Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2011

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Igår och idag

Tuesday 31 January 2012

Drog från Uppsala igår, var värsta trött så gick och la oss tidigt. Väl på stationen den soliga dagen hjälpte jag tre damer på den korta tid jag satt där, 10 minuter typ. Så började fundera på om jag ser klok ut eller bara snäll? Haha :P

Idag var jag bara en snabbis i skolan och såg en intressant film. Frågade Marre om hon ville hänga med ut på stan och hon skulle ändå in dit med Kim så träffade dom där. Hade kul i en timme inne på affärerna. Slog oss ner på ett fik och så fick jag kladdkaka med juice. Mums, glad blev jag! Och hemskt trevligt var det :)

För övrigt känns livet tungt, faktiskt. Ett återfall som jag nog har anat om. Vet inte vad jag ska göra. Måste orka med skolan, jag ska aldrig ge upp vad fan jag än gör. Har jag inte gjort det tidigare så ska jag göra som Doris, fortsätt simma.. fortsätt simma..

Längtar till träningen. Ska kanske shoppa lite på stan innan, om de har öppet.

polos, #3085760 and 3others likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:28
Hjälpsam Sarah :D
  Reply
Was written Tue 31 Jan 2012, 16:15 | Direct link Everyday  

Idag? Igår?!

Monday 30 January 2012

Ligger efter i bloggen, igår var det söndag och idag är det måndag. Shit, vad logiskt! :)

ÄLSKAR MIN KATT ♥

Japp, hej! Igår var det söndag ja och då sov jag ruskigt länge, kunde inte somna förens vid 7-8 tiden igår. Blir alltid sådär pigg efter utgång... mamma och jag skulle egentligen till GC idag men eftersom jag inte gjorde iväg med ett enda öre igår så drog vi bara till Willys och struntade gå dit och ta ut pengar. Åt tacos idag och handlade hem godheter till dokumentären "Kokvinnorna", hemsk var den. Ingen glädje någonstans i den. Ena tanten slog nästan pannan i marken när hon gick.

Pappa och jag hade intressanta diskussioner. Han är en gubbe bortom sin tid, han är en riktig smart person om jag får lov att säga det själv. Pratade mycket om träning, han tog nästan 600 kilo i benpress när han var ung och hade roliga historier hur fruktad han var på gymmet. Fick råd om mitt tränande också.

Har även packat två stora flyttlådor med en av garderoberna. Kläder och skor ligger redo för flytt. Slängde många långkjolar, många vara av jeans. Har aldrig gillat långkjolar, framförallt inte jeans..!

mashi, #544725 and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 30 Jan 2012, 14:15
Fin kisse du har :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 1 Feb 2012, 12:47
RastaAsta  Sådana mattar sådana katter!
Wed 1 Feb 2012, 12:59
Anonymous  Precis :D
Reply
Was written Mon 30 Jan 2012, 04:38 | Direct link Everyday  

Fest i lördags

Monday 30 January 2012

Max kom hit efter han gjort sig själv "känd" i både tidning och tv i Stockholm. Vi kollade på Paranormal activity 3 som var skitläskig. Hann inte se klart hela innan brorsan kom och vi drog till stan..

I väntan på bussen klämde vi ihop oss för lite plåtning av vårt coola lilla gäng :P

Fann kusin med hennes pojk Nicklas som var glada att se oss. Vet faktiskt inte hur många det var men var en hel liga som satt i ett långbord och vi alla fick inte plats. Schysst Nicklas drog direkt iväg mig till baren och fråga vad jag ville ha, frågade barkillen om råd och han gav mig någon öl som påminde om kaffe. Både till syn och delvis lite smaken!

Kenny stack ganska tidigt, fick en hel hundralapp och delade på en rosa pantern med Max :)

Födelsedagsbarnet som fyllde 30 år med en av polarna. Han skulle precis lägga armen om henne :)

Kusin med hennes käre kamrat Bengt :)

Kvällen blev helt okej, drack inte så mycket och snackade mest med Max under kvällen. Blev inte värsta socialt, mycket på grund av det var väldigt många där och att skrika varandra i öronen kan bli lite otrevligt.

Stack vidare till ställen och undrade om man kom in dit utan entré men sån tur hade vi inte. Drog hem med bussen till mig istället där Max vilade i ett par minuter innan han drog sig hemåt. Stackarn skulle jobba dagen efter, tidigt :(

Innan han drog plockade jag ihop massa DVD och CD-skivor jag inte ville ha kvar. Han fick en hel kasse!

Anemptybox likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:29
Fina Sarah :*
Thu 2 Feb 2012, 18:07
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 30 Jan 2012, 03:27 | Direct link Entertainment  

Dålig redigering

Monday 30 January 2012

När jag satt här igår natt såg jag vilken urusel redigerare som låg bakom tjejens ansikte för reklamskylten mötesplatsen.se (till vänster) och så idag ser jag på DVs hemsida den högra bilden. Bilden till höger är förbättrad variant av den vänstra, men fortfarande inte bra redigerad för det. Någon annan än jag som fått syn på denna extrema miss?!

Min gissning till redigeringen är pga dålig hy: finnar, rynkor, ålderstecken. Dom har även dragit in kinderna för att få en spetsigare haka och inte lika fullt runt ansikte.

Anemptybox likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:30
Haha, fail.
  Reply
Was written Mon 30 Jan 2012, 02:32 | Direct link Tech/Internet  

Vad hittar man i en låda?

Sunday 29 January 2012

Idag hjälpte jag mor att gå igenom lite papper efter ett skönt bad. Dom ska snart flytta från Uppsala, tragiskt nog. Hittade en Tina Turner peruk jag genast tog på och posa med. Försökte luras att jag redan färgat om håret och låtit Max klippt mig ;)

Korten var så himla fina längre tillbaka i tiden. Dinseykorten har en 3D effekt som inte syns så bra på bild.

Äldsta leksaken fanns i lådan, den spelar en melodi som berör mig. Får hårda nostalgikänslor ;_; <3

Skapligt gamla filmer var det här, mamma tänkte näst intill slänga allt!

Haha, mamma i min ålder!

Kollade igenom gamla teckningar jag gjort en gång i tiden åt mamma. Denna var rätt fin och söt!

Fantasin var inte bristande i min yngre åldern, inte ett dugg!

Gjorde en tidning med allt möjligt innehåll åt mamma när hon fyllde 53 år.

Fortsatte ge henne prenumeration en gång i veckan på min tidning - "Sarah och c:o" HAHA!

Cirka 10 exemplar finns min tidning i. Tog inte så mycket bilder men man hittar mycket roligt i dom. Bland annat en ungefär 10 år gammal cigg och halstabletter, korsord, roliga historier, teckningar, pyssel..

Det är väl ungefär det man kan hitta i en låda. Fick ta med hem recept, faderskapsbevis, fostervattenprov resultat av mig i magen, bilder :)

ColorKlick, #762719 and 4others likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:31
Haha vill läsa din tidning :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Thu 2 Feb 2012, 18:08
RastaAsta  Du ska för göra det xD Har som sagt inte bara gjort en heller.
Reply
Was written Sun 29 Jan 2012, 04:00 | Direct link Everyday  

Min långa dag

Saturday 28 January 2012

Gick upp i tid för att dra till skolan, lektionen var otroligt seg. I slutet såg vi ett klipp om vuxenmobbning. Det är en skandalvärld vi lever i. Har bra lust att utrota en hel del människor, dess avkommor är nog lika dumma. Deras gener bör försvinna för evigt och brinna i helvetes eldar :)

Gick en långpromenad hem, en omväg.

Träffade på en underhållande skylt. Hittade även på ett Coop konsum :) Mysigt att promenera med han <3

Hemma så slumrade jag till, sen fick vi panik och skulle iväg. Behövde packa och skulle hinna med andra saker så tänkte inte ens på klockan. Tog ett tidigare tåg för att bli mött av Max på station som vi planerat. På tåget skrev jag att jag kommer om en timme och då hade det blivit en missuppfattning eller något så jag skulle ju ha tagit ett ytterligare senare tåg. GAH, kände mig helt dum! Mamma mötte mig på halva vägen i alla fall. Väl på tåget var det fullt, kunde inte läsa i min stressbok för jag satt i en stressad miljö själv. En unge med sin unga mamma som var grovspacklad och hade nästan i mobilen, skötte inte om barnet. Sprang runt runt, fram och tillbaka i vagnen, skrikandes.. in i mig ett x antal gånger, suck!! :s

Kul att träffa familjen och gosiga Lucce igen. Var upp en snabbis till brorsan och hans stora familj. Thim är snart 1 år och var sjukt söt och god! Min andra bror kom upp också, pratade inte så värst mycket så spar det tills imorgon :)

Efter jag ätit Subway macka så kom Max och vi hade supertrevligt. Fick skön massage och såg en och en halv film. Submarine var en galen film vi inte fattade mycket av, dålig var den inte!

Anemptybox, #3088712 and 2others likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:32
Roligt att promenera med dig söt <333
  Reply
Was written Sat 28 Jan 2012, 00:38 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 28 January 2012 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (24)

Svårt i livet

Thursday 26 January 2012

Mycket i livet är inte lätt. Denna text är dock lätt att läsa, tycker ni det? I've got a strong mind! :D

Kan du tyda texten på bilden?
Ja
94%
Svårt men på ett ungefär
6%
Nej, ser bara siffror?!
0%
17 personer har röstat
evelindell, Riverman92 and 2others likes the post
Fri 27 Jan 2012, 12:52
Ska jag skriva den riktiga texten oxå? :P

My blog: http://mashi.soclog.se

Sat 28 Jan 2012, 00:27
RastaAsta  Haha nej lugnt ju, tror dig!
Reply
Was written Thu 26 Jan 2012, 18:59 | Direct link Entertainment  

Bad news

Thursday 26 January 2012

Tydligen ska nya Xbox införskaffa sig funktionen att begagnade spel inte kommer kunna köpas i butik. Inte heller lånas ut till andra, sina vänner och familjemedlemmar det vill säga. Detta är bara vad man har hört, tar nog ett par år att ens Xboxet kommer släppas men ska nog vara anknutet till sitt Live medlemskap.

Detta känns ju som ren skit. Jag köper näst intill enbart begagnade spel och hade tänkt fortsätta med det. Hackers kommer väl kunna knäcka koden inom sin tid antar jag i alla fall, men ändå. Onödigt om de blir så? Affärerna tjänar ju in på att få in begagnat, som Game där de säljs begagnade spel. Om nu personerna måste köpa nya spelen kanske de tjänar in på det också, men då köper man nog spelen på ställen som Media markt eller via nätet istället. De kommer leda till att Game går i kk, med största sannolikhet.

Vad tycker du om Microsofts nya plan?
Bra, kommentera?
0%
Dåligt
83%
Bryr mig inte
17%
12 personer har röstat
Anemptybox dislikes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:32
Går nog inte igenom!
  Reply
Was written Thu 26 Jan 2012, 18:03 | Direct link Tech/Internet  

Duck attack

Thursday 26 January 2012

I skolan var första stresslektionen som var riktigt intressant. Köpte muffins och cola till filmen :D

Matade ankor på vägen hem från skolan. Innan vi ens fick upp brödpaketet kom dom upp från vattnet med en jävla fart. Efter en stunds matande kom en kille med hund och vilket tryck det blev från de livrädda änderna när de flög iväg. När hunden var borta var kusten klar igen ;)

Brorsan har "ringt till puben" och sagt vad som kommer ske på lördag, "de blev nervösa om inredningen kommer hålla". Haha, Kenny <3

polos, #3114966 and 2others likes the post
Wed 1 Feb 2012, 21:33
Vill mata ankor igen med dig <3
  Reply
Was written Thu 26 Jan 2012, 16:35 | Direct link Everyday  

Livsfarlig promenad

Thursday 26 January 2012

Vaknade sjukt sent som vanligt på mina lediga dagar under de mörka månaderna. Gick ganska så omgående till apoteket och handlade allt från tandhygieniska prylar till "hubba hubba" saker, vidare till Donken igen.

Jag har nyfärgat hår och tror på Pokemón, gör du?

Bevis för att Pokemón finns, finns i vårt fönster!

Livsfarlig promenad var det ja. Bara någon meter från vår stora skola finns ett militärställe som skjuter ihjäl en om man kliver in där.. läskigt ställe. Vi promenerar mer eller mindre varje dag, kommer förhoppningsvis bli av mer när det blir varmare. Annars gymmar vi, appropå det.. har hört att stretcha är viktigt och det måste göras på muskler som används under passet, för och efter. Framförallt efter. En enda person, Stefan säger att det är skitsamma och att till och med vissa säger det ger sämre effekt? Vad gör ni efter er träning? Undrar om jag ska gå en vidareutbildning eftersom jag är diplomerad massör nu, stretch eller triggerpunkt.

Har snackat med nära och kära en hel dag. Söta Martina ringde och fråga om vi ville med och handla. För ovanlighetens skull behövde vi inget hemhandlat, har rätt mycket mat kvar :)

Stretcha eller inte stretcha?
Stretcha!
91%
Inte!
0%
Jag behöver inte stretcha eftersom jag är inaktiv
9%
11 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Thu 26 Jan 2012, 15:42
saken med stretching är att du drar ut musklerna igen efter att du tränat då dom liksom har dragit ihop sig. Så vill du bygga muskler och vill bli superbiffig så kan du ge fan i att stretcha, men vill du ha slanka och "långa" muskler så stretcha. Sen kan man ju bli stel i längden också om musklerna blir "kortare" genom att man inte stretchar, vadmusklerna är ju ett bra exempel på det. Men jag stretchar inte heller efter varje gång :)

My blog: http://BillyBlue.soclog.se

Thu 26 Jan 2012, 16:21
RastaAsta  Pappa brukar säga så också! Fast det där med stelheten kanske inte stämmer, med tanke på hur man definierar ordet stretcha såklart. Kan ju göra på rätt många olika sätt :)
När du väl kör, gör du dynamiska övningar eller statiskt?
Thu 26 Jan 2012, 16:38
BillyBlue  Ja det är ju sant :) dynamiska, förutom någon enstaka yogaposition som är statisk, men jag gillar det inte :P
Thu 26 Jan 2012, 16:43
RastaAsta  Okej! Dynamiskt ska jag köra på mer har jag tänkt, även om jag brukar blanda med närmare eftertanke. Hört det ska bara bättre åtminstone :D Kör man gym räcker det nog att ta lätta vikter som en uppvärmning och sedan köra på tungt i 3 omgångar, eller vad man nu vill köra!
Reply
Was written Thu 26 Jan 2012, 00:20 | Direct link Everyday  

The king, the legend, the experience

Wednesday 25 January 2012

Mina kungar.

Flywings, BillyBlue and 3others likes the post
Thu 26 Jan 2012, 11:37
Thu 26 Jan 2012, 16:22
RastaAsta  Oja <3
Reply
Was written Wed 25 Jan 2012, 00:22 | Direct link Entertainment  

Fika

Tuesday 24 January 2012

Fick blommor av min kille.

Semla med formen av ett hjärta som lock <3

Oboy.

Chokladig cheese cake.

Fikade när vi kom hem från lämnat Isabella på stan, Donken, hård och härligt slit på gymmet, handlat billigt godis och billiga balsam etc. Efter vi duschat och fikat fick jag skön massage.

Isabella kom över till oss, prata och åt nudlar i köket. Sedan var vi social med Stefan och så kollade hon på när jag spelade Final Fantasy. Hon har börjat som hälsopedagog också, lånade böcker från oss.
Trevlig dag!

polos, Flywings and 5others likes the post
Thu 26 Jan 2012, 11:37
Goda grejer vi åt :D <3
  Reply
Was written Tue 24 Jan 2012, 23:36 | Direct link Everyday  

Use your eyes!

Tuesday 24 January 2012

Klotter eller en flock med djur?

Riverman92, Flywings and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 24 Jan 2012, 11:05
En flock med kor!

My blog: http://annelif.soclog.se

Tue 24 Jan 2012, 23:13
RastaAsta  Rätt!
Wed 25 Jan 2012, 12:01
Anonymous  Yeah!
Reply
Was written Tue 24 Jan 2012, 01:02 | Direct link Entertainment  

Ärlighet är värre än någonsin

Monday 23 January 2012

Ärlighet är något som är mycket uppskattad av mig. Men för första gången idag så har ärligheten istället blivit lite av en chock och en blandning mellan hatisk och tappat MYCKET hopp om en människa. Är extremt äcklad och som resultat en trasig tröja och tidning. När man bönar och ber om en sak som är så självklar men ändå får skiten över sig? Ska det vara så? Något som gäller fler människor i min omgivning är just det att tänk efter och gilla aldrig en person för mycket bara. Känner du igen dig, tror man att man känner vissa lite för väl men så visar det sig det var fel? Och VARFÖR, folk, är de så svårt att hålla något?!

Dagen var ungefär lika skit som igår. Blev glad när vännerna hört av sig på olika lyckade samt lite misslyckade sätt, haha. Var inte på kursstarten, såklart. Är ledig till torsdag då första lektionen börjar. Ska träffa vänner och se över mina val lite mer. Kursen verkar bli en bra kurs så ångrar inte att jag längtat :)

Önskar bara det blev helg så man kan åka ifrån skithålan... haha ;)

Fick hjälp av killen att färga håret rött idag igen.. vill inte visa mitt ansikte idag, ser ut som förra gången men lite mörkare och noggrannare färgat.Vi planerade mycket bättre denna gång.

Ett missbedömt antagande om att dagen skulle sluta lika bra som den började.

En söt bild som får bringa mig lite lycka. Dör snart här. Ett tack till min älskade gubbe Max. Bäste vän :)

jeannetteback likes the post
Anemptybox dislikes the post
Thu 26 Jan 2012, 11:38
Du är sötast av allt och alla <3
Thu 26 Jan 2012, 16:23
RastaAsta  :)
Reply
Was written Mon 23 Jan 2012, 22:40 | Direct link Everyday  

Gnägg?

Sunday 22 January 2012

Så ser jag ut just nu.

Pissmyrliv är vad det är!

#3114966, 3welie and 2others likes the post
Anemptybox dislikes the post
Was written Sun 22 Jan 2012, 23:18 | Direct link Everyday  

Julpyntet ska ner

Sunday 22 January 2012

Idag var det tvättdags. Gymdags med egentligen, få se hur de blir med det. Har så mycket annat för mig. Så som att äta för första gången idag, ville ha pizza egentligen men de svarade inte på pizzerian över gatan.. bannemig plocka ner alla tomtar i hemmet. Skicka in tentan, helst orka kolla igenom den igen. Får ångest när jag tänker på arbeten. Imorgon börjar nya kurs om stress, har längtat till den kursen!

Massa såna här söta djur har jag tillbringat många timmar åt att kolla, namnet på dokumentären i förra inlägget.

Anemptybox, Riverman92 and 1others likes the post
Sun 22 Jan 2012, 21:03
Was written Sun 22 Jan 2012, 19:03 | Direct link Everyday  

Rakad haka

Sunday 22 January 2012

MIN gubbe luktar så gott efter rakning, så gott så jag behövde skriva ner det!

Yeah, litet blogguppehåll och någon som vanligt tror det innebär slutet för bloggen..? Nej då - återigen!

Igår var nämligen min och Stefans 4,5 års dag som firades genom att min älskling nummer 2 kom över och kollade på film. Blev Sherlock Holmes, som var sådär.. sedan Paranormal activity som hon aldrig sett och jag sett ett par gånger förut. Filmen är inte läskig men gillar den ändå :)

Sen myste vi, jag fick skön massage på massagebänken! :D

Dukade fram godsaker till kvällen. Lite va? ;)

Passande bilder från London, där min kusin som nyss fyllde 30 år är just nu. Något avis!! :(

Idag har jag bara chillat framför tv:n, jättebra däggdjursdokumentär i 10 delar med en söt gubbe som programledare. Rekommenderar till alla djurälskare. "The life of mammals".

Varit så trött i ögonen, turligt nog kom jag i säng rätt så fort igår. Blev trött när jag spelade Tekken innan massagen med en kille. Gick bättre än någonsin!

Idag måste hemtentan in.. känner mig inte så nöjd alls med arbetet. Ganska enkla frågor men man kan göra det så komplicerat för sig i alla fall. Den sista frågan var väldigt luddig och knäpp!

Funderar ju på att söka in till sjuksköterska programmet. Se om man ens kommer in..

Anemptybox and polos likes the post
Sun 22 Jan 2012, 21:04
Det blir nog bra med tentan ska du se. Älskar dig <3
Sun 22 Jan 2012, 22:38
RastaAsta  Hoppas :D <3
Reply
Was written Sun 22 Jan 2012, 18:01 | Direct link Everyday  

Min grupp har blivit stor

Saturday 21 January 2012

Snygg rygg är nu berömd.. haha!

Ikväll så blev min grupp ännu större. Jo, nu finns det över 2000 medlemmar där

- hipp hipp hurra!

Bilderna har minskats eftersom jag tagit bort alla skisser från den. Sånt fås ta upp på forumet.

Nu är jag klar med tentan på riktigt. Skönt med lite ledigt. Ska försöka komma i säng innan sex i natt. Ska upp och träffa Marre imorgon, längtar <3

theperfectlife, ColorKlick and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 21 Jan 2012, 03:12
Hahaha är trött, läste "ska försöka komma i säng till sex inatt" Och jag gillar gruppen! En massa grymma tatueringar!

My blog: http://AngelicasWorld.soclog.se

Sun 22 Jan 2012, 13:23
RastaAsta  HAHAHA! Vad kul :)
Reply
Was written Sat 21 Jan 2012, 01:36 | Direct link Entertainment  

Asiatisk post.. igen

Friday 20 January 2012

Massa elektronik har vi fått hem denna vecka, mestadels från Asien. Nu slipper vi byta HDMI kablarna till och från tv:n, eftersom vi har så många. Har redan en adapter men det är för all den äldre elektroniken!

Marre ringde och sa att hon var på väg till kinarestaurangen vid oss, hon och jag bestämde oss för att träffas imorgon. Mamma längtar efter min massage där hon sitter med hennes systrar och kamrater och käkar gott. Hennes ena syrra ringde mig och ville ha tid för massage, mannen Ove också! :)

Riverman92 and Anemptybox likes the post
Sun 22 Jan 2012, 21:04
Bra skit :) <3
  Reply
Was written Fri 20 Jan 2012, 18:43 | Direct link Everyday  

Jag har målat Einstein

Friday 20 January 2012

Suttit i ett par timmar och färglagt Einstein via Photoshop. Det var både en utmaning och riktigt roligt. Jag hittar hela tiden småfel jag ändrar på men nu får det lov att vara. Jag målar aldrig och har inte heller tagit lektioner eller dylikt i hur man skuggar, hur rynkor faller in och så vidare. Jag bara improviserar!

Vad tycks om denna idé?
Hiss!
87%
Diss!
13%
15 personer har röstat
Anemptybox, #3114966 and 3others likes the post
Fri 20 Jan 2012, 17:37
Oj jag tryckte fel, menade Hiss! :)

My blog: http://AnnaPhoto.soclog.se

Fri 20 Jan 2012, 17:41
RastaAsta  Haha aw, tack! :D
Reply
Was written Fri 20 Jan 2012, 02:30 | Direct link Sports/hobbies  

Shake milkshake

Thursday 19 January 2012

Hm, Stefan köpte en chokladsås som stelnade..

Blev som en stor chokladbit. Milkshaken blev fort rinnig. Inget var på sin plats! :P

Drack ur en NK mugg. Fick 8 stycken av Stefan för typ 2-3 år sedan.

Har sedan länge älskat ugglor :)

polos, emmislife and 5others likes the post
Fri 20 Jan 2012, 02:54
God sås och fina muggar vi har :) <3
Fri 20 Jan 2012, 17:25
RastaAsta  Jättefina muggar <3
Reply
Was written Thu 19 Jan 2012, 22:16 | Direct link Food  

Förbered er på skratt

Thursday 19 January 2012

En natt kollade jag och Stefan massa roliga Tub-klipp och fick oss en hel del skratt. Måste länka i bloggen dessa klipp som både är gamla och andra nyare, enjoy!


Skrattar och tycker synd om hunden som försöker leka med en mänsklig staty.


Minns denna mycket väl från min barndom, härliga skratt :)


Roligt och rätt så gammalt klipp också. Haha så passande och så rolig reaktion på nyhetskillen!


Originalet är också kul. Va asgarvar han åt?! xD


Sången låter "vackert" på flöjt...


HAHAHA älskar hans skratt!

Mycket videor men måste ju dela med mig av lite skratt :D

GlueHead, 3welie and 3others likes the post
Sat 21 Jan 2012, 22:38
Sun 22 Jan 2012, 17:45
RastaAsta  <3
Reply
Was written Thu 19 Jan 2012, 21:19 | Direct link Entertainment  

Heh-heh go-go

Thursday 19 January 2012

Simlish rubrik, oh yeah.

Vakna idag vid 16:00 av att min telefon ringde på nåt mobilnummer jag inte kände igen. Jag som var nyvaken sket totalt i att svara.. haha! Stod att numret var från något helt annat land, kunde även vara fax. Hatar verkligen när såna nummer ringer :s

Annars har jag suttit med tatueringsgruppen och skrivit ett långt foruminlägg angående gruppens regler.
http://dayviews.com/Tatueringar/

Har bara lite kvar på en tentafråga så snart sätter jag mig med det. Sen ska jag spela gamla goda spel, Mario Party och Kart!!!!

På min laptop finns inte mycket bilder. Så var det med den saken.

Anemptybox, #3114966 and 1others likes the post
Fri 20 Jan 2012, 02:55
Du är så söt :*
  Reply
Was written Thu 19 Jan 2012, 19:23 | Direct link Everyday  

Konstverk

Thursday 19 January 2012

Klockan är nu prick 07:00 och funderar på att lägga mig.. magen värker. Det är nice! ._.

Igår klockan 05:00 ritade jag av Scooby Doo med kritor. Vackert va?

#3131839, 3welie and 3others likes the post
mashi dislikes the post
Fri 20 Jan 2012, 02:55
Han ser lite lurig ut :P <3
Fri 20 Jan 2012, 17:26
RastaAsta  FULL I FAN.
Reply
Was written Thu 19 Jan 2012, 07:01 | Direct link Entertainment  

En sen morgon

Wednesday 18 January 2012

Oh, gick upp 17:30 idag ja. God morgon liksom xD

Blir ännu en gång att stanna uppe hela natten, morgonen, dagen för att fixa rytmen. Har diskat och sitter nu med tentan som ska finslipas och skriva klart en och en halv fråga. Träning ska bannemig bli av idag!

Testade eldtandborsten jag fick i julklapp idag. Den verkade fungera som den skulle, typ :D

Dansar ingång, ha det gott igelkott!

One, two, three, four - Sarah is all alone on the dance floor!

mashi, Anemptybox and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 18 Jan 2012, 20:46
Är eltandborstar bra? Funderar ifall man ska köpa en kanske....

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 18 Jan 2012, 20:49
RastaAsta  Ingen dum sak att önska sig.
Wed 18 Jan 2012, 20:50
Anonymous  Nej precis!
Reply
Was written Wed 18 Jan 2012, 20:23 | Direct link Everyday  

Bye Internet...?

Wednesday 18 January 2012

Sitter här med tentan och det flyter på! :)

Senare idag kommer det göras en protest. Har ni missat att  populära siter kommer kanske stängas av? Amerikanskt påhitt. Denna protest låter oss vara utan Reddit med mera idag så vi får upp ögonen att vi inte kommer klara oss ifrån siter så som Google, Facebook... går den lagen igenom slänger jag datorn!

En till moderator till min stora tatueringsgrupp på närmare 2000 medlemmar. Har börjat hårdrensat och fixa till gruppen på allvar nu när den blivit så stor. Heja heja!

Förlovningsgadd.

Skorpiongadd, aj!

#3073635, ColorKlick and 5others likes the post
O

O

Thu 19 Jan 2012, 21:53
riktig fin tatuering är de 3d ?
Thu 19 Jan 2012, 21:54
RastaAsta  Tack! Ah skuggningarna gör 3D effekten.
Reply
Was written Wed 18 Jan 2012, 01:48 | Direct link Everyday  

Elektronisk post!

Tuesday 17 January 2012

Enda från Sydkorea kom ett paket igår..  blev totalt bara 27 $ :D

Ska vara den bästa sak för att spela med PS2 kontroll till PS3. Funkar felfritt.

Idag fick vi däremot brev från CDON. En HDMI kabel från CDON för totalt 26 kronor!
Nu är det bara att vänta på adaptern vi får senare i veckan så har vi en tv och dator samt konsoler utan att behöva trixa in och ut med kablarna!

ColorKlick, #762719 and 3others likes the post
Fri 20 Jan 2012, 02:56
Was written Tue 17 Jan 2012, 22:22 | Direct link Everyday  

RIP

Tuesday 17 January 2012

Vila i frid mina halvbröders farmor, Gertrud som skulle fylla 90 år.

Hade jag varit 40 år hade jag också varit glad om min farmor var med mig i livet så länge. Minns inte hur liten jag var exakt när min farmor dog med typ 11 år ungefär. Farfar har jag inte träffat, mormor hann jag knappt lära känna och morfar dog ganska nyligen. Vill också ha äldre personer som står mig nära, är avundsjuk på dom som har sina mor och farföräldrar. Har inte ens Stefans att få lära känna!

Anemptybox dislikes the post
Fri 20 Jan 2012, 02:56
Was written Tue 17 Jan 2012, 19:56 | Direct link Everyday  

Skolan på natten och söka jobb

Tuesday 17 January 2012

Igår var jag rätt oaktiv här för blev mycket i skolan. Först skulle vi ha ett seminarium och redovisa i 20 minuter. Stefan hade en tid för sin onda käke hos doktorn som han fick avboka på vägen till skolan. När klockan blev tiden han hade hos läkaren anlände vi till skolan och eleverna gick emot oss och berättade det var inställde då läraren var sjuk så vi skulle lämna in skriftligt istället. Först tänkte jag att det var synd om Stefan som egentligen kunde ta sig till doktorn istället men fan vad skönt att slippa snacka inför klassen. Jag hade knappt tittat igenom det jag skulle säga, sån här tur brukar jag faktiskt ha gällande detta :)

Mest var det skönt för vi jobbade på jättebra och blev snabbt klar med inlämningen. Gick hem och skrev ut 3 CV:n som jag var iväg till idag till Willys, posten och mejeriet. Mejeriet var stängt så vi postade det i dörren, posten fick fel CV av Stefan märkte vi på Willys. Som tur ligger det bara över andra gatan så det kunde vi lätt fixa. Åt på Max och handlade på Willys. Han ska söta på Ica och Coop sen, vi gick förbi där men han var envis och ville hem så han tar det en annan dag. Jag själv gillar att få sakerna gjorde på en gång och ogillar tanken att skuta upp sånt. Han ringde även Gävle tidningen som man kan jobba hos på nätterna, han är mycket intresserad och gjorde ett bra jobb på telefonen. Låter positivt :) <3

Köpte nya kakor idag :)

Blommorna Stefan överraskade mig med när jag kom hem från en lång kväll i skolan!

Återgår till igår, Mahta ville ha med mig till skolan och plugga tillsammans. Vi blev kvar där från klockan 17.00 - 02.00- tiden!! Vi hade kul, skrev "klart" 2 frågor ungefär. Hemtenta är ganska drygt och svårt, högskolenivå. Vi snacka och käka mest. Mahta knacka på hos en kines som studerade i datarummet medan jag satt utanför i korridoren. Hon sprang iväg och kinesen undrade på engelska vem som knackat på, då pekade jag på henne och sa "she!" och så blev hon kompis med en annan engelsktalande indier. HAHA!

Mahtas arbetsställning är lagom ergonomisk...

Stanna i skolan på natten var roligt och mysigt. Samtidigt läskigt och knäpp känsla! xD

#3114966, Anemptybox and 2others likes the post
Tue 17 Jan 2012, 19:38
Måste bara säga det, vilka fräna örhängen du har :)

My blog: http://polos.soclog.se

Tue 17 Jan 2012, 19:40
RastaAsta  Tackar! :D
Reply
Was written Tue 17 Jan 2012, 19:01 | Direct link Everyday  

Frågestund, dah

Monday 16 January 2012

Är ju inte bara en person på Soclog som kör frågestund här och nu. Gör en det - gör alla det. Bara för att så körde jag en frågestund förra året då det var dags med alla jävla frågor hit och dit till vanliga personer på bloggen. Fick total 0 frågor och sedan dess hatade jag det evenemanget ännu mer.. GlueHead skrev ett inlägg om det och jag svarade precis som jag kände, höll med honom i vad han skrev. Fick en "antingen eller" fråga som jag ska svara på hade jag tänkt. Mer frågor förväntar jag mig inte av er.

Bada i raggmunk med lingonsylt för att sedan bli avslickad av grisar
eller
doppa kroppen 100 gånger i chokladpudding och därefter serveras på ett dagis inför 100 äckligt hungriga småbarn med spindelliknande armar och ben?

Jävla bra fråga måste jag först och främst säga!
Föredrar ju choklad över raggmunk och lingonsylt. Faktiskt föredrar jag grisar över barn också, i vissa fall. Jag vill ju inte heller ätas upp av små hungriga spindelliknande ungar. 

Jag väljer griseknoen!

ColorKlick, theperfectlife and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 16 Jan 2012, 16:09
Lite onödigt med frågestund....inget o skriva om då typ....

My blog: http://annelif.soclog.se

Tue 17 Jan 2012, 18:43
RastaAsta  Hahaha!
Tue 17 Jan 2012, 18:51
Anonymous  Vilken fråga...!
Reply
Was written Mon 16 Jan 2012, 14:43 | Direct link Entertainment  

Jobbtips?

Sunday 15 January 2012

Ska börja med jobbsökandet i veckan men den stora frågan är.. var? Har ni skaffat jobb inför i sommaren? Om ni har tips kan ni gärna höra av er till mig. Jobbar antingen i Uppsala eller Gävle!

Brorsan ringde och snacka, han och hans kompis kanske ska med mig och Max till stan om två veckor. Min kära kusin fyller 30 år och ska firas på puben med massa folk. Kommer nog bli roligt :) Tagg!

Irriterande med folk som snackar om saker de inte vet ett skit om, lägger sig i är typiskt kärringar. Svärmors ena tantkompis, den ena är värre än den andra tanten. Har lärt mig att Hofors är en håla med mest dryga fanskap, bortsett från Stefans familj. Fler säger så, kan inget annat än hålla med. I alla fall hade hon sagt åt svärmor att ingen bryr sig om henne angående en sak hon genomför nu och försökt ett tag med. Hon betedde sig ostöttande. Då svara svärmor att hon vill kunna se sina barnbarn växa upp och umgås med dom, framförallt då mina egna föräldrar är gamla och kanske aldrig får se mina barn. Barnen måste ha några äldre personer i våra tidigare generationer. Då uttryckte sig tanten att hon inte kommer få se vara barn mycket eftersom vi kommer bo i Uppsala. För det första bor vi i Gävle och inte Uppsala och för det andra finns de ju en sak som kallas tåg. Onödiga kommentarer!

Hoppas läkarbesöket går bra imorgon, du.

mashi likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 15 Jan 2012, 21:15
Fyller också 30 snart :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Sun 15 Jan 2012, 21:15
RastaAsta  Jaha grattis i förskott :D
Reply
Was written Sun 15 Jan 2012, 21:12 | Direct link Everyday  

Gaddutredning

Sunday 15 January 2012

Pizzan satt bra i magen, jodå.

Har fifflat med min tatueringsgrupp på Dayviews och försöker få den mer seriös genom att skaffa mig en moderator. En kille som verkar målinriktad och schysst. Han är moderator i en annan grupp sen tidigare. Tänkte skaffa mig 2-3 till, har en till intresseanmäld. Kör även hårdare regler, folk fattar inte reglerna eller är blinda och ser inte texten på framsidan. Hoppas det är förenklat nu. Men folks dåliga attityd till andra medlemmar vet jag inte hur jag ska handskas med... stämningen blir lätt dålig!

Tack åt älskling som tog tvätten själv idag, var trött och hade värken i hela armen. Att du hämta pizza och gick på bio där du kunde hålla mig i hand när jag blev ledsen ska du ha tack för också :D

Utveckling.

Psychedeliq, #3114966 and 4others likes the post
Was written Sun 15 Jan 2012, 19:55 | Direct link Everyday  

Lejonkungen på bio

Sunday 15 January 2012

Blev bio idag, Lejonkungen i 3D. Bästa Disneyfilmen och vi ångrade absolut inte oss efteråt. Värt 30 kronor styck med andra ord! :D

Efter träningen igår har jag fått värsta ont i vänstra armen + handen. Känns som jag har ett stort blåmärke längst hela armen och som om de brinner inom den. Obehagligt och aldrig varit med om det tidigare...

Nu ska jag träna på skiten tills imorgon i skolan. Att fixa med mina CV:n blev inte av igår heller. Tröstäter med pizza snart!

polos, nellie-e and 3others likes the post
Was written Sun 15 Jan 2012, 17:49 | Direct link Film/TV-serier  
More photos from Sunday 15 January 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Gäsp-er

Saturday 14 January 2012

Igår drog självklart grannen igång värsta festen enda tills klockan slog någon gång efter 3 i natt. Varför har jag sån otur, alltid då jag minst vill bli störd ska jag störas. Jo för jag hade inte sovit bra alls natten innan och hade bestämt mig för att hålla mig vaken hela dagen och kvällen och sedan sova i tid men det sprack. Vill ju nämligen inte redan trilla tillbaka till den dåliga rytmen. Spelade en hel del FFXIII och kom dit då man börjar med side quests på sista skivan. Läste också en av de tidningar jag fått hem i brevlådan!

Så sov väl rätt länge idag då, kollade tv, åt pannkisar och sedan tränade vi. Åt igen, duscha och nu sitter jag här. Gladiatorerna har ju börjat igen, lite nostalgi faktiskt. Ska också se ut som en gladiator i snar framtid om jag sköter mig på gymmet, haha nej för fan jag skojade bara. Jag äter hellre det jag vill + tränar + inte går upp i vikt. Jag trivs bra att ha bra ämnesomsättning xD

Nej men nu ska jag glo efter ett klipp man kan ha med från tuben på redovisningen som vi har på måndag. Läsa och skriva CV - söka jobb via internet till sommar. Sen på tisdag efter en händelserik måndag ska vi även gå till platser och lämna in papper med CV på eventuella sommarjobb. Helst vill jag åka till Johan i norr och jobba på gruva. Många om och men...

Så ser det ut när jag äter!

Flywings likes the post
Was written Sat 14 Jan 2012, 22:57 | Direct link Everyday  

Kinectat hela kvällen! (massa tips på spel)

Friday 13 January 2012

Stefan sov medan jag testade flera demos till Kinect. Vet inte hur många jag testade.. runt 10 stycken kanske. Tänkte skriva om några!

Saw - den första tanken. Jävla vidrigt spel att spela själv och man är ju själv kontrollen när man spelar Kinect spel. Man går, vrider på sig, slåss, håller för öronen etc. genom att själv röra på sig i realistiska drag.

Man vaknar upp i en stol fastbunden och mittemot sitter en annan kille som plågas ihjäl brutalt av en doktorliknande figur.. en ovänlig och hemsk doktor i så fall! Sedan försöker man ta sig ut helveteskammaren och huset är inte direkt litet...

Ett spel jag nog tänker köpa!

Ett spel jag och Stefan blev fast i när jag laddat ner gratisversionen till min mobil. Visste inte det fanns till konsol så jag var bara tvungen att testa. Inte sämre än till mobilen, beroende framkallande men finns risk att man ledsnar efter en stunds spelande. Skulle kunna tänka mig köpa det här också!

Man smashar sönder massa frukt, akta bomberna! 

Speciellt spel.. en fin blandning mellan riktiga personer och dockteater. Detta skelett styr man som en marionettdocka och spelet sker under en teaterföreställning. Känns verklighetstroget, vilket gör spelet mycket mer värt än vad man förväntade sig innan man testade spelet. Det är även lättstyrt.

En sheriff vaknar till liv igen efter legat begravd, skelettet man är tillhör honom och han är ute efter hämnd.

Ett spel jag skrattade väldigt mycket åt!

Innan varje kapitel så är de ritade gubbar som visar en hur man ska posa, utan att förstöra det roliga så är posen inte förutsägbar. Istället för att stå och hålla i en handväska kanske man istället håller ett baseball trä då det är klart. När det är klart menar jag att då kapitlet börjar kommer alltid en cool serie med du som huvudperson. Som bilden här, man ser så skön ut!

Fighterna var lite otydliga, eller så var jag bara inte tillräckligt observant. Annars var grafiken - man ser dig live slåss med gubbar - jäkla bra för att bygga på det spelet faktiskt gör. Kan tänka mig detta spel också!

Gulligt och humoristiskt spel som man nog kan ha mycket roligt med, framförallt om man har en vän vid sin sida. Fick testa att göra aktiviteten på bilden, man skulle fylla upp den "läskiga" prylen som är inramad innan kaninerna hinner dra bort duschdraperiet. Kan lova att man ser riktigt rolig ut på bilderna sen ;)

En annan aktivitet jag fick prova på var Guitar zero som var lite som Guitar hero, också roligt!

Hade jag någon som ville spela med mig hade jag utan tvekat önskat mig "kanin-spelet" :D

Är man mellan 8-11 år kanske man hade uppskattat detta spel, jag är 20 år och gjorde inte det. Stelt, tråkigt, dålig musik... korta och inga speciella dans moves innefattade spelet. "Dansar" mest till hejaramsor. Hur kul är det på en skala tror ni?

Nu talar vi inte barnspel utan 50 + spel...? Ingen fart och fläkt här inte. Här handlar det om att lära känna sina inre 8 punkter man tydligen enligt någon ska ha. Nä, detta påhitt biter inte på mig. Men det var speciellt och ganska så harmoniskt i alla fall, men fick mig att tänka för mycket på religion och hippies.

Jag har nu testat de flesta dansspel och detta var helt okej. Men gillar fortfarande Dance central bättre för det känns mer som man hänger med i svängarna där. Provade ju även idag 2:an och det var på svenska.. SÖG! Blev less på rösterna som drog ner på det. Mycket nytt som rörde runt i huvudet. Tror jag förstod lite, men är inte säker.

Testade också Greese dansspelet och det var det bästa. Låtar från filmerna och så självklart dansstegen. Gammalt och twistigt fick mig att tänka på min kära mor. Roligt var det och önskade hon var här. Fanns karaoke också, inget för mig dock.

Ett spel jag kan tänka mig ha. Tror inte jag behöver ge en förklaring då de flesta sett tv-programmet. Bra att öva sig ifall man ska ansöka om att få vara med i år. Litet tips bara! ;)

#2524299, Cantata and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 14 Jan 2012, 11:10
Har också något dance central kinect spel. Rätt kul! Så har vi zumba fitness. Den är bra! Prova den!

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 14 Jan 2012, 21:43
RastaAsta  Ah det är roligt, har velat testat det faktiskt :)
Sun 15 Jan 2012, 20:31
Anonymous  Prova :D
Reply
Was written Fri 13 Jan 2012, 21:35 | Direct link Tech/Internet  

Jag är nu diplomerad massör

Friday 13 January 2012

Efter en tröttsam dag i skolan, var bara där med gruppen och struntade i föreläsningen, efter en jobbig färd hem i det kalla och hala kom jag hem och hade fått massa post. Bland allt låg ett kuvert med mitt diplom och kursintyg från massagekursen! :)

På kursintyget är det mycket text, där står allt jag gjort för att åstadkomma det jag nu lyckats med.

Ska läsa igenom allt bättre sen. Men oj så glad jag blev: 1. allt kom så fort, skickade ju det denna vecka och skulle ju ta 3 veckor och rätta alla papper och skicka iväg mina diplom. Oväntat! 2. Jag fick över 80% rätt på hemtentan och inga fuffens med något! Härligt härligt, tack alla ni som ställde upp på min praktik och tack för alla gratulationer som kommit in till höger och vänster :D

Riverman92, #3114966 and 3others likes the post
Fri 13 Jan 2012, 20:21
åh va roligt! :D

My blog: http://meliinagb.soclog.se

Fri 13 Jan 2012, 20:46
RastaAsta  Hihi ja det är jätteroligt :)
Reply
Was written Fri 13 Jan 2012, 19:24 | Direct link Everyday  

Gävle by evening

Thursday 12 January 2012

Stefan tyckte vi skulle börja ta mer promenader igen, blev glad av att höra det då jag älskar att gå promenader. Det gjorde jag ofta förut och har tyvärr blivit lite sämre på den biten nu då man haft så mycket annat för sig med skolan och övriga kurser. Var inte tänkt att ta bilder under promenaden men kunde inte låta bli då det var så länge sedan. Har inte fotat så himla mycket med min nya telefon heller.

MASSA ankor befann sig vid vattnet. Synd att vi inte hade något bröd med oss!

ColorKlick, #3114966 and 3others likes the post
Was written Thu 12 Jan 2012, 23:20 | Direct link Photo  

Hoppar upp för trappor med huvudet!

Thursday 12 January 2012

Här har vi en buddist/munk som nog mediterat en hel del. Att stå på huvudet är en sak, att gå på huvudet upp för 15 trappsteg är något annat.  Ett världsrekord!

ColorKlick, mashi and 2others likes the post
Fri 13 Jan 2012, 16:10
Hm, stackars nacke xD Men otroligt :D

My blog: http://J0M0.soclog.se

Fri 13 Jan 2012, 19:13
RastaAsta  Nackkotorna lär inte må så bra nej! xD
Reply
Was written Thu 12 Jan 2012, 22:57 | Direct link Tech/Internet  

Olika stilar, vilken är din?

Thursday 12 January 2012

Är någon stil matchande din? Här har du chansen att hitta ditt jag eller blanda ihop en egen kompott!

skogsrusset, polos and 4others likes the post
Wed 7 Mar 2012, 21:14
hittade ingen. Fanns inge om en flicka med pojkaktig stil :(

My blog: http://theaterfreak.soclog.com

Thu 8 Mar 2012, 21:45
RastaAsta  :(
Reply
Was written Thu 12 Jan 2012, 20:21 | Direct link Kläder  

YAY.. not!

Thursday 12 January 2012

Åh, sov tills fem då Stefan väckte mig. Han hade lagt sig vid 8 och jag 2 så fattar varför han kunde sova så länge. Hur kan jag sova alla timmar jag gör?! Så vaknar man med världens magvärk och träningsvärk. Nu är snart Stefans enormt goda köttfärssås klar. Denna lukt har gjort munnen dyngsur av saliv i en timme nu!

Skönt att vara en dag ledig, imorgon träffa gruppen för att planera sista redovisningen för kursen på måndag. Man får lite friare regler tills dess. Måste läsa ur en bok och inte bara spela idag :(

Haha en jättegammal bild på mig och Stefan. Firade nåt hos ena brorsan!

polos likes the post
Was written Thu 12 Jan 2012, 18:47 | Direct link Everyday  

Jag vill ha en Degu!

Wednesday 11 January 2012

Var förbi djuraffären och fick för första gången i mitt liv lägga ögonen på en Degu.

Den liknar en ekorre och råtta och är närmast släkt med marsvinet och chinchilla. Kommer ursprungligen från Chile där de betraktas som skadedjur, likt som råttan i Sverige.

Den är social men kan lätt drabbas av diabetes. Används därför om forskning åt den sjukdomen, även där lik råttan. Kan inte låta bli att tänka på mina gamla taggmöss när jag ser den. Söta djur i bur!

Spelade in en video på när ena försökte ta sig ur buren, fick totaldamp på låset. Kanske lägger upp klippet sen. En riktig gnagare där!

#762719, meliinagb and 5others likes the post
Thu 12 Jan 2012, 02:09
Thu 12 Jan 2012, 18:28
RastaAsta  Kul vi gick in dit <3
Reply
Was written Wed 11 Jan 2012, 18:52 | Direct link Djur  

Två personer här tycker klockan känns mycket mer!

Wednesday 11 January 2012

Idag går tiden segt, märks att vi sovit som stockar på senaste och inte är vana att gå upp tidigt till skolan :P

Redovisningen gick bra och snabbt. Vi sa inte så mycket egentligen men vi fick hårda utfrågningar från andra grupper. Jag fick säga det roligaste så de fick sig ett gott skratt i alla fall. Berättade om rullstolsrally som man kan tippa på som travsport och så OS ska hållas för handikappade där naturligtvis, i vår stad "Handikapp city"! De andra grupperna hade om att rökning är bra och att vi ska slopa ordet "han" och "hon" så vi får ett jämlikt samhälle utan könsdiskriminering.

Sen softade jag här hemma en stund, sedan stan och handlade massa bra saker. Hårborstar och fina våtservetter det var extrapris på inne i Kicks. 4 stycken semlor fick det även bli (grodsemlor, utan det äckliga mandelmassan i!) Var även och gymmade, skönt som bara den!

Aw, nyss sa en tjej att hon gillade min efternamn värsta mycket. Var fint och coolt och hon tänkte på dom där Jedwards killarna. Man kan ju även tänka på Jedi om man tittat på Star Wars!

mashi and Anemptybox likes the post
Thu 12 Jan 2012, 02:10
Skönt att vi bara har ett seminarium kvar. Du är bäst <333
Thu 12 Jan 2012, 18:28
RastaAsta  Ja!! Men så hemtenta :(
Reply
Was written Wed 11 Jan 2012, 18:18 | Direct link Everyday  

HP

Wednesday 11 January 2012

Harry Potter är inte glömd och begraven fastän det kanske känns lite så för mig och min blogg. Coola Harry Potter investeringar i ett hem. Inte dumt, inte dumt alls!

Tänkte går på bio idag istället, skjutit upp på det 4 dagar nu eller så men Lejonkungen 3D verkar vara visas under helger. Jävla sugig stil! Drar till stan snart i alla fall och handlar en borste och sminkservetter. Tränar på samma gång. Måste ju se till att dra på bion innan den 25:e för biljetterna går ut då, vet inte ens om de gäller 3D filmer. Synd att det bara är dåliga filmer just nu på bio :(

J0M0, Riverman92 and 3others likes the post
Fri 13 Jan 2012, 16:14
Haha, läckra grejer, kanske man skulle ha xD
  Reply
Was written Wed 11 Jan 2012, 12:38 | Direct link Film/TV-serier  

Går inte att vara på topp var dag

Tuesday 10 January 2012

Hm, nåt jag måste sluta är med att vara så fjantig. Jag förtjänar också ha mina dåliga dagar. Bara för inte jag flinar sönder mitt nylle en dag och inte är pratglad ska inte jag behöva må dåligt över. Vet inte hur andra påverkas över det men jag ogillar dålig och sur stämning så jag är den som ser till det inte blir så. Försöker spela söt men visst har jag ett hett humör så det bara ryker om det emellanåt om sanningen ska fram. Idag kändes de som att jag inte orkade hålla humöret uppe och då ska jag för sjutton inte fejkskratta heller. Ogillar surkärringar, ogillar allt som har med fejk att göra. What to do?

Skratta, det kan man göra åt folks torkpåståenden och teorier där emot. Herregud... jag har väl mina roliga idéer för mig med men vissa andra. Ska man skratta eller gråta?

Haha ja, vem sa livet var lätt? Inte fan var det jag i alla fall.

Skönt att gruppen är klar inför imorgon. Oseriösaste redovisningen/seminariet för i år är jag nu beredd på. Som tur var kikade jag och en klasskompis på våra hemtentamssvar innan vi ska skicka in det för väntat massagediplom och hon och jag hade snarlika svar nästan jämt så nu ska jag fila om lite svar och sedan posta det så fort som möjligt :)

#3114966 and Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 10 Jan 2012, 17:34
Wed 11 Jan 2012, 11:29
RastaAsta  :) <3
Wed 11 Jan 2012, 13:32
Anonymous  :3 <3
Reply
Was written Tue 10 Jan 2012, 14:12 | Direct link Everyday  

Halebop apor

Monday 9 January 2012

Fick ett sms av Halebop efter ha laddat på kortet med 200 kronor. Stod jag fått bonus. Fick typ 50 kronor av dom och undrar, varför? xD

Jag blir rörd.. och varm!

Dör så söta apor är. Hela familjen ville rädda den lilla bebis apan som trillade i vattnet. Hoppas alla som inte tror vi härstammar från apor eller dom som tror apor är dumma ser denna gif jag laddat upp en dag!

En annan söt, längre video på schimpans som lär sig hitta godis med sin tränare. Ger honom en kram som tack för hjälpen. Dör än en gång!!! :)

Finns massa klipp på schimpanser som visar deras höga intellekt, dom har IQ som en människa på cirka 5 år. Finns då en mamma schimpans hittar sin döda unge och bli jätteledsen men den ska jag inte se! :(

#3088712, kingtilda and 5others likes the post
Mon 9 Jan 2012, 20:03
Haha, så elak brorsa/syrra som puttar ner den i vattnet xD haha aww!

My blog: http://theperfectlife.soclog.se

Mon 9 Jan 2012, 20:04
RastaAsta  Hahaha ja värsta busingen! <3
Reply
Was written Mon 9 Jan 2012, 20:01 | Direct link Djur  

Nu var det dags igen

Monday 9 January 2012

Trött är jag, vaknade ju vid 5 i morse och kunde ej somna om. Låg bara och tänkte på saker, vänta tills klockan blev 9 så gick vi upp och åt körsbärsyoghurt.

Pappa berättade att kriminalitet och förstöringen i våra kvarter fortsätter. Klockan halv tio igår exploderade en bil på parkeringen som man ser från våra fönster. En dörr i trappen är även totalt pajad. Ni anar inte vad mycket skit som händer där just nu.. skönt att man flyttade precis allt hann börja :s

Skor som får mig att tänka på Tekken 6 som vi lirar just nu!

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Thu 12 Jan 2012, 02:12
Bra att du flyttade hit med mig <3
Thu 12 Jan 2012, 18:29
RastaAsta  Ja inget jag ångrar... <3
Reply
Was written Mon 9 Jan 2012, 18:55 | Direct link Everyday  

Full rulle och bulle

Monday 9 January 2012

Full rulle var det här samt lite bulle. I skolan var den första föreläsningen efter jul och efter det hade vi seminarium 1 som blev uppskjutet, seminarium 3 ska vi ha på onsdag och vi har knappt börjat arbeta på det. Själva seminarium gick bra, kände av otrevliga symtom till en början men när det väl var min tur att snacka gick det smärtfritt och fick mycket beröm av sötnöten, tack du var bäst själv <3

Jag pratade om Marx människosyn. Fick chansen att börja med seminarium förberedelser nummer 3 av 4 på lektionen idag och vi skulle komma på något oseriöst. Till en början ville vi ha fria resor till handikappade men det tyckte läraren Max lät för allvarligt. Så han uppmuntra med en idé om att skapa ett "Handikapp city" som tes. Med det menade han att vi ska göra en stad för enbart handikappade människor som i sin tu skulle bli normen och vi utan handikapp bli onormala. Frysas ut på samma visa vi gjort mot de med handikapp, alltså inte anpassa samhället till dom och i deras samhälle ska inte det anpassas efter oss "normala". Vi normala ska inte ens få tillträde in i staden osv, helt spårat ska det bli! Max tyckte vi skulle bygga allt i staden för handikappades bästa, allt ska vara utrustat för den handikappade. Ja, till och med bordell och knarklagning skulle finnas tillgängligt. HAHA, så sjuk lärare man har men han är otrolig skön må jag säga!

Nu är det tvätt och lite plugg som gäller. Ska fylla på mobilen för jag har så många att kontakta som inte fått svar från sina gulliga sms till mig. Kenny skickade en bild på en ullig gris de hittat och jag ska nu ringa honom och fråga varför han skickade en bild på sig själv? ;) Pappa ringde under lektionen, bäst att ringa upp han!

#3114966 and Anemptybox likes the post
Thu 12 Jan 2012, 02:12
Duktig flicka :*
  Reply
Was written Mon 9 Jan 2012, 16:10 | Direct link Everyday  

Snow

Saturday 7 January 2012

Sov till 5-6 idag, blir en sen natt än en gång. Uppe hela natten och dagen igen, runt 30 timmar sådär igen då? Skönt att sova fastän man drömmer hemskheter.. Börjar hemskheterna i skolan på måndag. Får dra upp på Lejonkung 3D bio imorgon istället för idag så man har nåt att gå upp till. Gymma vill jag inte göra när jag känner mig halvrisig. Istället stannade jag hemma och finslipa med massagehemtentan som snart ska skickas in på bedömning. Minst 80% rätt, snälla?

Är på disc 2 på Final fantasy XIII. Fin story, fina karaktärer. En karaktär har jag fallit lite extra för och det är Snow, en av killarna det handlar om. Han fästmö Serah har förvandlats till is och spelet går ut att försöka rädda henne, som är syster till en annan karaktär vid namn Lightning.

Genom spelet föll jag för Snow, han ser så realistisk ut och snygg för att vara blond. Hela han är så fin!

polos, mashi and 1others likes the post
Sat 7 Jan 2012, 22:16
Du gör mig svartsjuk nu <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 7 Jan 2012, 23:11
RastaAsta  Du är också en fin kille, dessutom mörkhårig <3
Reply
Was written Sat 7 Jan 2012, 21:27 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 7 January 2012 - Fetched from bilddagboken.se

Disnäy

Friday 6 January 2012

Kollade på Bambi i morse vid 5-6 tiden då jag hade vaknat och inte kunde somna om. Så söt men så mörk och dyster film. Har lust att kolla på Snövit också. Får tydligen aldrig nog av Disney jag.

Vilken är din favorit i Disneyvärlden?

Stefan är iväg för att kolla om kinarestaurangen är öppen för vi ville äta god mat idag. Hoppas! :)

skogsrusset, Anemptybox and 1others likes the post
Sat 7 Jan 2012, 18:59
Har svårt och bestämma mig många är så bra o mysiga:) men en favvo är Beirnard och Bianca ^^

My blog: http://dreamwriter.soclog.se

Sat 7 Jan 2012, 20:57
RastaAsta  Aw okej ^^
Reply
Was written Fri 6 Jan 2012, 18:28 | Direct link Everyday  

Knäppa Frankrike

Thursday 5 January 2012

Deras mat är tydligen INTE bättre än franska språket. Äta hamburgare med svart bröd.. då har det gått för långt! Okej, svenska maträtter så som att käka korv med räksallad lär inte vara en höjdare heller precis. Blanda ko med fiskdjur? xD

Har inte sovit nåt ännu, klockan är snart nio på kvällen och jag är inte särskilt trött. MEN MÅSTE SOVA!

God natt!

Anemptybox, Emeralde and 1others likes the post
Thu 5 Jan 2012, 21:18
Fri 6 Jan 2012, 05:34
RastaAsta  Jo precis :-S
Reply
Was written Thu 5 Jan 2012, 20:44 | Direct link Entertainment  

Inte sovit, bara spelat

Thursday 5 January 2012

Vi var pigga i natt och beslöt gemensamt att vara uppe hela natten utan att sova förens ikväll och istället spela med rövarna klistrade i soffan. Och så blev det.

Solen gick upp snabbt, röklukten var borta.

Ljus och härlig dag. Vintern har man knappt sett något av :)

Lite hjälp på traven kan man få, vaniljkaffe och NK te får göra sina under - sina stunder.

Helt plötsligt fick vi båda ont i magen av olika anledningar. Ingivelse av vetekudden var ett under!

Var nyss till asiataffären 10 minuter bort och bevisade vilka gynnsamma kunder de har. MUMS! :D

Få se hur länge vi kan vara vakna nu då.. måste ju få bukt med dygnsrytmen nu. Ska käka nudlar, första krubbet för idag. Jag är helt energilös i detta nu :/

Anemptybox, #3073635 and 2others likes the post
Sat 7 Jan 2012, 22:17
Was written Thu 5 Jan 2012, 14:21 | Direct link Everyday  

Rökbomb

Thursday 5 January 2012

Suttit och spelat Wordfeud och Tekken 6 hela kvällen. Haft en allmänt otrevlig kväll. Helt plötsligt drog lite musik igång från en granne vid halv 4 tiden. Höga röster och så det som jag störde mig på: röklukten. Antar de rökt på och röken spridits till hela vår lägenhet från ursprung kök och badrum. Rökt i fläkten inomhus så det spridits genom ventilerna antar jag? HATAR rök mest av allt. Lukta anus och är fan inte bra att få in i lungorna. Klockan är snart 5 och lukten blir bara värre fast vi stängt igen dörren, öppnat fönster och dragit igång fläkten. Hade jag själv varit rökare kanske jag inte hade brytt mig? Har sprayat lägenheten med rumsspray så nu luktar de rosor blandat med rök... bättre det kanske.

Mitt humör sjunker. Magjävel och elektronik säger jag, röken ska jag inte tala mer om!

DreamingFOX, Anemptybox and 1others dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 5 Jan 2012, 11:41
Illa! Dumma granne

My blog: http://annelif.soclog.se

Thu 5 Jan 2012, 14:09
RastaAsta  Fy ja...!
Thu 5 Jan 2012, 14:42
Anonymous  Verkligen
Reply
Was written Thu 5 Jan 2012, 04:49 | Direct link Everyday  

En rubrik

Wednesday 4 January 2012

Igår när man kom hem städade man och donade ganska så rejält hemma, äntligen hemma :D

Lagt på den fina nya lila överkastet och världens mysigaste pled på det. Spelade ett av våra nya spel: Tekken 6. Svårt spel va fan! Var inte beredd på det.

Idag ska vi bannemig gymma, var så länge sedan sist. Men först käka lasagne och spela lite. Är lika hungrig som björnen - Kuma. Måste även läsa ur massa böcker inför alla skoluppgifter...

Emeralde, polos and 6others likes the post
Wed 4 Jan 2012, 17:35
Lycka till du :) Måste bara säga att bilden är ur cool :)

My blog: http://polos.soclog.se

Wed 4 Jan 2012, 21:48
RastaAsta  Tack, det gick bra :) Vilken av dom? :D
Wed 4 Jan 2012, 22:00
polos  den första främst :)
Reply
Was written Wed 4 Jan 2012, 17:30 | Direct link Everyday  

Talking Ben med bror

Tuesday 3 January 2012

Berätta ju om hur vi skrattade hemma hos brorsan när vi visade appen. Litet smakprov, kan inte hålla mig för garv när jag lyssnar varje gång. Kanske smittas skratten av sig på er också? Värsta mörka röster xD

i-western, 3welie and 2others likes the post
Sat 7 Jan 2012, 22:18
Was written Tue 3 Jan 2012, 22:45 | Direct link Entertainment  

Gefle!

Tuesday 3 January 2012

Hemkommen, oskadda. Inte hunnit plockat upp allt än för har gjort så mycket annat. Hela kvällen är nu fullspäckad! Se bara hur mycket vi fick konka på buss och tåg. 4 smackfyllda väskor. Allt gick bra!

#544725, uniQueBitch and 1others likes the post
Sat 7 Jan 2012, 22:18
Starka vi är!
  Reply
Was written Tue 3 Jan 2012, 20:16 | Direct link Everyday  

FYNDAT! ♥

Monday 2 January 2012

Tagit en timme att ladda upp tre bilder. Fint bredband man har här...

Varit på stan idag och känt mig lycklig efter bra köp. Åt Sveriges (åtminstone Uppsalas) bästa kebab!

På webbhallen köpte vi en söt energidrink med Donkey kong på framsidan och ett supergott tuggummi med sur körsbärssmak, sånt där gott kladd i mitten! Köpte även en 3 meter HDMI sladd när man ska köra från dator via emulator till tv-skärmen vid soffan :D

För 195 kronor köpte vi Tekken 6 där, inte för att skryta men jag brukar äga alla i fight-spel. Kan ha med att göra att mitt allra första spel var Dead or alive 4 och det är äkta hardcore gaming. Ser fram emot att testa det här spelet, är nog kanonbra! :)

Gillar inte Game stop men vi drog dit ändå. Priserna där sänks aldrig, begagnade spel kostar lika som nya. Fick syn på ett spel jag varit lite halvt ute efter, nämligen Final fantasy XIII. Jag har i princip aldrig spelat dom spelen tidigare, tyvärr. Känns som de är för många och jag inte vet var jag ska börja. Det är bra att börja med denna som är skapligt ny, hört från intensiva spelare att den inte är så värst bra till skillnad mot de äldre spelen. Därför är de ju kanon att börja med de så slipper man ha höga förväntningar. SPELET KOSTADE HELA 39 KRONOR. Trodde det inte var sant och vi fick till och med fråga om det var hela spelet som är på 3 DVD skivor eller bara expansion men det är hela spelet.  Spelet var som vi trodde felmärkt så den kostade egentligen 169 kronor men han var schysst och gav oss det för 39 kronor ändå :)

Skrek i sista stund på Stefan att innan han skulle betala kolla vad jag mer hittade för fynd. Singularity är inte så gammalt spel det heller och visste han varit sugen på det, utan tvekan ryckte vi tag i det spelet med som kostade också 39 kronor. När vi kom till kassan sa den schyssta killen att det var rea på spel under 169 kronor så vi fick den för 29 kronor istället!!

Blev så jävla glad!

Kusinen skrev nyss hade jag har fått kläder av henne men vår packning är två fulla ryggsäckar, en full Ikeakasse och en kärra med grejer från jul och julstädningen så fika och kläderna från henne måste tyvärr vänta. Tycker det var jättesynd för ville verkligen :(

Haha sen såg vi Stefans gamla klasskompis, stod bredvid henne och hennes brorsa samtidigt de pratade om Super Mario och jag höll i Donkey Kong drinken. Vet inte om de såg oss men ganska ironiskt hela biten, från Hofors och till Uppsala är en bra bit menar jag också..

#3114966, dreamwriter and 4others likes the post
Mon 2 Jan 2012, 23:42
Äkta fynd vi gjorde :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 2 Jan 2012, 23:54
RastaAsta  Inte så oäkta som det kan se ut ;) <3
Reply
Was written Mon 2 Jan 2012, 23:02 | Direct link Tech/Internet  

RIP morfar

Monday 2 January 2012

För ett år sedan så dog min 97 åriga morfar.

Anemptybox likes the post
#1715105 and #3216661 dislikes the post
Mon 2 Jan 2012, 23:42
R.I.P. morfar.
Mon 2 Jan 2012, 23:54
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 2 Jan 2012, 20:01 | Direct link Everyday  

Era apptips?

Monday 2 January 2012

Kan ni ge mig era bästa apptips? :)

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 2 Jan 2012, 11:35
Du kan alltid fråga min pojkvän....han har många appar på sin :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Mon 2 Jan 2012, 19:15
RastaAsta  Katter älskar ju jag :D
Mon 2 Jan 2012, 19:16
Anonymous  samma här :D
Reply
Was written Mon 2 Jan 2012, 00:37 | Direct link Tech/Internet  

Sagan om ringen

Sunday 1 January 2012

Jag vill se Sagan om ringen trilogin!

Anemptybox, #3073635 and 3others likes the post
Was written Sun 1 Jan 2012, 23:36 | Direct link Film/TV-serier  

Min nyårsafton, älskvärda och idioter

Sunday 1 January 2012

Segt internet är icke trevligt, nä inte alls. Går knappt att ladda upp bilder på bloggen och de resulterar mindre inlägg per dag och i sin tu leder till fler väljer att avbevaka mig. Ena dagen kommer en ny, dagen efter har man förlorat en bevakare. Störande som fasen men har ju haft funderingar på att sluta blogga, har inte tid med det och är inte alls lika kul som förr. Men om jag tänker egoistiskt, alltså bara på mig så njuter jag lika mycket att göra blogginlägg. Många här har tappat suget och Soclog börjar bli Asoclog. Tiden står nästan stilla här. Tiden går mest åt skolan, dock ännu mer tid lär jag lägga på plugget nästan.

Hur som helst var nyår inget speciellt. En sån där överdriven och överskattad dag på året. Vi sov lika länge som idag, till 4-5 på eftermiddagen. Gick upp och åt en god gratäng som var länge sedan jag stoppade i mig. Bestämde oss för att gå och handla på Willys som fortfarande var öppet. Blev lite smått och gott till kvällen. Var på hemvägen in till Lill-Anna som är mammas faster för att fika och skriva i gästboken. Har verkligen längtat att få komma dit. Hon berömmer mig ofta hur duktig jag är på att skriva. Hon har mycket kort och gästboksinlägg kvar från mina dagar. Fick en fin kalender och Uppsalatallrik av henne :)

Hemma åt vi tacos, idag åt vi pizza och bakpotatis. God mat varje dag här! Vi har spelat ut Amnesia igen, mamma och pappa kollade när Stefan spelade. Undrar om de blev skraja? ;) Spelade lite Penumbra 1 också som är i samma stil som Amnesia. Svenskt spel!

En sak som både jag och pappa blev arga över på nyår när vi stod och kollade ut från fönstret var en ung tjej med sin hundvalp. Hon gick där prick klockan 00:00 då raketerna började som värst och kom tillbaka en halvtimme efter på torget. Varje gång stackars valpen drog i kopplet för han blev rädd för smällarna stannade dumfanskapet till hundägare och drog våldsamt i kopplet tillbaka. Så gjorde hon ungefär 10 gånger på den lilla korta biten vi såg. Stackars jycke lär inte får det lätt i livet :(

Anemptybox likes the post
Mon 2 Jan 2012, 23:43
Bra dag i alla fall!
Mon 2 Jan 2012, 23:54
RastaAsta  Mycket :D
Reply
Was written Sun 1 Jan 2012, 21:42 | Direct link Everyday  

Mitt 2011

Sunday 1 January 2012

Under år 2011...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag smakade på sill. Gillade det inte.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte om jag hade några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Vänner kan jag inte direkt påstå men bekanta.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, morfar.
5. Vilka länder besökte du? Inget, är för fattig för att se mig omkring i världen...
6. Är det något du saknade år 2011 som du vill ha i år 2012? Ett bra jobb.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Datum är något jag aldrig håller koll på :P
8. Vad var din största framgång 2011? Tog en intensivkurs i massage och hoppas på jag blir diplomerad.
9. Största misstaget? Tog sönder en sak, händer inte ofta mig!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej mitt immunförsvar har bra blivit starkare.
11. Bästa köpet? Mobilen.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Söta och flottiga godsaker.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag fick mitt första A på en kurs.
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011? Barber streiser (grannjävel!)
15. Var du gladare eller ledsnare 2011 jämfört med tidigare år? Gladare :D
16. Vad önskar du att du gjort mer? Badat.
17. Vad önskar du att du hade gjort mindre? Varit förbannad.
18. Hur tillbringade du julen? Hemma i Uppsala för sista gången på 20 år med mamma, pappa, bror och farbror. Sen ett par dagar efter kom Stefan på lilljul hit och vi hade det supermysigt :)
19. Blev du kär? Fortfarande kär i min Stefan.
20. Favoritprogram på TV? Svagaste länken bland annat.
21. Bästa boken du läste i år? Läste bara skolböcker men jag väljer "Mig äger ingen".


22. Största musikaliska upptäckten? Nick Drake.
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Massagebänk.
24. Något du önskade dig men inte fick? Inte direkt, jag är inte så bortskämd.
25. Vad gjorde du på din födelsedag? Hade världens skitredovisning i skolan.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Resa utomlands, tack.
27. Hur skulle du beskriva din stil 2011? Man tager det man haver ;)
28. Vad fick dig att må bra? Stefan, vänner, Lucifer, familj och godsaker.
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Hahaha.. Han i Into the wild, maybe.
30. Vem saknade du? Johan.
31. De bästa nya människorna du träffade? Johan och Mahta :D

#3114966, 3welie and 4others likes the post
Mon 2 Jan 2012, 23:45
Bra år :D <3
  Reply
Was written Sun 1 Jan 2012, 21:05 | Direct link Entertainment