sun 5 Aug 2012, 01:05 | Direct link Everyday  

Furuvik - dvärgsilkesapor

Saturday 4 August 2012

Här har ni en samling med några roliga/söta/fina-bilder på dvärgsilkesapor jag tog i parken.

Extremt söta apor. Vill gosa med en :)

theperfectlife, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Sat 4 Aug 2012, 23:34 | Direct link Djur  

Furuvik - schimpanser

Saturday 4 August 2012

Har inte berättat att jag var med Martina i torsdags och vi var runt på stan en stund och sedan hem till oss för att käka med Stefan. Spontant, mitt från ingenstans bestämde  vi oss för att fara till Furuvik och gå på deras djurpark och fotografera med våra systemkameror. Tänkte börja visa er några schimpansbilder.

Han ser så glad ut :D

Haha blev lite grimaser helt plötsligt :)

Så gjorde schimpansen lite då och då, man kunde inte hålla in sitt garv för det såg ut som att han menade vi människor som stod och kollade var dumma i huvudet.

Leksaken är en helt vanlig stövel. Den satt han och vaktade!

Detta busfrö gjorde både nummer ett och två.. mysigt xD

När aporna kom såhär nära en blev jag rädd och backade varje gång.. vilken respekt man har fast det är ett i princip obräckligt glas mellan oss. Kameran kunde inte fokusera för fem öre heller som ni ser... snacka om sur jag blev på det och att speglingen från dörren var alltid där :(

Riktigt gulligt när miniapan tog stöveln och trädde på sig den på foten, precis där den ska sitta :)

Synd att så mycket bilder blev bara sudd :(

Äppilepsi.

Hade tyckt denna bild varit väldigt stark om Stefans reflexion hade varit mer synlig. Men gillar bilden på nåt konstigt vis i alla fall :)

Ja, är vi verkligen så olika egentligen? Svaret är nej.

En bild med lite känsla i. En pojke som står och håller handen mot glaset mot vår långtidsförfader.

Före och efterbild - FÖRBANNAT tänkte jag efter att apan fått en spegling mitt på pannan. Det fixade jag fort till via Photoshop.

Högre upplöst bild och jag känner mig jättenöjd över den. Kanske var det den bästa jag tog under dagen.

Avslutar med en härlig gäspbild i 4 bildskollage. Gäsp säger jag också god natt och mer djurbilder syns här imorgon kväll! :)

3welie, Nikane and 3others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:43
Apor är intressanta!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 6 Aug 2012, 15:12
RastaAsta  Coola :D
Reply
Was written Sat 4 Aug 2012, 02:42 | Direct link Djur  

Pac-man figurer

Friday 3 August 2012

Tyckte dom var lite roliga, de flesta av dom.

3welie and Anemptybox likes the post
Was written Fri 3 Aug 2012, 23:35 | Direct link Entertainment  

Propp och annat smått och gott

Friday 3 August 2012

Nu vet vi hur det känns att byta propp också. Proppen för hela lägenheten gick idag, har suttit där i över 1 år. Hållbara mackapärer ändå ;)

Diskade igår, fast jag var så trött. Det skulle jag inte ha gjort för jag skar upp fingret på vår matkniv. Aj... började blöda lite men usch så det sved. Jag skar mig ganska djupt fast inte så långt. När mina städsysslor på kvällen var klara var jag ännu tröttare så la mig och fortsatte kolla på filmen Insidious. Den var faktiskt skapligt bra. Skräckisar är jag inte längre intresserad av, de flesta såna filmer är bara B och allmänt uttjatade bara. Fast denna var faktiskt värd att se om tycker jag :)

Efter filmen så var klockan runt 1-2 på natten och vi hör en man med en obehaglig stämma i rösten be en av grannarna, genom fönstret att öppna porten för han måste in. Innan det fick han hjälp att plocka småsten för att kasta mot fönsterna. Till sist klättrade han på byggställningen upp till vår våning, nummer två med andra ord. Så han gick förbi vårt fönster, allt detta kändes obehagligt... han skulle ta sig in till en av grannarna för han påstod att han hade betalat för den. Var nära att ringa snuten!

I natt drömde jag och Stefan om samma saker igen!! Om vår framtida bebis. I min dröm hade jag inte fött ännu men kunde se bebisens fötter ibland trycka ut magens hud. Stefans dröm var värre för då dog vår bebis, efter att ha åkt ett par gången med den på tivoli i London. Jag drömde också nåt om tivoli. Anledningen till att vi drömmer samma sak under nätterna är nog för att vi umgås mycket, ser samma saker och tar åt oss på ungefär samma sätt.

Jag och min nutida bebis.

#3114966, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:43
Vi drömmer samma saker :) <3
Mon 6 Aug 2012, 15:13
RastaAsta  Vi är perfekta för varandra <3
Reply
Was written Fri 3 Aug 2012, 16:45 | Direct link Everyday  

Tjohej igen

Friday 3 August 2012
Oj så länge sedan jag satt och hade tid framför datorn kom jag på. Nu är jag här igen, fått fler bevakare och tänkte dela med mig av fler bilder, måste bara lägga in dom på datorn först!

Idag skulle jag på bio, Ice Age med kompisen Bella men hon blev tyvärr sjuk så vi fick ställa in det. Istället har jag varit ut en snabbis med Lucce och ska nog träna ikväll.

Spelar ni några Facebookspel? Jag spelar ett för tillfället och det är Simcity Social. Det är beroende framkallande och under OS dagarna har och är det lite extrasaker att göra, så man kan vinna byggnader och pengar, diamanter. Vilket är bra och har kommit en bra bit men ännu finns det mer saker att vinna. Ligger lite efter nu eftersom jag varit borta från datorn rätt länge.

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Was written Fri 3 Aug 2012, 16:27 | Direct link Tech/Internet  

Thursday 2 August 2012

Kollade på insidious nyss.. läskig rulle! :-o

Anonymous

Anonymous

Fri 3 Aug 2012, 13:17
Fin bild på kissen :D
Fri 3 Aug 2012, 14:08
RastaAsta  Tack :-)
Reply
More photos from Thursday 2 August 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (191)

Wednesday 1 August 2012

Vanlig rundtur på Willys ;-)