Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Fruktdrink!

Friday 2 March 2012

Åh, fick i mig en fruktdrink med apelsinjuice, passionsfrukt och kolsyrat vatten. Var hur gott som helst och ska göra en annan drink imorgon med lime istället. Sånt är bra som är bra att få i sig som sjukling!

Gick till skolan idag och var där halva lektionen. Gav sedan upp och drog mig hemåt. Lektionen var inte ens bra. Kunde inte koncentrera mig på grund av halsen. Det enda jag minns är att han sa smala personer som inte tränar har ett farligare liv än en överviktig som tränar. Ganska uppenbart för mig men inte för alla märkte jag sedan. Kroppen mår ju dåligt trots det inte syns utanpå.

God natt kära läsare!

lifewithanimals, TheStoryteller and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 3 Mar 2012, 11:47
Brukar du ha yoghurt i din smoothie?

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 3 Mar 2012, 12:17
RastaAsta  Brukar aldrig göra smoothie men det lät gott.
Sat 3 Mar 2012, 18:22
Anonymous  Okej
Reply
Was written Fri 2 Mar 2012, 21:31 | Direct link Everyday  

Vad jag ska göra innan jag dör?

Friday 2 March 2012

Något jag tänker fortsätta med. Alltid gjort, kommer alltid göra!

Först en son, sen en dotter.

Ett riktigt vapen, luftvapen har jag redan!

Fler tatueringar måste jag införskaffa!

Igen <3

Drömmar måste alla få ha.

KolsyradOboy, 3welie and 7others likes the post
Sun 4 Mar 2012, 10:41
Was written Fri 2 Mar 2012, 15:59 | Direct link Entertainment  

Real Spongebob

Friday 2 March 2012

Dags att växa upp, dags att få reda på sanningen.

emmaotua, #3114966 and 7others likes the post
Was written Fri 2 Mar 2012, 11:58 | Direct link Entertainment  

Disneys remakes?

Thursday 1 March 2012

Disney kanske har något nytt i kikaren för oss vuxna? Göra om filmer med riktiga skådisar till tecknat så som Disneyvärlden annars ser ut? Antagligen inte men hade gärna sett Saw, Sagan om ringen, Harry Potter och Twilight. Rolig idé och man kan ju alltid hoppas!

Och förresten, "vad är väl en bal på slottet"? ;)

Vilken hade du helst velat sett?
Film nr 1
28%
Film nr 2
12%
Film nr 3
0%
Film nr 4
12%
Film nr 5
12%
Film nr 6
0%
Film nr 7
12%
Film nr 8
24%
17 personer har röstat
emmaotua, evelindell and 8others likes the post
Fri 2 Mar 2012, 12:21
Undrar hur Predator skulle bli om Disney gjorde den!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 22:04 | Direct link Film/TV-serier  

Sicket skoj!

Thursday 1 March 2012

Har kollat på när Stefan klarat ut 2 spel på bara 3 dagar. Nu ska vi testa ett helt nytt spel och så ska jag testa nya spel på mobilen också, bland annat Sims free play! :D Klarade precis ut Uncharted - Drake's fortune. Ska kanske klara ut 2an ikväll med. Tror vi skiter i att ringa Furuvik imorgon och ringer på måndag istället. Har ju skola imorgon och innan det ska vi möte vår grupp, Stefan och jag blev till sist i samma. Var länge sedan och känns extra skönt för denna kurs. Han bytte av några anledningar. Sen så ska han springa med en klasskompis innan allt så blir fullt upp och då hinner jag få tillbaka min normala röst med efter helgen och allt! :)

Här går allt undan, får massa nya söta bevakare varje dag. Har fått 10 stycken nya de senaste 2 veckorna. Jättemycket och jätteunderbart tycker jag. Välkomna! <3

Anatomi och tv-spel är båda två mycket passande för min sinnesstämning just nu. Tack Sackboy och Mario!

TheStoryteller, 3welie and 2others likes the post
Thu 1 Mar 2012, 20:19
Varsegod, kommer bevaka dig :-)

My blog: http://LilleLelle.soclog.se

Thu 1 Mar 2012, 21:49
RastaAsta  Tackar och vad trevligt. Hoppas du kommer trivas här! :D
Thu 1 Mar 2012, 21:50
LilleLelle  Det tror jag att jag gör, verkar så :-)
Thu 1 Mar 2012, 21:51
RastaAsta  Tummen upp :)
Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 19:50 | Direct link Everyday  

Väntan

Thursday 1 March 2012

Åh, Stefan ringde upp och hamna i telefonkö men de ringde aldrig upp. Klockan blev 17 och dom stängde för dagen. Men en växelkille ringde i alla fall upp honom och bad om ursäkt att han fått vänta och Stefan ska ringa upp imorgon bitti istället för att få prata med dom angående ansökan. Vill inte vänta enda tills imorgon för att veta hur det kommer få för oss. Har antecknat lite som kan vara till hjälp och stöd för mig.

Känns hur pressat som helst när man vet hur många som ringer och ansöker. Lång väg att gå innan man uppfyller sitt eventuella drömmål men jag fortsätter väl bara tills jobbet blir mitt. Envis måste man ju vara. Hatar verkligen att ringa och snacka om sig själv, hur mycket  bättre man är än alla andra 3000 ansökande till Furuvik. Tror jag behöver enorm tur och charm för att vinna det här! xD

Ska softa ner och kanske kolla Stefan när han testar nya spelet vi fick hem idag. Dark souls i specialutgåva med bok med illustration och två extraskivor med bakom kulisserna och musiken för bara 200 kronor!! :)

Rebax, ColorKlick and 2others likes the post
Was written Thu 1 Mar 2012, 18:19 | Direct link Everyday  

Omhändetagande

Thursday 1 March 2012

Stefan var iväg till skolan själv idag, var rätt viktig lektion men jag mådde för dåligt för att aktivera mig dit, på plats och hem igen. Sov taskigt igen och kände mig nästan värre. Kan ha med att göra man inte får sova på nätterna. Har tur som har honom som kommer gå igenom hans anteckningar med mig senare :) <3

Han kom hem med ett glatt humör och sprang iväg och köpte pizza åt oss som vi ska äta nu.

Rätt varm dag idag med men igår var det ju nästan 15 grader och då blir man ju överlycklig! :D

Speaker, #3114966 and 9others likes the post
Thu 1 Mar 2012, 19:50
Åh guuuuu vilken härlig bild!!! XD

My blog: http://Rebax.soclog.se

Fri 2 Mar 2012, 14:47
RastaAsta  HAHAHA!
Fri 2 Mar 2012, 14:51
Rebax  XD
Reply
Was written Thu 1 Mar 2012, 13:16 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 1 March 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Furuvik nästa?

Wednesday 29 February 2012

Nä jag ska inte hoppas på för mycket. Både jag och Stefan fick ett trevligt mail från Furuvik idag. Båda har gått vidare till en telefonaudition. Jag som hatar prata i telefon på det här viset. Samtalet kommer ta 10-15 minuter och de ska diskutera vad de ska göra av ens ansökan. Jag minns inte ens vad jag skrev till dom. Har aldrig intervjuas tidigare och vet inte hur jag ska förbereda mig riktigt. Stefan får ringa först xD

Det är ju så många som söker jobb där, jag vet också hur många intervjuer det krävs att få sitt drömjobb på Furuvik men jag kom längre i år än förra året. Jag kände mig positivt inställd efter det jag skrev. Har någon några tips åt nybörjare på telefonintervju släng gärna fram en kommentar, tack! :)

OM man kommer vidare, förhoppningsvis som djurskötare eller trådgårdskörare som jag nog inte har så stor chans att bli. Blir nog att sitta på tivolit, kassan eller något annat trist antar jag. Så är det ungefär 4 intervjuer till man ska genomgå. Så var det tidigare i alla fall. Undrar om jag klarar av pressen? Vill, vill, vill.. <3

#3114966 likes the post
Wed 29 Feb 2012, 20:21
En telefonintervju är väl nästan som en face to face intervju fast lite jobbigare då man inte ser personen :P Men kan ju vara bra att du förklarar vrf just du ska ha jobbet sen brukar dem även fråga vad du är bra på och hur du skulle beskriva dig själv. Låter dumt men man ska typ sälja sig själv som person :P Det fick jag lära mig allafall när jag skulle på intervju. ^^ Lycka till! P.s Söta djur!!

My blog: http://xPillanx.soclog.se

Thu 1 Mar 2012, 13:12
RastaAsta  Ja gud ja.. tyvärr är inte mina chanser stora där, har ingen som helst utbildning men bara ett brinnande intresse. Tyvärr räcker inte det så långt tror jag!
Thu 1 Mar 2012, 14:08
lifewithanimals  nja kan bli svårt men alltid värt att chansa ;)
Reply
Was written Wed 29 Feb 2012, 20:13 | Direct link Everyday  

Slappt och värk

Wednesday 29 February 2012

Var inte alls trött igår ju men efter Jerry Springer la jag mig och försökte sova. Men alla vet ju hur svårt det är att sova med en förkylning så behöver inte gå in på detalj. Sen hjälper det inte att folk gapar runt utanför huset heller. Somna till sist men efter kanske en halvtimme, vet inte riktigt så blev jag uppväckt av Stefan som vanligt sparkar på mig. Han ligger och rycker och sparkas var och varannan natt så vill införskaffa en ännu större säng så jag kan ligga mer för mig själv.. han var snäll och tvättade all tvätt själv nu när jag inte fått sova bra och mår bajs i halsen.

Stefan har underhållit mig genom att spela massa The Darkness och klarat ut det för tredje gången.

#3271575, Rebax and 1others likes the post
Wed 29 Feb 2012, 19:17
Åh, är det Limbo på bilden? :)

My blog: http://Psychedeliq.soclog.se

Wed 29 Feb 2012, 20:27
RastaAsta  Ja!! Tyckte precis som du sa det liknande Limbo som fan, såklart det var så ju :) hihi!
Wed 29 Feb 2012, 20:30
Psychedeliq  :D
Reply
Was written Wed 29 Feb 2012, 17:00 | Direct link Everyday  

I'm sick

Wednesday 29 February 2012

Har börjat kolla på säsong 2 av Adventures time nu. Kan säga redan nu att det är helt underbart. Så avsnitt från bilder och gifar jag stött på tidigare. Bland annat denna på bild och fick mig att tänka på hur jag har det just nu, framförallt igår. Hunden Jake ville att Finn skulle serva honom och berätta sagor precis som Stefan gjorde åt mig nu när jag är sjuk. Haha <3

Idag är jag varken hungrig eller trött. Skumt med tanke på jag brukar vara båda två hela tiden annars..?!

Säger väl god natt nu. Krya på er alla sjuka där ute!

TheStoryteller, #3114966 and 6others likes the post
Wed 29 Feb 2012, 17:32
Haha, Jake <3
  Reply
Was written Wed 29 Feb 2012, 00:12 | Direct link Entertainment  

Min SKITsnygga toa

Tuesday 28 February 2012

Mycket slit att få den på plats, mycket på grund av att vi var lite korkade men nu sitter den där. Hoppas den fortsätter med det, den passar nämligen inte perfekt till vår toa fästen det är justerbart!

Woho! Stefan vann ett bud på tradera. Spelet Dark Souls är nu vårt för 205 kronor. VÄRT!

Psychedeliq, #2524299 and 8others likes the post
Wed 29 Feb 2012, 17:32
Snygg toa och jag längtar efter spelet :) <3
Wed 29 Feb 2012, 20:01
RastaAsta  JAPP och längtar tills att se dig lacka ut på spelet <3
Reply
Was written Tue 28 Feb 2012, 20:25 | Direct link Everyday  

I know that feel, bro

Tuesday 28 February 2012

Let's cheer your bros up!

nellie-e, evelindell and 8others likes the post
Was written Tue 28 Feb 2012, 16:58 | Direct link Film/TV-serier  

Hemma är som bäst

Tuesday 28 February 2012

Åkte tåget igår och det var hela två hundägare som satt på samma plats efter varandra snett emot mig. Båda hundarna var söta och snälla, sa inte ifrån sig ett enda ljud så det var jätteskönt :)

Jobbigt att åka tåg men blev glad att alla sötisar ringde mig och förgyllde resan!

Åt sallad på stan och tog oss in på lite affärer för att köpa saker vi behövde. När jag kom hem var jag totalt färdig och Stefan fick serva mig hela kvällen. Värmde vetekudden, hämtade dricka, fixade maten, bäddade om mig, gav mig saker så jag slapp sträcka på mig med mera. När jag vaknade idag kände jag mig mycket bättre och hoppas jag slipper en extremt ond hals och feber ikväll. Tror jag piggnade till tack vare Stefans enorma goda hjärta och hans fina ord om att han alltid ska ta hand om mig hjälpte mig ur sjukan. Han var till skolan för introstart idag medan jag sov. Kanske inte bli exakt lika jobbig kurs som jag trodde!

Missade Får vi följa med? igår och ikväll är det top model Sverige. Tur man är ledig imorgon!

Anemptybox, Riverman92 and 3others likes the post
Was written Tue 28 Feb 2012, 14:44 | Direct link Everyday  

Godiset jag saknar

Tuesday 28 February 2012

Cloettas godishus har jag tänkt på vissa dagar. Vad hände med Cloettas blandkompott i en fint litet hus av kartong?! Jag saknar nostalgikänslorna från huset som inte exakt såg ut som på bilden när jag var barn. Huset var mer rött och barn var även där samlad runt huset. "Ta det rätta, ta en Cloetta!"

Känner någon igen dessa brukar? Gör i alla fall inte jag. Men det ser såååå gott ut! :o

Nu ska jag testa en ny sak som är Grandiosa pizza, en calzone. Har ni testat nya bravo juicen? Smaken är jordgubb och päron, inte så god enligt mig i alla fall :)

Riverman92, Psychedeliq and 2others likes the post
Tue 28 Feb 2012, 15:11
Inlägget har länkats i min blogg, se mitt svar här.
Kikade in hos Sarah som hade skrivit om godishus och dricka :)
Kom då på att även dessa fanns när man va yngre

I pratbubblan står det: "När Fantomen rör sig, står blixten stilla"
Det va fasen bättre förr !
  Reply
Was written Tue 28 Feb 2012, 12:59 | Direct link Food  

Nu var det dags!

Monday 27 February 2012

Dags att fixa sig, dags att bli sjuk. Vaknade med extremt ont i halsen.. sitter med en viks beatbox i munnen och hoppas jag piggnar till snarast. Var i och för sig länge sedan jag var sjuk men det är alltid otrevligt!

Haha, ändrade igår min ringsignal till Kill Bill visslandet. Var på toa, nyvaken och då ringde telefonen. Jag svarade inte, såklart eftersom jag var lite upptagen.. knappt vaken heller, det var Max som får ringa mig på tåget istället. Han vill bara höra min röst, stackarn fick inte höra mig igår heller! Men i alla fall, då förstod jag att pappa trodde det var jag som visslade sådär från toaletten och det första han frågar var ju just det.

Nu ska jag stänga ner verksamheten här. Ger er några gaming rules jag gillar innan avstängning!

SweetAndCrazy, mashi and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 28 Feb 2012, 06:55
Gick runt och visslade på den där Kill Bill låten i tre år.

My blog: http://Randstrumpa.soclog.se

Tue 28 Feb 2012, 12:45
RastaAsta  Haha den är GANSKA så påsättande i hjärnan :P
Tue 28 Feb 2012, 16:40
Anonymous  Ja, haha, det är den allt!
Reply
Was written Mon 27 Feb 2012, 10:34 | Direct link Everyday  

Goder natten

Monday 27 February 2012

Har packat lite nu, hela skrivbordets lådor är tömda nu. Orkar inget mer och måste nu sova. Smackfullt i sopkorgen blev det också.. haha!

Marre ringde mig ikväll och vi ska hitta på något i veckan. Behöver verkligen henne när man ska börja sådan dryg kurs..!

Ska packa upp tvätten nu, tur jag får skjuts av pappa till stan imorgon.

Kommer sakna mamma när jag åker! :(

TheStoryteller likes the post
Was written Mon 27 Feb 2012, 01:42 | Direct link Everyday  

Jag är nybliven fadder!

Sunday 26 February 2012

Nytt försök då...

Under namngivningen firades också Tims ett års dag. Skulle sjunga "Jag må du leva..." och räknade ner allihop.. då börjar min mamma sjunga "HURRA HURRA!" Brorsan bara: "HURRA?!" HAHA! Vår mamma säger inget rätt faktiskt. Inte ens traditionerna, dom ska man tydligen ändra på xD

Presenterna. Tim fick två hundgosedjur från mig. Ena hunden har alltid funnits i mitt liv, har så mycket gosedjur så kunde ge bort dom. Tycker det var en fin present eftersom gosedjuren betydde allt för mig och har ju en relation till dom fortfarande även om jag kanske låter löjlig. Gett bort mycket gosedjur men vissa gosedjur känns ju mer än andra att lämna ifrån sig..

Ebba och Alva var glada över att se mig för andra helgen i rad, samma sak gällde mig :)

Blev suddigt för mig och mamma ett tag?! Haha.. nä men tackade nej till alkoholen så mycket jag kunde eftersom jag hade tränat dagen innan. Men blev alkohol så det räcker i alla fall!

Den snyggaste och roligaste brorsan befann sig minsann också han på plats!

Massa godfika säger magen alltid ja till, åt just upp kakor och sånt vi fick med oss hem. MUMS! <3

"Jag är fri!"

Ebba och jag hängde med på rökpaus och passade på att leka av oss en stund i parken ;) Grymt kul!

Inget konstigt att leka fotograf på dagens höjdpunkt Tim som råkar vara väldigt söt :)

Jag lärde flickorna hur tuffa brudar posar framför spegeln, måste lära upp dom i tid! ;)

Haha gillar ansiktet i kameran till höger, kan det vara jag?! :O

Paketöppning, då är alla barnen samlade. Inga konstigheter där inte! :)

De vuxna var också samlade, även det inga bekymmer utan fullkomligt normalt ;)

Trasslade in sig och hade all fokus på snörena istället för hans paket. Tokgrabben!

Var hem till moster och Ali innan festandet framför melodifestivalen drog igång. Ville inte ha mer alkohol för i helgen så då fick han en snilleblixt genom att höra jag är blivande hälsopedagog. Han plockar givetvis fram mjölken och häller upp i vinglaset medan resten av gängen gottade sig på vinet ;)

Fick en påse med massa tröjor/skjortor och en finklänning av kusin :)

Dagen var jättebra och känner mig så stolt när jag läser brevet. En dag har nu gått och jag har nu min roll som gudmor/fadder. Vill rama in brevet och sätta upp på väggen bland de andra diplomen! :)

Fick en present av barnets föräldrar som jag är fadder/gudmor åt, hade ärligt talat  inte jag förväntat mig.
En dyr flaska vin
:)

mashi, jjennysjoberg and 6others likes the post
Sun 26 Feb 2012, 22:36
Jättesöta bilder och vad fint skrivet :)!!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 26 Feb 2012, 22:42
RastaAsta  Aw tack så hemskt mycket :* <3
Reply
Was written Sun 26 Feb 2012, 22:11 | Direct link Everyday  

Hatade Soclog

Sunday 26 February 2012

Hade gjort ett långt bildinlägg och blev precis klar efter en massa jävla skrivande. Så råkade jag (?) trycka in på någon annans bloggjävel när jag skulle ta musen och posta inlägget så hela skiten försvann. SUCK!

Då var det "bara" att börja om då..

3welie and Anemptybox dislikes the post
Sun 26 Feb 2012, 22:36
Du är i alla fall söt på bilden <3
Sun 26 Feb 2012, 22:42
RastaAsta  Nåt positivt <3
Reply
Was written Sun 26 Feb 2012, 21:50 | Direct link Everyday  

Åh hej vad det går!

Sunday 26 February 2012

När jag och pappa åkte ifrån Ikea - den första bilplåt jag ser: "Bye".

På vägen hem, cirka 2 minuter efter förra bilen får jag syn på bilplåten: "Hem".

HAHA. Mer passande än så? Nä det går inte.

Åh, nu ligger jag på plats 12. Kan inte fatta att jag har hamnat så bra till. Kommer ihåg vilka höga bloggplaceringsnummer det var i början.. :O

Kollade precis på en skoterfilm Johan hade gjort till mig. Han vill så gärna visa mig Norrland så han försökte nu fresta mig ännu mer genom att visa hur nice det är att åka skoter ;)

Kavaj, klänning - allt i svart. Pärlhalsband var också på igår, det jag lånade av mamma.

Har ni också haft strålande solsken idag?
Solklart!
88%
Till och från
13%
Nej, det har sett mörkt ut!
0%
8 personer har röstat
Rebax, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 26 Feb 2012, 17:49
Idag har jag tagit mig till platsen 200! :D

My blog: http://Riverman92.soclog.se

Sun 26 Feb 2012, 17:54
RastaAsta  Good job! :D
Reply
Was written Sun 26 Feb 2012, 17:07 | Direct link Everyday  

Sitter aldrig still

Sunday 26 February 2012

Mamma och jag gick till kollan i solskenet efter jag varit hemma en stund från pappas och mitt äventyr. Men väl ute märkte vi hur kallt det var, halt var det också. Så här såg vägarna ut överallt inne på koloniområdet. Var nära på att halka. Vi testade sekretären pappa och jag köpte men den sög. Gick knappt att klippa smågrenar med den. Riktigt tråkigt kändes det.. var vi svaga eller vad är problemet?

Skulle egentligen dra till en affär. Men vi skulle egentligen inte handla nåt speciellt och eftersom det var så kallt och halt, har en del att göra här hemma också innan jag drar till Gävle imorgon med så beslöt oss att handla det lilla på affären ett par meter från vår lägenhet istället!

Nu är mamma och hämtar smörgåstårta från brorsan. Ska göra ett inlägg om gårdagens fest strax! :)

Roliga skyltar finns utsatt på området. Bör haft en skylt för halkan också? ;)

För mer roliga skyltar/lappar bli medlem eller besök min grupp: http://dayviews.com/Humor-lappar/

Anemptybox, Rebax and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 26 Feb 2012, 16:49
Smörgåstårta är mums! Ska bjuda gästerna på det näst nästa helg :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Sun 26 Feb 2012, 16:51
RastaAsta  Okej, jag äter inte det :)
Sun 26 Feb 2012, 16:51
Anonymous  aha
Reply
Was written Sun 26 Feb 2012, 16:47 | Direct link Everyday  

Förälskad i min nya toasits!

Sunday 26 February 2012

Ebba och Alva lekte jag med under namngivelsedagen igår. De gjorde en häftigt frisyr på mig. Först ena delen av luggen i en liten fläta. Sedan bakade dom in den lilla flätan i en stor gjord av hela mitt hår! :D

Jag och pappa var på Ikea idag och handlade lite, fikade på ett café och till sist var vi på Jula. Där fanns massa awesome saker.. har länge velat haft ett toalettlock som är mer festligt. Fick bli denna! :)

Okej, jag älskar mitt hår idag. Tog bort flätorna flickorna gjort på mig igår och skåda resultatet efter natten!

Darksess, Jessikasblogg and 5others likes the post
Sun 26 Feb 2012, 22:38
Fin sits + fin Sarah <3
  Reply
Was written Sun 26 Feb 2012, 13:56 | Direct link Everyday  

Litet snabbt inlägg om gårdagen

Saturday 25 February 2012

Skrev inte mycket igår, var nämligen med Max hela kvällen som mötte upp mig på station i Uppsala :)

Sandra ville träffa mig för hon var hos Adrian. Men bestämde oss för att kanske ses idag istället. Får se om jag hinner för ska strax iväg till dop/namngivelse och sen ska jag packa och kolla melodifestivalen.

Jag och Max kollade klart på Paranormal activity 3. Den var fan läskig.. om vi jämför med de två andra så var denna mycket mer fysisk! Han och jag kurrade ihop oss bredvid varandra i sängen och hade kuddar/hår i vägen från ögonen. Undrar varför när man ser så bra i alla fall? xD

Drack några cider och hade extremt bra samtal med varandra. Ville inte dricka så mycket eftersom jag hade tränat innan jag åkte hit. För er som inte vet det så dricker man dagen efter eller senare under kvällen är ju passet som bortblåst. Inga muskler byggs då all energi går att rädda kroppen från giftet.

Gav honom en väska till sin tjej, hoppas hon gillar den. Gott med frulle från Subway! :)

Fina vyer från tåget. Synd att bilderna suger.. bland de vackraste solnedgångar jag skådat!

#3114966, Rebax and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 26 Feb 2012, 11:17
Vet du nån som vill köpa handväska för typ 80 kr?

My blog: http://annelif.soclog.se

Sun 26 Feb 2012, 13:41
RastaAsta  Nä...
Sun 26 Feb 2012, 16:04
Anonymous  synd
Reply
Was written Sat 25 Feb 2012, 13:41 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 25 February 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (22)

Tänt var det här!

Friday 24 February 2012

Tentan är nu gjord. Jag kunde svara på allt och förväntar mig ingen omtenta, som vanligt. Köttade på som fan med att plugga inför provet igår bara, får skylla mig själv om det skulle ha gått åt helvete. Alla känner nog igen sig att man kommer på i efterhand att man kunde svarat ännu mer utförligare och småfel får man stå ut med. Lätt att säga i efterhand när man sitter med pennan i handen och får skrivkramp. Men en sak kan jag inte med riktigt och det är när ordningsvakterna står och viskar både för sig själva och med varandra. Kan man inte hålla käften när man sitter för sig själv är det illa.. en tjej i klassen satte dom på plats genom att gå fram och fråga högt om öronproppar. Rätt så bra gjort! Skrev 8 sidor, jag känner mig nöjd.

Ska styrketräna lite innan jag sätter mig ner på tåget. Blir mött av Max och vi ska hitta på något kul, har inte bestämt oss än vad som händer och sker. Jag vet bara att jag ska käka mammas bacongryta som är himmelsk, ge henne överraskningar och dop i helgen! :D

Nästa kurs börjar på tisdag, handlar om fysisk aktivitet. Sånt är kul med kursen verkar helvetisk. Massa jobbiga uppgifter så som att intervjua företag och hålla massa lektioner i idrott. Finns inget värre att idrotta med sin klass tycker jag. Helt omotiverade känns det :(

Keep on rolling, rolling, rolling!

AKittehMonster, jjennysjoberg and 5others likes the post
Sat 25 Feb 2012, 14:19
Skönt att ha den gjord! <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Fri 24 Feb 2012, 12:09 | Direct link Skola  

Can't wait for it

Thursday 23 February 2012

Jag och Stefan klarade ut ettan tillsammans och nu har jag fått reda på att tvåan är på väg och ska släppas i september. Han och jag ägde, jag hade så bra fegteknik på sista bossen.. haha!

Jag tror tvåan blir ännu bättre men mer variation på banorna och ÄNNU mer vapen. Tyckte det var tillräckligt med ettans hundra tusentals kombinationer. Blev verkligen fast i spelet, beroendeframkallande och snygg grafik som kallas cell-shading.

#3271575, TheStoryteller and 2others likes the post
Sat 25 Feb 2012, 14:19
Längtar :D <3
  Reply
Was written Thu 23 Feb 2012, 18:38 | Direct link Tech/Internet  

Klappat och klart inför vårkänslorna

Thursday 23 February 2012

Har pluggat inför provet imorgon. Men när det blev 10 grader varmt öppnades ena fönstret och vi drog igång en vårstädning. Har fått det finare både här och där.

Precis när Stefans diplom för årets säljare var på plats och mina spekulationer om att rama in mitt diplom från massagen ringde det. Var rara Martina som ville bjussa oss på en bowlingrunda men tyvärr är vi upptagna med plugget idag. Har haft så dålig disciplin nu så det räcker. Synd men så är det :(

Nu kom Stefan hem med kinamat. Efter provet imorgon rullar jag tillbaka till Uppsala och blir mött av Max. På lördag är det namngivelsedag åt Thim och jag blir gudmor åt ett av de 5,5 barn jag är faster till. Tycker det känns extra roligt att bli gudmor åt just honom <3

#3114966, Anemptybox and 3others likes the post
Sat 25 Feb 2012, 14:21
Bra idé att sätta upp diplomet, det blev fint där.
Sat 25 Feb 2012, 22:53
RastaAsta  Nu har jag ännu en till sak jag vill hänga upp och rama in.
Reply
Was written Thu 23 Feb 2012, 17:23 | Direct link Everyday  

Super Mario äger alla spel..?

Thursday 23 February 2012

Love the pics! <3

Super Mario är nog den mest kända karaktären i ett spel. Jag är inte direkt uppväxt med honom lika nära inpå som vissa andra men jag har mycket minnen från de spelen. Men om han äger Little big planet, Bioshock och Psychonauts tror jag inte. Han får ju dessutom mycket spö av Sackboy här som ni ser :)

Alla andra spel som är illustrerat på bilderna här är väl i samma fack som Super Mario skulle jag själv säga. Vad tycker ni, är och kommer Mario alltid förbli den bästa gubben innanför er tv-ruta?

#762719, Anemptybox and 3others likes the post
Sat 25 Feb 2012, 14:22
Coola bilder!
  Reply
Was written Thu 23 Feb 2012, 14:34 | Direct link Tech/Internet  

Tankar om annat

Wednesday 22 February 2012

Kvällen blev skit och inte alls som jag hade tänkt mig. Vänder mig till bloggen för att tänka på annat...

Vända sig till det kyrkliga när det är som värst? Nä inte riktigt. Men coola "kyrkfönster" har vi här!

#1870365, #3073635 and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 23 Feb 2012, 14:02
Gillar dem med my little ponnies :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Thu 23 Feb 2012, 14:19
RastaAsta  Haha ah jag lekte alltid med dom och dinosar!
Thu 23 Feb 2012, 14:21
Anonymous  Samma här :D
Reply
Was written Wed 22 Feb 2012, 23:52 | Direct link Everyday  

Hoppas

Wednesday 22 February 2012

Nyduschad och nytvättat. Ren som en frälsare. Nu måste storstädningen dra igång i huset bara. Idag har man tränat i en timme och kan lova det kändes skönt att få lyfta skrot igen. Var ett tag sedan sist nu. Det är så roligt att se resultat på kroppen och ta tyngre vikter, och att se andra personers fellyft och rätta dom i huvudet. Jag gör allt på gymmet, tänker ju bara på min proteindrink som väntar på mig hemma... <3

"Kalle Anka satt på en planka..."

Fick en hur glad nyhet som helst idag, eller egentligen två. Den bästa nyheten är att min bästa vän Max kanske ska flytta till Gävle!!! Skulle bli SÅ glad om det går igenom.. snälla, snälla!

Det andra är en nyhet från Johan att den nyöppnade gruvan i Pajala har öppnat och söker 1000 nya arbetskrafter. Tänker på sommarjobb för mig och Stefan, mycket riksdaler kan man få där :)

Ska strax testa någon ny gryta vi fick tag på i Lidl. Hoppas det smakar bra.

TheStoryteller, fjellstroms and 6others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 21:34
Ja då får ni nog vara snabba och skicka in en anmälan

My blog: http://mashi.soclog.se

Wed 22 Feb 2012, 22:35
RastaAsta  Mm, ingen aning!
Thu 23 Feb 2012, 09:15
mashi  Jag kollade nu på morgonen och var way off igår.. det är gruvan uppe i Boliden dom ska/har öppnat igen
Reply
Was written Wed 22 Feb 2012, 20:58 | Direct link Everyday  

Jag är vaken ännu!

Wednesday 22 February 2012

Idag blir det inte lika tidigt att sätta på sig nattluvan. Stefan sover som barnet, jag avundas honom som är så duktig hela veckan att lägga sig i tid då jag var hemma i Uppsala. Jag var ju duktig en natt i alla fall och somna vid elva igår, det duger bra för mig faktiskt :P

Gud vad patetiskt det känns att bli inbjuden till gruppen "Dayviews sexigaste" och tävla om att vara snyggast och få gratis Siimii. Jag har 4 gratis kvar som jag vann på Soclogs Halloween tävling för hur länge sedan som helst, haha. Dessutom är jag inte den som tar av mig kläderna eller pushar på i onödan.. vilket nog är ett tvång tyvärr. Räcker inte att vara vacker i ansiktet oftast bara, om jag nu räknas vara det :)

Shit vad jag inte tagit tentaplugget denna gång seriöst.. provet är på fredag och jag är fullt upptagen med allt annat. Fy skäms Sarah!

Disney - när barnen sover..

Riverman92, evelindell and 10others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 09:39
Hihi <3 :D Så här duktig har jag inte varit på länge med sömnen. Du vet att du är finast! Roliga bilder =o

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 22 Feb 2012, 15:49
RastaAsta  Haha nej jag vet, congratz! Tack tack.. huvudsaken du tycker så. Haha japp lite fräcka sådär!
Reply
Was written Wed 22 Feb 2012, 00:43 | Direct link Everyday  

Kärlekens dag

Tuesday 21 February 2012

4 år och 7 månader (9 månader) idag :D <3

emmislife, Anemptybox and 11others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 09:39
Älskar diiiiiiiig <3<3<3<3<3
  Reply
Was written Tue 21 Feb 2012, 19:40 | Direct link Skönhet  

Lidl

Tuesday 21 February 2012

Kom till skolan och läraren vi hade fick problem med elektroniken innan vi skulle börja. Lektionen om genus, som visade sig precis vara som jag sa en repedition av det vi redan haft lektion om 3 gånger tidigare, började en halvtimme för sent tack vare elektroniken så inte PP:en sattes igång fast vi hade fått papper på vad som skulle dyka upp på presentationen. Rätt så dåligt val att inte välja bort PP:n då :s

Ångrade att vi gick till skolan för var inget nytt och läraren pratade så tyst så fick anstränga mig för att höra. Jättenågra var där idag och efter rasten var det så många som går att räkna på en hand.

Då gick vi till Lidl för första gången här. Allt detta köptes, mest godis och annat mums. Strumpor med halkskydd, mjuka mysiga. Lite mat och hygienprylar. Gick på 600 kronor. Svårt att gå med en ond fot och halka med kassarna. Tog en paus inne på Donken och käkade något litet.

Nu gör Stefan amerikanska pannkakor men mitt favoritmärke på smeten. Aldrig testat det, skulle behövt sirap till dom. Com hem har ringt honom 8 gånger nu utan att fått ett svar från honom eftersom vi aldrig hör eller kan svara, helt sjukt dålig timing x8. Ska kolla Filip och Fredrik nu och vänta på Top model ska börja. Sen blir det plugg, om man inte somnar? :o

#3114966, Anemptybox and 2others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 21:04
dom där äppelringarna är så underbara!
Wed 22 Feb 2012, 21:06
RastaAsta  Jag dog lite när jag smakade, suuurt och gooott! <3
Reply
Was written Tue 21 Feb 2012, 18:44 | Direct link Everyday  

Jag snorta popcornkrydda, wannabe Steve-o?

Tuesday 21 February 2012

Gick och lade mig vid elva igår. SKÖNT!

 Vi förhörde varandra och käkade popcorn med en ny krydda. Cheddar är god och det var jalapeño också men jag blev så snorig. Efter ett par popcorn snöt jag mig och harkla. Jag lyckades snorta upp skiten i näsan hela tiden!!! Stefan med men han fick inte samma dryga resultat :P

Haha här är en bild på Stefan första gången han rakade av sig håret och bad om en bild för att se resultatet. Då fick jag denna bild och tyckte han var så lik Steve-o, som jag skrev igår att han faktiskt är. Så jag googlade på Steve-o och hittade en bild på honom som var så lik Stefans. Jag frågade honom om han hade försökt imitera honom på denna bild men han blev lika chockad som jag att det hade han inte gjort.
Vem var först? Steve-o eller Stefan? ;)

Igår sa jag till Stefan att fan vad lik du är Steve-o emellanåt, vissa stunder bara. Stefan svarar med att garva sådär speciellt som bara Steve-o gör så jag asgarvade som bara den. Han lät så lik, så skulle han försöka göra igen men då gick det inte.. tänk att han satte det på första försöket, så lyckat! xD

Anemptybox, emmislife and 5others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 09:41
Haha, roligt att jag fick till skrattet :P :D
Wed 22 Feb 2012, 15:49
RastaAsta  HAHAHAHA!
Reply
Was written Tue 21 Feb 2012, 12:16 | Direct link Entertainment  

Nu var det klippt...

Monday 20 February 2012

Fick ett sms av gubben som ville raka av sig kalufsen på huvudet och undrade om han fick. Så lite spontant idag så drog vi dig på hemvägen för en drop in tid. Där på bild sitter Stefan med munkfrilla xD

Åt mat ute, tog lax med pommes <3

Resultat av sitt besök hos frisören :) Min alldeles egna Steve-o! :D

Höll ju på att inte komma till Gävle. Gick ut i god tid med tung väska till bussen. Mycket bättre tid än vanligt. Vänta och vänta men ingen buss kom, fler stod och väntade. Var på bussen fem över fast den skulle komma tio i. Tåget från station skulle gå tjugo över så stressigt blev det minsann. Inte så lätt att springa i halkan heller och inte bara på grunda av väskan. När jag sprang upp för trapporna så såg jag tåget rulla in på perrongen. Upptåget stannar ju inte kvar mer än 2 minuter så jag kom i perfekt tid, nästan för perfekt.

onciiblomstrand, Anemptybox and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 21 Feb 2012, 12:27
hu många läsare har du per dag?
Tue 21 Feb 2012, 17:16
RastaAsta  Hej Anonym. Det är olika och beror på antal klick eller antal olika ip-adresser du undrar över.
Reply
Was written Mon 20 Feb 2012, 20:01 | Direct link Everyday  

Jag ser tv-spel i verkligheten

Monday 20 February 2012

Beep-beep <3

#3271575, evelindell and 9others likes the post
Was written Mon 20 Feb 2012, 10:22 | Direct link Photo  

Nalle Puh och hans vänner går på medicin

Monday 20 February 2012

polos, Psychedeliq and 8others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 09:42
Haha, sant ju!
Wed 22 Feb 2012, 15:50
RastaAsta  Ja, doktorn ljuger aldrig!
Reply
Was written Mon 20 Feb 2012, 00:47 | Direct link Entertainment  

En bloggares hopp

Monday 20 February 2012

Blivit perioder då jag inte hunnit med bloggen. Det är tråkigt, fått en sak bekräftad under stresslektionerna - att skriva får en att koppla av från stressen. För det andra gillar jag bilder som jag kan dela med mig här. Det sociala kretsarna är något som är a och o med bloggandet, socialt är för mig överhuvudtaget a och o. Jag tackar de bästa läsarna som inte lämnar mig, utan fortsätter sprida sina roliga och vänskapliga kommentarer hos mig, även om jag har tagit en liten paus på grund av studier eller av någon annan anledning.

Ligger på plats 13, närmare 1100 personer har vistats på min blogg idag, jag har klättrat in till första sidan igen.. där jag hör hemma sedan lång tid tillbaka. 171 personer bevakar min blogg. Är så glad att folk uppskattar mina skriverier och min personlighet. Självklart tänds en extra gnista inom en framför tangentbordet när det plötsligt ser ut såhär!

Tack, ha en trevlig veckostart. Jag ska försöka ha det i alla fall! :)

Anemptybox, MelieEriksson and 3others likes the post
Wed 22 Feb 2012, 09:42
Bästa bloggen! <3
Wed 22 Feb 2012, 15:50
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 20 Feb 2012, 00:02 | Direct link Everyday  

En dag som blev annorlunda än planerat

Sunday 19 February 2012

Hade planerat att promenera idag och fick välja vart. Kolonin att mata fåglar och vilket ställe vi skulle handla på. Var otroligt mycket slask ute så vi struntade i kollan och jag valde att gå till Gränby Centrum. Fick lite ont i magen innan vi skulle precis dra men kanske var jag bara hungrig, åt massa men blev inte bättre. När vi var framme hade jag skitont i magen och ställde mig efter en tant i bankautomaten. HON VAR SEGASTE KÄRRINGEN I VÄRLDEN. Alltså shit vad jag tyckte det var typiskt att hamna bakom en sån när man känner sig knivhuggen i buken. Hon bara stod där och ryckte på axlarna och sucka för sig själv. Jag stod där och suckade och önskade jag kunde få vissa organ utopererade från mitt inre.. sedan valde vi att gå till den andra automaten som var ny och fräsch.

Orkade mig in på Kicks för att köpa mascara och så in en snabbis i mataffären och handla jäktigt det vi behövde. Funderade starkt på att ta en taxi hem men jag gick hem ändå. Önskade vi kunnat gått i några affärer när jag äntligen fick komma dit igen :( Orkade ingen tacos, orkade knappt ligga i sängen efter treon. Lucifer kände av mina smärtor och lade sig bredvid min mage som en värmedyna <3

Nu har jag fått i mig tacos, mobilen fungerar bättre och tack vad söta ni som hjälpt mig är. Underbara! :)

Mamma lade sig vid mig och högläste/diskuterade inför kommande tenta, uppskattat. Nu ska vi se kontoret som vi båda aldrig tidigare sett. Undrar om det är roligt?

Hann med att köpa en söt dryck med Hello Kitty!

Bra information fick man också!

#3088712, SweetAndCrazy and 5others likes the post
Was written Sun 19 Feb 2012, 20:45 | Direct link Everyday  

Behöver hjälp med min telefon

Sunday 19 February 2012

Jag har en Xperia och har jättedåligt med utrymme kvar. Mitt minneskort är långt ifrån fullt men ändå kan jag inte ladda ner uppdateringar eller nya saker mer nu. Brukar flytta saker till SD-kort (antar de är kortet man fick med och inte telefonutrymmet?) men har inget nytt att flytta över. Vissa saker man laddar ner går inte att flytta över till SD-kortet och behålls på telefonutrymmet. Så finns det massa saker jag inte vill ha kvar på mobilen fast inte går att få bort. Vissa saker vet jag inte ens vad det är. Kan någon vara till hjälp?

emmislife, Anemptybox and 3others likes the post
Sun 19 Feb 2012, 16:37
Rensa cache-minnet!!!!!!!! Det ska du alltid göra. det segar ner telefonen otroligt mycket och tar oerhört mycket onödig plats. finns en superbra app som går att ladda ner som heter App Cache Cleaner på Android Market.

My blog: http://theperfectlife.soclog.se

Sun 19 Feb 2012, 16:37
theperfectlife  Brukar rensa det en gång om dagen typ.
Sun 19 Feb 2012, 20:22
RastaAsta  Har tänkt på det men är osäker på vad som händer efter man gjort det, kommer några sparingar försvinna eller något annat negativt? Antar det bara segar vid start av app istället för hela tiden på telefonen om jag tänker efter så är ju det bättre. Laddar ner programet nu, tack som fan för svar! :)
Mon 20 Feb 2012, 11:33
theperfectlife  Nej, ingenting försvinner. Rensar bara cache-minnet som segar ner telefonen.
Reply
Was written Sun 19 Feb 2012, 16:03 | Direct link Tech/Internet  

Mina gifar är inte längre synliga

Sunday 19 February 2012

Roliga gif bilder har jag samlat till min Photobucket och har snabbt blivit ganska populära. Så mina gifbilder kommer inte vara synliga något mer, eller bara under en kort stund. Så ser ni skylten med "Look who's popular"så vet ni nu varför. Känns roligt att det går bra för mina bilder men vill ju visa upp dom ordentligt i bloggen som är själva huvudpoängen... lite blandade känslor nu då!

Anemptybox likes the post
Sun 19 Feb 2012, 18:56
Många roliga gifar :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 19 Feb 2012, 20:17
RastaAsta  Fler har jag på lager :) <3
Reply
Was written Sun 19 Feb 2012, 14:47 | Direct link Tech/Internet  

God natt.gif

Sunday 19 February 2012

Jag springer och springer men endå hinner jag inte med vardagen...

Fått min första bevakare på Photobucket (och massa klickar på mina bilder!!) som är stället där de flesta av mina gif's kommer ifrån :)

Edit: Nu kan man inte ens se mina bilder så värst länge innan skylten som här säger "Look who's popular" dyker upp.. Ska jag skratta eller gråta? xD

SweetAndCrazy, Anemptybox and 2others likes the post
Sun 19 Feb 2012, 18:57
Du får använda en annan sida kanske? Tror jag använde någon som hette imageshack förut. :P
Sun 19 Feb 2012, 20:17
RastaAsta  Kan man ladda upp + länka vidare så som på bloggen där?
Mon 20 Feb 2012, 00:34
RastaAsta  Den verkar inte kunna spela upp .gif filer.
Reply
Was written Sun 19 Feb 2012, 03:07 | Direct link Entertainment  

Melodifestivalen är skit

Sunday 19 February 2012

Sista gången han fick ligga där var idag.. och spanandet på mig, vakandes när jag sover är också det över. Hyllan tog min broder beslag på igår. Knappt använt den :(

Älskade liggstil.

Mamma och jag kollade melodifestivalen, gjorde ni det? SÄMSTA OMGÅNGEN JAG VARIT MED OM I MITT LIV. Den där solbrända författaren sjön inte ens, han diktade lite, inte ens rappa.. ännu sämre, han kommenterade kvinnan som sjöng med en enda mening - repeterande. Tondöv ful gubbe. Hur kunde de där SOLBRÄNDA gubben gå vidare som inte ens sjöng? Jo, svenskar är ju bleka och saknar solen.. de fick väl helt enkelt sommarkänslor av mannen och ville ha honom. Någon annan anledning kan jag nog inte komma på :)


Mamma och jag bollade med tre bollar hon fått idag i present och fan vad duktiga vi var. Hon blev så paff när hon såg min fångteknik som enligt henne, bollexperten själv var otroligt avancerad och snygg!

Anemptybox and MichelleAdele likes the post
Sun 19 Feb 2012, 18:58
Haha, vad fult att han gick vidare i så fall, men vad kan man förvänta sig av den showen.. Du är fan finast <3
Sun 19 Feb 2012, 20:18
RastaAsta  Exakt.. du skulle ASGARVAT! Tack som fan.. vill ha en kram <3
Reply
Was written Sun 19 Feb 2012, 01:39 | Direct link Film/TV-serier  

Min kalaslördag

Saturday 18 February 2012

Först kom min ena bror med hans sambo och två döttrar. Mamma fick ljus, choklad och en bok.

Kortet hon fick av dom var ett hemmabygga av tjejerna, när andra brodern anlände med hans tjej och tre grabbar hade dom gjort ett kort till presenterna som var vin och choklad. Båda hade gjort ett kort med mamma på framsidan, olika kort men ack så identiska bilder på henne. Samma kläder och sjal. HAHA!!

Sen kom sista broder, ensam, Kenny. Jag har agerat barnvakt. Satt med Thim som ni ser i knät i en halvtimme medan de andra ungarna lekte på golvet med sin farmor, min mamma. Thim ska jag bli gudmor till nästa helg så ville ta upp mobilen och få lite bilder på oss när vi ändå hade chansen. Världens sötaste kille, eller hur? :)

Jag och Ebba spelade på deras 3D nintendo DS, Super Mario medan de andra drog ut och åkte pulka :D Hade också en konsert med mitt keyboard och gitarr, hahaha!

Alva och Emil lekte med mina leksaker, "YEAAAAAAH" - Alva.

Lekstuga i mitt rum som för tillfället är extremt tråkigt och dåligt anpassat för barn. Flyttlådor överallt!

Sen drog dom hem och vi gick vidare till Lill-Anna som bjöd på cider och choklad. Vi gav henne blomman som jag visade att jag gjort ihop igår kväll. Sen fick hon en bild på mamma och mig jag kopierat ut med vår nya laserskrivare. Hjälpte tidigare pappa att mecka ihop den och installerade :)

Ser ni spöket bredvid Lill-Anna? Tror det är hennes bortgågne man :)

Denna dam är snart 90 år men är riktigt klar i huvudet. Mysig tant med många pikar att komma med!

Naw, hur söt som helst! :) Vi fick 200 kronor av henne för att köpa mat på Donken. Tog hem maten till pappa som även han var hungrig. Mamma och jag hade skitroligt i kön på Donken. Var ju massa jävla utklädda ungdomar som var emo/anime gubbar typ. Kom en jävla hare hela tiden framför oss och mamma vräkte ut sig en kommentar om henne som fick mig att asgarva. Och så vidare xD

Gav tant Lill-Anna en till kram, fick ett timglas av henne som är över 30 år gammalt. Märkte på henne att det inte var det enklaste att ge bort den och det berör ju mig så extremt.. :)

Anemptybox, TheStoryteller and 2others likes the post
Sun 19 Feb 2012, 18:59
Ser ut som Thim trivdes i ditt knä :D Fint timglas!
Sun 19 Feb 2012, 20:25
RastaAsta  Thimglas ^^ Ja det gjorde han, trodde inte det :o
Wed 22 Feb 2012, 09:37
Anemptybox  Haha ^^
Reply
Was written Sat 18 Feb 2012, 23:52 | Direct link Everyday  

Min kalaslördag - outfit och frisyr

Saturday 18 February 2012

Min klädsel för idag var en klänning jag bara använt en gång tidigare med mörka jeansleggins.

Helt oredigerade och tråkiga bilder, ursäkta ursäkta. Skiftade med att ha håret utfällt och...

En tofs med allt hår över till ena sidan. Blev en liten luggliknande frisyr som jag kom på en gång på gymmet. Haha, har tyvärr inga bra bilder på det men är faktiskt skitsnyggt :)

Anemptybox, SweetAndCrazy and 10others likes the post
Sat 18 Feb 2012, 20:11
Helvetes jävlar vad snygg du är <3 :O!!!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 18 Feb 2012, 21:20
RastaAsta  Tack darling <3!!!
Reply
Was written Sat 18 Feb 2012, 20:02 | Direct link Skönhet  

God natt.gif

Saturday 18 February 2012

Voldemort

Oh yeah, vill man bli flint får man ta och köpa det här då! :D

Riverman92, #3073635 and 6others likes the post
Was written Sat 18 Feb 2012, 03:27 | Direct link Entertainment  

Vad ska jag göra nu?

Saturday 18 February 2012

Pluggat till tentan har jag varit riktigt dålig på så jag tänkte kolla på det, hade ju gjort en bra deal med Stefan att kolla på det ett par minuter per dag. Något annat jag inte hållit är att jag ska ta hantlarna och "gymma" med på bara 5 kilo. Så jag ska göra båda de två nu innan jag sover, ska upp i tidig imorgon så lär sova snart. Kanske hinner med att packa lite i en av alla 10 stycken flyttlådor som står inne på mitt rum..

Får inte glömma att pappa behöver min IT-hjälp, måste hinna med det också. Fixa hans Facebook och så installera en skrivare :)

Inte för att skryta men jag är expert på att göra fiffiga grimaser :)

SweetAndCrazy, #3114966 and 1others likes the post
Sat 18 Feb 2012, 16:13
Duktig och fin <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 18 Feb 2012, 19:24
RastaAsta  Tack tack tack! <3
Reply
Was written Sat 18 Feb 2012, 01:23 | Direct link Everyday  

Kärleksdag

Saturday 18 February 2012

Fick en liten försenad alla hjärtans dag present av mamma :)

Brodern bjöd mig på en restaurang som jag käkat tidigare på i Gävle, denna i Uppsala bara ett par meter från mitt hus hade jag aldrig varit på eftersom det var ganska nyöppnat :)

Mamma hade köpt Subway macka som jag ska spara tills imorgon då de andra ska käka smörgåstårta. På kvällen blir det nog tacos, efter vi haft kalaset och varit till Lill-anna, mammas faster.

Födelsedags"barnet" för idag, hurra hurra! Stora festen kommer imorgon, jag blir officiell barnvakt ;)

Jag och mamma hjälptes åt att göra denna blombukett åt hennes faster som en alla hjärtans dag present.

Laxfärgade rosor, glitter, rött snöre och så en grillpinne med ett hjärtkort. Känner mig stolt som gjort den! :P

SweetAndCrazy, TheStoryteller and 3others likes the post
Sat 18 Feb 2012, 16:14
Riktigt fint du hade gjort <3
Sat 18 Feb 2012, 19:25
RastaAsta  Hon blev glad och gav mig en kram men jag var för blöt så det gillade hon inte xD
Reply
Was written Sat 18 Feb 2012, 00:33 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 18 February 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (16)

Tjo och tjing!

Friday 17 February 2012

Hallelåja alla gamla kära läsare och er nya! :D

Måste rekommendera en riktigt bra svensk serie som tar oss in i underjorden, Stockholms tunnelbanor. Programmet heter Tunnelbanan och sakerna som händer är på riktigt. Hemska saker sker där nere, många tänker inte på allt de hemska och vilka slödder som vandrar där. Riktigt obehagligt folk får man se i programmet, snygga och snälla väktare som bara vill hjälpa till. Många kastar skit på väktarna, vilket man i detta program får full förståelse inte är accepterat gentemot vilket guldjobb de utövar varje dag.

Gå in på kanal 5 och sök efter Tunnelbanan så kan jag lova er spännande underhållning. Har precis sett alla 4 utlagda avsnitt med mamma som båda två är mycket beroende och vill se mer.. ;)

Jag har en dröm om en värld utan krig, där vi lever tillsammans i fred - hand i hand!

Anemptybox likes the post
Sat 18 Feb 2012, 16:14
Låter som ett intressant program :)
Sat 18 Feb 2012, 19:25
RastaAsta  Förjävla bra!
Reply
Was written Fri 17 Feb 2012, 23:35 | Direct link Film/TV-serier  

Min fina

Friday 17 February 2012

Lucifer, oh Lucifer..

TheStoryteller, #3073635 and 6others likes the post
Sat 18 Feb 2012, 16:15
Vilken stor gäsp :D
Sat 18 Feb 2012, 19:25
RastaAsta  Jaaa.. så får inte du göra med din käke :O
Reply
Was written Fri 17 Feb 2012, 20:07 | Direct link Djur  

Hurra, hurra, hurra!

Friday 17 February 2012

Igår handlade jag mat med mamma och Kenny, var till Gunnars och köpte kattmat, en leksak, godis och en kam till Lucifer. Han verkade gilla kammen rätt mycket och mycket hår trillade efter bara ett par drag. Sen fikade vi med efterlängtad tårta. Knastrar som fan i munnen och tror jag fått i mig glas. När jag tar ut alla små tusen krossade bitar ur munnen upptäcker jag att det var äggskal jag satt och tugga på.. så vi fick kasta halva tårtan. Jag åt upp alla hallon först bara ;)

Kvällen fortsatte med massage och bänkad framför datorn med mamma. Lyssnade på svenska bra låtar, Freddie Wadling som vi sett live på konserten "Blodsband". Kollade på Får vi följa med?, Tunnelbanan och Outsiders, bra alltihop! :) Nu har jag kollat på hela modelljakten. De var i samma avsnitt i Uppsala och Gävle. Jag kanske borde varit där och gett ett försök?

Så ser han ut.. låt er inte luras, han har Sveriges bästa rockröst. LYSSNA!!!!!!:

Ships

I'm the walrus

Jag är monstret

Aldrig mera krig

The freaks

Walk

Lyssnade även på Di leva som har förmågan att hypnotisera med musiken.

IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE MAMMA SOM ÄR BÄST I VÄRLDEN ÅR. Kan ni gissa hur många år hon är nu?

#3114966, Anemptybox and 3others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:08
Låter som en riktigt bra dag förumtom äggskalen! :( Grattis till svärmor!

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Fri 17 Feb 2012, 02:41 | Direct link Everyday  

Memes IRL

Thursday 16 February 2012

Vilken är din favorit meme?
1
17%
2
33%
3
17%
4
17%
5
0%
6
17%
6 personer har röstat
Opraktisk and Anemptybox likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:09
2, för det är jag utan dig ;_; <3
Fri 17 Feb 2012, 19:52
RastaAsta  Haha aw jag med :( <3
Reply
Was written Thu 16 Feb 2012, 21:24 | Direct link Entertainment  

Djurliv filmat av mig

Thursday 16 February 2012

Min älskade pratglada katt. Var inte orolig han skadade sig, snarare jag som fick mest ont. Det är sådär han alltid pratar. Coonisar gillar att snacka, därför gillar jag dom bland annat så mycket! :)

En unik fågel med en massa olika ljud (kvitter), låter fantastiskt så var tvungen att filma in det :)

Jag lovade för ganska länge sedan att lägga upp videon på Degun. Sötisar <3

Psychedeliq, Riverman92 and 2others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:12
Söta videos, desperat degun.
  Reply
Was written Thu 16 Feb 2012, 18:15 | Direct link Djur  

Och så lite glädje

Thursday 16 February 2012

Glad att jag hann se Stefans reaktion innan jag åkte till Uppsala. Hans alla hjärtans dags present skulle kommit om en vecka egentligen. Han blev glad och efter dagens sorgbesked var detta muntert.

Kepsen var gratis precis som tröjan. Frakten gick på 111 kr. Bilden togs på vår förlovningsdag förra året.

Fick en till muntert brev idag, Stefan fick tid hos käkspecialisten äntligen. Med egen erfarenhet så vet jag hur jobbig en mun kan vara.

Haha på tungan <3 Lucifer blev glad att se mig igen. Han la sig i en låda :D

Haha :) Han har varit hängig idag.. hoppas han bara är trött så det inte är något allvarligt <3

Han blev så glad så han lade sig på min väska för den luktade Sarah <3

Världens godaste tårta <3

Kom hem och skrek: Hallå i stugan!
Mamma hörde inte att vi kom in för hon prata i telefon. Men hörde mig. Annars skulle mamma gått ut i hallen medan pappa hade tänkt lägga tårtan han hade gömt i sitt rum på köksbordet. Så idén sprack eftersom vi inte hade planerat det så bra innan :P

Mamma blev glad och chockad att hennes två barn befann sig i lägenheten helt plötsligt ;)

Presenterna.

Från mig, en ljusstake som passade henne bra :)

Kortet till mammsen!

Hon bestämde sig för att öppna paketen med en gång och ville inte vänta tills fredag. Hon fick lyxpralinerna från Stefan som jag tog bild på tidigare.

Mamma fick en rolig tröja av pappa som han beställde på samma sida som jag till Stefan :)

Mamma blev överraskad och glad som vi planerat! :D Älskar överraskningar, gör inte ni?

Rebax, Riverman92 and 4others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:12
Riktigt rolig överraskning! :D Tårtan såg god ut, synd med äggskalen bara. Jag vill också lägga mig på din väska <3
  Reply
Was written Thu 16 Feb 2012, 01:37 | Direct link Everyday  

När plötsligt inte ett barn finns mer...

Wednesday 15 February 2012

Idag var ingen lätt dag i skolan...

Inga pengar på mobilen så kunde inte få tag i Stefan, som tur var ringde han precis när jag satte foten i skolan. Hade ingen aning om var vi skulle vara. Hittade en tjej i klassen med det samma så vi slog följe.

Efter rasten gick jag som hastigast in på Dayviews för att kolla in läget. Hjärtat stannade i ett par sekunder när jag läste vad som hänt. Ville inte tro det var sant. Trodde inte det var sant. Gav Stefan mobilen och tog av mig glasögonen för att knipa med fingrarna under ögonen så tårarna inte skulle falla. Fick så ont i hjärtat. Klumpen i halsen blev större..

En god internetvän till mig har precis fått hennes barn, 3 veckor sedan ungefär. Världens sötaste pojke. Hon har varit så lycklig och hon har all anledning att få vara det, äntligen något positivt i en så söt tjejs liv. Hon är värd allt det bästa, tjejen är totalt genuin och är alltid så söt mot mig. Jag gillar henne mycket!

Jag tappade koncentrationen resten av lektionen och ritade teckningen ni får se här i inlägget. Ja, hennes söte prins finns inte mer. Plötsligt spädbarnsdöd. Jag har tänkt på henne hela dagen, vi har aldrig mötts men sånt här är alltid tragiskt. Framförallt när det händer en så underbar person som henne. Jag är så fruktansvärt känslig för när barn och djur far illa. Gråter så fort tecknade djur av alla slag skiljs åt sina föräldrar eller dör ifrån dom.

Inget kan man göra, inga kloka ord kan jag finna. Jag skänker all min kärlek och hopp till min vän, hennes familj och anhöriga som drabbats lika hårt. En moders kärlek är stark, jag kan relatera väl utan att ha några egna barn. En ung och starkt tjej, tänker på dig <3


R.I.P vackra pojke.

Opraktisk, evelindell and 5others dislikes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:13
Was written Wed 15 Feb 2012, 23:27 | Direct link Everyday  

Jag fick världens längsta kebab!

Wednesday 15 February 2012

Igår natt gjorde jag och Stefan en liten utbyteshandel. Som resultat av det drog han ner till stan klockan halv fyra på natten för att handla nattmål till oss som hade ätit taskigt. Men tyvärr var Donken stängd så han fick gå tillbaka. Gå över en gata och vips vara på den nyöppnade grillköket gatan över från vårt hus. Lite drygt att inte gubben gick dit på en gång, vilket vi hade funderat över. Stackarn <3

Testade kebaben, kebaben var inte så god.. pommesen var MMMM <3 Men titta längden på kebabköttet..?! :o

Opraktisk, Flywings and 7others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:13
Hahaha åt båda bilderna <3
  Reply
Was written Wed 15 Feb 2012, 12:15 | Direct link Food  

God natt.gif

Wednesday 15 February 2012

Box kitten

"Wtf..?" "Lol!"

#1967668, ColorKlick and 6others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:14
Spydig liten krabat!
  Reply
Was written Wed 15 Feb 2012, 00:37 | Direct link Entertainment  

Överraskningar!

Tuesday 14 February 2012

Juste, fick ett fint kort från mammas gamla faster på över 80 år, "puss och kram" är något viktigt för oss att skriva och säga via kort och telefonsamtal :)

Imorgon tror jag det kommer bli en intressant föreläsning om sömn, stress och matvanor. Efter det ska jag ta mitt pick och pack och bege mig mot Uppsala. Brorsan ska möta mig och tillsammans ska vi hem till oss där pappa köpte en tårta. Ska fira mammas om fyller år i helgen och tjuvstarta.

Tror ni hon blir glad när jag kommer utan att ha sagt något?

mashi, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Tue 14 Feb 2012, 23:46 | Direct link Everyday  

Modet fortsätter

Tuesday 14 February 2012

Nu är Top model slut för denna vecka, fortsätter med två avsnitt Project runway.

Hon som åkte ut från Top model, åkte ut med sitt fula leende och extremt höga självförtroende. En sak har jag alltid undrat, varför har de personer med överdrivet höga självförtroende alltid så sämst och dryga personer? Hon exempelvis är lika fail som mannen på bilden. Haha!

Bortskämda småflickor.. Usch!

Rebax, ColorKlick and 3others likes the post
Wed 15 Feb 2012, 12:19
Shit :O Vilken bild! Auch! Väntar fortfarande på att avsnittet ska komma upp på ViaPlay så jag kan se det. Vill se!
Wed 15 Feb 2012, 15:15
Darksess  Gud vad skönt att hon åkte! Var så trött på henne. Inte ett dugg förvånad över hennes beteende, hon verkar ju inte riktigt förstå hur man ska bete sig.
Wed 15 Feb 2012, 22:48
RastaAsta  Nä efter varje plåtning som hon inte vann: Asså jag var ju bäst av alla och gjorde mycket bättre ifrån mig, egentligen vann ju jag!

Snacka om dum man är ifall man har sån uppfattning om något så uppenbart inte är det samma hon säger!
Reply
Was written Tue 14 Feb 2012, 21:05 | Direct link Entertainment  

Min hjärtliga dag

Tuesday 14 February 2012

Vi gick på en promenad som tog oss iväg till Erikshjälpen där Stefan aldrig varit. Han tyckte som vanligt att det inte var så roande att gå runt i affärer så han satt mest ner och softa i sofforna medan jag traskade runt och fann detta..

En jätteskönt ballongkjol. Säkert fint till sommaren, om jag lyckas matcha med något jag har i min enorma garderob. Blev lurade på 10 kronor men 45 kronor är inte så mycket att jämra över!

Kolla massa söta nallar med kärleksbudskap. Så frågar killen om jag vill ha en, tycker det jag fått räcker men var länge sedan jag fick en mjukisdjur. Söt var han va?

Vi blev lyckliga att hitta en Masken film till vår samling. Nu har vi 3 stycken, skön serie man minnas som liten!

När vi kom ut från second hand butiken efter traskat runt där i nästan 2 timmar var det storm ute och hade något obehagligt i ögat. Bussen håller på att åka ett par meter från oss och Stefan sticker upp ett finger åt bussen och fixar vrålåk ner till stan så vi får mindre bit att gå, haha. Redigt åk må jag säga ;)

Inväntar Sveriges top model som börjar om en kvart. Tror en fjant kommer grina över att behöva färga håret rött. I så fall säger jag WTF? Rött som är en jättefin färg :S

SweetAndCrazy, #3088712 and 6others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:15
Jag var trött :( fina grejer <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

Fri 17 Feb 2012, 19:53
RastaAsta  Synd att du alltid är de :/
Reply
Was written Tue 14 Feb 2012, 19:47 | Direct link Everyday  

God natt.gif

Tuesday 14 February 2012

WTF?

Klura på den där ni. Varning för snurrigt huvud!

Anemptybox, ColorKlick and 6others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:15
Jävligt rolig bild :P
Fri 17 Feb 2012, 19:53
RastaAsta  Den är sjuk xD
Reply
Was written Tue 14 Feb 2012, 02:24 | Direct link Entertainment  

Adventures time, min nya favoritserie

Monday 13 February 2012

Igår såg jag på ett par avsnitt och föll pladask av förälskelse till serien Adventures time. Vi har alla avsnitt på engelska och jag vill verkligen rekommendera det här. Denna kille är en liten hjälte i deras sockersöta stad där massa bakelser bor i. Han får uppdrag av prinsessan i staden och tillsammans med den sköna hunden åker de iväg på äventyr. Denna serie är bara ett par år gammal.

Coola personer som gillar Svampbob, Grim Fandango, Neverhood, Salad fingers (och andra serien skaparen ligger bakom) och Katamari kommer nog gilla stilen på denna serie. Jag tänker på de nämnda serierna av tv-serie och spel-serie när jag ser avsnitten. Om du gillar sjuk humor och tål skämt som kan vara lätt sexuell anspråksfulla, sköna ansiktes och kroppsuttryck så MÅSTE du se det här för kan lova ni inte blir besvikna!

Första avsnittet handlar om zombies och bakverk, andra om en jättesöt liten elefant som är hur skön som helst och ett annat handlade om en söt liten sak som hade kommit bort från sin mamma... det avsnittet var även det sjukt och min favorit bland de jag hunnit sett! Måste efter jag sett Filip och Fredrik se mer :D

Kanske blir mer frestande att se lite gif från serien så ni förstår vad jag menar?

Se till att ladda ner den på engelska, tror svenska språket kan förstöra skämten stundvis :)

#544725, #1870365 and 2others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:17
Was written Mon 13 Feb 2012, 21:29 | Direct link Film/TV-serier  

Alla

Monday 13 February 2012

Fick en liten chokladbit med 4 olika smaker, 10 kronor. Den var suverän. Choklad är verkligen livet!

Köpte tryffel åt oss själva med kexbitar i. Åt mamma som fyller år i helgen köpte vi med blåbär i :)

Fick en dyr liten ask med godbitar av han. Över 200 kronor kostade den men är nog det värt. TACK <3

Skulle nu ta en välförtjänt och efterlängtad proteindrink men mjölken är slut. Nu är det bara att klä på sig igen och dra till affären.. panta en stor kasse flaskor med och plocka med tvätten. Hej å hå!

Anemptybox, #3131839 and 3others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:17
<333333333
  Reply
Was written Mon 13 Feb 2012, 17:52 | Direct link Food  

Jag vill slicka..

Monday 13 February 2012

Det vill du också.

Ga-ga. Nu drar jag iväg för ett pass på gymmet, sedan hem och tvätta tvätten. Tur jag fått en helkroppsmassage nu efter maten av Stefan. Tack prinsen min! :*

Anemptybox, Riverman92 and 6others likes the post
Fri 17 Feb 2012, 07:17
Varsågod :* <3
  Reply
Was written Mon 13 Feb 2012, 14:31 | Direct link Food  

Fille och Fredde

Monday 13 February 2012

Har fått skapligt många bevakare på få antal dagar. Varmt välkomna <3

Kollade just på Filip och Fredriks nya program "Får vi följa med?" Dom var i Gävle och Hofors. HAHA Hofors!! Lilla hålan, hur hamna dom där egentligen?! xD Stefan kände igen en man såg och hans kompis går i den skolan de var på. ÄLSKAR dom två och är glad att få se dom på riktigt snart igen <3 Nästa avsnitt är imorgon och jag ser fram emot att se om dessa program med min mamma som också gillar dom :)

"Sitt fint!"

#3088712, Riverman92 and 2others likes the post
Mon 13 Feb 2012, 14:32
Haha söt :D

My blog: http://darksess.com

Mon 13 Feb 2012, 14:32
RastaAsta  Egendomlig katt på trappa var det här :D
Reply
Was written Mon 13 Feb 2012, 00:36 | Direct link Film/TV-serier  

Valbo

Sunday 12 February 2012

Uträttade ärenden i stan och sedan i ett strålande solsken bar vi oss av med buss till Valbo köpcentrum. På vägen dit ringde Martina som precis fått körkort och frågade om vi ville ha skjuts hem sen, självklart sa vi då!

Gick runt på alla möjliga affärer och det var billigt i varje vrå i princip. Åt på Ikea samt fika. Köpte med mig macka hem som jag åt till middag från Subway. Det är bara i Valbo i Gävle dom har Subway numera. Kim tyckte vi skulle strunta i att handla där eftersom dom en gång la på ruttna grönsaker. Haha, grönsakerna såg gröna ut idag. Martina var duktig på att köra och det blev en premiärtur med henne för mig och Stefan. Har bara åkt med henne en gång fast då var hon utan körkortet så det räknas inte riktigt ;)

Nu ska jag visa vad jag handlade. Tre par fejktöjörhängen för 80 kronor styck. Fanns två varianter till :*

Tripp, trapp, trull <3

Besök på apotek och fick dyra tuggummin gratis på köpet. Två olika color på tillfälligt besök i hyllan. Ena med lime och den andra kallas energy. Antar man får mer koffein av den?

Köpte två benvärmare för totalt 20 kronor för båda, Martina fick välja en när vi träffades så fick hon ta den. Söta och tunna strumpor för 10 kronor, bara för att. Allt köpt från Gina utom Kallingarna för 30 kronor.

Nämen titta, en hattifnatt har vi här. Hatten från Gina kostade hela 20 kronor ;) Fint till sommaren!

#3114966, Anemptybox and 3others likes the post
Sun 12 Feb 2012, 22:19
Mycket fina grejer där <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Sun 12 Feb 2012, 20:17 | Direct link Fashion  

Roliga lappar/skyltar!

Sunday 12 February 2012

Nu har jag skapat min fjärde grupp på Dayviews. Denna handlar om roliga lappar och skyltar. Det kan vara arga lappar från en granne eller skyltar ute på stan. Roliga felskrivningar är inte heller dumt. Den är alldeles nyskapad och har inga medlemmar än så länge, bli gärna medlem. Kommer skicka inbjudningar till vissa sötisar här. Skulle vara roligt som fan om denna grupp blev stor också, så man får sig ett par skratt :)

Bli medlem här!

#3088712, sofiasblogg and 5others likes the post
Sun 12 Feb 2012, 22:20
Bra varierade grupper :D
Mon 13 Feb 2012, 00:28
RastaAsta  Tack tack :)
Reply
Was written Sun 12 Feb 2012, 18:17 | Direct link Entertainment  

Not scared yet?

Sunday 12 February 2012

Scared man

Haha stackars killen. Blir nog dyrt att sätta in nytt fönster, trasigt i ett rymmande ifrån sin dator ;)

polos, Riverman92 and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 12 Feb 2012, 20:31
Vilka coolingar på översta bilden. Men du Rastaasta, när ska du och jag ha en privat soclogträff här i Gävle då? :P

My blog: http://misspheno.soclog.se

Mon 13 Feb 2012, 18:21
Anonymous  :D Men hör av dig när du är tillbaka från Uppsala då så kan vi ta den där läsken ;)
Mon 13 Feb 2012, 18:22
RastaAsta  Yeah ;)
Reply
Was written Sun 12 Feb 2012, 17:05 | Direct link Entertainment  

Får se Filip och Fredrik igen!

Sunday 12 February 2012

Hade svårt att somna igår för blev först orolig över en sak som jag ska ta itu med imorgon, inget jag vill skriva om i bloggen. Sen så var det något jävla puckat gäng som gapade i en timme utanför så somnade kanske runt 5-6 tiden. Vaknade av telefonen ringde, det var kompisen Stefan som jag träffat en gång som ringde och ville berätta han hittat en projektor till våra gamla filmer vi hittade hemma. Sen ringdes det igen och då var det svärfar som hade roliga nyheter igen. Han ska bjuda oss och Stefans familj på en show om Gävle med Filip och Fredrik.. mina stora idoler!! Blev så glad när jag nyvaken hörde det :)

Där håller Fredrik i min bok. Det var en spontan träff med dom, blev så jävla lycklig! :D

Dagen har bara varit lugn och skön. Hade tänkt städat men jag hann inte, tiden bara flyger iväg.. diskhögen är stor nu! Ska först och främst till Valbo och härja. Var länge sedan sist och vi har inte varit där särskilt ofta, konstigt nog. Valbo är ett stort köpcentrum här i Gävle.

Såg ni melodifestivalen? Stefan var iväg och handlade åt mig till tv:n och skulle panta en stooor påse med pantflaskor men självklart var pantmaskinen trasig!!! Jag hejade på Dileva som jag pratat med i telefon, så söt människa.. han är värld en plats, som han inte fick :( Svenskar har ingen smak. Timotej gick såklart istället vidare, en bunt sminkade blondiner som använder sig av gammaldaga instrument. Det känns så fel?

Rebax, #3114966 and 3others likes the post
Sun 12 Feb 2012, 22:21
Kommer bli roligt! <3
Mon 13 Feb 2012, 00:29
RastaAsta  JAAAAAAAAAAAAA <3
Reply
Was written Sun 12 Feb 2012, 01:15 | Direct link Everyday  

Are You Scared?

Saturday 11 February 2012

Det här är Bob. Jag bytte bakgrundsbild på datorn så nu sitter Bob där, Stefan gick upp eftersom han inte kunde somna om och startade datorn, såg Bob, blev rädd. Hihi, det är så kul att filura på detta viset! ;)

finneen, #3114966 and 3others likes the post
Sun 12 Feb 2012, 22:21
Elak :( <3
Mon 13 Feb 2012, 00:29
RastaAsta  Förlåt :( Jag ville bara busa...
Reply
Was written Sat 11 Feb 2012, 16:49 | Direct link Film/TV-serier  

God natt.gif

Saturday 11 February 2012

Kommer nog komma lite random söta/skumma/roliga gifare nu på min lilla blogg, räkna med det hörni. Har suttit i en timme och laddat upp massa via Photobucket samt rensat bilder från dator. God natt mina skatter!

"Oh deer!"

Anemptybox, #3114966 and 2others likes the post
Sat 11 Feb 2012, 22:35
Was written Sat 11 Feb 2012, 03:11 | Direct link Entertainment  

You gay?

Saturday 11 February 2012

Gjorde det sista samariumet idag med min lilla grupp. Inga svårigheter och det är inskickat nu. Ska göra en miniuppgift som kommer bara ta ett par minuter.. sen är jag "ledig" i 2 veckor. Då ska det pluggas inför salstenta. Har två föreläsningar kvar fast det är bara intressant så räknar inte med det som skola, konstigt va? ;)

Såg gayfestivalen som var awesome, framförallt när Judit och Judit tog emot sitt pris, woho :D

Sen kom älsklingen på världens bästa skämt när vi såg Darin uppträda: "Min man Darin." Förbjuden frukt? ;)

Sen var Stefan och gymmade också idag. Jag kunde inte hänga med :( Men så kom han hem med en överraskning, han tog hem Happy Meal från stan!! :D

Han har frågat om en viss leksak åt mig två gånger nu men de har aldrig den. Vill ha kattungen. Så sött att han frågar åt mig, brukar inte bry mig om leksakerna annars.. vilken familjefar min kille är <3

#3114966, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Sat 11 Feb 2012, 00:54 | Direct link Entertainment  

Världens lugnaste låt!

Friday 10 February 2012

Forskning har utförts av forskare för att ta fram denna låt som är världens lugnaste låt. Passar bra nu när jag är mer påläst om just stress som antagligen kan "botas" med lite meditation till denna låt, lyssna! :)

emmaotua likes the post
Was written Fri 10 Feb 2012, 20:51 | Direct link Tech/Internet  

You know what's bullshit?

Thursday 9 February 2012

Okej, något jag blir så jävla less på är hur fan människor tänker när de går 5 personer på bredd och tar upp hela trottoarhelvetet?! Jag och Stefan svär varje gång vi är ute på promenad för alltid kommer såna pantade gäng. De flyttar ALDRIG på sig, det är alltid vi två som är paret som får släppa varandra och gå på rad efter varandra. Jag tycker de faller naturligt att ju större gäng desto mer respekt har man att flyttar på sig själv. Inte ska man låta ett par behöva slita sig ifrån varandra. Som idag hade Stefan två tunga kassar med mat och så kommer ett apgäng. Killen som vägrar flytta på sig hade en cigg i handen så Stefan fick i sista sekund flytta sig som vanligt och gå in i mig för hans aphjärna är väl inne på reparation någonstans.

Jag menar, hur svårt ska det vara?! Vi är trötta på det här och jag har varit de under en lång period nu. Samma sak när personer mitt i en entré ställer sig och snackar, klämmer sig in med feta barnvagnar överallt, röker vid ingångar eller överhuvudtaget i närheten av folk och personer som helt plötsligt bestämmer sig för att stå still en stund. Jag må vara gnällig men tycker detta är så självklart bara.

När jag väl får nog brukar jag låta folk gå in i mig och jag ser inte till att vara avslappnad när dom får sig sin välförtjänta stöt från mig. Jag gillar inte att vara fysisk mot andra på hårda vis men som sagt får man inte vara för snäll heller. Vill dom ha det så, varsågod. Kanske lär dom sig en läxa också, hoppas vi!

Jag är tjock och gillar promenader i bredd!

Håller du med mig om detta?
Ja, sjukt störande!
79%
Tänker inte på det/sällan det händer
7%
Tycker det är accetabelt att tjocka sig
7%
Till viss del
7%
14 personer har röstat
Anemptybox likes the post
#3180572 and emmaotua dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 10 Feb 2012, 12:59
Jag håller med dig! Det finns människor som inte fattar när dem ska flytta på sig.....!

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 11 Feb 2012, 00:17
RastaAsta  Ja för hur svårt ska det vara?
Sat 11 Feb 2012, 13:45
Anonymous  Precis! Dem borde lära sig ett och annat hur man uppför sig
Reply
Was written Thu 9 Feb 2012, 17:27 | Direct link Politics/Society  

Dödens tillfälligheter

Thursday 9 February 2012

Morfar begravdes för exakt ett år sedan idag.

Mina halvbröders farmor begravs idag.

Dödens tillfällighet valde jag händelsernas inträffande datum!

Anemptybox dislikes the post
Fri 10 Feb 2012, 00:04
Was written Thu 9 Feb 2012, 16:36 | Direct link Everyday  

Stress i stressen

Thursday 9 February 2012

OBOY VILKET VACKERT VÄDER!

I morse tog Stefan sönder mina brillor när han skulle putsa dom åt mig. Var blind i skolan eftersom jag ej hann ta på mig linser. Ska till optikern snart och sätta fast glaset och spänna bågen.

Seminariet gick bra, svårt att ha diskussion med så många dock.. jag satt och skrev protokollet hela tiden och hade två söta tjejer som hjälpte mig. Gick fort och var inga problem! Med tanke på att jag sovit i 2 timmar i natt och är sjuk. Jag är stolt över min otroliga insatts!

Hm, ibland ångrar jag mig i efterhand att jag inte öppnade munnen och frågesätter vissa slappstjärtar... blir smått sur på mig att jag alltid ska låta andra dumförklara mig på sätt och vis. Jag gör de för att vara snäll mot dom, låta de har rätt i de dom säger eller så men så har jag en god verklighetsuppfattning innerst inne och vet hur fel de har. Aja, fett trött på snålskjuts i alla fall.. när man försöker vara så trevlig själv!

Läser en liten och intressant bok om stress och liknande grejer, metoder om hur man tar sig ur genom att svara på blanketter och tolka dom. Meditering är bra också, gjorde två snabba övningar i soffan nyss. Ska läsa ut den tills imorgon så jag kan utföra sista seminariet. Inte mycket kvar och jag började nyss med den :)

Börja ta fram bitchen inom mig?

#3114966 and Anemptybox likes the post
Fri 10 Feb 2012, 00:05
Duktig du var idag (egentligen igår) <3
  Reply
Was written Thu 9 Feb 2012, 15:04 | Direct link Skola  

Helvetus

Thursday 9 February 2012

Idag har jag bara varit hemma och tatt de lugnt, känner mig risig i halsen.. gick upp typ vid 18-tiden :s

Kollat igenom frågorna tills imorgon, skrivit ner sidorna vi behöver. Mailat läraren att jag ska göra skrivuppgiften istället och hoppas man får den snarast. Läst i böcker för snart är de ju tenta också. Så imorgon måste jag hem och förbereda inför fredagen också då de är bestämt att göra sista seminariet och jag har inte ens börjat så får inte ångest på nåt sätt att jag väljer skrivuppgiften, jag har inga val.

Fått en plats på triggerpunkten och hoppas nu att det blir av. Behöver 15 personer till..

Är så jävla pissigt här och har inga planer i helgen, kanske drar till Uppsala och får ventilera mig med TREVLIGT folk som man kan koppla av och må bra med. Ska dit om nästa helg för att fira mamma for sure. Har bara en föreläsning nästa vecka och är i princip "ledig" från och med imorgon fram till tentan ungefär. Kanske blir en långvistelse in Uptown!

Känt mig orolig och värre blev det nyss. Inga detaljer men han är ett svin kan jag informera om :)

Är inte ett dugg trött och ska upp med tuppen imorgon. Less på allt i livet, tjohej!

Snart är de alla hjärtans dag och får se hur man ska fira den och med vem/vilka. Inte personer som ska slänga mina presenter jag gjort med kärlek i alla fall :O

What is love? Baby don't hurt me, no more!!!!!

Anonymous

Anonymous

Thu 9 Feb 2012, 13:35
Ogillar människor som är svin :( Du kan ju alltid komma upp hit :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Thu 9 Feb 2012, 14:47
RastaAsta  Ja, oftast säger de saker bara för de är arga men jag tål inte sånt i alla fall. Kokar över inom mig på en gång!! Tackar :)
Thu 9 Feb 2012, 15:07
Anonymous  Nä, man ska inte tåla sånt!
Reply
Was written Thu 9 Feb 2012, 02:15 | Direct link Everyday  

Modellvärlden

Wednesday 8 February 2012

På Willys handlade vi mycket gott. Nya chokladpuffar som var i en sån rolig form, fick ett minipaket med en annan ny smak på flingor. Lösvikt igen, ätit de två dagar i rad, vilket inte är likt mig att göra längre. Keso med torkade frukter, har alltid velat testat keso för vet knappt vad det är. Jättegoda kakor och massa mer för totalt 700 kronor. Älskar billiga Willys! Imorgon ska Stefan göra egna tacoköttbullar :)

Den inställda seminarium idag ska vara efter seminariet på torsdag, alltså en heldag med seminarium. Jag kommer inte gå på den sista, den med redovisning. Istället får man en simpel skrivuppgift att göra. Har ABSOLUT inget emot det, skulle bara vara dumt att stanna hela dagen i skolan för att gå på seminarium. Jag har stolt nog medverkat i alla seminarium på hela tre terminer så känner ingen ångest, hoppas min grupp också tänkt skriva så jag slipper svika dom på något vis. Skrivuppgifter brukar bara vara roligt, speciellt när dom är lätta ;)

Kollade på ett program jag längtat till - top model Sverige!! Tyckte inte rätt tjej åkte ut, den andra tjejer som fick lämna placet gillade jag inte främst personligheten så det kändes bra, haha. Efter det programmet var det säsongstart på Project runaway som visades i dubbla avsnitt. Så mysiga program! :)

Värk - i röven och benen som inåt... ja. Satte mig och körde hårt på benpressen sist, det är jag inte van med. Jag kör styrketräning på hela kroppen men benen slarvar jag med eftersom jag använder benen varje dag genom att gå promenader därav ligger inte fokus på mina ben. Alla tjejer går till gym för att träna ben och rumpa, utom lilla jag. Men ska börja lite smått med det nu tänkte jag. Kan knappt gå nu!

På tal om värk så fick min älskade lilla svärmor kokande vatten över sin mage idag när hon skulle hälla över riset. Tycker mycket synd om henne och skrev söta sms, hon skickade söta sms tillbaka. Det är henne likt! :)

Nu ska jag snart sova. Försöka läsa lite till i boken på engelska för ska fiffla med frågorna tills torsdag imorgon med gruppen. Trött som attan!

Bara för RastaAsta kollat på top model så tror hon att hon är Tyra Banks?!

Nej, nej och åter igen nej. Blev bara inspirerad nu att plocka fram mina gamla modellbilder min älskade bästis Martina knäppte på mig för nåt år sen. Det var megaroligt, lika kul som att plåta andra modeller :)

God natt kära läsare!

#2524299, #3088712 and 4others likes the post
Fri 10 Feb 2012, 00:06
Snygging :) <3333
  Reply
Was written Wed 8 Feb 2012, 02:06 | Direct link Fashion  

Virriga lärare

Tuesday 7 February 2012

Väntade och väntade, gjorde halva klassen idag. Ingen lärare dök upp. Han hade tydligen skrivit fel i sin almanacka. Lärare är allt bra snurriga dom. Så vi satt först och vänta en halvtimme, sedan letade jag och gruppen efter artikel. Åtminstone halva vår grupp, var svårt att hitta och det var mycket frågetecken inför kommande seminarium. Ska träffas imorgon och förbereda frågorna inför det och hoppas vi får svar av läraren om hur vi ska exakt göra. Måste läsa böcker jag ja. Dagens seminarium ska göras en annan dag istället, åh.. hatar att vänta på nåt man är inställd på. Speciellt jobbiga redovisningar! :s Fast jag kände som vanligt på mig att det skulle bli så här idag. Ska snart handla på Willys, det behövs en storhandling nu!

Stefan fick massa positiva vibbar från studentcentrum. Jobbansökan där och hur man väljer utbildningar! :)

SweetAndCrazy, mashi and 3others likes the post
Fri 10 Feb 2012, 00:06
Was written Tue 7 Feb 2012, 13:17 | Direct link Skola  

Triggerpunkt

Monday 6 February 2012

Min kropp vill inte göra mycket annat än att sova, äta, träna och plugga. Eller ja, plugga är väl mer ett måste. Blev ingen bio i helgen, ville så gärna se den söta mästerkatten i hans stora stövlar. Jag är ett stort fan av Shrekfilmerna och alla vet väl jag älskar katter? Kan inte bli mycket mer än rätt ;)

Idag ska jag bannemig registrera mig till triggerpunkten och hoppar vi blir så många så kursen blir av. Vill ju bli certifierad massör och nöjer mig inte med att enbart vara diplomerad :)

Först ska jag ta en dusch och läsa klart i en bok. Sen har jag typ 5 texter kvar, "jippi". Hade glömt att vi gjort en Powerpoint till morgondagens redovisning inför halva klassen, tror vi skippar den för var inte mycket till presentation i alla fall!

Vill skriva grattis till min älskade bästis som tog körkort idag ♥ Vi vill också ha kort, men vi har ej råd :(

Känner mig halvdöd i magen men gör tummen upp ändå.

#3088712, #3019356 and 4others likes the post
Was written Mon 6 Feb 2012, 21:03 | Direct link Everyday  

Effektivitet

Monday 6 February 2012

- Plockat upp tvätten från dagens tvätt

- Sökt jobb på Furuviksparken

- Läst många sidor i boken, återstår väldigt många sidor mer

- Beställt en bra deal till alla hjärtans dag åt Stefan

- Kollat på manus inför tisdagens seminarium

- Blivit av med Wi-fi på mobil, fick tillbaka det automatiskt efter ha misslyckats fixat

Pluggandet fortsätter och ska sova snart. "Efter de inlägget får du borsta tänderna så ska vi läsa mer om stress" säger Stefan. Effektiviteten är inte ännu över, jag gör som herren i huset säger.

#3088712 and Anemptybox likes the post
Fri 10 Feb 2012, 00:07
Vill se min present :O :*
  Reply
Was written Mon 6 Feb 2012, 02:14 | Direct link Skola  

FBI och lama

Sunday 5 February 2012

Dale Cooper <3

Lamor <3

HAHAHAHA!

SweetAndCrazy, #3019356 and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 7 Feb 2012, 13:02
hahahahahaahhaahahh<3

My blog: http://Tofefee.soclog.se

Tue 7 Feb 2012, 13:02
RastaAsta  Så söta :D<3
Tue 7 Feb 2012, 13:04
Anonymous  jjaaah! hahah <3
Reply
Was written Sun 5 Feb 2012, 22:00 | Direct link Entertainment  

I want the world and I want it right now!

Sunday 5 February 2012

Inte ätit på hela dagen så väntar på en fin lyxpizza ska levereras till dörren, mums!

Har beställt söta saker - gratis, åt Stefan tills alla hjärtans dag. Ni som är intresserade kan kontakta mig privat för kan ej avslöja nåt här men lovar att länken kan komma till nytta om ni är ute efter nåt sött, och bara vill betala en liten summa för frakten! :)

Ska söka jobb på Furuvik, tydligen kunde man gjort de skitlänge nu men det var värsta undangömt på hemsidan. Tur att vi mailade dit och frågade om saken! :s Måste fortsätta maila runt om jobb och hinna med skolan.. har boken om stress just nu i knäet. Mycket som måste göras, hej och hå!

Ett år i Gävle idag. Plugg och pizza fick det bli, tvätten fixade Stefan mest själv. Bättre dag finns ju...!

inget gym hinner vi med idag men här är en typisk låt från gymmet. Haha så skön låt!

Anemptybox likes the post
Sun 5 Feb 2012, 19:02
maila dig på din hotmail då? Eller kan man maila här över soclog? *nyfiken*

My blog: http://BillyBlue.soclog.se

Sun 5 Feb 2012, 19:14
RastaAsta  Skickade över Dayviews, säg till om jag förklarade dåligt.. måste verkligen äta nu!! :o
Reply
Was written Sun 5 Feb 2012, 18:57 | Direct link Everyday  

KATT ÄR MIN KÄRLEK

Sunday 5 February 2012

Finare kille får man leta efter. Katastrofalt älskvärd katt! ♥

Anemptybox, polos and 4others likes the post
Mon 6 Feb 2012, 20:18
Han är så grymt fin !

My blog: http://Psychedeliq.soclog.se

Mon 6 Feb 2012, 21:06
RastaAsta  Tack :)
Reply
Was written Sun 5 Feb 2012, 15:23 | Direct link Djur  

HAN ÄR MIN KÄRLEK

Sunday 5 February 2012

Sambos och klasskamrater 1 år, tillsammans 5 år, förlovade 1 år.

Han + hon = sant

Alltid och för evigt.

#3114966, theperfectlife and 7others likes the post
Sun 5 Feb 2012, 17:22
Sun 5 Feb 2012, 17:23
RastaAsta  DU är :D <3
Sun 5 Feb 2012, 17:27
fjellstroms  :D <3
Reply
Was written Sun 5 Feb 2012, 02:53 | Direct link Photo  

MAT ÄR MIN KÄRLEK

Sunday 5 February 2012

Tog på mig en vit kavaj med ett vitt linne, tighta jeans och klackskor med lurv på. Käkade på Brända Bocken.

Stefans enorma hamburgare! Personalen är alltid trevlig där och undrar om maten är till vår belåtenhet. Han ville ta min tallrik när jag hade mat kvar och då sa ja: Jag ska bara äta upp min lilla potatis bara!

Han kom tillbaka och ursäktade sig att han stressade upp mig. Hahaha, så gulligt sagt :D

KÖTT OCH POTATIS <3

Glassig efterrätt med såser, marshmallows, nötter, maräng och en sked bär. Jag blev lagom mätt, åt upp allt!

Stefan tog en hjortroncheesecake med en sked konjaksblåbär :D

Kalaset gick på 500, där dricksen är inräknad. 40 kronor åt garderob. Blev först förbannad när vi var tvungna att hänga in vårt och ALLA satt med sina jackor på stolarna när vi kom. Gästerna som kom efter oss var också tvungna att hänga in så antar det var precis den tiden då man behövde göra det då. Trodde först de var en form av mobbing för vi var unga och dumma!

Massage och mys stod längre ner på menyn när vi var hemkomna. Mysig dag med mitt ♥

SweetAndCrazy, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 5 Feb 2012, 04:02
Riktigt god mat! Älskar dig <3
  Reply
Was written Sun 5 Feb 2012, 01:23 | Direct link Food  

Ett år

Saturday 4 February 2012

Nu till helgen har man varit Gävlebo i ett år, imorgon är det precis ett år sedan vi fick in möblerna i lägenheten. För ett år sedan flyttade jag från Uppsala och Stefan från Hofors in i vår alldeles egna lya :)

Så såg det ut efter ett par timmars upplockning i vardagsrummet. Köket, badrummet var redan klar och hallen var näst intill klar. Spegeln där borta och hatthyllan var kvar bara. Vi var så jättesnabba :)

Jag trivs bättre i lägenheten nu. Har alltid trivts att ha 5 minuters gåavstånd till stan, 15 minuters gåavstånd i rask takt till skolan, stor och högt i tak för att vara en etta, nära till affärer och restauranger men grannarna var en plåga. Jag skrev ofta på bloggen om vilket helvete det var att leva i en lägenhet med dåliga väggar och grannar som gav noll respekt. Hon har flyttat nu, som var den värsta grannen över oss. Han under oss är kvar men spelar knappt aldrig någon musik längre, han är ändå basist och var oerhört mycket skönare att lyssna på än hennes 5 olika dunkadunka låtar dag ut och dag in. Många fattar nog inte exakt hur påfrestande det var. Men testa att vara den som flyttar hemifrån för första gången, ny stad, nya människor, ny skola, ny livsstil, massa nya ekonomiska kretsar man fattar noll utav och plugga heltid så var dessa månader nog ett rent helvete för er också. Eller javisst, jag är ju säkert mer ljudkänslig än andra, jag måste ha tyst för att kunna somna. Jag behöver min långa sömn. Många förstod hur vi hade det, grannen sa vi till 4 gånger och ni kan ju ana hur glad jag blev när hon flyttade. 

Jag har inte lärt mig koppla av 100 % ännu i vår fina lägenhet. Jag tror att när som helst nu efter 1 år kommer den där jävla musiken slås på, antingen väcka oss eller inte låta oss somna. Psykiskt problem?!

Ska fira med att äta på stadens bästa restaurang: Brända bocken. Sov länge idag, han sover ännu. Restaurangen är öppen tills 01 så det är lugnt, haha. Ska inte äta nåt innan så kan man sitta där och käka som en häst ;)

Vill dra på Mästerkatten i stövlar, gör nog det imorgon så vi firar hela helgen. Ska ju tvätta imorgon på självaste ett års dagen i Gävle.. skitdåligt. Måste köpa ett spel också, som är svårt att få tag i som jag älskar. Har det redan bränt men vill ha det i originalfodral, gömde undan det på affären. Hoppas den är kvar!

På med finkläderna.

Rebax, polos and 3others likes the post
Sun 5 Feb 2012, 04:03
Skönt att vi har bättre granne nu :D Du är bäst!
Sun 5 Feb 2012, 15:12
RastaAsta  Yeah nu är vi dom sämsta.
Reply
Was written Sat 4 Feb 2012, 16:29 | Direct link Entertainment  

Vakna med ett leende

Friday 3 February 2012

Skolan idag, både grupparbete och föreläsning. Hälften av min grupp dök upp men vi fick klart allt på timmarna vi satt med det. Ska ha presentation om filmen vi såg och diskussion med halva klassen nästa vecka. Efteråt var jag trött som vanligt och hungrig. Efter maten däckade jag i två timmar. Stefan väckte mig och berättade jag hade haft ett stort leende på läpparna ett tag under min sömn. Jag förstod genast varför, jag skrattade så tårarna rann i min dröm. En kille tog sin fingertopp på utspilld dricka på bordet vi satt i och skvätte liksom tillbaka det i min mugg. Jag fann det mycket roande och fick näst intill andnöd där i drömmen av all skratt. Sa att om man fortsatte så skulle det ta flera år att städa upp den utspillda läsken!

Önska man kunde vakna fler gånger med ett härligt leende. Jag drömmer mest mardrömmar :(

En annan rolig och ganska konstig grej hände mig och Stefan när vi åt och kollade på vem vet mest? Stefan tänkte precis: Hm vem ser han ut som? Han ser ut som doktor Kosmos! och innan han hinner säga mer än ett ord utbrister jag: Doktor Kosmos tycker jag!

Liksom, va fan?! Jag brukar alltid säga: han ser ut som... och inte - tycker jag, rätt från ingenstans. Det var ju som att jag besvarade hans fråga innan den var ställd? :s

Drömmer du ofta mardrömmar?
Nä, jag vaknar ofta med ett leende
0%
Jag minns sällan vad jag drömmer
56%
Ja, näst intill varje natt
44%
Sova är överskattat!
0%
9 personer har röstat
TheStoryteller and Jessikasblogg likes the post
Sun 5 Feb 2012, 04:04
Jävligt roligt när du förutspådde min fråga xD <3
  Reply
Was written Fri 3 Feb 2012, 00:00 | Direct link Entertainment  

Trötter

Wednesday 1 February 2012

Jag vill redan sova igen, jag fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden helt plötsligt?! Sover ihjäl mig..

Sökte inte några jobb, fanns knappt ett skit att söka. Bara massa försäljarjobb som jag tackar blankt nej till. Sökte jobb i USA men det kostade tydligen pengar att gå till intervju så tror jag skiter i den idén också. Sen när jag orkar ska jag fortsätta letandet i Norge och maila runt lite, ett jobb måste man ju fixa över sommaren. Arbetsförmedlingen har knappt ett sommarjobb utlagt, är jag för tidig med sökandet?

Läste lite inför imorgon om depression men orkar inte mer, stod ändå typ inget eller vettigt. Ska iväg och handla. Fått äran att vara gudmor till en av brorsans barn som ska döpas, jag är lite osäker vad det innebär men det känns hur som helst roligt att bli frågad och jag tackar antagligen ja till det :)

Nu går jag iväg i sömnen till affären. Snarkhej!

TheStoryteller, #3114966 and 1others likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:26
Hoppas du blev glad med allt gott nu i alla fall <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 2 Feb 2012, 18:07
RastaAsta  Det blev jag <3
Reply
Was written Wed 1 Feb 2012, 20:06 | Direct link Everyday  

Sömntuta

Wednesday 1 February 2012

Även igår blev en sömnig dag, lade mig ännu tidigare igår. Klockan tio! Somnade i soffan och Stefan bar mig till sängs. Under kvällen låg jag och sov cirka två timmar till råga på det, gick upp tidigt till skolan idag för en föreläsning med en man jag inte sett förr. Han sa "wha?" efter ungefär varje mening, fast han var kul.

Igår sov jag oroligt, vaknade en gång dränkt av svett. Drömde jobbiga drömmar.. inte ovanligt precis.

Åt äcklig mat och är fortfarande hungrig. Orkar INTE med min kropp, vad ska jag göra åt saken?! DEPP!

Måste söka jobb idag, har bara sökt 3 jobb ute men inte ens kollat vad internet har att erbjuda. Har någon tips eller idéer, ut med språket!

Sen undrar jag en sak, var är Sverige på väg? Malmö är igång igen, Uppsala är inte mycket bättre.

Anemptybox likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:27
Jag tar hand om dig <3
Thu 2 Feb 2012, 18:07
RastaAsta  Få se hur länge du står ut då :P
Reply
Was written Wed 1 Feb 2012, 13:14 | Direct link Everyday