Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Inköp

Saturday 31 March 2012

Jag spacade till mig och valde mellan tröjan och leggins. Jag valde leggins för jag har så mycket tröjor så har inte plats med mer. Sedan så hatar jag dessa tröjmodeller. För enkelt att råka visa magen :/

Skatande pojk och så lypsyl för 10 kronor bara.

Hittade massa nyheter bland kakorna <3

Lite väl löjligt lyxigt kanske.

Miniplättar. Någon som ätit såna?

ColorKlick, xPillanx and 6others likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:35
Mon 2 Apr 2012, 18:27
RastaAsta  Vad? :p
Reply
Was written Sat 31 Mar 2012, 01:54 | Direct link Fashion  

Lungt, eller?

Saturday 31 March 2012

Idag blev jag klar med uppgiften och skickade in den till skolan. Skönt att äntligen känna sig fri. Friheten kommer inte vara så länge men varje minut behövs kan jag lova.

Sedan bar vi oss av till stan och handlade kläder och mat/kakor. Lägger upp bilder på det sen. Sedan tränade vi. Kan inte minnas när vi var där sist så det var underbart härligt att lyfta skrot idag. Sprang i fem minuter på en maskin och jävlar vad slut jag blev. Sämst kondis, då man ska springa men av att gå blir jag aldrig andfådd av.

Hem och diskade en stor disk, påskpyntade och planerat med grabbarna imorgon. Lär nog inte blogga imorgon kan jag säga redan nu. Johan från Norrland som flyttat till Stockholm kommer hit för första gången. Ska bli kul att visa honom Gävle och hur jag bor här med. Sen drar vi till Uppsala igen antagligen. Om Max orkar med oss ska vi härja med honom också. Han och Stefan gör högskoleprovet. Önskar er lycka till med det. Svåra prylar det där! Blir nog kvar en natt i Uppsala. Öva lite triggerpunkter ;)

Anemptybox, ColorKlick and 1others likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:35
Du och jag ska träna motion!
Mon 2 Apr 2012, 18:27
RastaAsta  Hell yeah!
Reply
Was written Sat 31 Mar 2012, 00:34 | Direct link Everyday  

Mer bilder på oss

Friday 30 March 2012

Igår städade jag hela huset under kvällen. Lucce hittade en koja :)

Han sitter alltid vid mig och datorn i soffan :D

Nog den skönaste sovstilen genom tiderna ;)

Rebax and Anemptybox likes the post
Was written Fri 30 Mar 2012, 23:39 | Direct link Djur  

Matte+Katt=Sant

Friday 30 March 2012

Ny Facebook bild som bara fan. Men tydligen verkar det bara vara jag och Stefan som tycker bilden är kul.

Bilderna togs efter världens skönaste dusch som var den efter en lång jobbig dag i skolan + mitt första riktiga arbetsintervju på 4 timmar i en större grupp. Ser jag sliten ut?

ColorKlick, evelindell and 4others likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:36
Gäspar som fan! xD
  Reply
Was written Fri 30 Mar 2012, 15:26 | Direct link Djur  

Cool snubbe

Thursday 29 March 2012

Rätt skön snubbe som sjunger och bandet är hans trummande med en penna och fingrar på räcket.

Anemptybox and Th3Chosenone likes the post
Was written Thu 29 Mar 2012, 20:51 | Direct link Tech/Internet  

Scary dreams, scary me

Thursday 29 March 2012

Läskiga drömmar som slår in i verkligheten. Varför händer det så ofta mig? Hur kan en dröm spegla händelser som inte redan har inträffat men inom de närmsta timmarna kommer att ske? Ibland får jag ta min skeptiska sida åt sidan och bli lite rädd känner jag...

Stefan är och köper mat och godis åt min jävla mage. Subway hade tydligen inte öppnat än. Skitdag det här. Idag hatar jag tv-spel. Jävla patetiska idioter som ligger bakom ett spel. Usch! Är less på allt. TACK!

Inte har jag skrivit ett piss på mitt arbete heller, tänkte ju ägna hela dagen åt det men nej. Bloggen har helt plötsligt blivit så torr så den snart skrumpnar ihop. PMS <3

Bad dog

 

#3271575, lalloline and 3others likes the post
Thu 29 Mar 2012, 18:56
Haha så söt bild ^^

My blog: http://darksess.com

  Reply
Was written Thu 29 Mar 2012, 18:48 | Direct link Everyday  

Anka med ankungar flyger i vinden

Thursday 29 March 2012

Aw, tycker så synd om dom små ungarna. Vinden är inget att leka med, det vet man ju själv eftersom man har ju nästan själv blåsigt med i stormarna när det blåst som värst. Videon känns lite sådär oklar, ska man skratta eller gråta?

lalloline, Anemptybox and 1others likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:37
Was written Thu 29 Mar 2012, 15:22 | Direct link Entertainment  

Much to do, so little time

Thursday 29 March 2012

Jag slängde Stefans Playstation dosa längst rummet, slog honom med en banan. Han blev så galen på mig. Skrek i de ljusaste toner en människa kan komma upp till. Mitt huvud var på väg att sprängas. Sedan slogs dörren igen. Stefan var hemma och all tvätt var borta. Jag var nyvaken och tackade honom att han råkat väckt mig ur den där förfärliga drömmen!

Jag var ner och vek tvätten med honom, ska ner en veva till och vika strax. Jag har aldrig i mitt liv skådat så mycket tvätt. Så går det när man inte haft tid med att tvätta, egentligen har vi inte tid idag heller.. men vad ska man göra då? Ska fortsätta skriva på uppgiften och i helgen gör två älskade killar högskoleprovet.

Ner till tvätten först, sedan få i mig salladen jag inte ens öppnade när jag var i Furuvik ravioli och kolla på Får vi följa med?

Riverman92, #3114966 and 3others likes the post
Thu 29 Mar 2012, 18:57
Åh vilka flaskor :D
Thu 29 Mar 2012, 19:01
RastaAsta  Hade varit gott att dricka ur dom tror jag :D
Reply
Was written Thu 29 Mar 2012, 12:48 | Direct link Everyday  

För evigt minusgrader

Thursday 29 March 2012

Har skrivit cirkus 1000 ord men inte funnit några vetenskapliga artiklar ännu. Sökt i flera timmar. Stefan som tycker det är så jävla lätt är inte så villig ikväll att vara till hjälp fast jag försökt själv så mycket. VÄGRAR läsa på engelska. Stefan var i all fall rolig i förrgår morse då han försökte trä på sig långkallingarna ovanpå sina mjukisbyxor innan vi skulle till skolan..

Jag längtar faktiskt till julens adventskalender. Mysteriet på Greveholm kommer att träda fram igen. Min favoritkalender genom tiderna. Kan se om den hur mycket som helst. Spökena är sig lik men en ny familj med ett nytt äventyr. Tvivlar på att det kommer bli lika bra men jag tänker utan tvivel se på det. Har inte velat kollat på kalendrarna på senaste, varför? Är knappast villig att ge skiten en chans ens.


Plötsligt längtar jag till julen och det har inte ens blivit sommar än!

Nu ger jag upp tankeverksamheten för i natt.

electronica, Anemptybox and 1others likes the post
Mon 2 Apr 2012, 17:38
Han tyckte vi båda var läskig när vi var små :P
Mon 2 Apr 2012, 18:29
RastaAsta  Rysningar längst hela ryggraden.. jag sccckratta inte så jag sccckrek!
Reply
Was written Thu 29 Mar 2012, 01:35 | Direct link Film/TV-serier  

Djuriska kliv

Wednesday 28 March 2012

Har skrivit en och en halv sida på min fallbeskrivning nu. Inte hittat någon vetenskaplig artikel men en hel del böcker i alla fall. Fick mat från gillköket här på andra sidan gatan men nu måste jag fortsätta kämpa med skrivuppgiften. Känns knas att ha så kort tid på sig med den men det är smällar man får ta efter man skjutit upp den för man har varken haft ork eller tid. Men klar ska den bli!

Litet blogginlägg om skor med djurtassar som sulor. Hur coolt var inte det då?!

Undrar varför det blev vattenstämpel på bilderna trots jag avmarkerade det? Gör om gör rätt - nä inte idag.

ColorKlick, Anemptybox and 4others likes the post
Wed 28 Mar 2012, 23:00
De är riktigt coola ^^ Synd att de inte satsat på en snyggare modell med smalare sula.

My blog: http://darksess.com

Wed 28 Mar 2012, 23:22
RastaAsta  Håller med, riktigt ålderdomliga skomodeller :p
Reply
Was written Wed 28 Mar 2012, 22:25 | Direct link Skola  

Nördar?

Wednesday 28 March 2012

Gårdagen tanke var varför folk kallar oss som gillar tv-spel för nördar? Jag menar, att kolla på film är minsann lika nördig i så fall. Enda skillnaden är att man som tvtittare är mindre passiv och rör inte på fingrarna. Om de nu inte kollar på en porrfilm då, undantagsvis.

Jag är hellre kallad nörd än slampa i alla fall, både om vi pratar personlighetsdrag eller skällsord. Men seriöst så finns de så många som sätter nördar i ett fack, gillar man tv-spel eller spelar tv-spel så blir man automatiskt nörd.. Sen är det ju skillnad man kan ju faktiskt NÖRDA ett spel eller vissa filmer, men då är det ju en helt annan betoning som man smakar på. Att nörda något mycket, då kan man lika gärna vara nörd i smink, kläder, tv-serier, sex, smycken, djur etc. Men där är det inte lika mycket fokus så att säga.

Nu har jag "nördad" ett avsnitt från Top model och ikväll ska nörden fortsätta med att se sista avsnittet av Får vi följa med? Men först måste jag börja med att skriva på en uppgift som ska in på fredag. Måste ha minst två vetenskapliga artiklar till den och referera från böcker. Skönt sista seminarium idag i skolan :)

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Wed 28 Mar 2012, 17:16
Wed 28 Mar 2012, 17:32
RastaAsta  <3
Reply
Was written Wed 28 Mar 2012, 17:13 | Direct link Politics/Society  

Soffpotatisar

Wednesday 28 March 2012

Tänkte bara visa hur det kan se ut när vi sitter och myser  i soffan här hemma :)

Åh, trött och ska upp till skolan för en sista seminarium imorgon. Sen ska jag hem och orka börja skriva på en stor uppgift som ska vara inne på fredag. Snacka om kort varsel. Vill skriva om mycket just nu känner jag. Blev sena inlägg för dagen, hoppas jag hinner skriva mer imorgon. Goder natten!


Nu ligger han här igen. Kvittrande kom han fram och la sig vid min sida här framför datorn i soffan. Se hur han kurrar ihop sig. Han vill alltid ligga som en obekväm liten boll <3

#3114966, Anemptybox and 1others likes the post
Wed 28 Mar 2012, 17:17
Kärlek i soffan <3
Wed 28 Mar 2012, 17:32
RastaAsta  Hur mysigt som helst var det <3
Reply
Was written Wed 28 Mar 2012, 00:36 | Direct link Everyday  

Guldstjärna

Tuesday 27 March 2012

Nu kanske man inte ska skryta men jag var med världens bästa grupp under denna kurs. Mycket tack vare min smarta Stefan som hade alla växlar i. Idag hade vi redovisning och det gick skitbra för alla. Dock hände en liten oväntad händelse, lite sorgligt men det tänker jag inte gå in på men man blir ju på lite annat humör när det händer saker om man säger så. Hur som helst, vår grupp fick bäst kritik. Vi fick enbart god kritik av läraren och inte mycket frågetecken hos klasskompisarna. Sånt glädjer mig för jag tillhör gruppen som hatar att redovisa. Att höra att vår grupp var duktiga på att veva ihop innehållet med varandra, bra uppdelat mellan oss för att vara så stor grupp och att förmedla en avhandling på ett så lyckat sätt som oss var han även imponerad över. Fick vissa snälla kommentarer från klasskompisarna med. UNDERBART!

Vi hade också fått fina komplimanger från biblioteket som vi både intervjuade och skickade ut enkäter. De verkade eniga om att vår enkät som vi ganska fort i all hast skrapade ihop och skickade väg, var den bästa enkät de fått in. De kände igen ergonomiska arbeten från förut så de hade ju tydligen fyllt i fler genom åren. Känns verkligen som om vi är toppelever just nu. Önskar jag var mer på alerten än jag kunnat varit :(

Vi skrattade och drar sjuka skämt med gruppen, är glad över att hamna i en så bra klass. Alla hjälper alla.

HAHA en bild från en av ergonominpapperna. Vill du sitta korrekt för att minska gamnacken ska du tydligen som illustrerad bild hänvisar känna av dubbelhakan - då sitter du perfekt! Bilden efter visade när den feta kärringen sträckte sig, hon fick massa valkar på sin feta mage xD

Vi firade sedan ikväll med att dela på pizza. Har ätit så dåligt dessa dagar. Noll matlust. Skönt att intervjutjejen igår frågade oss om någon hade bråttom hem, jag var snabb upp med handen och sa jag hade halvbråttom. Då hann jag med tåget i god tid så det var ju perfekt. Vill ha jobbet!! Kan ju säga att en dusch aldrig i mitt liv har varit så skönt som igår. Kolla förra inlägget för att läsa om dagen på Furuvik.

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Wed 28 Mar 2012, 17:17
Bästa gruppen :)
Wed 28 Mar 2012, 17:33
RastaAsta  Ja, nästan :)
Reply
Was written Tue 27 Mar 2012, 23:44 | Direct link Skola  

God natt.gif

Monday 26 March 2012

Ouch!

Skönt det där såg ut.

Anemptybox, #3271575 and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 27 Mar 2012, 06:24
man borde nog inte gå förbi när han springer och undrar vrf han inte stannade o.O

My blog: http://MiisanMii.soclog.se

Tue 27 Mar 2012, 23:01
RastaAsta  Nä men antar att hon inte ser de med tanken på var hon har blicken. Samma sak gäller honom, han springer EXTREMT fort så han hinner för det första inte stanna. Hans blick är fäst på ribban eller så och ser väl inte ens henne.
Tue 27 Mar 2012, 23:02
Anonymous  höhöhö XD
Reply
Was written Mon 26 Mar 2012, 23:00 | Direct link Entertainment  

Intervju bland apor

Monday 26 March 2012

Först skola - snack om inriktning av val till nästa termin. Jag vet inte alls vad jag ska välja mellan pedagogik eller folkhälsovetenskap. Man läser båda men mest fokus på ena saken och får kandidatexamen i ena saken. Tror jag väljer folkhälsa :) Till råga på allt blev papperna om skulle in till Furuvik park kladdiga efter salladens om droppat i ryggsäcken men det hade som tur var bara kommit lite i hörnen så det var lunch ;)

Fick tyvärr inte hälsa på några apor. Men däremot en stor grupp som liknar apor, 98% liknelse i DNA faktiskt och det är människor. Gruppintervjun delade upp människorna som var där i cirka 10-12 personer. Jag åkte tåg dit och självklart när man bara ska åka en hållplats i 7 minuter kommer kontrollanten i bra tid. Annars brukar man få vänta många hållplatser. Satt och pratade med Marre i telefonen, ville ringa henne för att höra hur allt var med henne nu efter allt strul.. stackarn. Frågade kontrollanten om råd vad som blir bäst med betalningarna, så drog fram kontanter så fick jag åka 30 kronor billigare i alla fall. Samma sak på vägen hem.

Med hjälp av Marre hittade jag dit på en gång. Hon och jag har pratat i telefon vid 3 tillfällen idag och det känns så härligt nu! :D

Jag var först på plats, grindarna var stängda. En kille vid namnet Martin i min ålder dök upp strax efter mig och sen dröjde det inte långt tills personalen kom och öppnade åt oss. Vi satte oss inne i lokalen vi skulle vistas i 4 timmar och pratade konstant samtidigt vi bläddrade i tidningarna där. Killen gick att skämta med så det gjorde stämningen mer skön så det var ju tacknämligt att få ha någon att prata med där. Han och jag sökte inte samma jobb där så vi skiljdes sedan åt efter den långa väntan tillsammans. Eftersom jag är en jävel på att stalka, eller inte, men i alla fall så dök han upp på Facebook. Tyckte jag såg något snack om att han kanske ska vara med i Farmen i år. Haha.. vi får väl se! :D

Så snygg var jag när jag väntade snällt på tåget hem.

Jaha, själva intervjun var mest bara rolig med mycket skratt involverat. Jobbigt var det eftersom man var så många en jag fick säga en hel del som tur var i alla fall. Hittade en tjej som även hon verkade likna mig som man kunde enkelt prata lite med. Att prata om sig själv inför så många är fan inte kul, jag är en lyssnare och ingen som håller tal om hur bra jag är - förklarade jag sedan för tjejen som höll i intervjun när vi sedan fick en egen tid på 5 minuter med henne. Lämnade även in betyg och intyg. Hade tydligen inte med det "bästa" pappret på sommarjobbet förra året men verkade inte göra så mycket, sa att i värsta fall kunde jag ju maila det åt dom. Svårt att komma på allt man vill säga till henne just då.. hon frågade en rätt svår fråga, att om jag i hennes skor skulle välja en kandidat till i sommar från gruppen. Vem hade det varit?

Fick se en kort film och övningarna innan det privata samtalet var mest att intervjua varandra, brainstorma, svara på småfrågor och spela teater. Haha, jag var huvudet bakom pjäsen kan man säga. Men jag blev förvånad att man bara fick 4 minuter på sig till varje övning.. pjäsen blev kort och jag spelade en lätt aggressiv mamma med sitt barn:

- Mamma jag behöver gå på toa!!

- Okej gumman, här har vi en toalett.. dom andra är upptagna så det här ska nog gå bra..! *jag öppnar dörren* ....men fy, vad smutsigt det var här inne!! Usch.. Ursäkta ni som städar, kan ni snygga till här inne eller?! Min dotter behöver gå på toa.

- Okej, visst, absolut! Säger ena städtanten *städtanterna började fina till på toa* Nu så, nu ser det så bra ut igen!

- Mmm, det var på tiden... varsågod, nu kan du gå.

HAHAHAHA!

Det där med teater kan nog passa mig.. gick nog bra för att vara första riktiga gången. Jag är bra på att leva mig in och spela en annan roll utan att "sckriiika av sckratt" (citat som brorsan uttrycker sig som jag och Stefan skämtat om hela dagarna nu)

Nu är Stefan och springer med en kompis, inte klasskompis för han svarar inte längre. Tur det finns fler alternativ ibland. Jag är lite sur för glömde köpa saken på stan idag som jag ville göra efter resan till Furuvik. Nu är det försent så får vänta i fler dagar till istället. Så går det när man har många att prata massa med.

Nu ska jag vänta i 3 veckor på ett svar. Får jag jobbet eller inte? Jag gör som ledaren idag sa till oss: ger mig själv en axel att jag var en av dom alla 1000-2000 personer som sökte, som fick sitta där idag och få en enorm chans till ett jobb där. Jag är stolt över mig själv!

Har du också varit på intervjuer som jag inför sommar?
Japp, har också varit till Furuviks audition #2
0%
Ja men jag kom inte vidare till furuvik efter telefonaudition
0%
Ja fast ett annat/andra ställen än Furuvik
0%
Nej :(
80%
Har andra planer för sommaren än jobb
20%
5 personer har röstat
Emeralde and Anemptybox likes the post
Wed 28 Mar 2012, 17:19
Jag är också stolt över dig! <3
Wed 28 Mar 2012, 17:33
RastaAsta  Då är vi två :D <3
Reply
Was written Mon 26 Mar 2012, 19:39 | Direct link Everyday  
More photos from Monday 26 March 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (7)

Vi är bevis på äkta kärlek

Sunday 25 March 2012

"Jag ba kollade på en sida om Richard Dawkins och han fyller tydligen år imorgon!"

"Jag läste PRECIS ordet "ba"!"


Samma roliga händelse utan vidare sannolikhet idag då Stefan skulle ringa sin kompis så hade jag på en låt dom säger "shabba" ett par gånger, hans kompis svarade inte och han sjöng precis på den låten och ordet "shabba". Då skrek han in till mig från köket om jag tog på låten med flit eftersom han sjöng i halsen på gubben i sången. Medan jag trodde han hade hört vilken låt jag lyssnade på, vilket var märkligt eftersom jag hade så låg volym så det hade han ju inte gjort. Han hade hörde sedan när själva låten hade börjat att det nog var den låten och inte hört i början innan han startade sjunga :P


Sen har vi sagt samma saker i munnen på varandra nu för tiden och så tände vi idag två olika lampor precis på samma sekund. Ena lampan i toan och ena lampan i köket.


Tänker på samma låtar var och varannan dag. Undrar hur mycket saker vi tänker lika på om dagarna som vi inte ens nämner högt?! Så här är det om man är kära. Vi till och med delar oförsäkringsbara saker så som födelsemärken på armen som är identiskt placerade och samma storlekar.

Ibland undrar man men det är bra bevis på en och samma dag att vi två är menade för varandra! <3

Riverman92, #544725 and 8others likes the post
Was written Sun 25 Mar 2012, 22:57 | Direct link Entertainment  

Veckoplanering

Sunday 25 March 2012

Magen mår väl sådär, tänk om det i själva verket är magsår så som man håller igång hela dagarna? Jag är ju en så kallad tänkande människa så det är alltid tankar i mitt huvud och jag håller aldrig tyst där uppe.

Måndag: Ny vecka, nya möjligheter. Gå på information inför nästa val av kurser och sedan dra till seminarium. Ett luddigt seminarium så har inte riktigt grepp om hur det kommer gå till imorgon. Dra tidigare mot station för att ta tåget till Furuvik. Vänta på att mina 3 timmar där ska börja, försöka hitta till Furuviks havskrog. Kanske blir det ingen intervju? Haha, hoppas jag får sommarjobb. HOPPAS!

Sedan stan och handla, hem och plugga inför imorgon.

Tisdag: Muntlig presentation på seminarium 2. Hem och plugga inför imorgon. Börja med enskild uppgift?(!)

Onsdag: Seminarium 3, tvärgrupp angående våra intervjuer och enkäter till bibliotekets personal.

Torsdag: Tvätt, lägenheten är fylld med den. Långhelg tills nästa kurs börjar igen på måndag.

Fredag: ÄNTLIGEN, jag känner mig friare än någonsin efter jag lämnat uppgiften. Ska hitta på roliga saker i helgen eller nyttiga saker. Allt annat än tråkig och meningslös kommer den att bli kan jag garantera. Dra ut med Lucce, praktisera triggerpunkt, träffa kompisar, arbeta med projekt.. you name it!

Snart måste jag försöka sova. Lång dag imorgon.  Over and out!

Katten representerar hur kvävd jag känner mig just nu, samt värkar men att jag kommer ta mig under hindret och snart känna mig bättre och starkare.

#3271575, evelindell and 3others likes the post
mashi dislikes the post
Sun 25 Mar 2012, 22:19
Allt kommer gå så bra <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 25 Mar 2012, 22:20
RastaAsta  Hoppas... önskar jag mådde bättre åtminstone, hade ju underlättat i tankeverkstaden.
Reply
Was written Sun 25 Mar 2012, 22:04 | Direct link Everyday  

Ett sånt vackert väder

Sunday 25 March 2012

Kör på en sommarlåt: He got game

Vackert väder idag, vaknade för en timme sedan och det var ju ett bra tag sedan jag sov så länge. Men eftersom det är sommartid så är det ju en timme minus så att gå upp vid ett är inte så farligt. Har försökt äta lite frukost och svarat på all sms. Jag vill ut innan solen går ner men har mycket att göra hemma. Plugga och kötta inför imorgon för då blir en lång dag. Först skola i ett par timmar med seminarium. Efter det så ska jag med tåget mot Furuvik och stå som ett fån i en och en halvtimme för att min tre timmars intervju där ska ens starta.

För övrigt dampar wifi och internetuppkopplingen överhuvudtaget här. Fett störande!

Anemptybox, Rebax and 2others likes the post
Was written Sun 25 Mar 2012, 15:12 | Direct link Everyday  
More photos from Sunday 25 March 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Sommartider!

Saturday 24 March 2012

Fönsterna är öppna och nu så valkas sommartider.

Waka waka cat

Sommartider, hej hej, sommartider! Nu ska klockorna ställas om, tjoho!

HAHA

Glider iväg ett tag ja...

3welie, Riverman92 and 9others likes the post
Sun 25 Mar 2012, 23:06
Haha, den sista vart kul :p

My blog: http://Strumpwoman.soclog.se

Sun 25 Mar 2012, 23:06
RastaAsta  En sann snygging :)
Sun 25 Mar 2012, 23:08
Strumpwoman  Ohja, mitt ragg!
Reply
Was written Sat 24 Mar 2012, 20:46 | Direct link Everyday  

Lördagsröj

Saturday 24 March 2012

Broder Kenny var över till Gävle idag. Det var Johan med som ringde och väckte mig. Jag hade inte tid att möta honom utan nu var det Kenny jag skulle ha tid med. Mötte honom i stan med Stefan och drog och käkade med en gång. Brorsan bjöd som vanligt, den snällfisen han är. Jag provade kycklingkebab för första gången. Det var gott men kändes som jag knappt fick i mig maten. Ibland är det bara så för mig. Vi vevade runt i stan och flummade på. Han bjussade på fruktdrink på Naked juice bar sedan drog vi in på kondis och han handlade bullar, var bara jag som käkade så har kvar tills ikväll då med andra ord :P

Här är glasstårtan vi bjöd på. Korken och flaskhalsen gick åt. Någon som är sugen på en stänkare?

Han gav oss en hundring innan han åkte hem som vi genast handlade upp på Coop. Nu sitter jag här och ska plugga skiten av mig.. fiffla ihop nåt vettigt till intervjun på måndag. Nervöst!

Anemptybox, lifewithanimals and 1others likes the post
Sun 25 Mar 2012, 22:20
Rolig dag!
Sun 25 Mar 2012, 22:20
RastaAsta  Alltid tid för Kenny :D
Reply
Was written Sat 24 Mar 2012, 17:48 | Direct link Everyday  

Tattoos

Saturday 24 March 2012

Idag var det ju två år sedan jag beställde tid för min första tatuering. Farbror gjorde designen åt mig. 8:e april gjordes den. Spännande upplevelse i mitt liv och blev sedan en till gjord i en annan stad med en ännu större betydelse, tillsammans med Stefan gjorde vi en symbol som betyder Sarah<3Stefan. Anledningen att jag gjorde skorpion är för jag alltid tyckt det varit en grym spindel och så är ju det mitt stjärntecken. Inte för att jag tror på sånt men det var något som ändå representerade mig :)

Glöm inte att bli medlem eller kolla in min populära tatueringsgrupp: http://dayviews.com/Tatueringar/

Riverman92, Emeralde and 8others likes the post
Sun 25 Mar 2012, 22:20
Coolaste skorpionen!
Sun 25 Mar 2012, 22:21
RastaAsta  Tack, tänk att du tycker det :D
Reply
Was written Sat 24 Mar 2012, 00:16 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 24 March 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Min Älskade Maine Coon del 3

Friday 23 March 2012

De sista bilderna på Lucce jag vill dela med mig av ikväll. Blandad kompott på både misslyckade, roliga bilder och så fina bilder på honom. Han greppade tag i kameralinsen, tvättade sig och posa med gosedjur...

Nu är nedladdningen på ett spel klart som vi hyrde från bibblan. Äntligen, tog ju hur lång tid som helst. Trevlig helg!

Emeralde, Rebax and 5others likes the post
Fri 23 Mar 2012, 22:23
aaw va fin han äär :D

My blog: http://evelindell.soclog.se

Fri 23 Mar 2012, 22:24
RastaAsta  Taaack :D
Reply
Was written Fri 23 Mar 2012, 22:05 | Direct link Djur  

Min Älskade Maine Coon del 2

Friday 23 March 2012

Min dyrbara ögonsten, guldklimp, pälsboll är det ingen som kan slå. I nästa inlägg kommer lite failbilder xD

Psychedeliq, Anemptybox and 5others likes the post
Sun 25 Mar 2012, 22:21
Du är min sötis <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 25 Mar 2012, 22:21
RastaAsta  Ni är mina sötisar <3
Reply
Was written Fri 23 Mar 2012, 21:01 | Direct link Photo  

Min Älskade Maine Coon

Friday 23 March 2012

Här har vi några bilder som jag tog idag på Lucce. Ska käka nu äntligen, Stefan provade att göra korvstroganoff och det luktar ju underbart. Sitter här och dreglar. Mer bilder dyker upp sen! :) <3

Psychedeliq, W84Mina and 5others likes the post
Sat 24 Mar 2012, 23:23
Aw vad söt han är!!!! :D
Sun 25 Mar 2012, 22:22
RastaAsta  Han är världens sötaste :)
Reply
Was written Fri 23 Mar 2012, 19:00 | Direct link Djur  

Prov

Friday 23 March 2012

Gick mycket bättre än förväntat på provet. Man fick sitta där skitlänge men jag var rätt så snabbt ut. Var mest "kryssa i rätt svar frågor". När jag sedan diskuterade mina svar med klasskompisarna kände jag mig mycket säkrare på mitt resultat. Skulle nog kunna få alla rätt till och med :)

Satt en snabbis med gruppen innan vi gick hem. Ni har jag fotat min älskade katt medan Stefan är ute och springer och handlar. Lite bilder dyker upp här senare!

Jävla natt.. varför ska nätterna vara sämst när man ska upp och göra viktiga saker så som prov? Först skulle Lucifer jävlas för första gången. Sen när man blir lite mer avslappnad igen tutar någon idiot i sin bil hur mycket som helst, då är ändå klockan runt 2 tror jag. Sedan ska det skrikas och härjas utanför ända tills det ljusnar ute... trevligt!

Nu så tar jag "helg". Som nu ser är dess veckor fyllda av arbete.

Har börjat lyssnat konstigt mycket på Kent. Vals för satan (din vän pessimisten), Glasäpplen, Töntarna, Ärlighet respekt kärlek, Ismael.

Gillar deras sound numera är den ju mer teknologisk. Min kära vän är helt galen i bandet och jag fick följa med honom på en av de tre konserter med Kent i sommar han skulle gå till. Jag funderar...

Anemptybox likes the post
Sat 24 Mar 2012, 23:24
KENT IS DA SHIET!!!!!!! Bra att du äntligen tagit ditt förnuft tillfånga och börjar lyssna på dem ;D
  Reply
Was written Fri 23 Mar 2012, 16:23 | Direct link Everyday  

HEJ

Thursday 22 March 2012

Inte hunnit skriva i bloggen idag kära ni, så gör det lite nu istället. Varit i skolan hela dagen igen och lika jävla trögt idag. Kanske hade det gått bättre om jag kunnat vara till mer hjälp. Tråkigt att agera passiv. Satt i en korridor, för er som inte vet det så är vår högskola en stor skola. Självklart dyker idiotkillarna som ville tända på mig där i samma korridor. Dom stora killarna var högljudda och kastade pappersflygplan.

När man äntligen var klar i skolan så gick man hem och åt, sov. Stefan meckade och lånade två spel från biblioteket. Fluktade igenom sidorna inför morgondagens prov. Ska fortsätta med det ikväll för var tvungen att ta en dusch först och sätta mig här. Efter provet imorgon ska gruppen träffas igen och bli klar med andra uppgifter. Vi har typ 5 uppgifter i denna kurs tror jag men uppgifterna är otroligt långa och kanske har 3-4 moment i ett så drygt som fan är det. Inte sån intressant kurs, låter mer intressant än vad den är. Jag gillar fysisk aktivitet men är fokus på tråkiga saker så att säga.

Nu ska jag testa Sims social på Facebook. Nu har de utvecklat det spelet rätt rejält. Sims i mobilen är bra också, bäst av allt: gratis! ;)

Mycket att stå i nu som sagt, älskar mina läsare som inte sviker mig på något sätt. Tack för att ni förstår. Stefans gamle vän ringde som aldrig pratar längre med han något ofta. Blev ett rätt kort samtal eftersom det som sagt är mycket just nu. Så tråkigt är det på många vis, hellre mycket att stå i än ingenting ändå.

Tog bilder i min tråkhet på allt och ingenting framför mig. Hårboll Stefan gjorde av mitt fällda hår. Jag tappar mycket hår varje dag, bör kanske börja borsta mig?

Anemptybox and #3271575 likes the post
Fri 23 Mar 2012, 20:30
Gillar din hårboll <3
Fri 23 Mar 2012, 20:31
RastaAsta  Märkte det ;)
Reply
Was written Thu 22 Mar 2012, 21:14 | Direct link Skola  

Love

Wednesday 21 March 2012

Stefan + Sarah = 4 år och 8 månader.

Psychedeliq, polos and 9others likes the post
Fri 23 Mar 2012, 20:31
Älskar dig <3
Fri 23 Mar 2012, 20:32
RastaAsta  <3<3<3
Reply
Was written Wed 21 Mar 2012, 22:58 | Direct link Everyday  

Populära katten

Wednesday 21 March 2012

Denna bild på Lucifer på sajten Facebook har idag fått 1 kommentar, 1 gillning och 1 delning. Inte så illa pinkat för en rätt så gammal bild dessutom. Så tackar jag pappa som gav hela albumet en fin kommentar.

Riverman92, ThuDinh and 6others likes the post
Was written Wed 21 Mar 2012, 21:00 | Direct link Djur  

Intervjuer, sextrakaserier och vänlig shopping

Wednesday 21 March 2012

Morgonen blev inte startad på bästa sätt precis. Åt knappt och fixade mig ingenting och vi gick iväg till skolan. När vi precis skulle in till biblioteket så stannar två utländska killar oss och frågar om eld. Vi säger artigt nej det har vi tyvärr inte. Trodde dom var klara med oss men så utbrister ena killen: "men gumman, jag kan tända på dig eftersom din kropp är så het!"

Kändes ungefär som jag fick en kräftsmäll för så paff blev jag. Att höra en sån mening av en helt okänd människa och bredvid står min älskade Stefan. Stefan blänger argt och fnyser till: "ursäkta?!"

Var en seg dag idag, kan berott på att jag knappt hade något i magen? Tom i mage - tom i huvud. Vår grupp har intervjuat bibliotekarier och jag och Anna var till och med in på deras kontor, inte alla som är där inne :P

Jag observerade mest då mitt huvud var lite ur funktion. Satt sedan ute i den kanonvarma vädret och lunchade, i bara tröja. Man känner sig så levande när det är varmt och kroppen inte värker :)

Frågade Marre om hon ville handla med oss, Kim ringde mig och sa dom var på väg och så dök dom upp i biblioteket och då var det nästan uppstyrt med gruppen hur vi skulle göra.

Drog till Lidl och handlade dessa godsaker. Samt lite mat som vi åkte hem med. Stefan missförstod oss när vi väntade på gården för att åka till Max och äta. Så han kom aldrig, ringde till sist och så var han ute kort därefter ;) Jävligt gott med käket på Max, fick Tom och Jerry glas :D

Varit mycket snack i telefon idag. Pappa och Kenny ringde. Trevlans! Nu spelar gubben och jag måste väl läsa inför provet på fredag. TRÅKIGT!

Psychedeliq, Anemptybox and 2others likes the post
Wed 21 Mar 2012, 20:16
Shit va längesen det var man käkade godis från Trolli :) Lite nostalgitripp där :D

My blog: http://Psychedeliq.soclog.com

Wed 21 Mar 2012, 20:17
RastaAsta  Det är göttans :D
Reply
Was written Wed 21 Mar 2012, 19:54 | Direct link Skola  

God natt.gif

Wednesday 21 March 2012

Okej, blir ett till inlägg innan jag tar god natt. Kan nämligen lägga upp gifs igen, få se hur länge den här glädjen varar. Mitt konto är så populärt så kan ju inte länka hur som helst xD

Knarkar lite Kent atm, gillar deras "nya" låtar. Annars är jag inget direkt fan så att säga :)

idatiger, beccasomfan and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 22 Mar 2012, 13:00
haha, aws vad gullig!

My blog: http://emmasandas.soclog.se

  Reply
Was written Wed 21 Mar 2012, 03:06 | Direct link Entertainment  

I just can't get enough

Wednesday 21 March 2012

Jag har kollat på Top model Sverige. Vissa serier kan man inte få nog utav. En av tjejerna låter verkligen som en kille som kommit i målbrottet. Undrar om det finns några speciella skäl till det eller om det bara är så naturligt så att säga. Många av tjejerna i år hade skumma dialekter och betoningar och vet att många håller med mig om det. Programledaren istället viskar och visslelläspar så jag fick jätteont i huvudet :(

Kollade på folk som cosplaya via grupperna på Dayviews. Fick mig att tänka tillbaka på gamla goda 2006 tiden då jag var på Uppcon själv och min kompis Cosplaya som en Final Fantasy tjej. Vi var där med två killar från Västerås och det var skitkul. Men den där kulturen är inte riktigt min grej längre. Kan tycka sånt är mest barnsligt nu men självklart är vissa riktigt coola och jag gillar cosplays föreställande tv-spelskaraktärer. När det kommer till kaniner och manga/anime blir jag mer uttråkad numera.

Säger tack och god natt med mysiga rymdgubbebilder.

Anemptybox, Rebax and 3others likes the post
Wed 21 Mar 2012, 12:17
7 och 8a snor jag nog

My blog: http://mashi.soclog.se

Wed 21 Mar 2012, 12:19
RastaAsta  Det får du gärna göra!
Reply
Was written Wed 21 Mar 2012, 02:25 | Direct link Everyday  

Av princip är livet sig likt

Tuesday 20 March 2012

Vad har man gjort annars idag, utom att handlat nyheter åt katten? Har haft fotoseminarium här HEMMA med Stefan. Via Facebook satt vår grupp och diskuterade BlackBoards seminarium där allas Powerpoints var upplagt. Skönt faktiskt. Stefan ringde från min mobil till läraren och frågade om vi fick göra så istället för att träffa gruppen och sitta i datasalen. Haha!

SEN FICK JAG MIN EFTERLÄNGTADE PIZZA. Efter att ha velat haft den så jävla gärna igår kväll. Ställde upp på roligheter åt Stefan och städade och sedan fick jag mig en halv mexicana. Livet, livet, livet, livet *sjunger* :D

Just nu spelar Stefan och jag sitter här och samtidigt smsar jag med Max. Hahaha vi är så bäst, lite småsjuka men det gör livet värt att leva. Saknar vännerna <3

Har försökt läsa, orkar inte. Hatar att läsa böcker. Sitter hellre här och skriver. Sen har jag handskas med drygfan till medlem på min Tatueringsgrupp också. Som tydligen gav med sig. Folk som inte kan diskutera och vänder och vrider på vad man skriver får gärna avlivas. Samma sak gäller det då man inte kan acceptera en sanning.

Min nya fina skrivbordsbakgrund. Bild illustrerad med tanke bakom ett tv-spel.

Anemptybox, Moyashi and 1others likes the post
Was written Tue 20 Mar 2012, 23:45 | Direct link Everyday  

Kattlivat

Tuesday 20 March 2012

Drömde en mindre trevlig dröm i natt, lite smått läskig. Men så vaknar jag med hjärtklappning av glas som går i tu och studsar på golvet i köket. Det var bara Lucifer. Han verkar inte vara skadad men ena ögat är krympt hela tiden, han ser ut som en pirat. Men så länge han inte verkar ha ont så är det nog lugnt.

Så var vi till djuraffären och köpte presenter åt honom. En stor klösbräda för 200 kronor. Rätt billigt va? Hoppas han lär sig använda den bara. Den köpte vi ganska så slumpmässigt bara.

Vi var egentligen dit för att köpa matplatsunderlägg åt honom. Fanns med Aristocats och Lady och Luffsen men materialet var inte lika bra. Vi vill inte få vatten på golvet och att matskålarna flyger, Lucifer är både stark och gillar att leka med vatten. Men denna var ju söt också. Kostade 50 kronor.

Två nya skålar som är tyngre än de av plast vi hade tidigare. Nu lär det bli en förändring i allt lek i maten ;) De kostade tillsammans 200 kronor.

3welie, Rebax and 9others likes the post
Tue 20 Mar 2012, 19:29
Ajdå! Hoppas han inte blir sämre :)

My blog: http://Emeralde.soclog.se

  Reply
Was written Tue 20 Mar 2012, 17:44 | Direct link Djur  

ÄNNU MERA SKOR

Tuesday 20 March 2012

Något av en skomaraton på bloggen, det hindrar mig inte från att slänga upp ett par bilder i form av ett inlägg på dessa nördskor. Jag hade då inte tackat nej!

emmaotua, Rebax and 8others likes the post
Was written Tue 20 Mar 2012, 00:15 | Direct link Fashion  

Vad är på g?

Monday 19 March 2012

Lucifer satt ett bra tag i ena tvättkorgen. Tror han insisterar på att det behöver tvättas här i huset. Haha, jag förstår varför det sägs det finns tvättbjörnsblandning i denna katt ;)

Att gå på toa hemma hos oss ger de flesta mest mardrömmar.

#3271575, polos and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 20 Mar 2012, 13:32
Gillar sista bilden :D Cool! Söt kisse du har :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Tue 20 Mar 2012, 17:20
RastaAsta  Tack :D
Tue 20 Mar 2012, 17:37
Anonymous  :D
Reply
Was written Mon 19 Mar 2012, 22:30 | Direct link Everyday  

Mer skor

Monday 19 March 2012

Fick hem muskelknuttetidningen idag "Body", bläddrar jag i den blir jag bara träningssugen för jag har inte fått tränat på en månad. Så istället så fönstershoppade jag skor igen över internet på Brandos. Vill ha alla Iron Fist dojor, här kommer mina favoriter:

Dregglar på monsterskor <3

SweetAndCrazy, Rebax and 11others likes the post
Mon 19 Mar 2012, 22:29
Mon 19 Mar 2012, 22:34
RastaAsta  Köp åt mig <3
Reply
Was written Mon 19 Mar 2012, 17:54 | Direct link Fashion  

Nöjd, nöjd, nöjd - kvinnan här är jättenöjd

Monday 19 March 2012

Nu är jag med i svängarna. Försökt lära mig "nya" designen i Facebook. Jävla trams att allt ska göras om stup i kvarten men jag blev nöjd över mitt så kallade omslagsfoto. Vårig bild på mig trots det snöat idag.

Vi firade framgångarna idag med att äta mat från grillköket mitt emot vårt hus. En väldigt rolig sak hände på vägen till skolan. Vi gick i en lång tystnad, till sist frågade jag om Onkel Kånkel är död då jag haft låten "Heja Bamse kåtast av dom alla" i huvudet under 10 minuter. Då blir Stefan väldigt snopen för han hade tydligen haft samma låt i huvudet som jag under biten till skolan. Ovanlig händelse? Nä.

Anemptybox, Rebax and 6others likes the post
Mon 19 Mar 2012, 22:29
Vi delar hjärna :0
Mon 19 Mar 2012, 22:34
RastaAsta  Så sant så.
Tue 20 Mar 2012, 23:14
RastaAsta  Och hjärta <3
Reply
Was written Mon 19 Mar 2012, 16:20 | Direct link Tech/Internet  

Lugnare perioder, allmänt hälsoutbildad

Monday 19 March 2012

Igår var sista kvällen på kursen. Läraren Johan gav mig en kommentar efter han känt på mina så kallade triggerpunkter i skuldran att jag hade en kraftig muskel där. Haha, jag som tycker jag är svagast just där. Ja, var det värt pengarna då? Jo det tycker jag nog. Svårt och tycker inte det var så värst mycket klarheter i själva praktiken men förhoppningsvis nu under praktiktimmarna lär jag mig. Så alla som har strålande värk ut i kroppsdelar eller huvudvärk får som sagt komma hit på provning. Även de utan besvär.

På vägen hem drog vi in på Coop och gissa om jag blev glad att se att min favoritgodisar igen. Vet inte sist jag fick tag i dessa sura jordgubbsbananer. Köpte en hel påse med såna, bara! :P

Imorse hade det snöat. Tur Lucifer har så stora och snöanpassade fötter ;) Inte så roligt med snön igen men kommer nog inte bli värst mycket mer än det här lilla skyfallet tror jag. Väl i skolan var det praktiskt prov och det var krångligt med cyklarna, våra planer blev förändrade då folk tydligen hade rättigheten att "paxa" cyklarna. Vi var inte vana med den äldre modellen och mitt under provet kunde vi inte ens byta dens vikter. Vi lyckades paxa den till sist så Stefan fick cykla på den i alla fall. Aja, hur som helst tillhörde Stefan och jag de som klarade provet!!! SÅ skönt att ha den ur världen.. när det ser ut som det gör. Den teoretiska biten kommer på fredag, eller den är enbart teoretisk eftersom det ingick rätt mycket teori idag med.

Träffade gruppen och kom en bra bit med intervjun till biblioteket. En annan sak införskaffad pryl för dagen är Facebooks tidslinje. Behövde den för att koppla ihop Grooveshark. Resultatet är både bra och anus.

Anemptybox, #3114966 and 4others likes the post
Mon 19 Mar 2012, 22:30
Skönt att klara provet :) <3
Mon 19 Mar 2012, 22:34
RastaAsta  VI ÄR BÄST <3
Reply
Was written Mon 19 Mar 2012, 14:54 | Direct link Everyday  

Älskar mina killar

Sunday 18 March 2012

Triggerpunktskursen startade igår kväll och det var roligt men svårt som jag förstod. Alla låg och skrek av smärtor med jag fick aldrig ont när folk klämde på mig. Inte ens när läraren var och klämde fick jag det minsta ont. Jag har en teori om varför.. min mag och axelsmärta är koncentrerad där istället. Sen att jag har hög smärttröskel är säkert en medverkande "bov". Läraren till och med varnade att det inte skulle bli skönt.

Ikväll blir sista lektionen och jag ska försöka lyssna lika noggrant som igår trots att energin inte finns längre. Jag fattar inte hur jag orkar egentligen. Har inte tid för återbesök hos doktorn, får vänta ett tag till. Natten var hemsk och trodde jag skulle behöva ringa ambulansen ett tag.

Som tur var ska vi inte ha praktiskt prov idag, vi ska göra gruppövningar istället. Tiden går fort på kursen.

Jag blev så glad efter kursens slut igår. Stefan kom och hämta mig eftersom han ogillar att jag är ute sent på kvällarna, framförallt lördag hihi. Han hade skrivit ett sms att min favoritchoklad låg hemma och väntade på mig. Han berömde mig hur stolt han var över mig. Lucifer hade saknat mig, det märktes eftersom han sprang fram till mig som en hund i hallen. Jag såg verkligen hur lycklig och sprallig han blev när han såg det var jag. Sedan blev jag totalt nermyst framför tv:n. Vi kollade sedan på Hulken och nyaste Simpsons avsnitten.

Idag håller Stefan på att tvätta medan jag ska fixa mig inför kursen. Kommer sakna killarna ikväll!

Rebax, Anemptybox and 4others likes the post
Mon 19 Mar 2012, 22:30
Was written Sun 18 Mar 2012, 13:21 | Direct link Everyday  

Triggar igång med triggerpunkt

Saturday 17 March 2012

Nu så ska jag fixa mig efter en god natts sömn. Ska iväg om ett par timmar till folkets hus för att gå massagekursen, jag gick ju en tidigare så är redan diplomerad så detta är en vidarekurs som kallas för triggerpunkt. Har inte fått ett schema denna gång så är lite extra nervös. Vet att det ska bli praktiskt prov imorgon och praktik. Vill ni ha massage så säg gärna till så gör jag en timme gratis på er, får bort några ömma punkter i kroppen åt er.

Hoppas kursen inte är FÖR svår och är mest rolig. Magen/lungan får hålla sig i schack, den hindrar inte mig! Tur att det är rätt nära dit så man slipper krångla runt som en idiot.

Från höstas då jag övade praktik på min kusin. Kommer bli en viss skillnad på behandling inför denna kurs.

#3271575, lifewithanimals and 2others likes the post
Sat 17 Mar 2012, 23:14
Massage vore verkligen helt underbart :)

My blog: http://Medna.soclog.se

Sun 18 Mar 2012, 13:07
RastaAsta  Välkommen ^^
Reply
Was written Sat 17 Mar 2012, 13:24 | Direct link Skola  

Katten är här!!

Saturday 17 March 2012

Mamma överraskade med en blombukett som jag delade upp i två vaser. Pappa hjälpte att bygga upp byrån i bakgrunden. Jag fick en temper som man tar i örat för 600 kronor av pappa också. Jag blev väldigt glad och nu så strosar Lucifer omkring här hemma igen. Känns roligt att ha sin katt här igen :)

Får bli ett kort inlägg nu. Ska kolla filmklipp med min pojk innan vi ska sova, ska på kurs hela helgen och mår som jag tjatat om sämst nu. Hoppas ni har det gott åtminstone. Jag försöker överleva vardagen!

lifewithanimals, Rebax and 2others likes the post
Sat 17 Mar 2012, 12:55
Hoppas du får en bra tid på kursen <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 17 Mar 2012, 13:06
RastaAsta  Aa hoppas :) <3
Reply
Was written Sat 17 Mar 2012, 00:51 | Direct link Everyday  

Lycka i det olyckliga

Friday 16 March 2012

Dagen har varit ganska så ledsam.. men ändå så bra. Mycket bättre blev den när Johan ringde mig. Som vanligt var det sent och han ville träffa mig innan han fortsätter sina 100 mil, men även ikväll fick jag tyvärr tacka nej. Orkar inte och inge roligt när klockan är så mycket. Bara att säga hej, nä istället så pratade vi en timme på telefonen. Han flög på moln, han har fått jobb i Stockholm. 6 timmar efter intervjun så var arbetsledaren eld och lågor, han ville fiska med honom på hans sommarställe för de hade så mycket gemensamt. Haha! Är just nu skitglad att jag kommer kunna träffa min vän från norraste norr mycket oftare än vad jag kunnat tidigare eftersom från Gävle/Uppsala till södra Stockholm är närmare än till Gällivare!!! Förstår att man vill anställa en sån söt kille som han, finns bara gott i honom. Typiskt lugna norrmän :P

Grattis till Johan!

Ska nog sova nu. Ser verkligen fram emot att vakna imorgon och se hur jag mår.. värre? Bättre? Får se.

lifewithanimals, SweetAndCrazy and 4others likes the post
Was written Fri 16 Mar 2012, 00:55 | Direct link Everyday  

Superhjältarna slår till igen!

Thursday 15 March 2012

Sitter just nu och kör ett spel som vi hyrde från biblioteket ;)

Anemptybox and lifewithanimals likes the post
Sat 17 Mar 2012, 12:56
Bra att vi kan hyra lite spel ibland :)
Sat 17 Mar 2012, 13:07
RastaAsta  Mm om dom är bra.
Reply
Was written Thu 15 Mar 2012, 22:35 | Direct link Tech/Internet  

Jeffrey Campbell

Thursday 15 March 2012

Jag har suttit och kollat på lite Jeffrey Campbell skor och här är några jag tyckte var snygga. Vissa av dom är finare än de andra, vissa är alltså fulsnygga. Skulle kunna tänka mig att köpa ett par i framtiden.

Vissa av skorna får mig att tänka såhär: ....är det där verkligen en sko?!

Konstverk på hög skonivå har vi här, va?

Rebax, #3281293 and 13others likes the post
Sat 17 Mar 2012, 12:57
Fina och speciella :)
Sat 17 Mar 2012, 13:07
RastaAsta  Haha har hittat en ny sida men grymma, fraktfritt i Sverige och så får man skicka tillbaka dom om de inte passar. Påminn mig så ska jag visa monsterskorna!
Reply
Was written Thu 15 Mar 2012, 15:29 | Direct link Fashion  

Hejhejhallåja

Wednesday 14 March 2012

Många har ont i huvudet och ojar sig. Jag som har tänkt på att jag vore lycklig i detta tillstånd om jag enbart istället hade ont i huvudet. Sitter detta bara i huvudet.. igen? Ännu en gång ett besök som inte givit särskilt många svar gör så jag vill hålla mig undan ännu mer. Kroppen vet vi så lite om egentligen, eller en del av kroppen alltså huvudet. Så mycket signaler som får oss att känna känslor, mycket fascinerande.

Ska kolla på missade serier genom datorn. Stefan laddar ner ett nytt spel som heter Journey och är samma skapare som till Flower. Det ska tydligen vara ännu bättre än Flower så ska bli intressant att få se. South park spelet som jag sett fram emot kommer nog aldrig släppas. Spelstudion finns inte längre. Nu ska han iväg och handla bra saker för min mage och se om jag mår något bättre. Är så glad att jag har honom <3

Annars idag har jag skrivit ihop uppgifterna inför Furuviksintervjun 2 och läst om triggerpunkter. Det verkar svårt, få se om jag hänger med något alls i helgen. SNÄLLA MAGE, BLI BRA TILLS DESS!!

lifewithanimals, Anemptybox and 7others likes the post
Sat 17 Mar 2012, 12:57
ÄLSKAR DIG! <3
  Reply
Was written Wed 14 Mar 2012, 20:13 | Direct link Everyday  

Minileksaker

Wednesday 14 March 2012

Här har vi leksaker i den minsta formen man kan tänka sig. I framtiden kanske mödrar kan svälja dessa och låta embryot leka loss i de mörka tråkiga stunderna nere i magen. Haha, eller inte..

evelindell, fukk-tard and 10others likes the post
Fri 16 Mar 2012, 19:05
Fri 16 Mar 2012, 23:14
RastaAsta  Smått är alltid gott :D
Sat 17 Mar 2012, 10:02
Flywings  Så sant! :)
Reply
Was written Wed 14 Mar 2012, 16:51 | Direct link Entertainment  

Jag har en dator på magen

Wednesday 14 March 2012

Hon målade naglarna svarta för hon hade sorg, hon hade en dator på mageeeen! Yeah, min tolkning av farbror Owe Törnqvist fina korvboogie.

Nämen ah, här ligger jag i sängen med dator på magen. Smärtorna här och där är nog värre idag. Skitsamma, har massa arbeten att bli klar med så åt helvete med smärtan!

Tycker om min förlängningssladd med så datorn laddas samtidigt jag kan befinna mig överallt! :D

Hoppas alla söta läsare mår bättre än mig, det är ni värda. Älskar min Stefan!! <3

#3114966, #2524299 and 7others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:27
ÄLSKAR DIG SARAH <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 14 Mar 2012, 16:27
RastaAsta  DU ÄR SÅ BÄST JAG SKULLE DÖTT FÖR LÄNGE SEDAN UTAN DIG <3
Reply
Was written Wed 14 Mar 2012, 13:14 | Direct link Everyday  

Tuesday 13 March 2012

Idag har trafiken på Soclogs bloggare varit högre än vanligt. Roligt att se en aktivitet igen, det var länge sedan sist det flöt på såhär väl. Tappade hoppet för Soclog ett tag. Hoppas det håller i sig såhär för det är mycket roligare då.

Med det sagt tackar jag för ikväll. Önskar er en god natt med söta drömmar!

lifewithanimals, #3114966 and 6others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 10:43
Frågan är om det är användare eller botar ^^

My blog: http://mashi.soclog.se

Wed 14 Mar 2012, 13:38
mashi  "Idag har trafiken på Soclogs bloggare varit högre än vanligt." jasså :P
Wed 14 Mar 2012, 13:43
RastaAsta  Japp :)
Reply
Was written Tue 13 Mar 2012, 23:04 | Direct link Tech/Internet  

Glädjeskutt i mörkret

Tuesday 13 March 2012

Glädjebudet för dagarnas mörka stunder var ju såklart när man fick reda på att man blivit godkänd på både salstenta och kurs. Nästa milstolpe jag vill komma till är att börja gymma igen och bli frisk, är så taggad! :)

Mörker.. ja, hittat ett läskigt spel som är kort och 2,5 MB. Mindre än en låtfil. Den är gratis att ladda ner och här kommer en video när "Morfar" spelar. LÄSKIGT VÄRRE!! Kanske läskigare än Amnesia faktiskt.. eller?

TheStoryteller, Anemptybox and 2others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:28
Läskigt spel ;(
Wed 14 Mar 2012, 16:29
RastaAsta  Haha så som du skriker framför skärmen.. skulle aldrig våga spela själv :O I din källare...
Reply
Was written Tue 13 Mar 2012, 21:03 | Direct link Tech/Internet  

Shining möter Toy Story

Tuesday 13 March 2012

"Heeeeeeere's Woody!"

"On the road again.."

"Jag är din bäste vän.."

Blodbad med apig konsistens.

"Wanna play a game?"

"U mad, bro?"

"Pixars Redrum."

"Jag har en skallerorm i stöveln.. och en fet yxa i handen"

Någon behöver en stor kopp varm dryck.. kaffe eller choklad, teet är tyvärr slut!


"Bye bye..!"

Älskar verkligen bilder som kombinerar två bra filmer och ännu bättre är det när kontrasterna är så starka.

lifewithanimals, TheStoryteller and 4others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:28
Sköna bilder :D
  Reply
Was written Tue 13 Mar 2012, 20:19 | Direct link Entertainment  

Bra mycket händer just nu

Tuesday 13 March 2012

OJ OJ OJ.. tråkigt att inte hinna skriva i bloggen, sånt gör ont i hjärtat. Det är ganska så mycket runt om mig just nu.

Var världens stormväder idag, inte lätt att gå till skolan i mitt skick då men jag lyckades ta mig fram och det tog minst en timme för mig att återhämta mig sedan. Satt med gruppen med alla våra arbeten.. övade på testledarutbildningen. Efter jag vilat lite hemma ringde doktorn och fråga hur det var med mig. Tur man fick en sån snäll doktorn. Samtalet gick jättebra och jag var välkommen tillbaka om inte magen och febern skärper till sig. Men jag mår bättre idag är jag ganska säker på, gör inte alls sådär läskigt ont när man trycker heller. Däremot har jag ont istället vid bröstet, samma känsla som en depression.. hemsk känsla, extrem sträckning efter allt snörvel tippar jag på att det är. Har mycket nu så kan ju vara i kombo med stressen.

Så, nu ska jag inte behöva prata mer om diagnoser.. haha. Stefan är ute och springer och det är Stefanfritt i huset. Han har varit extra gulligull mot mig dessa veckor, han har varit så duktig och städat under sängen innan han sprang ut. Han dammsög upp en hel presentsnörerulle :(

Imorgon får jag se om jag orkar mig till föreläsningen, Johan börjar färden ner mot Stockholm imorgon och han ska jag träffa en stund på torsdag blir det nog. Saknar honom, vi bor ju så långt ifrån varandra så kan inte träffas något ofta. På fredag kommer pappa med Lucce som ska bo här igen, med en till byrå som behövs verkligen.. har för mycket kläder och grejer så. Sen under hela helgen under kvällstid är det triggerpunktsutbildning. På måndag efter det så ska jag ha ännu ett praktiskt prov och så är det inte massagen utan det är istället testledarutbildningen. Shit vad jag är allmänutbildad alltså! ;)

Kommande veckorna efter denna är lagom fullspäckade också.. jobbigt men roligt och pirrigt.

Anemptybox, Flywings and 1others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:30
Längtar efter Lucce!
Wed 14 Mar 2012, 16:31
RastaAsta  Han längtar efter oss också <3
Reply
Was written Tue 13 Mar 2012, 19:50 | Direct link Everyday  

Akuten

Monday 12 March 2012

Jag satt på akuten hela dagen idag. Orkade inte med att anta att allt var okej, trots att smärtan har blivit mildare så är jag orolig varför jag har ont i buken, framförallt på höger sida. Tog prover och allt såg bra ut, hade bara feber.. en grad. 2 veckor har gått och jag är fortfarande sjuk, haft alla möjliga symtom.

Han kände på magen och hittade inga konstigheter medan jag låg och gjorde "fina" miner åt smärtorna inne i organen som han kom åt. Han skulle ringa mig imorgon och fråga hur det är om ett dygn och får se hur det här slutar, om han skickar iväg mig till ett annat ställe eller så. Han trodde det var körtelbesvär på tarmen som inte är så ovanligt att få när man varit så sjuk som jag är. Men han kunde inte säga något säkert. Kanske är det blindtarmen annars. Finns så mycket sjukdomar och besvär, svårt att få veta vad saker och ting är och väldigt svårt att förklara ibland också.

För mina övriga magsmärtor ska jag söka upp en kvinnoklinik sen och testa mig. Nu väntar jag svar på gravtestet de ville göra på mig ifall att. Vi glömde totalt bort att betala innan vi gick, efter vi matat fåglarna så gick Stefan tillbaka dit medan jag läste på läxan. Då hade hälsocentralen stängt, får inte glömma att höra efter om det imorgon så läkaren inte tror jag snyltar :P

Haha, kan inte låta bli xD

TheStoryteller, Anemptybox and 4others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:31
I'm the fifth person :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

  Reply
Was written Mon 12 Mar 2012, 18:38 | Direct link Everyday  

Jag fick råd på gymmet av en tv-kändis

Sunday 11 March 2012

Stefan zappade runt genom tv-kanalerna innan han skulle ut och springa just. Då känner han igen ett ansikte på rutan. På programmet Spårlöst som är ett av mina favorit tv-program syntes killen Angel som är en kille från gymmet vi gymmar på. Stefan är otrolig på att känna igen utseenden och brukar alltid häpnas över det.

Angel adopterades till Sverige när han var tre år från Thailand. Hans adoptivföräldrar har alltid ställt upp för honom men i skolan kände han sig mobbad. Nu är Angel 28 år och bor med sin fästmö och sin dotter på nio månader i Gävle.

Jag minns honom så väl. Jag satt på gymmets nya magmaskin jag aldrig suttit på tidigare. Han tittade ganska mycket på mig. Till sist hjälpte han mig hur jag skulle hålla tyglarna åt vikterna. Jag kände mig otrevlig, först blev jag uttittad av honom och sen tyckte jag att hans råd bara ströp mig så fortsatta med mitt vis. Jag märker att han är en genomfin person så ångrar mig lite nu i efterhand att jag inte visade min tacksamhet lite bättre. Finns väl sina anledningar till att man inte alltid gör det såklart. Så som att jag först inte hörde vad han sa utan reagerade bara på Stefans röst som återupprepade hans mening.

Hans pappa hade dött samma år som denna resa började, nu har han hittat lite andra familjemedlemmar så som hans syster och systerson. Önskar han all lycka och kärlek och att hans dotter får en trygg uppväxt.

http://www.tv4.se/1.2490385

Anemptybox, #2627053 and 10others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:32
Tack för att du kallar mig otrolig <3
Wed 14 Mar 2012, 16:32
RastaAsta  No problemas, du är den du är <3
Reply
Was written Sun 11 Mar 2012, 21:40 | Direct link Film/TV-serier  

Tv-spelskaraktärer med Facebook-konton

Sunday 11 March 2012

Så jävla awsome:a bilder, tv-spel och Facebook kombinerat i ett. Förstora bilderna om nu inte ser vad som står. Inte meningen att köra vattenstämpel på dom men orkar inte göra om allt så låter bli att ändra!

TheStoryteller, #762719 and 4others likes the post
Was written Sun 11 Mar 2012, 19:58 | Direct link Entertainment  

Gävle city

Sunday 11 March 2012

Vad hittar man i Gävles city? Jo ett par stycken snygga öronproppar. Det kan vara ruskigt bra att ha. Köpte även en billig förlängningskabel åt min laptop så jag kan ladda den medan jag sitter i soffan.

Hade det mysigt och roligt på ett café med killen min. Filmade in när Stefan citerade agent Cooper, passade ju hur bra som helst med tanke på hans paj och kaffet han fick smaka från mig.

Sen var vi såklart in en sväng på min favoritaffär: Apoteket. Tänk att man kan hitta så bra saker där inne!

Jag fixade två tavlor till, blev glad att jag hittade likadana ramar som Stefans diplom för årets säljare på Vendator. Sen har vi mitt massagediplom, om ett par veckor lär jag ha ett till massagediplom att hänga upp. Längst ner mitt fadderbrev från Tim. Tycker alltid det är så roligt att läsa eller höra när folk i min ålder skriver: Nu är jag faster/farbror/moster/morbror då! Och så har jag själv varit faster i 10 år till 6 barn och nu även gudmor. Haha! :)

Anemptybox, TheStoryteller and 2others likes the post
Wed 14 Mar 2012, 16:33
Imponerande vägg vi har :D
  Reply
Was written Sun 11 Mar 2012, 19:03 | Direct link Everyday  

Natthumor

Saturday 10 March 2012

Och vad kallar man två kameler efter ett våldsamt bråk? - Dom pucklade på varandra!

skogsrusset, #3271575 and 7others likes the post
Was written Sat 10 Mar 2012, 23:53 | Direct link Entertainment  

Min trevliga och gästrika dag!

Saturday 10 March 2012

Mamma kom hit idag som jag mötte upp vid stationen så handlade vi på Willys. Fick mat för 400 kronor :) <3 Sjukan är nu rätt mycket bättre, äntligen?! Men magen är fortfarande dålig.. känns som jag svalt ett par tegelstenar och att magen inte räcker till.. spänner! :/

Stefans föräldrar anlände ett par timmar efter mammas ankomst.Haha min svärfar vet vad jag vill ha. Han kom hit med ett paket med en angry bird som har coola ljudeffekter ;) Love it!

Vi fikade, hade apmycket fika att bjussa på till gästerna idag. Innan det hade mamma gjort tacos åt oss som vi åt, hon gjorde även ihop en bacongryta som vi ska käka imorgon! :)

Fick även massa påskgrejer och servetter som vi redan har köpt en million av tidigare av svärmor, hihi!
Mina svärföräldrar är verkligen gulligast och bäst, massa kärlek till dom <3

Bodil fick en bild utskriven på oss, hon har tjatat länge på att hon vill ha en bild på oss och sätta upp. Jisses vad glad hon blev när hon fick en bild till sist som hela familjen gillade. Hon tyckte som många andra att jag och Stefan liknar varandra xD Hon har smsat mig en massa, inte så ovanligt men ack så trevligt.

Av mamma fick jag ett tackkort från dopet, här är Tim som jag är faster/fadder åt. Världens sötaste <3

Sen blev det kväll och Stefan skulle springa, kom snart in igen för han hann bara springa ett par meter medan jag var hemma och donade. Det hade börjat haglat som fan och till och med åskade en gång. Blev hemmakväll framför melodifestivalen och Loreen vann, helt okej låt ju eller vad säger ni? Stefan gick och köpte kebabtallrik och pizza åt oss som vi hade framför tv:n. Trots magen så har dagen varit KANON! :D

SaraFloijer, evelindell and 3others likes the post
Was written Sat 10 Mar 2012, 22:38 | Direct link Everyday  

Smärtfull dag och knarkspel

Friday 9 March 2012

Har sovit i typ 13 timmar idag och det behövdes. Förkylningen är något bättre idag men jag kan knappt hosta och nysa på grund av smärtan i magen är extrem. Förstår varför jag har smärtan fast ändå inte.

Egentligen har jag velat städat idag innan gästerna kommer imorgon men har knappt orkat ens suttit vid datorn så har laptopen i knäet nu. Knappt jag har orkat gjort det ens. Stefan var ut och sprang och handlade, Voltaren som är ett läkemedel de brukade rekommendera för extrem mensvärk på apoteket men på förpackningen stod det att det var för lindrig och måttliga värkar. Så självklart hjälpte inte det heller.

Sen ringde pappa bland annat och berättade att han fått ännu en sjukdom. Han hade fått sån yrsel och rullande ögon så han hade ramlat med sitt brutna ben. Folksjukdomen han fått är inget farligt men kan ju bli det om man får anfall på fel ställe. Sjukdomen heter Kristallsjukan, har ni hört talas om det?

Testade ett skitskumt spel som hette LSD någonting som är en emulator från en dagbok av drömmar som en hög person haft på riktigt. Så att spelet var osammanhängande och creepy förstår ni nog.. sen kollade jag klart på Alien. Ska käka viktväktarnas nudelsoppa och sedan måste jag plocka upp tvätten om jag har orken till det nu.

Bilder från knarkspelet:

Dröm sött.

#3088712, #3271575 and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 10 Mar 2012, 16:31
Sat 10 Mar 2012, 20:55
RastaAsta  Tack :)
Reply
Was written Fri 9 Mar 2012, 21:29 | Direct link Everyday  

Kvinnodagen

Thursday 8 March 2012

Var i skolan idag för var där på testledarutbildning. Lärde mig tabeller och uträkningar och hur man tar puls på en person på motionscykel. Låter lätt men är rätt svårt tycker jag, inte Stefan som svara rätt på allt under lektionen högt och tydligt. Tur jag har honom. Ska sedan ha praktiskt prov och skriftligt i utbildningen. Vill ni ta ett test är ni alltid välkommen till oss! ;)

Idag är det den internationella kvinnodagen, har era killar varit snälla då? Det har min för han har nämligen bakat kakor åt mig. Visst är han väl söt? <3

Hur mår ni då? Jag har varit sjuk i en vecka och fem dagar nu och har sjukt ont i magen. Är nästan värre i förkylningen också som om jag inte har mått pissigt nog redan... men nu har jag andra symtom så som att jag är mer täpp i näsan istället för lika hög feber etc... vill bara dö! *Atjo*

TheStoryteller, Darksess and 9others likes the post
Fri 9 Mar 2012, 12:28
Krya på dig! :) Själv mår jag bra.

My blog: http://darksess.com

Fri 9 Mar 2012, 15:15
RastaAsta  Tackar, nu har jag sovit många timmar och kanske är vad jag behövde för mår lite bättre idag. Skönt att du mår bra i alla fall, fortsätt med det :D
Reply
Was written Thu 8 Mar 2012, 22:01 | Direct link Everyday  

Sveriges Barack Obama

Wednesday 7 March 2012

Sverige har fått sin första president. Hans namn är Barack Von Svensk Obama.
Ägget Fredde - släng dig i väggen!

Speaker, TheStoryteller and 10others likes the post
Wed 7 Mar 2012, 20:45
vill du vinna länkning och varjedags titt på din blogg i en månad?
Var med i min tävling då!!! LYCKA TILL!! <3

My blog: http://MisterPeppzi.soclog.se

  Reply
Was written Wed 7 Mar 2012, 20:37 | Direct link Entertainment  

Gott och blandat

Wednesday 7 March 2012

Efter en trevlig stund i skolan med arbeten och lektion gick vi iväg och handlade. Stefan stod i kön för att ta ut två paket medan jag handlade cupcakes, nya saker som fanns att hitta bland bakverken. Har en kladdkaka köpt på Willys till ikväll med överdrag av choklad. Man kan aldrig få nog av choklad!

Köpte bland annat en hel hög av olika söta servetter med olika motiv för fem kronor styck. Även ljus, ett stort och två små luktljus för fem kronor styck. De säljer ut sakerna på Coop just nu så jag nappade på mig.

Nu är det tvätt som gäller. Skulle egentligen tvättat på lördag men våra föräldrar kommer då och vi kan inte vänta längre med tvätten, hade sjukt mycket tvätt så vi hade tur som fick oss en tidigare tid.

I paketen vi fick med oss hem fanns en bok som ska läsas tills imorgon och så trådlös mus och tangentbord. Nu kan vi båda använda samma dator fast ena personen sitta framför tv:n, har ett program då vi kan styra två olika pilar på våra olika skärmar så det är hur nice som helst. Även om man är lat och kollar film och inte orkar kliva upp från sängen så kan man stänga av allt från sängen numera.. man får inte vara dum här ;)

#3114966, polos and 7others likes the post
Was written Wed 7 Mar 2012, 17:16 | Direct link Everyday  

Stefan imponerar på spelutvecklarna

Tuesday 6 March 2012

Vaknade idag med näsblod, jag blöder lite här och där jag. AJ vad ont det gör att hosta dessa dagar i magen. Stefan berättade att på ett spelforum han brukar hänga på hade han frågat om någon visste hur en sak fungerade med sparfilerna i spelet Uncharched, rätt invecklat så tänker inte försöka beskriva saken mer än så. I alla fall så hade den person som kodat sparfilerna i spelet blivit medlem på forumet för att kunna svara direkt till Stefan. Han var även imponerad på honom att han lyckats knäcka en glitch i spelet han inte trodde var möjligt. Att en programmerare till ett så känt företag som Naughty dog och som blir imponerad på min Stefan är ju rätt grymt, vet att han är bra på många olika spel och gjort rekord i andra spel men han kanske borde samarbeta med spelföretag och kunna vara en hjälpande hand? ;)

Videon Stefan spelar spelet och glitchen som herr spelprogrammerare blev impad på.

mashi, Riverman92 and 7others likes the post
Mmm

Mmm

Wed 7 Mar 2012, 12:12
Ett snille
  Reply
Was written Tue 6 Mar 2012, 16:31 | Direct link Tech/Internet  

Min kväll

Tuesday 6 March 2012

Nu ligger jag med laptopen mot magen som aldrig vill ge sig med smärtan. Knarkat treo har jag gjort också. Skönt med ett tryck och värme från datorn. På tv har vi på en mysig dokumentär om ormar.

Fick nya linser hem idag. Stefan fick ett brev han inte fatta mycket av, stod en summa pengar som han skulle betala typ. Utan att tveka ringde han upp det okända brevavsändaren och det visade sig att posten bara hamnat fel. Skulle till någon granne, kanske till honom som sköt sig själv i handen häromdagen?

Stefan var ute och sprang med en klasskompis som bara fan idag. Medan fick jag ett meddelande från en annan klasskompis och han och en tjej i klassen hade påbörjat ett projekt som kanske kommer få sponsorer och vidare ge oss hälsopedagoger lättare ett jobb i framtiden, är planen i alla fall. Så de undrade om jag kunde hjälpa dom med designen. Vet inte mycket mer än så men vill gärna försöka vara till hjälp. Skulle vara härligt om det gick igenom så man slipper känna ångest :)

Underbara Martina hörde av sig ännu en gång och jag kunde äntligen tacka ja. Sket i om jag hostar och Stefan var lite trött efter en hård dag, och min ilskna mage som bara jävlas.. JAG VILLE TRÄFFA HENNE. Så hon och Kim hämtade oss och vi drog och handla på Willys, blev en hel del så blev jätteglad att få skjuts. Sen fika vi hemma och pratade, hade en liten trevlig kväll tillsammans alla fyra. Älskar det! :)

En awesome dag.

Rebax, #3088712 and 7others likes the post
Mmm

Mmm

Wed 7 Mar 2012, 11:55
fin bild på dej Sarah
  Reply
Was written Tue 6 Mar 2012, 00:42 | Direct link Everyday  

Gick vidare till gruppintervju!

Monday 5 March 2012

Ringt Furuvik typ 15 gånger utan att det var bemannat trots tiden var korrekt men till sist kom jag fram..

Lagt på luren och är GLAD för gick vidare till Furuvikparkens gruppintervju som är om tre veckor. Har nu fått uppgifter att svara på tills dess och att hon som jag pratade med gillade mig så mycket och skickade vidare mig direkt känns så jävla underbart! Allt gick bra men det strula lite med ljudet och rösten tror jag för hon hörde mig inte så bra varje gång. Bland annat hörde hon fel, att jag jobbade på dagis istället för studera till hälsopedagog. Där fick jag chansen att be om ursäkt att jag är sjuk och inte hördes så bra på grund av därför :P

Det är inte säkert att mitt blivande jobb, om jag nu får ett jobb där, blir lokalvård men det tyckte hon verkade mest lämpligt för mig. Jag tar vad som helst och lokalvård där i parken är säkert roligare än lokalvård någon annanstans. Kan ju leda till bättre jobb i framtiden i Furuviksparken, får se hur det går och var jag hamnar. Hamnade på lokalvården främst för att jag pratade mycket att jag kunde vara självständig. Har goda kontakter som kan lära upp mig om detta så kommer nog inte vara några problem. Fysiskt aktiva jobb går före arbeten som att stå i kassa eller sälja lotter så jag är nöjd!

Men man ska aldrig ta ut glädjen för mycket i onödan, vem vet, kanske blir jag utan jobb i sommar men att komma såhär långt får mig och min självkänsla att stiga positivt :)

Tror pappas sms bland annat hjälpte mig på traven: "De här fixar du galant Sarah. Go baby, go! och bra tjejen ge inte upp, på de jävlarna ba. Du har ju fan Anderssonblod i dig. YEEEH!" XD <3

emmaotua, Rebax and 9others likes the post
Tue 6 Mar 2012, 21:12
Du är KUNG! <3
  Reply
Was written Mon 5 Mar 2012, 16:54 | Direct link Everyday  

Nervig

Monday 5 March 2012

Har sovit lite extra och känner mig något bättre. Fortfarande snuvig och rostig i halsen. Jag ska snart ringa Furuvik och hoppas halsen håller. Stefan har redan ringt och gick bra för honom och nu har jag lite mer förståelse hur samtalen är upplagt. Ungefär som jag förmodade men ändock är jag supernervös. Jag vet att jag inte behöver vara nervös men det är jag. Måste det vara så när man vill göra bra ifrån sig?

Får skriva sen hur det gick men om det gick åt helvete låter jag nog bli att skriva, haha!

Vi hade fått hem fel bok, råkade låna den felaktiga boken och sedan köpte vi samma kopia. Mailade sidan och de sa de hade glömt skickat den viktigaste boken men att den kommer att komma till oss. Tur att de var deras fel och inte vårt så vi får den och slipper betala nåt vi inte behöver :)

Rebax, lifewithanimals and 2others likes the post
Was written Mon 5 Mar 2012, 12:58 | Direct link Everyday  

Internets superhjältar

Sunday 4 March 2012

Varje gång vi får det tråkigt eller behöver få hjälp så finns dom där. Vilken är din största hjälte?

Darksess, lalloline and 7others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 18:37
Min största hjälte är google! sviker aldrig (nästan iaf).

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Sun 4 Mar 2012, 18:52
RastaAsta  Har du rätt i, skulle aldrig kunna överleva utan kära herr Google!
Reply
Was written Sun 4 Mar 2012, 18:29 | Direct link Entertainment  

Tecknade gubbar väcks till liv - del 2

Sunday 4 March 2012

Fick redan bli en del 2, som ett "god natt inlägg".. så får jag samtidigt bort massa bilder från datorn också ;)

Rebax, #3114966 and 11others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:38
Was written Sun 4 Mar 2012, 01:18 | Direct link Entertainment  

Tecknade gubbar väcks till liv - del 1

Sunday 4 March 2012

Ja, ikväll är jag rastlös och har lite tråkigt. Enjoy the fun!

Rebax, Darksess and 6others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:38
Simpsonsgubbarna ser rätt störda ut!
  Reply
Was written Sun 4 Mar 2012, 00:04 | Direct link Entertainment  

Nästa certifierad massör!

Saturday 3 March 2012

Diplomerade massören blir snart certifierad massör. Jag är antagen till fortsatt massagekurs som kallas triggerpunkt som är om två helger. Ser fram emot det så jag kan söka certifikat om jag vill! :D

En bild som jag tog ute nyss som inte är relevant till uppgiften vi hade :P

Inte heller relevant men var tvungen att ta bild på dom, ska ju se deras show den 15:e april. Svärfarsan pröjsar.. det ser jag också fram emot!

Blev inga intressanta bilder att visa upp i bloggen men här var en smygtitt på projektet.

Jag och Stefan var båda nära på att konfrontera en tjej som kom ut från en affär. Vi kände inte igen henne men hon kollade på mig som om jag vore hennes döda kompis som plötsligt uppstått framför henne. Jag såg henne inte först men när hon var rätt så nära mig så såg jag hennes uppspärrade ögon och nästan äcklade uttryck i ansiktet. Usch, kan inte få bort hennes fula face från min hjärna.. vi kommenterade henne ganska högt så hon kanske skulle inse att sådär kollar man inte på någon. Men egentligen har man lust att ge sig in i en djup diskussion med en sådan person men jag är rätt så snäll utav mig så brukar låta bli.

Känner någon igen sig där? Jag tycker i alla fall det är obehagligt och skabbigt beteende!

Anemptybox, oona98 and 6others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:39
Jävla pissglokärring, dra åt helvete.
Sun 4 Mar 2012, 17:15
RastaAsta  Kunde inte sagt det bättre själv raring!
Reply
Was written Sat 3 Mar 2012, 18:25 | Direct link Everyday  

Skjuter överallt omkring mig

Saturday 3 March 2012

Har skrivit många inlägg om x antal skottlossningar och vandalism omkring mitt gamla boende i Uppsala och gamla gymnasieskola. Men nu fick jag reda på att en man blivit skjuten i en lägenhet på min gata här i Gävle också. Som sagt så verkar det som att de skjuter överallt omkring där jag bor, även om jag flyttar så är dom efter mig. Jag kan väl lika väl kunna ta och bli paranoid nu?

Under den här veckan har jag sovit dåligt för har varit mycket livat utanför. Undrar om det kan ha någon koppling till den skadade mannen här någonstans? En är gripen av fyra misstänkta.

Mår fortfarande inte bra men ska ut på den farliga vägen utanför i min stad för att genomföra ett fotoprojekt till skolan. Få se om jag kommer hem helskinnad eller om nästa inlägg görs från akutmottagningen.

TheStoryteller, #3271575 and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 3 Mar 2012, 18:23
Usch! Inte kul! Du kan alltid flytta upp hit istället :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 3 Mar 2012, 18:35
RastaAsta  Helnice :D
Sat 3 Mar 2012, 18:37
Anonymous  Jupp!
Reply
Was written Sat 3 Mar 2012, 15:38 | Direct link Politics/Society  

Frukt och bär!

Saturday 3 March 2012

Vad blir det för smaskens idag då? ;)

Anemptybox, Fridasenklaliv and 7others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:40
Mums :D <3
  Reply
Was written Sat 3 Mar 2012, 12:38 | Direct link Food  

Fruktdrink!

Friday 2 March 2012

Åh, fick i mig en fruktdrink med apelsinjuice, passionsfrukt och kolsyrat vatten. Var hur gott som helst och ska göra en annan drink imorgon med lime istället. Sånt är bra som är bra att få i sig som sjukling!

Gick till skolan idag och var där halva lektionen. Gav sedan upp och drog mig hemåt. Lektionen var inte ens bra. Kunde inte koncentrera mig på grund av halsen. Det enda jag minns är att han sa smala personer som inte tränar har ett farligare liv än en överviktig som tränar. Ganska uppenbart för mig men inte för alla märkte jag sedan. Kroppen mår ju dåligt trots det inte syns utanpå.

God natt kära läsare!

#3114966, lifewithanimals and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 3 Mar 2012, 11:47
Brukar du ha yoghurt i din smoothie?

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 3 Mar 2012, 12:17
RastaAsta  Brukar aldrig göra smoothie men det lät gott.
Sat 3 Mar 2012, 18:22
Anonymous  Okej
Reply
Was written Fri 2 Mar 2012, 21:31 | Direct link Everyday  

Vad jag ska göra innan jag dör?

Friday 2 March 2012

Något jag tänker fortsätta med. Alltid gjort, kommer alltid göra!

Först en son, sen en dotter.

Ett riktigt vapen, luftvapen har jag redan!

Fler tatueringar måste jag införskaffa!

Igen <3

Drömmar måste alla få ha.

3welie, Anemptybox and 7others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:41
Was written Fri 2 Mar 2012, 15:59 | Direct link Entertainment  

Real Spongebob

Friday 2 March 2012

Dags att växa upp, dags att få reda på sanningen.

3welie, #3114966 and 7others likes the post
Was written Fri 2 Mar 2012, 11:58 | Direct link Entertainment  

Disneys remakes?

Thursday 1 March 2012

Disney kanske har något nytt i kikaren för oss vuxna? Göra om filmer med riktiga skådisar till tecknat så som Disneyvärlden annars ser ut? Antagligen inte men hade gärna sett Saw, Sagan om ringen, Harry Potter och Twilight. Rolig idé och man kan ju alltid hoppas!

Och förresten, "vad är väl en bal på slottet"? ;)

Vilken hade du helst velat sett?
Film nr 1
28%
Film nr 2
12%
Film nr 3
0%
Film nr 4
12%
Film nr 5
12%
Film nr 6
0%
Film nr 7
12%
Film nr 8
24%
17 personer har röstat
Anemptybox, lifewithanimals and 8others likes the post
Fri 2 Mar 2012, 12:21
Undrar hur Predator skulle bli om Disney gjorde den!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 22:04 | Direct link Film/TV-serier  

Sicket skoj!

Thursday 1 March 2012

Har kollat på när Stefan klarat ut 2 spel på bara 3 dagar. Nu ska vi testa ett helt nytt spel och så ska jag testa nya spel på mobilen också, bland annat Sims free play! :D Klarade precis ut Uncharted - Drake's fortune. Ska kanske klara ut 2an ikväll med. Tror vi skiter i att ringa Furuvik imorgon och ringer på måndag istället. Har ju skola imorgon och innan det ska vi möte vår grupp, Stefan och jag blev till sist i samma. Var länge sedan och känns extra skönt för denna kurs. Han bytte av några anledningar. Sen så ska han springa med en klasskompis innan allt så blir fullt upp och då hinner jag få tillbaka min normala röst med efter helgen och allt! :)

Här går allt undan, får massa nya söta bevakare varje dag. Har fått 10 stycken nya de senaste 2 veckorna. Jättemycket och jätteunderbart tycker jag. Välkomna! <3

Anatomi och tv-spel är båda två mycket passande för min sinnesstämning just nu. Tack Sackboy och Mario!

TheStoryteller, #3271575 and 2others likes the post
Thu 1 Mar 2012, 20:19
Varsegod, kommer bevaka dig :-)

My blog: http://LilleLelle.soclog.se

Thu 1 Mar 2012, 21:49
RastaAsta  Tackar och vad trevligt. Hoppas du kommer trivas här! :D
Thu 1 Mar 2012, 21:50
LilleLelle  Det tror jag att jag gör, verkar så :-)
Thu 1 Mar 2012, 21:51
RastaAsta  Tummen upp :)
Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 19:50 | Direct link Everyday  

Väntan

Thursday 1 March 2012

Åh, Stefan ringde upp och hamna i telefonkö men de ringde aldrig upp. Klockan blev 17 och dom stängde för dagen. Men en växelkille ringde i alla fall upp honom och bad om ursäkt att han fått vänta och Stefan ska ringa upp imorgon bitti istället för att få prata med dom angående ansökan. Vill inte vänta enda tills imorgon för att veta hur det kommer få för oss. Har antecknat lite som kan vara till hjälp och stöd för mig.

Känns hur pressat som helst när man vet hur många som ringer och ansöker. Lång väg att gå innan man uppfyller sitt eventuella drömmål men jag fortsätter väl bara tills jobbet blir mitt. Envis måste man ju vara. Hatar verkligen att ringa och snacka om sig själv, hur mycket  bättre man är än alla andra 3000 ansökande till Furuvik. Tror jag behöver enorm tur och charm för att vinna det här! xD

Ska softa ner och kanske kolla Stefan när han testar nya spelet vi fick hem idag. Dark souls i specialutgåva med bok med illustration och två extraskivor med bakom kulisserna och musiken för bara 200 kronor!! :)

Rebax, TheStoryteller and 2others likes the post
Was written Thu 1 Mar 2012, 18:19 | Direct link Everyday  

Omhändetagande

Thursday 1 March 2012

Stefan var iväg till skolan själv idag, var rätt viktig lektion men jag mådde för dåligt för att aktivera mig dit, på plats och hem igen. Sov taskigt igen och kände mig nästan värre. Kan ha med att göra man inte får sova på nätterna. Har tur som har honom som kommer gå igenom hans anteckningar med mig senare :) <3

Han kom hem med ett glatt humör och sprang iväg och köpte pizza åt oss som vi ska äta nu.

Rätt varm dag idag med men igår var det ju nästan 15 grader och då blir man ju överlycklig! :D

LilleLelle, 3welie and 9others likes the post
Thu 1 Mar 2012, 19:50
Åh guuuuu vilken härlig bild!!! XD

My blog: http://Rebax.soclog.se

Fri 2 Mar 2012, 14:47
RastaAsta  HAHAHA!
Fri 2 Mar 2012, 14:51
Rebax  XD
Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 13:16 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 1 March 2012 - Fetched from bilddagboken.se