Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Skottlossning igen och pappa ringde polisen

Saturday 1 October 2011

Jag avinstallerade bredbandsprogrammet och sedan klargjorde en ominstallation, så nu funkar internet på min egna dator igen. Det var inte svårare än så! :) Så nu kan du som avbevakade mig komma tillbaka ;)

Ja, det är inte bara festande som gäller vid mina kvarter. Ni minns väl om alla skottlossningar jag berättat om som ägt rum ett par meter från mitt boende och den gången närheten av min gamla skola? Nu fortsätter skottlossningarna nere i stan. Ett par kilometer från där jag bor. Jag vågar fan inte gå ut längre.. :s

Pappa hade svårt att sova, vilket inte är konstigt på grund av alla duns och musikspelande det är om nätterna. Så han gick upp och var trött, satt sig vid tv:n och fikade istället för att vrida sig i sängen. Sedan hör han ett stort krasch (tror jag väcktes av lätet, var i så konstigt sovtillstånd så kan inte säga säkert...) och "grannen" under oss (som heter "Saras macka", alldeles nedanför vårt vardagsrum och mitt gamla rum där det står Saras, rätt passande va?) så har de tagit sönder fönstret på dörren. Det är en godisbutik som funnits så länge jag kan minnas. Pappa vill vara en snäll medborgare och ringer polisen så fort han kan. Det är andra gången han berättar han ringt polisen på grund av bråk och inbrott här på torget vi bor. Polisen hann inte komma till platsen för att gripa dom.

Solen skiner, jag ska äta och trotsa gärningsmännen, ta mig ut till kollan. Ikväll blir det whisky som gäller.

På vår kolonilott har det faktiskt också varit inbrott på för några år sedan...

Anemptybox, MyLifeTomorrow and 2others likes the post
Sun 2 Oct 2011, 23:15
Sun 2 Oct 2011, 23:15
RastaAsta  Milt sagt.
Reply
Was written Sat 1 Oct 2011, 14:01 | Direct link Politics/Society  

Hemma i ghettot

Friday 30 September 2011

Nu sitter man igen på sitt gamla rum i Salabacke. Har just kollat en timme på glada Hudik gänget med mamma och käkat god äppelkaka, popcorn och annat gott :)

Trött som fasen är jag och här är det fest mer eller mindre, som vanligt.

Lucifer var riktigt glad när mamma kom hem med mig. Har varit så mycket ifrån honom så märker extra nu hur glad han faktiskt blir när jag kommer och hälsar på.

Redovisningen gick bra. Tyckte vår grupp var jättebra, bästa gruppen tyckte Stefan vi var. Jag failade med rösten i början stort, men jag fortsatte bara utan att komma av mig. Sen efteråt skämtade jag om hur mycket jag påminde om en gammal alkis-röst med Stefan. För vad kan man göra åt saken liksom? NU ÄR KURSEN KLAR: Möte mellan människor. Snart börjar beroendelära, om olika beroenden som ni kanske hör.

Satt på tåget med en av böckerna som heter "Kidnappad hjärna" en bok om missbruk och beroende. Medan alla sprang runt med sina systembolagskassar och snackade högt i telefon om att ta sig dit, vara lagom fulla så satt jag med min bok om alkohol och narkotikaproblem xD Antingen tänkte de: HON OM NÅGON har problem med spriten eller arbetade jag med såna fyllon dom är nära på att bli..

Sedan på tåget bredvid mig fast vid andra fönstret så att säga sitter min lärare jag hade idag, Maria. Skitbra lärare som alltid får mig att skratta. Vi pratade idag mycket om asociala saker, så som att man inte låtsas se varandra. Hon tog exemplet att ser man sitt ex som ser för glad ut på affären så tänker man: Men vad sjutton har vi den turkiska yoghurten?! Sen när man möter exet likförbannat så säger man: Åh hej, är du också här? Hihi vad trevligt. Massa såna kul saker säger hon. Men jag blev nu redan utsatt i samma situation med henne bara efter en timme. Hahaha så ironiskt!

Så nu sitter jag med mammas laptop. Glömde mitt internet hemma, så lånar pappas. Men helt plötsligt fungerar den inte på min dator och bara på mammas. Har ju fungerat förut och står den inte hittar varan, inte drivrutinerna heller. Kan inte söka på dom heller för man måste ju komma åt internet :s

Så blir inte så värst bildliga inlägg över helgen och början av nästa vecka tror jag...

dreamwriter, Anemptybox and 2others likes the post
Sun 2 Oct 2011, 23:16
Haha, passande bok du läste :P
Sun 2 Oct 2011, 23:17
RastaAsta  Ja så ironiska tankar jag började få där på mitt lilla hörn ;p
Reply
Was written Fri 30 Sep 2011, 21:34 | Direct link Everyday  

Förlovningstatueringen är fin igen!

Friday 30 September 2011

När vi precis kom in, vi var i god tid hos "herr gaddare" så säger han att han måste in på toa en sväng och det lär ta en tid. Tog en kvart för att vara exakt!

Sen förstår inte jag hur man kan känna sig så oteknisk med program man själv använder som Spotify när man kommer till något annat ställe och använder andra datorer. Men lyckades få igång ljudet som hade stannat på grund av "offline mode" och drog igång lite Metallica inne hos tatueraren :D

Tatueringen efter ett par veckor. (Lossnat skapligt mycket färg)

Plåstrad, blodig och klar. Tog bort plasten efter 2 timmar.

Nyduschad, insmörjd och nygaddad tatuering!

Stefan tjöt men jag njöt. Det sved bra mycket och bra länge men finner inte det som en smärta att gnälla över. Nu hoppas jag verkligen tatueringen håller sig så här fin. Den ser redan bättre ut :)

lalloline, Anemptybox and 6others likes the post
Sun 2 Oct 2011, 23:17
Ont :/ min fästmö <3
Sun 2 Oct 2011, 23:18
RastaAsta  Lite svidningar där i en timme men sånt klarar man! :D <33 Fastmannen min :* Glad att du ville ha min tatuering som "ring" :D :D
Reply
Was written Fri 30 Sep 2011, 00:29 | Direct link Everyday  

Ljud

Thursday 29 September 2011

Väsnas överallt nu. Hela gården står i ombygge och hamras för fulla muggar ända sedan i somras. Så inga sovmornar numera inte. Sedan har de uppstått de så kallade psykljuden. Det kommer från någon granne. Låter som konstant mummel, vilket vi aldrig hört förut. Låter som de kommer från en tv som står och spelar en aningen för högt. Jäkla klagomummel...? Vågar inte sätta ordet på vad det kan vara.

Nu ska jag duscha försiktigt med min nygaddade arm. Wish me luck!

Anemptybox dislikes the post
Was written Thu 29 Sep 2011, 21:05 | Direct link Everyday  

Oaktiv

Thursday 29 September 2011

Hej å hå vad oaktiv jag varit nu ett par dagar här. Peppar inför slutet av kursen imorgon, känns skönt fast kursen blev mycket intressantare än jag kunde anat. Imorgon ska vi redovisa för en mindre grupp i skolan, vad jag och min grupp kom fram till av vår analys på filmen Flugornas herre. Var hem till två i klassen som bodde i en stor rosa herrgård såg det ut att vara, i närheten av där vi bor. Två minuter bort :) Det var som att gå i en labyrint innan man hittade rätt! De gillade vad jag hade skrivit upp att säga inför imorgon så nu är det bara att tuta och köra. Lära det lite mer utantill.

Har sovit istället för att plugga och om en timme ska jag vara hos tatueraren. Får göra de när jag kommer hem och skriva ut den sista uppgiften som ska in imorgon. Sen hem till Uppsala, stannar där lite extra för ska till tandläkaren dagen efter nya kursen börjar, så missar ju lite som Stefan får gå igenom med mig. Har säkert massa hål och skit.. har inte råd att gå egentligen tror jag, hur mycket är de man får betala för ett besök där som vuxen? Min första gång.

Medan jag var borta fick Stefan sina brillor fixade, gratis som tur var. Han hade råkat tagit sönder ena "kudden" när han rengjorde dom. På väg hem såg han Rolf Lassgård cykla i närheten av mitt hus. Stefan har tidigare pratat i telefon med honom :)

Nu har jag skrivit mycket och kompenserar mitt asociala jag för tillfället. Bild på tatueringen kommer!

Anemptybox likes the post
Thu 29 Sep 2011, 19:38
njuter av att man slipper betala tandläkarn som ungdom^^
lycka till iaf=) hoppas inte de bränner sönder plånboken

My blog: http://dreamwriter.soclog.se

Thu 29 Sep 2011, 19:41
RastaAsta  Hehe jo och allra helst jag som inte mår nå bra i munnen kommer ju inte billigt undan i livet skulle jag tippa starkt på.. tack!
Thu 29 Sep 2011, 19:52
dreamwriter  ajdå:S kände tandvärk känslan härom dan ja med:S
Reply
Was written Thu 29 Sep 2011, 17:02 | Direct link Skola  

Vad-bra-dagen

Wednesday 28 September 2011

Idag har man känt sig ganska duktig. Diskat och har mitt manus utskrivet. Hoppas kamraterna imorgon gillar resultatet. Jag ser inte fram emot att öva på det och sedan redovisa på riktigt. Inte min grej alls även fast jag är van med såna situationer. Varit på Bibblan och lånat 3 böcker tills nästa kurs som handlar om beroenden och handlade på vägen hem. Fått alla kommentarer och givit alla kommentarer jag behöver. Nu ska jag snart påbörja en liten utvärdering av det hela. Sitter hemma själv för Stefan är på jobbet.

Imorgon så ska jag tatueras igen. Fyller i "förlovningsringen". Min kropp verkar älska att stöta bort färgen ur kroppen för den sätter sig så otroligt dåligt. Tycker min skorpion som redan är ifylld och gjordes för drygt ett år sedan behöver köras en omgång till. VÄLDIGT irriterande!

Jag ser fram emot att få se hur jag kommer må nu. Sluta knapra pillerna och se om det blir en förändring i alla dessa symtom jag haft dessa år. Gjorde ett rätt så långt inlägg då jag skrev till er tjejer att tänka på hur ni egentligen mår av dessa elaka piller ni tar. Att våga inse det inte är okej att behöva må så bara för att känna trygghet eller må bättre på annat vis. Jag är rätt säker på att jag inte kommer hitta något som kommer hjälpa mig 100 %, jag kommer må skit av olika anledningar vad jag än väljer. Kroppen borde fungera bättre eller ska jag säga, är det dags att forska fram ett bättre p-piller?

Anemptybox, #3114966 and 1others likes the post
Was written Wed 28 Sep 2011, 18:02 | Direct link Everyday  

Jag sparkade på idiot på Donken

Wednesday 28 September 2011

Oj, idag har jag inte skrivit ett inlägg.. jag tror min värld just gick under!

Idag vaknade jag med att jag ryckte mig själv i ögonfransarna och vill få bort dom eller nåt. Fick ett samtal från Martina som ville på stan med mig. Jag hjälpte Stefan ner med tvätten som var extra lite denna gång. Mycket ovanlig syn, så jag lämnade honom idag med tvätten själv för han tyckte jag skulle träffa min bästa vän sedan 15 år tillbaka :)

Vi knalla runt på stan och drog till Maxi senare, tänkte köra Valbo också men tiden gick för fort. Åkte bussar idag, har inte gjort det många gånger i Gävle. Det var ju lite av en upplevelse faktiskt, haha!

På kvällen gick jag och Stefan till gymmet och pumpade upp oss. Tog och åt innan vi gick hem på Donken. När vi var klara med maten satt vi kvar och tog det lugnt i ett par sekunder. Helt plötsligt stod det en man bredvid Stefan och pratade med honom. Han hörde inte vad han sa och frågade om gubben var tysk. Det var han inte, han var bara onykter/knarkpåverkad så han kunde inte prata normalt. Vid ett par tillfällen stod han bara och vråla.. som om han låtsades grina?

Han ville ta mig i hand, tror ni jag sträckte fram handen till den okända och knäppa mannen? Fan heller. Sedan började han pyssla med lampan som hängde ovanför oss och ställde sig på min fot. Jag som redan tappat nydligen hela verktygslådan och blivit skadad får panik och försöker dra loss den. Men hans står som ett jävla berg på min lilla sköra fot och då skriker jag på honom: Du står på min fot! Sedan sparkar jag bort hans ben.

Han ber Stefan hålla käften när Stefan säger: Vi sitter faktiskt här och äter... Han gav sig inte förens vi gick därifrån och snodde vår plats vi hade vid ett fönster. Knarkade idiotjävel säger jag bara! :S

Uppumpad Sarah redo för rond 1? :P

mylifeisfunny likes the post
MelieEriksson and Anemptybox dislikes the post
Sun 2 Oct 2011, 23:20
Sun 2 Oct 2011, 23:20
RastaAsta  Mjadu, nåt stod ju inte rätt till uppe i hjärnkontoret.. tur han inte var beväpnad! :O
Reply
Was written Wed 28 Sep 2011, 00:33 | Direct link Everyday  

Tuesday 27 September 2011

På kvällen gick jag och Stefan till gymmet och pumpade upp oss. Tog och åt innan vi gick hem på Donken. När vi var klara med maten satt vi kvar och tog det lugnt i ett par sekunder.Helt plötsligt stod det en man bredvid Stefan och pratade med honom. Han hörde inte vad han sa och frågade om gubben var tysk. Det var han inte, han var bara onykter/knarkpåverkad så han kunde inte prata normalt. Vid ett par tillfällen stod han bara och vråla.. som om han låtsades grina?Han ville ta mig i hand, tror ni jag sträckte fram handen till den okända och knäppa mannen? Fan heller. Sedan började han pyssla med lampan som hängde ovanför oss och ställde sig på min fot. Jag som redan tappat nydligen hela verktygslådan och blivit skadad får panik och försöker dra loss den. Men hans står som ett jävla berg på min lilla sköra fot och då skriker jag på honom: Du står på min fot! Sedan sparkar jag bort hans ben.Han ber Stefan hålla käften när Stefan säger: Vi sitter faktiskt här och äter... Han gav sig inte förens vi gick därifrån och snodde vår plats vi hade vid ett fönster. Knarkade idiotjävel säger jag bara!

Spellistor i genren spel

Monday 26 September 2011

Har suttit i många timmar och skapat spellistor idag. Den som blev störst är en samling musik från både tv-spel och datorspel. SÅ UNDERBARA LÅTAR.. lust att lyssna?

http://grooveshark.com/#/playlist/Tv+spels+spell+tar/60692392

malin-981, Anemptybox and 1others likes the post
Tue 27 Sep 2011, 00:58
Riktigt bra lista :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Tue 27 Sep 2011, 01:06
RastaAsta  Tack :D
Reply
Was written Mon 26 Sep 2011, 23:39 | Direct link Tech/Internet  

Idol-skämt

Monday 26 September 2011

Satt och kollade idol med brorsan och Stefan häromdagen. Finns en kille med där som heter Jafet (Jafett) kläckte ur mig att hans namn var: Jafett Nejbant. Brorsan ligger dubbelvikt i sängen och rosskrattar. 

Varför har min familj sämst humor för? xD

Nu är jag "ledig" tills fredag. Men imorgon ska det tvättas och kanske träffa vännen. Skriva klart uppgifter + öva. Tatueras på torsdag efter jag varit hem till ett par klasskompisar och ha möte. I helgen far jag till Uptown. Kanske träffa Johan då som ska ner igen mot Stockholm och tar en bit man med han och hans vän.

#3088712, Anemptybox and 1others likes the post
Tue 27 Sep 2011, 00:59
Was written Mon 26 Sep 2011, 22:15 | Direct link Entertainment  

Smaskens

Monday 26 September 2011

Sitter och käkar såna nu. Grymt gott!

GlueHead and Anemptybox likes the post
Was written Mon 26 Sep 2011, 21:46 | Direct link Food  

Bråkmakare i kändiskap

Monday 26 September 2011

Mumsiga brottsmän xD

Amamanda, jenno and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 26 Sep 2011, 20:10
robert pattinson e´ hot.....(tro det eller ej)

My blog: http://annelif.soclog.se

Tue 27 Sep 2011, 21:51
RastaAsta  Håller med!
Wed 28 Sep 2011, 12:34
Anonymous  :D
Reply
Was written Mon 26 Sep 2011, 17:21 | Direct link Entertainment  

Skoldagbok

Monday 26 September 2011

Seminariet idag var ganska så speciellt. Som vanligt när jag är som mest oberedd blir det som mest blodigt. Ja, så blodigt blev det väl inte men prata fick jag ju göra. Det fick alla göra idag. Det kändes mest skönt fastän jag inte hade mycket att säga. Man skulle berätta om en tidigare erfarenhet kopplat till boken helst. En erfarenhet som jag tyvärr inte hade så bra. Man skulle ge ett exempel ur arbetslivet. Kort efter vi startat samtalet så var det min tur: "Jag har inte så värst mycket exempel att komma med, då jag är inte så bekant med arbetslivet" Då säger läraren Max: "Hehe okej, men något sommarjobb?" "...Nää"

Alla klasskompisar hade massa exempel som var bra, undrar vad dom tyckte om mig utan vidare erfarenhet av jobb. Jobb jag haft: praktik hos frisör, dagisfröken, tre olika kontor, fotograf och reklamutdelare. Praktikplatserna var det ingen större vits att ta upp vad jag tyckte just då. Som fotograf jobbade jag i bara två dagar, inte så bara med tanke på antal timmar och varför jag inte tog upp det var eftersom jag inte fick betalt och har skrivit om det i mitt arbete redan. Orkade inte med diskussioner om varför jag inte fått betalt och så vidare. Den diskussionen tog jag med två tjejer i klassen bara under rasten.

Klasskompisarna tyckte väl jag var lat, bortskämd eller bortkommen kanske. Men jag är ju som jag är. Att skaffa jobb är inte ens lätt, jag känner inte så pass mycket folk med bra karriärer. Gjorde jag det hade nog jag haft ett par jobb, jag är inte dum och kan klara mig ute i arbetslivet.

Jag pratade om reklamutdelningsjobbet, hur jag fick det och hur jag lärde mig arbeta. Bara ett allmänt snack kring det. Seminariet kopplades knappt till litteraturen vi skulle läst tills idag, tur säger jag. Men ganska meningslöst att sitta och måndags-snacka som polare i en halvcirkel. Haha!

Både jag och Stefan arbetade i våra grupper inför fredag. Har fått kritik av en i klassen som bara gav mig fina kommentarer om att jag hade en röd tråd och kanonkopplingar till litteraturen. Känns skönt! Undrar vad nästa läsare säger, kontaktade henne idag och väntar på att få skicka vidare min uppgift. Sedan ska utvärderingen skrivas, men jag är så gott som färdig så kan börja med den när jag vill :)

Vagnen och reklamen var borta igår kväll, hoppas de hamnade i rätt händer. Mailade min föredetta chef :P

Jävlar vad mycket tråktext allt detta blev. Tack för idag "kära dagbok" <3 Haha!

#3114966 and Anemptybox likes the post
Tue 27 Sep 2011, 01:00
Du är en mycket duktig och söt flicka! <3
  Reply
Was written Mon 26 Sep 2011, 16:36 | Direct link Skola  

Torr humor i öknen

Sunday 25 September 2011

"Oh shit... not again!"

TheMissHiru, #544725 and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 26 Sep 2011, 14:08
Was written Sun 25 Sep 2011, 22:56 | Direct link Entertainment  

Lugnt?

Sunday 25 September 2011

Tagit det lilla lugna idag framför tv:n och tv-spelande. Vi klarade ut Condemned igen på ganska kort tid. Nu har man massa nya acheivements att gotta sig i. Nu ska jag inte ta det så lugnt längre. Ska iväg och styrketräna och när jag kommer hem diska och göra skolarbeten. Bland annat förbereda mig inför sista seminariet vi ska ha imorgon.

Anemptybox, virrevims and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 25 Sep 2011, 19:17
Styrketräna skulle jag oxå behöva göra....men har ju gratis gym i stallet :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Sun 25 Sep 2011, 20:35
RastaAsta  Haha japp hade jag också fast fick ju lite betalt som reklamutdelare. Men vill bygga muskler och gå upp i vikt vilket jag inte gör av att springa i trappor ;p
Mon 26 Sep 2011, 13:41
Anonymous  då är det bra med gym :D
Reply
Was written Sun 25 Sep 2011, 19:01 | Direct link Everyday  

Tydligt otydligt

Sunday 25 September 2011


Svårt att välja sin favoritfamilj, huh?

Amamanda, ColorKlick and 4others likes the post
Tue 27 Sep 2011, 01:01
Alla är lika bra :o

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Sun 25 Sep 2011, 15:26 | Direct link Entertainment  
chico tios hund valp lek promenad trött

Kungliga kändisar

Saturday 24 September 2011


Många bra skådespelare och en sångare. Men den största idol jag haft genom tiderna är Elijah Wood :D <3

Fiikii, TheMissHiru and 10others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 24 Sep 2011, 21:49
Mums på Elvis och Elijah!

My blog: http://AngelicasWorld.soclog.se

Sun 25 Sep 2011, 13:32
RastaAsta  Håller med :D
Reply
Was written Sat 24 Sep 2011, 21:31 | Direct link Entertainment  

Besök från bror

Saturday 24 September 2011

Natten var ett helskotta. Var ju så trött och ville komma i säng tidigt men just den kvällen spelade de skitdålig musik som gick om och om igen någonstans från 11 tills 3-4 på natten skulle jag tro det blev. När jag till sist bestämde mig för att lägga mig i sängen och försöka somna i alla fall blev det tyst :P

Det lär inte varit någon av grannarna, tror det var i lokalen över gatan.. av någon anledning lyste det där.

Fick servetter av Kenny eftersom han tänkte på mig när han såg dom. Hade ju en dödskalle t-shirt, kan varit nåt med den att göra också. Fick ängelpåsen som luktar jättegott, 10 kronor bara. Nu står den här bredvid och ger ifrån sig en god odör! Köpte inne på en presentaffär med massa fina saker. Ville gå dit igår innan vi åkte till mamma och pappa och köpa en fin present eller två. Hann tyvärr inte med det.

Kenny bjöd på mer saker. Lunchbuffé på mexikanska restaurangen, fika från konditoriet och godis. Han hade med sig bra medel för stoppet i rören här som verkade vara lite till nytta i alla fall. Han är verkligen så underbart snäll, den karlen <3

Min förra chef skrev att de skulle hämta reklamen som vanligt och hela vagnen i torsdags men det står kvar i trappen och tar massa plats ännu. Inte har han svarat på mailet heller.. ORKA!

Blev struligt med arbetet i skolan också, men nu har det löst sig. Väntar fortfarande på att första läsaren ska skicka feed-back tillbaka.. jag har redan rättat en text och fick idag en ny att läsa. Ska läsa en bok via internet tills måndagens seminarium + få till manus för presentationen på fredag.

Sen efter vi sagt hej då till Kenny så begav vi oss för handling av mat och spel. Har börjat spela tvåan igen men är sugna på att spela ett av våra favoritspel som vi har stora kopplingar till eftersom vi spelade ettan som vi idag köpte till 360 mycket på datorn i början av vårt förhållande. Då kan vi få achivements och sitta bekvämare. För det andra så kan vi inte spela på vår dator, grafikkortet är inte det bästa.

Man är en polis som kommer till snuskiga miljöer där morden begåtts. Ska lösa morden samtidigt man måste lösa sitt egna problem i psyket. Läskigt och bra spel, tvåan är inte lika läskigt och mest action. Vi har klarat båda spelen och rekommenderar de båda två :)

Anemptybox, Elefantbak and 3others likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:02
Sjyst Kenny och längtar efter att få spela med dig <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 24 Sep 2011, 21:25
RastaAsta  Ja verkligen... nu spelar vi <33
Reply
Was written Sat 24 Sep 2011, 17:31 | Direct link Everyday  

Gemensama grimaser

Saturday 24 September 2011

En bild som är 5-6 år gammal (jag till vänster) Det började redan då!

Den bästa bild som tagits på mig.

Och här kommer den smaskiga hakan!

Med fler liknande bilder som ligger och dammar någonstans där inne i datorn... ;)

Sen kikade jag in hos bloggerskan jag länkat här under. Tänkte när jag såg hennes andra bild: Unik grimas för två unika personer? Som båda tycker man bör bjuda mer på sig själv. En av de bästa grimaser som finns tror jag närmare bestämt, kul att fler fular sig på exakt samma sätt som mig :)

  The following entry is linked from SaraEllinor
Lookin' Good

   Vi hade skolfoto idag. 


   Jag blev så här snygg:

   Tänk er den som krispigt svartvit, ja, det ni! Tänker nu fira med en påse chips och några avsnitt One Tree Hill, har faktiskt ätit skräpsaker hela dagen. Tjockisfredag♥ (Varje dag i veckan)

Original post written Fri 23 Sep 2011, 19:13
SweetAndCrazy, SaraEllinor and 6others likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:03
Sötis <3
Sat 24 Sep 2011, 21:25
RastaAsta  <3
Reply
Was written Sat 24 Sep 2011, 00:28 | Direct link Entertainment  
ute asä jannice bild bilder buss vänta

Min härliga dag

Saturday 24 September 2011

Idag har vi varit och hälsat på mina föräldrar i stugan vi har i Lingbo. Det var riktigt fint väder idag :)

Testade en keps med inbyggd lampa. Den behövdes inte på vår promenad vi tog till kyrkogården i ljuset.

Var ute med Lucifer en liten runda. Han är helt galen när jag kommer, då vet han att han får komma ut :)

Min snygging och jag satt och stekte i den sköna solen <3

Där långt borta ser vi pappa med elden flammande i grillen.

Våra happy-faces! <3

Så ser Stefan ut som kritisk.

Mina 50 kronors skor <3

Gott krubb. Okej.. DET VAR DET GODASTE VI ÄTIT PÅ LÄNGE. Jag dör, vill ha mer <3

Mamma och pappa var glada idag! Pappa är smart och rolig att diskutera religion och samhälle med :D

Jag klämmer mig in hos grabbarna <3

Jag var glad att se Lucce igen, han var glad över att se mig!

Pappa hade roliga lotter jag fick öppna. Ni ser från vilket årtal de är ifrån på kanterna!

Det var spännande att se deras dusch. Tidigare var detta rum bara en skrubb med gammalt bråte. Nu är det skitfräscht med detta fina golv, väggar, element och vattenrör ditlagt. Kostade en hel del, men skönt att äntligen kunna duscha inne.

Här ska sedan tvättmaskinen stå.

När vi kom hem var jag trött som fan igen. Men ställde mig och diskade upp all disk för imorgon får vi främmande medan Stefan var och sprang på gymmet. Nu sitter jag och funderar på vad det är som väsnas så irriterande utanför(?) :s

Min dag har varit kanon, hoppas er med har varit det? :)

Anemptybox likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:04
Trevlig dag :D <3
  Reply
Was written Sat 24 Sep 2011, 00:01 | Direct link Everyday  

Idiotmänniskor på tåg

Friday 23 September 2011

På tåget idag till landet så satte vi oss först bredvid en mamma och bebis, vilket jag först inte lade märke till. Sen kom en lite halvt utvecklingsstörd pojke 12-13 år med sin morfar som hade svårt att bestämma plats. Satte sig och sen reste sig upp och gick fram till mamman och frågade om platserna var ledig typ. Det var dom så då satte sig de där, morfarn ville nog inte störa som det verkade.. men så tycker självklart inte alla att man stör bara för man är vänlig och pratsugen. Vem har sagt det är onormalt?

Jag bestämde mig för att byta plats eftersom jag alltid har oturen att få gapandes ungar vid min närvaro. Det hade jag absolut inte lust eller ork till idag, för en gång skull..

Satte oss i närheten av toan på tåget. Efter ett tag kom morfarn och killen dit, morfar väntade utanför. Sen kommer ett vrål från toan: NÄÄH SHIT!

Sen hör man lite fler vrål tills morfarn bestämmer sig för att gå in. Kan ju spekulera vad som hände en kille med dåligt balanssinne, troligtvis ståendes... ehum, ja.

Passande bild på fortsättningen av tågfärden..

Sen är det en kille som pratar med två tjejer som verkar vara äldre än de såg ut och lät att vara. Tydligen hade killen som 14 år gjort en tjej på smällen och så hade idioten hurrat högt och firat med kompisarna när han fick höra att den gravida tjejen hade supit sönder fostret på grund av depression eller nåt efter han gjort slut med henne. Hans egna barn, hurra över dens död? Okej jag vill ABSOLUT inte ha barn i tidig ålder för man vill ju ha ett eget liv först och försöka skapa någon karriär. Men ska man glädjas över sin unges död, även som foster då de inte har utvecklade känslor.. men i alla fall, låter hemskt.

Han fortsatta prata skit om bönder och idioterna som bodde i Ockelbo. Båda stämde bra in på honom själv. Idiot som ni förstår själva efter det jag beskrev ovan. Bonde var han själv med tanke på hans träskor...

För att relatera till bilder. Tjejerna tyckte det var hemskt med jakten, att skjuta ihjäl djur i skogen. Hans kommentar: Äh, det är ju bara djur?

Då lär han ha exakt samma åsikt om att skjuta människor, vi är också djur. Så jävla korkat sagt så jag tycker nästan synd om han xD

På väg hem ikväll blev det livat på tåget. Nåt jag inte fattar är när folk pratar riktigt högt och skrattar fult och överdrivet mycket. Inte för att förstöra vissas stämning (desto bättre stämning ju högra volym? Nja..?) Men i alla fall, jobbigt för huvudet på oss andra att höra tjejerna.

Vilket var hemskast människa/åsikt/beteende?
Utvecklingsstörda incident på toa
0%
Älskade sitt egna barns död
67%
Snackade skit om sig själv, omedvetet
0%
Djur äger inte känslor, bara människan
33%
Skrikande, asgarvande, högljudda ungdomstjejer
0%
6 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:05
Jävla idiot!
Sat 24 Sep 2011, 21:25
RastaAsta  Mm vilket folk.. :/
Reply
Was written Fri 23 Sep 2011, 22:35 | Direct link Everyday  

Trött med huvudvärk

Friday 23 September 2011

Skönt med helg igen. Jag har sån huvudvärk.. förstår det efter min härjade dag. Blev lite bättre efter pizzan och huvudmassage från Stefan <3

Efter dagen i skolan som jag skrev tidigare idag om så var jag hemma en stund innan vi gick och handlade. Vet ni vad jag tappar från min höga axelhöjd rakt på stortån? Verktygslådan. AJ!!!!!!!!!!!!! :(

Dom har inte hämtat den sista returreklamen eller vagnen som fortfarande står ute i trappen. Hatar när dom inte gör som det var sagt. Vill bara få det ur världen liksom, som våra uppgifter vi gjorde klart idag och skicka vidare. Nu är det bara ett seminarium, en muntlig redovisning och 2 uppgifter kvar. Slutar kursen nästa vecka på fredag. Helt okej kurs!

Nu så säger jag god natt bloggen. Orkar inte med mer nu. Ha det gott, igelkott!

Anemptybox, #3114966 and 1others likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:06
Stackars tå <3
  Reply
Was written Fri 23 Sep 2011, 00:07 | Direct link Everyday  

Nyheter

Thursday 22 September 2011

Köpte massa nya saker på Willys.

Två nya pizzor. Det är pizza-krig. En av dom ska försvinna ut butikerna. Ska prova el nacho snart :) <3

Jättestarkt tuggummi i ovanlig förpackning. Har testat Stimorols förpackning med frågetecknet på. Då vet man inte vilken smak man får i munnen. Men ni bör inte oroa er, alla är i goda fruktsmaker!

Jag gillar nya och ovanliga saker att stoppa i mig, som ni ser :D

Hämtade ut linserna för första gången. Titta så många!

..sen gick vi till Rusta efter vi varit på Willys och Max där vi åt pommes, lyxshake och en chokladmousse.

Köpte en kattleksak i en gay-färg åt Lucce tills imorgon ;)

Söta servetter och ovanlig doft (?) på sköljmedlet. Vi har redan så jäkla många, men vad fan tänkte jag! :P

Ett till par uggs fast svarta. Mamma köpte nyss gråa åt mig i samma märke. Stod de kostade 100 kronor men idag kostade dom visst bara 50 kronor. Shit vad glad jag blev då ;)

heyjanie, lalloline and 3others likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:06
Fina och goda grejer <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Thu 22 Sep 2011, 23:05 | Direct link Photo  

Verkliga Pokémon, finns dom?

Thursday 22 September 2011

Jo, så visst finns dom på riktigt?

Vill ni att det ska finnas Pokémon i verkligheten?
Ja och jag skulle fånga fler!
60%
Ja, hade varit roligt ett tag i alla fall
10%
Nej absolut inte
30%
Vad är Pokémon?
0%
Jag lägger min röst på Digimon istället
0%
10 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Fri 23 Sep 2011, 01:00
Fri 23 Sep 2011, 11:34
RastaAsta  Haha xD
Reply
Was written Thu 22 Sep 2011, 22:27 | Direct link Entertainment  

Pluggdagen

Thursday 22 September 2011

Varit i skolan i ungefär 5 timmar idag med gruppen. Vi fick i princip allt gjort. Jag kände mig ganska asocial för idag kände jag mig helt enkelt varken smart eller tillräckligt utvilad. Jag somnade sent och sov oroligt.. hade inte mycket mat i magen för den delen heller och då blir jag inte så flitig heller. Fast det var klart inte med avsikt och jag försökte göra mitt bästa av situationen. På presentationen på fredag ska jag ta introt och beskriva filmen lite och varför vi valde den. Sen ska jag ta upp två begrepp och förklara dom. Vi är 7 i vår grupp men vi räknar det som 6 då ena tjejen inte varit närvarande i skolan på länge. Så vi får 2-3 minuter på oss i var att snacka. Får totalt ta 20 minuter för oss!

Sen ska jag och Stefan hjälpas åt att bli klara med våra uppgifter. Nu ska jag äntligen få äta :)

Anemptybox likes the post
Was written Thu 22 Sep 2011, 16:05 | Direct link Skola  

Har du god perceptionsförmåga?

Wednesday 21 September 2011

I början av denna föreläsning kommer ett roligt test ni kanske skulle vilja göra. Kika om ni har god  perceptionsförmåga. Det hade i alla fall jag... ;)

Anemptybox likes the post
Thu 22 Sep 2011, 16:25
Haha snacka om noll koncentrationsförmåga xD räkna bollarna, tänker; men va fan blev dom inte 4 svata nu? o kläcker ur mej; kolla en apa :D haha :P
Fri 23 Sep 2011, 02:59
Anonymous  ja han visar ju en bild, en stund efter bollarna o apan, på massa cirklar som han påstår att man ska tycka se ut som att dom rör sig, men ja såg inte dom röra på sig :/ så fundera på att de bara va ja :P
Fri 23 Sep 2011, 11:34
RastaAsta  Tror inte jag såg så långt på klippet :(
Reply
Was written Wed 21 Sep 2011, 22:21 | Direct link Entertainment  

Restaurangbesök

Wednesday 21 September 2011

Stefan var ännu mer tankespridd idag än vad han brukar vara. Han glömde bort att han anmält sig till mattekurs som har startat nu, alltså har han inte avanmält sig. En timme efter då vi skulle precis gå iväg och träna så fick han sms av ett okänt nummer som fråga var han var. Då kom jag på att det var jobbet som skrev åt honom. Eftersom hans jobb är svårt så sket han i det, han hade varit i skolan och arbetat på uppgiften hela dagen och vi planerat att träna som sagt och fira vår dag.

Kändes så skönt att träna bort lite av smärtorna idag. Fick ett fint brev från chefen som skrivit ett arbetarintyg tror jag det heter. Nu är kärran ute i trappen med returreklamen som hämtas någon gång imorgon. Efter vi duschat gjorde vi i ordning oss för ett besök på kinarestaurangen.

På kinarestaurangen så var det en skrikande unge, som vanligt, men det var inte så hemskt. Det blev genast värre när en alkis satte sig bakom Stefan, vi har tidigare dåliga erfarenheter av restaurangbesök och äckliga gubbar så vi flyttade våra saker och gick längre in i restaurangen. Tror servitrisen förstod varför, så som han hostade/snöt/harklade sig. USCH! Vem vill sitta och äta där då? Hon tände ett ljus till kärleksparet, det tacka vi för. Ännu värre blev det när en långhårig gubbe med jeanskjol kom in. Alltså en sak som är fel är ju att kjolen satt på en gammal gubbe, men vem fan sätter på sig en kjol i temperaturen som är ute nu.. utan något under den?

Fantan smakade inte Fanta...

En bildbomb fick det bli på oss. Det är inte ofta vi tar bilder tillsammans längre, tråkigt nog. Ändring får det bli!

Anemptybox, #3130309 and 2others likes the post
Sat 24 Sep 2011, 19:08
Gott käk i alla fall! Du är fin <3
Sat 24 Sep 2011, 21:26
RastaAsta  Du är :)
Reply
Was written Wed 21 Sep 2011, 21:53 | Direct link Everyday  

En speciell dag

Wednesday 21 September 2011

Idag är ingen vanlig dag. En dag som måste firas med extra mycket kärlek. Hur ska man fira sin dag med sin Stefan när vi varit ihop i 4 år och 2 månader? Fick ett fint sms, skickade tillbaka. Måste träna idag. Stefan skriva klart sin uppgift. Ska vi äta fin mat? Finns det någon bra film att gå på? Eller bara myskväll hemma.. vad skulle ni göra?

Älskar dig, tankarna att vara utan dig svider <3

#3073402, Psychedeliq and 4others likes the post
Wed 21 Sep 2011, 20:21
massa mys framför en bra film är aldrig fel :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Wed 21 Sep 2011, 21:16
RastaAsta  Nej det har du rätt i :)
Wed 21 Sep 2011, 21:18
heyjanie  hihi :)
Reply
Was written Wed 21 Sep 2011, 13:21 | Direct link Everyday  

Elak dator

Tuesday 20 September 2011

Tröttsamt att se svarta luckor här och där på internet och inte kunna maila över sina arbetet ordentligt. Blev såhär en gång förr men vettetusan varför. Det ordnade sig till sist men har varit så nästan hela dagen idag. Mailen får jag inte på bukt på och den enda webbläsaren vi har till godo som funkar är Explorer.

Idag har jag suttit mycket här. Skrivit klart ett arbete och skickat iväg den till läsare 1, en i klassen. Stefan läste igenom och hjälpte mig lite med uppgiften. Det handlade om goda och dåliga möten. Mötet som var gott var damerna när jag jobbade som fotograf som gav mig kramar och godis. Dåliga mötet var om min gamla kurator som antog utan belägg att jag var anorektisk. Är man smal och ogillar skolmaten, och går IT där feta människor strosar runt är det lätt att bli antagen att vara anorektisk.. I guess ;)

Blev hur som helst en lång uppgift och väntar nu på att få någon annan i klassens uppgift. Sen så ska jag läsa ännu en till och efter det skicka iväg min efter jag sett min kritik och skicka den till min läsare 2. Värsta krångligt.. ska lära mig ge och ta kritik av andra. Sedan skriva en utvärdering.

Hade tvättstugan idag och så gav jag järnet vid diskhon efter jag plockat upp all massa tvätt!

Ska se Idol nu och käka massa gott skit jag fick hem från affären. Cyklade dit för de skulle stänga om en kvart för hade godis-sug. Så anorektisk som jag är vet ni..

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 21 Sep 2011, 13:08
Hade godis sug hela helgen så vi handlade häromdagen och såklart godis!! mums!

My blog: http://annelif.soclog.se

  Reply
Was written Tue 20 Sep 2011, 22:55 | Direct link Everyday  

Figurers anatomi

Tuesday 20 September 2011

 

 

Vet inte om det är min dator eller Soclog som strular. Hoppas ni ser bilderna ordentligt :)

#3114966, Anemptybox and 13others likes the post
Wed 21 Sep 2011, 09:18
Wed 21 Sep 2011, 13:23
RastaAsta  :D <3
Thu 22 Sep 2011, 17:32
mylifeisfunny  :D <3
Reply
Was written Tue 20 Sep 2011, 16:32 | Direct link Entertainment  

So true

Tuesday 20 September 2011


Moyashi, ColorKlick and 4others likes the post
Tue 20 Sep 2011, 20:51
haha den ljusblåa...absoluuut inte jag (A)

My blog: http://TheMissHiru.soclog.se

Tue 20 Sep 2011, 22:40
RastaAsta  Hahaha allt stämmer rätt bra in på mig nästan :D
Tue 20 Sep 2011, 23:06
TheMissHiru  hehe :D
Reply
Was written Tue 20 Sep 2011, 14:32 | Direct link Entertainment  

P-p-p-p-otter!

Tuesday 20 September 2011

Mitt i prick!

heyjanie, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Tue 20 Sep 2011, 01:43 | Direct link Entertainment  

Liva upp stämningen med två klipp

Monday 19 September 2011

WTF-klippet med en trallvänlig trudelutt!

En låt som ger mig nostalgikänslor.

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:20
Sådär går jag :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 19 Sep 2011, 23:01
RastaAsta  Nyss var det ju jag :D
Reply
Was written Mon 19 Sep 2011, 21:34 | Direct link Entertainment  

Otrolig och upprörande händelse

Monday 19 September 2011

Såg två olika svarta katter passera gatorna. Jag spottade inte ett x-antal gånger över axel, jag är inte skrockfull. Men ganska otroligt att se egentligen. Men det var inte det upprörande jag hade att berätta.

Idag på lektionen började läraren Max att spela upp musikvideon till Rammstein "Du hast", jag älskar Rammstein, Stefan med. Lektionen var sjukt tråkigt och ogivande. Många stack, jag väntade för min grupp som fortfarande inte har kommit igång och ännu efter träffen idag där inte alla var närvarande - går ytterligare hem ganska så tomhänt!

Väl under lektionen slår Max på det tredje klippet via Tuben som kom från Killing-gänget: "4 nyanser av brunt" Jag hade aldrig sett serien innan och vet ni vad JUST denna scen Max visade oss handlade om? Jo, avliva och kremera hundar. Kan det bli mer passande? Tyckte synd om Stefan som fick se terriern, samma ras som hans hund som avleds idag 17:05. I klippet var hunden nedfrusen och stel... Opassande scen må jag definitivt säga att det var. För hur ofta ser man sånt, hur ofta ser man sånt samma dag sin hund avlivas i skolan?

AKittehMonster, Need and 7others dislikes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:21
Jadu, dessa tillfälligheter. :/
Mon 19 Sep 2011, 23:01
RastaAsta  För många..!
Reply
Was written Mon 19 Sep 2011, 17:34 | Direct link Skola  

Hund med epilepsi

Monday 19 September 2011

Idag avlivas Astrid...

Vaknade av telefonen och fick då reda av Stefans bror att Astrid legat och skakat mer än vanligt och tuggat fradga i 10 minuter. Astrid har aldrig mått riktigt bra, det har jag lagt märke till. Men det är inte min hund utan Stefans mamma och hon bestämmer att idag ska hon avlivas. Annars kan hon bli mycket aggressiv, vilket hon redan visat tecken på. Hon har försökt bita mig i kinden och även försökt sig på andra också.

R.I.P hunden Astrid. Tänker på svärmor med familj och Stefan som är ledsna efter 5 år med sin hund. ♥

Arathin, #762719 and 4others dislikes the post
Tue 20 Sep 2011, 22:02
usch va tråkigt :(

My blog: http://Doghouse.soclog.se

Tue 20 Sep 2011, 22:40
RastaAsta  :(
Reply
Was written Mon 19 Sep 2011, 12:13 | Direct link Djur  

Fina gänget

Sunday 18 September 2011

Utan ett färdigt ansikte och kropp så ser man direkt vilka alla är i det härliga gänget. Alla är nästan för härliga så jag kan inte välja bara en. Men SvampBob slår not ut var och en, "jag e redo!"

skogsrusset, heyjanie and 5others likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:23
Svampbob är nog min favorit också. <3
Mon 19 Sep 2011, 23:02
RastaAsta  Vi är bäst :D <333
Reply
Was written Sun 18 Sep 2011, 19:17 | Direct link Entertainment  

Sista arbetsdagen och blivande massör?

Sunday 18 September 2011

För ett par timmar sedan var det min sista reklamutdelning. Sa upp mig för 3 veckor sedan och var 2 veckors uppsägningstid. Det känns skönt, ska nästa vecka lämna ut vagnen i trappen för upphämtning och vänta på ett papper om beskrivning av mig och mitt arbete där. Kommer sakna lite grann själva arbetet men inte vikningen och slaveriet, att inte får tillräckligt betalt. Nu har jag mer tid åt plugget och att fara hem till Uppsala under helgerna. Eller göra helt andra saker under vissa helger!

Sen har jag varit värsta hardcore gällande gruppuppgiften som jag och en del av min grupp ska diskutera på måndag. Har typ skrivit ner ett helt manus + givit sidoförslag åt stödjande av litteraturerna. Har skrivit klart ett gott och ett dåligt möte på min enskilda skrivuppgift, nu ska jag analysera det bara. Svåraste och tråkigaste arbetet kvar det vill säga. Måste bli klar med det innan onsdag och helst så fort som möjligt så jag kan skicka iväg den till de personer som ska ha mitt arbete. Måste också kika upp 4 personer och sno deras mail. Hej och hå vad mycket som ska göras!

Har anmält mig till massagekursen nu. Ska bli diplomerad massör och sedan ansöka certifikat i framtiden kanske. Men först måste jag ta kursen och bli godkänd i alla moment och sedan triggerpunktsbehandlig.
Längtar tills kursen börjar. Ska få lite stålar av mor och far som bidrar mig!

Psychedeliq, Emeralde and 2others likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:25
Du är duktig du sötnos <3
Mon 19 Sep 2011, 23:02
RastaAsta  Tack desamma min man <3
Reply
Was written Sun 18 Sep 2011, 17:36 | Direct link Skola  

Alex har rätt

Saturday 17 September 2011

Kunde inte sagt detta bättre själv faktiskt!

#3088712, Emeralde and 1others likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:25
Mon 19 Sep 2011, 23:02
RastaAsta  Då är vi 3!
Reply
Was written Sat 17 Sep 2011, 23:50 | Direct link Entertainment  

Saker från svärmor

Saturday 17 September 2011

Inte bara min mor som är väldigt givmild. Svärmor gillar att ge oss saker också!

Fick 4 fina kina-pinnar av svärmors kompis som tyckte vi skulle ha dom. Så sött :)

Fick en hjärtformad skål med fake-ljus. 2 av ljusen fick vi en tidigare gång av henne dock.

Kossa med sina kalvar. Vi gillar mjölk, vi gillar kossor och tjurar!

Ior-ponken får mysa med oss i soffan numera. Vi fick två bra medel för rengöring av ugn och diskbänk. En ställning man har viktiga dokument i, som det stod "Ashmed" på. Hahaha! Ingen aning om vem han är.

Ska få en till cykel av svärföräldrarna. När de skulle in med cykeln i bussen så fick den inte plats i bagageluckan... sen märkte de att kedjan var lite sönder. Hjulet var de något fel med också. Svärfadern ska laga cykeln så får vi ta den en annan gång. Ville verkligen ha cykeln nu så vi båda kan börja cykla :/

Rebax, Anemptybox and 5others likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:26
Hoppas cykeln kommer fungera bättre snart :)
Mon 19 Sep 2011, 23:02
RastaAsta  Ja verkligen.. längtar!
Reply
Was written Sat 17 Sep 2011, 22:57 | Direct link Everyday  

Fått fler saker + egoSarah

Saturday 17 September 2011

Köpte massa underkläder på Rusta. 6 stycken för priset av 4. Jag fick två par, den som det står ÄLSKLING på röven och den under. Mamma fick vara SÖTNOS, haha!

Gillar inte att följa moden. Dessa uggs har typ alla men idag köpte faktiskt till och med jag ett par. Dom kostade bara 100 kronor och var så sköna. Vill sätta nitar på dom eller så, då kan dom sticka ut ur mängden. Borde dock tagit ett svart par om jag tänkte sätta på nitar.

Gick till Willys och handlade massa mat. TACK FÖR ALLT MAMMA! Fått så mycket nu :)

Länge sedan man fotade sig själv.. så varför inte?

Anemptybox, Emeralde and 7others likes the post
Mon 19 Sep 2011, 22:26
Tack svärmor! Du är finast SARAH <3
Mon 19 Sep 2011, 23:03
RastaAsta  <3 <3
Reply
Was written Sat 17 Sep 2011, 13:46 | Direct link Everyday  

Fina fisken

Saturday 17 September 2011

Igår kom mamma hit på besök och just nu ligger hon och snarkar, vi har gått runt i 3 timmar idag ;)

Vi käkade korv på station där jag mötte henne, därefter gick vi till Kupan och Dollarstore.

Detta var det jag fick från affären. Jag säger mums på priserna <3 Mamma och jag gjorde en varsin ansiktsmask på varandra. Köpte såna där också. Älskar vantarna, fanns i många olika färger och kostade bara 20 kronor. Supermysiga var dom. Måste tillbaka dit sen och handla mer :P

Fanns två fina smycken jag föll för. Fick ett, kameran är av skin (det svarta) och så glänser det fint om kameralinsen. Sen fanns det en fin uggla som halsband också.

Sen handlade vi på affären medan vi väntade på vår sena middag skulle bli färdig på kinarestaurangen. Billig och god mat, på en portion får man så mycket så de räcker gott och väl för två. I grytan var det curry, kyckling, cashewnötter och grönsaker. Var sjukligt gott!

Dagen avslutades med popcorn med krydda, snack och kollade på lite Sally.

jjennysjoberg, heyjanie and 5others likes the post
Sat 17 Sep 2011, 00:57
Vilka bra köp och god mat <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 17 Sep 2011, 01:05
RastaAsta  Tack och ja <3
Reply
Was written Sat 17 Sep 2011, 00:51 | Direct link Everyday  

Friday 16 September 2011

Idag har man inte varit tillräckligt aktiv på bloggen. Då passar en bevakare på att säga hej då. Lovar er en gång för alla - jag försvinner inte från bloggen bara för jag inte uppdaterar en gång i kvarten :P

#3088712, Anemptybox and 5others likes the post
Sat 17 Sep 2011, 00:58
Du är så fin :*
Sat 17 Sep 2011, 01:05
RastaAsta  Du var fotografen <3
Reply
Was written Fri 16 Sep 2011, 20:50 | Direct link Everyday  

Ledig

Friday 16 September 2011


Idag är det fredag och jag är ledig. Mamma kommer tidigare än planerat och det är bara bra. Vi ska till Dollarstore och handla på som galningar!

Stefan åker till Hofors så det blir tjejkväll som det brukar bli ;)

Nu har Midani blivit utskickat från Turkiet, tråkiga politiker det finns.. tillbaka till Syrien vill han klart inte.

Fan, skolan har ordnat så jag också måste läsa två personers texter. Trodde jag skulle få slippa det och bara få läsa en text. Jag är inte ens klar med mitt och har massa annat för mig just nu. En sak fattar inte jag. Varför ska det vara så svårt att stava till mitt förbannade namn?! SARAH och inte Sara. Det står liksom ibland väldigt klart och tydligt framför dom men de ignorerar h:et bara. Sen finns de fler Saror och Sarahor i klassen och de ignorerar minsann inte deras h:n.. hm...?!

Anemptybox likes the post
Sat 17 Sep 2011, 00:59
Min söta SaraH <3
Sat 17 Sep 2011, 01:05
RastaAsta  <3 DUKTIG!
Reply
Was written Fri 16 Sep 2011, 13:03 | Direct link Everyday  

Opepp

Thursday 15 September 2011

Överdrivet mycket reklam inför sista rundan på söndag. 100 kilo och får inte ens 300 kronor för sortering + springa två vänder eftersom inte allt kommer få plats i vagnen och att det är helg. Sjukt!

Dessa ska ut till ALLA lägenheter.. inte undra på jag känner mig trött!

Nu håller vi på att laga ihop bakad potatis med kycklingröra. Är sjukt hungrig!

Anemptybox dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 15 Sep 2011, 22:56
Usch, delade ut reklam ett tag och det är hemskt :/ Speciellt när man fick så mycket och typ inga pengar. Plus att man ska ladda upp med reklam på armen för 7-8 våningar :/

My blog: http://grodanbollx.soclog.se

Fri 16 Sep 2011, 12:57
RastaAsta  Ja.. det är en slavjobb. Förstår inte hur det kan vara lagligt i Sverige.
Fri 16 Sep 2011, 13:09
Anonymous  Ne precis! Det är hemskt mycket jobb för så lite pengar.
Fri 16 Sep 2011, 13:32
RastaAsta  Jadu det är inte klokt.
Reply
Was written Thu 15 Sep 2011, 20:44 | Direct link Everyday  

Min dvärgkompis på Breaking news

Thursday 15 September 2011

Laurentsio Pettersson var med på Breaking News med Filip och Fredrik i förrgår, mina kära idoler som jag träffat och fått deras autografer till och med.

Jag kände igen dvärgen men kunde inte placera honom. Jag tänkte bara att jag sett honom tidigare på tv. Han är något av en kändis, han sägs vara modell.

Snacket gick. De pratade om porrindustrin och hur han såg på att dvärgar användes i dom. Jag visste inte ens om att det var vanligt (?) att använda kortväxta i porren. Men jag är inte förvånad. Allt används väl i porr som det verkar och jag vet om värre porrsaker än att dvärgar medverkar i filmerna.. helt klart.. xD

Sen ett par timmar efter programmet slog det mig....

Denna person hade ju skrivit till mig på Helgon.net för MÅNGA år sedan. Han bevakade mitt galleri minns jag. Jag har ingen aning om vad han skrev till mig och jag kan inte titta upp det heller. Har en magkänsla av att det var i någon stil med flirt faktiskt. Jag var inte intresserad, som 14-15 år av honom...

Här är två bilder jag hittade på hans Myspace som han hade på sin helgonsida. Hittade ännu mer bekanta bilder som jag inte lägger upp. Rätt roligt är det att känna igen en människa efter så många år och till sist kunna placera honom så det ringer en klocka i huvudet. Minnet är det ju inget fel på, tydligen :D

mylifeisfunny, GlueHead and 4others likes the post
Was written Thu 15 Sep 2011, 13:31 | Direct link Entertainment  

Spontan dag - som roligast

Thursday 15 September 2011

Nu ska jag vänta på många fler svar från friskvårdsgruppen innan jag anmäler mig till massagekursen. Vill ju så himla gärna gå men som vanligt är det ju lite frågor som dyker upp.. hoppas dom svarar snabbt ;)

Reklamen har inte kommit än, är det något fel?! De brukar alltid vara i så bra tid. Är det min tur att ringa upp dom nu, häromdagen var det jag som fick mitt första samtal från en trevlig kvinna som undrade lite mer över hur det låg till med låsen de byter ut. Kommer antagligen inte komma in i vissa trappor denna gång.

Seminarium idag. Både jag och Stefan var skapligt oplanerade och hade knappt läst ur boken. Vi hamnade som tur var med Pernilla och Karro som inte heller tog allt så jätteseriöst. Så vi hade det mest roligt!

Övningspasset på eftermiddagen var inte obligatoriskt så många sket i det. Kommer inte vara många som ska dit, stackars Maria som är en så bra lärare!

Ikväll ska vi träna och se film. Låter mysigt va? Men det är till en skoluppgift så kommer sitta och anteckna lite. Har sett den filmen en och en halv gång tidigare för ett par år sedan. Skrev en psykologiuppsatts om filmen i gymnasiet och fick MVG. Minns så väl när Stefan läste igenom och inte fattade det var jag som hade skrivit texten. Han blev imponerad :)

Imorgon är jag ledig och då kommer min kära mor hit på kvällen och sover över en natt.

Anemptybox likes the post
Sat 17 Sep 2011, 01:01
Så jävla lik Peter ^^ hoppas massagekursen blir bra.
  Reply
Was written Thu 15 Sep 2011, 13:01 | Direct link Skola  

Massör?

Thursday 15 September 2011

Nu har jag förberett mig lite inför seminariet imorgon. Jag har också funderat på om jag ska ta en massörutbildning som anordnas i min skola. Blir billigare om fler anmäler sig och många i klassen är också dom intresserade. Vi får gå billigare bara för att vi läst humanbiologi. Jag är värsta intresserad med för att ta certifikat måste man ta en till kurs i triggerpunkts- eller stretchingutbildning, masserat minst 100 pers, ta praktik minst 90 timmar och undrar hur det går till? Måste man fixa en praktikplats själv och vad händer om inte man kan göra det? Har 3 år på sig. Måste klara en tenta också. Stefan ville gå men han har högskoleprov då. Det kommer kosta mig att med enbart massagekursen runt 2000-3000 kronor. Sen 2000 kronor till för den andra kursen. Har vanliga skolan att tänka på samtidigt men vill ju så gärna. Vad tror ni?

Anemptybox likes the post
Sat 17 Sep 2011, 01:02
Haha Spindelmannen som gammal :D
  Reply
Was written Thu 15 Sep 2011, 00:53 | Direct link Skola  

Starka Sarah

Wednesday 14 September 2011

Nu har man diskat allt så duktig man är. Jag måste tänkt arga tankar.. ett glas som jag stod och diskade gick sönder. Passa er för Donkens plusmeny-glas eller sluta gymma! Jag tycker personligen glaset kunde gått sönder före jag hade diskat det så onödigt att diska ett glas som går sönder, haha!

#3114966, beccasomfan and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 14 Sep 2011, 19:12
Ja fyytusan, lovar att glaset gjorde så bara för o jävlas :o

My blog: http://Pouffed.soclog.se

Wed 14 Sep 2011, 19:44
RastaAsta  Nedrans glas alltså!
Reply
Was written Wed 14 Sep 2011, 18:48 | Direct link Everyday  

Busy

Wednesday 14 September 2011

I skolan var det roligt. Älskar vår lärare. Hon förklarar saker på ett så roligt och teaterfullt sätt. Lite grann som jag brukar försöka förklara saker. Med olika ljud och grimaser.
Skönt att få skratta av sig lite :)

Planerade lite hastigt med halva min grupp om hur vi skulle lägga upp inför redovisningen. Folk åker utomlands, är sjuka.. så vi har inte träffats hela gruppen än. Lite stressigt blir det ju men vad ska man göra? Ska se Flugornas herre igen, jag kom på den filmen eftersom arbetet ska handla mycket om ledarskap.

Tog fram spikmattan för hade sjukt ont i axeln. Var också hungrig och trött. Mitt i det dilemmat avvägde jag diskningen före sovningen, tog en tupplur på 3 timmar. Så trött var jag.

Strax efter det ringde kära bror och fråga hur läget var :)

När jag vaknade hade Stefan gjort ordning en pizza och på väg till jobbet. Så nu är jag ensam hemma och måste FAN diska. Jag måste också fortsätta på min skrivuppgift, nästan alla i klassen ska läsa 2 andras elevers arbete men jag ska bara läsa 1 :D Skriva egen, läsa annan och ge kommentarer och sedan skriva en sammanfattning om feed-backen man fick. Har det näst sista seminariet imorgon och jag har inte ens läst boken!! Så borde nog bläddra lite i den och ladda ner Flugornas herre.

Rebax and Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 14 Sep 2011, 18:27
Låter som en rolig lärare! :) Men geografi lärare är typ lika dan :D Underbart! :)

My blog: http://grodanbollx.soclog.se

Wed 14 Sep 2011, 18:35
RastaAsta  Åh tummen upp för dom :D
Reply
Was written Wed 14 Sep 2011, 17:23 | Direct link Everyday  

God natt

Tuesday 13 September 2011

Att vakna för att man biter sig hårt i tungan är ingen höjdare.

Var till gymmet och snackade om att avsluta medlemskapet. Gick inte, måste gå ut hela ett år. Uppsägningstider är aldrig roliga. Men minns ni jag skrev vi fick vända hem igår när vi ville gymma bara för det var fem minuter kvar det stod utanför skulle vara uppe? Men de tider var bara bemanningen i gymmet. DE HAR ÖPPET LÄNGRE! Fan vad bra, då har jag inte lust att byta längre ju. De har öppet under nätterna och man kan ta sig in dit med sitt kort man drar utanför lokalen :)

Jag har inte orkat diska på länge nu alltså.. är det inte det ena så är det de andra. Heldag idag, heldag imorgon. Skönt att slippa oroa sig mer, var orolig ett tag denna kväll men sedan ett samtal hon gav mig. Hon var hemma i trygga händer och inget hade hänt min underbara böna <3

heyjanie, #762719 and 6others likes the post
Sat 17 Sep 2011, 01:04
Was written Tue 13 Sep 2011, 23:29 | Direct link Everyday  

Jag är tillsammans med en kändis

Tuesday 13 September 2011

Haha hittade en gammal bild på Stefan och Jake. Märks att Jake har en svensk påbrå. Inte sant? ;)

linnijahs, skogsrusset and 9others likes the post
Was written Tue 13 Sep 2011, 16:18 | Direct link Entertainment  

Långeman

Tuesday 13 September 2011

Fick dra hem igen efter maten på Sibylla. Vi glömde ju Soda streamen men nu är den utbytt. Innan den blev det så vi kan göra egen dricka så var vi till optikern igen. Skulle skriva ett års abonnemang och få tillbaka 500 kronor. Men det var lite oroligt ett tag, var snack om att jag inte fick linser eftersom jag aldrig haft en inkomst förutom nu under sommaren. De ville ha en viss inkomst från förra året. Men efter vi fyllt i alla uppgifter visade det sig att det visst gick igenom. Tur, jag ville ju verkligen ha mina linser och inte behöva be mamma eller pappa att betala det åt mig. Jag har aldrig bett om pengar av dom under min tid i Gävle utan dom. Det är jag stolt över. Gillar att klara mig själv ekonomiskt med min Stefan.

Lite kul var det när jag skulle fylla i en miljon papper. Jag är ganska ovan med alla nummer och ord som ska fyllas i överallt. Tur Stefan var med, haha.. men det hjälpte mig inte hela vägen. Skulle skriva Andersson istället för Jedland och det gick bra på ena pappret, men på kopian så skämtade ena tanten: Nu får du öva på att skriva ditt andra efternamn igen hihihi! Jag bara: haha JAPP. Så skriver jag fel namn i alla fall. Jag har ju två efternamn och använder aldrig Andersson, men tydligen är jag folkbokförd på Andersson.. TYVÄRR. Men det gjorde inget eftersom kopian skulle bara dom ha. Sen blev det en hel del skratt när jag skulle skriva rätt på de andra viktiga papperna. Ni med två efternamn, blir ni också förvirrade i handen och hjärnan? xD

Sen väl hos Fallen Angel pratade vi med Niklas igen som kände igen oss otroligt nog. Han var trevlig som vanligt och vi fick oss en ny tid för ifyllning av våra tatueringar. Förlovningsringarna ;)

Nu ska man bli ett par hundringar fattigare i månaden bara för jag föddes med dålig syn. Känns mycket positivt. Världen är extremt rättvis, jo jo. Sen är det så här att min tv dom är bara 1 år håller på att paja. Ännu mer utgifter, tackar tackar. Har haft 2 tv-apparater i mitt liv. Den andra jag hade höll i över 10 år. Någon mer som märker att det var bättre förr?

Ska bli träning ikväll bannemig. Fråga om man får sluta träna där och hitta bättre gym!

Växer plommon på gården har jag märkt. Mumsigt!

Anemptybox likes the post
Tue 13 Sep 2011, 23:08
Nej man blir inte förvirrad av två efternamn :D jag har det, två askonstiga också, men man skriver ju båda två så blir det lättare =)

My blog: http://RebeckaWonevik.soclog.se

Tue 13 Sep 2011, 23:23
RastaAsta  Orkar inte göra det längre!
Reply
Was written Tue 13 Sep 2011, 15:23 | Direct link Everyday  

Mycket planer för idag

Tuesday 13 September 2011

Har varit på återbesök hos optikern och ögonen såg bra ut, synen var bra med linstyrkan också. Vi hade med oss ett rabattkort vi snodde från mitt jobb så vi kommer få tillbaka 500 kronor. Trodde det var för sent men det gick att fixa. Vann som vanligt på trissen 25, 25 och sen 50. Tog de 50 kronorna! :D

Sen var vi ner på stan och handlade för pengarna. Ska ner dit nu igen och se om Fallen angel har öppnat så vi kan få beställa ny tid hos dom. Ska äta på Sibylla för kupongerna vi fick därifrån sist. Vi ska tillbaka till optikern för att beställa linserna som ska komma varje månad, uppbindningstid ett år. Kunde inte beställa för hade varken leg eller kontonummer med oss, så får slasa oss dit igen och till biblioteket som ligger bredvid och se om de finns något trevligt spel att låna hem. Ska också fylla på Soda stream prylen.

Tur man är uppe i tid så man hinner med allt idag! :)

Hund vs katt?

Anemptybox, Brazan and 3others likes the post
Wed 14 Sep 2011, 10:29
Was written Tue 13 Sep 2011, 11:58 | Direct link Everyday  

Besöksrekord

Tuesday 13 September 2011

Nu är det en ny dag, en ledig dag. Gårdagen fick jag närmare bestämt ett besöksrekord. Nästan 2000 besök på en dag. Jag såg på andras bloggar att vissa också hade fått mycket besök, hur mycket fick ni?

Anledningen till att jag tycker det är extra roligt med alla besök är för att jag tycker det blivit ganska så trögt och oaktivt här på senaste. Tippar på att det är skolorna som ställer till det problemet tyvärr.

Nu har jag skrivit lite på mitt arbete. Det är enkelt och går fort när man väl börjar. Skrev om ett bra möte som jag var med om när jag jobbade som fotograf, två vänliga tantväninnor som gav mig kramar och godis efter en mycket slitsam dag på jobbet. Jobba som fotograf är inget lätt jobb faktiskt.

Ska skriva om ett dåligt också. Vet inte vilket jag ska välja...

Nu ska jag se på Cheaters på min tv som är drygt ett år och börjar gå sönder? När man försöker sätta igång den måste man trycka på on-knappen flera gånger. Ljudet kommer fram men ej bilden.

Något mer som är fel är på vårt tangentbord. Pilarna funkar inte nu och trycker man på enter så hoppar den ner två rader och inte en. Nu börjas det..!

#3114966 and Anemptybox likes the post
Tue 13 Sep 2011, 12:29
haha yay! Good for you, jag har typ 300 :P
Tue 13 Sep 2011, 14:57
RastaAsta  Besök igår? Idag är det inte riktigt lika mycket håll igång :P
Tue 13 Sep 2011, 16:43
okashii84  nu har jag bara 60
Tue 13 Sep 2011, 16:45
RastaAsta  Okej, jag har 300 totala besök idag. Igår vid den här tiden hade jag nog över dubbelt så mycket. Tror det var någon bugg, många blev förvånade.
Reply
Was written Tue 13 Sep 2011, 00:49 | Direct link Tech/Internet  
asä

Sött djur

Monday 12 September 2011

Någon som vet vad det är för djur? SJUKT SÖT! Speciellt ögonen och när den slickar på kammen, åh <3

Anemptybox, heyjanie and 1others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 23:25
det är en lemur (:

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Tue 13 Sep 2011, 16:24
RastaAsta  Ah :)
Tue 13 Sep 2011, 17:25
Allegang  Apor är också primater, så man kan säga att de är släkt.
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 23:09 | Direct link Djur  

Ändrade planer

Monday 12 September 2011

Stefan tyckte att vi skulle iväg och träna lite sådär spontant så gick vi iväg till stan. Kommer dit och ser de ska stänga om fem minuter. Det var bara för oss att vända om hem igen. De har ändrat ägare och bytt namn på gymmet. Jag var verkligen taggad att få träna igen, var så länge sedan sist. Har varit sjuk och lite sånt så har inte kunnat gjort det på länge, det leder till att nacken/axeln börjar göra ont igen..

Med tanke på de extremt dåliga öppettiderna och att få ihop med med vårt schema och livsstil blir lite svårt. Hoppas det inte kommer vara några problem att säga upp medlemskapet där och byta gym. Har inte alls lust att gymma där mer nu efter jag sett tiderna.

Blev en liten promenad i alla fall och nu ska jag titta på Idol istället. Höll på att glömma. Hinner också påbörja en skrivuppgift, om jag finner den disciplinen det vill säga ;)

En Disney-skandal? Tack vare Disneys bästa film vann jag en liten Soclogtävling för ett par timmar sedan ♥

Anemptybox, heyjanie and 1others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 20:54
Sämst tider :/ Kyss <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 12 Sep 2011, 22:01
RastaAsta  Kyss <333
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 20:15 | Direct link Everyday  

How much the time?

Monday 12 September 2011

Svärföräldrarna hade med sig extremt god fika. Jag fick även en klocka från Spanien i den fina färgen lila. Tydligen skulle dom vara mycket populära där. Den är bekväm och är man som mig, har små handleder så är det inga problem, jätteenkel att spänna åt. Jag har ingen klocka som jag gillar direkt, utom en klockan som var ganska dyr och mina namn står i den. Vet inte vart den är nu faktiskt. Men jag föredrar klockar som accessoarer och inget annat. Kolla klockan gör jag på mobilen. Älskar svärföräldrarna. Kramgoda och enkla, har haft vissa dåliga erfarenheter att andras föräldrar knappt hejar för att nämna en grej så att få chansen att bli en medlem i Stefans familj var det otroligt lättande att få reda på hur söta hans föräldrar är. Nu är en bild inramad och står i skåpet där hemma och det är ju ett sant bevis på att jag är en medlem i familjen nu efter 4 års tid :)

Anemptybox, Need and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 12 Sep 2011, 18:59
Sånt gillas. Vi verkar ha tur med det du och jag :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Mon 12 Sep 2011, 19:13
RastaAsta  Självklart :)
Mon 12 Sep 2011, 19:13
Anonymous  D
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 18:42 | Direct link Everyday  

Plats 20

Monday 12 September 2011

Dagens statistik ser ju rätt okej ut. Ligger på plats 20 nu, det trodde man inte då man började med bloggen.

Nu ska jag käka pizza. Fick cykelskjuts hem efter skolan. Inväntar svärföräldrarna som kommer när som helst. Trevligt värre!

#3193349, #544725 and 8others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 20:55
Duktig flicka :D <3
Mon 12 Sep 2011, 22:02
RastaAsta  Tackar :D
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 16:09 | Direct link Tech/Internet  

Snuskig humor på väg

Monday 12 September 2011

Jag hittade en bil på riktigt en gång i tiden som jag började tänka på efter jag läst inlägget bifogat här under. Det är inte bara Pouffeds humor utan hon delar den med flera, inte bara i vissas fantasi händer det utan det finns sexuella firmabilar ute i verkliga livet! Jag är ganska så säker att det ska stå "borrtjänst" och inte "porrtjänst" för övrigt ;)

Övningskörning på annat vis? Ja du, vägen är full av humor i det allra snuskigaste lag..

  The following entry is linked from
Pouffed´s Humor till 100%

hahaha jag såg en firma bil idag , och på den så stod det "rörpågarna", då skenar min fantasi iväg , vad e det egentligen för firma ?:o och dom där rören , vad gör dom med dom ? är det någon slags sexuell buisness ?
You never know !

Hahahha, jag kom på en massa när jag satt där på bussen påväg hem ..
Min hjärna kommer explodera.

Original post written Fri 2 Sep 2011, 11:44
Arathin, Anemptybox and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 12 Sep 2011, 16:06
HAHAHA SÅ BALL!

My blog: http://Pouffed.soclog.se

Mon 12 Sep 2011, 16:07
RastaAsta  YEAH DUDE 8D
Mon 12 Sep 2011, 16:07
Anonymous  HAHAHHAHA LOVE IT
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 12:11 | Direct link Entertainment  

Oväntade tidningsutklipp

Monday 12 September 2011

TheMissHiru, Arathin and 1others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 20:57
Skulle bli förvånad om jag såg något av detta i en riktig tidning :D
Mon 12 Sep 2011, 22:02
RastaAsta  Ofta? Sånt händer ju dagligen, höhö!
Reply
Was written Mon 12 Sep 2011, 01:54 | Direct link Entertainment  

Shopping

Sunday 11 September 2011

Nya skor inhandlades idag efter vi gått på loppis. Jätteskönt höstskor, hoppas dom är varma till vintern!

Underkläder och Sprite-lypsyl. Fanns kapsyler med Cola och Fanta också. Men dom har jag redan haft fast inte i kapsylform. I början var dom i vanlig lypsylformat.

Dregen har designat en ny Pollymix. God blandning :) Var till affären och handlade lite mat och annat gott!

3welie, heyjanie and 5others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 05:50
Söta trosor :D Den där Pollyn verkar riktigt god. Jag måste prova den.

My blog: http://darksess.com

Mon 12 Sep 2011, 11:58
RastaAsta  Ja :D Tycker du ska göra det :)
Reply
Was written Sun 11 Sep 2011, 16:37 | Direct link Skönhet  

R.I.P

Sunday 11 September 2011

Har suttit och tittat lite på minnesstunden av katastrofen för 10 år sedan i USA. Vissa säger R.I.P åt alla er 1000 oskyldiga, vissa rättar och säger det var 2000. Båda är lika fel, närmare 3000 fick dö en plågsam och oskyldig död tack vare ett par idioter som trodde de skulle likna några slags hjältar. Egentligen är det fler människor som dog, tänk er efterföljderna.. krigen efter. R.I.P alla 3000 och 100-1000 mer, ni oskyldiga stackare. Tänker mycket på era familjer, det gör jag verkligen :(

Jag tänkte när jag gick till jobbet att jag inte skulle bli förvånad om det händer någon terror här i Sverige igen. De misslyckades sist. Idag igen. Jo för när jag kom hem så hörde jag på nyheterna att i Göteborg hade de hittat personer som var högst troligt terrorister. Vilken magkänsla jag har. Är ni säkrare i Sverige?

Emeralde, 3welie and 4others dislikes the post
Sun 11 Sep 2011, 16:09
Det är en jäkla tragedi men det var ju inte bara ett par idioter som trodde de kunde något, det var en enorm organiserad grupp som planerat detta länge - annars hade det inte lyckats. RIP.

My blog: http://TookChild.soclog.se

Sun 11 Sep 2011, 16:10
RastaAsta  Jo organisationen tillhör gruppen idioter, klart. Hjärntvättade människor är varken kloka eller något att lita på.
Reply
Was written Sun 11 Sep 2011, 15:53 | Direct link Politics/Society  

Rekordtid

Sunday 11 September 2011

Woho, 1 timme och 40 minuter tog det med reklamutdelningen idag. Nytt rekord! Jobbet kan kännas rätt värt när det går så fort när man är två. Visserligen är det tråkigaste sorteringen och även det jobbigaste. Detta var näst sista gången på jobbet och sen skiter jag i skiten.

På ett område hade de bytt ut kodlåsen till nyckellås och vi kom ej in. Vi träffade en söt gubbe som pratade med oss, han hade hår på näsan till och med. Han var snäll och släppte in oss. Han ville vara säker på att vi delade ut reklamen för det hade varit mycket slödder som sprang runt och ringde på folk om nätterna. Så för alla gamlingars säkerhet, eftersom det nästan bara bor gamlingar där så har de bytt ut systemet. Så fick skriva det till chefen. Onödigt när det snart är över, ska vi få en nyckelbricka som bara ska användas en gång eller? xD

Så träffade vi en annan gubbe vi jämt träffar, Stefan hjälpte han och en annan gubbe att lyfta en tv förr, sist kommenterade han om den söta katten jag la upp bilder på här och nu så var han så söt och sa vi var så duktiga. Jag är glad Stefan hjälpt till varje gång. Vissa, väldigt några men i alla fall verkar vara extremt avundsjuka på att jag får hjälp och istället för att glädjas över att vi båda trivs med det så har de frågesatt mig som en mamma precis som om jag tvingar min lilla älskling till att som alltid vara min drömprins? Stefan har nämligen en egen vilja och vågar säga mot mig. Han är ingen toffel! Hoppas inga fler tror något sånt :s

Älskar Stefan Persson, du är bäst <3

heyjanie, Anemptybox and 3others likes the post
Mon 12 Sep 2011, 20:58
Älskar Sarah Jedland, du är bäst <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 12 Sep 2011, 22:02
RastaAsta  Nej för det är ju du <33
Reply
Was written Sun 11 Sep 2011, 13:00 | Direct link Everyday  

Tröttisen

Saturday 10 September 2011

Undrar om jag är trött för jag haft i linserna eller om den sena natten och tidiga morgonen eller både och?

På tåget var det lugnt och skönt. Läste ur boken utan stress. Dock var jag nästan för trött istället. Alltid är det något, eller hur?

Stefan stod och väntade på mig när jag klev av tåget. Det gör han jämt men idag var jag inte säker på det eftersom han hade hand om tvätten. Har inte orkat packat upp väskan från Uppsala eller något av tvätten än. Har inte sorterat all reklam klart, tvungen att ta en paus så ont kroppen värker. Ska snart fortsätta igen.

Vi var nyss ut till stan och fikade, andra gången för min del mouhaha! Åt på Donken också, ville köpa popcorn från bion också.. haha desperat matvrak. Men har chips hemma och äckligt godis så det får räcka. Men på cafét så observerade vi till Stefans uppgift. Vi satt alltså och obesvarade två personer. En kille och tjej, man fick inte blanda in värderingar eller hypoteser, bara beskriva det man såg. Tror killen började fundera varför vi kollade in han lite för mycket och en gång började jag härma hur han satt. Whops! :D

Skulle man gått fram till han och säga: "Ja, vi sitter och glor på detta otrevliga vis för vi valde ut dig till ett skolprojekt!" Det skulle ju låta fint...

"Ursäkta mina gloende ögon, det är inte likt dom"...?

Anemptybox, #3088712 and 3others likes the post
Sat 10 Sep 2011, 22:27
Ni observerar bara det ni ser? Varför observera om ni inte ska dra kopplingar till hypoteser? :)

My blog: http://Drebnar.soclog.se

Sun 11 Sep 2011, 12:29
RastaAsta  Ja? Men tror inte detta par var så medvetna om vår observation. Dra kopplingar ska de ju absolut göra sen och inte vid detta tillfälle helt enkelt :)
Reply
Was written Sat 10 Sep 2011, 19:46 | Direct link Everyday  

Uppe med tuppen

Saturday 10 September 2011

Jag har varit ute i nästan 3 timmar med pappa. Vi åkte runt och kikade i affärer och så fikade vi. Det var mycket trevligt och jag tog en fin morotskaka med en liten morot av godis på. Så nu väntar jag på mat och ute lyser solen starkt och skönt. Jag hade tänkt gratta min farbror som fyllde 60 idag men kommer inte hinna med det. Måste hem och sortera skitreklamen, rent utnyttjande. Hur kan ens det vara lagligt att ha en sån summa pengar som lön i Sverige? Tåget går dåligt under helger så blir tvungen att ta det vid 2-tiden.

Jag vill bara ut i det fina vädret igen!!! :D

#3114966, mashi and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 10 Sep 2011, 17:01
Minimilön Ab, tråkigt att det finns tyvärr. Utnyttjas rätt stark. Kände en som jobbade på sommarland som tjänade 50 kr timmen eller så. en annan är ju bortskämd med utbildning och fick bra lön direkt, dock jobbade jag så klart inte på sommarland.

My blog: http://misspheno.soclog.se

Sun 11 Sep 2011, 12:39
RastaAsta  Okej! Nja jag har sökt ett par IT-jobb men inte lyckas fått ett. Är nog ganska hård konkurrens på de jobben och jag har ju ingen vidareutbildning.
Sun 11 Sep 2011, 21:25
Anonymous  Okok, tråkigt att du inte fått något :/
Reply
Was written Sat 10 Sep 2011, 12:42 | Direct link Everyday  

Nu har jag äntligen förstått

Saturday 10 September 2011

Nu har jag suttit i timmar framför forumen och bloggar av olika slag. Jag har läst om andra personer som har skrämmande lika historier som mig. Nu, Först nu börjar jag förstå.. Jag behöver nog inte gå in i djupare detaljer men kan ju säga att i 3-4 år har jag gått igenom ett rätt så stort misstag, inte ett misstag rätt igenom för dessa piller har även gynnat mig på många sätt. Jag har betett mig dumt.. trott det varit psykiska fel med mig på grund av att jag haft hett temperament och kunnat skällt på min älskling utan vidare bara. Jag hade ingen aning att mitt humör var så här påverkad på grund av preventivmedel.

Jag vill bara att ni tjejer ska tänka om, jag vill inte att någon ska gå och må psykiskt dåligt eller göra så andra i er närhet som älskar er mest av allt ska börja tvivla på er och ert hemska humör, även känsliga sida som blivit till en överdrift. Många tycker nog som jag att sånt här jag nu upplyser om ska man hålla för sig själv lite, men jag vill bara skriva av mig och framförallt motverka andra ska hamna där jag står nu. Att känna att många år av er ungdom har ni varit under en plågsam färd på väg mot ingen förbättring. Inte okej alls.

De gånger jag varit sjuksamt arg, de gånger jag skällt ut någon som inte är värd att ta emot skiten, de gånger jag känt mig nedstämd och gråtit över ingenting, de gånger jag legat i sängen paralyserad utan att kunna gå iväg till skolan, de gånger jag inte haft luster som har förstört lite glädje och lite kärlek.. jag ångrar mig att jag som många andra tjejer gått igenom det här utan att begripa det inte är mig det är fel på, du är påverkad.

Jag är säker på att jag i detta nu inte är mig själv. Hormoner som driver mig till vansinne. Jag ska sluta igen, denna gång inte för jag har såna smärtor i bröstet så jag tror jag ska dö, varje dag. Sova nu, kommer jag vakna? Den hemskaste tiden har seglat förbi. Nu mår jag bättre, men inte tillräckligt bra för jag är helt enkelt inte mig själv. Jag ska vara "oskyddad" ett tag nu, se hur jag egentligen mår för att sedan gå vidare med en lösning. Jag har just insett att jag vägrar det här nu!

Våga testa olika metoder och våga inse att du nog mår sämre än vad du kanske tror du gör. Du ska inte behöva gå runt och låta något så litet som en sak i tablettform styra över dig. Dina känslor är något du ska ta vara på genom naturlig väg. För det sista, har jag varit så otroligt dum som inte tagit mina känslor på allvar.

Testa något annat och hoppas på en förbättrad vardag. Det är vad jag bestämt mig för.

#3088712, mashi and 2others likes the post
Sat 10 Sep 2011, 13:28
Synd att det är så pass jobbiga bieffekter. Inte ditt fel i varje fall. Hoppas det känns bättre nu när du tagit detta beslut, älskar dig!!! <3
Sat 10 Sep 2011, 19:28
RastaAsta  <3
Reply
Was written Sat 10 Sep 2011, 03:12 | Direct link Everyday  

Mosad under ett skåp

Saturday 10 September 2011

...AJ!

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 10 Sep 2011, 21:17
Sun 11 Sep 2011, 12:48
RastaAsta  Gjorde ont ändå... xD
Sun 11 Sep 2011, 12:48
Anonymous  Hhaha, precis, ;D
Reply
Was written Sat 10 Sep 2011, 00:45 | Direct link Tech/Internet  

Lingon

Friday 9 September 2011

Såg just denna film med mamma. Jag älskar verkligen dessa underbara människor. Glada Hudvik-människorna misslyckas aldrig. Kan inte låta bli att le och glädjas av dom. Önskar jag fick jobba med dom. Filmen var en tribut åt han som skapade teatern -96. Det förstod jag med en gång, slutet avslöjade det tydligt. Att särbehandla sina egna barn som om de vore mindre värd än sin hund.. jävla skit! En utvecklingsstörd är inte helt och hållet dumma. De är ju som en yngre människa i en vuxen kropp och vem tittar snett på sin 5-10 åring? Även om de inte utvecklas i hjärnan som normalt är de ju vuxna människor och kan och får ta lite egna beslut inom måttliga gränser.

Jag missade och kunde inte se Idol. Har ju ingen tv här. Ska se via internet om det är upplagt där nu :)

heyjanie and Anemptybox likes the post
Sat 10 Sep 2011, 00:37
Haha såg den alldeles nyss, för himla skön!

My blog: http://NellieN.soclog.se

Sat 10 Sep 2011, 00:54
RastaAsta  Haha han är ju så söt! Men varför heter filmen som den gör? Dom säger meningen i slutet.. Don't get it xD
Sat 10 Sep 2011, 08:31
NellieN  Haha inte jag heller :o
Reply
Was written Fri 9 Sep 2011, 22:52 | Direct link Film/TV-serier  

Uppsala blomstrar för min hemgång

Friday 9 September 2011

Inte riktigt blomstrar men solen skiner och regnar på samma gång. Resultatet av en fin regnbåge! :)

Regnbågsbomb och nu pizzatime. Drar till brorsan med mor sen blir det filmkväll med chips och dip + godis!

TheMissHiru, heyjanie and 4others likes the post
Sat 10 Sep 2011, 01:09
Fint med regnbåge :) god pizza? <3
Sat 10 Sep 2011, 01:10
RastaAsta  JA <3 Jättegott!
Sat 10 Sep 2011, 01:10
Anemptybox  VILL HA :D <3
Reply
Was written Fri 9 Sep 2011, 18:18 | Direct link Photo  

Tröttmössan är på

Friday 9 September 2011

Jag är hur trött som helst nu. Heldag i skolan, diskat stor disk, pratat matte.. ja, tröttsamt är det ju.

Ska sätta mig i soffan och kolla på Family guy och sånt mys. Imorgon far jag till Uppsala och träffar massa sött folk. Tar med mig en bok från skolan som jag gömmer ansiktet i så slipper jag stöta på tanten jag råkade skälla ut sist, haha...!

Stefan liv är inte länge vid liv. Ja, ryktena är ju igång så det skriker om det. Vet inte vem det är men tydligen ska det vara någon målvakt. Tycker inte det är mer synd om honom eller hans familj än om det vore en av de andra unga männen som dör per år och har sin familj som sörjer dom. Småbarn och fruar. Kändis eller icke, samma betydelse. Jag är bara glad att det inte var min Stefan. Han får aldrig försvinna <3

Min kära bror ska bjussa på pizza i hans nya lya imorgon. Det ska bli redigt gott må jag våga påstå :)

#3131839, Anemptybox and 4others likes the post
Sat 10 Sep 2011, 01:10
Min Sarah får aldrig försvinna :( <333
Sat 10 Sep 2011, 01:10
RastaAsta  Nä :( <3333333
Reply
Was written Fri 9 Sep 2011, 01:00 | Direct link Everyday  

Mattehjälpen

Friday 9 September 2011

Martina kom hit vid nio. Hon satte sig vid Stefan och hjälpte honom med matten, hon är ett riktigt smartskaft. Jag mindes otroligt mycket av matten så jag var faktiskt till lite hjälp jag också, otroligt nog :)

Hon var till stor hjälp och jag skämde bort henne med en ansiktsmask med chokladdoft. Hon låg i mitt knä medan jag smetade in den bruna smörjan i hennes ansikte. Det kändes.. knäppt men mycket rogivande. Hon såg ut som hon bajsat med hela ansiktet. HAHA! Hon skämde bort mig tillbaka med en annan ansiktsmask som luktade after shave, var i en härlig grön/blå färg och innehöll saker från döda havet i den. Mums <3

Hon lämnade kvar 4 nya kollegieblock, vi blev sjukt glada över den presenten. Dom kommer räcka länge men komma till väl användning. Innan hon skulle gå ville hon till och med hjälpa oss med att sortera reklamen. Jag dog, hon som redan ställt upp tillräckligt skulle inte behöva sitta där och få ont i ryggen. Inte skulle det heller kanske underlätta att 4 personer satt på golvet och trängdes med posten. Men hon är galen på att ställa upp. Alla borde få ha en Martina, tja, nästan.. bara dom som är värd en så fin människa.

Ingen bild från ansiktsmaskerna. Martina ville inte och jag tänkte inte tvinga henne kan jag ju bara säga. Men här är min nya mascara jag fick i tidningen Solo som jag gav henne idag. Den är bra och snygg förpackning.

GlueHead and Anemptybox likes the post
Fri 9 Sep 2011, 01:16
GlueHead  Du blir en "en härlig rätt, prima fläskkotlett"?
Fri 9 Sep 2011, 18:11
RastaAsta  JAPP JAPP!
Reply
Was written Fri 9 Sep 2011, 00:11 | Direct link Everyday  

Heldag i skolan

Thursday 8 September 2011

Började dagen med att säga hej då till Stefan och ta klassrummet bredvid hans. Började dagen med övningslektionen. Vi fick istället för att presentera oss själva presentera en annan person, intervjuade på tre frågor: vad man hette, gillade för ställe bäst och favoritfilm. Jag valde Avatar och favoritstället var stugan i Lingbo. Sen så stod vi i ring och gjorde en ögonkontaktslek som gick ut på att säga "kom" till den man hade ögonkontakt med. Sen en skakahandlek som gick ut på att skaka hand tills man fick tillbaka sitt namn, man fick presentera sig med namnet personen sa så jag fick till exempel säga: "Sebastian" ibland xD

Jag brukar ju aldrig minnas vad personen säger efter vi skakar hand men fan vad jag ägde på det. Haha!

Sen så skulle man också vara in mindre grupp och vara informatör och hitta på en berättelse och som tur var hann jag inte det. Är inte bäst på improvisera så... men fick testa på att köra rollen som asocial responslös och social responsivitet.

Det var inte så värst jobbigt, skrattade mest. Stefan fick göra massa mindre saker med sin grupp, tjuvigt! Sedan hade vi världens simplaste seminarium och då var jag med Sara och glodde ihjäl oss på folk. Kändes jättedumt att observera folket som trodde man var kär i dom så som man kikade på dom eller nåt. Sen avslutades dagen med Mr Bean, herr Böna ;)

Jag och Stefan på lunchen såg en mamma-korre med sina tre ungar runt omkring sig. Det var en sån upplevelse att få se på så nära håll. Dom nästan klängde i henne och hoppade runt bland träden framför oss. Så himla söta <3

heyjanie, TheMissHiru and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 9 Sep 2011, 12:06
Bra bilder sådanhär familjer ser man inte så ofta(ett klipp för fotografen) Tycker Mmm
Fri 9 Sep 2011, 18:12
RastaAsta  Haha japp det stämmer ju :) Synd jag inte hade systemkameran eller ens en digitalkamera på mig.
Reply
Was written Thu 8 Sep 2011, 17:26 | Direct link Skola  

Nya brillor

Wednesday 7 September 2011

Jag skulle egentligen ha pluggat inför imorgon och snyggat till här hemma men så fastnade jag i en annan läsning. Har Googlat runt på olika piller för att hitta ett alternativ som passar mig. Inget verkar passa mig. Det gör mig förbryllad. Önskar jag hittar något som är perfekt för mig så man slipper få bieffekter eller inte få bort eller till och med förvärra sina problem man redan har. Pick a poision. Ingen sa väl att det var lätt? :/

Mina nya glasögon i guld ;)

Här är mina gamla par. Hatade dom. Dom satt sjukt dåligt. Fick ha dom på nästippen så inte ögonfransarna slog emot och ögonen fick ju inte ens plats i dom. Haha!

Här ser ni skillnaden på min nya dambågar (vänster) och gamla herrbågar (höger) De nya är ännu större!

heyjanie, skogsrusset and 8others likes the post
Wed 7 Sep 2011, 22:17
Finaste glasögonen! :D <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 7 Sep 2011, 22:21
RastaAsta  <3
Reply
Was written Wed 7 Sep 2011, 19:31 | Direct link Everyday  

Händelser

Wednesday 7 September 2011

Nu är Stefan på jobbet. Han börjar idag på sitt gamla jobb för att extrajobba lite på onsdagar. Hoppas det går kanon. Ska fråga lite snällt om han kan handla godis till mig på vägen hem. Hihi :)

Just nu chattar jag med Midani. Vi pratar om språk. Det vi hörde om på föreläsningen idag var kulturmöten. Rätt så intressant. Fick bättre inblick även om jag har mycket vänner och släktingar från de flesta olika länder höll jag på att säga. Jag önskar Midani var här, fan vad kul det skulle vara :)

Johan som fyller år idag, samma dag som min farbror kommer nog i helgen till Uppsala. Har tänkt att åka dit.

Har pratat med min halva min grupp idag. Vi ska göra en muntlig redovisning om ett par veckor och ska komma överens om en film vi ska snacka om. Gjorde en grupp på Facebook åt oss, jag lyckades! Nu känns det bra att hålla kontakten och jag verkar hamnat i en mycket bra grupp. Min klass rymmer många trevliga människor. Det känns jätteskönt för jag uppskattar ju sånt så barnsligt mycket.

Först pratar jag med Midani och skriver "After 8" som jag döpte en bild och sedan sökte på. När jag hittade den så säger dom på Scrubs här i bakgrunden från tvn: "After eight!".. sen kort därefter så skrev jag "Johan" här i bloggen så loggar han precis in. Haha.. knäppt?!

Vi ska ha seminarium på 3 böcker och 9 A4 sidor imorgon + övningar.... Måste läsa lite mer i en bok som jag bara läst någon sida ur, har redan skrivit stöd inför seminariumet så det känns ju underlättande. Jag är kluven vad exakt övningen kommer gå ut på imorgon. Hoppas det blir kul ;)

Who you gonna call?!

Anemptybox likes the post
Wed 7 Sep 2011, 22:18
Du är duktig som läser så flitigt <3
Wed 7 Sep 2011, 22:24
RastaAsta  Tack min sköna <3
Reply
Was written Wed 7 Sep 2011, 17:34 | Direct link Everyday  

Bilder på valpar

Tuesday 6 September 2011

Det är kul att bjuda på gamla bilder och det tänker jag göra nu. Min killes hund Astrid (ja hon heter så) fick valpar och det var jag inte van med, jag är bara van med kattungar. Så det var en upplevelse. Nu har hundarna blivit över 1 år och hunden här under som ser ut som en zombie heter Baloo och bor idag hos svärföräldrarna :)

Zombie-daoug!

Myshögar. Smälter ni eller smälter ni?

Finn ett fel!

Det här var min favoritvalp. Han ser idag ut som en tax.. haha. Men här såg han ut som rottweiler :)

Tror jag kan se frukosten...!

Baloo var en liten tröttis.

Så ser Baloo ut idag. Jättesöt hund är han :)

3welie, X-traPH and 10others likes the post
Wed 7 Sep 2011, 19:10
Riktiga sötnosar! Valpar är så underbara! Men jag är inte så förtjst i valpandedräkten dock :p

My blog: http://theoldrectory.soclog.se

Wed 7 Sep 2011, 19:20
theoldrectory  haha okej, kankse skiljer sig från hund till... katt? xD
Wed 7 Sep 2011, 19:32
RastaAsta  Haha men precis, så är det :D
Reply
Was written Tue 6 Sep 2011, 22:29 | Direct link Photo  

Elektropop

Tuesday 6 September 2011

Igår läste jag ut en tredje bok, stolt jag är över mig själv. Som tur var så var böckerna inte något tjocka. Precis nyligen klarade vi ut Mario kart helt och hållet. Inte så tokigt det heller. Veckorna är fullspäckade. Känns som om att jag har lite för mycket att göra. Måste gå både hit och dit och beställa tider, bland annat hos tatueraren. Skolsaker måste göras och jag förhör Stefan inför högskoleprovet som ska ha extra mycket matte i år då det är nytt, tyvärr. Matte är ju sämst! Så, vi får se hur mycket bloggande det blir för mig nu.Jag brukar sällan följa saker på tv men när en sak jag gillar börjar då börjar 3-4 fler roliga program som jag vill följa. Under sommaren finns det inte ett skit att följa men nu när man knappt har tid så.

Nu ska jag snart äta, senare panta brukar. Man blir rik av att dricka läsk.. haha!

Vet ni om att du aldrig tagit på din partner, eller någon eller något under ditt liv?

Flywings, #2700315 and 5others likes the post
Tue 6 Sep 2011, 18:37
gulliga bilder! :D

My blog: http://idatiger.soclog.se

Tue 6 Sep 2011, 18:42
RastaAsta  Hihi :)
Tue 6 Sep 2011, 18:55
idatiger  (:
Reply
Was written Tue 6 Sep 2011, 15:33 | Direct link Everyday  

God natt

Tuesday 6 September 2011

Natthumor får ni här och här med tackar jag för mig. Skratt och godnatt. Simsalabim, uselt rim!

Vägskylt - verkliga bilden.

heyjanie, ColorKlick and 3others likes the post
Tue 6 Sep 2011, 08:21
Haha, vad underbara de är :D

My blog: http://J0M0.soclog.se

Tue 6 Sep 2011, 13:39
RastaAsta  Håller med. Någon favorit? :D
Thu 15 Sep 2011, 14:39
J0M0  Den med tripoden .. eller dinosaurien xD
Reply
Was written Tue 6 Sep 2011, 02:09 | Direct link Entertainment  

Bilderna från vattnet igår

Monday 5 September 2011

Skrev att jag skulle visa mina bilder från igår och här är dom. Hade velat fått bild på den fina solen som låg perfekt mot molnen på öppen himmel men alla träd och byggnader var i vägen. Tog bilder på vattnet istället.

mashi, Anemptybox and 7others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 18:27
Tue 6 Sep 2011, 01:50
RastaAsta  Tack :)
Reply
Was written Mon 5 Sep 2011, 15:18 | Direct link Photo  

Blähumör

Monday 5 September 2011

Min mage värker som vanligt såhär dags om månaden. Orkar man leva så här livet ut? Nä ska till ungdomsmottagningen i månaden och göra något åt detta förhoppningsvis. Inte kul.

Jag orkade inte iväg till skolan. Stefan inte heller men han kunde åtminstone gå på sina fötter i morse. Han cyklade iväg och skoldagen blev kortare än förväntat. Han har antecknat från föreläsningen av en bok vi redan läst så det är lugnt. Jag ser inte fram emot torsdag. En heldag med massa muntligt skit vilket jag hatar. Just i skolmiljö HATAR jag att öppna munnen och vara social. Skulle jag vara med en i klassen utanför skolan och prata om annat är jag helt lugn i det och kan ha det kul. Varför är det så? Känns som om jag intar en roll i skolmiljön. Har gjort det så länge och fortsätter nästan så. Men har blivit bättre. På torsdag ska jag och Stefan inte synas på hela dagen i skolan och då ska vi spela teater och ha muntligt seminarium på en bok. Dom har gjort om så seminarium ska vara uppdelade i "jag har inte alls läst boken" , "jag har läst men inte förstått allt glasklart" och "jag är helt insatt i boken" och det känns mycket bra. Spela teater är något jag har mindre erfarenhet utav men det känns som min grej, ärligt talat.

Sen vaknade jag med ett ryck klockan 10 på morgonen av min telefon som bytt till den värsta stressringsignalen av sig själv som låg ända bort vid datorn. Det var Johan och jag som var nyvaken och hade ont hade inte ork att svara honom. Sen kort efter fick jag ett sms om att han kanske ska till Uppsala i helgen med sin polare. I så fall kanske jag ska träffa honom/dom.

Gammal gamerbild. Helt apropå!

Emeralde and Anemptybox likes the post
mashi dislikes the post
Mon 5 Sep 2011, 16:25
Riktigt jobbig dag, men det blir bättre <333
  Reply
Was written Mon 5 Sep 2011, 14:01 | Direct link Everyday  

Min fantastiska dag

Sunday 4 September 2011

Efter jobbet och en dusch så träffade jag världens bästa vän Martina på stan. Jag hade med mig bullar åt henne. Vi hamnade på en parkeringsloppis, hela parkeringshuset brukar tydligen vara en loppismarknad under söndagar. Var mycket trevligt att gå runt där :)

Titta vad jag fick av Martina, så himla fina örhängen. Köptes på loppisen för 15 kronor av en söt tant. Hon blev verkligen glad över att vi handlade hos henne så det värmde oss. Hon berättade att hon köpte smyckena hon sålde i Brasilien och hade så mycket så hon var tvungen att sälja bort vissa saker. Marre köpte ringar och örhängen som var superfina. Brukar inte gilla ringar men i detta stånd var ringarna verkligen grymma. Synd att jag har så smala fingrar och inte kan bära ring :(

Martina bjussa på käk. Blev varsin toast på Mocca. Hennes var en New York och min blev en Rom. Vi var även sugen på att testa en Stockholmare. Min innehöll boulognese och mozzarella bland annat. Hennes en seg biff med jalapenos. Min var godare tyckte vi båda.

Sedan hamnade jag hemma hos Martina och Kim. Kollade in i hennes garderob och fick syn på denna lilla tröja. Den har varit min en gång i tiden och jag fick ge bort den då den blivit för liten. Martina kan inte heller ha tröjan men har inte lust att slänga den bara. Hon ville hänga upp den sa hon, hihi. Kims föräldrar är även dom hemskt snälla och med dom kan man skoja med. Skönt med lättsamma föräldrar. De bjöd på mat men vi var så mätta efter toasten så vi tackade artigt nej. Men det luktade gott, broccoli <3

Hemskt dåliga bilder men fy tusan så snyggt deras rum hade blivit. Martina var entasiuastisk över att få visa de fina rummen på övervåningen så hon tände alla ljus som låg framme på blombladen, anti-stress ljuset och ljusen vid sängen, rosblad sprädde hon ut på sängen som vi la oss och blev mycket trötta i :P

Vår dag slutade med att vi storhandlade alla 4 på Willys. Rekordmycket handlade vi, för 700 kronor.

JAG ÄR TRÖTT SOM ETT ARSEL! Kan dom vara trötta ens? Jaja.. måste sova snart. Ändå var jag så envis med både magsmärtor och trötthet ville jag ut och fotografera. Världens finaste solnedgång var det idag. Gick ut själv med kameran och hamnade ända bort till skolan. Stefan blev så orolig och gick ut på gården. Hade inte med mig mobilen och vara ute på kvällen själv med en kamera är väl lite sådär så kan fatta han blev orolig. Ville så gärna ha bilder på solnedgång.. fick aldrig det.. gick och gick men alla träd och byggnader var i vägen :( Fick istället nöja mig att ta bild på vattnet. Lägger upp bilderna här sen.

Anemptybox, ThuDinh and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Mon 5 Sep 2011, 14:03
Fina smycken. Absolut att arslen kan vara trötta. Mitt var det efter i lördags :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Mon 5 Sep 2011, 14:05
RastaAsta  Hahaha okej! Japp visst var dom? Örhängen i samma stil fast ändå olika.
Mon 5 Sep 2011, 14:11
Anonymous  Oki
Reply
Was written Sun 4 Sep 2011, 23:47 | Direct link Everyday  

Idol

Sunday 4 September 2011

Kollade just Idol via internet då jag inte hade tid att se medan det gick på tv. Åh vad jag älskar Idol, åtminstone auditions, brukar inte fortsätta följa hela programmen direkt och dess finaler. Jag gillade mest Uppsala reggaekillen, undrar varför ;) Sen den mörka killen som gick vidare först av alla. Rastafrisyrtjejen med egen fin låt! Längtar tills morgondagens audition :)

Juryn bestod som vanligt av Baggarna aka mjukisarna. Sedan två nya, ena gubben var en riktig hårding. Sen har vi Alexander Bard som man tror är värsta tönten men nej, han var värst. Svårflirtad pratkvarn!

Legenderna inom musiken ♥

Emeralde, TheMissHiru and 4others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:53
Den där Alexander verkar lite väl hård :o
Mon 5 Sep 2011, 13:38
RastaAsta  Jo faktiskt...
Reply
Was written Sun 4 Sep 2011, 23:05 | Direct link Film/TV-serier  

Bildbomb på sötiskatt

Sunday 4 September 2011

När Stefan och jag var på sista området på jobbet mötte han en vänlig katt. Han fick ropa på mig eftersom han inte kunde arbeta ordentligt tack vare katten. Han sprang bokstavligt talat efter Stefan och gick in i trapporna efter honom. Han var som besatt av Stefan. Tokig men ack så söt katt. Jag smälte totalt!

VI satt och klappade honom i många minuter. Han hade ett så unikt utseende. Angorapäls men han var väldigt tunn. Han var ganska pratglad också. Vi gick inte förens han tappade intresset av oss för om vi inte hade gjort så, då hade nog katten gått med oss hem. Utan tvivel. Åh.. vill ha dig :)

Sista bilden är min favoritbild. Han slår upp tassen mot mobilkameran :)

#2680685, heyjanie and 7others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:54
Snälla katten :)
Mon 5 Sep 2011, 13:38
RastaAsta  Ja <3
Reply
Was written Sun 4 Sep 2011, 21:12 | Direct link Photo  
More photos from Sunday 4 September 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (25)

Lyxig bakpotatis

Saturday 3 September 2011

Bakpotatisen är i ugnen och röran blir kräftstjärtar i aioli. En röra som jag aldrig smakat men Stefan älskar. Den ska vara god men den var dyr. 234 kronor i kilot!

Ska bli gott att äta snart. Har inte ätit på hela dagen så detta kommer kittla dödskönt i kistan ;)

Jag vill ha pocky som efterrätt men det får bli bullar och gräddkola. Eventuellt lite glass istället.

Emeralde, heyjanie and 5others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:54
Det var mumsigt!
  Reply
Was written Sat 3 Sep 2011, 20:12 | Direct link Food  

Skadade Pokémon

Saturday 3 September 2011

Det är inte lätt att vara en Pokémon - något man aldrig förstod som liten skitunge.

#3114966, Emeralde and 6others likes the post
Puppys dislikes the post
Sat 3 Sep 2011, 20:19
Sun 4 Sep 2011, 23:25
RastaAsta  Inte riktigt, bara lite minns jag.
Sun 4 Sep 2011, 23:25
idamariarebecka  :)
Reply
Was written Sat 3 Sep 2011, 19:06 | Direct link Entertainment  

Dagens start

Saturday 3 September 2011

Började dagen med goda hembakade bullar...

Jag har pillat på mig mina linser. Det är inte det lättaste. Jag verkar ha för bra reflexer och blinkar mycket. Man blir röd om ögonen efter allt pill och när äntligen linsen sätter sig sved det ordentligt. Men nu sitter dom i och jag kan säga att de som saknar tålamod bör inte skaffa linser.

Gick nyss ner med tvätten. Under en vecka har vi fått stora högar av tvätt. 2 personer och det blir så mycket tvätt.. visserligen är vi vältränade i detta förhållande, hahaha... med det menar jag att vi inte är så värst slöa och gillar att träna och röra på oss. Plus att jag har fläckfobi. Jag klarar inte av fläckar. Jisses vad glad jag blev över att de ÄNTLIGEN bytt ut torktumlaren. Mycket tack vare oss tror jag. Skönt!

Klarade nyss ut Mario Kart till Gamecube, har bara en kupp kvar som vi vann efter klarat alla som då fanns. Rätt svårt men fan vad bra det gick att teama för mig och Stefan idag. Jag är mycket stolt ;)

Nu ska jag läsa lite ur någon bok. Har inte varit så pigg på att plugga nu när jag är sjuk men är på bättringsvägen.. dock smittat fästmannen!

ColorKlick, Isaygodbay and 2others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:55
Vi var väldigt duktiga på Mario Kart den dagen :D <3
Mon 5 Sep 2011, 13:38
RastaAsta  Trodde aldrig vi skulle klara :)
Reply
Was written Sat 3 Sep 2011, 16:15 | Direct link Everyday  

Resultat av bullbak

Saturday 3 September 2011

Här har vi hälften av bullmängden, den andra och sista vändan är inne i ugnen nu. 25 bullar blev det.

Kom gärna över och ta en fika! :D

Idag har Stefan anmält sig till högskoleprovet. Han vill satsa på att bli socionom. Jag vill också! Så nu blir det råplugg här hemma.

Inne på cafét idag tog jag två bullar och skrattade högt och länge åt två i den äldre generationen som satt en bit bort från oss. Mannen försökte förklara grunden i Facebook för kvinnan. Det var ett underhållande samtal kan jag ju säga ;)

Isaygodbay, ColorKlick and 9others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:56
Jättegoda bullar vi gjorde <3
  Reply
Was written Sat 3 Sep 2011, 00:20 | Direct link Food  

Baka baka bulle

Friday 2 September 2011

Nu cykla Stefan iväg för att köpa med ingredienser. Tredje gången nu! Vi behövde mer marsankräm. För övrigt går det bra men är spänd över resultat ändå nu första gången. Ska diska upp lite nu. Bilder kommer!

Kaffegrädde = mjölkgrädde, gräddmjölk. OKEJ MJÖLK SOM MJÖLK DET SMAKAR JU LIKA (typ)!

Emeralde, #762719 and 1others likes the post
Was written Fri 2 Sep 2011, 21:45 | Direct link Food  

Dags för kvällsbak

Friday 2 September 2011

Gick iväg och handlade ingredienser för krämbullar. När vi var utanför porten kom vi att tänka på att vi behöver fler formar eller bakplåtspapper så Stefan fick springa dit igen. Var och handla på två ställen för första affären hade varken hjortronsalt eller manitoba creme. Jag gjorde det snyggt i köket medan.

Hur gör man bäst gräddmjölk?

Emeralde, ColorKlick and 2others likes the post
Was written Fri 2 Sep 2011, 20:54 | Direct link Everyday  

Nu har jag linser!

Friday 2 September 2011

Jag var länge hos optikern. Gjorde ett nytt syntest och jag hade fått sämre syn på ögonen. Fortfarande har jag inte allvarliga synfel men det kan vara mycket irriterande ibland. Mina värden låg precis som Stefan förmodade dom låg på nu, han är så duktig på att förutse. Ena ögat låg på 1,0 och andra 1,25.

Efter det så fick jag vara med en annan tjej och testa linser. Vi alla fick ha tålamod. Gick ungefär en kvart innan jag äntligen fick in första linsen. Trodde det aldrig skulle gå. Sen när jag satte in nästa lins tog det bara två försök, nära på första försöket att få in den! Sen kom det till det stora problemet, att få ut dom. Men det gick på under en minut, sen fick jag i linsen fort igen. Fick beröm av tjejen till och med. Haha!

Så nu sitter jag här efter fikat på stan och ser otroligt bra utan att ha glasögonen på näsan. Jag kikade runt bland brillorna och valde nästan precis likadana jag tidigare hade fast i guld. Denna gång dambågar och inte herrbågar, pilotbrillor <3

Ska tillbaka tid om två veckor och testa ögonen hur de mår efter jag använt linserna så jag inte tagit skada av dom eller så. Hoppas det fungerar fint för jag trivs bra med linserna. Min ena bror hade för torra ögon för att använda linser så jag var rädd att mina också var det. Men så var inte fallet.

Har ingen relaterad bild för texten så får bli från den krogrundan sist. Vi var inte ute på krogen mer än en timme. Men har man gott sällskap duger ju det alldeles lagom, såklart :)

Psychedeliq, mashi and 5others likes the post
Mon 5 Sep 2011, 00:57
Du var jätteduktig <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Fri 2 Sep 2011, 13:48 | Direct link Everyday  

Cykeltur

Thursday 1 September 2011

Efter jag hade sagt upp mig så åkte vi ut med cykeln. Här sitter jag på cykeln medan Stefan trampar. Haha!

Vi åkte iväg och firade(?) att jag slutat på jobbet genom att äta på Max.

Älskar Scooby-Doo! Tog en Maxbox och chilicheese och fick ett helt skrivset lagom till skolstart.
Kan det blir bättre?

För ett par dagar sedan klarade jag ut alla uppdrag på Sims Social. Hoppas de kommer fler!

heyjanie, ColorKlick and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 2 Sep 2011, 12:52
Skön min du gjorde :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 2 Sep 2011, 16:11
Anonymous  Vet inte om jag träffat Benny...beror på hur han ser ut....kanske kommer ihåg det då iså fall :D
Fri 2 Sep 2011, 17:37
RastaAsta  Får väl visa bild :P Nej men sök på Facebook: Benny Jedland.
Reply
Was written Thu 1 Sep 2011, 23:14 | Direct link Photo  

Sagt upp mig

Thursday 1 September 2011

Ja nu var det gjort. Jag har tackat för mig på SDR, jobbet som reklamutdelare. Tackar min underbaring för all den stora hjälp jag fått! Uppsägningstiden ligger på 2 veckor så det betyder 2 utdelningstillfällen kvar. Jag jobbade där i över 2 månader och det började som ett sommarjobb men jag fick sluta när jag ville. Väntar nu på ett arbetsintyg. Chefen tackade för ett bra jobb och välkomnar mig om jag behöver jobb senare hos dom. Känns kanon!

Största anledningen var att jobbet var för slitsamt och för dålig lön. Ni ser, det går inte ihop. Själva jobbet är det inget fel på, ganska roligt och får bra med motion. Det är vikningen som var det värsta. Sortera stora högar på golvet för att sedan bära ut ibland 70 kg till vagnen är ju hemskt. Tur säger jag ännu en gång att jag fått sån enorm hjälp av Stefan. Vi gjorde detta tillsammans för vår skull ♥

Sen vill jag ju hinna med träna regelbundet på gym, vilket går sådär. Sjuk, värk och sedan jobb = slöseri med pengar och sämre kropp. Jag ville också ha mer fritid. Jag vill hinna besöka Uppsala så mycket som det går innan det blir för sent.. 1 år har jag på mig. Sen blir det inte som vanligt längre. Jag saknar familjen och vännerna för mycket, staden också för den delen.

Ett deltidsjobb vill jag ju ha. Pengar är ett måste. Mycket som behövs. Men hatar att vara utnyttjad!

J0M0, Emeralde and 2others likes the post
Thu 1 Sep 2011, 21:04
Vad händer om ett år? :S

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Fri 2 Sep 2011, 13:30
RastaAsta  Inte om jag bor kvar i Gävle, då kommer dom lite närmre :) Men är ju uppväxt och bott i hela mitt barn och tonårsliv där så känns lite vemodigt att lämna det bakom sig eller vad man nu ska säga :/
Fri 2 Sep 2011, 20:07
Emeralde  Jaha okej :)
Reply
Was written Thu 1 Sep 2011, 19:04 | Direct link Everyday  

Dag full av val

Thursday 1 September 2011

Läraren var inte van med timmes-passen så hon reagerade på när en i klassen frågade om det hela. Hon trodde vi skulle hålla på i totalt 3 timmar istället för 1 timme. Stefan sa det kan stå fel i schemat bara, inte första gången med vår virriga lärare. Jag blev så sur på att vissa elever nästan bad om att få stanna, jag har inget emot att få lära mig mer men jag var mitt uppe i att ta itu med mina hostattacker. Att sitta i ett rum med 40-50 personer och försöka att inte hosta. Tårarna börjar rinna... ville bara därifrån!

Det fick jag också. Läraren ville inte undervisa gratis i 2 timmar till så hon sa man fick gå eller vara kvar i en halvtimme till. Jag gick såklart men Stefan stannade och skriver ner resten. Pedagogiken är ju så himla lätt att förstå så jag går inte direkt miste om mycket.. i stort sätt kan alla kalla sig för pedagog fast det är ju fel. Att anställa en person som kan enbart tänka pedagogiskt utan pedagogisk utbildning i bakfickan kan ju leda till missförstånd eller utnyttjande av patient.

Tog upp lite av reklamen som hade kommit sent idag. Resten får starke Stefan handskas med :P Rätt mycket olika reklam och bara 119 kronor i lön. Jag ska säga upp mig idag.

Rent mjöl mjölk i påsen.

Thu 1 Sep 2011, 15:17
119 kronor? :O

My blog: http://colorklick.com

Thu 1 Sep 2011, 15:28
RastaAsta  Heh ja :o
Reply
Was written Thu 1 Sep 2011, 14:45 | Direct link Skola  

Lilla lila Sarah

Thursday 1 September 2011

Jag är lila, från topp till tå. Tänkte jag ens på vad jag satte på mig efter jag vaknat? Tillåt mig småle.

Ska snart iväg till skolan. Har en kort föreläsning på en timme. Är det verkligen möjligt? Våra lektioner ligger på 3 timmar annars. Snacka om mjukstart på terminen. Detta är min andra termin, lite konstigt kan man tycka. Hälsopedagogprogrammet startades på vårterminen istället för höstterminen. Så ligger det till :)

J0M0, MllNll and 2others likes the post
Was written Thu 1 Sep 2011, 12:05 | Direct link Everyday  
More photos from Thursday 1 September 2011 - Fetched from bilddagboken.se