Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Soclog, osocialare än någonsin

Tuesday 31 July 2012

Så låt mig liva upp stämningen en smula genom att visa läsarna djur med sina gosedjurssyskon :)

Sötnosar där <3

nettess, Anemptybox and 7others likes the post
Fri 3 Aug 2012, 19:30
Ugglorna är ju bäst! <3 ÄÄÄlskar ugglor! Har 17 ugglesmycken:)

My blog: http://Flywings.soclog.se

Mon 6 Aug 2012, 15:13
RastaAsta  Nej, har dom? Måste jag se efter :O
Wed 8 Aug 2012, 17:16
Flywings  :)
Reply
Was written Tue 31 Jul 2012, 23:09 | Direct link Djur  

Drömmar av en utsliten hjärna

Tuesday 31 July 2012

Usch vilka drömmar jag hade i natt, har allt för ofta svettiga och läskiga drömmar. Vi vaknade upp för att det åskade och vi blev lite osäkra på om det verkligen var det då byggarbetarna stod utanför våra fönster.

Säger väl som min bästa kompis skrev till mig att hon har mardrömmar, antagligen för all tanke på om jag kommer kunna plugga tillsammans med henne eller inte uppe i Norrland. Vi båda har tänkt på det varje dag i 3 månader nu tror jag.. börjar tappa räkningen. Våra hjärnor mår inte bra. Sedan har jag massa andra saker att tänka mycket på.. är orolig av mig, hur mår jag i min kropp egentligen? Måste både hit och dit till alla läkare för att få bukt med saker och ting.

Stefan och jag drömde Batmanrelaterade saker i natt. Skumt att båda gör det tycker jag. Jag drömde att jag hade varit ihop med Bane eller om det var Jokern och så hade jag blivit intresserad av själva Batman. Så jag blev instängd med honom och Bane hotade med att antingen skulle jag eller Batman dö, jag valde att han kunde döda mig. Men han gillade väl fortfarande mig och stängde bara in oss. Sen kom hans gäng tillbaka då och då och torterade oss. Det äckligaste var när de köpt en vass fiskelina de började dra mot min hals. Det gjorde ont så tog fingertopperna emot linan och de blev djupa och rinnande sår. USCH! Tänk att drömma det och vakna av åsksmällar.. svetten bara rann!

Tagit det lugnt annars idag.. ätit plankstek och inget annat.

Tredje gången gillt så är jag tankeläsare och Stefan ville vara extra kärleksfull mot mig och då hade jag hoppats på att han skulle ta halva disken och det var precis det han gjorde :) Så, nu ska jag diska.

Anemptybox likes the post
Was written Tue 31 Jul 2012, 18:44 | Direct link Everyday  

Pixar

Tuesday 31 July 2012

Gissa filmen.. svaret står längst ner på bilden :)

Yay, nyss ringde brorsan och frågade om vi vill ha hans gamla cykel och DET vill vi. Våra är dåliga framförallt min och tror hans till och med är bättre, mer hel. Tänkte på det idag innan han och mamma ringde.. tänk om han erbjuder oss den, eftersom han ska köpa ny! Tänk så bra man känner igen familjen :)

Anemptybox likes the post
Was written Tue 31 Jul 2012, 18:32 | Direct link Entertainment  

Cyklade i 22 kilometer samt styrketräning på det!

Monday 30 July 2012

Var ut till bibblan och hade en klänning jag aldrig använt. Den var för varm och efter ha suttit i solen, fixat med spelen på bibblan och hämtat ut paket och skickat brev gick vi hem och bytte om samt tog cyklarna och åkte fram och tillbaka till Valbo, bara för att göra nåt. I paketet vi fick, låg ett paket tuggummi med limecheesecake och kablar inuti. Tuggummina var goda och vi har väntat på paketet i över en månad. Postade in min adressändring så snart är jag Gävlebo på riktigt :D Pappa skickade hem det hit samt lite bilder från kameran de hade lämnat in rullen på.

Så såg paketet ut.

Jag påsken 2011 tror jag att det var.

Brorsan, mamma, Stefan och jag under denna midsommar.

En jättesöt bild på mig och gubben från i midsomrars <3

På vägen hem idag cyklade vi förbi skolan för att puppa i lite luft i däcket, efter några om och men var det klart. Min gamla cykel som jag haft i en månad typ är rätt halvkass men klarade av att cykla den långa biten. Sen satte jag mig på min nypumpade cykel, läte lite skumt om den och så KABOOM så var däcket helt utan luft. Så nu måste vi spara in pengar för att laga för tredje gången en cykel för i sommar. Jag får aldrig ha en cykel orörd eller i fred. Jag ska inte ha en cykel helt enkelt, en oskriven lag!

Styrketräning, efter det så handlade vi kyckling och åt det med couscous, mums! Såg killen på gymmet som rättade mig i en maskin, han från tv-programmet spårlöst. Han hade rättat Stefan häromdagen när han gymmade själv utan mig. Stefan såg att hans kompis var klar vid en maskin och började fixa med sina vikter där. Så då kommer han fram och läxar upp Stefan att man ska fråga innan man börjar. Så Stefan tar ett par kliv åt sidan och gör som han säger fast han var rätt så säker på saken redan. Mycket riktigt var han klar. Orkar verkligen inte med människor som ska rätta folk hela tiden och lägga sig i andra. Skulle den där mannen inte varit klar hade han väl sagt till Stefan snällt själv? Säger han nåt till oss igen ska jag fråga om han är delägare eller liknande, för vi klarar oss utan hans hjälp!

SweetAndCrazy, #3155136 and 1others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:46
Was written Mon 30 Jul 2012, 22:40 | Direct link Everyday  

Gårdagens trevligheter

Sunday 29 July 2012

Igår kom brorsan hit från Uppsala, fick ju ställa in i fredags på grund av mina smärtor. Trevligt och roligt som vanligt hade vi tre ihop. Han bjöd oss på fika och kinabuffé <3

Vi var in på länsmuseet, andra gången för mig och Stefan. Där kollade vi på konstverk och gamla föremål. Gamla, extremt rostiga svärd fick mig att minnas att jag grävt upp ett precis likadant på vår kolonilott för massa år sedan... hade totalt glömt bort det och måste fråga mamma vid ett tillfälle.

Dagarna som varit på senast har varit kjoliga och soliga :)

När vi käkade lunchen så satt ett gäng på 30 personer på andra sidan och sjöng hejarramsor. Vi klurade sedan ut att de kom från Malmö och var väldigt uppåt. Vid ett tillfälle spelade jag in upptåget på den andra restaurangen. Finns på mitt Steamzookonto: Jedland.

Förresten, tokdiggade fikets skylt med betoning på ordet "självklart" :D

Anemptybox, LANDSHARK and 3others likes the post
Mon 6 Aug 2012, 00:46
Vettig uteservering.
Mon 6 Aug 2012, 15:13
RastaAsta  Kort och gott, ja.
Reply
Was written Sun 29 Jul 2012, 23:07 | Direct link Everyday  

Överraskningar hemma

Saturday 28 July 2012

Pju, klar med alla inlägg från helgen i Stockholm... till sist, vad fick vi av mamma och moster när vi kom hem och de hade lämnat huset?

Av kattvakterna fick vi kort med söta skrifter. Kul att mamma skrev "önskar mamma och Peter" och inte pappa, passade kanske lite bättre när hon först skrev mamma :P

Fick även en orkidé av mamma, hade velat haft en blå eller gul men lila går ju ann också.

Fick redan använda vår stora kruka jag tog med mig hem efter ha snokat i pappas förråd :D

Anemptybox, TheStoryteller and 3others likes the post
Was written Sat 28 Jul 2012, 23:52 | Direct link Everyday  

5 års dagen i Stockholm, söndag - del 4!

Saturday 28 July 2012

Skansen: Aphuset, del - 2

Då blir det den allra sista uppdateringen om hur vi hade det på vår 5 års dag i Stockholm under 2 dagar. Det var mysigt och rätt roligt i huvudstaden. Älskling, jag älskar dig och tack för att du alltid funnits för mig i 5 år. Du är så himla bäst på alla sätt och vis!

Soclog önskade oss grattis på vår 4 års dag och missminner jag mig inte nu tror jag att ingen har skrivit ett grattis på vår 5 års dag, just här på Soclog menar jag. Ja, ja - det var bättre förr!

En apa med en fot på sig.

Timon, en surikat var inte en apa men han platsade inte i någon annan kategori som jag gjort under mina alla delar av Skansenresan. Sötisplutt är vad han är! :)

Kort därefter dog mobilen. Blev bara mobilbilder, inte den bästa kvaliteten men vem orkar kånka en systemkamera när man har så mycket ändå?

xPillanx likes the post
Was written Sat 28 Jul 2012, 23:31 | Direct link Djur  

5 års dagen i Stockholm, söndag - del 3!

Saturday 28 July 2012

Skansen: Aphuset, apor del - 1.

Var in på aphuset som kostade 100 kronor styck. Förjävlig stil att mjölka ut pengarna på folk för att se det bästa som råkar vara apor och kostar pengar. Aja.. fick gå en vända innanför buren till lemurerna. Har gjort det när jag var yngre så var ju dags för det en gång till kände jag :P

Behöver inte skriva det under varje bild men - underbart söta :)

SweetAndCrazy likes the post
Was written Sat 28 Jul 2012, 21:53 | Direct link Djur  

Ousch och aj

Friday 27 July 2012

Vaknade typ 3 gånger om jag inte minns fel under en sovperiod på 6 timmar för att det smärtade i magen plus något mongo utanför apade sig. Fick ta mig en Treo efter varje nyvaken gång. Stefan fick hämta åt mig, jag kunde inte gå upp själv. Tur att man har honom säger jag bara.. fick smsa brorsan och skjuta upp att han ska komma till Gävle tills imorgon, så ska försöka ringa honom och talas vid strax om det. Han skulle egentligen bjudit på lunch och ha de trevligt med oss som vanligt. Mår nog bättre imorgon.

Har varit metadels i sängen idag och surar över att det är just den där dagen i månaden... stapplade ut för att kolla in Bluray rean nere på stan men fanns inte ett skit där inne. Handlade lite till, saker som jag kom på i efterhand Stefan kunde handlat när han var ut till bibblan. Han lånade om The Darkness 2 som han klarat ut två gånger och Little Big Planet 2 åt mig som jag äntligen ska testa ikväll :D När han var i bibblan så ringde han mig och jag skulle skriva om Batman till vår kompis Stefan och blev avbruten när MIN Stefan ringde.. så gick det ett par sekunder sen så var Stefan där så min Stefan kunde lika gärna hälsa det jag ville skriva till honom, hahaha! Värsta timingen som vanligt :P

Stefan är på gymmet och jag väntar ivrigt på att få prova spelet!

http://grooveshark.com/s/Sleepyhead/3JcMOZ?src=5 - låt från spelet vi lyssnat mycket på.

#3088712, #3114966 and 1others likes the post
Was written Fri 27 Jul 2012, 20:29 | Direct link Everyday  

Helt och rent, värk och svin

Thursday 26 July 2012

Sitter man här då med vääääärldens magvärk. Haft tvätt och städdag. Orkar inte med mycket dagar som denna. Ganska varm dag även idag. Nyckeln till cykeln försvann. Trodde vi hade tvättat den och att så länge fick jag ha den cykeln...  men vi hittade den i cykeln, där hade den suttit ett tag :D

Sedan skrev jag någonting angående Dayviews grupperna. Jag är skapare till flera stycken av dom och min mest framgångsrika är den som handlar om tatueringar, där man lägger upp och visar andra sina verk. Den har snart 3000 medlemmar och är en av de största.

Är så jävla tröttsamt att arbeta med nätverk vars medlemmar beter sig som svin mot andra. Yttrandefrihet ♥ bla bla bla... allt är fan yttrandefrihet och inget räknas som kränkning och mobbning på nätet längre? Hur fan orkar man som människa enbart skita ner kommentarsfälten med massa negativt om andras tatueringar eller annat tillhörande en annan person som kanske blir ledsna att få läsa det? Dom måste må förfärligt dåligt i sina liv. Ska man vara fräck i käften ska man fan våga vara det IRL också, annars är man inget annat än ett omoget kräk som tror h*n är tuff! Ge glädje, få den tillbaka.

Riktigt patetiskt och onödigt beteende. Jag skulle må skit att skriva elakheter, framförallt när det inte sker öga om öga.. känns så fegt. Leta fel kan man gott göra i huvudet i sin ensamhet, det är mycket enkelt att klicka bort från sidor vars bilder inte är i ens tycke och smak och låta kommentarsfälten förbli tomma. Det jobbiga är att det är jag som gruppskapare som måste sålla bort detta, säga till, kicka samt ha diskussioner med moderatorerna eftersom vi vill att medlemmarna ska trivas.

Vissa har det svårt att tänka framåt och har sina brister till att agera trevlig individ. För drabbas det negativt för andra är det alltid svårt att vara accepterande hur andra beter sig. Det måste vara ganska stora problem personerna i fråga har.. sker ingen förändring vet man ju också hur det går för dom i framtiden. Man får ju dela med sig av negativa saker till andra men då kanske man bör skriva mer motiverande, ta vara på den yttrande frihet man har än att nöja sig med att skriva "ful". Vi bör egentligen var fler mods som säger till men har inte hittat så många än, för gruppen har strax 3000 medlemmar och växer varje dag. Då är det svårt att bara vara 2 aktiva mods av 4.

Någon som känner sig manad till att agera moderator tillsammans med oss?

Was written Thu 26 Jul 2012, 23:48 | Direct link Tech/Internet  

5 års dagen i Stockholm, söndag - del 3!

Thursday 26 July 2012

Skansen: Reptilhuset.

Jag, med ajande fötter och ben och Stefans stora tröja som jag använde som kjol. Hade mest tjocka kläder nerpackade för vår 2 dagars vistelse i Stockholm. Så linnet var lite väl kort för att bara ha kjol så till sist fick det bli att knyta denna runt midjan. Jag är ju en proper person som inte vill styla med min snygga stjärt för mycket, haha. Som tur var fick vår stora påse och ryggsäck plats i ett förvaringsskåp som vi fick betala 30 spänn för att ha bagaget i. Annars hade dagen blivit ännu tyngre.

Anakondan <3

Skallerorm! <3

Här kommer Piff och Puff!

Om jag skulle haft fåglar i bur hade det blivit denna art. Alla andra fåglar skriker så förbannat och är inte lika söta :(

Vandrade en liten runda bland apor som man aldrig fick se, i en grotta gick man förbi Ben Rangel.

Såna vackra djur, kan man dö för.. bokstavligt talat.

Får jag lov att presentera - Världens fulaste djur, naken mulvadsråtta (?).

Innan vi gick ut från huset så klappade vi en orm, jättemysig att ta på faktiskt. Minns när jag var ganska liten hade jag en runt halsen. Även en luden spindel klappade vi på hans bakben. Det var kul :D

#3088712, #3114966 and 4others likes the post
Thu 26 Jul 2012, 18:39
Ska köpa en naken mullvadsråtta till dig! <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 26 Jul 2012, 23:35
RastaAsta  Tack, precis vad jag önskat mig <3
Reply
Was written Thu 26 Jul 2012, 18:33 | Direct link Djur  

5 års dagen i Stockholm, söndag - del 2!

Thursday 26 July 2012

Skansen: svenska djur.

Det var näst intill omöjligt att få okej bilder på skogens konungar.

Kul att se björnar, 4 stycken på samma gång som låg i en klump och sov. Såna strosar runt tågstation och våra stugknutar i Lingbo, nu fick man se dom på riktigt!

Väntade inne i fågelburen efter något vackert som inte dök upp... men till sist:

Ugglor är nog bland de djur jag gillar allra mest. Inga bra bilder gick att ta på den heller.

Lodjuren! Lucce är känd för att likna dessa djur. Söta kattungar hade dom också.. åh, smälte <3

Shit vilka söta och gosiga får vi satt och kelade med! En annan tjej satt bredvid och gosade med ena, så frustar den till då hennes ansikte var jättenära dens.. luktade väl konstigt om henne så, sur uppstötning annars. Haha vilken reaktion hon fick! Vi bara skrattade xD

Detta får var ute på vift, på rymmen och började beta på rabatterna. Undrar om skötarna fick tag i den sen?

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Was written Thu 26 Jul 2012, 18:08 | Direct link Djur  

5 års dagen i Stockholm, söndag - del 1!

Thursday 26 July 2012

Skansen: vattendjuren.

Ännu en strålande dag! Morgonen började rätt så skit och blev väldigt arg att vissa saker togs upp i så opassande tid. Tänker inte gå in i detalj, så dumt var det och höll på att fördärva hela dagen :s

Gick till skansen från vandrarhemmet.. var en bit och satte oss och käkade i grillen utanför.

När sälarna vinkade fick de mat från djurskötarna :D

Stefan hörde någon säga att de matade sälarna vid en vis tid så vi tog vara på den informationen ;)

När skötarna matade med fisk var naturligtvis fiskmåsarna på plats och fick sig ett par firrar :P

Söta sälen kollade på mig hela tiden <3

Under vattnet är inte mycket genomforskat. Det är lite som en helt annan värld där under.. där finner vi mycket fula fiskar ;)

Avslutar inlägget med vatten, inga djur men bara båtar!

ColorKlick, Lottaslife and 4others likes the post
Thu 26 Jul 2012, 15:35
Roligt på Skansen :) <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 26 Jul 2012, 17:18
RastaAsta  Japp! Mer bilder kommer <3
Reply
Was written Thu 26 Jul 2012, 00:22 | Direct link Djur  

Denna varma ljuva dag

Wednesday 25 July 2012

En av mina outfits idag. Kändes inte riktigt jag men jag trivdes rätt bra i det i alla fall :P

Lucce för någon dag sedan, somnade till på mig.. sötnosen <3

Fick panik när vi vaknade typ 13-14 tiden och insåg att då var det 28 grader i skuggan. Kastade i oss mat och sommarklädsel och gick ut. Stefan var lagom tjatig som han alltid är, han tror väl det brinner hemma då han har panik att sitta still ute mer än en kvart. Herregud, när det är sol för första gången ute ska man ju chilla bäst fan man vill tycker man ;) Handlade lite smått och gott, bland annat en ängel i porslin med sammetskläder för tio kronor åt svärmor som hade namnsdag, fina trosor åt mig och så på marknaden en äppelklubba som var indränkt i socker och strössel.. det var ingen höjdare och förstår inte varför det verkar vara så eftertraktat på marknader?

Var ut igen en snabbis med Lucce, var Stefan som vanligt som ville in. Efter det så handlade vi, gymma och handlade igen. Precis då vi skulle gymma började det åska och regna, det som hade varit så fint hela dagen. Men det har ju regnat varje dag en skvätt så varför inte idag också då? Tycker ni det är okej att för första gången ha en hostattack i trappen under ett par sekunder? Satte dricka i halsen och hostade hela vägen hem inklusive trappen. Fick en arg blick av Stefan och har diskuterat det är okej att hosta eller inte. Men att folk dunkar på musik mitt i nätterna under vardag är liksom inget jätteallvarligt enligt honom. Undrar om det bara är jag som tycker detta är märkligt?

Thu 26 Jul 2012, 08:29
Man måste väl få hosta! :S

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.com

Thu 26 Jul 2012, 14:59
RastaAsta  Tycker jag också, är så tyst i trappen så det räcker :P
Thu 26 Jul 2012, 15:12
SweetAndCrazy  En hostattack kan man ju inte riktigt rå för.. :P
Reply
Was written Wed 25 Jul 2012, 23:35 | Direct link Everyday  

Det vi köpte igår

Wednesday 25 July 2012

Cyklade iväg till Maxi affären förrgår kväll och hittade en hylla med amerikanska prylar, köpte lite :D

Okej, börjar med lite mer försvenskade grejer. 20 kronor för alla kattpåsar, Lucce får sällan billig blötmat. Hamburgerdressingen hade jag inte sett tidigare, fanns med peppar också. Fanns massa nyheter jag ska köpa vid andra tillfällen vid katthyllan. De kommer dokumenteras här kan jag lova ;)

Älskar priserna där. All choklad för 10 spänn.

Godis från Willy Wonkas godisfabrik :) Man öppnade i båda hörnen längst upp för paketen är delade på mitten med en vägg så man kan bestämma vilken smak man vill ta!

Ännu mer körsbärgodis <3

Bob Marley drinkar!!! Klagar inte på smaken men var inte den allra bästa. Bättre än Root beer som smakade Jenka, tuggummin ni vet.

Söta saker för osöta dagar!

Två nya burkar för billigt pris, Lucces favoriter och är helt tokig i dom, han som ogillar godis. Testade två nya smaker som fungerade utmärkt, nästan bättre. Nästa gång ska jag ta den som är bra för tänderna!

Lucceponken var ju superglad när han hörde att Stefan serverade blötmat. Ser ni hur han sträcker fram tassen i all extas?

Hallon är ändå bästa bäret, körbären som på servetten är precis lika smarrigt!

jjennysjoberg, Riverman92 and 5others likes the post
Was written Wed 25 Jul 2012, 01:55 | Direct link Food  

Soclog.sämst, spela The Sims istället

Wednesday 25 July 2012

Tur man är duktig på att pusta ut och hålla lugnet när man totalt raderar sitt tidigare inlägg med ett nytt. En typisk Soclogbugg, så låt mig skriva om allting fast nedkortad version då jag precis skrev om hela vistelsen på bion för cirka 30 sekunder sedan.....

Innan bion och Donken satt jag och spelade The Sims, laddade ner en fil med alla expansioner. Satt i typ 5 timmar med det och dekorerade, fuskade och försökte bli stjärna. Det är svårt för spelet är så extremt dåligt egentligen.. ändå har jag alltid gillar Sims, just ettan är ju inte alls genomtänkt och tvåan och trean har ju klart förbättrade funktioner. Så fort man lyckats tillfredsställa sin Sim så är en annan mätare snart nere igen och det resulterar att man inte hinner åstadkomma något med sin Sim. Så som att bli kändis, man hinner bli nedrankad så tidigt bara för man inte har möjlighet att göra vissa saker på grund av tidsbristen. Har spelat Sims sedan de kom ut 2000 så de förblir ett av de bästa spelen trots sina motgångar. Få se om jag lyckas modda det här...

Anemptybox likes the post
Thu 26 Jul 2012, 15:37
Roligt att man kunde ladda ner alla!
Thu 26 Jul 2012, 17:19
RastaAsta  Tack :D
Reply
Was written Wed 25 Jul 2012, 00:32 | Direct link Tech/Internet  

Hemkommen från fladdermöss

Tuesday 24 July 2012

När jag kom ut från bion var det hur milt som helst och klockan hade nästan slagit ny dag. Kom hem och såg det var nästan 20 grader fortfarande! Svettades mer när jag kom hem ikväll än någon dag under hela sommardagarna.

Filmen var grym, framförallt slutet. Men jag tycker Dark Knight var strået vassare. Saknade ju skönheten Jokern för mycket, han var bättre att se på än de nya skådisarna tycker jag :( Applåder fick filmen vid två tillfällen. Skulle nog ge den 8/10. Den var välgjord och storyn höll bra genom hela filmen. Fast den var väldigt lång och inte spännande precis hela tiden upplevde jag.

Publiken var bättre än vanligt men var mycket spring i början av filmen på vår rad samt raden framför.. underligt kan man tycka. Kände på mig trots att lokalen var utrymligare än vanligt att jag skulle få antingen popcorn eller chips på huvudet och hann knappt tänka den tanken så hörde jag ett ursäktande och sa högt att jag snart blir mörkrädd och tänkte "ah! gratis popcorn". Under filmen lekte grabben bredvid med flaskan i munnen och satt och klämde på den sådär irriterande. Scenariot då jag ser flaskan trilla och mig säga: varför vet jag allt i förväg? Tja, erfarenhet ;) så känner jag kort därefter något stryka mot min arm och sedan en ihålig duns mot golvet. Flaskan var nere. Jag är en spåkärring, förstå det bara någon gång!

SweetAndCrazy, Anemptybox and 3others likes the post
Tue 24 Jul 2012, 20:14
Jag har inte provat 3:an än... ): vill verkligen, men har inte fått tag på den. Tips om vart jag kan ladda ner ganska enkelt?

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Wed 25 Jul 2012, 00:07
RastaAsta  Nämen?! Jag har inte laddat ner några 3:or men testa slå på torrentz och ta de med mest seeders :)
Wed 25 Jul 2012, 00:14
Riverman92  okej, tack så mycket ^^
Reply
Was written Tue 24 Jul 2012, 20:01 | Direct link Film/TV-serier  

Batman time

Tuesday 24 July 2012

Klockan 21:00 ska vi gå på premiären...

...hoppas vi kommer därifrån levande, med tanke på alla stackare i USA :(

Riverman92, TheStoryteller and 4others likes the post
Was written Tue 24 Jul 2012, 14:48 | Direct link Film/TV-serier  

5 års dagen i Stockholm, lördag del 3!

Monday 23 July 2012

Godis, såser och andra köpta saker under dagen och kvällspromenad runt vandrarhemmet.

Vi var in på någon affär som heter Extreme food och oj vilken grym affär. Massa såser i coola flaskor och nästan allt ar extremt heta såser som man bara får använda en droppe av. En sås var inglasad och kostade 870 kronor och den kan man faktiskt dö av.

Här avsmakar Stefan sin första larv med mexikansk krydda. Den levde inte och var rostad! ;)

Min larv som jag åt halva av.. det fick räcka men det var inte så dumt. Jag som hatar insekter är ju jättestolt över mig själv att jag vågade. Men å andra sidan så käkar vi ju inälvor och kött som är så gott från djur. Mjölk är den allra bästa drycken men är det verkligen så trevligt när man tänker efter? Nä, samma sak gäller insekter så vad fan tänkte jag :) Mer vad vi köpte kommer längre ner i inlägget!

Kvällspromenad i vackra Stockholm. Egentligen orkade vi inte som hade hållit igång hela dagen redan.

Stefan stack sig själv på kyrkotornet.

Stockholm är bra vackert. Vackrare än jag minns det faktiskt. Så länge sen var det väl inte jag befann mig där? Älskar vattnet och den gamla arkitekturen.

Gick till grönan. Haha!

Satte oss och blickade ut för vattnet en stund. Synd att Stefan inte mådde bra under kvällen :/ Men mina nya tights från Gulan store var väl häftiga? 50 spänn bara :)

Dessa söta fåglar var överallt med sina ungar. Måsarna som den på lampan var ju överallt också!

Köpte ett andra par tights för samma billiga pris. Gulan store låg nere i ett garage där de hade en stor utsmyckan van, hund som spran fritt, leksaker och miniatyrer.. ja allt, hur cool butik som helst! De sålde streetwear. Hade vi haft gott om pengar hade man handlat mer :/

Dom tredje tightsen, mina favoriter med tatueringsmönster :) Alla tre tillsammans blev priset av en!

Passande choklad och choklad för den törstige. Passade så bra med kärlekschokladen som vi delade lika på innan vi skulle sova, innan klockan slog 00:00 :)

Nu har vi smakat världens starkaste chips. Se mätaren, it's OMG time!

Fanns massa roliga popcorn, i främst starka smaker. Har inte smakat dessa än.

Bananklubba med en riktig skorpion i. Tänker inte äta upp den <3

Haha ja ni läste rätt... Stefan vet att jag är beroende av lypsyl men en baconlypsyl totalvägrade jag köpa :P

Nästan halva flaskan gick åt idag till couscous och kycklingsmiddagen. Fick en fin nyckelring på köpet!

Här kan man se listan på de olika såserna av "Blairs Death", vår var den allra mildaste och den var väl som tacossåsernas hot, fast lite starkare ändå tyckte vi.

Är ju ganska mycket som vanligt man vill ha i huvudstaden men vi höll oss. Vi var tvungna. För er som är intresserad av galna maträtter och såser i starka smaker ska absolut besöka Extreme food hemsidan: http://extremefood.se

TheStoryteller, fukk-tard and 4others likes the post
Thu 26 Jul 2012, 15:39
Mycket goda saker vi köpte :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Thu 26 Jul 2012, 17:20
RastaAsta  Vi får återkomma dit och köpa upp allt han har när vi har pengar..
Reply
Was written Mon 23 Jul 2012, 22:36 | Direct link Travel  

5 års dagen i Stockholm, lördag del 2!

Monday 23 July 2012

Naturhistoriska, cosmonova och stadsvandring tillbaka till vandrarhemmet.

Efter att ha gått in på massa coola affärer gick vi till naturhistoriskariksmuseet.

Kollage från utställningen på uppstoppade djur och polarutställningen. Kände igen alla utställningar för vi var där sist för 2 år sedan ungefär. Stefan ville gärna gå medan jag ville se lite mer nytt fast vi bestämde att dra till museet i alla fall. Var ju inte hur tråkigt som helst i alla fall och brorsan bjöd på taxi med våra onda fötter.. det gick på 250 kronor! Vi bjussa på inträdet.

Vi fick en chock när vi såg hur stora hanarna var i verkligheten. Fy fan!

Mindes detta väl sedan jag var barn och pappa åkte med mig hit varje sommar.

Nostalgi :)

Har ni besökt naturhistoriska i Stockholm någon gång?

Jag för ett par år sedan, miniatyr. Tänk så utseenden kan gå ur modet! ;)

Måste bara tillägga att dagen, helgen i sig var vackrast för i år. Inte en enda regnskur bara varm sol. Den lyste för oss, på vår 5 års dag. Älskar Stefan mer än någonsin! <3

CYYYYBER! Sitter och ser cool ut med cosmonvas 3D brillor på mig.

Filmen hette Sea Rex 3D och var väl sådär.. hatar 3D för effekterna syns inte så bra för mig. Nåt synfel antar jag? Sen var filmen lite småfjantig och inte lika mycket fokus på dinosarna jag hade önskat.

Söta Kenny bjussa på lunchen också.. på ett Texasställe på Kungshallen. Sedan middagen:

Blev en billigare variant utan brorsan som åkte hem, på Grå munken nere i gamla stan. Så himla mysigt att äta nere i valvet och det gör platsen till min favoritrestaurang inne på gamla gatorna. Äter jämt där!

På vägen till vandrarhemmet gick vi förbi slottet och solen lyste fortfarande.

Smygfotade en soldat. Han spanade in mig sedan :O

Stefan var inte på topp, han hade ont i magen som han alltid får när vi ska göra något kul. Sötisen då!

ColorKlick, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Thu 26 Jul 2012, 18:42
Älskar dig min söta böna :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Thu 26 Jul 2012, 23:35
RastaAsta  Och jag dig min paj <3
Reply
Was written Mon 23 Jul 2012, 18:59 | Direct link Travel  

5 års dagen i Stockholm, lördag del 1!

Monday 23 July 2012

Resan, mötet, fåglar och vandrarhem.

Vi började resan till Stockholm i lördags, den 21:a då vår 5 års dag trädde rum <3

För första gången åkte jag dubbeldäckat tåg med SJ. Färden tog ju ett bra tag men inte lika länge som att åka till Luleå om jag ska börja där. Så vi roade oss med att ta lite bilder på kärleksparet:

Kom på att  våra tatueringar har vi inte tagit mycket bilder på så det passade bra denna dag :)

Sikten från fönstret på tåget. När vi var i Uppsala åkte vi förbi det andra tåget som skulle till Stockholm. Såg brorsan sitta där inne.. haha! Så vi möttes upp fem minuter efter varandra då hans tåg kom in där. Det var redan planerat att han skulle hänga med oss till Stockholm ett par timmar. Svårt att hoppa på samma tåg och planera in det bra när vi befann oss i olika städer men det blev ju bra ändå :)

I närheten av vandrarhemmet, som ni ser där borta vid närmsta båten fanns kanadagäss som vi beundrade och blev rätt mycket bilder på dom också. Lägger ut några här.

Stefan och brorsan Kenny kommer bra överens. Här pekar han på ett ställe han varit på förr, andra sidan av vattnet. Kenny är van att steppa runt bland 08:orna!

Dom hade så jävla söta fjunbollar till ungar som de beskyddade väl. Älskar djur som skyddar och håller ihop med varandra <3

Stretchövningar vid vattnets utsikt! :P

Hejdå småttingar och dess föräldrar! :D

I detta hus bodde vi i. Vi tänkte sova på båten men vi ville ha tvåmansrum och då fick vi ett i båtens tillhörande byggnad. Vi gick hit och checkade in och lämnade lite saker vi inte orkade bära på!

Här är ingången till båtens vandrarhem. Kan tänka mig det var mycket festande där!

Högst upp till vänster bodde vi. Det var skönt att alltid få bo högst upp när vi väl bor på vandrarhem. Dock var det mycket spring hela tiden för toaletterna låg väg i väg till vårt rum.

Så såg vårt rum ut. Inget att klaga över, passar bra att sova i över en natt tyckte vi. Dock vaknade jag typ 50 gånger av måsar och spring i dörrarna samt en smärta i hela ryggen efter en heldag i Stockholm liggandes i en mycket hård säng :P

Ville ta med mig tavlan hem.

#3114966, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Was written Mon 23 Jul 2012, 14:48 | Direct link Travel  

Sunday 22 July 2012

Våra passerkort! På morgonen var vi ut på toaletterna men kom inte in så det var felkodat och det räckte med att tala om för personalen så fungerade det direkt igen.
More photos from Sunday 22 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (197)

Saturday 21 July 2012

Vi började resan till Stockholm i lördags, den 21:a då vår 5 års dag trädde rum <3
More photos from Saturday 21 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (76)

I walk the line

Friday 20 July 2012

Cashfilmen är på tv just nu och kan ju säga den är galet bra!

Idag har jag ätit kinabuffé som bestod av kyckling i jordnötssås, ris med röd curry och friterade kycklingar. Samt en stor frukttallrik <3

Vi var vidare till bibblan och fixade med tv-spelen. Lånade ett nytt spel, The Darkness 2. Satt i solen en stund men blåste kallt så gick vidare till vår Zoobutik. Damen som jobbade där var trevlig. Hon hälsade till Lucce och verkade lite intresserad av honom. Vi storhandlade mat åt honom, vad jag menar med STORhandla kan ni se på bilderna längre ner :P

Snabbis in på affären och när Stefan kom hem kom han på att den viktigaste ingrediensen till korvstronganoffen inte blev köpt: falukorv. Haha! Så han cyklade bara ner på någon minut och grejade det. Två matlådor står nu i kylen och väntar på våra kattvakter: mamma och moster Eva-Mari. De ska sova över här en natt för imorgonbitti drar vi till Stockholm och möter brorsan Kenny där. Vi ska gå i affärer, käka och besöka museum. Vad mer exakt som kommer hända vet jag inte, svårt att bestämma sig när det finns så många val. Jag och Stefan blir kvar i huvudstaden över natten på ett vandrarhem nära havet. Men jag bloggar väl när jag kommer hem :) Förra året var vi på Grönan och Aquaria.

Under kvällen har jag duschat, diskat och fått mobilen lite bättre stylad. Tack snälla Stefan <3 Pratas vid 3 gånger har jag hunnit med, med bror. Även talat med mamma och pappa, väntade samtal av Marre men hon var tröttis så får prata med henne när jag kommer hem istället :D

Anledningen till att vi ska åka iväg är för att imorgon har vi varit ett par i 5 hela år! <3

Haha underbara bilder! Vi brukar alltid köra med Royal Canin, ett bra val och har olika raser att välja mat åt. Även för hundar. Till höger på bilden längst ner ser ni en 2 kilos påse, den eller den på 5 kilo brukar vi ha hemma. Men idag körde vi för första gången med den vänstra, på hela 10 kilo!! Ekonomiskt sätt bra fast sved rätt bra i plånboken just för tillfället men är nog värt det.. (740 kronor) hade pengar från pappa som gav oss lite penning för ett bidragande till maten fast då visste han inte att  vi skulle spontanköpa denna jätte.

Mamma betalar min adressändring som gjordes igår. Nu bor jag i Gävle på riktigt <3

Ptslife, #3114966 and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 23 Jul 2012, 16:11
Hahah, tredje sista bilden på katten. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag plötsligt tittade fram när jag scrollade ner. Underbart ;D
Mon 23 Jul 2012, 17:57
RastaAsta  Haha :D Ja vi blev överlyckliga också när vi såg bilden sen xD
Reply
Was written Fri 20 Jul 2012, 23:09 | Direct link Everyday  

Thursday 19 July 2012

Automat för kondomer och tuggummin xD Var bara tvungen att fota!

Thu 19 Jul 2012, 20:37

Wednesday 18 July 2012

Farväl mitt gamla rum :-(

Fri 10 Aug 2012, 12:28

Dalmatiner

Tuesday 17 July 2012

Har ingen ork att blogga men tänkte lägga upp bilder från den tråkiga vistelsen i kollan idag innan vi var till Willys. Det regnade precis då vi kom dit så vi satt inomhus hela tiden. Sista gången jag var där på så sätt som jag är van vid, för imorgon går sista lasset till Lingbo och jag ska med och hjälpa dom flytta. Så detta blir sista natten i lägenheten jag är uppväxt i :(

Jag samlade på dalmatiner som liten och här är min kollektion. Samlade på dinosaurier och ponnys med fast mamma tror vi skänkt allt åt Röda korset.. synd det, för har mycket minnen med de leksakerna :/

Tomas Omaley och Scatcat <3

Sveriges mest sålda teve, haha jo men tjena 60-talet ;) Reklamen finns i Hemmets veckotidning.

Var massa reklam i tidningen från 60-talet och denna stiliga man körde NK-reklam för fulla muggar ;)

SweetAndCrazy, Riverman92 and 3others likes the post
Wed 18 Jul 2012, 21:04
Imponerande samling sötnos <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Fri 20 Jul 2012, 22:34
RastaAsta  Voff!
Reply
Was written Tue 17 Jul 2012, 23:14 | Direct link Everyday  

Extrema mammor

Tuesday 17 July 2012

Befinner nu mig i Uppsala med mamma. Pappa kommer imorgon och då ska jag upp i tid för ska med brorsan till Öregrund :)

Efter vi hade varit två rundor fram och tillbaka på stan, fått i oss Subwaymackorna, handlat, massage, varit ner i källarn och burit upp mina sista lådor samt käkat pizza så kollade vi på två avsnitt som fanns av Extrema mammor. Det programmet var ju sjukt!

Ena avsnittet var fokus på vikter. Att höra en ung flicka på typ 5 år säga hon är fet är inte okej, då sanningen var att hon var smalare än mig till och med i den åldern! Hon fick för sig hon var tjock tack vare sin mammas tjat om att hon själv var tjock och vägde sig hela tiden. Hon vägde ett kilo mindre än mig, 52 kilo och tyckte det var hemskt. Hon skulle ner till 44, idealvikten hon hade haft som 15 åring månaderna innan hon blev gravid. En annan skulle banta med sina döttrar och den tredje som var värst, skadad allvarligt som vi kallade för häxan. Maken var redan även han hjärntvättad av hennes manipulation och sa inte ett ljud om hennes stränga metoder för barnen. Inget godis, bara om situps och armhävningar gjordes vilket hon fick göra flera gånger dagligen. Man såg verkligen hur sjuk mamman var och var själv en kontrollsfreak gällande hennes hälsa. Dottern i detta lag vägde ett par kilo mer än mig men såg smalare ut än vad jag trodde. Dock behövdes inte dessa metoder för jag anser inte att äta dessa dieter och konstant träning ger annat än skador på kroppen! Intervjuaren undrade vad hon skulle tycka och göra om barnen var tjocka och då svara hon: dom är inte tjocka?! Mina barn är inte överviktiga. Så såg hon ut som världens bitch precis som om det vore fy och skam att vissa föräldrar har det. Samtidigt då hon misslyckades totalt att svara på reporterns enkla fråga.

Nästa avsnitt var mer fokus på modellande, smink och operationer. Det värsta var när mamman gav sin ena dotter bröstförstoringskupong på hennes 7 års dag, som hon kunde använda när hon fyllt 18. Det värsta var att den otroligt självsäkra dottern var så hjärntvättat så hon hade tjatat sig till som mamman uttryckte sig. Mamman var 50 år och såg ut att vara högst 25 med hennes smink och 60 operationer eller vad det nu var. Operera armarna bland annat för de skulle se mer vältränade ut. Varför inte istället lyfta vikter och på köpet må bättre? 7 åringen körde även med pole dancing, i gymnastiskt syfte. Jag hade nog valt Kinect åt min dotter, gjort allt för att inte hon skulle operera sig och om hon väl skulle det kanske skulle jag gå med på det om det var förminskning och inte förstoring och det har ju goda skäl till varför jag tycker så. En annan mamma hade en lite äldre dotter ungefär i min egen ålder, mamman var fet och rätt ful och försökte tvinga på dottern att operera öron, läppar och bröst så hon kunde bli glamourmodell. Usch, visste inte man behövde sånt fejkat material för att vara dugliga framför kameran.. det som Photoshopas så jävla bra annars ;) Dottern trodde hon hade en C kupa men enligt doktorn var det en B kupa, tänk så tokigt man kan ha då! Tyckte jäntan överdrev ett par snäpp om saken från början men det är väl lätt om man nu är intresserad av stor byst. Öronen var det inga fel på förresten, bara nåt mamman hade hittat på. Mycket snack om att bli berömd var det, berömd för vad? Sina "lyckade" ingrepp? Är det mycket att vara berömd för? Frågar du mig så skulle jag vilja vara berömd för något klokt jag åstadkommit ;)

JAG ÄR ÄNNU GLADARE ÄN TIDIGARE ATT JAG HAR JUST MIN MAMMA! Jag kallar alltid henne för bästa vän. Hon är ett gott omdöme och idealmamma och tycker synd om dessa ungar som måste bli hjärntvättade på vad som är rätt och fel i ett utseende enligt deras största förebild i livet, för det finns inga rätt och fel. Alla ser på skönhet ordentligt olik en annan. Jag önskar fler var som jag, nöjd med sin kropp... ingen är perfekt men nöjd ska man vara, så mycket som det går i alla fall för finns annat värt att tänka på.

Mina tänder kanske behövs blekas en aning annars är jag nöjd, i ansiktet har jag lite finnar och fet hud samt påsar under ögonen, mina fina gröna ögon, magen är lite tjock fast bara efter en måltid och någonstans måste jag ju ha lite hull, brösten är varken för små eller för stora eftersom dom är precis lagom för min kropp, bröst är inte finare för de är större utan det är den runda, fylliga och fasta formen plus några andra detaljer som får dom att se bra ut, mitt naturligt långa hår och ögonfransar tackar jag för, näsan enligt mig är rätt stor men det passar väl ett så pass avlångt ansikte som jag äger, min längd är underbar, mina naglar är mycket små så därför ser jag ingen anledning att spara ut dom men jag känner mig bara fräschare av det, fötterna ser okej ut trots storleken och Stefan vill jag bli fot(o)modell och även samma sak gällande händerna, groparna på ländryggen vet jag folk tycker mycket om, mina utsmyckning i form av tatueringar är toppen, nyckelbenen som blottas har jag hört mycket gott om och jag instämmer, ben och armar innehåller mest muskler, vid magen blottas ibland revbenen fast jag är ju överrörlig och därför kan det skifta stort beroende på hur jag står, jag är glad över mina lagom fylliga läppar och att öronsnibbarna likt som andra saker man har två av skiljer sig skiter jag blanka fan i.

Gör en liknande lista du med. Hittar du verkligen så väsentliga problem hos ditt utseende?

Att tänka som jag gör idag tog tid. I tidig ålder blev jag också mycket osäker och mådde dåligt över mitt utseende.. efter många års fruktan att kolla mig i spegeln är jag äntligen normal och mycket tack vare Stefan som tycker jag är allra vackrast och påminner mig varje dag <3 Att höra man är ful har jag gjort från många i tidig ålder men numera hör jag det i princip aldrig något mer, och väl de gånger brukar det vara av trollfaces och såna ska man inte bry sig om. Det var underhållande att höra av tjejerna att de skulle få mer självförtroende då de ville få större bröst. Sen när satt självförtroendet i brösten? Sist jag tänkte efter var det väl i knoppen? Tragiskt att en mental sak ska sitta i två fettklumpar som enbart är till för att ammas med? Varför göra en så stor grej av dom? Enligt mig och många andra är det inte ens sexuellt attraktiva. Ja, flera killar har sagt det åt mig och nog snackat om den saken. Vill ni unga tjejer ha större bröst är det bara att vänta ett par år till och så får ni barn, vips ett par större bröst utan kostnad!

Förstår dom som varit med om olyckor kanske har en anledning bara för att hitta tillbaka. Jag äter det jag vill utan att gå upp ett kilo så jag kan bara tacka min kropp, för du är underbar! :)

Anemptybox, emelierojdeby and 2others likes the post
Wed 18 Jul 2012, 21:05
Du är superdupervacker <3
Fri 20 Jul 2012, 22:35
RastaAsta  <3
Reply
Was written Tue 17 Jul 2012, 01:27 | Direct link Skönhet  

Monday 16 July 2012

Kolla på extrema mammor med mamma och tackar än en gång att jag fått turen att fått vara dotter till denna dam.

Tue 17 Jul 2012, 14:19
hon e snäll hon :)
Tue 17 Jul 2012, 16:27
RastaAsta  Snällast <3
Reply

Spel

Sunday 15 July 2012

Igår tvingade vi igenom de sista timmarna på Silent hill downpour och det sög. Dålig styrning och gameplay överhuvudtaget. Storyn var inte fullständig eller särskilt AHA-upplevelse att hurra över. Monstrerna var samma, dessutom de tråkigaste fienderna jag varit med om, ifall man tänker Silent hill världen. Det ska vara konstiga, äckliga WTF?!- monster och inte människo eller alienliknande.. som klättrar på tak och vrålar! Vi ger spelet 5/10 i betyg. Önskar det var mer musik i spelet också av Akira Yamaoka som gör halva spelet.. dessutom skulle jag inte tacka nej till att bolaget som började skapa spelen hade fortsatt med de nya, får en känsla av att det inte skulle bli lika dåligt som det har blivit då. Trodde verkligen detta skulle bli bättre än den näst nyaste, att det inte helt enkelt gick att bli sämre men jag hade fel. Rätt jobbigt att man knappt får skjutvapen och att melee-vapen går sönder rätt fort.

Så nu ska jag fortsätta spela Skyrim istället. Har kollat på när Stefan spelat Portal 2 och för ovanlighetens skull kan man faktiskt spela split screen i detta nya spel, woho! Det var roligt men klurigt. Tackar fan för bibblan som vi lånat alla dessa spel från på senaste och att vi slapp köpa skitspelet Silent hill downpour. Dock kan detta öppna våra ögon till att köpa nya spel också :)

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:01
Mon 16 Jul 2012, 23:27
RastaAsta  Hihi <3
Reply
Was written Sun 15 Jul 2012, 19:09 | Direct link Tech/Internet  

Handlade på Maxi

Friday 13 July 2012

Tog bilder på några av de roligaste sakerna vi handlade på en affär vi inte brukar handla på.

Gul vattenmelon, ett måste att testa som vattenmelonälskare som jag. Har någon annan testat?

Förhoppningsvis är dessa popcorn goda för fick ju nämligen 6 pack för 10 kronor :)

Nya Axe-flaskorna! En för mig och en för honom. Har inte hittat för tjejer ännu så jag blev ju bra glad när jag såg att Maxi hade det inne på lager. Luktar mumsfilibaba precis som jag trodde, båda två <3

Stefan fann också lyckan inne på Maxi när han såg att de hade raddat upp hyllan med Mannakvikk, som han letat efter under ett år i alla affärer i Gävle. Så han köpte 3 paket med detsamma! Tropicana hade en ny juice som jag i alla fall inte hade testat. Var mycket läskande dryck :)

Testade två nya havredrycker <3 Mycket drickbara saker blev det idag. Tur att Stefan var bra att balansera alla 4 kassar på styret. Godiset är nästan redan uppätet, har en Toffefeeask kvar!

AlbinsMamma, Flywings and 3others likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:02
Gott-gotti-gott-gott <3
  Reply
Was written Fri 13 Jul 2012, 21:58 | Direct link Everyday  

Dagen var bra trots otursdagen

Friday 13 July 2012

Stefan ringde först ett par samtal åt mig för att höra om antagningssystemet och det var som han hade räknat med så chansen för mig att komma in ser rätt stor ut. 20 personer i reservplatserna har bättre BI än mig och 30 personer har sämre. Senare under dagen pratade både jag och Stefan med Martina om detta och hon påminde mig om att på sidorna står det att alla med behörighet har blivit antagna och det ser ju nästan ut så på statistiken. Jag tänker fortsätta vara orolig och tjata om detta tills jag får reda på sanningen. Har redan bett om ursäkt till sötnosen Marre om detta men hon förstår mig som vanligt och är lika orolig hon.. men det här ska nog gå :)

Han har varit ner i tvätten själv två gånger men sedan ryckte jag som vanligt in de sista gångerna. Trevlig granne träffade man på också!

Han tog min "nya" cykel och iväg i regnet till cykelverkstaden för att laga min kedja på 260 spänn... har inte egentligen råd men måste fan ha en fungerande cykel någon gång. Egentligen måste det extremt sneda bakdäcket också bytas ut men eftersom hela vajern ska bort lär det kosta en förmögenhet. Får bli nästa projekt. Ena handtaget är löst också men det kan jag gott leva vidare med!


Sen har det ju åskat som bara fan idag igen. Sladdarna fick dras ut igen medan Stefan hämtade cykeln så jag diskade och fixade i mörkret istället. Började hagla så bilarna tjöt i larmet. När tvätten var upplockad så cyklade vi iväg till en ny pizzeria i Hemlingby och provade kebaben. Den smakade mycket speciell men jag gillade smaken, Stefan älskade det. Vidare till Maxi som låg bredvid.. hittade massa roliga saker och bilder på det mest sevärda ska jag sedan vissa upp :)

Min Stefan är bäst <3

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:03
Min Sarah är bäst <333
  Reply
Was written Fri 13 Jul 2012, 20:42 | Direct link Everyday  

Finn ett fel på Soclog

Friday 13 July 2012

"Som ni säkert redan märkt så är Soclog en mycket social social sajt..."

Första gången jag märkte av ett stavfel som syns då och då på framsidan. Oj, vad blind jag måste ha varit!

Dock står det att inlägg per dag alltid står på siffran 0, precis som kommentarer.

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 13 Jul 2012, 13:44
Känner så också! Med en massa buggar hit och dit! Funderar på att flytta bloggen till något annat ställe!

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Fri 13 Jul 2012, 20:18
RastaAsta  EXAKT och redaktionen är totalt nere.. :( Funderar med, vart i så fall?
Sat 14 Jul 2012, 12:32
Anonymous  Blogspot.com ska jag nog gå tillbaka till igen
Reply
Was written Fri 13 Jul 2012, 00:14 | Direct link Tech/Internet  

Dagen med Max i Gävle

Thursday 12 July 2012

Mötte då Max vid stationen och så gick vi lite i stan, var tydligen Gävle sommarkväll på torget där artister besöker varje onsdag denna månad.

Ronald Macdonald var där på plats och sedan bestämde vi oss för att Max skulle bjussa på Subway och vi ner till scen en timme efter vi softat hos mig för att se....

Sean Banan... haha fy fan xD

När vi kom tillbaka gick vi direkt ut igen och rastade Lucce, för det är inte Max omöjlig med :D

Han sprang ut helt frivilligt så han har tuffat till sig och var riktigt sugen på att komma ut i det fria :)

Käka gräs = ett måste ute i naturen!

Sen så gäller det att bevaka och observera..

Hahaha dör lite smått av Lucces face på denna bild! xD

Tjockisarna tjockade framför tv:n när Max spelade Final fantasy XIII, han hjälpte mig värsta mycket <3

Sen så kollade vi film och hade massagestund, blev Aliens som redan nämnt :)

Lucce taffsade jättemycket på hans häck. Gayvarning? Max gillade det.

Tack för trevliga timmar, hoppas vi kan göra om det snart och över en hel helg! :D

Efter varit ute i åskvädret och lämnad av Max blev jag själv med Lucce.

Han kröp tätt intill mig och verkade obrydd om att det small utomhus. Sötnos!

Riverman92, Anemptybox and 2others likes the post
Was written Thu 12 Jul 2012, 23:58 | Direct link Everyday  

Sverige nästa?

Thursday 12 July 2012

Fick reda på en ganska rolig nyhet av min Syrianska kompis sedan långt tillbaka via nätet. Han skickade en länk där de stod massa om att Sverige ska börja ta emot Syriska medborgare eller så, hann inte läsa så noggrant men Midani säger att han kanske kommer hit och det hoppas jag på. Skulle vara så kul att träffas, haha! :D

Har känts så jobbigt för jag har försökt hjälpa honom i många timmar förr, hur han ska kunna ta sig hit. Men det har inte gått så bra. Han försökte även med Norge fast där är det ännu svårare att komma som flykting. Han behövde fly från sitt land mer än någonsin och anledningen vet ju redan alla, så mycket snack det är om Syrien och landets inbördeskrig med många hundratals dödade.

Hoppas x2 gör jag nu... åh!

Ninjaslife, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Was written Thu 12 Jul 2012, 21:25 | Direct link Politics/Society  

Blixtar och dunder, jag har en cykel!

Thursday 12 July 2012

Vaknade av värsta smällen från en mardröm, några minuter innan larmet gick. Byggubbar och åskmoln var orsaken till det. Smällarna blev flera och det piskande regnet kom i omgångar. Sladdar åkte in och ut från uttagen. Lät Max sova en stund till och sedan käkade vi nudlar och kollade på filmen Cowboys vs aliens.

Filmen var väl okej tyckte vi, inget jag vill se om för så pass sevärd var den inte plus att syncet sög. Men det handlade om precis som det lät som. Bra skådisar men storyn höll inte måttet alls tyckte vi. Fick inget förklarat och vi satt mest och väntade på ingenting. Slutet var ju förutsägbart... vi har haft lite alientema under vår träff. Såg Aliens, som jag personligen tycker är bättre än ettan som jag sett tidigare. Såg ju Prometheus och enligt Max är det många som hatar och sågar den filmen.. why?! Den är BÄST.

Till filmen blev det mer massage, får ju passa på nu när man har en person som tycker om att ge mig massage. Så gick jag med honom i regnet över halva biten till station. Hem sen igen i åskvädret. Det var läskigt men jag tog mig hem levande.

Känns sugit att se ungefär alla komma in på deras drömutbildningar medan jag känner mig fast i skiten. Psykiska stressen inom mig återstår. Måste vänta en månad TILL för att ens få reda på om jag har en chans att komma in på programmet med Martina. Hade önskat vi kunde bokat biljetterna på studs, så man ens har råd att börja studera om jag nu får chansen? Vad gör jag annars? Fortsätter som hälsopedagog? Det utsätter mig för stora förluster känner jag, samtidigt måste jag ju göra nåt av tiden? KLUVEN som fan. Vet inte alls om jag ligger bra till eller inte, känns som jag ligger i mitten till himmel och helvete.

Stefan åkte faktiskt tåg hem med min nya cykel. Vet inte när jag hade en cykel sist så det känns ju underbart. Alla ska faktiskt ha den lilla möjligheten till en cykel. Ska nog ut och inviga den ikväll. Dens kedja är ju trasig och kan hoppa av så får se om jag vågar. Den ska in på lagning imorgon...

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Thu 12 Jul 2012, 21:39
åh va fin cykel! :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Thu 12 Jul 2012, 22:59
RastaAsta  Hahaha tycker du? :D
Reply
Was written Thu 12 Jul 2012, 21:05 | Direct link Everyday  

Körsbärste

Thursday 12 July 2012

Sitter och dricker mitt körsbärste och hittar dessa roliga fakta med färgteman, steg för steg.

xPillanx and Anemptybox likes the post
Was written Thu 12 Jul 2012, 17:55 | Direct link Entertainment  

Kompisbesök över natten

Wednesday 11 July 2012

Väntar på att det ska bli dag och att Max ska komma över och ha skoj med mig över dagen samt en natt. Vi tänkte spela lite tv-spel och eventuellt ha en slags femkamp på en bar med biljard och grejer. Kanske gå ut med Lucce eller bara slappa hemma för att kolla film och köra massagekväll. Lite planer, det finns det gott om. Köpte lösviktsgodis, massa udda och goda grejer på Godistajm idag och försöker verkligen hushålla med påsen så Max får smaka också, så vi har nåt till kvällen :P 3 liter cola har Stefan fixat åt oss, han fixar allt.. just nu försöker han fixa duschstången som Lucce tagit sönder. Innan det har han varit effektiv på telefonen, lekt rörmokare och kock.. tur man har en man som är duktig på allt! :D

Kändes som många hörde av sig till mig igår när Kenny var här, först fick vi skjuts av Kim och Marre och kort därefter skrev min kusin till mig att hon och hennes kille ville hälsa på oss igen imorgon. Men då är ju Max här och Stefan i Hofors, så vi bestämde dagen efter istället men så glömde hon ett annat ärende ytterligare en dag därpå så då fick vi tyvärr skjuta upp träffen istället :/

Ses imorgon <3

Anemptybox likes the post
Was written Wed 11 Jul 2012, 01:50 | Direct link Everyday  

Antagningstatistik

Wednesday 11 July 2012

Efter snokande på Flashback hade Stefan hittat en länk där man i förskott kan se antagningarna. Egentligen ska man få reda på det under torsdagen. Stefan kommer gå som sjukskötare eftersom han blev antagen direkt, grattis! Nu ser livet genast mycket ljusare ut... ekonomiskt i alla fall.

Jag hamnade på reservplats, vilket jag väntade mig. Plats 21 i första urval, utan högskoleprov i bakfickan så det är ju varken fy eller skam. Hade varit jävligt skönt att vara säker eller åtminstone ännu mer säker eftersom jag tänkt på detta varje dag i över 100 dagar nu, så det jag får göra är bara att hoppas lite till. Jag kom in som hälsopedagog på reservplats 19. Nu är det ju distansutbildning så kan ju vara lite annat då. Men om vi följer statistiken från tidigare år och förstår dom rätt så ska det inte vara några problem för mig att bli antagen i alla fall. Säger väl som alltid... HOPPAS!

Annars får man väl fortsätta som hälsopedagog.... såg för första gången ett jobb inom det på arbetsförmedlingen, otroligt och förbluffande men så var det.

Livet ser halvljust ut i nuläget.

True story, by the way.

Anemptybox likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:20
Was written Wed 11 Jul 2012, 00:41 | Direct link Skola  

Käk, Valbo, museum och umgänge!

Tuesday 10 July 2012

Dagens neutrala outfit. Tada!

Mötte upp Kenny och vi drog till Isak's corner och åt lunch. Jag delade på en pizza med Stefan och Kenny tog lasagne. Tanken var att käka gyros men det blev andra planer.

Innan vi käkade hade Kenny ett förslag och det var att gå till fängelsemuseumet, det har jag alltid velat göra och det ligger ju ett stenkast ifrån mig så det var lite grann på tiden att dra dit. Vi fick en sådan high tech manick med ett par hörlurar som man tryckte på och riktade emot dessa runda ringar med en laserpekare. Då spelades en röst upp i hörlurarna och berättade om fängelserummet man stod inuti :)

Läskiga maskar fångarna hade på sig när de vistades utomhus.

Ett par halshuggningar har nog gjorts med denna yxa.

Vågade knappt trampa på glaset som visade hur golvvärmen hade sats in. Den första byggnaden var till för mer medicinska syften lite mer längre in i framtiden, nästa byggnad var från tidigare åldrar då de sattes på tortyrredskap, brändes på bål, delade trångt rum utan att separera kvinnor och män, barn med mera och skulle spottas på av åskådare och så vidare..

Tatueringsmaskiner och redskap samt en skiss!

Tunga grejer, inte för att jag är känslig för att tatueras men det där lär väl kännas lite?

Stefan skrev en lapp, en seriös lapp som var ganska... uppenbar! xD

Min lite mer humoristiska lapp men ack så rätt jag har ändå :)

Jag satte mig på tortyrredskapet som föreställde en häst.. gjorde lite ont.. tänk att ha vikter på lemmarna och vara fastbunden på den medan folk glodde ut en, usch!!

Sedan drog vi till Valbo köpcentrum, fick skjuts av Marre och Kim som ändå var i krokarna och ringde oss :) Kenny köpte jordgubbar åt dom som tack.

OJ vad jag ville ha dessa sopkorgar... ville även ha en av alla de 4 digitalkamerorna på Media markt på 14 megapixel som enbart kostade 99 kronor styck... vad fan då för?! Synd jag redan har så mycket kameror.

Svansen skulle spaden representera. Haha fiffig och fin men lite för dyr tyvärr :(

Riverman92, lifewithanimals and 1others likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:21
Rolig dag :D
Mon 16 Jul 2012, 23:29
RastaAsta  Med Kenny the man!
Reply
Was written Tue 10 Jul 2012, 18:52 | Direct link Everyday  

Traskerier mitt på kvällskvisten

Tuesday 10 July 2012

Var ut på promenix ikväll med grappen... gick cirka 9 kilometer så sammanlagt har man traskat runt en mil idag. Vi har promenadfeber helt enkelt. Efter mycket märkliga ljud i skogen är man hemma i säkerheten, ska käka jordgubbar och dricka Vitamin water, samt glo mer på Animal cops och önska man fick jobba med sånt... omöjligt men man får väl drömma?

Imorgon kommer brorsan och då blir det "risk" för massa promenader då med ;)

- Don't worry, be happy!

Anemptybox, emmislife and 2others likes the post
Was written Tue 10 Jul 2012, 00:40 | Direct link Everyday  

The amazing Spider-man

Monday 9 July 2012

Var ju som sagt på bio ikväll. Värsta bra var filmen, tycker nog den är bättre än den förra första filmen och nej, det beror inte på att han som spelar Parker är snyggare. Den var mer emotionell, man fick liksom se hela hans omvandling från hans ögon.. hur han lärde sig handskas med sina krafter. Enligt mig är skådisen betydligt mycket bättre, speciell - på ett bra sätt.

Ja, den innehöll väl det mesta.. kärlek, sorg, hjältedåd, action, smarta anknytningar osv. Dock kunde väl publiken varit bättre, hehe..

För en tjej bakom mig och tjejen bredvid Stefan hade någon slags skrattävling..? När hon bredvid Stefan skratta skulle hon bakom skratta och jag hörde bara dom göra det. Kan ju säga det med en gång att jag älskar folk som är glada och skratt leder till förhöjda relationer och positiva upplevelser men att skratta åt allt och inget är bara tramsigt. Man förstår ju att det är fake med det hela. Skrattar de för att de verkligen är lättroade? Eller för att visa dom inte är dumma och förstår "skämten" för att markera, samt få andra att skratta med dom? Själv tycker jag det förstör bioupplevelsen för detta är inte en komedi om någon har missat det. Kommentarer och höga skratt åt allt på bio är fan drygt tycker jag, en glad tjej i sina bästa år.. haha! Jag ger i alla fall folket lugn och ro, fnissar tyst ibland och äger inte salongen själv.

Detta har hänt fler än en gång och inte bara när Spider-man låg i sitt nät och spelade på sin mobil.. HIHIHI Omg, what's wrong with you?! SÅ kul är det INTE. Är det för att han är så het, charmar er flickor så pass? Visst han var jättecharmig, håller med om det men... sällan jag hör killar agera fnissfia men en gång kan jag minnas. Det var kul, eller ah, irriterande faktiskt men tänker inte gå in mer i detalj. Vet ni vad jag tycker? SE FILMEN för ni lär inte ångra er. Jag älskar inte superhjältar och har aldrig gjort men filmen var kanon :)

#3114966, Anemptybox and 3others likes the post
Sun 15 Jul 2012, 22:21
Was written Mon 9 Jul 2012, 00:49 | Direct link Film/TV-serier  

Dimmigt landskap kretsade omkring mig

Sunday 8 July 2012

Vid tillfällen som det här kan jag gråta blod, då den enda tillgång till Bildttagning är min mobil :<

Dimma, måne och mörker. Tjusigt!

#1336347 and lifewithanimals likes the post
BATT

BATT

Tue 10 Jul 2012, 16:32
underbara bilder!

My blog: http://batts.blogg.se

Tue 10 Jul 2012, 17:18
RastaAsta  Tack så mycket!
Reply
Was written Sun 8 Jul 2012, 19:39 | Direct link Photo  

Kul, kul!

Sunday 8 July 2012

Lite småkul när man ser folk särskriva som vanligt och så har någon kommenterat det. Jag själv brukar inte orka med att leka lärare särskilt ofta. Men i alla fall man ser ju andras diskussioner, så kommenterar särskrivningsdrottningarna eventuellt kungarna tillbaka till den som rättade: som om jag bryr mig? :)

Grejen här är att jag tycker folk absolut ska bry sig hur man stavar på sitt egna språk. Det är dags att lära sig ta kritik också för den andra delen. Hur ska man någonsin kunna tas på intellektuell nivå om man inte ens kan skilja på rätt och fel, samt lära sig av sina misstag någon jävla gång?! Är så less på envist folk.

En annan kul grej är när någon sitter och rättar en när vilken människa som helst ser att man bara råkat tryckt fel på tangenten, glömt en bokstav eller så. Sedan skriver de själva typ såhär "ja och ja tycker d e sjklart .... ! " Först skriva som världens slapparslade människa och sedan försöka rätta ens egna betydligt mycket mindre fel, enbart slarvfel. När man sedan påpekar att inte rätta någon som har både högre utbildning och bättre, jag säger inte den bästa, men absolut väldigt mycket bättre på att skriva så lär man ju inte få för sig att ljuga om att det kom från fel käft, för då är ju personen i fråga bevisad ännu sämre som inte ens förstår att en annan skriver bättre för de vet ju inte ens hur man skriver och hur ska då dem då kunna rätta en annan människa?! Det hela kan vara himla motsägelsefullt. Kanske dags att koncentrera på sig själv och inte leva en drömvärld då deras argument inte håller? :)

Kollade Pokémon igår natt och ska strax se nya Spider-man på bio :)

lifewithanimals likes the post
Sun 8 Jul 2012, 19:40
Mon 9 Jul 2012, 08:02
lifewithanimals  Abso d låt gr8 ;)
Mon 9 Jul 2012, 11:27
Anonymous  hahaha
Reply
Was written Sun 8 Jul 2012, 19:24 | Direct link Politics/Society  

Promenaddag igen

Sunday 8 July 2012

Kände det var promenadtime igen. Fast denna gång gick vi mot Sätra, hade ett mål att gå till och det var en grill för att käka kebab. Med fastande magar så gick vi iväg och totalt gick vi ungefär 7 kilometer.

När vi hittade dit så visade det sig att personalen var extremt trevliga. Visade oss var man tog saker, tackade flera gånger, kommunicerade trevligt överhuvudtaget! När han kom ut med vår mat sa han att var det något mer vi ville ha, sås exempelvis så var det bara att hojta till! Men sås var det så det räckte :)

Innan vi gick hem handlade vi lite saker på ett Coop vi aldrig varit in på tidigare. Bland annat:

Vi båda drack till kebaben Trocadero. Vilket fick mig att tala om att jag en gång i Ockelbo köpt Trocaderotabletter men att jag aldrig sedan den tiden sett till några såna efter det. Tro fan att man ser ett paket inne på denna affär?! Då var det bara att köpa påsen. Sånt här händer för ofta, oj oj :P

Någon som smakat nya Oboyen? Såg god ut så köpte ett paket :)

#3114966 likes the post
Was written Sun 8 Jul 2012, 18:05 | Direct link Everyday  

The smiling cat

Saturday 7 July 2012

Chess?! Oh I mean Lucifer :D

Såklart man smilar när man har det mysigt med matten!

ColorKlick and Riverman92 likes the post
Was written Sat 7 Jul 2012, 17:02 | Direct link Djur  

Kel med bästa katten

Saturday 7 July 2012

Ett bildspel hur det oftast ser ut när jag myser med min katt Lucifer :P

Riverman92 and tvfriends likes the post
Was written Sat 7 Jul 2012, 16:45 | Direct link Djur  

Så sant även det

Saturday 7 July 2012

På Facebook stod det: "gilla om ni vill ha ett sånt förhållande! ♥" Jag log, tryckte inte på "gilla" för jag har det redan så :)

Tvättdags, gyrossug, Stefansöt tog hem en varsin låda gyros och vid ett tillfälle smakade det bokstavligt talat skit. Resten av lådan var god. Nu är han nere i tvättis och hämtar sista tvätten och jag ska diska massa. Har värsting träningsvärk i hela ben, röv och ländrygg efter terrängdagarna. Skickade ett mail till en lärare angående obligatorisk närvaro eller ej, måste i så fall boka biljetter redan nu fast jag inte ens fått besked om jag är antagen än.. blir så dyrt annars men tyvärr är hon på semester och därmed inget svar på ett tag.

Riverman92, tvfriends and 2others likes the post
Sat 7 Jul 2012, 16:01
Alltid du och jag min vackra tulpan :) <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 7 Jul 2012, 16:35
RastaAsta  Åh <3
Reply
Was written Sat 7 Jul 2012, 15:50 | Direct link Everyday  

Så sant

Saturday 7 July 2012

Stämmer på pricken för mig. Åh stackars Simba :(

Anemptybox, fridaslivibild and 1others likes the post
Was written Sat 7 Jul 2012, 15:37 | Direct link Film/TV-serier  

Promenerat en mil

Friday 6 July 2012

Igår gick jag 14 kilometer ungefär, vi bestämde oss för att dra till Hemlingby idag igen fast ta en dubbelt så lång stig. Stefan skjutsade mig på cykel 8 kilometer ungefär, snacka om att det också tillhör facket motion. Även lilla jag, som sitter där bak med långa ben att hålla upp :)

En snok, tror jag, låg död på marken!

Vädret var varmt idag också fast inte lika hett på grund av molnen. Tackar även myggsprayen <3

Småbroar lite här och där inne i skogen. Man fick akta sig för att trampa snett och hamna i leran :O

Terrängspår i skogen är fan inte enkelt. Uppförsbackar och nerförsbackar hela tiden, stock och sten!

Såg en ganska otrevlig grej i slutet av vår mil. Först kommer en mamma springandes och kort därefter hennes dotter på cirka 12 år. Vi hade hört värsta vrålet som lät fan skrämmande bakom oss precis. Så slår hon till sin mamma när hon springer förbi. Stefan reagera rätt starkt medan jag inte förstod om det var på skoj. Men det såg ut att göra rätt ont. Sedan skrek och grät dottern en skvätt och sedan sa mamman att hon ville fortsätta springa, så springer dottern före och pekar fuck you mitt i nyllet. Vi började diskutera om hur våra framtida barn skulle få betala för dessa gester.

Fulast av allt var när de var framme igen på platsen vi började så gick vi förbi dom då de stod och snackade med mammans bekant. Då skrattade dom åt händelsen och tog det med en nypa salt. Då gav jag bara en skeptisk lång blick åt flickan :P

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 7 Jul 2012, 11:50
Men fy! Vad är det med föräldrar nu för tiden?

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Sun 8 Jul 2012, 19:36
Anonymous  Men usch! Ogillar ormar!! Ligger en död liten huggorm under vår husvagn....
Sun 8 Jul 2012, 19:40
RastaAsta  Aha :/
Reply
Was written Fri 6 Jul 2012, 21:33 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 6 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (8)

Traskat runt i 14 kilometer

Thursday 5 July 2012

Det var en bit när vi väl var framme till Hemlingby. Väl där gick vi på en stig som var 5 kilometer lång. Stefan tryckte bort inlägget som stod och tanka alla dessa bilder så fick börja om på nytt. Hoppas det uppskattas!

Jäkla hästbomb det blev! Varför? Jo för jag tar sällan kort på hästar plus att dessa var heltrevliga :)

Någon riktigt älg såg vi tyvärr inte. Vi åt dock på Max innan vi gick hit.

Man kunde välja på hur mycket stigar som helst. Vi tog den kortaste och det var på 5 kilometer som sagt.

Jaha? Fanns till gång till vatten både här och där på området.

Älskar skogar som kostar på sig med roliga saker att läsa och göra.

Grillplatser fanns det gott och väl om.

Ja, till och med en toalett.

Ingen aning om vad detta var men säkert någonting bra ;)

Mygg och insekter fanns det gott om också. Vi hade tänkt gå den stig som var 10 kilometer men vi tog och halvera det genom att välja en annan stig. Vi stod inte ut med allt kryp som ville käka upp en. Plus att vi hade ärenden på stan att göra och handla på Willys på vägen hem. Handlade på Apoteket nere i stan spray för bitande insekter som vi ska ha på oss nästa gång!

Utomhusgym är ju alltid bra om man blir sugen på att spänna upp musklerna något ;)

Lyfta stock.

Utkikplatsen jag klättrade upp på. Värsta läskig och brant var trappstegen upp :(

Tur för er höjdrädda att man inte ser hur högt upp jag är.. haha!

Den "härliga" stegen upp.

Gungbräda, så fanns en inte-nudda-mark-bana som vi ska ge oss på nästa gång xD

Sedan gick vi tillbaka och bytte om hemma och så, direkt sedan mot stan innan de hann stänga och mötte även svärföräldrarna igen och umgicks en liten stund. Vi räknade ut att vi sammanlagt gått cirka 14 kilometer denna dag. Skönt! :D

#3208636, Anemptybox and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 6 Jul 2012, 11:27
Det var inte dåligt! Nils skulle bli jätte glad av att se hästarna (min brors son) fina bilder!

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Fri 6 Jul 2012, 21:05
RastaAsta  Aw okej du får visa dom :) Tack!
Fri 6 Jul 2012, 21:17
Anonymous  Om jag kommer ihåg det
Reply
Was written Thu 5 Jul 2012, 22:25 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 5 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (50)

Suck och stånk

Wednesday 4 July 2012

Gick upp tidigt för  väntade besök av föräldrarna som kom över på snabbfika och hade med sig Luccekatten! Så nu bor han här igen :D

Efter det gick vi och lade oss igen. Sov till 3-4 tiden, hehe. Så fick vi sms om att vår sladd till modemet var här, äntligen.. skulle ju fått den i måndags. Tror ni den funkade? Näpp. Mycket samtal och saker som varit i vägen för att ring Comhem idag men till sist gjorde Stefan det, är ju pissvårt att få snacka med en riktig människa när man ringer dit. Konstigt system. Men efter en halvtimme så sa dem att de hade stängt. Så nu måste vi vänta tills imorgon innan vi får prata om det. Hoppas vi får ett nytt, snart, gratis. Pallar inte fler utgifter. Det betyder att mobilens pengar rinner iväg med, rätt fort.Så det känns ju surt.

En ung och ny kille i kassan på Coop gillar Stefans t-shirts. Först nekrofilmusen som våldtar en annan som sitter fast i en musfälla, den var intressant och inte så barnvänlig men att det inte gjorde något eftersom inga barn var i närheten. Så idag hade han en tröja från mig på Peter Griffin från Family Guy, den diggade han sa han.. haha! Så går det om man har bra smak :P

Kanske blir en tredje vistelse på affären idag.

Anemptybox, Ninjaslife and 1others likes the post
Was written Wed 4 Jul 2012, 18:33 | Direct link Everyday  

Photoshop IRL

Wednesday 4 July 2012

Ibland önskar man att man hade Photoshop direkt i ögonen.

xPillanx, #3208636 and 6others likes the post
Was written Wed 4 Jul 2012, 16:18 | Direct link Photo  
More photos from Wednesday 4 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Två fina pojkar

Tuesday 3 July 2012

Haha älskar dessa bilder, älskar dessa killar. Imorgon kommer Lucifer hit igen för mamma och pappa ska börja flytten strax. Då är det bäst han är hemma hos oss där det är lite lugnare. Så innan jag kom hem gick vi förbi zoot men det var stängt. Coop hade små kattsandpåsar och rätt fin mat på lager så det får väl duga. Vill helst ha mat framtagen åt Maine Coonen. Får bli ett senare köp. Så jag har gjort iordning allt, tog ner från vinden hans saker, höll knappt på att hitta det på vinden för vi har miljoner med flyttlådor där uppe :s Tur vi fann allt sedan. Stefan sprang och jag städade och diskade två omgångar. Tog en bit pizza, han var gullig och hade köpt choklad till mig så ska snaska på det och kolla på när Stefan spelar Silent hill.

#3114966 and Anemptybox likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:27
Älskar dig <3
  Reply
Was written Tue 3 Jul 2012, 23:47 | Direct link Djur  

Hole in one!

Tuesday 3 July 2012

Spelade minigolf för första gången i närheten av mig. Spelade minigolf lite oftare förr, aldrig längre.

Smått irriterande bara eftersom det var knökat med folk på planen.. var cirka 7 personer före oss hela tiden. Sedan fick man ju publik som glodde när man stod där och ville slå.. jag som är så nybörjare ogillade det starkt. Sedan var det en grupp pensionärer som spelat 1000 gånger antagligen som kommenterade bakom ens rygg :s Slog en bra boll det första jag gjorde och då sa tanten: vad bra! Sedan ringde telefon och jag sket i att svara trots jag blev stressad för jag ville ju inte de skulle behöva vänta. Så gick det naturligtvis mycket sämre efter det och då satte deras kommentarer om min taktik igång. Sen när jag gjorde hole in one och såg glad ut sa ena gubben att det inte såg så värst planerat ut. Gav kommentarer till både mig och Marre. SUCK! Hur orkar dom bry sig om okänt folk?! :s

Var på väg till ett matställe, så får vi syn på Stefan :O Han skulle hämta sin cykel som var på lagning i verkstaden. Haha så precis!! Han hängde med och satt med oss ett tag då vi åt sallad. Min avokadosallad på bild <3 Marres kebabsallad var också god.

Marre trixade med matningen av gråsparvar. Ovanligt att se sådär tama gråsparvar, blåmesar brukar vara mindre blyga och har jag själv matat direkt ur handen. Så kul, ser ju ut som en kolibri :D

En bild på en jättesöt gråsparv som satt bredvid mig på bordet och glodde med sina söta ögon på min mat. Jag gav henne en bit skinka. Andra bilden visar hur hon flyger iväg med grisen i munnen :P

Tack till Marre som bjussa på golf, naked juice bar juice och en trevlig heldag på stan :)

Vädret var strålande!

Riverman92 and Anemptybox likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:27
Folk borde hålla klaffen lite mer.
  Reply
Was written Tue 3 Jul 2012, 23:35 | Direct link Everyday  

Mjölk, kroppens bästa proteindrink!

Tuesday 3 July 2012

Åh, tror jag dör vad gott det är med mjölk. Mild smak av blåbär, 30% extra protein säljs nu i en lite tetra. Jag tycker detta är mumma och gillar ni också mjölk kommer ni nog inte bli besvikna heller! :)

3welie, Riverman92 and 3others likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:28
Mumsig dryck!
  Reply
Was written Tue 3 Jul 2012, 21:26 | Direct link Food  

Oturslördagsmorgon

Tuesday 3 July 2012

Tiden går fort och måste snabba mig med uppdateringarna här.

I lördags var vi på marknad, jag har redan visat vad vi fick med oss hem. Men jag berättade aldrig om morgonen. Det började med att vi vaknade och märkte att vårt modem inte fungerade alls. Vilket var märkligt när den fungerade perfa innan vi lade oss. Så då tog Stefan upp luren och ringde Comhem på en gång så man kan få komma hem och inte behöva vänta så länge på ett nytt. Kundtjänst sa att de haft fler problem på den fronten och skickade oss en adapter som nog kommer fixa problemet. Skulle få hem den runt måndag och tisdag men icke :/ Nu är min fria surf slut på mobilen och drar pengar när jag ska uppdatera på Instagram bland annat. Vilket jag också ligger efter med och har beroende inom. Tur pappa har gett oss en USB sticka från Bredbandsbolaget så vi inte sitter internetlösa, den fick vi för länge sedan. Pju..

Ont i mage och öga hade jag. Blev senare än planerat ut från dörren, bland annat för att Stefan råkat haft ner ett glas i tusen bitar och han ju har inte likadana ninjareflexer som mig.

När vi går måste vi ta ut pengar på stan för kön i Ockelbo lär vara riktigt lång som vanligt.. så han slog vad om 100 kronor att de som ganska vanligt skulle vara avstängt. Han hade så rätt. Så det var bara att knapra på vidare till nästa.

Själva dagen blev sedan som planerat. Oturen släppte efter en hel morgon av fanskap :P

Anemptybox likes the post
Was written Tue 3 Jul 2012, 20:56 | Direct link Everyday  

Igår var det här ja

Tuesday 3 July 2012

Vaknade upp och mamma var hemkommen med en varsin räkmacka åt oss allihopa. Frulle ute i solen :D

Åkte som sagt 4 gånger i rad gratis tåg denna helg. Hem och testa ny Orangina med röd(blod?)- apelsin!

Gick in på bibblan och lånade om Skyrim och fick med oss ett nytt spel. Silent hill downpour!! :D <3

Anemptybox and FellQ likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:29
Bra att vi inte behövde betala för resorna, muhaha!
  Reply
Was written Tue 3 Jul 2012, 20:37 | Direct link Everyday  

Handladet fortsatte..

Monday 2 July 2012

Fan vad jag skriver ord precis samtidigt som de säger det på tv:n bakom mig :s Händer på både engelska och svenska, lite väl för ofta...

Handlandet fortsatte igår i Lingbo. Var till hembyggdsgården för första gången i år och fikade. Köpte två muggar, en med Lejonkungen och en annan grov typ av ölmugg :P

Så köpte jag två byxor:

Assköna och fina, speciella byxor för 20 kronor. På högra bilden syns "orber", dom flög runt i mitt rum igår kväll. Hade suttit och snackat med pappa länge, om märkliga saker som hänt i vårt 100 åriga hus. Han är mycket skeptisk men varit med om åtminstone två saker som vi inte kan förklara överhuvutaget... fast detta är bara damm och insekter. Men man hade ju spöken på hjärnan ändå ;)

En "orb" till.

20 kronor för dessa också.

Pajform från moder! :D Åkte hem idag, helt gratis. Kontrollanten bara gick förbi.. Åkte också gratis från Gävle - Ockelbo, Ockelbo - Lingbo. Så med andra ord har vi rest helt gratis denna helg överallt :D

Anemptybox, Riverman92 and 2others likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:30
Was written Mon 2 Jul 2012, 20:37 | Direct link Entertainment  

Vad köptes på Ockelbomarknaden?

Monday 2 July 2012

Var på Sveriges största marknad  i lördags och handlade döljande:

Inte en bild ifrån de bigarråerna men vi kom hem med en bunt bigarråer hur som helst :P

Ett linne, som är mitt nuvarande favoritlinne :D Kattunge <3

En penna för 20 kronor åt mig, pappa fick bestämma vilken han ville ha men han tog den andra.

Asgrymma pennor, prisvärda också. Pappa fick det som present för han har nyss fyllt år!

Massa sockervadd för gamla tiders skull :D

En häftig orm fick pappa av oss också. Han blev skitglad över den och nu står den slingrad runt ena trädgårdsbordets ben. Var så osäker om vad han skulle tycka, men i detta stånd var det fina saker och dessutom rea på alla Agora produkter. 70 kronor gav jag för denna. Dessutom blev det skitvarmt plötsligt och jag driver inte när jag säger det var i princip omöjligt att ta sig fram längst stånden. Knökfullt!

Spännande teer. Mamma köpte med rabarber/grädde och tranbär.

Stefan köpte 4 par strumpor, han har så stora fötter så lika bra att passa på :) Var också sugen på att köpa 14 par men har inte plats med fler strumpor :( Jag hade verkligen allt på marknaden så därför handlades det inte så mycket i år :)

Åt våffla på marknaden, inget vidare gott. Inte mammas eller Stefans mat var så god heller. Synd, var mycket att välja på men tog första bästa så får väl skylla våra tomma magar lite själva då. En kvinna svimmade men det var ju inte undra på, så mycket folk och värme det blev.

När vi kom hem visade vi upp sakerna för pappa och åt varma hjortron med chokladglass. Fanns ingen vanilj men fy fan var hjortron är vidrigt :s

Godare blev det med att grilla, MUMS! Revbensspjäll och luffarbiff. Jag tog del av ett tips från Kniven mot strupen på köttfabriken, att man skulle skära i fettet så blev det ännu mer saftigt. Det gjorde pappa direkt. Sen kom Stefan ut och sa samma sak men då var det ju redan gjort, bra att båda kom ihåg tipset ;)

HAHA, satt och åt, började plötsligt blåsa. Jag utbrast: Shiiiiiiiit och fick tag i parasollet som började blåsa iväg rätt upp i luften. Inget blev ens nuddat av stången! Känner mig ofta lika bra som en ninja med mina reflexer ;)

Efterrätt innan jag var ut med Lucce och sedan var mamma och jag till skogen och kollade efter svamp. Ska tydligen vara tidigt i år, eftersom det varit så kallt. Men hittade inget. Hoppas blåbären inte dör ut :/

Riverman92, Fridahinderz and 1others likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:31
Mycket trevlig dag!
  Reply
Was written Mon 2 Jul 2012, 18:57 | Direct link Travel  

Axe för brudar

Monday 2 July 2012

Nya Axe finns även för tjejer, den till vänster. Shit tänkte jag nu när jag hörde reklamen.. den MÅSTE jag skaffa mig. Undrar om den luktar inte allt för kvinnlig eller... totalt olik Axe övriga kollektion? Jag har hur som helst alltid älskat Axe parfymen, detta märke heter något helt annat i England.. minns ej vad? Hur som helst när jag var yngre och gick runt i affärer med min bästa kompis och det hände ofta i sprutade på oss parfym. Killparfym var inte ovanligt att spraya ner oss i. Tog killens Axe. Haha det var tider det!

Återkommer med recension när flarran är min ;)

Nu är klockan 03:00. Kollar spökprogram med Stefan.. sitter i ett hus som är över 100 år gammalt, det spökar lite här. Usch!

#3208636, #3114966 and 4others likes the post
Was written Mon 2 Jul 2012, 03:00 | Direct link Skönhet  

Jag är med och tävlar om en teckning

Sunday 1 July 2012

Denna tjej vet verkligen hur man målar av folk och jag har alltid velat haft ett porträtt av henne och när det är tävling har man en anledning att berätta om det. Hatar att tigga till mig saker fast tillfällen som detta anser jag inte vara tiggerier. Haha! Hoppas verkligen jag vinner.. jag vet redan vad jag ska välja för motiv!

Jag gillar alla hennes inlägg när jag ser att hon målat av någon, man är bara dum om man låter bli det. Sånt ska man visa är fantastiskt gjort, gärna lägga många kommentarer för. Hon målar ofta karaktärer i Harry Potter som råkar vara de bästa filmerna. Jag har en farbror som är duktig på att måla, jag tog inspiration av honom rätt så mycket som liten.. ritade jämt, har tänkt visa er på bloggen om ni vill gamla teckningar jag ritade för många år sedan. Finns tusantals teckningar från mig. Jag gick med på hans målarkurs en gång. Jag kanske inte ritar som alla andra, har alltid gått min egna väg men oj vilken fantasi jag hade under mina tecknande perioder. Önskar ibland att jag hade fortsatt med det :)

En av många tavlor gjord av farbror som vi äger. Nog min favorit, som numera hänger i vardagsrummet i Lingbo. Jag dog, så fint rummet blev.. ett helt annat rum nästan :D

  The following entry is linked from Riverman92
Tävling!

Jag vill verkligen rita något, det kliar i fingrarna! Men jag är helt blockerad när det kommer till vad jag ska rita... Så jag tänkte såhär!

Jag kommer ha en tävling som pågår till och med imorgon, söndag, klockan 23.59 då man kan vinna en teckning. Det kan vara ett porträtt av dig själv eller av någon/något annat, den som vinner tävlingen får själv välja motiv. Storleken på porträttet kommer vara A5.

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är:

1. Kommentera här under att du är med och tävlar, skriv med mail i kommentaren så jag kan maila vinnaren om adressuppgifter.

2. Gör ett inlägg om tävlingen på din blogg, i inlägget måste bilden nedan finnas med samt en länk till detta inlägg. Länka till ditt inlägg i kommentar under inlägget här.

Du behöver göra båda stegen för att vara med i tävlingen.

Hoppas att ni vill vara med och tävla! Vinnaren kommer lottas fram under måndagen och jag kommer meddela vinnaren via mail samt göra ett inlägg här på bloggen.

Lycka till! :D

Original post written Sat 30 Jun 2012, 18:03
Riverman92, ColorKlick and 1others likes the post
Sun 1 Jul 2012, 19:33
Vilka fina ord! Tack ^^'

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Mon 2 Jul 2012, 01:06
RastaAsta  Åh ingen orsak, var typ nyvaken när jag skrev det där så kanske inte var det absolut bästa men.. håller tummarna nu :D
Reply
Was written Sun 1 Jul 2012, 18:49 | Direct link Tech/Internet  
More photos from Sunday 1 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (18)