Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Jag är med och tävlar om en teckning

Sunday 1 July 2012

Denna tjej vet verkligen hur man målar av folk och jag har alltid velat haft ett porträtt av henne och när det är tävling har man en anledning att berätta om det. Hatar att tigga till mig saker fast tillfällen som detta anser jag inte vara tiggerier. Haha! Hoppas verkligen jag vinner.. jag vet redan vad jag ska välja för motiv!

Jag gillar alla hennes inlägg när jag ser att hon målat av någon, man är bara dum om man låter bli det. Sånt ska man visa är fantastiskt gjort, gärna lägga många kommentarer för. Hon målar ofta karaktärer i Harry Potter som råkar vara de bästa filmerna. Jag har en farbror som är duktig på att måla, jag tog inspiration av honom rätt så mycket som liten.. ritade jämt, har tänkt visa er på bloggen om ni vill gamla teckningar jag ritade för många år sedan. Finns tusantals teckningar från mig. Jag gick med på hans målarkurs en gång. Jag kanske inte ritar som alla andra, har alltid gått min egna väg men oj vilken fantasi jag hade under mina tecknande perioder. Önskar ibland att jag hade fortsatt med det :)

En av många tavlor gjord av farbror som vi äger. Nog min favorit, som numera hänger i vardagsrummet i Lingbo. Jag dog, så fint rummet blev.. ett helt annat rum nästan :D

  The following entry is linked from Riverman92
Tävling!

Jag vill verkligen rita något, det kliar i fingrarna! Men jag är helt blockerad när det kommer till vad jag ska rita... Så jag tänkte såhär!

Jag kommer ha en tävling som pågår till och med imorgon, söndag, klockan 23.59 då man kan vinna en teckning. Det kan vara ett porträtt av dig själv eller av någon/något annat, den som vinner tävlingen får själv välja motiv. Storleken på porträttet kommer vara A5.

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är:

1. Kommentera här under att du är med och tävlar, skriv med mail i kommentaren så jag kan maila vinnaren om adressuppgifter.

2. Gör ett inlägg om tävlingen på din blogg, i inlägget måste bilden nedan finnas med samt en länk till detta inlägg. Länka till ditt inlägg i kommentar under inlägget här.

Du behöver göra båda stegen för att vara med i tävlingen.

Hoppas att ni vill vara med och tävla! Vinnaren kommer lottas fram under måndagen och jag kommer meddela vinnaren via mail samt göra ett inlägg här på bloggen.

Lycka till! :D

Original post written Sat 30 Jun 2012, 18:03
Anemptybox, Riverman92 and 1others likes the post
Sun 1 Jul 2012, 19:33
Vilka fina ord! Tack ^^'

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Mon 2 Jul 2012, 01:06
RastaAsta  Åh ingen orsak, var typ nyvaken när jag skrev det där så kanske inte var det absolut bästa men.. håller tummarna nu :D
Reply
Was written Sun 1 Jul 2012, 18:49 | Direct link Tech/Internet  
More photos from Sunday 1 July 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (18)

Saturday 30 June 2012

Modemet är paj, det blir bara bättre och bättre..!

Tue 17 Jul 2012, 14:17
men du e fin på bild iaf ^^
  Reply

Sämsta sommaren

Friday 29 June 2012

Tror årets sommar tog pris på att vara sämsta sommaren på 20 år.

Först och främst vädret, den absolut största besvikelsen. Varit höstväder och nu är det snart juli och varit sommarfint i typ högst 4 dagar. Det är ju ingenting när man bor i ett sådant kallt land. Sen är det inte alla som har turen att sätta sig på ett flyg hur som helst och besöka ett varmare land. Vet att inte alla har det som mig men jag tycker jag känner en viss depression, vilket är bevisat att det kan vara för vissa människor. Hoppas fan solen kommer fram nästa månad och steker mer eller mindre ihjäl oss en månad i sträck. Jag har blivit kraftigt solbränd efter vistas utomhus under midsommar men that's it? Sure don't hope so. Allt blir så himla mycket mer negativt utan värmen för mig.

Sjukhusbesöken är många i år tydligen. Måste fortsätta bestämma in 3 tider dit till. Kanske mer om nu inte min jävla kropp skärper sig någon gång, blir så less! Sitter här och har ont i magen.. i onödan? Detta har kontrolleras åtminstone. Men inga tabletter är väl ett under.

Arbetslös även denna sommar, båda två. Snålt med det ekonomiska, även det jävligt stressigt. Sedan är de besvär från andra håll ekonomiskt som tär på oss. Men det tänker inte jag heller ta upp mer än så. Pissigt att komma så långt på Furuviksparken men inte få ett jobb, noll kontakter, inget körkort.

Sen orkar jag inte vänta och vänta på besked från Luleå, skynda på vad fan så man får tänka på annat en stund!

Ska upp tidigt för att dra på marknad imorgon och hoppas fan inte grannen ska dunka musik nu natt nummer 3. Suck!

Sedan kan elektronik fara åt helvete!

Ja, ja.. orkar inte plocka upp tvätten eller diska med denna mage. Stefan är och springer och ska handla hem godis så man få en slags kick av något slag. Ska försöka packa och spela så jag får annat att tänka på. Jag som ville gymma idag, blivit urusel på att hålla träningen uppe!

#3114966 and Anemptybox dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 30 Jun 2012, 10:19
Himlen verkar också vara lite deprimerad. Lite mer sol skulle sitta fint, ja!
Trist att din kropp bråkar med dig!
Hoppas det löser sig så småningom med allt!

My blog: http://Randstrumpa.soclog.se

Sun 1 Jul 2012, 18:27
RastaAsta  Absolut, solen får titta förbi på en kopp kaffe denna månad tycker jag. Så slipper han vara ensam och vi utan hans värmande kamratskap :P Tack så mycket, hoppas jag också.
Mon 2 Jul 2012, 06:19
Anonymous  Ja, precis!
Reply
Was written Fri 29 Jun 2012, 18:57 | Direct link Everyday  

Vill lägga mig under tatueringsmaskinen igen

Thursday 28 June 2012

Denna bild fick mig att vilja tatuera mig igen för tredje gången, skulle vilja ha en andra tatuering tillsammans med Stefan. Inte bara en förlovningstatueRING utan också något som representerar ett av våra största delade intressen i livet - gaming. Tänk om man kunde göra någon sammanlänkad gadd tillsammans, en riktig nördig en. Stefan är livrädd och tyckte det gjorde rätt ont att gaddas, stackarn :P

Andra inspirationer tagna från spel och filmer:

...och så vidare!

xPillanx, Riverman92 and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 3 Jul 2012, 21:40
Portal 2. <3
Förmodligen ett utav våran tids bästa spel, både gällande story, grafik och detaljer så som miljöer, karaktärer och karaktärernas personligheter. Där snackar vi spelarglädje!
Tue 3 Jul 2012, 22:31
RastaAsta  Har inte kört tvåan faktiskt. Måste testa det!
Tue 3 Jul 2012, 22:32
Anonymous  Do it!
Reply
Was written Thu 28 Jun 2012, 23:44 | Direct link Fashion  

Pinuppor

Thursday 28 June 2012

Snubblade över ganska spännande bilder från långt tillbaka och här nedan är några. Det är intressant att se hur de först fotade damer och sedan ritade av dom i färg. Man ser tydligt att även på den tiden fanns något som kallades retuschering. Vet inte om det bara är jag som fått för mig det är dagens i-landsproblem att försöka dölja verkligheten och öka idealet så det höjs över en fruktansvärt hög gräns och aldrig skedde förr, mycket?

Kolla noggrant så ser ni den förminskade magen och benen, mer utputande bröst, snyggare frisyrer, annorlunda miner som gör det hela väldigt onaturligt och för uppiffat.  Tycker första bilden är grövst redigerad med tanke på hennes storlek. Intressant, intressant.. att världen blivit så sjukt utseendefixerat som det blivit och att många halkas med är inte ett dugg konstigt, förstår man bättre nu.

Jag är själv smal och har inga problem med att se detta, jag är inte avundsjuk på något jag är med andra ord men tycker trots det att detta kan vara lite tråkigt att se. Att det måste behöva vara så..?

Pinuppor är dock bra mycket charmigare och vackrare än dagens utvikningsbruttor. Det var mer klass förr!

#2473593, xPillanx and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 3 Jul 2012, 21:38
Jag förstår inte vad det är för fel med naturlig skönhet, och nu snackar vi inte heller perfekta naturliga skönheter utan lite vanligt folk så dagens ungdomar med trytande självförtroende slipper känna sig som potatisar.

My blog: http://Materialism.soclog.se

Tue 3 Jul 2012, 22:34
RastaAsta  Stor skillnad idag även om man ser många likheter i dessa bilder, tyvärr. Finslipa får man väl gärna göra lite men det finns faktiskt gränser. Smal, extremt solbränd, mycket smink och ingrepp, fakehår på huvudet och på ögonfransar etc etc är varken naturligt eller enligt mig speciellt vackert :<
Tue 3 Jul 2012, 22:38
Anonymous  Indeed!
Reply
Was written Thu 28 Jun 2012, 22:27 | Direct link Skönhet  

Stan hela dan

Thursday 28 June 2012

Har varit på stan hela dagen med Bella. Kollat in en massa mycket på rean. Hon som inte skulle handla något hittade massor med fina saker. Jag hittade inget som föll mig på läppen direkt. Testade ett par tighta jeans och fina jeans shorts på Gina som ena var rosa, den andra blå med nitar och hål i. Satt inte lika bra som jeansen men beslöt mig för att hålla i pengarna hårt och släppa dom i helgen på marknaden istället.

Bild på mig som Bella tog i solskenet.

Kom hem och diskade en massa och pojken gjorde tacos. Det var gott och behövande för mig hungriga mage. Har varit rätt trött idag, var ju helpigg i natt och kollade på den roliga och galna filmen Hot fuzz. När jag väl tvingade mig själv till min bädd så var jag pigg fortfarande. Hörde då lite musik och snack från grannarna, ganska långt men störande ändå. Turligt nog kollade Stefan på youtube-videos och då kan jag somna lättare. Hur gör ni när ni vill somna enkelt?

Anemptybox and Ninjaslife likes the post
Thu 28 Jun 2012, 21:22
Om jag vill somna enkelt, då sitter jag och slöar vid datorn tills jag nästan somnar på den :P

My blog: http://colorklick.com

Thu 28 Jun 2012, 21:54
RastaAsta  Det är bra :D
Reply
Was written Thu 28 Jun 2012, 19:42 | Direct link Everyday  

Läskigt läskande...

Wednesday 27 June 2012

Ja, vad i helvete ska man blogga om.. om inte goda saker? Enjoy med era ögon!

Bigarråer, tusan vad gott det var. Käkade det igår då jag inte ätit mat på hela dagen, kom på den sent på kvällen.. haha, lyckad man är då ;)

Var till Ica, som man aldrig handlar annars och hittade roliga saker man ville testa. Denna var sådär :P

Drycker från Mora. Must, något som smakade must och schampisen "Fruktshampanje".

Kanske bara är jag och Stefan som tokgillar tetror med olika drycker i? Juicer och mjölk <3 Apelsinnektar.

Kycklingfilé med couscous och en klick passande sås åt vi efter träningen. GÖTT sa det!

Gött sa det här också, när alla Maoams försvann med ett raffs! Me like candy, just face it man!

Och så lite spelnyheter..

Började spela Skyrim eftersom vid ungefär exakt 50 timmars spelande på Reckoning så fastnade jag på alla quests jag hade kvar. Slog upp denna karta, skönt material var det första jag tänkte på. Sedan såg jag till min förvåning att stadsbiblioteket fanns på plats även i Skyrim! HAHAHAHA.

Jag gjorde min gubbe i Skyrim, Lucifer heter han och är så lik med de långa håret på kinderna och öronen.

Spelet verkar jättebra, satt med Stefans hörlurar som gav megabra ljud. Ska fortsätta spela ikväll! :D

xPillanx, AlbinsMamma and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 28 Jun 2012, 09:24
Körsbär är gott!

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Thu 28 Jun 2012, 21:54
RastaAsta  Nja, körbären är surare :D
Fri 29 Jun 2012, 10:06
Anonymous  Okej
Reply
Was written Wed 27 Jun 2012, 21:38 | Direct link Photo  

Stan och städning

Wednesday 27 June 2012

Var till stan med Stefan och mötte hans föräldrar. Fick någon badskumsgelé av hans mamma som var jättesöt:

En jordgubbe där i mitten!

Vi hade trevligt som vanligt och det blev lite överraskat att de skulle komma, hade egentligen planerat en träff med min kompis men efter en del sms så bestämde vi att det skulle nog underlätta för oss båda om vi sågs imorgon istället. Så blir en vandring i stan då med :D

Drack goda smoothies på Naked juice bar och från ingenstans dök Kim och Martina upp. Jag måste sett chockad ut.. haha! Men det var en rätt trevlig dag och så när jag kom hem packade jag upp en av två flyttlådor som jag har kvar. Ytterkläder och elektronik som ej används just nu är uppe på vinden och vissa kläder kastades. Känns skönt att få lite ordning och reda nu, bland alla kläder man har.

Fick reda på mitt sista betyg som hälsopedagog och jag fick B :) HUR nöjd som helst med tanke på hur svår kommunikationskursen, ingen i klassen fattade någonting av beskrivningen av uppgifter... precis som jag. Skrev ju massa tidigare om vilken jävel till lärare man hade också :P NÖJD NÖJD NÖJD!

Stefan var just ute och sprang i sina nya dojor. Han fick bra hjälp av en kille på Stadium, eller om det var Intersport. Han fick springa i ett par vanliga skor på löpband och man såg hur snett han sprang, så då såg kille direkt på skärmen där kamerorna spelade in hans springstil vilka skor som passade honom. Köpte ett par för 750 kronor på rean som verkade passa superbra. 30 dagar har han på sig och känna efter tack vare garantin man fick eftersom vi fick hjälp av personalen. Stefan fick reda på att han hade större fötter än förväntat, 46,5.. så att han fått blånaglar under löpning var ju inget konstigt :P Snälla Stefans föräldrar var med och hjälpte till med en stadig penning för köpet så skorna blev ju jättebilliga! Hihi.

Älskar trevligt folk som hjälper, jag försöker också vara till hjälp för folk när jag har högskolestudier bakom min kunskap kring vissa ämnen. En del, som faktiskt frågar verkar bli sura när man ger långa, tydliga svar..? Vad är det för fel på folk när de vill ha hjälp och får det?! Liksom, inte fan vet jag allt ni redan vet om.. man måste ju förklara i grund och botten, måste väl vem som helst begripa. - Men många uppskattar en, trevliga och hyfsade folk :)

M0nst3rGir1 and Anemptybox likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:34
Gillar mina nya skor :)

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Wed 27 Jun 2012, 21:14 | Direct link Everyday  

Grattis till farsan!

Wednesday 27 June 2012

Ett födelsedags"barn",
Och pensionär.

Idag fyller min pappa 63 år och jag ringde just för att gratta honom och göra honom lite glad. Eftersom vi inte befinner oss i samma stad idag ska vi fira på lördag då vi träffas. Äta gott och lite sånt :)

#3114966 and Anemptybox likes the post
Was written Wed 27 Jun 2012, 18:45 | Direct link Everyday  

3 år sedan Michael Jackson dog

Tuesday 26 June 2012

Igår var det exakt 3 år sedan the king of pop avled. Jag minns det som om det vore igår, minns ni?

Pappa och jag satte på landet dagen före händelsen. Vi bläddrade i en tidnings specialbilaga jag köpt för någon dag sedan. Specialbilagan handlade om Michael Jackson. Efter det inledde långa intressanta diskussioner om honom. När jag vaknade dagen efter visste jag inget, gjorde mig klar och gick till tågstation med mamma. Vi skulle till Bollnäs tror jag. På lilla stationen i Lingbo stod en kille med märklig klädsel och spelade hög musik. Musiken kände jag väl igen, Michael Jackson. Telefonen ringde och mitt ansikte blev avlångt. Lade på och berättade för mamma vad pappa sagt, Michael Jackson var död. Då började jag förstå varför han spelade hans musik, det var en heder, precis som hans Michael Jackson utstyrsel. Det kändes konstigt att inte han fanns mer, han som skulle göra sina sista uppträdanden. Som vanligt rös jag av tanken hur bra timing jag hade med saker och ting, snacka en timme med pappa om han som dog dagen efter.

RIP fina människa.

theperfectlife, #3327337 and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 26 Jun 2012, 18:33
Kom ihåg att jag satt i bilen och vi hade varit o handlat. Bodde i södertälje då. Mamma o pappa kom med expressen eller vad det var och det var där jag läste det. Känns väldigt konstigt och tomt att han inte finns mer. Gillar ju en hel del av hans låtar :D

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Wed 27 Jun 2012, 08:08
Anonymous  Ja, det tycker jag faktiskt att han borde! Dumma människor som sa annat!
Wed 27 Jun 2012, 13:51
RastaAsta  :(
Reply
Was written Tue 26 Jun 2012, 15:44 | Direct link Politics/Society  

Ultimate fictional character's fighting

Monday 25 June 2012

Haha tyckte dessa bilder var överdrivet awesome :D

Anemptybox, #3325319 and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 25 Jun 2012, 20:17
Var gjorde du din blogg? :)

My blog: http://twiiister.soclog.se

Tue 26 Jun 2012, 11:08
Anonymous  Var gjorde du din header menade jag :D
Tue 26 Jun 2012, 15:23
RastaAsta  Jaha hihi.. den fixade Lwordish åt mig så du får fråga henne :)
Reply
Was written Mon 25 Jun 2012, 19:58 | Direct link Entertainment  

Jävla väder!

Monday 25 June 2012

Var ut till stan, hade inte ett dugg lust men Stefan behövde en hamburgare. Det spöregnar och blåser. Paraplyet vände sig ut och in så jag blev arg mitt på gågatan och så gick det sönder :)

Vidare till biblioteket som är min bästa vän. Lämnade in Sonic racing och Mortal kombat, fick med mig hem Kingdoms of Amalur: Reckoning och Skyrim!

Stod och höll i Little big planet 2 men får bara låna två spel. Dessa två spel liknar varandra och tar skitlång tid att klara. Så har mycket för mig dessa dagar :P

Woho, stoppet i Lingbo fixades av sig själv. Rörmokaren kommer i alla fall och kollar duschen där.

Köpte körbär och Marsglass till ikväll. MUMS!

Fy fan vad livet är orättvist.. saker efter saker, en sakerna är värre än de andra jag får reda på. Önskar jag kunde göra saker åt detta, men som sagt, jag kan inte.. för livet är så orättvist!

Ska testa Simcity Social på Facebook nu, Tjarå!

Anemptybox likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:35
Was written Mon 25 Jun 2012, 17:14 | Direct link Everyday  
More photos from Monday 25 June 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Förändringar

Sunday 24 June 2012

Skönt att ha både tvätt och disk klar för idag. Delade på en pizza som uppskattning.

Har faktiskt skrivit om informationen om mig på bloggen till vänster under min bild. Blev en mycket längre text med mer information om vem jag är. Men skrev inte en hel självbiografi naturligtvis ;) Vad tycks?

Nu fattas bara en ny design.. gillar min gamla som Lwordish ligger bakom men eftersom jag bara haft en enda under alla dessa år kanske det vore fint med en förändring? Hoppas jag vinner bloggtävlingen och får en ny design. Jag är inte helt hundra på om jag kan göra en egen :p

Så, vad ska man göra nu då?

Någon som bor i närheten av Luleås universitet förresten? Kanske kan i så fall jag och kompisen möjligen få bo några dagar ibland hos er i så fall? Planeringen börjar dra igång. Vill bara se att jag kommer in på skolan NU!

Anemptybox and cheyen-jennjenn likes the post
Mon 25 Jun 2012, 12:04
Du har verkligen en fin blogg! c:

My blog: http://jennychansblogg.soclog.com

Mon 25 Jun 2012, 15:46
RastaAsta  Tack så mycket! :D
Tue 26 Jun 2012, 07:50
cheyen-jennjenn  Varsegod! c:
Reply
Was written Sun 24 Jun 2012, 19:05 | Direct link Everyday  

Instagram vs. Streamzoo

Sunday 24 June 2012

Jaq har börjat funderat lite över om vilken app som är bäst, Instagram eller Streamzoo? Jag äger ett konto på båda ställena. Instagram började jag med och har väl helt klart blivit bättre för oss Androidanvändare. På instagram har jag mycket mer välbekanta vänner, så där delar jag mycket nonsensbilder, men inte allt för fula. Min standard på bilder är ganska hög. Jag har närmre 200 bevakare och över 300 bilder. Vissa bilder ryker bort ifrån min sida.

Streamzoo har jag inte lika mycket bilder på, jag följer mycket mindre personer men antal som följer mig är ganska lik Instagram. På Streamzoo kan man välja filter och ramar separat, vilket går inte på Instagram. Fler tilt shift filters än Instagram. Bättre organiserat bland taggarna. Man kan även följa feeds och inte bara användare. Det går fortare att få gillningar och bevakare på Streamzoo. Man har ett chattsystem där och kan ge shout outs åt varandra. Instagram är finare lay out på sin sida, lättare att skriva om sig själv. Dock är det mycket mer crasher och irritationer på Instagrams tekonologi. Streamzoo är bättre anpassbar till de som kör Android.

Läste på nätet och de flesta verkar tycka Streamzoo är bättre. Kanske ska man börja köra mer på det?

Något jag irriterar mig starkt på är de som laddar upp bilder de själv inte tagit. Hittar värsta mycket Google bilder och det är helt fel! :(

Vad gillar du bäst?
Instagram
42%
Streamzoo
8%
Har bara ena, så vet ej
25%
Har ingen åsikt
25%
12 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Was written Sun 24 Jun 2012, 16:11 | Direct link Tech/Internet  

Väcktes i stress ur en stressig dröm

Sunday 24 June 2012

Drömde som vanligt mardrömmar. Först så hade arbetsterapeutprogrammet jag sökt visats sig bara vara en lektion under sommartid, så det där hela programmet i Luleå var bara att glömma bort. Sen var jag gravid och visste inte vad jag skulle ta mig till... Så väcktes jag av Stefan som började prata om utbildningen i Luleå. Självklart vaknade jag upp och kände oro och stress och så stressar han upp mig ännu mer, i samma stil som drömmen med skolan. Att plugga på distans innebär mycket egen disciplin, planering med boende och resande, mycket pengar kommer gå åt till färdtjänster.. mycket stress.

Jag skrev ner mina tankar till kompisen som ska plugga med mig, om vi nu blir antagna? Men det tror vi, Vi måste börja planera ändå. Hon kanske kommer på lite fler frågor men hon verkade hålla med mig om mina redan klara frågor. Mycket frågor vi måste ha svar på. Jag har kollat på en 35 minuter lång video då två lärare i Luleå pratar om utbildningen, det var precis som jag hade planerat och det känns bra :)

Nu ska jag bara hoppas att jag blir antagen och får positiva svar från lärarna efter jag skickat mail, jag vill inte lämnas helt själv. Klart man vill färdas med sin bästa vän från samma stad?! :D

Hoppas jag kommer in på min drömutbildning, vet inte vad jag ska göra annars. Enligt statistik har jag inget att oroa mig för. Men måste se med egna ögon att jag kommit in innan jag börjar planera för mycket, äh.. svårt det här :P Mycket ämnen kommer jag känna till sedan tidigare studier.

Nu inväntas käk och sedan massa tvätt. Rolig söndag med andra ord!

#3114966, OtherSideOfMe and 2others likes the post
Thu 5 Jul 2012, 23:36
Allt kommer gå bra, gäller bara att planera väl. <3
  Reply
Was written Sun 24 Jun 2012, 13:52 | Direct link Skola  

Misslyckad grillning

Sunday 24 June 2012

Söta bilder i ett kollage med mina bilder på Stefan i Lingbo (utom Stefans ID) <3

Var inte så hungrig när vi skulle grilla men köttet som annars brukar vara såg gott smakade hundmat :/

Hahaha Lucces bakben <3

Strumpor ;)

För en gångs skull en söt insekt, med vingar..

Måste bara påpeka Luccec ben, igen! xD

Han är trygg i Stefans varma famn <3

Var ute jättemycket med Lucce och han ville aldrig in. Nog skönt väder för honom och med mindre päls än vanligt :) Mer utomhusbilder på honom imorgon!

När vi kom hem igen så blev både jag och Stefan chokade och båda var väl överens om att det luktade nystädat hemma. Luktade hur fräscht som helst fast vi har en stor tvätt som väntar till och med. Hm?

Käkade Chicken wrap meny, Stefan var och tränade, spelade ut Amnesia Justine. Sova snart? Somnade jättelätt igår och det var så härligt. Vaknade i bra tid och gick upp före Stefan! :O

polos, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 24 Jun 2012, 02:48
Roligt i Lingbo med dig sötis <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 24 Jun 2012, 13:42
RastaAsta  Tur att du tycker det :D
Reply
Was written Sun 24 Jun 2012, 01:42 | Direct link Everyday  

Midsommaren

Sunday 24 June 2012

Jäklar vad bränd man blev på midsommarafton.. det var jag inte beredd på!! :O Svårt att gå någon bra bild på det men aj...svider gör det! Till och med Stefan blev brun om nosen, riktigt trevligt att se :) <3

Jag och mina grabbar fick en midsommar present ombord på tåget, åka gratis :D

Finkläderna var på såklart :)

Den goda apelsintårtan vi köpte med oss. Bland de bästa tårtor jag någonsin käkat!

Traktorer efter traktorer nere på Lingboparken. Tråkigt i år. Tog någon lott utan vinst, lyssnade på skitmusik som knappt fungerade med deras ljudutrustning från stenåldern, fanns fika, korv och skjutbana också.

Jag och Stefan satt på bänken bredvid mamma och Kenny, efter ha suttit där en halvtimme kom det fram en tant och fråga om hon fick sitta bredvid. Jag reste mig upp för ville inte sitta min finklänning som var v it i fågelskit precis.. då så säger hon, ...för ni kan ju faktiskt inte ta upp en hel bänk själva!!

Snacka om kärringjävel som försökte bestämma över andras barn?! Eftersom det var midsommar så var jag schysst och höll bara truten. Hade bra lust att säga nåt åt fittan. Komma och tro hon kan bestämma, vi satt där först och hade bra anledning till att inte flytta sig. Hoppas hon dör.

Sötisen tog ut min gitarr och slog på strängarna i solskenet.

Åt mat, fikade, gick promenader, snackade, skrattade, myste med Lucifer. Tog egobilder:

Stackars Kenny som väntade i 2 timmar själv i Gävle på tåget mot Uppsala. Jävla strul!

Jag ägde på kubben, mouhaha! Brudarna mot grabbarna. Vi vann. Sedan spelade vi en mot två matcher, varsin gång. Alla som spelade själv vann och som vanligt på vinnarsidan. Så kul det var :D

Åh, Lucifer är världens kelgris som charmar mig så jag dör nästan. Älskar gäspbilden :D

Mamma gick in för att fixa medan jag väntade ute och posade med min cider bara för att leka cool fjortis.

Äcklig cider men skitlycklig att jag hittade min Bam Element tröja som jag totalt glömt bort :D

Gick på kvällspromenix med mor och såg ett hav med lupiner i alla färger!

Gick in i skogen och fick se denna märkliga syn som fick mig att tänka på att vi blev iakttagna av häxor.

Myggljuset åkte fram när vi kom tillbaka, se så fint mitt örhänge hänger på kanten.

Umgicks med mor och far medan Stefan låg uppe i mitt rum under 4 timmar, saknade honom :(

Så äckliga kryp på landet.. kände att nåt satte sig i håret och kände med fingrarna och kände på det. Frågade om jag hade nåt och mamma utbrast att den var skitäcklig, hon är inte den som tycker vad som helst i krypvärlden är äckligt. Tur jag hade pappa som tog bort den äckliga avlånga skalbaggen, var inte lätt för den hade trasslat ihop sig i mitt långa hår. HATAR SKALBAGGAR MEST AV ALLT!

Dagen efter åkte en spindel ner framför mig på parasollet och till och med jag ryckte undan.. alla 4 höll med om att det var en jävligt äcklig spindel, hade en stor runt kropp och var svart. Tarantella? Den var så obehagligt så vi tog bort den och stampade sönder den :s

ColorKlick, 3welie and 1others likes the post
Sun 24 Jun 2012, 02:50
Du är så fin på alla bilder <3
Sun 24 Jun 2012, 13:42
RastaAsta  Haha.. tack <3
Reply
Was written Sun 24 Jun 2012, 00:12 | Direct link Everyday  

Friday 22 June 2012

Äter tårta i lingbo! :-D

More photos from Friday 22 June 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (34)

Lingbo nästa

Thursday 21 June 2012

Drar till landet igen, kommer ha varit där i 3 helger i rad snart :P

Denna gång åker jag med Stefan och Kenny. Mamma, pappa och Lucce är redan där. Var hur länge sedan som helst Lucce var där för pappa bröt ju benet igen så de kunde aldrig åka upp tillsammans.. pappa har precis nyligen bytt ut ena linsen i ögat, hans riktiga lins. Han var vaken under ingreppet och beskrev att de krossa linsen samt sög ur resterna av den, det han såg var psykedeliska färger.. sounds creepy :< Men han sa att ingreppet var intressant att få vara med om. Det kan jag förstå.. i höst kör han andra ögat.

Hoppas ni har en varm och trevlig midsommar!

Recept för er som inte har en god apelsintårta som väntar.. ;)

Anemptybox, #3114966 and 2others likes the post
Thu 21 Jun 2012, 21:28
Lockande, men jag har en äppelpaj som väntar ^^

My blog: http://darksess.com

Thu 21 Jun 2012, 21:28
Darksess  Du får ha en trevlig midsommar! :)
Sat 23 Jun 2012, 20:55
RastaAsta  Äppelpaj kan vara rätt gott :) Desamma, hoppas du hade det lika varmt som oss!
Reply
Was written Thu 21 Jun 2012, 21:20 | Direct link Food  

Mina älskade brillor är tillbaka!

Thursday 21 June 2012

Woho, nu är jag glad för har  mina brillor på mig. Tog lång tid men nu är glaset utbytt, gratis! :D Skönt att vara ifrån linserna ett tag nu.. framförallt på kvällstid.

Tog en promenad i det rätt så sköna vädret. Satt vid vattnet en stund och pratade med brorsan. Sedan gick vi till kondis och köpte en apelsintårta tills imorgon. Den är nog jättegod! Har ätit bullar med chokladmjölk direkt när vi kom hem. Behövande och gott!

Kollar lite på ett naturprogram nu där de gav gorillor öl. Noshörningar gillar choklad. Trodde faktiskt inte de gillade sånt :P

Riverman92, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Thu 21 Jun 2012, 18:39 | Direct link Everyday  

Gårdagens inköp

Thursday 21 June 2012

Var på stan med kära Martina. Fick Subwaymacka och annat gott i solen :)

Torrschampo och en väska för 200 kronor på H&M.

Nitar <3

På Gina har dom som vanligt fia smycken och köpte tre par örhängen. De längst till höger såldes bara en och en. Var tvungen att köpa i alla fall :P

Stefan fick sin femårsdags present. Det står:SPort is boring let's play videogames. I can run faster than you pressing a+b anyway! lol

Haha efter Johans gillningar på Instagram så dök en annan the real one and only upp :O :D

Anemptybox, Riverman92 and 2others likes the post
Sun 24 Jun 2012, 02:51
Tack för t-shirten! <3
Sun 24 Jun 2012, 13:43
RastaAsta  Så lite så <3
Reply
Was written Thu 21 Jun 2012, 18:19 | Direct link Fashion  

Gårdagens köp och lånerier

Wednesday 20 June 2012

Såg kakmonstret på stan och var bara tvungen att köpa den!! Har alltid velat haft en liknande tröja. Kanske hade varit finare om den satt tightare, men men. Så idag såg jag i samma stånd jag köpte denna att det fanns en annan kakmonstertröja. På den stod det I <3 COOKIES med kakor som o:en och så såg man hela kakmonstret. Men tror jag föredrar mig NOM NOM NOM kakmonster :D

Stefan kopplade in den "nya" datorn. Datorn som jag hade i Uppsala med andra ord. Den är lite vassare än den jag snickrade ihop helt själv, som vi hade tidigare här hemma. Så vi spelade Amnesia Justine. Liten expansion till Amnesia. Man är en kvinna som är testobjekt mellan slottets sjuka väggar. Man kan inte spara i spelet så när hon dör får man börja om helt och hållet. Som det ska vara?

Plockade med saker som skulle packas upp efter disken var klar. Så hade den äckliga sojan legat och läckt över duk, bord och kläder. Hatar soja och dess stank! Mitt i allt arbete fick jag börja städa, suck?

Lånade två spel. Sonic racingspelet är awesome, typ som Mario Kart fast med Sonicfigurer samt Banjo-kazooie plus några till :D Mortal kombat är det mest brutala fightspel som finns. Kan dra ut folks ryggrader och se hur kroppens bryts sönder helt och hållet. Som jag trodde var spelet överdrivet med det ena och det andra... något synd och förvridet tyvärr. Nog det sämsta fightspel jag spelat, tråkiga och opersonliga karaktärer som man har det svårt att gilla. Massa olika fightstilar att välja mellan, tog bara nåt och satt i 80 minuter för att ta mig igenom 10 fighter på lättaste svårighetsgraden. The fuck?!

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Was written Wed 20 Jun 2012, 20:42 | Direct link Everyday  

Dreamhack

Wednesday 20 June 2012

Någon mer som såg Dreamhack finalen i Starcraft 2? Råkade bara trycka förbi och såg att det sändes på kanal 2 häromdagen. MYCKET roligare än någon fotbollsfinal! :)

Kan tänka mig att många äldre inte fattade någonting. Roligt att det börjar gå framåt och blir lite ändring på saker och ting. Älskar och har alltid älskat strategispel men har aldrig spelat SC själv. Verkade bra!

Kollade du på någon spelfinal?
Ja
100%
Nej
0%
Fattar inte?!?!
0%
1 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Thu 21 Jun 2012, 09:43
Mina favvo-dj:s spelade på Dreamhack :D

My blog: http://okashii84.soclog.se

Thu 21 Jun 2012, 13:58
RastaAsta  Jaha :D
Reply
Was written Wed 20 Jun 2012, 20:33 | Direct link Tech/Internet  

Alla med Facebook, var med och hjälp till!

Tuesday 19 June 2012

Gilla du också ♥

När jag blev medlem på denna gilla-sida för ungefär två dagar sedan var det bara 500 gillningar. Nu är det  över 14000 gillningar, målet är att komma upp till 100000.

"100000 Strong for Timesplitters 4" gjordes för att bevisa spelbolaget att många vill att spelet Timesplitters 4 ska utges. Det har gått upp och ner med snacket om det ska göras och släppas i butikerna. Min pojkvän har väntat i år och dagar efter att få spela detta, som råkar vara hans favoritspelserie och är världskänd under namnet Ace men hans världsrekord. Så snälla, ta dina 3 sekunder i ditt liv och gilla denna sida du också för Stefans, min och många andras skull. Du behöver inte gilla tv-spel för att trycka. Det krävs bara ett gott hjärta och förståelse till de personer som vill det här så mycket :)

Denna nyhet är länkad till många stora spelbolagshemsidor. Det kommer många nya gillningar varje minut. Var en av dom!

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Thu 21 Jun 2012, 00:04
Inlägget har länkats i min blogg, se mitt svar här.
.
  Reply
Was written Tue 19 Jun 2012, 13:34 | Direct link Tech/Internet  

Läskigt...?!

Monday 18 June 2012

Denna kille är svensk och är så duktig på att sjunga och spela. Han har värsta talangen och här är ett klipp då han sjunger gamla theme låtar.

Stefan visste att han var svensk men inte var han kommer ifrån. Han drömde igår om honom, att han bodde nära oss här i Gävle. Bara för det kollade han upp honom och det visade sig att han bor cirka 2 kilometer ifrån oss :S

Hur konstigt är inte det?!

#3238414, Anemptybox and 2others likes the post
Mon 18 Jun 2012, 19:22
Fan va häftigt! Fixar du en autograf och skickar till Stockholm? :D

My blog: http://lifewithanimals.soclog.se

Mon 18 Jun 2012, 19:23
RastaAsta  Haha ja vi ska fan heja på honom när vi ser honom :P Tar med den till Sthlm nästa månad i så fall ;)
Mon 18 Jun 2012, 19:24
lifewithanimals  Härligt ;D
Reply
Was written Mon 18 Jun 2012, 19:12 | Direct link Tech/Internet  

Bio och svimmerier

Monday 18 June 2012

Fick som vanligt nåt av svärföräldrarna, gosedjur som låter ofc. Som alltid går dom fort sönder för fort xD Den har gummiarmar och så skriker den när man drar i den.. haha!

Sedan så var det dags för bio och det blev Prometheus igen, svärföräldrarna hade inte sett den tidigare och de likt som oss älskade filmen. De bjussade, hur snällt som helst! Snart ska vi se Johan Glans med, för det ville svärfadern bjussa oss till för vi såg ju Filip och Fredrik ganska nyligen.

Hur som helst, vi satt ensamma i salongen med en till kille framför oss bara. Salongen var stor. Så det var ju skitskönt. Jag tänker inte spoila för mycket men svärföräldrarna var ju livrädda över en scen. Den som skrämde upp dom var faktiskt han på biografen som rev våra biljetter. Han sa att det finns en mycket obehaglig scen i slutet då en viss person skär upp sig själv. Den är vidrig, så pass vidrig så en man hade ju svimmat i biosalongen en gång så de fick bära ut honom :O Filmen är så jävla sevärd...!

Ingen svimmade i salongen, bara utanför. En fullgubbe låg och blödde och runt honom stod poliserna.

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Was written Mon 18 Jun 2012, 18:46 | Direct link Film/TV-serier  

Lördagsmys

Sunday 17 June 2012

Vädret i lördags var ännu sämre än i fredags. Tillbringa tiden mest inomhus och jag sov till runt elva tiden. Tittade på ett nytt spel Alva spelade, The smurfs. Rätt tråkigt spel :P

Haha en teckning jag ritade när jag var runt 8-10 år.. haha, föreställer grisar som är min mamma, jag med mina bröder. Jag hade alltid mina crazy idéer som liten när jag satt med papper och penna.

När alla gäster åkte hem var det bara jag och moster och mamma kvar. Vi lyssnade på bra musik, drack och pratade om allt mellan himmel och jord.

Mitt från ingenstans hör vi ett brak och moster sitter och ajar sig med handen på huvudet. Mamma stod vid diskbänken och jag satt med moster vid bordet. Hon hade fått klockan i huvudet och vi kan inte förstå hur. Den tunga klockan fick en spricka och gick sönder. Inte så konstigt att något ramlar kanske, men utan anledning? Vi satt alla blixtstilla. Men det läskiga är att hon fick klockan på ett mysko ställe på huvudet med tanke på vilket håll den ramla ifrån. Sedan satt hon ganska långt ifrån väggen så det enda raka var att klockan måste ha flygit iväg för att träffa henne i huvudet. Läskigt va? :s

För ett par månader sen hände en annan skum sak där i köket när jag satt med mamma. Vi pratade naturligtvis för ovanlighetensskull om spökerier som skett i ett annat hus i byn. Mitt i snacket exploderar lampan bakom mig, en lampa som faktiskt gått sönder tidigare. Hann väl knappt gå en minut till och så smäller lampan i hallen av också och den har aldrig gått sönder förr :S

Efter kubben gick vi in igen. Vi tänkte ta en promenad. När vi gått ett par meter chansade vi med att gå till campingen/restaurangen. Vi visste ej om det var öppet och fixade oss lite och stapplade iväg. Vi drev hela kvällen, skrattade konstant.. vi drev om att vi var finskar och hade sån där rolig dialekt de har ;) När vi väl kom fram efter alla kilometer möter en tjej upp oss som jobbar där och säger de har stängt, trots vi hör musik och det lyser där. Egentligen var det en hel timme kvar öppet :S Hatar landsställen som har öppet så som de vill... jag som ville ha mat. Klockan var 22 typ när vi kom dit, lite drygt och de stängde enligt skylten klockan 23. Aja, stackare som blev fattigare på grund av den förlusten.

Precis bredvid finns en kiosk som är snusk men gick dit i alla fall.. två moppepojkar träffade vi på som sa att de inte fanns något varmt att beställa, men gubben där inne som blödde på fingret sa det var stängt. Pojkarna åkte förbi nära oss och tutade, trodde de var tuffa eller nåt xD

Så vi gick tillbaka hemåt och tog lite bilder istället. Blev en lång promenad och fick ont i ben och häck :P

Haha SÅ passande. Systrarna Jedland bör ju öppna upp detta ställe igen :)

Sarah fotograf in real action. Älskar mammas snygga jacka också, slipper ha blixten på.. haha!

Haha.. två sockertoppar till salu :P

Mamma hade ju druckit lite och var skitsugen på att ringa min kompis Johan som var i Gällivare. Det gjorde hon. Hon frågade honom om han hade några finska namn på lager och så ville hon prata med hans kompisar men det fick hon inte. Johan tyckte bara det var trevligt men han var stressad för han skulle in i sin taxi ;)

Galet kul kväll och tycker synd om de som inte kan ha kul med äldre personer bara för det är släktingar.

Självklart får man bära fina stövlar hos oss om det så faller sig in vädermässigt. Mina är med skallarna!

ColorKlick likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 18 Jun 2012, 14:49
Klart man kan ha kul med äldre! Dem är ju roliga och har en del kul att berätta :D

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Mon 18 Jun 2012, 18:34
RastaAsta  Japp, gillar mestadels nästan bara äldre personer :)
Tue 19 Jun 2012, 15:35
Anonymous  Samma här!
Reply
Was written Sun 17 Jun 2012, 22:54 | Direct link Everyday  

Fredagsnöjet

Sunday 17 June 2012

Gick upp i tid för att möta moster med mamma och sedan hämta upp Alva och Ebba vid stationen.

Vi åkte tåg till Gävle och åt korv, älskling kom förbi och sa hej och gav mig några saker. Så mysigt att få krama och känna doften av honom samt se hans fina nya look :) Sedan hoppade vi på tåget till Lingbo.

Sedan traskade vi mot huset, dit mor och far ska snart flytta..

YAY, WE MADE IT!! :D Haha.. dessa ungar är mycket roliga att umgås med, mina brorsdöttrar. Den som är yngre är utomordentligt hyperaktiv.. jag är väldigt aktiv men så fort man satte sig ner i 2 minuter, vilket inte hände många gånger kan jag direkt informera så frågade hon: vad ska vi göra nu?!

Ganska så jobbigt, fast jag älskar att göra saker konstant. Så det tog på mina krafter och vi alla lade oss vid 10-tiden. Trodde det var minstingen som skulle få hemlängtan men var tvärtom. Fick trösta lite och sedan var det bra, det gick utmärkt för dom att somna och de vill göra om det snart sa dom.

Efter ha spelat badminton hörde vi glassbilen och vi rusade in för att kolla om vi hade plats för glass.

Vi blev förtjusta av hunden som satt i framsätet. Han hade varit med i branchen i 8 år och hussen informerade oss om att han inte hade ätit på hela dagen ;)

Såg ut som en isbjörn tyckte vi men det verkade vara en Golden :)

Spelades kubb.

Haha.. hur lyckas man?! Moster sköt från vänster och den hamnade såhär! Man kan ju tro att pinnen åkte från höger sida, det har väl de flesta lyckats med.. men detta var ju nästan otroligt :P

Vi promenerade, tog med mig Ebba på en liten extra väg för att se på hästarna. Hon som gillar de djuren.

Ebba in action ;) Vi spelade lite på deras Nintendo 3D DS, Sonic London olympics och ett Mariospel.

Bakade dessa godingar på kvällen. Dom fryser man sedan in. Kan skriva receptet om någon vill? Enkla och asgoda. Mmm <3

Vi gjorde även lyxräkmackor. Mycket gott vill jag lova!

Trevlig och händelserik dag. Detta serverades dagen efter när ungarnas föräldrar och mormor kom på besök och även hämtade hem dom. Nu är det söndag och vi ska fara hem. Skriver om gårdagen ikväll.

3welie, Riverman92 and 3others likes the post
Sun 17 Jun 2012, 14:40
Ser ut som det var en riktigt bra dag! Du luktar godast <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 17 Jun 2012, 19:38
RastaAsta  <3
Reply
Was written Sun 17 Jun 2012, 14:18 | Direct link Everyday  

Saturday 16 June 2012

Kl är snart 22 och vi ska promenera till restaurangen och camping silverbocken och hoppas de har öppet! vill ha pizza och öl ;-)

Upp med tuppen imorgon igen

Friday 15 June 2012

Far härifrån Uppsala imorgonbitti. Ska upp hur tidigt som helst och gå till station med moster och mamma, där ska vi träffa brorsdöttrarna som ska med oss ända upp till Lingbo som vi ska befinna oss under helgen. Så nu är en påse, en vagn och en väska packad. Har datorn med mig så bli nog lite bloggande där om jag nu hinner ;)

Min katt är så stor så det är jag som ligger på honom ;) Kommer sakna honom nu <3

Anemptybox, #3114966 and 2others likes the post
Was written Fri 15 Jun 2012, 00:54 | Direct link Everyday  

The red boat Mälaren

Friday 15 June 2012

"Den Röda Båten Mälaren är ett gemytligt vandrarhem beläget på två charmiga båtar som ligger i hjärtat av Stockholm med gångavstånd till allt. Det ligger där Mälaren och Östersjön möts, där du också kan se båtar passera genom slussarna."

Jag och Stefan har börjat spekulera lite kring vår 5 års resa och med vår ekonomi kan vi ta oss till Stockholm över en natt eller två. Vi ska sova på ett vandrarhem som verkar jättemysigt. Att sova i en vajande båt och se hur båtarna åker utanför verkar ju så mysigt! Sedan är det så nära till Gröna lund och Skansen som vi tänkte besöka.

I Stockholm var vi i förra året då vi firade 4 år tillsammans, med min bror som sedan vinkade av oss vid vattnet vandrarhemmet ligger på. Så åkte vi till Gröna lund och sov över i Uppsala på natten. Förhoppningsvis hinner vi gå runt i affärerna på stan också för i Stockholm är jag inte så ofta.

Ser fram emot detta och här är lite bilder på hemmet:

Myspys!

Anemptybox, lifewithanimals and 1others likes the post
Sun 17 Jun 2012, 14:41
Mÿspýs! <3
Sun 17 Jun 2012, 19:39
RastaAsta  Jaaa längtar! <3
Reply
Was written Fri 15 Jun 2012, 00:02 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 15 June 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (14)

Thursday 14 June 2012

Fika med blåbärspaj, extra stora blåbär + limevatten och se på serier med min fina moder!

lovinyou, lifewithanimals and 1others likes the post
Was written Thu 14 Jun 2012, 21:33 | Direct link Food  

Soclog - inte svenskt längre?

Thursday 14 June 2012

Att jag inte begriper  vad visa småjäntor skriver på sin blogg här under senaste året. Trodde Soclog var svenskt. Tråkigt när man inte förstår vad massa ord betyder. Skrämmande nog förstår man några meningar men just vissa specifika ord har jag inte en susning om vad det ska betyda. Störande :s
Det är okej med de som skriver på engelska. Ska man skriva på svenska ska man också hålla det igenom hela ens bloggtext, annars vill man inte fortsätta besöka bloggen. Punkt slut. Att läsa folks särskrivningar framstår som ingenting i jämförelse.. ack, ack.

Jag lärde mig ta skärmbilder på mobilen så jag fick sno Johans Instagrambilder på oss. Han skickar ju inte fast jag bett om det två gånger...

Sola på bryggan vid Fyrisån. Härligt att kunna sola med någon. Guld värt <3

Nattbild från lanet på Uppsala online. Jag älskar hur jag driver på bilden ;)

Vi ska skapa en rival och kalla oss Uppsala offline och där ska man köra sällskapsspel ;)

SweetAndCrazy, #3114966 and 3others likes the post
Thu 14 Jun 2012, 18:13
Det är ju många som bor i Finland och dem har ju helt annourlunda förkortningar xD

My blog: http://lifewithanimals.soclog.se

Thu 14 Jun 2012, 21:06
SweetAndCrazy  Make that 3!
Thu 14 Jun 2012, 21:08
RastaAsta  Okidoki <3
Reply
Was written Thu 14 Jun 2012, 17:47 | Direct link Tech/Internet  

Nu var det klippt!

Thursday 14 June 2012

Kört massa olika och bra program för att hitta virus som sagt. Ad-aware tog över 14 timmar att genomsöka denna lilla knappt rörda dator. Skumt? Hittade bara cookies, den mildaste formen av virus. De andra programmen hittade ett par till stycken och förhoppningsvis är de mesta borttaget nu. Att uppdatera och noggrannt scanna igenom datorn då och där är viktigt. Ska försöka installera CCleaner nu med, svårt när man har som ett  virus som vill man installerar dess Toolbar. Så ska leka datahacker och göra som en guide hänvisar så man antagligen får bort det!!

Aw, fick bild på Stefan som blivit rakad. SÅ SÖT så jag tror jag dör. Man blir ju nykär såhär lagom till 5 års dagen som ska firas inom kort! Saknar dig nu :) <3

#3114966, polos and 1others likes the post
Thu 14 Jun 2012, 20:36
Snäll du är sötis <3 :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 14 Jun 2012, 20:38
RastaAsta  <3
Reply
Was written Thu 14 Jun 2012, 16:48 | Direct link Everyday  

Nu är jag proffs inom massagebranchen!

Thursday 14 June 2012

För ett par dagar sedan kom denna hem i brevlådan...

Totalt 40 timmars praktik har genomförts av mig. Protokollen har fyllts i, övningar har gjorts, prover både teoretiskt och praktiskt och godkänts. Jag har med andra ord tagit två intensivkurser i svensk klassisk massage samt triggerpunkter som är en mer avancerad nivå inom massagen.

Nu får jag starta eget företag om jag vill. Jag kan utan tvekan lyckas få massagejobb och det enda jag behöver nu är en försäkring. Sedan är det bara att knåda igång! :D

Om ni är också intresserade jag rekommendera Friskvårdsgruppen åt er. De har kurser i Gävle, Uppsala och Stockholm vet jag. Ni kan använda er av Google så hittar ni dit. Först måste ni ta en friståendekurs eller hoppa på hälsopedagogiska programmet, läsa humanbiologi. Ni måste veta mer om människorkroppens muskler, fästen, skelett och funktioner.. på latin.

Om någon vill ha massage av mig så är ni välkomna. Det kostar 600 kronor för en timmes, under praktiken har jag varit snäll och gjort på många gratis eller för andra typer av betalningar. Men eftersom jag betalt dessa studier för flera tusenlappar plus kämpat hårt tänker jag inte slavas för någon igen när massagepraktiken är över nu. Jag har fått god respons från mina kunder som blivit av med smärtor :)

Känner mig stolt och glad just nu!

SweetAndCrazy and Anemptybox likes the post
Thu 14 Jun 2012, 20:36
Duktig flicka! <333
Thu 14 Jun 2012, 20:38
RastaAsta  TACK!
Reply
Was written Thu 14 Jun 2012, 15:40 | Direct link Skola  

Igår

Thursday 14 June 2012

Har inte hunnit skrivit, mestadels för jag laddat ner alla virusprogram och går igenom datorn, kirrar upp allt!

Var uppe med tuppen igen och drog till mammas kusin Siv. Där fikade vi med bullar från kondis :)

Sedan åkte vi till GC och kollade affärer och köpte bland annat denna rosa söta dryck och en god choklad med maräng inuti. På bussen på väg dit satt en sliten man med en ölburk framför oss. Hani hörde vårt inledande snack om hundar och han var ju utbildad hundtränare, minns inte namnet för yrket men. Han var trevlig och ganska så rolig. Vi pratade tillsammans hela vägen dit. Han tacka för att han fick tala med oss och sa att mammas dotter, alltså jag var mycket gullig och att hon själv var trevlig och vi skulle ta hand om varandra :) Kan förstå att vissa alkisar eller knarkare kan bli sura lätt på folk i sin omgivning. Det  bästa är att faktiskt lyssna på vad de har att säga och visa dom att det går lika bra att samtala tillsammans med varandra. Tänk er själva om alla kollade snett på er och vägrade lyssna.. stackars människor :/

Fick en läppglans av mamma och det är min nuvarande favorit genom tiderna :) Använt den mycket redan.

Samlades till sist i den extremt fina kvällsvädret på kollan med två bröder, ena tjejen med deras 6 småpojkar och ena pojkens kompis, som är råkar vara en släkting till oss. De grillade och fikade med oss. Kunde inte slita ögonen ifrån minstingen Tim som jag är fadder åt. Så charmig <3

Innan vi kom hem och såg På bar gärning handlades det på Willys. Nu ska jag käka en matlåda därifrån och vänta på mammas som åkt i förväg till landet men kommer tillbaka ikväll med Subwaymackor på kollan.

Anemptybox likes the post
Was written Thu 14 Jun 2012, 13:50 | Direct link Everyday  

Avslutning

Wednesday 13 June 2012

Mor och jag var uppe med tuppen idag igen, halv sju. Drog med bussen till Alunda kyrkan.

När jag var liten och hade avslutning i kyrkan brukade alla klasser sjunga flera sånger, alla klasser fick inte ens sjunga. Det var mer som allsång sittandes och de klasser som väl fick gå upp sjöng bara en låt var. Rektorn verkade fläng och prästen var rolig. Mycket tråkiga tal och mindre fokus på sång. 90-talet var bra underbart i alla fall. Mer jämlikt åtminstone.

Ebba och kaninen Linus. De hade en kanin, 2 hamstrar, 4 katter och snart kanske en hund.

Söta Alva fick sjunga i kyrkan i alla fall. Hon blev så glad av sin avslutningspresent, en klocka. Hon blev jätteglad över mina saker jag plockat upp från källaren till dom med. Gamla leksaker och väskor med mer.

Ebba och sin klocka i samma färg fast annan modell. Samma modell och snarlik färg som min egna :D

Irene och mamma spanar in smörgåstårtan, Irene är så söt och rolig! Jag åt ingen tårta.

Brorsan med sin familj :D

Jag åt däremot jättegod rabarber och jordgubbspaj. Umgicks med alla och hade mycket trevligt!

Avslutar med bästa bilden. Två av deras fyra katter. Den som var orange var otroligt kelig.. hoppade upp i mitt knä och stångade nästan ihjäl mig. Fin dag men hade hoppats på bättre väder!

MyLifeTomorrow, SweetAndCrazy and 3others likes the post
Was written Wed 13 Jun 2012, 00:45 | Direct link Skola  

Dagens kväll

Wednesday 13 June 2012

När jag kom hem från firandet, som jag kommer visa bilder ifrån senare så var jag sjukt trött. Åt en Happy meal och i Uppsala verkar de inte infört ananas tyvärr. Sov i tre timmar och skulle vara med mamma och tvätta men hon lät mig sova istället. Det behövdes!

Till sist bestämde vi oss för att fråga brorsan om han bjussa på fika hemma hos honom. Så vi stack dit. Har värsta kaffedarren nu och vore inte fel att dricka som man gjorde i dagisåldern, då tålde man :P

Sen kollade vi på de bra programmet på bar gärning. Ebba som är tio år hade skrivit till mig på msn igen, hon som jag var och firade idag samt hennes lillasyster. Så kul att de blivit så stora så man kan chatta :)

Tog bild på kajan igår. En sån höll på att flyga in i mammas huvud. De var jätte närgångna, det var alla fåglar igår. Se hur den sträcker på sig och balanserar på ena benet :P

Anemptybox likes the post
Was written Wed 13 Jun 2012, 00:08 | Direct link Everyday  

Webcambilder på mig och kattn

Tuesday 12 June 2012

Igår invigde jag camen på denna dator för mig och Lucce. You like this!

Och så precis nu så låg Lucce i mitt knä och sov lite. Slickade mig på handen och det gjorde så ont. Fick ett rött märke och värkte ett bra tag faktiskt. Klippa klor och päls, nu ska tungan slipas också :P

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Was written Tue 12 Jun 2012, 23:36 | Direct link Djur  

Kvällen

Tuesday 12 June 2012

Efter jobb och affärvisiter så inväntade jag min kompis Sandra. Hon kom över med äppelpaj med marsán vaniljvisp och vi pratade mestadels om karuseller.

Hej å hå vad grannarna dunsar jämt, Jag kan inte låta bli att undra om vad som sker?! Stackars nästa familj som kommer flytta in, hoppas de är tåliga med fester och skrik. Hoppas de respekterar orespektlösa typer med andra ord ;)

Jag har typ hickade hela dagen idag känns det som. Sen kan jag inte bli mätt idag. Åt liten nyhet till macka, kort därefter Subwaymacka, fika med bulle på Kupan, en korv på Ö o B, fiskpinnar med potatis och skulle kunna äta en portion till direkt efter, två bitar äppelpaj, 3 kakor. Inte direkt mätt nu ändå. Varit såhär ett par dagar. Vet att många blivit överviktiga av tabletterna jag äter nu, kanske får man upp aptiten av dom? :P

Jag chattade med Johan och så blev jag lite off en stund. Lyssnade på satisfaction och kom och tänka på att rösten i den låten, datarösten låter exakt som Stephen Dawkings. Vet att han är intresserad av den mannen. Så skulle dra ett skämt till Johan om detta och så trycker jag upp rutan.. vem ser jag? En stor bild på Stephen!!!!!!! Trodde det inte var sant. VARFÖR händer sånt här varje dag mer eller mindre?!

Juste, var ner till källaren igen idag. Räddade lite skolsaker och leksaker, mycket slängdes. Hjälpte även mamma med att fixa in nya SIM-kortet.

Luktar ny Facebook bild ;)

Haha måste erkänna.. fick rita dit mina örhängen för kändes så oSarahigt utan xD

Anemptybox, lifewithanimals and 4others likes the post
Was written Tue 12 Jun 2012, 00:06 | Direct link Everyday  

Förlovningsdagen, ett år

Monday 11 June 2012

Hann aldrig skriva om vår förlovningsdag. Den var i fredags och vi var ute och åt. Fick massage och såg film. Filmen var rysligt gammal och heter 12 angry men. Handlar om 12 män som sitter i ett rum och ska frikänna eller låta en pojke sättas i elektriska stolen efter ha varit misstänkt att begå brott. Jag var snabb på att lista ut en grej och Stefan blev imponerad :)

Började dagen med att få hem en bok i posten som är skriven på engelska. Finns i fyra delar. Stefan ska högläsa lite ur den hade vi tänkt så jag kan börja hjälpa kineser som är vilse ännu lättare ;)

Så såg man ut i face och hår under vår vackra dag :)

Inte behöver jag fakade lösögonfransar när jag har mina egna :)

Hade väldigt passade topp, tillägnad åt min Stefan <3

Min outfit. Skorna är hela 18 cm höga. Svårt att gå i, långa bitar :P

Kärleksparet. Love you, my boy. Ett år sedan vi tatuerade in vår logga på vår varsina handleder :)

Satte oss på balkongen inne på Brända bocken. Mitt i solen inväntade vi maten :)

Haha var så ljust så såg ej hur bilderna blev men är rätt nöjd med denna :P

Love it <3

Stefans B&W... mums!! <3

Jag tog dyraste måltiden för nästan 300 kronor. Lammracks med grekisk sallad, mums! <3

Stefans jordgubbar med glass och grädde.

Min efterrätt blev någon slags voffla med rabarberkräm och dumlekolakräm. Rätt god skapelse!

Innan vi hade filmkväll så matade vi fåglarna igen, andra gången vi köper nytt bröd åt dom på kort tid. Köpte varsina paket. Första gången vi köpte nytt bröd i veckan flummade vi på stan. Vi slog och kastade brödpåsen som var helt ny. Sånt man inte annars kan göra helt enkelt med brödet. Jag slog allt jag kunde.. men inte en enda brödsmula lämnade brödet :S Bröd är hållbarare än vad man tror. Folk tittade på oss :)

Älskar dig Stefan Persson. Hoppas vi alltid har det bra, förhoppningsvis ännu bättre.. du är mitt allt <3

AlbinsMamma, Anemptybox and 4others likes the post
Tue 12 Jun 2012, 00:54
Tue 12 Jun 2012, 01:08
RastaAsta  Tack :)
Reply
Was written Mon 11 Jun 2012, 23:03 | Direct link Everyday  

Sommarpresenter

Monday 11 June 2012

Var på kollan och arbetade i två timmar med mamma. Ryckte upp ogräs och sånt. Molnigt och sedan kom regnet och åskan. Vi var till Kupan och Ö&B, samt Willys.

På vägen till Kupan fick jag hjälpa en kines som pratade engelska. Han skulle till imiragitionsverket och vi visste inte alls var de låg, fast han hade en karta med sig. Jag både suger på engelska och att följa kartor. Men han verkade förstå mig klart och tydligt och tackade. Jobbigt när man inte är säker på vart de ligger men jag sa det till honom att vi inte var säkra men enligt skyltarna skulle det ligga si och så :)

När jag kom hem fick jag syn på presenten pappa hämtat till mig idag. Jag var så förväntansfull och hade ingen aning om vad det var. Så får jag se den stå inne i mitt rum och vänta:

En bekant pryl. Har ju redan precis en sån här!!! Pappa visste inte om det tydligen. Så han blev lite paff och besviken. Men det är ju bättre att ha två än en, Stefan och jag har en varsin kameralinsmugg nu ;)

Fick av mamma servetter. Fanns babyblå och svart färg på leopardmönstret med :)

Diskborstar i fina färger :)

Jättefin jacka för bara 50 kronor. Mamma fick låna den ikväll för hon kunde också ha den xD

Fina detaljer och så där till vänster blottas mammas nya skjorta för 70 kronor.

Blev småkär i denna jacka, även den för 50 kronor Älskar stilen på båda plaggen. Grymt nöjd :D

Tack snälla mor och far för presenterna. Mamma ska även betala min undersökning, av pappa ska jag och Stefan få prenumerationer på två tidningar. En annan undersökning, den hos optiker fick jag gratis. Till och med glasen och allt skulle de fixa gratis. Fattar inte varför men det är bara tacka och ta emot :D

Riverman92, xPillanx and 6others likes the post
Mon 11 Jun 2012, 19:58
Mycket fina saker :) <33

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 11 Jun 2012, 21:18
RastaAsta  Oja :)
Reply
Was written Mon 11 Jun 2012, 19:48 | Direct link Everyday  

Dagen med många val

Sunday 10 June 2012

Vaknade och låg kvar i sängen i flera timmar. Myste med Lucce som låg på mig i nästan två timmar, mitt på magen och höll i mig med tass eller svans:

Kenny ringde och ville hitta på nåt. Lunchen blev sen och jag hann inte gå till honom, bestämde att det gick lika bra en annan kväll i veckan. Hade bestämt med Max sedan lång tillbaka att ses senare ikväll. Sandra smsade och ville fika och få massagen, hade inte tid för det så vi bestämde att göra det imorgon kväll istället. Sen ville gärna Benny ha över mig och det ville jag, hann inte det eftersom Max var kvar under tiden mamma var där. Så hann inte dra till Willys och handla så hon gjorde det själv. Kommer handla imorgon igen. Men fick pizza, smakade sådär. Innan Max kom och fick serietidningar av oss så var vi nere i källaren och fick ihop massa kassar att slänga. Mina gamla skolsaker, vissa av dom samt leksaker. Med Max gick tiden fort som vanligt, så som vi pratar. Det enda vi gjorde, var ut en snabbis bara och fikade hemma.

Har suttit med pappas laptop som han hittade. Den fungerade först skapligt bra men sen efter jag försökt göra den bättre blev det bara sämre. Skitskumt! Nu sitter jag med mammas laptop och imorgon kanske jag testar pappa som också fått en ny laptop gratis :)

Nu på kvällen är jag sjuuuukt trött. Kollade på bar gärning och massage med mamma. Nu måste jag sova. Ska bara äta min kexchoklad. Har massa saker inplanerat fast det tar jag upp senare i bloggen :)

Fick nytt linne av mamma som hon hade köpt. Fick välja mellan en svart och grön.

Flywings and Anemptybox likes the post
Was written Sun 10 Jun 2012, 23:30 | Direct link Everyday  

Igår anlände jag till Uppsala

Sunday 10 June 2012

Igår kom pappa till Gävle och lämnade massa lådor till, ungefär hälften så mycket som förra gången. Mycket saker har man. Han drack sin kopp kaffe och sedan åkte jag med honom hem till Uppsala. Hejade på min älskade katt Lucifer som såg annorlunda ut. Bilder kommer imorgon för nu är jag för trött att blogga egentligen ;)

Jag testade nya badkaret, även fått ett nytt handfat. Vi sa till dom att byta ut de för ett par år sen eftersom det var totalt förstört men så hörde dom aldrig av sig igen. Dessa besiktare som kom hit häromdagen fattade inte alls varför vi fått ha kvar den skiten så länge fast vi sagt till :S

Johan anlände och vi åkte till stan. Låg och solade på roliga bänkar vid fyrisån. Bilder har jag inte så många av och han har inte delat med sig av sina. Kanske kommer sen om vi har tur :P Men här är en:

Sen så mötte vi Madde och Max som firade sin 3 års dag istället för att åka till Sunnersta camping där Marre och typ 100 andra personer jag inte kände var.. De fick åka med oss i bilen som vi råkade tappa bort inne på p-huset, hahaha. Hemma hos dom drack vi cider, utom Johan som var chaffisen. Johan skrev poesi på deras kylskåp och hade en rolig ton på rösten som fick mig att gråta, gråta av glädje xD

Ner till stan, blev tyvärr ingen biljard denna gång. Istället drog vi till Uppsala online och lirade ihop oss, spelet blev Left 4 dead 2. Det var kul och jag sög inte helt och hållet i alla fall. Bara testat ett demo för länge sedan. Körde ibland ettan med några grabbar över internet men det var ju ett tag sedan.

Mannen som jobbade där hjälpte oss med att bli medlemmar och Johan och jag fick därför en varsin chokladbit av honom. Han var så söt! Fick läsk av Maxen. Johan var gullig som vanligt och betalade för mig. Efter det skjutsades dom hem och jag och Johan åkte på vägarna där de körde i 200 och var fulla precis bredvid oss. Då ville jag bara hem. Men ack så vacker himmelen var, samt månen.

Eller ville jag? Hemma gapades det och skreks, hårda smällar och skrik, ekande i trappen och bråk. Ingen i min familj kunde få sova. Jag hade turen och somnade klockan 3, vaknade av skrik hemma. De andra somna runt 6-7 på morgonen. Hade de bott kvar här sen hade de fått klaga, stackars de nya som ska flytta in hit. Dom kommer inte få det lätt :/

Anemptybox likes the post
Mon 11 Jun 2012, 20:00
Du är alltid så fin :*
  Reply
Was written Sun 10 Jun 2012, 23:14 | Direct link Everyday  

Saturday 9 June 2012

Haha pappa kom in i rummet och pratade, Lucce svarade xD

Anonymous

Anonymous

Sat 9 Jun 2012, 18:02

Friday 8 June 2012

1 år som förlovade <3

Sat 9 Jun 2012, 17:19
Grattiis :D Ofta de har gått ett år :O
Sat 9 Jun 2012, 17:46
RastaAsta  Ja :-o
Sat 9 Jun 2012, 19:09
4DS3RS3N  Redan :O
Reply

Thursday 7 June 2012

Finväder idag, underbara dag! :-D

Thu 7 Jun 2012, 17:05
nja, ingen underbar dag:/. men fick lite tårta på jobbe iaf
Thu 7 Jun 2012, 18:48
RastaAsta  Jodå, för mig. synd att de inte var lika bra för dig.
Reply

Biotoppen

Wednesday 6 June 2012

På premiären var jag och såg denna film. FY HELVETE vad bra jag tyckte den var. Den var så himla läskig och obehaglig hela tiden.. inte sådär läskig så man sitter och rycker och blundar utan mer psykiskt. Den fick mig att känna mig verkligen så liten och obetydd.. vilket jag likt som alla människor är.  Det var hur mycket scener som helst som jag kan rabbla upp som var så vidriga. Kul att en svensk har huvudrollen!

WTF? Såg trailer när jag var på bio sist på denna film. Hur tänkte dom här? Rolig idé men lär vara riktigt värdelös.. osammanhängande. Näsa film då? Obama: witch hunter eller Bush: ghost seeker, eller kanske Clinton: Ailien slayer? Ja, den sistnämnda vore ju hälften vara dokumentär ;)

Hur som helst är det supermånga sommarfilmer i år jag vill se: nya Batman och Spiderman. Uppföljare till både Madagaskar och Ice age. Dark shadows vill man ju se bara för att, Men in black är redan sedd. Kan snövit vara bra? The Dictator kan ju vara bra med tanke på de tidigare komiska filmer jag älskar med honom i farten.

Har verkligen märkt att i de nya filmerna är ju alla skådisar samma. Ena är med i 2 nyheter till och den andra lika så. Är det brist på skådespelare i år? Jag kan gärna ta en roll!

xPillanx, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 13:46
Jag ska se den översta :D

My blog: http://theperfectlife.soclog.se

Sun 10 Jun 2012, 14:25
RastaAsta  Sjukt bra!!
Reply
Was written Wed 6 Jun 2012, 20:13 | Direct link Film/TV-serier  

Det var som fan!

Wednesday 6 June 2012

Hade inte räknat med att ligga på top 3 i mest besökta. Jag har ju förvisso legat på första sidan väldigt länge tills jag blev så inaktiv. Nu är det sommarlov och jag har mer tid att skriva här och efter en kväll av skriverier ligger jag högt uppe igen, högre än någonsin. Tackar tackar! :D

SweetAndCrazy, Anemptybox and 2others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 08:15
Sun 10 Jun 2012, 14:27
RastaAsta  Japp, hej hej där uppe :D
Reply
Was written Wed 6 Jun 2012, 19:41 | Direct link Tech/Internet  

Nationaldagen

Wednesday 6 June 2012

Grattis till Sverige för idag är det nationaldagen. Den firades genom att lämna in en drös av massa papper till vår omiljövänliga skola. Det var röd dag och det tänkte inte vi på så vi fick posta den i en låda och håller tummarna de kommer i rätt händer.. Vädret blev varmare och vi fortsatte promenera till Willys. Ikväll blir det wook med korv och imorgon varsin pepparbiff och även fisk i ströbröd. På fredag är det vår ettårsdag med förlovningen och då blir det dyr restaurang! Längtar även till massagen ikväll som Stefan utlovat.

Längtar tills man får sätta på sig ett par såna här. Dessa solbrillor vill man gärna ha i sin samling. Mums!

Riverman92 and Anemptybox likes the post
Was written Wed 6 Jun 2012, 19:16 | Direct link Everyday  

Nakenfishandduk

Wednesday 6 June 2012

Snubblade över en cool idé till en handduk häromdagen ja. Den skulle inte jag tacka nej till. Simsinspirerat?

Anemptybox, Riverman92 and 4others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:26
Was written Wed 6 Jun 2012, 18:57 | Direct link Entertainment  

God natt.gif

Wednesday 6 June 2012

Länge sedan man såg en god natt gif här nu va? Här kommer en. Säger inte riktigt god natt ännu, vet dock inte vad jag ska ha för mig. Finns ju massa kul att göra så som att spela. Det har jag velat gjort hela dagen! :o

Om blickar kunde döda...

Anemptybox, Riverman92 and 1others likes the post
Was written Wed 6 Jun 2012, 00:44 | Direct link Djur  

Sjukisbesök

Wednesday 6 June 2012

I natt kunde jag inte sova igen, inte grannen unders fel utan han där över. Han hade bjudet hem kompisar, antagligen för att fira skolavslut? Aja, hade i alla fall lagt mig i tid.. klockan halv tio. Jag var trött och hade haft så ont i mina ögon.. självklart, som vanligt får man inte somna. Fick lyssna på deras musik, snack och till och med så klättrade de på byggställningen utanför?! Hade i öronproppar men då hade jag ju redan piggnat till. Så låg och vred på mig massa timmar..

Upp tidigt som fan, duschade och åt frulle. Drog till sjukhuset och allt gick bra och kändes inte ett dugg pinsamt eller gjorde ont. Fick kika på ultaljudet också, intressant. Allt såg ut som det skulle och jag har ett ganska lindrigt problem egentligen, hormonnivån är inte som den ska.. det dalar. Tackar fan för humöret, jo tjena.. det visste jag nog redan om :P Så det enda jag kan göra är väl att käka piller. Bytte sort och hoppas de känns bättre än dom jag knapra i 4 år.

Sen iväg till skolan, en allra sista gång för att arbeta tillsammans.. jag och älsko :( hade det kul som vanligt med klasskompisarna, vissa är så intressanta att tala med.. kommer sakna många, även om jag inte har värsta bästa kontakt med någon. Nog den bästa klass jag gått i. Ska iväg till skolan imorgon en snabbis bara och lämna ifrån oss arbeten. Sen storhandla!

Stefan sover redan, det har han gjort ett tag. Första sommarlovskvällen.. JAG ÄR FRIIIIIII!!!

Anemptybox likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:27
Äntligen lite välförtjänt vila!
Sun 10 Jun 2012, 14:28
RastaAsta  Tack för allt!
Reply
Was written Wed 6 Jun 2012, 00:36 | Direct link Everyday  

Orly...

Wednesday 6 June 2012

Över 4000 besök igår och jag skrev ett blogginlägg. Fucking hilarious!

LANDSHARK, AlbinsMamma and 1others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:27
Snygging :*
  Reply
Was written Wed 6 Jun 2012, 00:13 | Direct link Tech/Internet  

Student 2010

Tuesday 5 June 2012

För 2 år sedan, igår för att vara exakt så tog jag studenten. Ett helvete på gymnasieskolan John bauer.
På dess IT-avdelning bland personer som var bra mycket mer high tech än jag själv.
Inte för jag suger men i alla fall. Jag kukade inte ur, som det stod på vårt flak. Jag är stolt att jag tog igenom hårda tider, i min ensamhet. Tusen tack till min one and only Stefan. Utan dig, ingen student!

Litet kollage på min student. Fantastiskt fin dag. Jag och kusinen Filip slog ihop firandet i en lokal pappa hyrde på sitt område han jobbar, som vi åt och fikade inuti. Fick massa fina presenter och fick umgås med mina underbara vänner, familj och pojkvän. Kommer aldrig glömma vad mina föräldrar gjorde åt mig denna dag. Dom är det allra bästa i mitt liv och den dagen de inte finns längre skulle göra stora hål inom mig, tänkte jag mycket på idag när jag samtalade om döden med mina klasskompisar. Vissa är så unga föräldrar när dom dör så de hinner aldrig se sitt barn med den vita mössan på huvudet.

Grattis till alla fina människor där ute som tagit studenten idag, igår, eller kommande dagar. Bra kämpat!

Riverman92, AlbinsMamma and 2others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:28
Allt för dig min kära <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 10 Jun 2012, 14:29
RastaAsta  <3
Reply
Was written Tue 5 Jun 2012, 23:35 | Direct link Skola  

GLASS I STORA LASS

Tuesday 5 June 2012

Jag som alltid måste testa nyheter...

Den var god!! :D

Kollar Top model all stars och snart börjar första avsnittet av Project runway all stars! :D

xPillanx, Anemptybox and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 5 Jun 2012, 21:52
Nice! Vem tror du vinner top model all stars? Jag har 3 favoriter :D

My blog: http://Cassiopeiae.soclog.se

Tue 5 Jun 2012, 23:12
RastaAsta  Hoppas på Allison, hon är perfekt i tamefan allt. Sötaste tjejen där!
Wed 6 Jun 2012, 14:28
Anonymous  hejar på henne faktiskt :D
Reply
Was written Tue 5 Jun 2012, 20:34 | Direct link Everyday  

Skolans sista muntliga redovisning

Tuesday 5 June 2012

Igår var vi först till skolan i massa onödiga timmar och bara väntade typ. Sämst schema som jag redan sagt och tänker inte säga ett ord till om den skitsaken. Men ska definitivt svara på utvärderingen för en gångs skull så det blir någon förbättring!

Vi åt tacopizza på en trång restaurang. Stefan gick fram och fråga två byggubbar om de skulle sitta där länge till och de lät som han bara ville småsnacka med dom på gubbens svar. Så de satte sig på stolarna längre ut och gav oss plats i bordet med dom. De var ashärliga och roliga. Pratade och skämtade tillsammans. De berätta att de var från Uppsala och då blev dom intressanta. Så berätta lite om hur området blivit där jag bodde och vi drog paralleller till Gottsunda som är Uppsalas skitställe nummer ett!

De tänkte nästan ge mig friheten att köra skyliften medan Stefan sågade grenar och de istället byta plats med oss och vara i skolan. De tackade för det trevliga sällskapet så fort de äntligen fått sitt kaffe och druckit upp det. Härliga män! Hahaha..

Fint sugrör i närheten av restaurangen!

Sedan hade vi sista momentet i kursen som var en redovisning och jag behövde inte säga ett dyft. Innan det var det värsta diskussionerna med läraren hur mycket hon säg i princip... allra sista dagen i samma klass med Stefan :( Har varit en fin tid. Få se om jag återvänder som hälsopedagog eller ej.

Anemptybox likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:32
Trevliga gubbar!
Sun 10 Jun 2012, 14:29
RastaAsta  Oja, såna blir man glada av :D
Reply
Was written Tue 5 Jun 2012, 20:03 | Direct link Skola  

Sista dagen som hälsopedagog?

Monday 4 June 2012

Sådär ja, nu har var man klar med sista(?) hälsopedagogiska muntliga redovisning i skolan. Fotdätter jag att gå utbildningen har jag 1,5 år kvar - halva programmet är klart. Annars kan jag spara det tills senare. Det har varit den mest icke miljövänligaste, svårförståeligaste och snurrigaste kursen någonsin!

Miljövänlig? Nä, ska man i onödan skriva ut massa papper för att ge lärarna en miljon extra kopior är det fan ingen miljövänlig skola. Som det låter är det även jävligt onödigt att ta död på massa träd bara för att få extra mycket extra pappersarbete?! Varför ska mina klasskompisars arbeten ligga i min portfölj och Stefans, samt alla andras plus samma sak gällande min uppgift?! :s

Svårförståelig? ALLA i klassen fattade 0 av handledningen. Man kunde ha gjort den sååå mycket tydligare! Fastän läraren blånekade så hade hon inte svarat på alla mail med frågor. Det ena svaret sa si, den andra sa så. Ena pappret löd på det viset och det andra löd på det tredje viset.

Snurrigaste? Läraren fick sig många utfrågningar idag och det tog oss hela kursens månad för att förstå den krångliga kurshandlingen. Synd att läraren verkade ha svårt för att svälja sin stolthet, samt skyllde ifrån sig trots med så mycket folk som gått runt som frågetecken och kommer med en något bättre infoträff sista dagen. Istället för att höra en ursäkt, prackades man på med mindre hot som att få komplettera småsaker som kom på tals första gången idag som är sista dagen även en strid om att inget var fel och att allt stod klart och tydligt på pappret. Så brukar det låta när man själv är den som suttit och skrivit ihop allt.

Det har varit sjukt mycket uppgifter. Massa övningar, loggar, dispositioner, individuella och gruppuppgifter.. det som tog mest tid och energi var att fatta sig på lärarens uppgifter hon hade till oss...

Skönt att man snart går på sommarlov och att jag inte har sommarjobb kanske bara behövs som en typ av återhämtning som man har det just nu. Hjälper ju inte att man känner sig nervig och deppad heller att ha en sån här tokkurs. Glömmer saker i all hast och då flödar stressen iväg ännu mer.

SweetAndCrazy and Anemptybox dislikes the post
Mon 4 Jun 2012, 17:15
Vad värdelöst när kurserna blir sådär! Känns lite som skolan jag går på, mycket fram och tillbaka och hit och dit med allting och man vet inte vad som stämmer och inte stämmer ibland.

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.com

Tue 5 Jun 2012, 19:55
RastaAsta  Nej men kommer definitivt för en gångs skull svara på utvärderingen och tvinga killen att svara han med..
Tue 5 Jun 2012, 23:53
SweetAndCrazy  Bra där!
Reply
Was written Mon 4 Jun 2012, 17:12 | Direct link Skola  

Sunday 3 June 2012

Jävla grannar, jag som ville sova..

Anonymous

Anonymous

Tue 5 Jun 2012, 20:28
Love your shirt xD
Tue 5 Jun 2012, 20:31
RastaAsta  Yay it's awesome!
Reply

Läskiga skrattmåsar omringade oss, bilder och film

Saturday 2 June 2012

.be

Igår matade vi fåglarna innan vi ar till sjukan med mig och fick jourtid i början av nästa vecka.. Skrattmåsarna var helt galna och flög efter oss längst vägen i typ 300 meter och dom var väldigt många. Folk som cyklade fick akta sig så de inte fick fåglarna på sig. Vissa fick ju det. Dom var väl hungriga och till sist stannade vi och matade dom med Lingbolimpa. Dom flaxade i luften bara någon decimeter ifrån oss och stirrade med deras tomma ögon... ganska creepy men fan vad vi VRÅLADE av garv. Såg sjukt ut!

Anemptybox, #3114966 and 1others likes the post
Thu 7 Jun 2012, 00:44
Måste göra om det :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 10 Jun 2012, 14:30
RastaAsta  Det gjorde vi :P
Reply
Was written Sat 2 Jun 2012, 17:44 | Direct link Djur  

Sommar i en dag?

Saturday 2 June 2012


En-två dagar i år har det varit kanonvärme och toppenväder. Just nu regnar det som aldrig förr, i vissa ställen i dalarna snöar det. Idag är den den andra juni. Hur sjukt är inte det?!

Jag hade tänkt träna idag men är absolut inte sugen att gå ut i regnet själv och jag har inte ätit mycket idag heller. Så nu väntar jag på att få en Happy meal hem, med deras nyhet ananas som frukt. Om jag nu får en? Det är ju tydligen åldergräns på den maten nu också.

Så har jag diskat och skrivit om alla massagepapper som ska skickas in i morgon tänkte jag. Skönt att ha det gjort och hoppas jag blir godkänd så jag kan få ta ut certifikat i massage om jag vill :)

Blir väl en speldag hemma. Man märker verkligen att ingen jobbar på Soclog längre. Det är en blogg som spammar massa läskigt engelskt skit, typ om banker? Kan inte bara  de kicka denna person. Någon mer som lagt märke till detta? Vet inte hur länge det har pågått för att jag varit mycket inaktiv här på senaste.

Anemptybox likes the post
Sat 2 Jun 2012, 19:31
Jag har sett de konstiga bankinläggen på förstasidan flera gånger... Ofta under flera olika kategorier på samma gång :/

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Sun 3 Jun 2012, 14:59
RastaAsta  Precis och därför går det enkelt att spamma :(
Reply
Was written Sat 2 Jun 2012, 16:52 | Direct link Everyday  

Rosa blommor på ett träd

Saturday 2 June 2012

Träden som nog fått mest foto tagna mot sig här i Gävle. Fantastiskt!

ColorKlick, Anemptybox and 3others likes the post
Was written Sat 2 Jun 2012, 16:24 | Direct link Photo  

Friday 1 June 2012

Premiären på Prometheus var så jävla bra :-D

Sat 2 Jun 2012, 09:42
visst utspelar den sej 29 år före Alien lr nåt?
Sat 2 Jun 2012, 13:17
RastaAsta  Jo det är en prequel i alla fall.
Reply