Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Tanten som vi förföljer, eller förföljer oss

Tuesday 1 May 2012

Vi börjar känna oss något förföljda faktiskt.

Jag kunde inte festa något igår så tillbringade valborgen hemma och lyssnade på festen utanför och hos grannen hela natten. Men under dagen var jag till stan först med Stefan och sedan vidare till Dollarstore som hade stängt för en timme sedan då det var röd skitdag. Hatar egentligen valborg. Skitdag. Men istället handlade vi på Ica kvantum där istället och tog bussen till stan igen. Vi orkade inte gå med alla frysvaror hem igen.

I stan så gick vi mot en tant som gastade som bara den och vi trodde först hon pratade i mobilen eller var en av pundarkärringarna som dampade ut på samhället framför oss. Men så var inte fallet. Hon började berätta om att taxin hon beställt, hon glömde bort vilken gata han sa att han skulle hämta upp henne. Antingen var den den ena eller den andra gatan. Jaha? Tänkte vi och gick vidare.

Idag ville jag ta en annan väg till Coop för att panta flaskor. Den vägen är nästan exakt samma fast man går rakt fram när man är utanför porten istället för bakåt. Bara ett par meter från där vi bor står tanten från igår! Stefan hejade på henne och hon kände igen oss. Tur jag hade exakt samma kläder på mig som dagen innan, inte alltid man har det. Så hon sa: är ni är och går också?! Sedan berättade hon hur det hade gått med taxin. Världen är liten, har ett till exempel på det men det tänker jag inte bringa upp här.

Världen är ruskigt liten. Så är det.

Sa till Stefan med en viss överdriven ton att vår fulla pantflaskpåse skulle nog vi få 50 kronor av. Vi fick 50.50. Rätt nöjd över min gissning medan Stefan gissade på 30-40 ;)

Köpte ny glass med hallon och päron. Köpte igår massa nya prylar. Lindors chokladkulor med vitchoklad, lime och citron i. FANIHELVETEVADGOTTDETVAR. Läkeroltabletter med sur bärsmak var inte dumt heller. På vägen förbi hem till oss köpte vi två paket jordgubbar så har ett paket kvar :)

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Fri 4 May 2012, 01:12
Rolig tant och mumsiga saker! <3
  Reply
Was written Tue 1 May 2012, 22:45 | Direct link Everyday  

Mer coola kläder

Tuesday 1 May 2012

Lite skor, lite tights, lite tröjor och lite klänningar. Sånt som man inte tackar inte nej!

Rebax, Riverman92 and 6others likes the post
Tue 1 May 2012, 20:40
Vart finns picatchu klänningen? Vill ha!

My blog: http://BillyBlue.soclog.se

Tue 1 May 2012, 22:34
RastaAsta  Ingen aning, ser ut som någon hemmapulare ligger bakom :)
Reply
Was written Tue 1 May 2012, 20:25 | Direct link Kläder  

Pottermore

Tuesday 1 May 2012

Förra veckan blev jag medlem på Pottermore. Kunde inte låta bli, med tanke på hur besatt jag är i trollkarlsvärlden. Minns så väl Hogwarts.nu som man var medlem på som liten tös. Hade fler konton. Ville hamna i Hufflepuff som ena kompisen, visste inte varför jag ville det eftersom jag inte visste någonting alls om det hemmet. Gryffindor var bra att hamna i också. Denna sida, Pottermore är mer high tech eftersom den inte är lika gammal eller svensk och i samarbete med böckernas författare. Efter att ha besvarat frågorna ärligt så hamnade jag i Slytherin. Men jag är god i alla fall :D

Jag väntar just nu då de ska öppna bok nummer 2 så man kan få gå runt och utforska där med. Vet inte riktigt vad jag ska göra på sidan medan. Samla poäng och hitta mer saker kanske? Tycker de är lite svårt för vet inte hur man lyckas hitta karaktärerna. Jag ser att dom står där men går ej att trycka på. Tråkigt.

Kan ni inte lägga till mig som vän där? Mitt namn är: DustGold8088.

Uppväxt med Harry Potter som man är så vill man inte heller banga på dessa skor. Kommer ihåg att man tyckte Harry Potter filmerna var lite smått barnsliga i början innan man visste var det var. Sen var de bara tjejerna i klassen som inte förstod sig på filmerna minns jag, jag och en till kompis gillade Harry Potter i alla fall för man ska inte skämmas för sakerna man gillar :)

AnjeH, Riverman92 and 3others likes the post
Tue 1 May 2012, 18:40
Jag heter StarBlood14512 :] Lägger till dig som vän då, hehe!

My blog: http://AnElephant.soclog.com

Tue 1 May 2012, 18:42
RastaAsta  Accepterad!
Tue 1 May 2012, 18:43
AnElephant  Wihooo 8 ]
Reply
Was written Tue 1 May 2012, 18:30 | Direct link Film/TV-serier  

Valborg var det ja

Monday 30 April 2012

Hade jag varit frisk hade jag nog varit i Uppsala, hade kunnat varit där länge eftersom de är långhelg. Föräldrarna åkte till landet och jag stannade hemma. Så undrar vad jag ska hitta på idag. Festande hoppar jag över. Men vad annars? Är affärerna öppna idag?

När man loggade in på Facebook hade man fått mycket meddelanden. Tack vare bästisen Max som alltid är så generös med sina kommentarer :D Tänk om Soclog hade mer folk som Max ;) <3

Aja, vad ska ni göra idag då?

lifewithanimals, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 30 Apr 2012, 15:40
Jag finns också :D Ska övningsköra idag och kolla in en affär och leta efter skor och jacka. Sen till mina svärföräldrar

My blog: http://annelif.soclog.se

  Reply
Was written Mon 30 Apr 2012, 14:25 | Direct link Everyday  

The film

Sunday 29 April 2012

Ja okej, filmen var skitbra. Har över hälften av popcornen kvar för tog största storleken och colan är inte slut den heller. Fick 2 klubbor av den snälla kassörskan också. Det jobbiga var att HELA min kropp började klias igen under den långa filmen. Sen hjälpte de inte att jag blev lite småirriterad på visst folk. Vissa försökte ge filmen en applåd men inga hakade på så den påbörjade applåden tystnade fort.. xD

Kom hem och är röd överallt på kroppen och får den insmord av Stefan. Men jag bestämmer mig för att ta en dusch igen och smorde in mig med en annan salva och nu känns det lite bättre.

Inte har vi nåt jobb i sommar heller. Fattar inte hur man får ett, vissa har till och med fler jobb. Tycker de kan dela med sig till dom som inte redan har något att gå till alls. Nu sitter killen och fifflar med en hemsida som kanske kan vara till hjälp. MEN när han var klart med allt skriveri osv så togs allt bort för blev nåt fel... skit också! :( Jag ska söka som statist till Ica reklamen. Kommer bli vrållätt för mig att få jobbet där. Hehehe fast nä.. det är lite väl många som söker in.

Juste, höll på att köpa en ny skateboard idag. Den hade 4 olika färgade hjul och var rätt billig. Dåliga truckar och sen när man fick se den bara klarade 50 kilo och man inte fick hoppa med den la vi ifrån den direkt.. :O

ColorKlick, #3114966 and 1others likes the post
Fri 4 May 2012, 01:20
Roligt att gå på bio med dig! <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Fri 4 May 2012, 01:21
RastaAsta  Vill göra de snart igen <3
Reply
Was written Sun 29 Apr 2012, 23:52 | Direct link Film/TV-serier  

Dagens störning - glor du på mig?

Sunday 29 April 2012

Med risk för att låta som en riktig bitterfitta så har jag tänkt införa någon form av klagoinlägg på saker jag stör mig på under mina dagar i livet. Varför? Tja, man kan ju skriva mycket om dessa saker och varför ska jag blunda för verkligheten som ser så jävla dum ut? Allt är inte ett liv på små rosa moln bland ponnys. Jag kommer försöka gå in på djupet  dessa störningar i samhället, kanske blir jag mycket taggad på det som tas upp, kanske beror på att jag haft ryck på dessa slags människor och så vidare i många år. Så, är ni beredd på dagens?

Givetvis de mest störande i världen jag kan komma på och har skrivit berättelser om tidigare händelser i mitt liv och det är folk som glor och blänger. Att titta på folk gör alla och det får alla göra i detta fria land. Men när någon går över gränsen och i princip vrider sönder nacken är det inte längre okej. Då inkräktar personen i fråga på mig och då är jag minsann lika fri att frågesätta henne. Väljer att skriva henne eftersom det är i de allra flesta fall en glokärring det handlar om.

Folk har i hela mitt liv glott på mig som om jag vore deras döde återuppstådda vän, clown, kändis, missfoster.. jag inte vet jag varför folk fnittrar och blänger egentligen. Eller ser ut som de äger ett par klotögon som är för tok förstora för deras ögonhålor.

Både jag och killen har fått nog på dessa oförskämda människor som tar sig för mycket frihet att knäcka sina nackar av allt tittande på oss som om vi vore apor i bur. Okej idag hade vi ett ganska så hetsig diskussion, i Sverige som svensk är det inte okej att prata ett par decibel för högt. Men bara för det är det fritt fram att kolla på ett par som pratar med varandra, enbart varandra? Det tycker inte vi och nu har vi bestämt oss på riktigt att vi inte kommer acceptera detta beteende som inte känner oss. Stefan vräkte direkt ut mitt framför tjejens näsa: "Vad fan glor du på?!".

Det är den fråga som vi nu måste ställa oss till dessa personer som beter sig allra värst. Annars ångrar vi bara oss om vi vräker ut oss småkommentarer, rätt tyst. Det ska vara en direkt och konkret ifrågasättande fråga till deras beteende. DET är vad jag kallar yttrande frihet på hög nivå. Glor du på mig? Vill jag helst inte glo tillbaka på ditt fula nylla, jag öppnar hellre käften för att slippa vara på din låga nivå.

Anemptybox likes the post
Fri 4 May 2012, 01:21
Jävla IDIOTER!
Fri 4 May 2012, 01:22
RastaAsta  Bra du sa till!!
Reply
Was written Sun 29 Apr 2012, 17:37 | Direct link Politics/Society  

For till stan, hela dan

Sunday 29 April 2012

När jag vaknade var all tvätt klar. Dock vaknade jag inte lycklig i alla fall. Drömde en så sjukt hemsk dröm. En bekant som heter Robert var tydligen ihop med mig eller samboende eller vad de skulle föreställa, han var en blandning av en okänd överviktig slusk. Ni vet säkert om de att de kan byta skepnader så man vet knappt vem personen är till sist? Han var så snuskig mot mig och så dum. Han torterade mig och enligt en Powerpoint presentation så var Stefan näst på tur, sedan Max och hans tjej Madde. Även en kinestjej som jag inte alls vet vem det var. Vi lärde känna varandra på ett fik i drömmen, vi satt i samma bord medan hon var på bröllop. Hon ringde polisen. Robert hade försökt slagit ihjäl mig och Marre med sitt baseball träd och han hade tvingat mig äta snuskiga kombinationer :( Jag välkomnade polisen in men de verkade inte villiga till att göra nåt men jag mådde så himla dåligt. Obehagligt!! xD

Som tur var det bara en dröm och vi gick ner till stan där det dansades för fullt.. köpte nya springbyxor åt honom. Solade lite och nu väntar jag på att bion ska börja och då drar vi ner igen till stan. Tur man har nära till stan för börjar känna mig popcornsugen nu!

Anemptybox likes the post
Was written Sun 29 Apr 2012, 16:53 | Direct link Everyday  

Kvällspromenaden

Sunday 29 April 2012

Igår efter en dusch och jag hade klätt av mig fick Stefan ryck och ville ut gen på en promenad. Jag älskar promenader och ännu mer när det infaller under nattetid. Så jag klädde på mig alla kläder och försökte gå i lugn takt, eftersom jag fortfarande hade känningar efter förkylningen. Det är svårt att gå sakta tycker jag.

Som tur var fanns massa grodor längst vägen. Var självklart tvungen att fota dom små sötisarna. En man med hund trodde vi hade gått vilse. Haha..?

Gick mycket i småskogar. Pratade konstant och jag ringde även mamma, dagen innan kunde vi inte talas vid särskilt bra. Hon hörde mig inte bra, så mycket problem hade jag med att prata som sjukling :(

Var skithäftigt i en skogsdunge.. hörde ugglor hoa och något annat djur skrika. Tror de jagade!

Vår fina bro :D

Himlen var oskyldigt blå, och vacker! Härlig kväll och är en glad tjej som börjar bli frisk nu :D VÅREN ♥

3welie, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Fri 4 May 2012, 01:22
Promenad med Sarah <3
Fri 4 May 2012, 01:22
RastaAsta  Promenera med Stefan <3
Reply
Was written Sun 29 Apr 2012, 16:23 | Direct link Everyday  

De bortglömda

Saturday 28 April 2012

Hade totalt glömt bort bilderna på mig och min underbara vän från förra helgen. Hade också glömt bort vår fina musikvideo från kvällen. Den ska ni få se... eller inte! :)

Blir glad att kolla på dessa bilder. Hoppas vi kan träffas så här flera gånger! :D

#3088712, SweetAndCrazy and 4others likes the post
Was written Sat 28 Apr 2012, 18:35 | Direct link Photo  

Have a nice day

Saturday 28 April 2012

I natt, lika plötsligt som min sjuka uppkom så lika fort upphörde den. När jag vaknade hade jag varken feber eller annat krux. Självklart lite drygt i näsan och hals fortfarande med det går ann. Hosta sitter ju alltid i flera veckor ju.

När jag såg att det är 16 grader i skuggan och jag nu mår bra, legat i bäddsoffan lite väl länge var det bara en sak som stod på mitt schema: ut!

Vi drog ner på stan för att käka, blev Subway i solskenet. Efter det var uppätet blev jag förvånad vad Stefan ville göra, han ville fika, dricka kaffe och äta paj!

Innan vi gick hem handlade vi och tog ut biljetterna till morgondagens bio. Om ni kollar på dessa bilder med sminkningen med inspiration till karaktärerna i filmen vet ni nog vilken film vi ska se. Den ska typ alla se, premiär igår. Inte värsta intressantaste filmen enligt mig men man ställer väl upp för partnern ;)

queen-cata, Riverman92 and 4others likes the post
Sat 28 Apr 2012, 19:38
den där apelsinpajen eller vad det ser läskigt god ut! Bara vattnas i munnen :S

My blog: http://Strumpwoman.soclog.se

Sun 29 Apr 2012, 16:04
RastaAsta  Hihi ja citron är alltid gott :D
Reply
Was written Sat 28 Apr 2012, 17:36 | Direct link Everyday  

Rita på skor?

Saturday 28 April 2012

Ritat på Converse är något jag har en vana utav. Ritade Jack från Halloween town. Dock är de skorna dyra. Ska man köpa ett par såna här skor kostar det inte mer än en hundring.

Men den stora frågan är: vad ska temat i så fall vara? Skriv förslag.

evelindell and queen-cata likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 28 Apr 2012, 11:43
Coolt! Hade jag såna kunde du få rita på mina! Katter kanske??

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 28 Apr 2012, 17:15
RastaAsta  Haha! Hm, kanske. Gillar ju katter enormt så.
Sat 28 Apr 2012, 20:45
Anonymous  Samma här
Reply
Was written Sat 28 Apr 2012, 03:32 | Direct link Fashion  

Fästing?!

Saturday 28 April 2012

Igår kröp en fästing på Stefan. Det såg ut som en men så uppmärksammade jag att den kanske hade vingar. Då var det i så fall ingen fästing. För Stefan sa att den försökte ta sig upp för den låg på rygg och dens kropp vidgade sig. Men jag tyckte det var vingarna som försökte få den att komma på fötter igen. Kanske borde göra som mina föräldrar gjorde i veckan, ta fästingssprutan?

Hahaha asgarvar åt Lucce som alltid hoppar till då man hastigt rycker till med fötterna under täcket. Ibland flyger han nästan upp en meter i skyn :D

SweetAndCrazy likes the post
Sat 28 Apr 2012, 07:59
Fästingar är obehagliga djur! Dom borde inte få finnas!

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.com

Sat 28 Apr 2012, 17:48
RastaAsta  Naughty shit indeed :(
Sat 28 Apr 2012, 17:49
SweetAndCrazy  Uuääx!
Reply
Was written Sat 28 Apr 2012, 02:37 | Direct link Everyday  

Kurser

Friday 27 April 2012

Nuvarande kursen består av att göra en intervju, vi valde 4 personer och det är klart. Nu så ska vi skriva en a-uppsatts och den är nästan klar den med. Jag önskar att jag kunde känt mig ännu mer delaktig med har inte kunnat skriva någonting nu med febern.. hade inte ens blivit ett gott resultat om jag bara försökte. All cred till killarna i gruppen som slitit med all text.. ska snart läsa igenom det igen. Mötet de var på i förrgår gick som sagt bra och vi ska bara finslipa texten och skriva klart de allra sista nu. Sen är det opponeringar på våra texten och en annan text jag måste läsa är den andra gruppens arbete som vi ska opponera. Den består av 33 sidor, alltså dubbelt så mycket än vårt arbete. Så kommer bli en del läsning har jag en känsla av. Sen så har vi en individuell uppgift som vi typ är klara med, hoppas jag.

Ser INTE fram emot nästa kurs, som är den sista för terminen och kanske sista för mig överhuvudtaget på detta program. Hoppas det i alla fall. Stefan var säkert och egentligen bör jag inte heller vara orolig för mig för de är 90% chans att jag kommer kunna börja som arbetsterapeut men jag tänker inte glädjas innan jag vet säkert så fortsätter hålla tummarna.. nästa kurs handlar om att lära sig tala inför grupp. Det vill säga består det bara utav massa muntligt skit. Jag vill spy. Samtidigt är det bra att göra saker man ogillar.

SweetAndCrazy likes the post
Was written Fri 27 Apr 2012, 20:29 | Direct link Skola  

Grattis till min gamla mor!

Friday 27 April 2012

Vaknade att Stefan kom hem och då var klockan halv 2. Han kom in med frukost till mig som bestod av Sprite och en STOR ask med enbart pommes. Hade ingen som helst matlust så åt i princip ingenting. Så går det när man inte känner smak. Febern är kvar, är dock inte lika snuvig idag. Hostar mycket och det går inte så bra.. magen gör sjukt ont då :(

Mobilen var på laddning för den dog i natt för den hann inte ladda upp batterierna innan datorn stängdes av. Hade fått massa meddelanden, mamma hade skrivit 3 av dom. Hon var orolig varför jag inte svarade och jag fick mig goda skratt när jag läste hennes mess. Nu är min älskade mamma pensionär. Nu behöver hon aldrig mer städa en trapp till. Hon hade blivit grymt uppvaktad.. mer än hennes chef verkade ha blivit när hon avgick och även hon var en bra människa som jobbat lika länge som mamma. Aja, mamma är värd allt detta så som hon slitit i sitt liv. Glad för hennes skull! Pappa jobbar i 7 veckor till. De båda är i samma ålder och tar förtidspension med 2 år. Lika bra, tänk om de snart annars blir tvingade att jobba tills de fyller 75? Glöm att de skulle palla med det.. så slitsamma jobb stackarna har!

Varför ska katter alltid jävlas när man har lagt sig? När jag var på toa innan jag skulle knyta mig så välter han en mugg med vatten och jag som var tokyr försökte torka upp från golvet. Sen skulle han fortsätta jävlas och vara på ställen som han inte får vara på. Får ryck på honom när han fortsätter vara dryg på nätterna!

Mamma ringde från landet där de tillbringar helgen nu. Hade velat åka och hälsat på i Uppsala men är ju sjuk. Ville fira med mamma. Men nu kan jag åka hem närsomhelst och inte bara under helger :)

Anonymous

Anonymous

Fri 27 Apr 2012, 19:49
Krya på dig!
Våra katter jävlas lite på mornarna istället

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 27 Apr 2012, 19:49
RastaAsta  Tack!! Okej, Lucce vill bara gosa då.
Fri 27 Apr 2012, 19:51
Anonymous  Okej!
Reply
Was written Fri 27 Apr 2012, 19:46 | Direct link Everyday  

Drömmer om Soclog..

Friday 27 April 2012

Den höga febern är tillbaka igen. Jag mår inte okej! :(

För 3 dagar sedan, för att vara exakt nu när man är efter i tidschemat på bloggen.. så drömde jag som vanligt och en viss person från Soclog hade en liten biroll. Ingen mindre än Sweetandcrazy. Jag bara chattade lite med henne, gick in på hennes blogg och såg att någon i Uppsala hade avlidit men hon verkade inte särskilt upprörd över händelsen. Mer än så fick hon inte vara med i drömmen, denna gång. När vi chattade var vi roliga mot varandra, skrev 3-4 meningar bara och sen gick jag från datorn.

Dagen efter drömde jag om en annan härlig brud från Soclog, jag talar om Annelif. Drömmen om henne var en större biroll. Hon åkte tåg med mig till Gävle för att kolla på en show, kan ha varit FIlip och Fredrik. Lite personer från klassen var även de involverade och jag blev arg som vanligt på Stefan i drömmen för jag kunde inte fatta hur han ville vara så god vän med en klasskompis som inte alls matchar hans personlighet om vi säger så xD

Anneli och jag pratade mycket om hur vi skulle göra med övernattningen.. till sist kom jag på, jag bor ju i Gävle och vi kan sova utan problem och gratis hemma hos oss. En tant i kassan till ett hotell förvarnade nämligen oss att det inte skulle finnas en möjlighet att få ett rum.

Vem drömmer jag om härnäst? Jag har drömt fler gånger om andra Soclogare men att drömma 2 dagar i rad är rätt mycket att ta i med.. :p

Har snackats om Soclog träff i sommar, Uppsala med dessa två. Är det fler bloggare som skulle vilja utveckla denna plan och träffas i sommar? :)

#3114966, nettess and 2others likes the post
Fri 27 Apr 2012, 14:44
Kör ihop en träff i Sthlm istället så tar jag med alla på en krogrunda de sent ska glömma! ;D

My blog: http://viccar.soclog.se

Fri 27 Apr 2012, 19:20
RastaAsta  Men den har ju typ alltid varit i Sthlm :( Tänkte träffas i stadsparken i Uppsala.
Reply
Was written Fri 27 Apr 2012, 01:01 | Direct link Tech/Internet  

Laser-katten och speltokar

Wednesday 25 April 2012

Min katt älskar att leka med lasern vi köpte nyss. Så fort man tar tag i pekaren så skramlar det om nyckelringarna som sitter på den och Lucce, vad han än gör flyger till en som ett skott för han vill leka! Igår lekte Stefan med honom och han rusade sådär roligt med tassarna brett isär och så flög han rakt in i bordsbenet. Fy vad jag tyckte synd om honom då! Men det var samtidigt kul xD Sen tror han ibland att han lyckats fångat laserpricken och lyfter sakta upp tassen var att kika efter. Men han lyckas aldrig ;)

Häromdagen fick vi nya tv-spel. Stefan fick Dead space 2 och jag Afrika. Afrika är ett fotospel, riktigt avancerat sådant. Man kan få nya kameror och tillbehör, ska man fota manuellt eller på annan inställning är det verklighetsbaserade inställningar som gäller. Man fotar djur i Afrika, man får speciella uppdrag som man ska sedan maila tillbaka kunder bilder. Man får även betyg på sina foton. Spelet är även svårt att få tag i Europa. Finns en annan variant från Asien som heter Hakuna matata. Den är sämre för det finns inga trophies i den varianten. Så känns fett coolt att ha de spelet plus att det är himla bra :)

Fick även en biffig hörlur till dator och PS3. Den kostade inte särskilt mycket och är grymt bra kvalitet. 7.1 virtuellt ljud så det var kanonawesome :D

Igår var en riktig tv-tittardag för sjuka mig. Så började programmet jag väntade på hela dagen, top model med Tyra Banks. Gamla modeller kommer tillbaka som redan varit med i programmet och utsätts för större uppdrag än tidigare. Självklart missade jag ett x antal minuter för kanalen la precis av DÅ :s

Köpte för ett par dagar sedan en varsin räkmacka. Fan vad gott det var. Brukar sällan käka det faktiskt.

xPillanx, #3114966 and 2others likes the post
Thu 26 Apr 2012, 00:10
Roligt med nya spel och mums som fan med mackorna :) <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Wed 25 Apr 2012, 19:05 | Direct link Entertainment  

Våra nya sedlar

Wednesday 25 April 2012

Igår fick vi reda på det, så här kommer våra nya sedlar se ut:

Astrid Lingren var superbra val av sedel. Sen vet jag vem Ingvar bergman var, eller ah har väl hört om honom. Så känner jag igen gubben under Astrid. De andra har jag nog också hört talas om men kan inte alls placera dom. Kan ni?

Vad tycker ni om de nya sedlarna?
Kanoners!
65%
Det var bättre förr...
6%
Ruskigt dåligt
0%
Bryr mig inte
12%
Förvirrad över 200-ingen
12%
Dåliga val av motiv
6%
17 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Wed 25 Apr 2012, 21:31
De ser moderna ut vilket jag tycker är bra, sen så undrar jag lite varför de tog bort tex linné men det kanske var dags för en uppatering!

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Thu 26 Apr 2012, 17:38
RastaAsta  Precis, Uppsalas stolthet :(
Reply
Was written Wed 25 Apr 2012, 18:37 | Direct link Politics/Society  

Söndagen

Wednesday 25 April 2012

Hann aldrig lägga upp bilder från när jag var med Max i söndags innan han åkte hem till Uppsala. Först tog vi det bara lugnt hemma efter festandet på lördagen. Jag gav massage och vi åt, fixade till det hemma. Jag fick min massage efter utgången, hur länge som helst. Han masserade mig en hel film och erbjöd ännu mer knådning till och med <3

Läskig "bro" vi gick över UTAN att ramla i.

Finns även bildbevis på att jag klev över denna + lite andra flumbilder men Max är trög på att lägga upp bilder numera så det kanske kommer senare en annan dag..

Snacka om snyggt?!

Älskar det lilla lammet.. älskar hen ännu mer efter jag sett hans matchande tröja :D

Broarnas stad.

Av någon anledning var jag skitäcklad att kika in i örnnästet. Vågade knappt göra det :s xD

Vatten, stan är full av vatten... vatten, lite grann i hatten!

"Mästerfotografen!"

Vatten är min passion. Kan bero på att jag är skorpion och vatten mitt element!

Sten och så en och annan anka men jag kan inte se dom.. men vet att dom ska vara där! :P

Något mer jag gillar är tunnlar med graffiti sprayat :)

Vi prioriterade att dra till högskolan och visa honom den byggnaden samt gå i parken än att fira i stan. SM-vinnarna var på plats här tidigare, som vi missade men det går ingen nöd på oss. Skiter fullständigt i det här. Folk vrålade, scenen byggdes ihop, skräpet låg på marken och alla ville köpa Brynäströjor!

Affärerna på stan stängde tidigare än jag kunde minnas så vi tog skydd inne på bion och snackade om livet. Förresten måste jag färga om mitt hår, jag vet. Mer rött eftersom jag har en flaska färg kvar!

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 26 Apr 2012, 00:32
totally love graffiti överalg!

My blog: http://EMMASANDAS.soclog.se

Thu 26 Apr 2012, 17:39
RastaAsta  Yeah, om det är snygga motiv så!
Reply
Was written Wed 25 Apr 2012, 18:06 | Direct link Photo  

Det var länge sedan!

Wednesday 25 April 2012

Blogga har jag inte gjort nu på ett tag, jag har saknat det men har varken haft tid eller ork. Mest på grund av att jag blivit plötsligt förkyld igen. Antar att anledningen är jag först stod närmare en timme ute och frös medan jag filmade Stefan som skatade för första gången på riktigt länge. Gick skitbra och nu har väl sett videon jag länka längre ner på händelsen? Sen drog jag och gymmade, vilket var länge sedan. Så nu sitter jag här med ond hals, feber och snuva. Sjukt tråkigt, har inte tid med det egentligen :( Typ alla vänner jag varit med på senaste har råkat ut för samma sjuka och en del magsjuka. Mamma som går i pension, likt som pappa om 3 dagar har råkat ut för det med. Få se om jag kan komma till Uppsala i helgen och fira. Brorsan är också sjukskriven så tillhör sjuka familjen just nu känns det som!

Stefan har varit i skolan utan mig dessa dagar och skrivit på vår a-uppsats. Stackars killar som är utan oss tjejer nu. Jag är ju sjuk och Mahta utomlands. Var seminarium igår som jag inte kunde vara på, hade ju närmare 40 graders feber och sist jag var sjuk gick jag i skolan tappert i alla fall och hade fysiska aktiviteter där och blev sedan sjuk i 2 veckor och uppsökte doktorn. Så nej, nu stannar jag hemma! Imorgon är det tydligen bestämt möte med handledaren så får väl se hur vi ska göra på den fronten, gällande mig.

Alla vänner åker utomlands.. vill också ha råd. Har funderat på att besöka min vän sedan 7 år(!) som är lite här och var i världen. Ursprungligen från Syrien. Max och jag vill göra nåt crazy och blir ju billigast om man känner folket som man kan få sova över hos och så vidare. Vi får väl se :)

Gott med Subway igår, handlade annat åt mig med. Stefan har servat mig en massa. Älskar dig killen ♥

Fan vad det var mycket att stå i med min populära tatueringsgrupp efter inaktiviteten. Massa slit med att acceptera nya medlemmar, kolla igenom bilderna och kommentarerna. Fattar inte hur folk orkar klaga på andras gaddar och dyra kostnader på tatueringar. Det ska ju sitta på ens kropp hela ens liv?!

Trodde verkligen många hade tappar hoppet och lämnat min blogg efter ett par dagars välförtjänt uppehåll men icke. Hade istället fått massa mer underbara bevakare. Puss till dom! :*

Anemptybox, #3114966 and 1others likes the post
Thu 26 Apr 2012, 00:12
Finaste bilden <3
  Reply
Was written Wed 25 Apr 2012, 15:59 | Direct link Everyday  

Monday 23 April 2012

Sjuk som fan :-(

Thu 26 Apr 2012, 17:09
jag med enda sen vi skildes åt:( va hemma idag med:(.... <3
Thu 26 Apr 2012, 17:23
RastaAsta  samma här :-(<3
Wed 2 May 2012, 17:29
teambuilding  <3
Reply

Ut och drog en skate (film+bilder)

Sunday 22 April 2012

Stefan har inte skatat sedan 8 år tillbaka. Vet inte om ni ser det men brädan är liten och gjord för barnåk. Den är ball att trixa med men har man stora fötter som honom blir det ibland lite svårt. Bättre bilder får det bli nästa gång, med systemkameran. Duktig min grabb är trots omständigheterna ♥

Även jag och mina skateskor testade brädan. Inte alls van med så små, inte van överhuvudtaget längre :P

evelindell, Anemptybox and 2others likes the post
Sun 22 Apr 2012, 22:18
Roligt att trixa lite!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Sun 22 Apr 2012, 18:28 | Direct link Sports/hobbies  

Lucce time!

Sunday 22 April 2012

Bildbomb på en katt som råkar vara mycket och extremt jättefin <3

Satt och masserade Maxi soffan och så såg jag Lucce som byggt en koja. Hur söt får man vara?!

Han snodde HELA soffan innan Max kom hit.

God natt från Lucce!

Modellkatten ;)

Storkatten! <3

*Puss in boots*

Psychedeliq, Anemptybox and 4others likes the post
Sun 22 Apr 2012, 16:48
Asså han är så sjuuuukt fiiin! :)

My blog: http://viccar.soclog.se

Sun 22 Apr 2012, 18:08
RastaAsta  Hihi jaaa <3 :)
Reply
Was written Sun 22 Apr 2012, 02:55 | Direct link Djur  

Nyheter

Saturday 21 April 2012

Jag älskar att testa nya saker i livet, i alla fall när man kan stoppa dom i munnen:

Fick smaka av Max. Ville även smaka Plopp med geléhallon tror jag det var. Får bli en annan gång :p

Jag äger, denna kasse från Coop :p

Givet köp! Hoppas jag gör illa mig snart :P

Denna har jag kvar att skyffla i mig.

Denna har jag ätit upp. Rätt gott. Köpte massa mums på Coop när Stefan mötte mig efter varit ifrån varandra i en kväll.

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Sun 22 Apr 2012, 22:19
Goda grejer :D
  Reply
Was written Sat 21 Apr 2012, 23:19 | Direct link Food  

Min partyfredag

Saturday 21 April 2012

Gick sällskap med Mahta ner mot stationen och där väntade Max. PISSVÄDER, gjorde ont att ta sig dit.

Här kommer en massa bilder från kvällen, mest egobilder på oss men det är väl trevligt? Inte bästa ordningen precis men det får ni leva med.

Drog hem till mig först och visade hur jag hade det. Hälsade på Lucce som älskade mitt sällskap jag hade med mig hem och gjorde nudlar. Började genast dricka 2 cider i var eftersom klockan var ändå mycket.

Hahahaha, vi satt på Skype med Midani för första gången. Vi har känt varandra svinlänge men jag har aldrig vågat under dessa år pratat med honom för ens nu. Jag har varit blyg och att man knappt kan prata engelska gör inte saken bättre. Det ser ut som att han har en telefon i handen men det var hans mic. Han hörde bara oss ett tag för jag hade inte inställningen korrekt så det var ju fail. Midani skrattade ihjäl sig åt Max och mina galna upptåg och han förstod oss ganska så bra.. som det verkade. Fyllon som vi var! :D

Hemma dunkade vi på med lite partymusik och drack, fixade sig lite halvdant i sista sekund sådär innan utgången.

Drog ut till Heartbreak hotel och satte oss och efter drickat gav vi oss ut på dansgolvet. Stod och stirrade bara ett tag utanför dansgolvet då två killar kom och greppade tag om mins höfter lite lätt och trodde de ville fram så började flytta på mig, de skulle upp på dansgolvet helt klart :p

Vi hittade en fläkt som vi gillade att dansa under. HAHA och skräckexempel fanns det.. ett: en stel avlång gubbe på 40 år med indragen skjorta i byxorna och rätt hög gren på jeansen stod och steldansa i ett hörn. Max försökte jaga bort honom genom att "ragga" lite lätt med honom på dansgolvet men då taffsade han bara.... två: långhårig, brunfärgat hår på en kille som såg ut att älska tv-spel, dansa för sig själv. Vad gjorde han där? Tre: två killar på en tjej och jag trodde nästan de skulle leda till gruppsex. Jisses..!

Sen drog vi vidare mot ett ställe jag aldrig varit in på tidigare men gått förbi många gånger, bredvid en pub och Coop alldeles vid mig. Interpool kallas stället och det var gratis inträde. Riktigt myspys ställe! :)

Fick bra bemötande där inne med en tjej som jobbade, hon fråga om det gick bra för hon visste vi var nybörjare på biljard. Jag har kört biljard sammanlagt 3-4 gånger i mitt liv tidigare och senast var väl... 4 år sen tror jag. Här sitter jag på biljardbordet och kör på utav bara helvete ;) Det slutade 1-1. Vi var jävligt jämna på sluten.. kände mig nöjd för jag fick faktiskt till ett par snygga stötar. Dock fick vi det sämsta borde och behövde kolla runt ordentligt efter folk som kunde springa på en, inte så kul om man råkade slå till någon med pinnen precis.. hehe!

Världens sötaste bild ungefär :)

Kom hem och kollade på Spirit, hästen från vildmarken. Max hade aldrig sett den och ville gärna kika på den. Är nästan en stumfilm men har bra musik i sig och är fint gjord så jag gillar den. Man förstår på nåt sätt vad hästarna säger fast de bara gnäggar.

Efter den filmen tittade vi på Shrek 2 men inte hela. Den är välbekant på rutan för oss båda. Runt 5 stängde vi av och lade oss.

Max körde solo på dansgolvet:

Skönt att vara lite för sig själv och slippa trånga utrymmen tycker vi ;)

Efter ciders hemma innan vi drog ut så groggade vi till det med melon Midori men min var knappt utblandad och var skitäcklig. Så drack knappt av det. Max smakade av mitt glas lite väl sent :/

Jag fick sällskap i sängen av Lucce. Han började låta jättemycket och skaka i sömnen så fick väcka honom. Lite läskigt men sen hoppade han till sist ner efter ett långt tag och så somnade jag skönt.

Kvällen var helt okej, rätt rolig... nä den var SUVERÄN! ♥

SweetAndCrazy and ColorKlick likes the post
Was written Sat 21 Apr 2012, 22:28 | Direct link Entertainment  

Ensam hemma

Friday 20 April 2012

Har börjat lite smått att pula med städandet hemma. Väntar ju finbesök av bästa polaren Max. Han har aldrig varit här förr så känns extra roligt. Ny stad och ny lägenhet. Tänker inte gå in på detalj här varför det inte blivit av tidigare men efter många om och men får jag viljan igenom. Stefan har åkt hem till Hofors och jag NJUTER av den underbara ensamheten. Eller ja, katten är ju kvar men han är alltid lika trevligt sällskap. Har lovar Midani att skypa med honom för första gången ikväll, få se om det blir av. Måste nog ta ett par stadiga innan jag TROR jag kan prata på engelska.

Ringde på dörren och var brevbäraren, känner mig lagom stolt som öppnade dörren. Haha man tror att det är en fobi men jag tror nästan det är lathet? Fobi har jag mer för telefoner, vilket har börjat släppa något nu. Snart ringer det nog på dörren igen för väntar på klasskompisen som lånat en bok, hon ska dra utomlands och behöver ha tillbaka den innan. Min bästis Marre ska också dra utomlands snart och massa fler. Tänk om man hade pengar och kunde dra iväg sådär.. vi har inte ens sommarjobb så dom drömmarna är långt bort. Pengar eller kärlek, pengar eller ett mellanting. Suck...!

Men chanserna för att komma in på nya programmet ser mycket lovande ut. Håller tummarna hårdare än någonsin!! :D

Innan Stefan drog var han och intervjuade, han kom hem helt genomsur. FANPISSVÄDERJUSTIDAG!

Lucce ligger i sina tuffa kattställningar! :)

lifewithanimals, Anemptybox and 2others likes the post
Fri 20 Apr 2012, 17:59
Hofors har man åkt igenom många gånger!^^

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.com

Fri 20 Apr 2012, 19:14
RastaAsta  Haha coolt, killen min hette Tom i alla fall :p
Fri 20 Apr 2012, 19:45
SweetAndCrazy  Haha okej^^
Reply
Was written Fri 20 Apr 2012, 15:43 | Direct link Everyday  

Ny frilla, igen

Friday 20 April 2012

Wow.. jag är SÅ nöjd med håret ännu en gång. Håret i etapp och nu en flätad sida. Imorgon när jag är mer tillfixad lär detta kännas dubbelawesome. Var ikväll över på grund av tidsbristen till Mahta som är bäst på hår. Jag kan inte förstå hur man kan göra såna små flätor?! Skills gånger 100!

Hjälpte henne med att skriva på metoden i vårt arbete och vi blev skitnöjda. Hon målade mina små naglar också, jag suger på skönhetsfixningar och älskar när folk fräschar till mig såhär. Då plötsligt blir det mer intressant.. haha! :D

Närbild på flätorna.. sitter nästan här och gapar. Är så fascinerande!

Skabbigt ansikte men MÅSTE köra en egoboost här och nu. Lovar ännu mer bilder. Det här är så mig!

Så ser etappen ut på andra sidan. Jag säger det igen: grymt nöjd!

Stefan var gullig och hämtade mig. Var ett jävla liv: tutor och fyrverkerier. Varför? Brynäs vann SM-guld. AHHH... hatar sport men grattis då!

Lär bli jävla party i natt få se om man kan somna? Imorgon lär de festas mer, åtminstone för min och Max del. Kommer drömma söta drömmar om min frilla i natt jag ;)

GlueHead, Psychedeliq and 9others likes the post
Sun 22 Apr 2012, 22:20
Mycket fin flicka :) <3
  Reply
Was written Fri 20 Apr 2012, 01:11 | Direct link Skönhet  
More photos from Friday 20 April 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (43)

Full rulle i stan

Thursday 19 April 2012

Min lilla sötis inne på 4sound. Vi var på stan och träffade klasskompisen igen som ska fixa frillan på mig ikväll istället för imorgon, blir stressigt annars för oss båda kom vi tydligen fram till. Den kommer förhoppningsvis hålla tills imorgon då jag ska ut på krogen. Det blir säkert skitsnyggt. Blev en snabbare träff än förväntat, köpte rätt toffsar som man behöver till frisyren. Köpte även hundben som var rosa med bubbelgum smak till Stefans mammas hund som han ska hälsa på morgon. Köpte två olika kattleksaker som var möss med kattmynta i som han gillade. Men han gillade bäst sin laserleksak. Finns 5 olika mönster: prick, fisk, fjäril, stjärna och en smiley. HAHA vad kul det var att se honom jaga den. Inte skrattat så mycket på länge xD Köpte även godis han gillade med lammsmak.

Skitcool tavla inne på 4sounds. Den hörde vilken tonart man spelade på gitarren. Har en sån hemma fast en liten apparat som man ställer in gitarren med. Fast tyckte denna tavla var awesome.

Lycka när man ser att Subway öppnat i stan igen. Tack och lov slutade de antagligen bråka, cheferna emellan Subway. Tog en Italian BMT. Nu är affärerna i Gävle nästan komplett, saknar New yorker bara.

Anemptybox likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:08
Haha, failbild på mig :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 19 Apr 2012, 19:26
RastaAsta  Haha <3
Reply
Was written Thu 19 Apr 2012, 19:06 | Direct link Everyday  

Nice view

Thursday 19 April 2012

Nu är ställningarna så gott som klarat vid vårt hus. Fin sikt i sommar. Ser fram emot att vakna med en borr i örat imorgon bitti igen. Härligt med hjärtklappning en tidig morgon <3

lifewithanimals, ColorKlick and 1others likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:08
Hjärtklappning <333
  Reply
Was written Thu 19 Apr 2012, 01:31 | Direct link Entertainment  

Kvällen är din

Thursday 19 April 2012

Nu har jag bestämt mig. Max drar hit på fredag och får se hur jag har det. Drar ut på någon hak på kvällen och sover sedan över här. Ser i fram emot det. Såg fram emot att se Kniven mot strupen idag som sagt men läste ju fel, det börjar inte förens om 2 veckor :(

Ikväll var jag över till Mahta och arbetade intensivt med intervjun. Jag fick mat och hon massage. Sen så såg vi på en jättebra fast sorglig film om världens sötaste hund. Den var verklighetsbaserad. Hachiko- The True Story of a Loyal Dog. En film jag kan tänka mig se om igen!

Stefan hämtade mig eftersom det hade mörknat. När jag kommer hem upptäcker jag det här:

Jag hade tänkt på att inget godis fanns hemma och att det kändes länge sedan jag åt så något glad är jag.

Sen när jag precis skulle skicka ett sms till Mahta innan jag skulle gå och tvätten var klar. Så PRECIS får jag ett sms "hej gumman vad gör du". FATTAR inte hur såna saker kan hända så pass ofta...

Åh, fick reda på att det var mycket mer, flera tusen mer än vanligt som sökt högskola i år. FAN. Sen så fortsätter arbetslösheten att öka och om 3-4 år kommer den minska med bara 1%. Livet ser inte ljust ut!

Anemptybox likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:09
Roligt att du blev glad av godiset :D <3
Thu 19 Apr 2012, 19:26
RastaAsta  Ja :D Du är bäst <33
Reply
Was written Thu 19 Apr 2012, 01:18 | Direct link Everyday  

Tvålar jag vill käka upp

Wednesday 18 April 2012

l

Riverman92, Anemptybox and 7others likes the post
Fri 20 Apr 2012, 06:34
Popcorntvål...for real? (:
  Reply
Was written Wed 18 Apr 2012, 17:07 | Direct link Entertainment  

Störande natt

Wednesday 18 April 2012

Först vid klockan 2 spelade grannen på sina instrument hej vilt. Slutade väl efter nästan en timme. Sen så vaknade jag av att Stefan flög upp för Lucce juckade på mina kläder som låg på soffan. Fattar inte varför han ska hålla på sådär egentligen. Senare ändå så började han klösa på min dyra massagebänk. Som tur var verkade de inte bli några större märken.. sen vaknade man ett x antal gånger av en borrmaskin som jag trodde någon borrade med direkt mot mitt huvud för så högt lät det. God natts sömn? Fan heller! Låter förjävligt med byggubbarnas arbete på taket här... får leva med det hela den "underbara" sommaren.

Ska snart iväg till en klasskompis och sammanställa för intervjun igår och köra triggerpunkter.

Har funderat på hur de ska bli i helgen. Komma härifrån vill jag utan tvekan för är så less. Antingen festa med Max, utan hotell eftersom de inte tillät enkelrum för två.. idioter! Här får vi inte heller sova. Vi får i så fall ligga i min trappuppgång, flirta med någon random på stan och gå hem till dom eller häcka utomhus i kylan hela natten och morgonen. Eller så drar jag med Johan till götet i helgen. Med eller utan Max.

Svåra val i livet. Livet är sig likt.

Anonymous

Anonymous

Wed 18 Apr 2012, 16:46
Du kan alltid komma upp hit! Här är det lugnt :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 18 Apr 2012, 16:58
RastaAsta  Aa kanske det :D
Wed 18 Apr 2012, 23:50
Anonymous  Vrf kan ni inte slagga hos dig ?:( pga byggandet eller
Thu 19 Apr 2012, 01:07
RastaAsta  Vem? :p
Reply
Was written Wed 18 Apr 2012, 16:22 | Direct link Everyday  

Tävlingsmänniska och massa massa snack!

Tuesday 17 April 2012

Spanade in en blogg och valde sedan att bevaka den för den föll mig på läppen som det så fint heter. Scrollade ner lite till och då ser jag en intressant tävling på hennes blogg. Då tänkte jag: varför inte?

Detta är mitt bidrag till temat: en bild i rörelse.

http://emmasandas.soclog.se

Efter dagens rabalder med klippning och intervjuer så kollade jag på Beetlejuice. Haha brukar inte skratta sådär mycket åt såna filmer men den var rätt kul faktiskt. Handlar om spöken, svart humor tror jag det kallas. Han som spelar Beetlejuice var megaskön!

Sen så fick jag pizzaabstinens och Stefan var skyldig mig att köpa en mexikanare. Men nu är jag sur för har ju inget godis. Fick dessutom nästan en androidarmbåge idag. Som jag sitter med den där prylen i handen hela tiden... konstigt. Nä!

Sen blev det visst vattenkalas inne på toan. Jag duschade så det blev översvämning. Inte bra, inte ett dugg. På tal om toa, fan vad dålig mage grannen har.. vi har samma toaschema och hör alltid pruttar där inne. Så skumparty hade jag nästan med mig själv idag dåra. I helgen blir det party och hotella med Max. Men först ska jag se fram emot kniven mot strupen som börjar igen imorgon och idag började ju Top model, den amerikanska. Men detta avsnitt tog Tyra ut gamla tjejer från tidigare säsonger som har mer erfarenhet. Så tävlingsmomenten blir tuffare och jag gillade upplägget faktiskt :)

När en sak väl händer, sker allt! Inte undra på man känner sig stressad xD

evelindell, Anemptybox and 3others likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:10
"save it for later"

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 19 Apr 2012, 19:27
RastaAsta  HAHAHAHA!
Reply
Was written Tue 17 Apr 2012, 22:20 | Direct link Everyday  

Då var det klippt... och skuret!

Tuesday 17 April 2012

Som sagt igår, var vi på dagiset och intervjuade två dagisfröknar. Gick ju fint och efter det drog vi hem till mig och ni kan ju förstå vad som hände i köket?

....Tada! Hon klippte mig i etapper.

Så ser det ut i bak. Behövs verkligen färgas rött igen. Skönt att få håret så kort nu när sommaren smyger fram. Jag var något nervös.. var länge sedan jag klippte mig i etapper och så kort.

Jag är grymt nöjd men fan vad blont det såg ut på denna bild. Det stämmer som tur var inte! Lättare att göra frisyrer nu också och så slipper håret vara i vägen och se slitet ut ;)

Riverman92, Rebax and 6others likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:11
Jättevacker <333
Thu 19 Apr 2012, 19:28
RastaAsta  Tackar, tur vi känner en "frisör"!
Reply
Was written Tue 17 Apr 2012, 15:18 | Direct link Skönhet  

Disneyposters

Monday 16 April 2012

Oj, jag fastnade verkligen för dessa posters på olika Disneyfilmer. Klockrent gjorda :)

Anemptybox, evelindell and 4others likes the post
Was written Mon 16 Apr 2012, 23:13 | Direct link Film/TV-serier  

Min lilla dag

Monday 16 April 2012

När vi vaknade skulle vi träffa gruppen i skolan inom en kvart. Glöm det. Sköt upp det 40 minuter.

Effektivitet i skolan. Kom fram till att intervju nummer 1 med två fröknar sker imorgon bitti, jag och Mahta. Vi har kommit en bra bit med alla arbeten så det ser ljust ut. Dock ser det mörkt ut gällande arbetslösheten. Den stiger i år, nästa år och året efter det så kommer den sänkas knappt en procent. Kul skit.. not! Önskar jag levde under en annan tidsepok ibland.

Sedan sprang vi iväg till Max för att käka hallonpaj, tog och åt mat först. Söt tant i kassan som inte var så pass duktig så hon kunde värma pajerna. Prisen Stefan gick sött tillbaka och bad om nya, och det var inga problem <3 En flicka envisades att sitta bredvid oss med en upptagen far. Han hade polisen inblandat och denna person i luren fick inte berätta om händelsen för någon innan de talat ut ordentligt. Hans mamma låg på sjukhuset och de skulle hälsa på henne. Dagisflickan gillade hamburgare, rapa och att prutta. "Dra mig i fingret" PRUTT! Och så vidare... xD

Om ni inte har käkat hallonpajen med glass, värmd och med vaniljsås inuti. Stick dit och gör det vad fan!

Strumpwoman and Anemptybox likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:12
Vill ha :o <3
  Reply
Was written Mon 16 Apr 2012, 22:28 | Direct link Everyday  

Såg Filip och Fredrik för andra gången i mitt liv!

Monday 16 April 2012

Stefans föräldrar kom hit ett tag och sedan drog vi till Donken och där bjussade snälla svärfar på krubbet. Min svärmor är svårslagen i söthet men hon hatar att vara med på bild.

Vi satt på rad 11 som var jättenära scenen och precis i mitten. Se ballongerna i skyn. Dom föll ner på oss i slutet då det blev allsång ;)

Failbild som blev rätt bra ändå. I väntan på att showen skulle börja!

Kan ju redan nu be om ursäkt för dåliga bilder på Filip och Fredrik. Mobilkameran fixade inte ljuset från scenen tyvärr. Kan sedan fortsätta att säga redan nu att showen var grymt bra, skrattade oss igenom allt.

De visade upp roliga bilder från första kvällen de träffades i 20 års åldern och massa ungdomsbilder :-D

Älskar dessa män, tänk om man fick jobba ihop med dom.. drömliv med massa skojigheter! Smarta är dom också. Allt dom gör blir så bra!

Dom sjöng fina bitar. Bra röster båda två men Filips hesa stämma faller mig mer i smak... slutet var så bäst, första bilden som togs på dom återförenades i det sista de gjorde. Fredrik satt med samma skjorta som första dagen de sågs och fick en puss på kinden av Filip - exakt som bilden! :)

De skrev upp på tavlan vad som var typiskt Gävle. Publiken hjälpte till. Bocken vann som vi röstade på och tvåa kom loserlaget Brynäs. Sloggan blev "vi tacklar och bockar".

Eftersom det var högfinal med Brynäs så jobbade killarna hårt idag.. de bestämde sig nämligen för att göra en till show samma kväll, 2 timmar efter showen vi var på slutade.. alltså klockan 22:00! :O

Flaggor delades ut i slutet.. ingen av oss fyra fick en för dom tog slut på samma ställen innan de nådde fram till oss :S Vi hittade varsina flaggor sedan istället xD Citat av Filips pappa.

Filip som liten med sin far prydde andra sidan. Åh vill se dom igen :(

Sen kom vi hem och myste loss ordentligt med detsamma.

Ungefär såg jag ut idag då. Grymt trevlig kväll. Ursäkta mitt första sena inlägg för idag. Hann inte skriva tidigare för haft fullt upp. Storstädat har man gjort också. Jag är glad som sett mina idoler igen idag.

Rebax, Riverman92 and 4others likes the post
Thu 19 Apr 2012, 19:12
Jävligt rolig dag!
Thu 19 Apr 2012, 19:28
RastaAsta  Ja :) <3 Tur vi har svärfarsan som betala!
Reply
Was written Mon 16 Apr 2012, 00:29 | Direct link Everyday  

Sunday 15 April 2012

Fruktens kung!

Sun 15 Apr 2012, 03:54

Instagrams förvridna filter

Saturday 14 April 2012

Gud vilket tjat det är på mig och appen Instagram. För er som inte vet vad det är kanske dessa bilder kan hjälpa er att förstå... med en stor droppe ironi förstås ;)

Appen är lika kul som den ser ut. Rekommenderas starkt för dom som älskar att fota eller kika in på andras. Roligaste bildcommunityn, bättre än Dayviews. Är lite som Facebook för man kan gilla bilder och ge kommentarer, samt följa intressanta bildkonstnärer man faller för. Där kan man hitta inspiration eller vänskap. Filterna man kan använda är underbara och inte så extrema som på dessa bilder förstås. Gör så simpla bilder ser mer mys ut. Jag kör Android och appen har inte varit lika länge tillgänglig där och därför äger det inte lika mycket funktioner som för Iphone. Älskar det i alla fall. Redigeringsfunktionerna är lätta. Letar ni efter mig så heter jag Jedland. Syns där!

Anemptybox, #762719 and 5others likes the post
Was written Sat 14 Apr 2012, 23:42 | Direct link Entertainment  

Woho dag

Saturday 14 April 2012

Legat hemma och klarat ut Harry Potter DH part 1 och det spelet sög. Kämpade mig igenom skiten ändå. Samma sak hela tiden, känns mest ihopplockat för att bara snabbt trycka ut skiten i köpbara exemplar. Springer runt och dödar massa gubbar, alla ser typ likadana ut. Sen gör man inte mycket mer.

Betyg: 1,5/5.

Suttit vid mobilen som blivit min bästa vän mycket idag också. På favoritappen Instagram blev jag en av dom nuvarande 11 stycken av närmare 500 sökande som fick glänsa med denna bild på ens i instagramsida: "gorgeusandhercat". Folket gillade bilden rätt mycket :)

Efter träningen ringde Marre och funderade på att dra med mig ut eftersom de är mycket firande nu när Brynäs är så sjukt duktiga. Alla snackar om min "granne". Men vi var lite väl trötta och jag ska tagga inför morgondagens show istället :)

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:15
Duktig som klarade ut spelet :) <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 15 Apr 2012, 15:19
RastaAsta  Tack :O <3
Reply
Was written Sat 14 Apr 2012, 23:21 | Direct link Everyday  

Min katt på Youtube

Friday 13 April 2012

En "långfilm" på Lucifer när jag ställde fram en stor popcornskål med vatten inne i duschen. Han har aldrig lekt med så mycket vatten någon gång och jag vet ju hur mycket han gillar att plaska med vatten. I filmen dricker han mest så det vore lämpligt att spola fram lite. Han dricker så mycket så han kissar på sig xD

Visst är han fin?!

Anemptybox, emmislife and 5others likes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:16
Vattenkatten n.1
  Reply
Was written Fri 13 Apr 2012, 20:54 | Direct link Djur  

Internets modevisning

Friday 13 April 2012

Vilken klänning skulle passa bäst med tanke på din internetanvändning?

Klänningen som skulle passa er bäst är...
Facebook
36%
Megaupload
0%
Twitter
9%
Google
9%
Yahoo
0%
Youtube
45%
11 personer har röstat
Migu, #3114966 and 4others likes the post
Was written Fri 13 Apr 2012, 20:05 | Direct link Kläder  

Äntligen!

Friday 13 April 2012

Trots jag inte har bloggat idag har jag haft många besökare. Är på min vanliga plats, på första sidan igen. Tycker jag börjar känna mig som hemma här igen!

Var till stan idag och käkade på Donken. Tänk så konstigt, de hade ingen läsk där :s Tog en happy meal, eftersom jag inte äter annat där och så en chokladmuffins! ♥ Men jag har ont i magen.. ska jag äta mer?!

Handlade även lite. Bland annat en ny ram eftersom autografen inte fick plats i den vi köpte igår.

Var många om och men fast nu så sitter den där och vi känner oss nöjda!

Ramen liknar den andra som denna bild sitter i, köpt igår. Fast den är simplare och fick stå på en byrå :)

Anemptybox likes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:17
Fina bilder vi har nu =) <333
Sun 15 Apr 2012, 15:20
RastaAsta  Ja :) <333
Reply
Was written Fri 13 Apr 2012, 19:38 | Direct link Everyday  

Ja.. eller, nä

Friday 13 April 2012

Kändes som om jag skulle skriva något bra här men hjärnan känns tom så får bli ett litet inlägg med två roliga bilder istället. Eller roliga och roliga.. det är våldsamt men jag gillar dom!

Kanske blir något smart att skriva i morgon istället, hoppas jag. Ska lägga oss i den utbäddade soffan nu och glo på nåt innan vi somnar. Käka popcorn får jag inte glömma!

lifewithanimals, Riverman92 and 3others likes the post
Was written Fri 13 Apr 2012, 00:24 | Direct link Entertainment  

Autograf från USA, skriven av självaste James Rolfe

Thursday 12 April 2012

För rätt så länge sedan nu donerade jag och Stefan någon hundring till James Rolfe. Han som är känd för att spela gamla tv-spel och göra avsnitt på när han dampar ut samtidigt som han recenserar spelen. Vi har kollar på alla hans avsnitt. Inte nog med det så spelar han in en långfilm just nu, kanske kommer den på bio. Vem vet? Han ligger även bakom en rad intressanta och roliga avsnitt med en annan slags karaktär. För dom som gillar skräckisar finns till exempel Monster madness att se. Men som sagt är han mest känd för att vara AVGN, Angry video game nerd. Gissa om vi blev lyckliga att se ett kuvert från honom liggandes på golvet när vi kom hem.

Kolla in hans hemsida. Ni som inte vet vem han är lär inte ångra er. Awesome kille! Cinemassacre.

Så efter en ruskigt god måltid med pepparbiff och "skruvad potatisprylar i ugnen" så bestämde vi oss för att gå iväg till stan för att handla en ram åt bilden. Stefan mätte och när vi väl stod i kassan blev vi stressade eftersom hela gallerian skulle stängas inom 5 minuter. Hittade en fin ram i vår smak och betalade, smet även in på Coop som hastigast.

Kom hem och SJÄLVKLART var ramen för liten. Inte ett dugg överraskande. Men det handlade bara om en halv centimeter men vi vägrar stolt att klippa i James kort. Så lösningen blir helt enkelt att vi skriver ut en fin bild på exempelvis oss och hänger upp på väggen i ramen istället, köper en ny ram imorgon på stan. Vi har så mycket och stora väggar och knappt något på dom så jag ska inte hänga läpp. Det jobbiga med mig är att när jag väl vill nåt vill jag att det ska hända och bli klart med detsamma. Gissar väl på att det är någon släng utav tvångsbeteende? inte för jag har något emot att röra på mig men går man till stan av en anledning så vill man ju självklart ta rätt sak.

Hur som helst. Sprang i 5 minuter idag igen. För att vara andra gången gick det mycket bättre! Stefan blev stolt över min snabba fart och ork. Nu blir det en omtyckt dusch!

Psychedeliq, Riverman92 and 5others likes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:18
Tur att vi hittade en bra ram till slut!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 15 Apr 2012, 15:20
RastaAsta  ÄNTLIGEN!
Reply
Was written Thu 12 Apr 2012, 20:22 | Direct link Everyday  

Nu händer det igen!

Thursday 12 April 2012

Jag vet ärligt talat inte hur många inlägg jag skrivit om hur kriminellt staden och området jag är uppväxt har blivit. Det har alltså blivit värre sedan jag flyttade, tack och lov. Men föräldrarna och många kära bor kvar. Nu runt påskdagarna har de beväpnat gått in och rånat en butik, antagligen Ica utanför mitt fönster på torget jag bodde hos mina föräldrar. Även hotat en 14 åring till livet för att sno hans mobiltelefon. Så nu har de alltså under enbart 1 års tid hunnit med att: Bränt upp bilar 30 meter från mitt gamla boende, skottlossning vid restaurangen cirka 30 meter bort från mitt gamla boende, rånat med vapen inblandat 10 meter från mitt gamla boende där jag är stammis och så har de skjutits nere i stan och runt omkring min gamla skola.

Ja, det händer mycket väldigt nära mitt hus med andra ord. Listan kan göras lång och okej om allt detta skett utspritt under 5-10 år men på bara 1 år så har ju helt klart för mycket skada gjorts. Jag är glad att mina föräldrar tar pension snart så de kan flytta ut till trygga landet!

OBEHAG! Ska man vara rädd för att gå ut genom dörren?

Nu kom vi på att inför imorgon då vi ska presentera grupparbetet behöver vi en overhead bild. Hur gammalmodigt är inte det?! Det har vi totalt glömt bort. Få se hur dagen går..!

Goder natten!

mashi and Anemptybox dislikes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:18
Skitmänniskor.
Sun 15 Apr 2012, 15:20
RastaAsta  :(
Reply
Was written Thu 12 Apr 2012, 01:02 | Direct link Politics/Society  

Glofittungar

Wednesday 11 April 2012

Nu är det nästan skinande rent i vårt hushåll och jag ska snart praktisera på killen min, och så läsa på inför morgondagens heldag med seminarium och söka vetenskapliga artiklar på bibblan, om jag får vara med imorgon istället för på fredag.

Vi var iväg nu ikväll till Willys men först stannade vi på Max och åt varsitt mål. Stefan ställde sig sedan i kön för att köpa chilicheese och varsin god hallonpaj med vaniljglass. Tydligen hade en snorunge i typ 10 års åldern glott ganska rejält på Stefan där i kön. Helt plötsligt kollade jag upp från maten och såg att pojken kollade intensivt på mig. Hans syrra eller vad det var i runt samma ålder, hon som hade kollat så förbannat i kön, gick förbi oss och glodde.. ja, till och med vred huvudet så vi trodde det skulle gå av så mycket som hon blängde. Vi kommenterade sedan högljutt händelsen och var riktigt nära på att ge dom ett kvartssamtal hur man beter sig runt folk, uppenbarligen har inte föräldrarna varit mycket till uppfostran.

Tycker ni det är okej att blänga på ens någon så pass mycket? Vi är i alla fall full enig om att vi kommer uppfostra våra barn strängt när det gäller att titta ut folk i alla fall, framförallt när man äter.

Anemptybox, mashi and 1others likes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:19
Dö ungar.
Sun 15 Apr 2012, 15:20
RastaAsta  Juste!
Reply
Was written Wed 11 Apr 2012, 22:25 | Direct link Everyday  

Karaktäristiska bärbara spelkonsoller

Wednesday 11 April 2012

lifewithanimals, #3271575 and 5others likes the post
Wed 11 Apr 2012, 18:04
Haha :) Tog åtminstone 2min att fatta rubirken ;DD

My blog: http://i-western.soclog.se

Wed 11 Apr 2012, 22:15
RastaAsta  Meh, haha okej xD
Reply
Was written Wed 11 Apr 2012, 17:55 | Direct link Entertainment  

Ruta ett

Wednesday 11 April 2012

Tvättdags idag, jag har städat och umgåtts med min katt. Spelade in när han för första gången fick en stor skål med vatten att leka med inne i badrummet, kanske dyker upp någon långfilm med tanke på att jag spelade in i 12 minuter. Tagit bilder till Instagram och snart är det diskdags igen. Men plötsligt ringde min telefon..

Då var man tillbaks på ruta ett för det var Furuvikparken. Hade en tråkig nyhet och det var att jag inte fick städjobbet där. Det är inte konstigt att jag inte fick jobbet med tanke på den höga konkurrensen de har där. Satt på intervju med 15 personer ungefär så bara det säger en hel del. Men samtidigt tänker jag, om jag inte kan få ett städjobb under sommaren. Hur fan ska jag kunna få något annat? Hur ska jag kunna få visa vad jag går för och få utvecklas? Jag känner ingen som kan rekommendera mig till någon eller rekommendera mig till ett ställe att söka till. Inget körkort eller mycket till yrkeserfarenheter. Har bara våra besparade bidragspengar att leva på i sommar. Ingen nära släkting som kan skänka pengar till varken mig eller killen. Skulle inte förvåna mig om många som får jobben har åtminstone unga och friska föräldrar som kan ge dom en skaplig peng. Sen finns de dom som oss också.

Livet är inte lätt, så är det bara!

Så nu hoppas jag ännu mer att få kunna byta utbildningen. Med min otur vet man aldrig för ens man får det bevisat framför näsan på mig. Förresten så är det väl på tal om sommarjobb för sent för att söka nytt? Stefan ringde åter upp ett jobb och sa att han kunde registrera sig som intresserad via internet. Hade dom sagt det första gången för flera månader sen så hade väl han antagligen haft ett jobb vid detta lag.

Anemptybox dislikes the post
Sun 15 Apr 2012, 02:19
Synd att du inte fick jobbet :( <3
Sun 15 Apr 2012, 15:21
RastaAsta  Som fan.. vilka var bättre än mig?! :(
Reply
Was written Wed 11 Apr 2012, 17:14 | Direct link Everyday  

Mumma

Tuesday 10 April 2012

Ingen hade rätt på frågetävlingen för att ingen vågade ens ge en chansning!

Det Stefan kom hem med i smyg var en tårta. Jag undrade varför han köpt en så fin, dyr tårta? Jo, få förklarade han för mig att han ville fira vår kärlek och därför fixade han en tårta, helt apropå :)

evelindell, #3271575 and 5others likes the post
Wed 11 Apr 2012, 10:56
Ser underbart ut:) Hoppas ni hade mysigt:)

My blog: http://dreamwriter.soclog.se

Wed 11 Apr 2012, 16:52
RastaAsta  Det var det kan jag lova :) Tack snälla!
Reply
Was written Tue 10 Apr 2012, 22:25 | Direct link Food  

Tjoho!!

Tuesday 10 April 2012

Var idag på en föreläsning med en skön kille som föreläsare. Efter det träffade jag och Stefan vår sköna grupp. Allt är nämligen skönt idag. Förutom att det regnar och jag hackar tänder.

Tyckte bilden passade bra in nu lagom till påsk, sen vad ankor och galna hundar har med påsken att göra... fråga inte! :P

Fick svar från läraren på Luleå universitet och berättade om Sveriges skitsystem till att studera. Men så kunde hon inte svara på om mina gymnasiebetyg räckte till, såklart räknas inte alla högskolekurser därav namngivet skitsystem. Kollade sidorna hon länkade från skolans hemsida och som de verkar kommer alla som söker in, med behörighet in. Det vill säga stiger mina chanser ännu högre upp och nu lär den väl ligga på 100%?! Jag tar aldrig ut segern och glädjen i förskott så jag kniper käft och väntar ett tag till.

Stefan överraskar mig som vanligt när han kom hem.. kan ni gissa vad jag fick?! Bildsvar kommer..

Anemptybox likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:48
Tror du kommer in :*
Wed 11 Apr 2012, 16:52
RastaAsta  Eller så är väl oturen med mig som vanligt.
Wed 11 Apr 2012, 23:24
Anonymous  vad är det du ska läsa ? bra blogg föresten ! :)
Wed 11 Apr 2012, 23:45
RastaAsta  Tack! Arbetsterapeut var det tänkt.
Reply
Was written Tue 10 Apr 2012, 17:09 | Direct link Everyday  

God natt.gif

Tuesday 10 April 2012

Lucky tounge

:)

Anemptybox likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:48
Så ska jag göra på dig!
Wed 11 Apr 2012, 16:52
RastaAsta  Undrar om jag skulle se lika glad ut?
Reply
Was written Tue 10 Apr 2012, 01:06 | Direct link Entertainment  
More photos from Tuesday 10 April 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Glädje

Monday 9 April 2012

"Sarah, håller tummarna på att du kommer in så jag tror inte jag kmr ha några tummar kvar innan skolstart. PUSS"

Haha en så gullig väninna man har då. Hon och jag hoppas att komma in på samma utbildning uppe i Luleå. Har seriöst inte varit så taggad i mitt liv, efter man har gått en utbildning som inte utlovar särskilt mycket i jämförelse så kanske det inte är så konstigt? Att se människor le och vara till hjälp är det finaste som finns. Jag kan inte göra mycket mer än att hoppas och tänka positiva tankar varje dag. Vill man nåt så går det alltid men om det är lätt är ju en annan fråga. Som det ser ut så finns det stora chanser för mig att komma in, gör jag det hoppar även min bästa vän på. Har läst mycket på internet om yrket och framtiden ser ljus ut :)

Jag känner mig verkligen 13:37. Vann ju dagens blogg som Malin, Darksess anordnade ikväll. Jag kom in till hennes blogg i sista stund och fick syn på eventet och chansade. Barnsligt glad blev jag efter ha tryckt på länken som tog mig till min blogg. En glad kväll med andra ord!

Anemptybox, SweetAndCrazy and 1others likes the post
Was written Mon 9 Apr 2012, 23:39 | Direct link Everyday  

Tenacious D

Monday 9 April 2012

Idag har man mest tillbringat dagen hemma. Men jag tränade idag också. Sprang inte ute, istället styrketränade jag på gymmet. Lucce fick sin manikyr, det vill säga klippte jag hans naglar. Det behövdes. Tog i tu med världens äckligaste disk också, fy fan säger jag bara.

Jag är hur beroende som helst av appen jag skaffade mig igår vid namn Instagram. Synd att det trasslar med appen så man får abstinens på grund av att sidan inte går att besöka.

Hade lite filmkväll igår. Först Harry Potter 3, var ju så länge sedan sist vi kollade på någon av de filmerna. För var det bara dom som gällde, haha. Sen blev det Tenacious D från 2006. Här kan ni lyssna på 4 klockrena låtar. METAAAAAAL! \m/

emmalantzz, Riverman92 and 3others likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:49
Sköna filmer :)
Wed 11 Apr 2012, 16:53
RastaAsta  Otroligt, sångarna <3
Reply
Was written Mon 9 Apr 2012, 21:50 | Direct link Film/TV-serier  

Grattis till min ena tatuering

Monday 9 April 2012

igår fyllde min första tatuering 2 år. Tänk vad tiden går fort :)

Min andra tatuering på handleden fyller 1 år i sommar. Jag har inga planer just nu på några fler. Men det kanske kommer. Det gäller ju att ha en bra idé också :)

xPillanx, viccar and 2others likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:49
Grattis! :*
  Reply
Was written Mon 9 Apr 2012, 20:22 | Direct link Entertainment  

Filmtips i bildform

Monday 9 April 2012

Här har vi kalasbra filmer. Har ni inte sett dom? Tanka NU!

SweetAndCrazy, ColorKlick and 4others likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:50
Snygga bilder!
  Reply
Was written Mon 9 Apr 2012, 15:35 | Direct link Film/TV-serier  
More photos from Monday 9 April 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Instagram

Sunday 8 April 2012

Nu kan ni pusta ut, har märkt att klädesinläggen inte var så älskvärda av er. Nu verkar ni hata mig bara för jag körde lite klädesplaggstema :O

Idag har jag sprungit i 5 minuter. Gick rätt så bra med tanke på hur jag mår och hur jävla sämst kondis jag har när det kommer till löpning. Jag är bara bra på att promenera. För övrigt hatar jag att springa. Tråk!

Sen har jag suttit här och blivit medlem på "Instagram" som är en rolig bildapp. Om ni är medlemmar där eller om ni tänkte bli det så kan ni lägga till mig. Jag heter Jedland där. Så bevakar jag er tillbaka :)

Jag ska nu ta och diska lite medan Stefan är och handlar. Hoppas affären är öppen i dag bara!

Anemptybox and #3271575 likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:51
Du ska springa igen :o

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 11 Apr 2012, 16:53
RastaAsta  Kanske de :o
Reply
Was written Sun 8 Apr 2012, 19:18 | Direct link Everyday  

This is halloween, not easter!

Sunday 8 April 2012

Nu är mina påskägg från Disneybound slut. Sista inlägget blir plagg med inspiration från Tim Burton.

Favoriterna här: Alla :D

Hitta era favoriter på: http://disneybound.tumblr.com/

lifewithanimals, Anemptybox and 6others likes the post
Sun 8 Apr 2012, 19:32
Älskar stilen längst upp *förälskad* hihi :D

My blog: http://BossigaSandra.soclog.se

Mon 9 Apr 2012, 14:38
RastaAsta  Grymma skor :)
Reply
Was written Sun 8 Apr 2012, 18:28 | Direct link Kläder  

Klä er som i Harry Potter världen

Sunday 8 April 2012

Jag utlovade ju plagg inspirerat från Harry Potter karaktärerna. Även dessa gjorda av Disneybound.

Favoriterna här: Bellatrix, Tonks, Dolores,  Myrtle,  Severus, Mcgonagall, Hagrid, Hedwig och Voldemort.

#3296285, emmaotua and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 13 Apr 2012, 20:26
Asså sjuukt snyggt gjort :)älskatälskarälskar <3
  Reply
Was written Sun 8 Apr 2012, 12:59 | Direct link Kläder  

Min fantastiska påsk

Saturday 7 April 2012

Träffade Kenny på tåget efter att det strulat ett bra tag med telefonerna så vi inte fick tag i varandra.

Sen var vi framme i härligt Lingbo efter cirka 40 minuter :)

Fick lust att ta bild på det nedrivna stället vid fabriken. Tänker lite på Twin peaks <3

Ett skivomslag? Hm, gillade denna bild på något vis. Vet inte varför. Kan ha med att göra jag gillar dom :)

Satt ute i solen och pratade om nya val i livet, mådde bra som fan. Kände den brännande hettan mot min kind. Mamma hämtade ut fikat som bestod av kakor och denna magnifika tårta. Jag kollade upp och kände att luften plötsligt blev annorlunda och sa vi måste in för det kommer regna. 2 minuter efter det började det istället snöa. Då var det bara att plocka in igen..

Genom köksfönstret tog jag bilder på alla fina fåglar och ekorren som hängde upp och ner i ett ben på grenen ner till fågelbollen. Jag gick ut och snackade lite med den. Var är systemkameran när man behöver den?! Arg som fan för detta kunde blivit otroliga bilder.

Det blev påskmat men även gott kött på grillen. MUMS! Pappa, Stefan och jag som vanligt satt och hade djupa diskussioner om: evolution, religion, mänsklighet, samhälle och rymd.

HAHA jag har inte garvat så mycket som jag har gjort idag på väldigt länge. Livet är verkligen som bäst då!

Kennys berättelse om bonden som bara stod vid traktorn någonstans och käkade ägg och vräkte ut sig att han trodde på spöken. Kenny tyckte också att man skulle ha mycket ketchup på ägget men han menade Kalles kaviar. Jag fick ett skrattanfall till och funderade på följande: Vad lät värst?! :-o

Smyger in en egoistbild.

Provade på en panoramabild. Blir alltid fail om människor måste hamna med i bilden :P

Dagen har varit superb, alla är nöjda med den och därmed också jag. Mycket skratt har den givit oss. Hoppas nu att alla ni som jag inte hört av mig till också haft en riktigt bra och festliv dag och afton!

SweetAndCrazy, Anemptybox and 3others likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:52
Bästa påsken! <3
Wed 11 Apr 2012, 16:54
RastaAsta  Faktiskt :D <3
Reply
Was written Sat 7 Apr 2012, 22:59 | Direct link Everyday  

Klä er som i Disneyvärlden del 4

Saturday 7 April 2012

Något längre inlägg gällande inspirationerna till Disneys figurer. Därmed det sista inlägget med dessa plagg. Kommer komma ett liknande inlägg men då inspirerat från Harry Potter senare :)


Favoriterna här: Hades, Doris, Quasimodo,  Meg, Galna hattmakaren (kvinnliga), Långben, "Fates"  och Benjamin Syrsa.

#1336347 and Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 9 Apr 2012, 23:35
Vart hittar du dessa? :)

My blog: http://WhoIAmRonya.soclog.se

Mon 9 Apr 2012, 23:40
RastaAsta  Googla Disneybound och ta första länken, döläcker hemsida!
Mon 9 Apr 2012, 23:44
Anonymous  okej, tack :)
Reply
Was written Sat 7 Apr 2012, 19:31 | Direct link Kläder  

Klä er som i Disneyvärlden del 3

Friday 6 April 2012

Titta, det finns ju parkollektioner med. Inte bara damkläder, herrkläderna är inte bortglömt av Disneybound. Tänk att få matcha med sin kille i något Disneytema :)

Favoriterna här: Hjärterdrottningen, Cheshire, Vita haren.

Speaker, Anemptybox and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 7 Apr 2012, 19:27
Gillar mad Tea party klänningen

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 7 Apr 2012, 19:36
RastaAsta  På den nya eller något av de 2 gamla inläggen?
Sun 8 Apr 2012, 15:59
Anonymous  Gamla inläggen :D
Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 23:48 | Direct link Fashion  

Påskbukett

Friday 6 April 2012

Stefan gick ut i en kvart och kom sedan hem med den här..

Han ville muntra upp mig genom att köpa en bukett med påskblommor. Han lyckades. Jag mår inte så bra längre, mår dåligt lite väl ofta nu. Nu ska vi kolla en serie som heter Walking dead och äta nudlar.

SweetAndCrazy, Anemptybox and 1others likes the post
Tue 10 Apr 2012, 22:53
Tycker om att muntra upp dig <333

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 21:24 | Direct link Film/TV-serier  

Festligheterna i Uppsala, för en vecka sen

Friday 6 April 2012

Snart är det helg igen, jag har ju inte hunnit skrivit vad som hände förra lördagen. Så håll i er..

Jag har redan lagt upp egobilder från denna dag men här är två "nya". Jag väntade på besök.

Johan kom över till mitt place i Gävle. Där har han aldrig varit. Vi har träffats en gång förr, i 2-3 dagar var han kvar hos mig i Uppsala, förra sommaren. Så nu var det dags igen tyckte vi. Han är från Norrland och nu har han blivit med sydlig än vad jag är, han har gått och blivit Stockholmare!

Vi var inte så värst länge kvar i Gävle. Jag åt, han fick hälsa på Lucce och sen drog vi ut med bilen och åkte ett par varv runt det lilla city som finns här.

Sedan beslöt vi oss för att dra mot Uppsala. Johan och jag har känt varandra sedan 2005/2006 någonting. Vi är inte säkra men jag är rätt så säker på att vi har haft kontakt via nätet så länge. Tänk att vi nu bor så nära varandra och har möjligheter att träffas mycket mer! :) Han är så snäll och söt, min vän.

Haha, har man tråkigt så har man. Se vad ful jag är. Vi lyssnade musik från min mobil via en sladd som glappade in i hans bilhögtalare. Det kan jag kalla bra musik, fullt ös liksom!

Vi drog spontant in på besök på en trädgårdsbutik vid namn Fullerö. Vi hittade dit! :D

Jag blev sugen på att köpa denna lilla jävel. Läskig grabb :P

Älskade ångorna som kom ifrån ena fontänen. Tänk om man kunde bygga värsta trådgården på landet..

Vi var ner en veva på stan och Johan shoppade loss rejält, det blev ett par foppatofflor. Jag lekte istället fotograf och kröp nära fram en sovande anka med ena ögat öppet mot mig. Tack för korten fru and(ersson)!

Hemma hos mig sedan pratade vi ut med mor och far. Kul att både pappa och Johan älskar bilar.. jag blev ju lite outsiders.. haha! Mamma köpte en varsin chokladhare åt oss. Dessa ljus på bilden är inte riktiga, de går på batteri. Det vet mamma bättre än mig. Men så för jag då påskharen mot ljuset och hon blir ju helt förskräckt och ber mig sluta. Sedan hajade hon till att det inte går att ske olyckor med fakeljus ;)

Vi drog med mamma till kollan på en promenad, som hastigast. Min mamma går inte att ogilla så hon får gärna vara med mig och mina vänner. Johan tycker inte det är dumt att festa med henne heller xD

Vems är denna sexiga strumpa? Jo den tillhör Max. Han blev sur när jag frågade om den tillhörde hans flickvän. Där festade vi loss lite. Frågesport med alla möjliga sjuka frågor, mycket politikskitsnack på pojkarna blev det och jag blev då ännu sömnigare. Men jag är glad att jag har så pass smarta vänner. Satt där och tänkte vilken tur jag har som befann mig där, med dessa två killar som jag gillar så mycket. Jag skulle antagligen kunna börja gråta att jag har så underbara vänner om jag tänker tillräckligt intensivt på det. Haha, ännu en gång lekte jag DJ och det uppskattades.

Innan Johan åkte drog vi på ett par avsnitt av South Park. Här har vi då mina öl och ingen konjak blev det. Fick bli någon drink istället, med kukis (läs: kuk-is). Tiden gick fort, alla trivdes och sen tog jag farväl av Johan. En låååång kram och så fick jag mig en hastig klapp på kinden, sen var han borta.

Jag slaggade över hos Max. När vi vaknade sedan praktiserade jag massage på honom. Drog till köpcentrumet och sen tog jag ett farväl av den grabben också. Myste hemma hos mina kära föräldrar och tog så vidare farväl av dom. Mamma slog följe till stationen, imorgon ses vi igen :) ♥

Anemptybox and evelindell likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:31
Fri 6 Apr 2012, 20:42
RastaAsta  Precis, mums!
Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 20:13 | Direct link Everyday  

Klä er som i Disneyvärlden del 2

Friday 6 April 2012

Fått några fler favoriter? Det har jag!

Favoriterna här: Figaro, Hyenorna,  Stampe och Jenny.

Anemptybox, #3209668 and 5others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:28
gillade "baloo" :D

My blog: http://evelindell.soclog.se

Fri 6 Apr 2012, 20:43
RastaAsta  Jag med :D
Fri 6 Apr 2012, 21:31
evelindell  ;DD
Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 19:08 | Direct link Fashion  

Klä er som i Disneyvärlden del 1

Friday 6 April 2012

Jag hittade en jätterolig hemsida till en butik utomlands där märket Disneybound säljer kläder inspirerade från Disneys sagor. Känner ni igen er?

Favoriterna här: Alice, Kapten Krok och Cruella De vil.

#3209668, Riverman92 and 3others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 18:22
Fri 6 Apr 2012, 18:50
RastaAsta  Yeah! Lägger upp fler sen :D
Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 17:01 | Direct link Fashion  

Dagen gick inte åt det planerade hållet

Friday 6 April 2012

Denna dag blev väl inte riktigt som det var tänkt. Det är svårt att påbörja skolarbeten om jag inleder med att säga så. Dessvärre ligger jag extremt dåligt till i statistiken här, det är så ovanligt och känns annorlunda. Träff med kompisen ställdes in. Planer på att träffa nytt folk smids. Idag blir det väl pluggkväll eller så kanske jag bestämmer mig för att gymma. Dock har jag fått musarm (touchpadarm) tror jag, har ju aldrig fått det tidigare men kan tänka mig att jag har det nu med tanke på min dåliga ergonomi igår.

Dystert tråkig dag. Men imorgon är det ju påskafton och det ska firas med familjen på landet. Så jag önskar er redan nu precis som alla andra, glad påsk!

Nu började jag tänka på en rolig sak som hände i skolan när grabbarna pratade om filmer. Stefan hade klottrat i sitt anteckningsblock: Creepshow. Jag visste inte alls vad det var men det visade sig. En kille började prata om det och det visade sig vara en rätt så okänd film(er) av Stephen King. Samtalet skedde väl en halvtimme efter han klottrat det i boken. Killen som satte gång att snacka om det satt framför oss och hade ingen chans att sett vad Stefan skrev. Alla blev lagom ställda :p

Anemptybox likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:33
Sjukt det där med Creepshow och rolig gif :D
  Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 16:18 | Direct link Everyday  

God natt.gif

Friday 6 April 2012

Lucce trycker sig hårt mot mig här i soffan. Tysta och okända oväsen tränger sig innanför fönstren. Jag är trött och har kollat alla avsnitt som finns utlagt av Stylisterna. Nu ska jag sova.

Anemptybox likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:34
Du verkar gilla det där programmet =O <3
Fri 6 Apr 2012, 20:44
RastaAsta  Lite b, men underhållande i alla fall <3
Reply
Was written Fri 6 Apr 2012, 02:59 | Direct link Entertainment  

Make love, not war

Thursday 5 April 2012

Var 2 poäng ifrån att få ett B på förra kursen.. nu blir jag ju nästan arg. Men ungdomar:

..Make love, not war.

xPillanx, #3271575 and 3others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:35
18 årsgräns på detta inlägg!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Fri 6 Apr 2012, 20:44
RastaAsta  Ja, hel ställe = Soclog :p
Reply
Was written Thu 5 Apr 2012, 21:22 | Direct link Skola  

Dagens införskaffningar

Thursday 5 April 2012

Stefans sommarskor. Tänkte köpa dessa + få en sista gratis men jag hittade inga skor till mig själv som jag föll för och Stefan ville inte ha fler än två par. Så fick ena för 50%, Skopunkten <3

Stefan har nu också en SvampBob tröja att glida runt i. Fanns mycket roliga tröjor där på H&M som han skulle passat i.

Läppglans för 10 kronor styck :D

Så såg det ut när man öppnade dom. Fanns även en pärla att välja på. Jag diggar döskallen ;)

Nya dofter <3 Jag är tokig i dofter, villa ha typ alla flaskor :(

H&M hade ovanligt fina och sköna bh:ar. Fick bli 4 stycken för 100 kronor och 50 kronor styck. Ville ha mer för dom satt så jävla fint! :)

Sen när vi kom hem tog vi tupplur på närmare 2 timmar. Man blir faktiskt trött efter en shoppingtur med mig. Var in på Donken också, handlade mat på Coop så blir bland annat paj ikväll. Åt nyss miniplättar och det var hur gott som helst faktiskt. Funderar på om jag ska mig med onda magen till gymmet fast nä..?

Anemptybox, polos and 4others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:36
Riktigt bra köprunda :D
Fri 6 Apr 2012, 20:44
RastaAsta  Bättre än Antikrundan :D
Reply
Was written Thu 5 Apr 2012, 20:54 | Direct link Fashion  

Vibrerande tatuering

Thursday 5 April 2012

"Nokia has filed for a patent of the world’s first vibrating tattoo. Taking haptic feedback — the technology behind vibrations when you touch your phone — to a new level, the company is embedding haptics into temporary and permanent tattoos. The tattoos, consisting of ferromagnetic inks, can vibrate depending on the signal your phone sends. Each variation of the magnetic signal will result in a new vibration pattern, letting the user know different information, from receiving a new text message to missing a call. A less-permanent version features a material that users would wear on the skin, similar to an armband. The tattoo with special ink is applied in the same manner as normal tattoos, only the ink material would first be exposed to a external magnet to magnetize it, which would allow it to then receive vibration patterns through the skin."

Länk: http://www.psfk.com/2012/03/nokia-vibrating-tattoo.html

Jag själv tycker detta låter sjukt. Visserligen är det coolt men vem vill göra det?!


Anemptybox, lifewithanimals and 1others likes the post
Was written Thu 5 Apr 2012, 12:37 | Direct link Entertainment  

God natt.gif

Thursday 5 April 2012

Lick it

Så ser jag ut när jag varit utan lypsyl i en timme.

xjullex, Anemptybox and 5others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:36
*en minut <3
Fri 6 Apr 2012, 20:45
RastaAsta  Fail! :D
Reply
Was written Thu 5 Apr 2012, 01:35 | Direct link Entertainment  

RIP Grattis

Wednesday 4 April 2012

Heath Ledger skulle ha blivit 33 år idag, han har varit död i runt 4 år nu. En underbar skådis som har en dotter på inte så många år som han aldrig fick se växa upp och hon inte lära känna sin far. Sånt är alltid tragiskt, vare sig det handlar om min bekant eller en kändis.  Grattis och vila i frid!

#3114966, Riverman92 and 1others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:37
Fri 6 Apr 2012, 20:45
RastaAsta  <3
Reply
Was written Wed 4 Apr 2012, 22:47 | Direct link Film/TV-serier  

Händelserik dag

Wednesday 4 April 2012

Först var det en lektion i skolan. Träffade upp Bella på skolcafét eftersom vi slutade samtidigt. Så gick vi hem och käkade pizza som Stefan var rar och erbjöd sig själv att hämta åt alla oss. Vi brudar delade på en kyckligpizza. Efter att ha kollat roliga serier och klipp stack Stefan ut och sprang medan jag praktiserade på henne, hittade ett par triggerpunkter som jag lyckades behandla. Redan 4 behandlingar och planer på andra personer så det räcker och blir över. Skönt att man får behandla samma person fler gånger. Gäller bara att hitta folk med smärtor så man kan lättare behandla dom. Nästa bokning är på fredag och eventuellt i helgen på familjen sen :)

När det var klart gick vi ut i 10 minuter med Lucifer för han har ju inte varit ute på väldans länge. Han var rätt tuff ändå måste jag erkänna. Stefan tvättade medan!

Sen så hamnade vi tack vare Bella på vår favoritbutik och handlade thaigodis.

Och så massa massa massa nudlar <3 Stefan konkade hem kattsand och massa mat medan jag och Bella vandrade ner mot stan. Var in på bibblan och Game. Sen fick jag mig en överraskning berättad av henne, jo för Skopunkten hade ju öppnat i city här. JAG HAR SAKNAT DEN AFFÄREN I GÄVLE. Det är en väldigt basicaffär som inte finns någonstans att hitta här i trakterna. Hon köpte 3 par fina skor där inne. Tänk att den affären och sen Subway öppnar igen samtidigt. Är så lycklig :D Hoppas bara New Yorker tar sig en lokal i Gävle med, då är det nära perfekt!

Nu är jag hemma och vilar fötterna. Ska om en timme bowla med grabbarna och Martinisen. Fullt upp en dag med gott folk är det bästa jag vet. Jag mår riktigt nu!

lifewithanimals, Anemptybox and 4others likes the post
Fri 6 Apr 2012, 20:37
Tung jävla kattsand :O
Fri 6 Apr 2012, 20:45
RastaAsta  :( <3
Reply
Was written Wed 4 Apr 2012, 19:44 | Direct link Everyday  

God natt.gif

Tuesday 3 April 2012

Nu ska jag se Top model Sverige, läsa ur en bok och sen sova bort det onda. Bjussar på en GIF-bild.

Mad dog house

Rebax, Riverman92 and 4others likes the post
Thu 5 Apr 2012, 12:09
Asså...jag har asgarvat så mycket åt den här bilden så det liknar ingenting. HAHAHA.

My blog: http://viccar.soclog.se

Thu 5 Apr 2012, 12:26
RastaAsta  Haha den är härlig xD
Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 23:41 | Direct link Entertainment  

Vandalism

Tuesday 3 April 2012

I söndags var Max med mig till Gränby Centrum för att handla och spana innan jag drog hem till föräldrarna mina. Titta vad mycket förstörelser som fanns utanför köpcentrumet. VARJE reklampelare var sprayad och kan ju garantera er att det finns många i det området.

Jag gillar inte heller reklam och framförallt inte för massa kläder, underkläder synnerligen. Mycket redigering som är onödigt att lägga blickarna på. Ska man visa upp sin kropp ska det därmed vara äkta. Tänk vad skönt att slippa se på reklam under en bra film eller serie på tv? Men vrid på det - vad vore det också utan? Visst blir vi mer upplysta och så vidare men vi skulle behöva betala mer tv-licens.

Man kanske skulle kunnat protestera bättre än genom spraya och förstöra skyltar? Detta kostar flera tusen kronor för staten att rätta till och det blir allt längre ifrån ett reklamfritt samhälle därmed.

Anemptybox, Riverman92 and 1others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:38
Ja, inte den bästa metoden för att bli av med reklam.

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Thu 5 Apr 2012, 12:28
RastaAsta  Betala mer för att få mindre reklam.. eller så glor man via dator och tar fram ett blockprogram gratis så var det löst :) Jo visst gör nog folket det, kan jag hålla med om. Men var det verkligen värt att spraya alla 20 tal reklamskyltar? Lär ju bli en hel del pengar som rinner ut åt ingenting nu.
Sat 14 Apr 2012, 01:07
J0M0  Jo det blir väl så ..
Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 23:13 | Direct link Politics/Society  

Dagens vill ha

Tuesday 3 April 2012

VILL HA. Ge mig? Tack, bra, fint!

Anemptybox and evelindell likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:39
*Ger dig* <3
Wed 4 Apr 2012, 19:21
RastaAsta  Inte fått :(
Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 22:14 | Direct link Tech/Internet  

Fram med den..

Tuesday 3 April 2012

Nu så åker massagebänken fram. Här ska utövas lite massage (triggerpunkter, aj).

Har mailat till lärare om nästa termins val av kurser som jag måste anmäla mig till. Igår ansökte jag till sjuksköterskeprogrammet och arbetsterapeut. Idag mailade jag kursansvarig för att få reda på mer.

BillyBlue, Psychedeliq and 4others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:39
Tack för tryckandet! <3
Wed 4 Apr 2012, 19:21
RastaAsta  No probs!
Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 19:06 | Direct link Everyday  

Dagens Soclog

Tuesday 3 April 2012

Känns som desto mer man skriver på sin blogg, vilket betyder bra inlägg med mycket information och kärlek ju mindre aktivitet på bloggen. Jag hade en liten paus medan jag var och festa med grabbarna i Uppsala och när jag sedan kom hem efter helgen trodde ju jag att jag skulle ligga långt ner i mest besökta listan. Jag låg fortfarande högt uppe på första sidan. Sen när man kommer hem och skriver en million inlägg med mycket bilder och text så får man knappt respons. Jag ligger sedan mystiskt nog långt ner på sida två i mest besökta bloggar. Desto mer kärlek man visar ju mindre får man tillbaka?! xD

Ja, ja.. ska väl göra som de nya storbloggerskorna här gör. Lägga in en bild på någon random godbit och skriva hur snygg han är och sen får jag absolut inte glömma att skriva halvhjärtade inlägg på en mening om vart jag ska, fast läsarna inte har en susning om vad det betyder. En annan sak jag inte förstår är att jag sett småflickor här skriva massa ord jag inte alls kan lista ut vad det betyder. Det verkar vara på svenska, typ slangliknande ord. Har jag blivit gammal..?!

Anemptybox likes the post
Tue 3 Apr 2012, 18:44
Den ofrivilliga målgruppen för oss "vuxna" bloggare på soclog består nu av 12åringar från Finland. Så jag tror din teori om att lägga upp bilder på tonårsidoler kan ge en hel del respons. Lägg upp lite hipsterbilder också, du vet out of focus-bilder med någon helt ologisk text till. :D HIhihihihi

My blog: http://Zeraphael.soclog.se

Tue 3 Apr 2012, 19:09
RastaAsta  Jag menar, det känns skit dåligt... HAHAA!!
Tue 3 Apr 2012, 19:17
Zeraphael  Hahahaha xP Bäst!
Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 18:17 | Direct link Tech/Internet  

Ursäkta röran, vi bygger om!

Tuesday 3 April 2012

Lite förskräckt att vakna och se en gubbe i köksfönstret det första man gör.

Jo nu har de ju kommit en bra bit med ställningen på vårt hus. Förra sommaren var det arbete på det andra huset på gården och nu är det vår tur. Kan ju säga att det hörs väldigt bra in till oss.. de kommer fortsätta hela sommaren och in på hösten, dom är riktigt sega med det här. Taket ska bytas ut och eftersom de har höjt hyran ska de snart ta sig in till oss nu här i vår för att kolla hur fräscht vi har det. Hoppas det inte blir några böter till oss som av en orsak vi inte kan stå för.

Var i skolan på föreläsning. Hade en rolig övning, skulle arbeta tre och tre. Fick en varsin färg och skulle dela oss in i färgerna utan att veta varför. Jag blev instruktör och Stefan målare medan Petur var observant. Drog ut på långrast och jag fick sitta med min rygg mot Stefan och berätta om en bild han inte sett, för målarna fick gå ut ur rummet när bilden visades. Var en rektandel, triangel och sexkant. Sedan efter varje figur hade man olika regler vad man fick säga. Bilden blev helt okej ritad av Stefan med min beskrivning. Kul att se resten av klassens konstverk :P

Anemptybox, Rebax and 1others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:40
Du beskrev bra men jag ritade rätt kasst :P
  Reply
Was written Tue 3 Apr 2012, 17:09 | Direct link Everyday  

Ont men glad ändå

Monday 2 April 2012

Jisses vad glad jag känner mig. Magen som gör så ont stör mig knappt längre. Allt känns så jävla bra! Magen förstörde lite ikväll för kunde inte bowla med Marre och Kim :(

Vill skriva om så mycket idag, har skrivit en hel sida med nya inlägg bara idag och nu måste jag säga god natt. Ni hinner inte med att läsa allt ju! :O Har sökt nya program inför hösten och kurser.

Imorgon är den en föreläsning så bör väl sussa snart. Trevlig dag med massa underbart folk omkring mig!

Stefan kollar på när en kille från Kanada spelar live via en sida. Han är nu moderator på hans sändningar så han sitter och snackar lite då och då med honom, haha! Hans videos ska tydligen ha ganska många tittar och Stefan har skänkt 30 kronor för att han behöver ny videoutrustning.. på tal om det så har vi inte fått James Rolfes autograf än så vi får nog höra av oss angående det. Vi gav ju trots allt pengar till hans film.

Anemptybox likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:41
Hoppas autografen kommer någon jävla gång!!

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Wed 4 Apr 2012, 19:22
RastaAsta  Mm :/
Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 23:45 | Direct link Everyday  

Pedofilvarning till min bekostnad

Monday 2 April 2012

Snacka om rädd jag blev när jag såg ett meddelande om att att polisen i Uppsala skickat ett mail till mig...

Först och främst stod det att jag inte är skyldig till något brott. På Facebook, Dayviews och MSN finns de ett antal oseriösa och perversa personer. Jag har mailadresser och namn till dessa personer. En eller fler av dessa har haft kontakt med mig på ett eller annat sätt. Jag hittade en på min Msn-lista som jag tog bort. De hade hittat min mailadress i deras dator och det kändes väl något otryggt och vidrigt måste jag säga. Så har man något att tillägga om dessa människor ska man maila tillbaka poliserna. Fett bra system! Hoppas dom åker fast snart. Jag önskar nästan livet ur sånt folk som dom, eller nä.. snarare vård!

Tur att jag tänker kritiskt och inte är rädd för att använda blockeringsknappen.

Riverman92, ColorKlick and 4others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:41
Tur att de inte tänkte sätta dit dig för något :D <3
Wed 4 Apr 2012, 19:23
RastaAsta  Vi kan leka polis och tjuv ;)
Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 22:14 | Direct link Politics/Society  

Byta högskolelinje?

Monday 2 April 2012

Glad_chey91a

Jag har länge haft ångest över utbildningen jag går på: hälsopedagog. Otroligt intressant och har inte haft en enda dålig kurs ännu, är inne på termin 3. Ångesten finns där eftersom man tar lån i 3 år utan att veta vad man kan bli. Man får en filkanditatexamen i antingen pedagogik eller folkhälsa och that's it. Dock har jag blivit professionell svensk massör tack vare en kurs under hälsopedagogutbildningen.

Utbildningen jag tänker på är då arbetsterapeut. Martina ringde mig och taggade upp mig som fan och jag känner mig extremt positiv. Denna utbildning är inte helt olik den jag går så det är bra. Bättre betalt än sjukgymnast men lägre krav. Det var denna utbildning jag trodde jag ungefär redan gick. Min eventuellt kommande skola kommer ligga ända upp i Luleå, på tre år. Jag kommer läsa distans med min bästis, 10 år gick vi tillsammans i skola och jag har pluggat i 4 år utan henne så detta kommer kännas nostalgiskt. Att komma in på utbildningen är inga problem, det är fett enkelt uppe i norrland. Man behöver åka dit enstaka gånger om terminerna. Ett vandrarhem som vi delar på i billiga Luleå i ett par dagar kommer vi bara må bra av. Eventuellt bo hos Johans bekanta om de inte visar sig var allt för långt ifrån skolan?! :)

Lektionerna läggs ut via internet i filmer. Proven görs hemma. Seminarium via webbcam och mic!

Vi kommer välja detta som första handsval. Marre är glad, jag är glad. Kan det bli bättre? Kanske ser framtiden lite ljusare ut nu? Stefan kan dessutom komma in på i princip alla utbildningar med sina poäng. Han kommer också hoppa av hälsopedagogerna, likt som många andra mer än oss kommer göra.

Detta känns lovande. Jag frågar er, har ni några erfarenheter om distans och yrket arbetsterapeut?

#3271575, Anemptybox and 1others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:42
Vår framtid ser lovande ut <3
Wed 4 Apr 2012, 19:22
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 21:38 | Direct link Skola  

Igår

Monday 2 April 2012

När jag kom hem till mor och far från Max fick jag sallad och skåda vilken stor räka jag fick :o

Vi kollade på Får vi följa med? Galet bra serie enligt oss :) Vi har massa mer att se, bra serier nu!

Bilder från mitt flickrum i Uppsala. Tragiskt att se hur sista flyttlådorna travats upp på varandra.. :(

Pappa visade mig hur min vän Johans ena bil ser ut. Haha, Johan och hans bilar.. xD

Himlen var det ju inga fel med denna kväll. Mor följde mig till stationen och jag tog sedan tåget hem.

Väl på tåget var det en skitkul men samtidigt dryg unge. Hon skrek och slog på saker som det verkade. Började undra om tåget skulle hålla. Hon pratade glatt med kontrollanten. Hon var nog knappt 10 år. Attitydproblem hade hon sannerligen. Men hon var ju samtidigt klok och rolig. "Dom var nakna i poolen och sen gjorde dom det där... *sticker in fingret mellan andra pekfinger och tumme..?* YEAAAH BABY YEAAAH, bitch..." lite sådär porrig i rösten. Antar hon måste menat Austin Power.. HAHAHA!

Lucce som vanligt sprang mot mig när han ser mig komma in från dörröppningen. Alltid så härligt att se sin kissemiss glad :D

jjennysjoberg, Psychedeliq and 3others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:43
Fina bilder!
Wed 4 Apr 2012, 19:22
RastaAsta  Tack!
Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 20:48 | Direct link Everyday  

Jag är ihop med en rikskändis

Monday 2 April 2012

Min Stefan är inte bara med i tv-reportage utan nu också i tidningen Arbetarbladet. Intervjun som ni ser handlar om högskoleprovet och hur de kanske kommer löna sig för framtiden. Såg på text-tv att resultatet i år kanske kommer förändras på grund av några frågorna läckt ut via Flashback. Idioter gör så får ärligt folk som vanligt bestraffas! :s

Gången i tv handlade om svenska kyrkan. Då sa Stefan en sanningens ord xD

Här sitter jag nu med magvärk. Vännen Martina ville ha med oss på bowling men det går inte, som vanligt :(

#3271575, Anemptybox and 2others likes the post
Wed 4 Apr 2012, 01:45
*Världskändis <3
  Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 19:12 | Direct link Politics/Society  

Sko-lan

Monday 2 April 2012

Första lektion på ny pedagogisk utbildning. MYCKET eget arbete, det är vad jag gillar. Ser fram emot denna kurs. Vi ska i grupp skriva en uppsatts, en egen inlämning, 2 seminarium, någon enstaka infoträff och föreläsning. Under första föreläsningen fick vi se våra blivande grupper, noll struktur men vi fattade att jag skulle vara i A och Stefan B. Vi skulle alltså inte kunna bilda egna grupper att skriva uppsatsen tillsammans. Vi var inte heller i samma grupp i den andra indelningen. Men jag och en tjej i klassen bytte A och B grupper så då bestämde vi oss för att vara med varandra och så två vänner till oss i klassen så nu är vi ett dream team och hoppas de går precis lika galant som förra kursen. Vi fick tydligen jävla bra poäng på våra uppgifter :) Ena kompisen var i A också men jag missförstod det hela och berättade det hela så hon bytte med så vi blev till sist i samma. Alla glada, dubbel glädje! :D

Nästa lektion idag var rätt virrig. Hon visste inte riktigt vad hon pratade om. Handlade om statistik.

Nu är jag hemma och Stefan handlar tacobröd. Igår kom jag hem och hade sett fram emot efter en pizza och sallad att äta tacos, för jag är tjock. Men medan köttfärsen brynde så kom vi på att vi glömt brödet. Eller jag trodde han tagit men icke. Så IDAG blir det tacos istället, så ska vi se klart på Puss in boots.

Filmerna från pappa. Han hade köpt 3D film och så fick man med dvd/bluray skivor som jag fick. Se så fina fodralen blev, finns även baksida tack vare pappa som klippte och klistrade :P Började se kattfilmen igår <3

De delade ut gratisväskor i skolan. Tackar tackar, har nu två stycken!

Anemptybox and #3284009 likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:34
Tack för filmerna, svärfar!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 2 Apr 2012, 18:27
RastaAsta  Det var du värd, nu när du ska bli journalist xD
Reply
Was written Mon 2 Apr 2012, 15:56 | Direct link Skola  

Sunday 1 April 2012

Är hos Max, jag ska sova här. Johan har åkt hemåt.

Sun 1 Apr 2012, 08:55
Såna där flaskor måste man spara :D
Sun 1 Apr 2012, 10:40
RastaAsta  Lätt :-D
Reply