Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

SÖT SAK SOM JAG HÖLL PÅ ATT TRAMPA PÅ

Sunday 31 July 2011

Bild  tagen av Stefan och hans mobil på 2 megapixel kamera. HAHA men vi var bara tvungen...

Vi tog en mysig promenad vid ån. Vi satt och pratade på en bänk och sedan tog han mig i famnen och skuttade runt med mig. Efter han släppt ner mig gick vi ett par meter och så blir vi stela av skräck. Vi ser något röra sig på marken framför våra fötter och vi höll på att trampa på 2 små söta fågelungar!

Jag satt där med dom och pratade så gulligt jag kunde: OOH.. HEJ DU ÄR SÅÅÅ SÖT! PUTTINUTTI JAG VILL PUSSA DIG, ÄR DU SÖT? så satt jag i ett par minuter och blev tokkär i den ena modiga ungen.

Jag ville verkligen visa att jag inte menat att nästan trampat på dom. Jag vill visa jag var snäll :D

Var bara tvungen att Googla upp bättre bilder på dessa söta små saker. Det var tydligen måsungar vi stött på. Ville ta med dom hem, eller åtminstone hämtat systemkameran och fota hela natten lång på dom :D

Jag trodde inte först det var måsungar, för jag har sett större ungar och dom är vidrigt fula.

Måsar? Jag som försökte mata han med grässtrå..

ColorKlick, Anemptybox and 5others likes the post
Mon 1 Aug 2011, 16:54
Haha, det var roligt att titta på dom där ute i mörkret med dig! :D Tur att vi inte trampa på dom.
Mon 1 Aug 2011, 17:01
RastaAsta  Ville inte lämna dom.. ja fy vad ledsen jag skulle blivit då!
Reply
Was written Sun 31 Jul 2011, 23:17 | Direct link Everyday  

Goda nyheter?

Sunday 31 July 2011

Varit mycket snack om grannar idag, jag vet. Men tror grannen över som väsnas mest ska flytta nu!!! :D

De är en familj jag aldrig sett förr som bar ut möbler till en bil med kärra på gården. En ryckte tag i vår dörr istället så det var då bekräftat att det måste vara hennes lägenhet de tömde, samt hörde det på fotstegen. Hoppas fan Asta, 73 flyttar in där så man kan få lite lugn och ro. Om nu inte han nere ska bli dryg som i natt.

Jag har moppat lite golv.. varför?! Så trött jag är. Jo det var så snuskigt på golvet tyckte jag. Disken väntar..

..Men först spela spelet som ska tillbaks till biblioteket imorgon. Lego Harry som snart jag klarat story på.

Skriet.

Anemptybox likes the post
Mon 1 Aug 2011, 16:54
Håller tummarna på att Gösta, 106, flyttar in.
Mon 1 Aug 2011, 17:01
RastaAsta  Gösta och Asta <3
Reply
Was written Sun 31 Jul 2011, 20:08 | Direct link Everyday  

Vänner

Sunday 31 July 2011

Johan, Dunderklumpen ringde mig och vi pratade i en och en halvtimme!

Vi pratade mycket om motorer: skotrar och om vänner. Hur vi ser på vänner och mycket gräl involverat i det snacket. Snacket om just gräl, vi grälade inte. Jag har noll intresse att bråka med folk och jag tycker när folk håller på att bråka om småsaker i vuxen ålder är så jävla patetiska. Jag är mognare än många andra om jag ska vara ärlig, försöker någon bråka med mig vill jag ge tillbaka som bara fan. Slå ut tänderna på en del helst också. Men gör jag det får jag antingen mer trubbel eller värst av allt: sjunker ner till deras låga nivå.

Sitta och skriva/säga - svära och inte tål blir rättade när ni säger så mycket fel själva. Tror ni att ni är tuffa och vinner en debatt på det viset? Haha säger jag bara :)

Hur som helst är Johan världens lugnaste och trevligaste person. Vi har mycket åsikter som vi delar. Han är inte så aktiv online, han har till exempel inte Facebook då han menar att vänner har man i verkligheten eller på telefon. Vi har bara pratat på telefon men kanske ses vi snart. För det vill vi, efter typ 5 års chatt.

Han kommer från Norrland och det förklarar en hel del varför han är så sansad och trevlig. Jag drar mig oftast till folk från norr. Där jag kommer ifrån är alla så tjuriga och dryga många av dom. Önskar verkligen inte vi bodde i sånt pass avlångt land så det minskar chanserna att stöta på fina vänner.

Jag är så glad att någon vill ringa mig, trots jag är så trött och osocial nu men inte vill lägga på luren. Bara prata om allt möjligt.. hur många av era vänner gör det?

Vänner.. för evigt? - annars hoppar jag nog över.

#3114966 and Anemptybox likes the post
Was written Sun 31 Jul 2011, 17:39 | Direct link Everyday  

Music

Sunday 31 July 2011

Alla i hela huset får spela på vilka tider som helst men inte jag, ens på ljusa dagen. Stefan borde säga åt alla grannar lika bra som han gör mot mig, när man ska sova innan jobb framförallt... DUBBELMORAL!

"Sa någon tröööööött?"

#2680685, Anemptybox and 1others dislikes the post
Mon 1 Aug 2011, 16:56
Skitgrannar.
  Reply
Was written Sun 31 Jul 2011, 15:31 | Direct link Everyday  

Inte sovit en minut i natt

Sunday 31 July 2011

Gick och la mig rätt sent. 2-3 tiden ungefär fastän jag inte var trött alls. Men eftersom jag skulle upp i rätt så bra tid idag då jag ska jobba så gav jag John blund ett försök. Jag låter ganska så rolig och positiv, men kan säga er att det är jag INTE. Jag är hemskt förbannad faktiskt. Förbannad på folk utan respekt. Fyllon.

Först var det extra mycket skrik utanför. Många gäng gick förbi och vråla och antagligen satt någonstans nära vårt fönster, vet inte med er men jag kan verkligen inte sova bland folk som skriker i alla fall.

När dom äntligen är borta så hör jag vid två tillfällen att grannar kommer hem. En gång bredvid och den andra gången där nere. Jag blev lättad över det var dom då de brukar sköta sig rätt bra med visa respekt. Fast icke i natt inte.

Från klockan 3 till nu spelas det hög musik. Klockan är nu halv 6. Har haft på tv:n som jag knappt fick ha på för Stefan. Men till sist gav han med sig och då satte jag på psykande lugn musik rätt högt för att kunna slappna av och kanske somna och få sova lite under natten. Men deras musik trängde igenom min.

Så nu sitter jag här utan en gnutta sömn, ska dricka kaffe och ut och jobba vid klockan sex. Kul.

Man får börja jobba klockan fem, trodde det var sex men spela roll. Tror jag kommer få 300 kronor nästa månad för denna månad. Tänk att dom drar skatt på det också...

En gång sa min far: När du blir gammal nog och lär känna människan så kommer du märka vilken knasig värld vi lever i. Full av idioter. Det är bara du och jag som vet hut.

Jag har hamnat i den åldern nu. Jag förstår honom. Han är bland dom smartaste jag vet. Alla vore tänka som honom. Att vara ung och leva livet handlar inte om att vara orespektlös, enligt min åsikt.

mashi and Anemptybox dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 31 Jul 2011, 14:15
Näe, fy för sånt. Vet hur du har det. Haft nästan likadant. Sånt där gör en bara förbannad.

My blog: http://annelif.soclog.se

Sun 31 Jul 2011, 15:20
RastaAsta  Fy fan.. både här och hemma i Uppsala har skitjobba grannar. Det har flyttat in nytt skrikigt och festitgt folk där ungefär samma veva då jag flyttade. Men åker ju dit ibland och hälsar på, kommer från ett högljutt ställe till ett annat :P
Sun 31 Jul 2011, 18:14
Anonymous  Trist värre! sånt är inte kul!
Reply
Was written Sun 31 Jul 2011, 05:31 | Direct link Everyday  

Leva livet är inte lätt

Sunday 31 July 2011

Pratade med min älskade mor i telefon nyss i en hel timme. Ska åka hem till henne och pappa i början på nästa vecka, då ska jag mysa med Lucce också!

Har skrivit ett mail till chefen men det skickar jag imorgon angående hur mycket lönen kommer ligga i genomsnitt, lönen där varierar.. men man brukar få mer pengar när man jobbat där ett tag. Brukar ha lätt att flirta till mig höga betyg i skolan så håller tummarna att lönen kommer löna sig i min situation, fast tveksamt :P

Hur som helst blev jag glad att han ens hörde av sig till mig och berömmer mig (och Stefan!!!) Han tyckte jag var "jätte duktig". Noggrann och skötsam som man är så är det en fin bekräftelse :)

Jag och Stefan när vi jobbar!

Måste nog sova snart så jag orkar upp och jobba imorgon på lågbetalda fast slitsamma jobb man har.

Anemptybox, #3088712 and 2others likes the post
Mon 1 Aug 2011, 16:57
Du är så duktig sååå! <3
  Reply
Was written Sun 31 Jul 2011, 00:22 | Direct link Everyday  

Erbjudande om ett till distrikt

Saturday 30 July 2011

Läste just på mailen att min chef tyckte jag gjorde ett bra jobb och erbjuder mig ett till distrikt som ligger bredvid de nuvarande, med nästan 200 till lägenheter. Snart börjar skolan och att vika dubbelt så mycket reklam och jobba nästan sex timmar på söndagar, då man vill vara ledig och ägna sig tid för plugget. Det kanske blir för kämpigt att springa i trappor så länge och ha högskolan att tänka på? Jag vet inte vad jag ska svara på det här. Har bara jobbat 2 gånger men jag vet att det är ett tufft jobb och dåligt betalt. Istället för högst 800 kronor om månaden skulle jag kunna få över 1000 kronor om jag tackar ja. Är fästmannen snäll som vanligt skulle vi kunna ta ett distrikt var med 200 lägenheter för mig och 200 för honom. Man jobbar ju för att få ihop pengar åt varandra i ett hushåll så då hjälps man åt också. Sicket dilemma...!

Sun 31 Jul 2011, 00:12
Icke värt enligt min mening :S Så mycket tjänar jag på en och halv dag när jag jobbar och det var när jag var 15... :S

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sun 31 Jul 2011, 09:46
Emeralde  Haha xD Ne, det med vattnet är nog inte så bra ;) Håller med telefon är det värsta! :S Men att presentera sig är nog det bästa, då visar man att man är intresserad :) Jag ska åka nu! Ses om två veckor bästa Sarah!<3 KRAMAR!<3
Sun 31 Jul 2011, 15:21
RastaAsta  Oh no.. 2 veckor :O Hur klarar jag mig? Kraaaaam ha det så kul <3
Reply
Was written Sat 30 Jul 2011, 22:31 | Direct link Everyday  

Hungrar

Saturday 30 July 2011

Jisses vad jag är hungrig idag. Magen gör ont och vill inte jag ska sluta äta!

Anemptybox likes the post
Was written Sat 30 Jul 2011, 21:59 | Direct link Everyday  

Såskriget

Saturday 30 July 2011

Jag och Stefan bråkar om vilken sås som man ska ha till paj. Han hatar den jag älskar, vilket är vaniljvispen. Jag älskar vaniljsåsen som bara fan.

Stefan köpte en annan sås åt honom till blåbärspajen som är en annan typ av vaniljsås som heter marsán. Smakskillnaden är ganska stor. Jag hatar marsán men han älskar den såsen som bara fan.

Så nu är jag tvungen att fråga er och utlotta vinnaren i såskriget..

Vad smakar bäst?
Vaniljvisp
56%
Marsán
43%
Lika gott
0%
Ingen smakar bra
0%
7 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Mon 1 Aug 2011, 16:58
Jag får inte rösta :( <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 1 Aug 2011, 17:02
RastaAsta  Hihi :D
Reply
Was written Sat 30 Jul 2011, 19:50 | Direct link Food  

Står inte rätt till på Soclog?

Saturday 30 July 2011

Ska testa göra ett inlägg och se om mina bevakare ser uppdateringen för Sara sa att det inte syns längre. Någon annan som också lagt märke till det? Skulle inte förvåna mig faktiskt om det krånlgar. FUSK!

Ibland har jag lagt märke till att de jag bevakar inte är bland mina bevakningar ibland, precis som om jag har tagit bort dom därifrån. Men det är jag säker på att jag inte gjort. En annan blogg är jättekrånglig. Hennes BDB bilder går ej att hitta från BDB utan bara härifrån. Plus att jag aldrig uppdateras när jag får ett svar.

Har ni märkt andra buggar?

Nu ska jag fortsätta spela Lego Harry och bli terroriserad av sms och samtal från folk som vill bo med mig eller vara min granne. Söta grabbar man känner då :P

Unge i kön till Aquaria "Vad är skillnaden nu igen på terrorist och turist?". Bra fråga!

Ikväll ska det bannemig bli paj och vanlijvisp. Är så grymt sugna här! :D

Anemptybox likes the post
Sat 30 Jul 2011, 17:17
DET FUNKAR NU!!! :D Men har inte gjort det förut idag...

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sat 30 Jul 2011, 19:16
RastaAsta  Haha jadå! Verkar mysigt :) <3
Sat 30 Jul 2011, 20:28
Emeralde  Ja det kommer det verkligen bli! :D<3
Reply
Was written Sat 30 Jul 2011, 17:15 | Direct link Everyday  

SkrotSarah?

Saturday 30 July 2011

Dagens tanke: Fattar inte hur man kan ibland vakna med näsblod? xD

Kalla mig skrotSarah om ni vill men så ser mina händer ut efter jag sorterat reklamen som ska delas ut imorgon. Ont i ryggen och trodde aldrig alla högar skulle försvinna från köksgolvet, men jodå!
Tack för hjälp älskling :)

Nudlar från thaibutik är så jävla gott. Åt det som lunch och kan trycka i mig alla paket här och nu. MUMS!

Grannarna har dragit i möbler hela dagen så det dånat här, en viss Johan är ledsen över han valde att åka till Finland med hans taskiga kompisar än att åka till snälla mig i Gävle och jag funderar på att köpa Eternal Darkness av en schysst grabb i Gävle för 100 kronor. Är det någon av er som kört det och var det bra?

Emeralde, mashi and 1others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 16:51
VARFÖR SYNS DET INTE NÄR DIN BLOGG UPPDATERAS? :( Vill ju läsa<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sat 30 Jul 2011, 17:08
RastaAsta  Jag kan testa göra ett inlägg nu så får vi se.. :P
Sat 30 Jul 2011, 17:10
Emeralde  GÖR SÅ! :D
Reply
Was written Sat 30 Jul 2011, 15:50 | Direct link Everyday  

Hundliv

Saturday 30 July 2011

..och en och annat marsvin!

Ser ni vilka alla ska föreställa?

#2756896 and Anemptybox likes the post
Mon 1 Aug 2011, 17:00
Känner igen sex-sju stycken i alla fall: en gubbe i Star Trek (tror han heter Spock eller nåt), Borat, Babbsan (?), Charlie Chaplin, Che Guevara, Albert Einstein, Mr. T.
Mon 1 Aug 2011, 17:03
RastaAsta  Känner du inte igen Ozzy? :O
Mon 1 Aug 2011, 19:19
Anemptybox  Vafan jo nu xD :O
Reply
Was written Sat 30 Jul 2011, 14:04 | Direct link Entertainment  

Fotobomb, det var länge sedan

Friday 29 July 2011

Hittade två smycken inte så många meter ifrån varandra på marken. En berlock och en fotlänk :)

Vet inte varför den här bilden hamnade här upp men, Stefan har en gubbe på huvudet om ni inte ser :D

Fixa håret-time!

Köpte sex packet goda nudlar från thaibutiken och en burk mango och nektar juice. Den var snuskig..

Fotade i gamla stan.

Tjuvkikarspeglar finns det gott om i gränderna här. Vanligt förr i tiden för att hålla koll på vad som hände.

Var bara tvungen att ta bild på gatan, vår gata vi bor på heter bara Brunnsgatan.

En duva som kan flyga, det var som fan!

Anemptybox, #3114966 and 5others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:49
Jättefina bilder <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 30 Jul 2011, 13:27
RastaAsta  Tack!
Reply
Was written Fri 29 Jul 2011, 19:12 | Direct link Photo  

Ordagrant

Friday 29 July 2011

Men ta det inte så bokstavligt.. eller så vore det bäst om du gör det!

lalloline, Anemptybox and 2others likes the post
Was written Fri 29 Jul 2011, 13:12 | Direct link Entertainment  

Korf

Friday 29 July 2011

Ut till stan och träffa Stefan, ta en korv eller något som lunch. En varm dag får inte spenderas inne..

heyjanie, Anemptybox and 1others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:50
Blev en härlig lammkorv!
Sat 30 Jul 2011, 13:27
RastaAsta  Ville ha knäppkorv med :D
Reply
Was written Fri 29 Jul 2011, 11:52 | Direct link Food  

Black Jack

Friday 29 July 2011

Kung Fu Panda, King Kong, Orange County, School Of Rock, Gulliver's Travels, Brütal Legend, Tropic Thunder, Be Kind Rewind, Nacho Libre, Tenacious D (in The Pick of Destiny)

Detta gör Jack Black till min absoluta favorit i Hollywoodbranschen.

Gossipbloggen and Anemptybox likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:50
JB ftw :D
Sat 30 Jul 2011, 15:57
RastaAsta  Inte John Bauer :(
Reply
Was written Fri 29 Jul 2011, 11:30 | Direct link Film/TV-serier  

Karusell

Thursday 28 July 2011

Idag skrev Sandra till mig om Liseberg, jag hängde inte med henne utan jag åkte till Grönan med Stefan istället ju. Vi pratade mycket om berg och dalbanor. Hon om sin Balder och jag min Twister. Jag gillade inte Twister, inte Stefan heller. För mycket svängar och den långa kön var ett helvete. Ena vagnen gnissla vid inbromsningarna så man höll på att få hörselskador. Älskar berg och dalbanor och andra karuseller så länge man slipper åka upp och ner! Sen hur höga dom är.. skitsamma. Jag är inte höjdrädd.

Stefan ville gärna åka dit igen med mig, det var jag inte säker på att han ville men jo då :)

Hur vill du ha ditt åk?

Emeralde, lalloline and 3others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:51
Lilla musen.. menar inte din!
Sat 30 Jul 2011, 13:27
RastaAsta  HAHA! Jo ;)
Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 23:19 | Direct link Entertainment  

Prylar jag inte överlever utan

Thursday 28 July 2011

Man älskar sina elektroniska nöjen som om det vore riktigt liv i dom. Det kanske man bör också?

ColorKlick, Emeralde and 5others likes the post
Fri 29 Jul 2011, 14:20
Galet snyggt och kreativt gjort! Det är inte du som har gjort dem va?

My blog: http://andreasskoog.com

Fri 29 Jul 2011, 14:38
RastaAsta  Oja, tyvärr är det inte jag. Skulle gärna tagit den äran annars :P http://madspeitersen.deviantart.com/
Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 22:50 | Direct link Photo  

Dagens syssla

Thursday 28 July 2011

Spelat Lego Harry Potter i stort sett hela dagen, utom när jag suttit vid datorn. Gick just ut och handlade lite. Bland annat physalis som jag sitter och knaprar på nu, mmmm!

Emeralde and Anemptybox likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:52
Duktig på att spela <3
  Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 22:18 | Direct link Everyday  

Choklad!

Thursday 28 July 2011

Dagen överlevs på dessa flingor och chokladmuffin. Choklad är det bästa som finns!

Emeralde, Need and 4others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:52
Håller med!!!
  Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 16:30 | Direct link Food  

SvampBob skrämmer mig

Thursday 28 July 2011

SvampBob är det bästa barnprogrammet enligt mig. Men också det program med vidrigast animationer..

Impossible, Emeralde and 7others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 28 Jul 2011, 16:30
Thu 28 Jul 2011, 16:31
RastaAsta  Oja, han är kung! :D <3
Thu 28 Jul 2011, 23:28
Anonymous  Ja!
Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 12:49 | Direct link Film/TV-serier  

Det går bra nu, eller?

Thursday 28 July 2011

Statistiken här är det ju absolut inget fel på! Alltid trevligt att vakna tidigt och se detta vackra...

Men det är inte lika kul att vakna och se min reklam redan kommit och jag trodde dom sa de kommer eftermiddagar eller kvällar. Men måste bara gällt förra veckan, då chauffören kommer olika tider. Har mailat min snälla chef lite nu och tydligen gör det inte så mycket att de inte fått sin retur tillbaka på två veckor. Han märker att det inte var med mening och bara var missförstånd. Jag fråga till och med om jag skulle gå ända dit själv med allt men det fick jag bestämma själv. Väntar tills nästa vecka och lämnar ut påsarna då till chaffisen. Orkar inte gå dit ända dit med påsen efter gympasset igår ;)

Fick även låneavtalet idag för vagnen. Var tvungen att fråga om jag ska posta iväg det till dom men även där fick jag bestämma antingen det eller lämna till chaffis eller gå dit med det. Haha, ingen fråga är väl för dum?

Anemptybox, mashi and 3others likes the post
Sat 30 Jul 2011, 01:53
Duktiga flicka <3
  Reply
Was written Thu 28 Jul 2011, 11:42 | Direct link Everyday  

Troll face! LOL

Thursday 28 July 2011

När vi var på väg hem efter vi varit i stan så går det ett gäng ungdomar förbi oss och ena killen säger: tjena!

När han gått förbi oss lägger han märke till Stefans Troll dad tröja och utbrister: trollface.. TROLLFACE! AAAAAAAAH!! såg ni?!

= en av Stefans favoritfigurer (Lolface?)

Så såg vi ut efter han sett den liknande gubben "Troll face" och fått sitt lilla utbrott... U mad?

#2680685, skogsrusset and 4others likes the post
Thu 28 Jul 2011, 01:25
Was written Thu 28 Jul 2011, 00:29 | Direct link Kläder  

God mat och gott sällskap

Wednesday 27 July 2011

Kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Var ju som sagt på stan och kollade in alla småfestivaler. Bland annat Lasse Berghagen, Linda Bengtzing eller hur namnet stavas och coverband av olika slag.

Sen åt vi alla mat för nästan 500 kronor, dom betalade allt och dricks. Dom är alltid så snälla mot oss, vi gillar dom jättemycket! Dom sa flera gånger att vi fick välja precis vad vi ville och det fick kosta vad som helst. Jag kunde inte motstå en filé Oscar. Måste hitta på någon ny rätt och bjuda hem dom hit. Ska eventuellt till dom nästa vecka för Stefan vill så gärna träffa deras Båtsman, världens sötaste lilla hund! :D

Innan vi skiljdes åt satt vi och lyssnade på en spelning och käkade godisremmar som självklart Marre bjöd på. En vän som älskar henne än mig kan hon inte få. Hoppas det duger gumman men så är det ;)

mashi and Anemptybox likes the post
Thu 28 Jul 2011, 01:25
Väldigt sjyst av dom.
  Reply
Was written Wed 27 Jul 2011, 23:49 | Direct link Food  

Sista utstyrseln för ikväll?

Wednesday 27 July 2011

Träningskläderna fick bli min gamla Nike-tröja som är använd i cirka 7 år, haha.. och rastabyxor, såklart?

Gick runt och letade efter denna på stan. Fick tag i den till sist, sista exemplaret. Ser fram emot att testa :)

"JAG ÄR FRÅN GAMBIA" det första jag vräker ur mig när jag kommer från duschen och ser mig i spegeln.

Sådär ja, fjärde utstyrseln för idag. Nu ska jag och Stefan till stan och Träffa Kim och Martina :)

ColorKlick, lalloline and 2others likes the post
Thu 28 Jul 2011, 01:26
Du är en vacker liten gambian <3
  Reply
Was written Wed 27 Jul 2011, 19:44 | Direct link Kläder  

Ombyte 4 gånger på en dag

Wednesday 27 July 2011

Såhär ser outfit nummer två ut för idag. Örhängena, det andra paret från Marre! Ska till stan för en andra gång och möta Stefan när han slutar och köpa en creme till ansiktet och kolla runt lite. Ska ha med mig ombyteskläder så vi kan gymma på en gång. Sen kommer vi duscha och jag byta om för fjärde gången, ifall vi ska ner till stan en tredje gång och träffa Marre och Kim. Hoppas hon mår bättre så vi kan sitta ute någonstans och käka lite gott eller så, skulle vara mys :)

Observera att förra inläggets öra är mitt, ser ni vilken skillnad mina öronsnibbar är höger/vänster? Haha!
Även om det inte syns kanske så väl så kan jag tala om att på den här vänstra är snibben rundare :)

Det är tur jag äger så mycket kläder.. det gör inget alls att jag behöver byta om så mycket idag - kul kul :D

#3088712 and Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 27 Jul 2011, 18:24
Gillar tröjan!! Typ min stil oxå :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 27 Jul 2011, 23:22
RastaAsta  Älskar den gröna färgen :D
Thu 28 Jul 2011, 11:24
Anonymous  Grönt är fin färg!
Reply
Was written Wed 27 Jul 2011, 16:20 | Direct link Kläder  

Ut jag kom, glo på mig

Wednesday 27 July 2011

Gick ner till stan för att träffa Stefan som hade lunch. Vi tog en glass och jag en cheeseburgare och satte oss ute i den sköna solen.

Sedan invigde jag den nya uteplatsen på gården tills en geting jagade in mig. Hatar när dom sätter sig på en och vill in i öronen :s

Dagens outfit:

Skorna för 80 kronor blev lite blodiga på grund av blödande skavsår. Klänning från kusin.

Hade på mig för första gången ett av örhängena jag fick av Marre och hennes mystiska påse från Glitter.

Måste verkligen göra en omröstning. Sedan många år tillbaka har folk stirrat mycket på mig. Idag stirrade två tjejer på en cykel så mycket bakåt för att se mig så de höll på att välta med cykeln. Rakt in i ens ögon utan att skämmas. Stefan lägger hela tiden märke till att folk i alla åldrar, framförallt tjejer som stirrar från min topp till tå. Jag tycker jag klär mig rätt så naturligt och grovsminkar mig aldrig heller. Många vänner påstår de är avundsjuka. Men jag har svårt att tyda framförallt tjejer som stirrar för vilken anledning? Jag själv är nog aldrig den som börjar glo på någon då jag är helt ointresserad och tycker det är fult att göra så.

Är det bara jag som är uppmärksam, är detta vanligt eller ovanligt eller ser jag så knäpp eller snygg ut?! Finns en hel del jag känner som håller med mig och också funderar men vill fråga er, som jag aldrig träffat. Kanske är ni en av dom som älskar att glo på folk, säg gärna varför? :)

Glor folk gärna på dig?
Jag har länge upplevt jag blir uttittad ofta
47%
Jag upplever det bara ibland
40%
Tänker inte på det
13%
Jo fast det vill jag också
0%
Mer jag som stirrar än att folk glor på mig
0%
Folk stirrar aldrig eller mycket sällan på mig
0%
15 personer har röstat
#3073635 and #3114966 likes the post
Thu 28 Jul 2011, 11:49
Snygga skor! ^^

My blog: http://s-off.soclog.se

Thu 28 Jul 2011, 11:50
RastaAsta  Tack :D
Reply
Was written Wed 27 Jul 2011, 14:06 | Direct link Everyday  

Strandtorka

Wednesday 27 July 2011

Kan någon följa med mig ut i solen en sväng och ha trevligt? Dra helst med mig till en strand. Det var länge sedan, det är inte ofta jag vistas där heller. Bränna sig som en rostad macka!

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 27 Jul 2011, 11:49
Har inte badat alls än i sommar. Kunde hängt med om det inte var så långt bort :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 27 Jul 2011, 11:55
RastaAsta  Jaha haha, jag föredrar jaczucci :P
Wed 27 Jul 2011, 15:30
Anonymous  Hehe
Reply
Was written Wed 27 Jul 2011, 11:43 | Direct link Entertainment  

Snape, alltid min favorit

Tuesday 26 July 2011


Snape <3

Anemptybox, #3088712 and 5others likes the post
Wed 27 Jul 2011, 01:19
Snape forever in my ♥

My blog: http://3welie.soclog.se

Wed 27 Jul 2011, 01:22
RastaAsta  Tihi :)
Reply
Was written Tue 26 Jul 2011, 21:16 | Direct link Tech/Internet  

Tuesday 26 July 2011

När Stefan kom hem från dagen på jobbet hade han med sig en bukett blommor bakom ryggen hem :) ♥

Ska strax ner med tvätten.

Anemptybox, IsRosen and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 27 Jul 2011, 11:39
Vackra blommor! Vill oxå ha :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 27 Jul 2011, 11:43
RastaAsta  Naw hihi :D
Wed 27 Jul 2011, 11:48
Anonymous  :D
Reply
Was written Tue 26 Jul 2011, 18:40 | Direct link Everyday  

Titta eller inte titta, om funktionshinder

Tuesday 26 July 2011

Här följer dina hundra ord:
Datum för publicering: 2008-12-11
Rubrik: Titta eller inte titta?
"Många fler än vad man kan tro är med om en allvarligare olycka.Vissa funktionshinder syns bättre än andra. Personer som sitter i rullstol eller CP-skadade är något som syns ganska väl. När jag var mindre har jag blivit tillsagd "Kolla inte på honom/henne", "Titta åt ett annat håll" och liknande saker. Men har också hört att dem är lika värda som oss friska, vilket såklart stämmer. Om det stämmer så tycker jag inte att det ska vara något som helst problem att titta, inte glo. Inte känner dem sig lika värda när vi sänker blicken ner, skulle jag tro."

Alla gamla Lunarstormare, minns ni 100 ord? Varje dag blev en medlems 100 ord publicerad om något de ville förmedla. Jag valde mina ord om att prata angående funktionshinder. Minns att jag var så glad att just jag och min lilla tanke var så pass intressant så jag fick visas på framsidan under 24 timmar!

Fick mycket kommentarer, många tyckte detta var det bästa dom läst på 100 ord på riktigt länge. Ja, nästan alla höll med mig och gillade vad jag skrev. Sedan finns det ju alltid något troll som skämtade: Våra blickar tittar ju ner för att dom sitter i rullstol ju? Jättekul... men inte i ett seriöst inlägg!

Har tänkt mycket idag på funktionshinder och andra problem med hälsan. Jag började tänka på om det verkligen finns människor som skäms och är innerst inne elaka mot människor med sitt hinder. Det känns omöjligt att tycka annat än man bara vill alla väl. Människor är vi allihopa, vi sitter i samma båt!

Sedan kom jag på en sak jag aldrig tänkt på. Nästan alla min vänner, bekanta och familjemedlemmar har många olika typer av nedsättning eller förhinder. Det glädje mig att få det bekräftat, jag är ej ytlig, jag har inte ens tänkt på dessa förhinder som ett hinder och jag älskar dom så mycket så det går inte att beskriva.. ♥

Hörselskador så som tinnitus, nedsatt hörsel och bullerskador. Halta på grund av krigsskador eller ett för långt ben. Astmatiker, polio, psykiska störningar, asperger syndrom, övervikt, anorektiker, föredetta cancer sjuka, damp, whiplashskada, gomspalt, synskador av olika slag... oj vad listan kan göras lång på min vänskapskrets olika typ av besvär. Detta må vara en dum fråga enligt mig själv men hur tänker ni? Kan ni vara eller är ni vän med någon med ett visst besvär? Skulle ni kunna skämmas över det?

Dom allra sötaste människorna har Downs syndrom. Det har jag alltid tyckt! :)

Anemptybox likes the post
Tue 26 Jul 2011, 21:48
Ett fel.. ingen är lika mycket värd som dig gullpluttis <3
Tue 26 Jul 2011, 22:38
RastaAsta  Naaaaaaaaaaw!
Reply
Was written Tue 26 Jul 2011, 17:19 | Direct link Politics/Society  

Oh stilla dag

Tuesday 26 July 2011

Idag har man känt sig poppis i det sociala, kan det bli bättre?

Det är inte lika poppis inne på Soclog idag. Sover alla eller har ni börjat skolan igen?

Jag har precis diskat och funderar på att äta något eftersom klockan smyger sig mot 3 snåret. Jag borde också läsa lite i en av alla böcker till nästa kurs i skolan om människor i grupp. Ikväll är det tvättstuga som gäller och spela Lego Harry Potter med Stefan, hihi!

Har bestämt under 2 dagar nu att träffa 2 personer och det ser jag fram emot. Får se hur det blir med det :)

Nästa vecka har jag tänkt dra till Uppsala efter jobbet. Mysa med min älskade Lucifer ♥

Anemptybox likes the post
Tue 26 Jul 2011, 15:01
Har också tänkt på att det varit väldigt tyst på soclog det senaste :O Jobb, skola och semestrar kanske är förklaringarna?

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Tue 26 Jul 2011, 15:14
RastaAsta  Måste vara så!
Reply
Was written Tue 26 Jul 2011, 14:58 | Direct link Everyday  

Två betydelser - samma ord

Tuesday 26 July 2011

Tänk nu efter när jag säger det engelska ordet: Duck.

NeedHelp, Moyashi and 3others likes the post
Tue 26 Jul 2011, 21:49
Was written Tue 26 Jul 2011, 14:01 | Direct link Entertainment  

Filmtips

Tuesday 26 July 2011

Behöver jag säga något mer?

lalloline, Anemptybox and 6others likes the post
Tue 26 Jul 2011, 21:49
Asbra filmer!
  Reply
Was written Tue 26 Jul 2011, 12:17 | Direct link Film/TV-serier  

Samtal med en gammal vän

Monday 25 July 2011

Stefan förstår inte hur jag alltid kan ha något att skriva om, men det har jag!

Jag pratade just i telefon med Johan och jag började asgarva när jag kom på att han låter som Dunderklumpen. Vi pratade i en timme om allt möjligt roligt. Timmen innan vi pratade så chattade vi. Han blev vän med mig på Tuben och så länkade han till Den Svenska Björnstammen och en jättebra låt med dom. Då antog jag att han hade fått syn på en av mina klipp där då dom spelade och jag såg dom live. Så frågade jag fast jag tyckte saken var uppenbar. Men han hade inte ens hittat den videon!! Vi båda visste inte om att vi gillade låten eller ens bandet. Vi är synska, Johan och jag.

Hoppas han hälsar på mig på torsdag. Vi har nämligen aldrig träffats men han är en trevlig prick jag pratat med ett par gånger på telefonen :)

heyjanie, SweetAndCrazy and 3others likes the post
Was written Mon 25 Jul 2011, 22:56 | Direct link Everyday  

Tack för allt

Monday 25 July 2011

Idag har jag varit extra glad över att veta att jag har alla mina nära och kära. Tänk att få ha så många och underbara vänner vid sin sida, som älskar mig och jag tillbaka. Det är den bästa känslan jag vet. Andra människors värme och kärlek är outbytbar!

Vänner via internet och telefon, vänner jag träffar i verkliga livet.. jag har lätt att känna mig omtyckt, men med min stora kärlek till andra människor jag gillar är ju så pass stor så det är väl bara ömsesidigt.

Tack alla underbart snälla människor vid min sida, jag blir så glad av er. Soclogs bloggare är ju underbara hela slanten ju. Vilket ställe det här är egentligen, inga elaka kommentarer eller bråkmakare = omoget folk!

Tack för ni gillar min blogg och ger mig fina, roliga och intressanta kommentarer och är min vän ♥

Tack alla läsare, ni är bäst!

Psychedeliq, mashi and 4others likes the post
Mon 25 Jul 2011, 21:46
Tack själv ♥

My blog: http://www.darksess.com

Mon 25 Jul 2011, 21:47
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 25 Jul 2011, 21:33 | Direct link Everyday  

Harry Potter lego

Monday 25 July 2011

Blev bjuden som vanligt av Marre på mat, blev Max och det var jättegott att sitta ute med henne och äta.
Men snart blir det chicken bits med ris Stefan kokar ihop, själv diskade jag världens största disk just precis!

Var in till stadsbiblioteket och hämtade ut 4 böcker tills nästa kurs. Lånade ett spel jag velat spela jävligt länge. Lego Harry Potter :D Finns många olika legospel men detta måste ju slå alla! Har klarat ut Lego Indiana Jones en gång och nu har jag spelet lånat i en vecka och lär ju låna om den sen ifall jag inte hinner klara ut den innan dess. Fanns fler bra spel så som Little Big Planet 2 och Rango :)

Anemptybox, SusanneR and 5others likes the post
Mon 25 Jul 2011, 21:42
Mon 25 Jul 2011, 21:42
RastaAsta  Eller hur :D
Reply
Was written Mon 25 Jul 2011, 19:18 | Direct link Entertainment  

Dag på stan med världens bästa

Monday 25 July 2011

Har idag varit på stan med Martina i tre timmar, haha, jag älskar verkligen den människan!

På Glitter finns det hemliga påsar med smycken i för 50 kronor, 8 olika saker inuti och kan vara värt upp till 500 kronor stod det. Men det tvivlar jag faktiskt på om jag ska vara ärlig. Men i alla fall, jag valde en påse åt henne och sen när vi öppnade den var de inte så värst bra saker i. Jag fick två örhängen och ett halsband som sedan gick sönder när jag skulle ta av det. Påminde lite om en annan sak hon fick i påsen som nog skulle föreställa ett slags halsband utan spänne. Marre kontrollerade den noggrant, ja lite för noggrant eftersom den också gick sönder. HAHAHA.. vad var det för skit hon fick?

Hade jättekul som alltid med henne. Önskar fler var som oss och förstod oss lite bättre. Vi har alltid varit lite egna av oss när det kommer till att skämta, vi är ju uppväxte med varandra och vår speciella humor.

Sitter och saknar henne jättemycket just nu! Ska kanske ut med henne och ett gäng snart någon dag :)

Testade mina nya skor för 80 kronor. Dom funkade jättebra, kilklack är absolut bäst. Sköna att gå i med :)

heyjanie and Emeralde likes the post
Fri 29 Jul 2011, 14:27
Oh, jag är imponerad av den som lyckades rita den där skon utan att lyfta pennan! =D

My blog: http://andreasskoog.com

Fri 29 Jul 2011, 14:39
RastaAsta  Galet gjort :D
Reply
Was written Mon 25 Jul 2011, 18:23 | Direct link Everyday  

Ouf

Monday 25 July 2011

Stefan är och jobbar, så gick och la mig rätt tidigt hos honom och när jag precis höll på att somna så kommer grannens kille hem till henne tror jag. Det började genast höras värre med fotstegen. Det låter så högt så hjärtat bultar ur bröstet ibland av rädsla. Låter ibland som dom hoppar där uppe och våra möbler skakar! Sedan öppna dom fönstret så rösterna hördes ännu mer, hon pratar jävligt högt även om det är nattetid. Som inte det vore nog så började dom eller någon av dom duscha/diska och klockan var ju ändå runt 1 på natten, i en lägenhet man hör allt i. Jag skulle aldrig våga, jag diskar inte ens efter klockan 22. Tråkigt att man visar så mycket mer respekt än grannen.. då får man lust att ge tillbaka!

Just nu väntar jag på att Martina ska höra av sig. Vi ska till stan runt den här tiden.

Uh.. drömde mardrömmar som vanligt. Att jorden gick under och konstiga toalettbesök.. bland annat :O

Was written Mon 25 Jul 2011, 12:57 | Direct link Everyday  

Reklam, rubrik 3

Sunday 24 July 2011

Tror inte dom kunde hittat ett bättre ställe för att sätta pinnen på..

#3073635, #3088712 and 6others likes the post
Mon 25 Jul 2011, 14:51
har oxå tänkt på det. satt å asgarvade första gången:P

My blog: http://Need.soclog.se

Mon 25 Jul 2011, 19:59
RastaAsta  Har du rätt i.. måste ju bara var så dom tänkte sig. Smarta jävlar för nu vill jag ha lite päronsplitt, undrar varför?
Mon 25 Jul 2011, 20:01
Need  hahahahah xD
Reply
Was written Sun 24 Jul 2011, 23:53 | Direct link Entertainment  

Reklam, rubrik 2

Sunday 24 July 2011

Bara jag som alltid skrattar åt den här reklamen? Ibland får jag även lust att dansa till den.. Konstigt det där ;)

Moyashi likes the post
Was written Sun 24 Jul 2011, 23:29 | Direct link Tech/Internet  

Redigering

Sunday 24 July 2011

Provade redigera en bild på mig. Det gick som det gick, haha!

Emeralde, NoMaster and 2others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 22:37
Sun 24 Jul 2011, 22:38
RastaAsta  Tycker du? :D Tack!
Sun 24 Jul 2011, 22:38
fjellstroms  jaa det tycker jag verkligen! :)
Reply
Was written Sun 24 Jul 2011, 22:32 | Direct link Photo  

Speltemat fortsätter

Sunday 24 July 2011

Fästmannen fick just ett nytt världsrekord på sitt favoritspel som heter Timesplitters, inte så ovanligt faktiskt!

heyjanie and Emeralde likes the post
Was written Sun 24 Jul 2011, 21:57 | Direct link Tech/Internet  

Super Mario i ord och bild

Sunday 24 July 2011

argusti, lalloline and 4others likes the post
Was written Sun 24 Jul 2011, 21:10 | Direct link Entertainment  

Ap-beteende

Sunday 24 July 2011

"När ni beter er som djur, det är en mänsklig bur.. kan inte komma ut!"

Dags för många att kliva ut ur den mänskliga buren. Nu är det inte helg längre, nu får man inte bete sig som en apa och skrika halsen av sig. Under vardagarna är det inte tillåtet att "leva livet" - föra oväsen etc.

Anemptybox, #3088712 and 4others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:28
Skillnaden mellan oss och resten av apvärlden är hårfin :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 24 Jul 2011, 20:00
RastaAsta  Haha ja xD
Reply
Was written Sun 24 Jul 2011, 18:17 | Direct link Entertainment  

4 älskade år

Sunday 24 July 2011

Så såg jag ut på vår 4 års dag som var i torsdags, jag var svartvit :o Nej men jag hade tråkiga kläder och annars såg jag väl ungefär som vanligt ut. Lovade bilder från vår årsdag så här kommer dom :)

Kenny kollade efter oss tills båten åkte. Han är inringad, min matros :D

TILL HAVS, TILL HAVS!

Kön in till Aguaria var ju sjuk...

Giftiga söta grodor! Min mobilkamera är verkligen sämst så ni vet det..

Konstigaste fisken tror jag detta måste vara :o

Kräftdjur med världens längsta sprön xD

Ett akvarium många fina fisk(en) och snabba firrar ;)

Nemo?!

Alltid älskat sjöhästar..

Äckliga och gammalmodiga saker. En sån hamna upp och ner :(

Patrik!

HAHA vår favorithavsdjur vi fick! Den åkte upp och ner i sanden för att låtsas vara gräs för att fånga mat.

Busig och nyfiken fisk som var jättesöt men ville aldrig vara still och låta mig få bra bild!

Doris och hennes syskon!

Nere i kloakerna.. Kul att gå ner dit :D

Ville minnas att Aquaria vattenmuseum var roligare men det var så litet och inte så värst jättekul :(

Gröna Lund var roligare och fick en godisnapp men detta fina band till. Åkte radiobilar, Twister, Vilda musen, Kvasten, Blåtåget (nygjort), mattan, lustiga huset, skrattkammaren och självklart kärlekstunneln ;)

Avslutade Stockholm och 4 årsdagen med gå i lite mer affärer och äta god mat :)

#3114966, RebeckaWonevik and 6others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 22:37
Sun 24 Jul 2011, 22:37
RastaAsta  Tack :D
Reply
Was written Sun 24 Jul 2011, 16:27 | Direct link Photo  

Reklam

Sunday 24 July 2011

Mår bättre idag men tog det försiktigt på jobbet, andra veckan. Stefan hjälpte även idag. Han sprang i trappor medan jag stod utanför och förde protokoll. Var väldigt olikt förra veckan. Vissa var bara felräkningar av mig, annars var det väl hyresgästerna som  valt att de vill ha eller inte ha reklam på bara en vecka eller så hade jag skrivit helt fel förr. Inte så konstigt när siffror är den värsta skit i världen (fast egentligen den bästa skit i världen) och så mycket att hålla koll på!

Även nu vid avrapporteringen så står inte allt rätt till. Till exempel står det att en trapp kanske ska ha 10 lägenheter men egentligen är det 14. Vid avrapporteringen kan man inte välja över 10 och då blir det genast fel. Så verkar det inte uppdateras ordentligt så man får sitta och ändra varje trapp och det är ganska många trappor..

Stefan gjorde fel redan på andra trappen, fast det var nog också det sista felet för idag. Han la i där det stod nej tack för reklam. Det var en mörk trapp och skulle egentligen till den mittemot. Han både knacka och ringde på men ingen öppna så han la en lapp där istället. Vänligt skrivet och ursäktade och bad dom lägga i grannens låda mittemot sen. Få se om dom gör det men meddelade det på avrapporteringen..

Säger som förra veckan: tack för den älskvärda hjälpen men det här med det sociala var skit!

Ska till Willys lite senare.

Emeralde and Anemptybox likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:31
Varsågod sötis :) <3
  Reply
Was written Sun 24 Jul 2011, 13:42 | Direct link Everyday  

Äcklig pizza är äckligt

Saturday 23 July 2011

Åt just pizza. Pizzerian ska snart stänga igen, eller i alla fall byta ägare här precis över gatan bara. Tur det, har inte smakat äckligare pizzor eller kebab än där. Varför måste den ligga närmast mitt hus för då? Fuskigt. Jag gillar starka pizzor, framförallt när jag börjar bli sjuk så blev en Mexicana. Eftersmaken är hemsk, kan inte förklara den men smakar pyton i munnen flera dagar efter. Undrar varför...

Så nu är Stefan och handlar åt sjuka Sarah så jag får tugga på något gott och hoppas på smaken från äckelpizzan försvinner!

Ska alldeles strax provspela vårt nya spel Metro 2033 som jag hört ska vara bra och lite läskigt.

Har tydligen varit oväder i Gävle medan jag var i Uppsala/Stockholm. Tur vi drog ut sladdarna innan vi åkte :)

Anemptybox, #2680685 and 1others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:31
Dumma pizza :(
  Reply
Was written Sat 23 Jul 2011, 21:22 | Direct link Everyday  

Cherry-cola

Saturday 23 July 2011

Har du smakat Cherrycolan?
Ja, den var godast av alla color
8%
Ja, men inte min favorit
33%
Ja, INTE GOD!
8%
Nej, visste inte den fanns?
8%
Nej tack..
42%
Ska ut och köpa en nu och prova, återkommer sen!
0%
12 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:32
Smakar ganska bra!
  Reply
Was written Sat 23 Jul 2011, 20:24 | Direct link Food  

Atjo

Saturday 23 July 2011

Nu var man hemma i Gävle igen då. Var på stan i Uppsala som sagt och då hamnar man på samma buss som den där killen igen från programmet "Debatt". Vi har tidigare suttit tillsammans på en båt från Åland. Är världen verkligen så liten?!

Direkt när vi kom hem hit så började vi sortera reklamen vi fick i onsdags. Det var mycket mer denna gång, sex olika högar och sju stycken sammanlagt. Imorgon ska det springas i trappor. Orkar jag det? Har ont i halsen och nyser gör jag. Fy.. mår inte bra! Väntar på pizza nu, får vänta ett tag till. Är hungrig!

Efter sorteringen lade vi alla våra skivor i hyllan vi tog hem från Uppsala. Blev rätt bra fast alla fick inte plats. Bra att jag inte har alla skivor också här hemma :P

Nu ser det bättre ut i bokhyllorna för skivorna kom där ifrån!

Nu slipper vi ha spelen staplade ovanpå de andra spelen i den här hyllan. Vi tog även hem en bättre VHS-spelare som vi ska försöka ställa snyggt i vår tv-hylla!

Stefans nya och sköna springshorts vi köpte idag. Hans favoritfärg: lila :D

Anemptybox, Emeralde and 2others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:33
Gillar mina nya shorts <3 men gillar dig mer <333
Sun 24 Jul 2011, 20:02
RastaAsta  Samma samma :) <3
Reply
Was written Sat 23 Jul 2011, 19:55 | Direct link Everyday  

Döden

Saturday 23 July 2011

Idag dog Amy Winehouse. Vet inte mycket om henne egentligen men det är alltid tråkigt när unga människor dör. Har ni märkt att många unga kändisar dör som flugor?!

Och igår började det hända hemska saker i Norge, tror inte någon har missat det även om man inte kollar nyheterna eller tidningen. Stackars alla oskyldiga i vårt grannland. Religion är bara skit, jag säger bara det!

Runt 90 döda. Blir det fler? Kommer de fortsätta drabba norden eller är dom nöjda nu? Vilka är ni?!

Emeralde, Moyashi and 1others dislikes the post
Sat 23 Jul 2011, 19:45
vi skrev om samma sak på samma gång :P R.I.P Amy

My blog: http://bloggomaten.soclog.se

Sat 23 Jul 2011, 19:55
RastaAsta  Haha jaså? Coola vi är :)
Sun 24 Jul 2011, 10:43
JUSTJAGJONNA  ^^
Reply
Was written Sat 23 Jul 2011, 19:28 | Direct link Politics/Society  

Planen

Saturday 23 July 2011

Om ett par timmar drar vi till Gävle. Först packa, fylla på kort och till stan. Läskigt att spela Amnesia igen :o

heyjanie, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:33
Jobbigt att spela Amnesia :(
Sun 24 Jul 2011, 20:02
RastaAsta  Haha nej kul :D
Reply
Was written Sat 23 Jul 2011, 11:23 | Direct link Everyday  

Stan med Stefan och Max

Friday 22 July 2011

Var till stan med Stefan och kollade lite affärer. Handlade en del, bilder på de kommer i inlägget.

Var väldigt länge sedan jag träffade Max.. men han var lika maxad som vanligt ;)

Cola reklam, hell yeah!

Vi solade efter vi gått en långvända till minigolfbanan i stadsparken. Max passade bra i mina brillor :)

Tog bild på himlen utan att veta hur den såg ut på grund av all sol. Rätt fint :D

Mina gamla dojor blir inte utbytta mot mina nya jag köpte idag. Max tyckte dom var snygga.

Vi träffade på Max trevliga mor på stan och sedan gick vi vidare till Donken och jag blev bjuden på mjukglass!

Köpte dyrt men gott godis på Jam Jam. Var mer godis i från början än bara 5 xD

Söta bubbelgum och choklad med en bra animerad film på framsidan, hihi!

HAHA kamelpungkulor som tuggummi.. smakade lite speciellt :P

Oh, nostalgi?!

Köpte nytt tv-spel på webbhallen. Verkar vara bra :)

Här har vi skona. Dom kostade bara 80 kronor på New Yorker. Tyckte dom var värda det. Älskar kilklackar <3

mashi, #2700315 and 4others likes the post
Sun 24 Jul 2011, 19:34
Mycket bra inköp :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.com

  Reply
Was written Fri 22 Jul 2011, 19:19 | Direct link Everyday  

Hörselskada

Friday 22 July 2011

Gubben jag skrev om i torsdags som inte tog emot posten vi skrek om och sprang efter honom med var tydligen hörselskadad. Han har svårt att höra vissa ljud och har hörapparat. Men nästa vecka får dom tillbaka det så är ingen fara. Men han borde faktiskt sett oss, om det är handlar om synskador också? Synskada och hörselskada tror jag inte är så bra att ha som chaufför?

Nu spelar Stefan gitarr och jag ska fixa mig. Vi ska till stan och kolla in affärer och kanske köpa något :)

Eventuellt möter Max mig där senare.

Älskar dig ♥

SweetAndCrazy, Emeralde and 3others likes the post
Fri 22 Jul 2011, 15:28
Min syster är hörselskadad och klarar sig utmärkt i trafiken :)

My blog: http://KolsyradOboy.soclog.se

Fri 22 Jul 2011, 18:57
RastaAsta  Synskadade är nog värre så som de tjatas om synundersökningar osv.. :P Så som vi skrek och ifall han har hörselapparat så måste han haft en rätt svår skada dessutom. Känner folk med olika hörselskador fast klart med deras problem de skulle klara sig också! :)
Fri 22 Jul 2011, 22:53
KolsyradOboy  Jo, så är det. Man måste ju klara synundersökningen på körskolan innan man får börja köra för dom. Hans hörapparat kanske var i sönder.? Det kostar 10 000 att köpa en ny, så många väljer att inte göra det. En hörapparat gör ju inte så att de kan höra lika bra som vi kan, utan så att de kan höra liiiite bättre än vad de gör utan den. Visst kan han varit gravt hörselskadad och att ljudet från er inte fångades upp utav hans hörapparat riktigt. Men jaja, ert problem löste sig iaf :)
Sat 23 Jul 2011, 00:46
RastaAsta  Vet absolut inte om hans problem och det beror precis på vilken typ av hörselskada. Råkar ju ha en släkt med många pensionärer så förstår det där jag också men känner inte chauffören som jag aldrig tidigare sett som detta handlade om så :p Bara tinitus är ju ett exempel på hörselskada, men ingen jag känner har apparat för det men.. som sagt, finns ju olika slags fel och hans vet jag absolut inget om. Jo, nu var det ju löst som tur var :)
Reply
Was written Fri 22 Jul 2011, 12:46 | Direct link Everyday  

Folk som inte håller de dom säger

Thursday 21 July 2011

Fan vad allt folk ska säga saker åt mig och bestämma så skiter dom i det sen. Fett störande och blir så förbannad. Har alltid hatat sånt folk och alltid haft sånt folk runt om mig.

Vi hade bestämt att köra lite Amnesia eftersom vi inte hann det igår så de hade jag längtat till men istället ska han sova när klockan är halv tolv. Visst, jag är jävligt trött också men halv tolv på sin fyra års dag vägrar jag! Så nu sitter jag här själv och "firar" skiten den sista halvtimme.. kul.. det är precis så här man ska fira natten på sig och sin partners dag va? Jag sa också en grej idag som jag hade tänkt göra för dig men det skiter jag i nu som straff. Har ingen lust att alltid hålla de jag säger men inte får tillbaka något för det ;)

Längtar tills imorgon för då träffar jag Max (säger något som ska låta mer positivt) :)

Anemptybox likes the post
Fri 22 Jul 2011, 12:52
För mycket jobb och spring gör mig trött :(
Fri 22 Jul 2011, 13:00
RastaAsta  Samma här men villa bara vara med dig, rätt normalt på en sån dag.
Reply
Was written Thu 21 Jul 2011, 23:51 | Direct link Everyday  

4 års dagen

Thursday 21 July 2011

Ja tack det hade vi!

Hittade denna skylt på Uppsalas pressbyrå och tyckte det passade bra att ta sig en bild.

Köpte en Loka med kokosnöt och den var kalasgod, bästa Lokan! På kondiset köpte vi goda mackor och fika till tåget (fick dra ut bilden så bara för Soclog är CP just nu..)

Mina grabbar ♥ Kenny var med oss ett tag i Stockholm. Hade sällskap dit och bjöd oss på mat. Jag åt lasagne och det var inte mycket till mat för den summan pengar kan jag säga... tack i alla fall!

Här har vi 4 års paret idag. Tänk att vi varit ihop i 4 år nu och är förlovade :)
Vi gick runt i affärer, besökte Aquaria vattenmuseum och Gröna Lund. Jag tänker berätta mer om dagen efter helgen för jag kan inte få in bilderna på datorn här. Skickade in dessa via MMS. Dagen har varit super <3

Kom hem nyss vid halv 11. Sov på tåget hem och vi har gått i 14 timmar. Ville ta bussen men den stack rakt framför ögonen på oss och vi fick vänta 20 minuter. Inte det man ville göra precis efter en lång dag men..

"Rasta, häng med in på systemet!" Jamaican tilltalade mig/oss. Följer han min blogg? ;)

RebeckaWonevik, 3welie and 4others likes the post
Fri 22 Jul 2011, 12:54
Bara början på vårt förhållande <3 KYSS! <3
Fri 22 Jul 2011, 13:00
RastaAsta  Hihi ja :) <3
Reply
Was written Thu 21 Jul 2011, 23:20 | Direct link Everyday  

Idiotfanskapsgubben

Wednesday 20 July 2011

Okej, nu ska jag berätta en irriterande grej. Jag är nu i Uppsala, kom just hem. Jag fick vänta tills sista tåget för dom segade så förbannat att ge mig reklamen inför söndagen. Så jag skrev ett mail till två på jobbet och förklarade hur allt låg till och väntade med att skicka det tills det var dags att gå. Stängde av datorn och gick till hallen. Då slog det in, det jag hade "förutspått": JAG FICK REKLAMEN. Eftersom vi stod i hallen skyndade vi oss att öppna och drog ut huvudet och skrek:  Hallå, du ska få returreklamen! Men han vände inte ens sig om. Vi skrek 2 gånger till men han sa inte ett ljud. Han totalignorerade oss. Returen hade jag precis hämtat upp, jag var ju ner med det i morse för så är reglerna. De måste ha tillbaka allt som blivit över sedan förra veckan. Stefan sprang ut utan skor och skrek men gubben bara muttrade och satte sig i bilen och körde iväg utan att ens bry sig!!

Vi är fortfarande arga. Varför anställer dom folk som inte sköter sitt jobb? Jag sköter det utmärkt, jag väntade snällt så länge vi kunde och dessutom springer efter honom för att ge hans jobb men det ville han inte.

Var bara en halvtimme innan tåget skulle gå så fick sätta på datorn och vänta på dess uppstart, logga in på mailen och skriva ett varsitt nytt mail åt dom på jobbet. Förklara hur gubben inte hade hört oss (tydligen?!) Lite pinsamt och stressigt att behöva göra det!

Självklart var stan pissfull av folk som bara stod i vägen i all brådska. Blev också assur för hade glömt packa ner internet så då skulle vi fått sitta internetlös. Men när vi kom hem såg jag att jag lämnat kvar internet :D :D

Himlen var jättefin ikväll.. vilken solnedgång alltså. Maten på Subway var mycket god och vi har köpt 3 kakor vi ska knapra i oss snart :)

Kul att komma hem och titta på alla bilder man inte har i Gävle. Har tatt med mig USB så jag kan få hem lite.

Anemptybox likes the post
Fri 22 Jul 2011, 12:54
Alltid så fin <3
Fri 22 Jul 2011, 13:00
RastaAsta  Naw <3
Reply
Was written Wed 20 Jul 2011, 23:46 | Direct link Everyday  

Tick tack

Wednesday 20 July 2011

Tiden går och reklamen har inte kommit. Få se om jag ens får den. Så att åka klockan halv sju sprack, nu får vi vänta tills vid 9 och komma hem vid 10. Vi har tänkt äta på Subway ikväll. Hoppas fan att ens dom kommer hit med reklamen så man inte väntar i onödan. Gör dom inte det måste jag maila eller ringa och krångla, vilket jag hatar! Annat som jag också hatar är folk man bestämmer med men sen så ångrar de sig samma dag. Först är de skittaggade och jag som egentligen kanske inte har tid försöker och planerar in det i alla fall. Snäll som man är och sugen är man ju på att träffa en av de närmsta vännerna som man inte fått göra på ett tag, är absolut inte mitt fel så jag känner ingen ångest. Ville dessutom träffa kompisen jag fick på tåget :P

Har beställt lånad tid av böcker från bibblan tills kursen som startar i Augusti. En hel del böcker.

Men istället ska jag sällskapas av Stefan ikväll och lika bra man lägger sig i tid så man orkar med dagen i Stockholm imorgon. Vi firar 4 år där, brorsan hänger med som sällskap en stund. Kommer hem igen på Lördag eftersom det ska jobbas på söndag, Stefan har tagit ledigt i 2 dagar :)

Nu ska vi äta riktiga nudlar, alltså såna från Thaibutik. Mums :)

Du och jag - 4 år <3

#3088712, Psychedeliq and 5others likes the post
Fri 22 Jul 2011, 12:55
Du och jag Forever <3
  Reply
Was written Wed 20 Jul 2011, 18:03 | Direct link Everyday  

Paul

Wednesday 20 July 2011

Precis efter jag givit http://www.abergsmuseum.se/ den länken till Stefan som sitter på jobbet, la han på luren på en kund som hette Åberg i efternamn. Haha, odds?! ;)

Jag har precis kollat på filmen Paul.

En komedi från i år. Den var helt okej. Brukar inte gilla komedier och jag skrattade till kanske max 3 gånger under filmen. Allt var förutsägbart och inte så vidare spännande. Men jag skulle vilja ha Paul, en utomjordingspolare ;) 5/10

Nu ska jag packa, diska och snygga till. Hoppas vädret blir bra imorgon bara så vi kan gå på Grönan! Ska till Aquaria och om vädret tillåter Grönan, annars får vi hitta på något annat museum eller gå runt i affärer.

heyjanie, Anemptybox and 2others likes the post
Wed 20 Jul 2011, 16:45
Jag som tycker att den filmen är helt fantastiskt underhållande! Men tur är väl det att vi alla tycker olika. =)

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.se

Wed 20 Jul 2011, 16:56
RastaAsta  Haha okej. Den var ju inte dålig, men humorn var inte riktigt min typ :)
Wed 20 Jul 2011, 17:08
SweetAndCrazy  All humor är min humor då jag är väldigt trött som jag var då jag såg filmen. Antar att sinnesstämning avgör väldig mycket likaså. =)
Wed 20 Jul 2011, 17:53
RastaAsta  Haha sant och ja, absolut det gör ju verkligen det!
Reply
Was written Wed 20 Jul 2011, 16:20 | Direct link Film/TV-serier  

Porcupine Tree och Katatonia

Wednesday 20 July 2011

Har fixat upp två nya videos från två spelningar. Porcupine Tree, första av två gånger. Fick inte filma eller ta bilder på dom andra gången vi såg dom tyvärr. Men däremot förbandet Katatonia gick bra. Första gången vi Såg Porcupine Tree var Anathema förband, jag visste inte alls vilka det var först så jag tog bara bilder på dom då jag inte ens kände igen låtarna dom spelade. Dessutom dog kameran som knappt var laddad, haha. Alla dessa tre band vill jag rekommendera. Är det någon som känner igen PT sedan tidigare blir jag imponerad! Ytterst få svenskar känner igen bandet, det är konstigt. Deras musik är himmelskt bra och borde få fler lyssnare. Dom är populärare i andra delar av världen. Själva kommer dom från England.

"The band is fronted by Steven Wilson, who also is well-known for his work producing other artists, from Swedish progressive metal group Opeth, to Norwegian chanteuse Anja Garbarek. He also has several other projects, including No-Man, Bass Communion, and Blackfield."

Som ni ser är han en ganska så hårt arbetande man. En riktig smarting ;)

Anemptybox likes the post
Fri 22 Jul 2011, 12:56
Steven Wilson och Porcupine Tree = the shit!
  Reply
Was written Wed 20 Jul 2011, 13:33 | Direct link Everyday  

Jag har sovit ut

Wednesday 20 July 2011

Oh så härligt med skapligt mycket lugn och ro i huset. Undrar hur länge den glädjen varar? Ikväll ska vi åka till Uppsala så antar det spricker där. Mitt lugna trivsamma barndomshus har blivit till ett oroligt härjat ställe.

Vaknade av att Stefan ringde och berätta att det redan gick så bra på jobbet :)

När jag klev upp drog jag på mig kläder och gick ner i trappen med all reklam som blev över. Hoppas killarna kommer med min nya reklam idag som jag bad om och i tid. Vill hinna ut med grabbarna på krogen ett tag!

Anemptybox likes the post
Was written Wed 20 Jul 2011, 13:13 | Direct link Everyday  

Skolan börjar närma sig.. eller?

Wednesday 20 July 2011

Igår fick vi hem papper till ny kurs som startar den tredje oktober: Livsvillkor, levnadsvaror och hälsa på 15 högskolepoäng. Kursen verkar grymt rolig glädjande nog men sen började oron om vi kommer klara oss ekonomiskt. Om det är premiärkursen för nästa termin är vi lediga lång tid till och får det därför knaprigt med stålarna. Vi tror att fler papper kommer inom sin tid, kanske börjar en kurs innan den en månad tidigare.

Klockan börjar bli mycket och lär gå och snarka snart. Goder natten!

MllNll, mashi and 2others likes the post
Was written Wed 20 Jul 2011, 02:00 | Direct link Skola  

Snusk

Wednesday 20 July 2011

Kollar Jerry Springer som är mitt favoritprogram på tv. Är en tokig pastor som vanligt med, han har legat med sin biologiska dotter i 22 år. Ofattbart och snuskigt så det finns inte! Finns verkligen sjukt folk :(

Så kallad dubbelmacka?

När det är slut ska jag sova. Ska se till att inte somna i soffan. Om nu grannen som går så hela huset skakar och dunsar tillåter?!

Emeralde and Anemptybox likes the post
mashi dislikes the post
Wed 20 Jul 2011, 01:40
Moraliskt inkorrekt enligt gällande kulturella regler..

My blog: http://NoMaster.soclog.se

Wed 20 Jul 2011, 17:00
NoMaster  haha ja vilken tur, sedan så blev han kristen och präst.. XD
Wed 20 Jul 2011, 17:02
RastaAsta  Mm precis! Undrar hur många gånger liknande hänt på riktigt, antagligen ett par gånger om jag känner världen rätt :P
Reply
Was written Wed 20 Jul 2011, 01:09 | Direct link Film/TV-serier  

Fladdermusmannen

Tuesday 19 July 2011

Batman - The Dark Knight ska ses för andra gången i mitt liv. Älskar filmen :)

Jokern är min favoritkaraktär. RIP Heath Leddger ♥

lalloline, Emeralde and 5others likes the post
Fri 22 Jul 2011, 13:03
Asbra film tycker jag.

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 22:04 | Direct link Film/TV-serier  

Tv-spels smycken

Tuesday 19 July 2011

Jag är inte mycket för smycken egentligen men dessa skulle jag verkligen kunna tänka mig skaffa. Bildordningen avslöjar också vilken ordning jag hade köpt dom i. Jag kommer alltid vara X-boxtös :)

Vilket smycke skulle du valt?
X-box 360
25%
Playstation 3
25%
Nintendo DS
6%
Alla, kan inte välja
13%
Ingen
31%
16 personer har röstat
heyjanie, emmaborjEsson and 4others likes the post
Fri 22 Jul 2011, 13:04
Måste nog välja PS. Har alltid tyckt att PS har de spel jag gillar allra mest och även när det gäller just handkontrollen.
  Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 20:39 | Direct link Fashion  

Ögongodis

Tuesday 19 July 2011

Nu ska jag diska innan mitt ögongodis kommer hem från jobbet.

#2680685, Emeralde and 6others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 17:26
Naaw, du är mitt ögongodis! <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 17:06 | Direct link Everyday  

Odds

Tuesday 19 July 2011

..att Stefan skulle vara lika duktig på jobbet som alltid. Han sålde 7 stycken igår, en person som han sålde till var född exakt samma dag som honom och idag sålde han till en som är född samma dag som mig.

Då kommer den vanligaste frågan från mig: vad är oddset för det?

heyjanie, Emeralde and 4others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 17:26
Roliga odds och tack :D <3
  Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 16:13 | Direct link Everyday  

Facebook

Tuesday 19 July 2011

Ny visningsbild på Facebook

lalloline, heyjanie and 6others likes the post
Was written Tue 19 Jul 2011, 15:19 | Direct link Entertainment  

Disneyhjältar så som ni aldrig sett dom

Tuesday 19 July 2011

Herkules, Aladdin och prins Naveen

Will, kejsare Kuzco och Peter Pan

Adam, Prins Eric och Milo

Sitka och Shang

Thomas, John och Jim

David, Tarzan och Phoebus

Nå brudar, vilken var er favorit?

Emeralde, #2680685 and 15others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 17:37
Jag tycker att dom bilderna är läskiga :c

My blog: http://3welie.soclog.se

Tue 19 Jul 2011, 18:26
RastaAsta  Lite kanske :P
Tue 19 Jul 2011, 20:35
3welie  Hehe
Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 13:41 | Direct link Entertainment  

Åh Sarah!

Tuesday 19 July 2011

Jag somnade i natt på soffan framför tv:n. Vid sex tror jag det var, vaknade jag av nakna människor på tv och stängde av det och la mig vds Stefan. När jag vaknade nästa gång var det för alarmet för Stefan som ska jobba. Nästa gång vaknade jag från en äckel-dröm av min ringsignal (PRECIS när jag har skrivit klart det ordet ringer telefonen nu, var Stefan som sa jag skulle förbereda pannorna då han kommer hem på lunch strax) men jag vaknade hur som helst av att Sandra ringde men jag svarade inte, får ringa tillbaka då jag har piggnat till!

Hade fått två grattis sms och så fick jag ett till, här på Soclog hade jag fått 3 grattis och varför då? Jo, det är ju Sarah-dagen idag :) Jag heter alltså inte Asta som vissa säkert tror!

Monty – En Till Sarah

Önskar jag kunde lägga upp videon från konserten med Monty och med denna låt men vet ej var den är.

Innan jag tittade in till Emeralde så hade jag tänkt önska henne grattis (och alla andra Saror här) men hon hann före, så identiska vi är men som tur var stavar hon utan h så därför kan ni sära på oss lättare kom vi nyss fram till xD

Skänker även en tanke åt vännen zaape som inte finns med oss längre. Hon hette också Sara <3

#3193349, lalloline and 1others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 17:27
Grattis på namnsdagen <333
Tue 19 Jul 2011, 18:27
RastaAsta  Tack <3
Reply
Was written Tue 19 Jul 2011, 12:21 | Direct link Everyday  

Kaos i biosalongen

Monday 18 July 2011

Jag tyckte filmen var lika bra andra gången så åt helvete med er som säger annat!! Haha :D

Men det var väldigt mycket som inte stod rätt till där vid bion. Först fick vi vänta i nästan 3 år innan vi fick bli insläppta, när vi väl satt oss och filmen börjar så kom ett gäng ungdomar in och nästan skrek: VAR SKA VI SITTA DÅ?! Hallå, filmen hade redan börjat? Men filmen rullade inte på så länge. Bilden var felinställd så man såg inte hela filmen ordentligt plus att texten saknades. Några från biosalongen gick iväg och sa till personal och det blev stökigt i salen. Sedan kommer en man in och förklarar sig lite om problemet alltså. Han sa bland annat att de måste spola tillbaka filmen och de skulle ta lite tid. HAHAHA vrålade jag och gav roliga kommentarer, för vad ska man göra när allt går åt pipan? :P

"I've always wanted to use that spell"

#3114966, Anemptybox and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 19 Jul 2011, 11:26
Grattis på namnsdagen!

My blog: http://annelif.soclog.se

Tue 19 Jul 2011, 11:50
RastaAsta  Aw tack :) <3
Tue 19 Jul 2011, 16:24
Anonymous  :D
Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 23:47 | Direct link Entertainment  

HP-feber

Monday 18 July 2011

Först gick Stefan iväg och hämtade kinamat från restaurangen och nu..

Ska iväg och se min favoritfilm. Jag och Stefan går för priset av en, ska bli kul att se filmen redan igen :)

Tror alla vet vilken film jag syftar på? ;)

3welie, tovatehninja and 7others likes the post
Mon 18 Jul 2011, 23:52
HAHAHAHA! så klockrent!

My blog: http://kickorange.com

Mon 18 Jul 2011, 23:53
RastaAsta  Haha visst dog man lite då? ^^
Tue 19 Jul 2011, 00:19
tovatehninja  lite bara, liiite xD
Tue 19 Jul 2011, 00:19
RastaAsta  Underbart :D
Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 20:12 | Direct link Film/TV-serier  

Litet paket väntade hemma

Monday 18 July 2011

Tåget var lite kaos. Massa barnvagnar klev av och på så det blev väldigt mycket bök och skrik på ungarna. Jag och mamma försökte isolera oss med att berätta torrhumorsskämt istället och efter vi sagt ett par skämt så började en rund kille bredvid att asgarva. Men han satt med näsan i en tidning, tror ni att han skrattade åt den eller åt oss?

Men sen när jag klivit in efter jag "powerwalkat" hem i dugget från station blev jag barnsligt glad över att se ett litet paket på golvet som kommit med posten.

CK har skickat tre pärlplattor som hon valde ut åt mig jag själv kunde inte välja då alla var så fina. Jag frågade henne om jag kunde få någon, har aldrig haft någon pärlfigur förr och hennes var jättefint gjorda. Alla var hela tills Stefan kom hem, då gick noten sönder fast den förvandlades till en annan slags notsymbol så det gör inte så mycket ju och jag gillade dom skarpt!

Eftersom jag fått så fint paket och hon är så snäll så ska jag skriva en rad om den bloggerskan. Hon var faktiskt den person som brydde sig om mig och mitt bloggande.

När jag var nykomling kände jag mig omhändertagen eftersom jag aldrig trätt in i bloggvärlden tidigare. En gång bloggade jag inte på ett tag där i början och då var det hon som kontaktade mig och frågade var jag tagit vägen. Hon tyckte jag skulle komma tillbaka till bloggandet nu när jag hade vunnit en så fin design av Lwordish och allt. Så jag lyssnade på henne, kom tillbaka hit och är riktigt glad över jag gjorde det också :)

Stort tack till henne för posten och tack för en underhållande blogg ♥

SoundKeeper, SweetAndCrazy and 8others likes the post
Mon 18 Jul 2011, 23:20
Känner samma sak för dig! När jag hade haft ett uppehåll så var det en del som välkomnade mig tillbaks, men du kändes mest äkta och du var så snäll<3
Mon 18 Jul 2011, 23:37
RastaAsta  Aw så gulligt! För jag menade verkligen det.. skulle inte sagt det till vem som helst och jag har ju så svårt att fejka, så varje ord var sant hihi :) <3
Mon 18 Jul 2011, 23:38
Emeralde  Vad glad jag blir! :D<3 Tack!
Mon 18 Jul 2011, 23:38
RastaAsta  Desamma :)
Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 17:20 | Direct link Entertainment  

Ren som en frälsare!

Monday 18 July 2011

Det allra första jag gjorde när jag hade vaknat var att ta ett varmt och skönt bad. Det var efterlängtat eftersom vi bara har dusch i Gävle.

Ren som en frälsare nu då.

Åt en bit sushi. Inte min favoriträtt men jag kan äta det. Inte för att bli mätt utan i så fall mer som ett mellanmål. Åt med pinnar och det gick helt okej!

Kan era föräldrar säga sushi? Mina kommer från den äldre generationen. Mamma säger typ: sussi.

Har försökt lära henne säga su-chi. Men det fungerar aldrig xD

Min pappa kan inte säga design ordentligt och det blir typ: "desaaaaaajnj" så det låter som han säger lasagne. Haha!

Snart ska jag till Gävle med mamma som ska vidare till Lingbo. Tyckte den gamla bilden på mig där passar bra nu när vi ska ut och åka. Vi har ingen moped tyvärr så blir det traditionella tåget för vår del. Bäst att ha på sig mopedutrustning i alla fall kanske?

heyjanie, #3088712 and 4others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 00:40
Min lilla moppedist <3
  Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 12:55 | Direct link Everyday  

Hej höst?

Monday 18 July 2011

- Vart tog sommaren; ljuset, värmen, solen, svetten... vägen?

Har inte ens badat i någon sjö på flera år. Skäms ju en aning!

Basement Jaxx – Raindrops

#544725, Anemptybox and 1others likes the post
Tue 19 Jul 2011, 00:40
Älskar bilden <333
Tue 19 Jul 2011, 01:14
RastaAsta  Haha kul, märkte det :D
Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 12:09 | Direct link Everyday  

Jag har provat stickade byxor

Monday 18 July 2011

Kom nyss hem och nu äter jag körsbär vi plockade åt mig på Tobias tomt. Fy tusan vad glad jag är som fick påsen! Hade tidigare snott 3 av en granne på kollan idag, för var ju så länge sedan jag åt sist.

Det vi gjorde var att fika, gå en promenad i mörkret, kolla tuben, kolla hans coola tandställning han har runt huvudet och så testade vi kläder. Fick prova hans stora stickade tröja som jag ska få i vinter eftersom den inte passar honom längre och så provade jag hans stickade byxor och dom var så sköna :D Hade jag haft bild så kanske ni skulle skrattat..

När jag kom hem var det ett gäng utlänningar i trappen och ena killen höll upp dörren till mig och sa varsågod. Han verkade så snäll. Men fy vad han och gänget har gapat, oväsnas och rökt i trappen :<

Fick 2 kassar kläder. Här är lite av dom i en hög :P

Favorittröjan jag fick :) hade på mig den till Tobias för detta är ju helklart vår stil!

Visar lite exempel på kläderna.

Hatar kameran jag har här :D

Finfin klänning men knappar där fram!

När jag skulle se på mitt sms tryckte jag på svara knappen för att lysa upp mobilen men då svarade jag. Stefan ringde precis när jag tryckte där :s

#3088712, Psychedeliq and 4others likes the post
Mon 18 Jul 2011, 11:28
Förstår varför den bruna tröjan blev din favorit! Ser supergosig ut! Plus att du passar riktigt bra i den :D<3 Mycket snyggt du fick! PÅ MED KLÄNNINGEN SÅ FÅR JAG SE DET MED! :D xD

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Mon 18 Jul 2011, 11:52
RastaAsta  Aw tack <33 Den ska jag sätta på mig, då tar jag bild och visar dig här sen :) <3 Den ser bättre ut när den kommer på kroppen istället för att hänga helt livlös där, haha!
Mon 18 Jul 2011, 11:53
Emeralde  BRA! :D I belive you. Men den ser bra ut även när den bara hänger där :D<3
Reply
Was written Mon 18 Jul 2011, 02:09 | Direct link Everyday  

Ut igen, ännu en gång

Sunday 17 July 2011

Klockan är 22:00 och snart kommer bilen med Tobias som plockar upp mig. Ska hälsa på hos honom i ett par timmar, fast är så jäkla seg men kan inte tacka nej till att träffa gamla polare :)

Fick två hela kassar fulla av kläder. Få se om jag visar lite senare om jag orkar!

Nu ser jag Midani live i Turkiet :)

Ha en bra kväll alla.

#3085760, skogsrusset and 5others likes the post
Was written Sun 17 Jul 2011, 22:13 | Direct link Everyday  

Ut igen

Sunday 17 July 2011

Åt en slätbulle och ett glas juice medan jag väntade på att mamma ringde. Vi ska till kollan och arbeta, käka pizza med Karin ska vi också göra. Få se om man träffar på fler folk där och vad som händer ikväll :)

- Excuse me while I kiss the guy (sky)

#2680685 and Anemptybox likes the post
Sun 17 Jul 2011, 21:22
Vad är kollan för något? :O Ha det bäst!<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sun 17 Jul 2011, 21:40
RastaAsta  Det är skapligt mycket så det skulle vara lite jobbigt att visa alla men kanske något plagg :D <33
Sun 17 Jul 2011, 21:42
Emeralde  Yay! :D<3 Sounds good! (Y)
Reply
Was written Sun 17 Jul 2011, 17:20 | Direct link Entertainment  

Nere i Uppsala

Sunday 17 July 2011

Uppsala borde alltid ligga upp.. Nej men här är jag, ont i benen efter flera timmars aktivt gående. Men det gillar vi. Men något vi inte gillar är att se mitt gamla hem jag vuxit upp i och bott i 18 år har blivit så förändrat. Helt förstörd. Visst visste jag väl att grannarna inte slutat upp att väsnas, inte lika mycket som hon där hemma men grabbarna ovan kan det minsann också. Att höra musik och alla slag i dörrarna plus fotsteg är ju ingen nyhet men att se trappen totalt nedklottrad och ölbruk i trappstegen får mig att inse att jag har en sak att bekräfta: Det är idioter och har pulverhuvudet som polare.

Skulle någon vräka ut sig i stil med: "Men dom är ju ungdomar och måste få leva livet." Så skulle jag ställa frågan: är att förstöra för andra och visa lite respekt något en ungdom måste göra för att få leva livet?
Ap-beteende, precis som AIK-Djurgårn matchen i Gävle idag. Fy vad dom vrålade med sina sånger!

Nu ska jag inte vara för negativ i bloggen, men blir så less på folk bara. Lugnar ner mig till:

Ziggy Marley – Rainbow In The Sky

Paul van Dyk – Nothing But You

#544725 and #3088712 likes the post
Sun 17 Jul 2011, 21:23
Usch, fy och blä för sådana!
Sun 17 Jul 2011, 21:32
RastaAsta  Indeed :/
Reply
Was written Sun 17 Jul 2011, 17:01 | Direct link Everyday  

Spontanåk

Sunday 17 July 2011

Jag är hungrig och fått ryck, vill hem till Uppsala och komma iväg från skiten här bara över en natt. Hinner kanske inte äta något ens för tåget går snart. Måste hinna packa lite men som tur var behövs inte mycket :)

Åket som tar mig hem till Uppsala?

#3114966, Emeralde and 1others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 16:45
Förresten! Vadå för skit?<3 Hoppas det löser sig Sarah!<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sun 17 Jul 2011, 21:07
Emeralde  Den var helt suverän<3 Även om scenen där Harry och Voldemort duellerar skulle skett i matsalen med en massa folk runt omkring... Ordväxlingen där är helt fantastisk! Ska läsa den scenen ikväll tror jag bara för att jämföra med filmen :D<3333
Sun 17 Jul 2011, 21:12
RastaAsta  Jaha, så brukar de ju lätt bli har jag hört :P
Reply
Was written Sun 17 Jul 2011, 14:03 | Direct link Travel  

Första dagen på jobbet

Sunday 17 July 2011

Idag har vädret varit upp och ner. Syns kanske inte så väl på bilden men fy vad dimmigt det var överallt!

Fick väldigt mycket hjälp idag. Efter drygt en timme så var det bara Stefan som sprang i trapporna medan jag satt med pappret och förde protokoll som behövdes göra första gången.

Här är kärran.

Skapligt många lägenheter...

Nu har jag skrivit avrapporteringen och det var drygt också. Känner mig glad för hjälpen jag fick idag, men skulle kunna haft ett bättre sällskap. Så inget storslaget tack åt dig tyvärr :( Men du är snäll ändå så du vet.

Emeralde, #3114966 and 1others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 14:03
Jag är glad att jag valde att bli tidningsbud i skolan istället

My blog: http://mashi.soclog.se

Sun 17 Jul 2011, 14:05
RastaAsta  ..själv finns det inte många val för mig, så det får bli som det blir.
Sun 17 Jul 2011, 14:06
mashi  Ser det som så här, du får lite betalt och lite motion samtidigt :)
Sun 17 Jul 2011, 16:28
RastaAsta  Försöker tänka så. Måste ju få in pengar på något vis :)
Reply
Was written Sun 17 Jul 2011, 13:57 | Direct link Everyday  
hundar

Torrhumor i väntan

Saturday 16 July 2011

Vad skriver man om i bloggen ifall man måste vänta? Jo, man skriver ner lite skämt inspirerade från en ny bok man har här i handen. Observera somliga buskisar!

Varför kom Ebba Grön för sent till spelningen?

- Dom fick punka.


Ett annat namn för skogshuggare?

- Lönnmördare.


Finns det några likheter mellan Da Vinci och 3G telefoner?

- Båda har bra teckning.


Vad gör de gamla sömmerskorna i Syrien?

- Dom syr igen.


Gå runt ett par varv runt din mormor så har du gått på antikrundan.


Den ena blodigeln till den andra:

- Hur var din helg?

- Den sög!


Vad gör en beväpnad utter?

- Skjutter!


Vilken bil kör Tiger Woods?

- En Golf.


Akta er för Keanu, för han rivs!


Hårdrockarna handlar på Metall-Ica.


Varför kallade du den där poeten för snuskhummer?

- Han sålde dikter per vers.

#3088712, 3welie and 4others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 12:12
Haha xD Vissa var helt klockrena! :D

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sun 17 Jul 2011, 12:56
RastaAsta  Oja! ;)
Reply
Was written Sat 16 Jul 2011, 23:13 | Direct link Entertainment  

Rubrik

Saturday 16 July 2011

Jag och Stefan plockade fram plastgitarren och trummorna och satte igång med att spela Rock band för en stund sedan. Grannen har spelat så jävla mycket musik, samma låtar så jag orkar inte höra skiten mer. Skönt att slå på trummorna och väsnas tillbaka en aning. Finns ingen anledning att vi ska sitta varje dag tysta som möss och hon dunka på hela dagarna långa. Som tur var slapp jag vakna som vanligt av det.

Efter det kollade jag Tjalle Tvärvigg. Skaffa mig ju ytterligare ett videoband med det, har en från jag var barn. Lite nostalgiskt var det men den filmen slår inte min gamla faktiskt! Någon mer som kollade på det? Känns som om det bara är jag som är uppväxt med det :s

Nu ska vi kolla när den här killen spelar Amnesia. Är kul att se när andra spelar, fast vi har redan klarat ut spelet innan. Nu är det så att vi inta kan köra det själv för vår dator här klarar inte av det. Ska kanske byta ut denna som jag meckat ihop själv mot min där hemma i Uppsala som är dyr och bra. Tror inte heller att min laptop från John Bauer skulle klara det, den är ju typ 4 år nu så.

mashi and Anemptybox likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:31
Skulle vilja spela Amnesia med dig igen <3
  Reply
Was written Sat 16 Jul 2011, 22:34 | Direct link Everyday  

Thaitest på varor

Saturday 16 July 2011

Ville ju se Harry Potter filmen redan dagen efter premiär igen och idag tänkte vi gå och kolla. Men vi ska kolla på måndag eller tisdag istället innan vi lämnar Gävle, då får vi gå till priset av en :)

Vi var på promenad istället. Åt lite på Donken och sedan stack vi in på en Thaiaffär i närheten av där vi bor. Vi hade aldrig varit där förr så det var kul att köpa lite nya drycker vi aldrig testat: granatäpple, chokladdryck som fungerar som Red bull typ, får energi och så en dryck med rossmak. Fick två sugrör av den snälla thailändaren bakom disken!

Det var frön i rosdrycken. Var lite annorlunda att behöva tugga en mjölkdryck. Var inte så gott, faktiskt.

Blev så glad att jag fann det jag ville ha där inne, Pocky! Slipper åka ända till Uppsala för att få tag i det :D

Fanns ett helt rum fyllt av nudlar av alla smaker. Han som jobbade där var trevlig och fråga om vi letade efter något speciellt men vi visste inte ens vad det skulle föreställa mesta av varorna. Var två mörkhyade före oss i ledet som tog god tid på sig att betala. När det var vår tur så sa han i kassan de försökte pruta.

Dit ska vi gå flera gånger, inget snack om saken :)

#3088712, heyjanie and 4others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:31
Rolig liten affär :D
  Reply
Was written Sat 16 Jul 2011, 19:01 | Direct link Food  

Tvättis

Saturday 16 July 2011

Nu är det dags att tvätta igen. Ska bli kul att få använda sina nya byxor efter dom är tvättade!

Snart ska vi käka kycklingklubbor med ris, fan vad gott. Sen måste jag göra upp en plan för imorgon inför första dagen på jobbet.

Och vart fan har det fina vädret tatt vägen?! Något less på skitvädret måste jag erkänna, mhm...

Anemptybox, ttuassblogg and 1others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:32
Du är jämt fiiin <3
Sun 17 Jul 2011, 12:57
RastaAsta  <3
Reply
Was written Sat 16 Jul 2011, 13:49 | Direct link Everyday  

Den Svenska Björnstammen

Friday 15 July 2011

Usch vad segt det var att sitta här då. Om någon annan håller med kan jag fortsätta visa mina klipp för att liva upp stämningen en smula. Här är ett inte allt för känt svenskt band som spelade innan Slagsmålsklubben förra året. Riktigt bra och jag vill ni öppnar upp ögonen för gruppen ifall ni inte redan gjort det :)

Ska nog lägga upp lite fler videos från konserter ifall jag har mer på denna dator. Få se om jag länkar här.

Anemptybox, lalloline and 1others likes the post
Was written Fri 15 Jul 2011, 22:28 | Direct link Tech/Internet  

Vika papper

Friday 15 July 2011

Idag är det fredag och då ska man mysa extra!

Vilka konstiga sken på himlen det varit de senaste kvällarna. Igår vare den helt rosa och nu gul!

Titta så mycket reklam det har vikits innan jag hoppade in i duschen. Stefan var snäll och hjälpte mig så det tog under en timme. Mina fingrar blev väldigt svarta, likaså byxorna. Över 1000 stycken tidningar i 5 olika högar som de skickade hit. På söndag delar jag ut dessa i många trapphus, får under 100 kronor för det. Nåja, är ju ett jobb i alla fall. Något att skriva på CV:et. Dessutom trivs jag att jobba självständigt, eller ja, Stefan ska väl springa runt med mig ibland men det älskar jag! Undrar hur lönen och vilken reklam som kommer nästa vecka...

Känns ordentligt nice att fått lägenheten städad av mor. Tusen tack och kramar till henne!

Emeralde, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:33
Ska bli spännande att dela ut lite reklam med dig sötis <3
Sun 17 Jul 2011, 12:57
RastaAsta  Haha vad drygt det var ändå xD
Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 21:34 | Direct link Everyday  

Slagsmålsklubben

Friday 15 July 2011

Klipp från alla tre Slagsmålsklubben konserter jag varit på:

Filmen under har jag inte spelat in själv men jag syns i videon. Kolla 0:55 så ser ni! xD

heyjanie and Anemptybox likes the post
Fri 15 Jul 2011, 21:58
Vill oxå se dem :o

My blog: http://lookamovie.com

Fri 15 Jul 2011, 22:00
RastaAsta  Dom lirarna är alltid roliga att se live. Varje uppträdande är så olik den andra :)
Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 19:08 | Direct link Entertainment  

Ensam

Friday 15 July 2011

Har suttit här ensam ett bra tag nu. Mamma åkte hem och Stefan springer till Valbo just nu direkt efter jobbet. Fattar inte hur man orkar springa i 50 minuter. Men han är bra på det :)

Har meckat med mitt konto på Tuben för första gången, jag lär mig. Har laddad upp lite Slagsmålsklubben konsertfilmer än så länge. Men nu fastnade jag för kan ej rotera mina filmer. Får vänta tills mannen är hemma. Ni kan kika, bli vän och premienumrera på mig: Jedland91. Fler filmer kommer strax!

Ska spela lite Dance central igen nu ja. Får bli min motion för idag.

heyjanie and Anemptybox likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:33
Du är bäst på att dansa :*
  Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 16:44 | Direct link Everyday  

Stark kärlek oavsett vad

Friday 15 July 2011

Kunde inte låta bli att tänka på Stefan som har sagt att han alltid skulle finnas för mig vad som än händer. Skulle jag bli skadad skulle Stefan precis som den här killen aldrig lämna mig, det vet jag ♥

  The following entry is linked from Darksess
Dagens Youtube

Det här är så otroligt vackert. Trots att hans flickvän förändrats helt sedan de träffas så lämnar han ändå inte hennes sida. Sedan har han även en otroligt vacker röst.


Original post written Fri 15 Jul 2011, 13:46
Anemptybox, tvfriends and 3others likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:34
Alltid Dig <3
  Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 13:57 | Direct link Tech/Internet  
youtube chris medina american idol

Jack Black "pratar" spanska

Friday 15 July 2011

HAHA, hittade mitt favoritklipp från filmen Orange County med Jack Black. Tyvärr (?) fanns klippet bara på spanska. Ogillar överhuvudtaget spanska filmer men det  blir ju nästan ännu roligare. Älskar Jack! :D

Har tittat lite egna klipp jag gjort i ungdomens år. Funderar på att lägga upp något på tuben.
Pinsamt eller roligt?

Anemptybox and #3180572 likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 15 Jul 2011, 13:39
fan vad fult, jag fattar inte varför så många länder dubbar sina filmer, kan de inte engelska? hinner de inte läsa undertexterna eller älskar de helt enkelt sitt eget språk så mycket?

My blog: http://Rewritable.soclog.se

Fri 15 Jul 2011, 13:42
RastaAsta  Hahaha!! Nej.. Spanien, Tyskland och Frankrike bland annat utbildar sig inte lika bra i deras skolor på engelskan. Vet inte om dom ens läser överhuvudtaget, kanske bara frivilligt i så fall. Dom lever lite i sin egna värld faktiskt.. man kan nog kalla det patriotiskt eller lata :P
Fri 15 Jul 2011, 13:46
Anonymous  Jo jag har märkt det.När jag var i Prag förra året så upptäckte jag till min stora förtjusning att family guy var i tablån i hotellets tv. Jag blev dock inte lika förtjust när jag märkte att det var dubbat på tyska:s
Fri 15 Jul 2011, 13:50
RastaAsta  MEN SHIT! Hemskt :o
Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 13:36 | Direct link Entertainment  

TV

Friday 15 July 2011

Såg på tv igår om tvångssamlare. Det var nog det värsta jag sett på de programmet. Hennes barn hade inte velat hälsat på henne på fyra år. Hon förvandlades från en vacker svan till en skitig och fet kärring. Hon hade inte tvättat sina kläder på många många år, vattnet var avstängt så hon fick skita på golvet.. över 3000 kilo smuts och gammalt bråte tog sammanlagt bort från huset. Det värsta var att två katter hittade dom under smutsen.. dom var jätteplatta och hade förvandlas till skelett. Ingen visste hur länge dom legat där :(

Dom fick bort allt äckel utan problem för kärringen men hon blev tvungen att gå hos psykolog för de trodde hon aldrig skulle bli frisk. Hon var nästan 70 år och levt så i 30 år ungefär. De hittade gamla blöjor i ett skåp som var lika så var 30 år gamla typ. Riktigt sjukt!

Nu kollar vi på "världens strängaste föräldrar" och de handlar om olika tonåringar som har attitydproblem och nästan hamnat i ungdomsfängelse och kommer till en ny familj med hög disciplin för att förhoppningsvis blir bättre och uppskatta sina egna familjer mer. Bra program!

ColorKlick and Anemptybox likes the post
skogsrusset and Emeralde dislikes the post
Sat 16 Jul 2011, 20:47
Jag kollade också på detdär. Det var riktigt hemskt att se! Uschiamej! Att hon inte ens visste att katterna låg där..och våra magasin är fan renare än hennes hus var!

My blog: http://SweetAndCrazy.soclog.se

Sat 16 Jul 2011, 21:02
SweetAndCrazy  Jag tror att dom hamnade i kläm under allt skit.. =(
Sat 16 Jul 2011, 21:38
RastaAsta  Mycket troligt tyvärr.. hoppas inte det bara :/
Reply
Was written Fri 15 Jul 2011, 11:24 | Direct link Film/TV-serier  

Jag är glad

Thursday 14 July 2011

Idag fick jag hem all reklam för första gången. Även vagnen jag ska dra runt med som nu står ute i förråden på gården. Ska sortera imorgon och jobba på söndag :)

Idag har man inte suttit på arslet mycket, man har fått mycket gjort och det känns bra.

En annan sak som känns bra är att en bekant från DV som även han snackat lite med Midani som jag känt i flera år, han som vill komma till Sverige. Den här killen från DV la till mig som kompis på FB och berättade nyss att han tänker hjälpa Midani. Han ska ringa ambassaden och försöka få honom till Sverige.

Tänk om han lyckas? Ni anar inte hur glad jag skulle bli..

Anemptybox, ColorKlick and 6others likes the post
Was written Thu 14 Jul 2011, 21:51 | Direct link Everyday  

Second hand

Thursday 14 July 2011

Här är vad jag fick hem med mig från Röda korset och S:T Erikshjälp:

Nitbälte.

Tighta VS hängiga brallor.

Klassiker är det man vill ha. Tjalle <3

Moyashi and Anemptybox likes the post
Sun 17 Jul 2011, 01:35
Fina grejer det där :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Thu 14 Jul 2011, 21:33 | Direct link Everyday  

Pizza time!

Thursday 14 July 2011

Nu ska jag och mamma iväg och köpa pizza på Fredrik Åkare. Spontankalas! :D

Sen ska vi kolla film när vi äter och dricker. Mysiga hemmakvällar är mysigt det :)

Psychedeliq, Emeralde and 3others likes the post
Was written Thu 14 Jul 2011, 20:15 | Direct link Everyday  

Mamma-besök menas ingen latdag!

Thursday 14 July 2011

Jag gick sällskap med Stefan vid kvart över nio i morse som skulle till jobbet och jag har varit ute tills nu vid 5 tiden. Jag mötte mamma på stationen och vi försökte hitta till en stor second hand butik genom Google maps. Jag hittade rätt men affären låg inte där. Frågade en utländsk dam som var riktigt trevlig och rolig. Hon till och med vände för hon kom på en ytterligare grej att säga!

Till sist hittade vi dit, en gubbe vi fråga längst vägen då det var bara typ 500 meter kvar sa att det skulle ligga en bit bort. Varför säger alla så? Dom fattar inte hur mycket vi egentligen går, lata jävlar xD

Roliga gubbar pratade med oss. Haha.. innan vi gick till S:t Erikshjälpen så var vi för första gången även på Röda korset. Lite speciella folk har man stött på idag med andra ord..

Grönalundsfärjan? :o Vi har redan beställt biljetter på SJ och skrivit ut dom. Hoppas vi inte ångrar oss nu!

S:t Erikshjälpen hade en väldigt lång kö utanför butiken innan öppning. Trodde inte mina ögon att en second hand butik kunde ha så lång kö. Ett riktigt stort ställe var det, Gävles Ullared? :p

Fick skapligt ont i benen och vi drog till Donken och köpte hem mat. Vilade ett par minuter och sedan drog vi ner till stan igen! Vi tog ut pengar, kollade lite affärer och handlade.

Har fått ordentligt med ont i halsen så jag fick en glass av mamma. Kan inte bli sjuk nu igen!! :(

Köpte svenska bigarråer, fy tusan vad goda.. vi gick hem med allt och sedan pantade vi burkar och handlade saker hem på Coop. Jag mådde apa där inne och hjälpte inte när en seg tant var före oss överallt. Väl i kön kom mamma på att hon måste ha fågelmat. Jag bara: nej! Men då drog hon sig ur ledet och då släppte jag sakerna och tog mina nycklar och sa: Jag tänker inte stå i den här kön med min hals! Har haft min kraftfulla mensvärk i 3 dagar och nu ska jag tydligen bli sjuk och benen var som spagetti! Jag drog hem i förväg...

Förresten fanns det inga som hon ville ha. Tji fick hon!

Skäms inte att andra hörde och glodde på mig, skiter alltid i sånt folk. Skiter också i att en kille som jobbade där antagligen hörde mig och sa: Det går bra i den här kassan också och ställde sig där xD Haha <3

Stack hem och satte mig här, väntade på Stefan efter sin första jobbdag, tog farväl och nu har mamma och jag tjejkväll. Har städat undan alla papper i huset som ska slängas och mamma hjälper mig att städa just nu!

emmaborjEsson, heyjanie and 4others likes the post
Thu 14 Jul 2011, 19:29
Vad god glassen såg ut :D Bigarråerna likaså.

My blog: http://www.darksess.com

Thu 14 Jul 2011, 19:31
RastaAsta  Glassen var behövlig för halsen och bigarråerna var sjukligt gott. Kom från ett stånd i stan med bara svenska godsaker: bigarråerna, kantareller, jordgubbar, hallon... :D
Reply
Was written Thu 14 Jul 2011, 19:21 | Direct link Everyday  

Sarahlistan

Wednesday 13 July 2011

Har länge tänkt göra en lista och nu blir det av tack vare Sara och Angelica :)

Sarahlistan - det ni inte visste om mig del 1

1. Jag kan inte påstå att jag har någon speciell talang, därför har jag svårt att
tänka mig vad jag vill arbeta med. Det är omöjligt eftersom jag kan arbeta med det mesta.
Allätare när det kommer till allting: musik, film, sysselsättning... vilket betyder i
en positiv synvinkel jag inte bangar till nya saker att prova på. Men svårt att sätta
fingret på vad man verkligen gillar och ogillar, men viktgast är att man mår bra och har kul!

2. Jag älskar min mamma som bästa vän, inte bara som modersfiguren i mitt liv.
"Alltid min mor, nu även min vän".

3. Min familj har aldrig varit särskilt kramig. Jag är alltså inte uppväxt med kramar
eller pussar. Men då kommer frågan: varför blev jag så pass gossjuk?

4. Många i min släkt på mammas sida, hennes sida är den enda jag kallar stolt för släkt
lever otroligt länge. Genomsnittet verkar vara runt 90. Även farmor blev över 90 år.
Exempelvis blev morfar 97 och hans bror 96. Tänk er, ni kanske
får stå ut med mig och bloggen i 80 år till. Haha!
 
5. Jag stör mig på att läsa vanliga felstavningar och tycker det är synd att svenskan
struntar i läran om särskrivningar. Eller gör dom det? Verkar tydligen så, tyvärr.

6. Dom ända filmerna som typ existerar för mig är Harry Potter nu för tiden.

7. Vad jag hatar mest ytligen hos mig är min röst. Jag tycker den är jobbig att lyssna på,
fast samtidigt inte. Har hört jobbigare röster i mitt liv, pipiga tjejiga röster vilket
är tvärtemot min mörka behagliga och lugna röst (vad jag hört av andra). Gillar ändå inte den och kan vara därför jag ofta väljer att vara tyst i sociala situationer. Då tror folk direkt jag är blyg som inte känner mig, mina vänner tycker jag är utåtriktad medan bästisarna tycker jag är helknäpp! Har i hela mitt liv
hört hur blyg jag är och blir galnare varje gång jag hör det. Reserverad rättare sagt!

8. Märkliga saker utan höga odds händer mig nästan dagligen. Vissa saker får mig att
nästan tappa hakan... men det är bara kul.

9. Har opererat mig 3 gånger i munnen (förväntar mig 3 gånger till minst..) och snart kanske bort sköldkörteln om jag får värre förhöjning. Förutom symtomen av sköldkörteln som kanske utvecklas till struma är jag
riktigt frisk. Men jag börjar fundera på om jag är laktosintolerant. Magen är lite knäpp
och har ofta ont i den. Mjölk och dess produkter klarar jag mig inte en dag utan så
förlåt magen, du får ta stryk ändå och tänker fan inte göra något åt dig!

10. Jag börjar bli glömsk, påverkar säkert från sköldkörteln och jag har typ glömt bort
alla bra punkter jag egentligen ville skriva här om. Men jag lovar att istället kommer
en ny sån här lista snart, ifall jag kommer på vad jag egentligen ville skriva.. :D

#2700315, ColorKlick and 7others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 14 Jul 2011, 16:30
Jag gillar inte heller min röst, så skrikig gha! T_T
Awesome list! Visste tex inte att du hade opererat munnen. ;o

My blog: http://AngelicasWorld.soclog.se

Thu 14 Jul 2011, 17:02
RastaAsta  Men jag orkar inte heller spänna stämbanden.. vilket dilemma ;)
Thu 14 Jul 2011, 17:11
Anonymous  Indeed it is!
Reply
Was written Wed 13 Jul 2011, 23:40 | Direct link Entertainment  

Innan premiär

Wednesday 13 July 2011

Jag innan premiären, lite omedvetet Hermione inspirerad styling? xD

Lite mums innan bio. Köpte godis och en dricka men var inte alls sugen på det under bion. Köpte lotter och vi vann hela tiden 25 eller 50 kronor så vi sprang fram till tanten 3 gånger och böt trisslotter, haha!

Snyggis! Men usch vilken huvudvärk jag fick precis innan jag skulle till biografen, har fortfarande värk :(

Emeralde, skogsrusset and 3others likes the post
Thu 14 Jul 2011, 01:10
God mat och du är snygg :*
  Reply
Was written Wed 13 Jul 2011, 21:50 | Direct link Everyday  

Harry Potter, nu vet jag slutet

Wednesday 13 July 2011

Jag tänker inte avslöja något av filmens handling. Jag själv visste inte hur sagan skulle sluta, Stefan visste men har knipit igen i alla års tid. Tack för det, slutet var helt perfekt så ni kan sluta oroa er, ni som inte sett!

Både jag och Stefan fick sitta och hålla in tårarna för annars hade dom sprutat så alla i salongen blivit blöta. Många andra satt och snyftade, det var lite jobbigt att sitta där med en klump i halsen men åh vilken bra film! Har följt Harrys liv sedan jag var 10 år, känns ju riktigt vemodigt att aldrig få se honom igen. Åtminstone inte i Harry-format. Fast, snacket går ju.. 10/10

...*Snyft, snyft*

Har du varit på premiären?
Ja, absolut!
17%
Nej, men ska se den snarast
57%
Nej, vill inte se den
25%
12 personer har röstat
heyjanie and Anemptybox likes the post
Thu 14 Jul 2011, 01:10
Otroligt bra!
Thu 14 Jul 2011, 16:50
RastaAsta  Aw ja.. <33
Reply
Was written Wed 13 Jul 2011, 21:13 | Direct link Film/TV-serier  

Kinectspel jag önskar mig

Wednesday 13 July 2011

Jag har bara två spel som fungerar till Kinect än så länge, det är så dyrt med spel ju :(

Spelen jag har är Dance Central och Kinect Adventures. Här är en lista med spel som jag tänker köpa:

  1. Harry Potter and the deathly hallows part 1+2 (spelet verkar inte så värst bra men vill ha dom till min samling)
  2. Dance Central 2 (ettan är bra och tvåan ska vara bättre)
  3. Michael Jackson (dansspel och MJ = perfekt, andra dansspel vore också kul så som Zumba)
  4. Fable - The Journey (Som tidigare nämnt)
  5. The Sims 3 Pets (Har en fin samling men har börjat slarvat ordentligt nu, fy på mig!)
  6. Kinect Disneyland Adventures (ÄLSKAR ju Disney så..)
  7. Ryse (Vet inte mycket om spelet men skulle vilja ha ett fightningsspel)
  8. Kinectanimals
  9. Fantastic Pets (Söta fluffiga djursspel säger jag inte nej till)
  10. Partyspel så som Carnival games
;

Finns mycket bra men säkert många spel som man ledsnar väldigt fort till Kinecten.

#3114966, 3welie and 3others likes the post
Thu 14 Jul 2011, 01:11
Fable kommer du nog spela en del kan jag tänka mig!
Thu 14 Jul 2011, 16:51
RastaAsta  Tror jag det!
Reply
Was written Wed 13 Jul 2011, 15:56 | Direct link Entertainment  

Fable: The Journey

Wednesday 13 July 2011

Jag sökte efter kommande Kinect spel och det första jag ser..

..var inte förväntat. Min favoritspelserie ska släppa ett nytt spel till Kinect, wow, jag ser fram emot det här!

Anemptybox likes the post
Was written Wed 13 Jul 2011, 15:17 | Direct link Tech/Internet  

Väntan hit och dit

Wednesday 13 July 2011

Åh vilken väntan det ska vara på att få springa iväg till bion då!

Händer något nytt varje dag, imorgon kommer kanske mamma hit och slaggar en natt medan Stefan som börjar jobba igen drar till Hofors efteråt. Om det är som jag tror ska jag även få min reklam imorgon som ska delas ut på söndag. Lovar att det kommer krångla med det, vet inte ens om hur jag ska få min utrustning! Har sagt att jag vill få reklamen en dag tidigare nästa vecka så jag kan ta in den innan jag åker till Uppsala och Stockholm, så det skrev hon upp. Men ser ut att bli ostabilt väder den 21:a, på vår 4 års dag. Men vi tänkte beställa SJ biljetter ändå, måste veta idag så Stefan också kan ta ledigt från jobbet. Det står att vädret blir olika varje dag den 21:a, just nu har de gått ifrån åska till att de ska bli lite sol och lite moln samt regnskurar. Men för de första beror de ju på var i Stockholm, är ju rätt stort område plus att ofta har väderleken fel!

Bland de första bilderna som togs på mig och Stefan <3

Max och jag är sugna på att dra ut på krogen också, få se om jag har fler som vill haka på i Uppsala. Han ska ju resa bort och jag är upptagen också, men vill använda upp tågkortet jag nyss köpt helst. Kanske om det nu blir så och om jag hinner kan vi gå ut på onsdagen nästa vecka men får inte vara borta för länge på kvällen. Vill inte att stackars Stefan ska vara själv för länge eller vara trött inför Stockholmsresan.

Fullt upp, fullt upp... det gillar jag!

Bild från när jag sist träffade Max och söp <3

MllNll, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Wed 13 Jul 2011, 14:50 | Direct link Everyday  

Oaktivitet

Wednesday 13 July 2011

Många märkte väl att jag var ganska så oaktiv här igår men ibland har man faktiskt inget att säga, händer sällan dock men någon gång måste väl vara den första? ;)

Igår natt satte vi uppe länge, jag kollade på Paris Hiltons BFF in Dubai. Tror det är 3 eller 4 säsong. Man känner sig väldigt tjejig som tittar på det men... ibland måste man väl få vara lite tjejig då man faktiskt föddes till det? Skiter väl i normer som vanligt men, ni förstår!

Sen när vi skulle sova hörde vi en uggla utanför hohoa, den är kvar xD

Vaknade som precis alla andra dagar under lovet av musik. Fan vad tröttsamt det börjar bli. Musiken var extra hög men klockan var nästan tolv så då pustade jag ut. Hade det varit klockan 10 som vanligt hade jag dött. Man hörde inte bara basen utan också musiken, vad som sjöngs och så vidare.

Tänk om man hade körkort, ett ordentligt jobb, mycket pengar, en fin villa på ett lagom lugnt ställe...

Har man inget mål i livet kanske man själv får agera måltavla till sist.

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 13 Jul 2011, 12:21
Har inte alls märkt din oaktivitet, har själv varit oaktiv förstås. Gillar meningen under bilden, riktig funderare det där..!

My blog: http://misspheno.soclog.se

Wed 13 Jul 2011, 12:37
Anonymous  Håller tummarna som en extr åtgärd så du klarar dig utan att få filmen spolierad :)
Wed 13 Jul 2011, 12:38
RastaAsta  Åh vad bra, tack :D
Reply
Was written Wed 13 Jul 2011, 12:17 | Direct link Everyday  
bad hund tios bada vatten sjön

Buller och bong

Tuesday 12 July 2011

Jag och Stefan vid 2 tiden då det åskade som värst bestämde oss för att gå ut till stan. Mitt i spöregnet gick vi till soprummet först för att slänga lite sopor, nehe? Jodå och jag tror jag såg en stor råtta där inne! Om det nu inte var en katt.. men tippar på råtta.

Vi köpte läsk till vår maskin, fick bli två smaker vi aldrig provat: mango och apelsin, krusbär. Stefan ringde sitt gamla jobb och eftersom han är eftertraktad där var det inga svårigheter att komma dit och jobba lite imorgon :)

På stan åt vi för kuponger vi fått av mamma och så köpte vi ett tågkort till mig som fortfarande är 19. Kommer hinna använda det ett par gånger innan i alla fall. Tror vi tjänar på det! Rätt roligt att vi fick betala kortet av en kille från klassen som tydligen jobbade där, haha! Det var vi inte beredda på.

Sedan slutade åskvädret och vi gick in till någon affär, bland annat godisaffärn och köpte godis för 50 kronor:

Stefan är ute och springer, jag sitter här och svettas. Ajar mig för magen och armarna som aldrig har värkt så mycket, så länge. Ska spela mer Fable nu jag. Hej så länge!

#3114966, tvfriends and 5others likes the post
Was written Tue 12 Jul 2011, 19:41 | Direct link Everyday  

Etiketter

Tuesday 12 July 2011

Etiketter, vad exakt gör det och bör jag använda det i mina inlägg? Aldrig testat.

Midani tyckte efter han sett min och Stefans video att svenska språket var vackert :D

#3114966, Josefinsblogg and 2others likes the post
Tue 12 Jul 2011, 14:14
etiketter... vart har jag hört det ordet... hmm, minns ej vad det är, hahah xD

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Tue 12 Jul 2011, 19:27
RastaAsta  Någonting som sitter under inlägget man redigerar, hm xD
Tue 12 Jul 2011, 20:05
heyjanie  haha, okay :)
Wed 13 Jul 2011, 15:43
Anonymous  YOU ssoorry skoja kan du svenska?? men vill du bli i vän
Reply
Was written Tue 12 Jul 2011, 13:20 | Direct link Tech/Internet  

Favorit i repris

Monday 11 July 2011

Hahaha det här klippet kan jag se om hur mycket som helst. Orginallåten med Kiss i klippet är "I was made for loving you" men är dubbad. "Oh wow, Bobby!"

lalloline, skogsrusset and 4others likes the post
Tue 12 Jul 2011, 01:51
Kanske världens bästa video xD

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 23:29 | Direct link Tech/Internet  

Vettigt?

Monday 11 July 2011

Har väl inget särskilt att skriva..

..förutom att Stefan är skitsnygg i sin nya frilla. Morr och kram på dig ♥

#3088712, Anemptybox and 1others likes the post
Tue 12 Jul 2011, 01:51
Taaaaack min söta gumma <3 Min prinsessa och den enda jag vill ha! <3
  Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 22:59 | Direct link Entertainment  

Fruktigt

Monday 11 July 2011

Frukta inte den goda frukten. Men se upp för dom som är mögliga!

Säger ni "möglig" eller "mögglig"? Jag säger "möggligg".

lalloline, MllNll and 4others likes the post
Tue 12 Jul 2011, 01:52
Mögglig ffs :D
Tue 12 Jul 2011, 13:04
RastaAsta  Bra det :P
Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 17:06 | Direct link Food  
lek busa golden labrador tik tios hund

Stefans nya frisyr

Monday 11 July 2011

Vi hann precis få en drop in tid. Hon som hade tiden efter fick vänta i 5-10 minuter bara, tur vi hade :)

Försökte förklara så bra jag kunde för frisören och jag lyckades. Det var precis så vi (jag) ville ha det!

Blev så nedrans nöjd och det fick frisören höra också! Stefan var skeptisk men blev nöjd han också :)

Haha, jag har verkligen världens snyggaste kille!

På stan köpte vi ny lott och vann 10 kronor igen på ena. Gick till stället bredvid och tog ut en ny och då blev det nit. Har fått 10 kronor länge i rad nu men nu blev resan slut!
Köpte också en god smoothie från Naked juice bar och 2 nya linnen åt honom :)

Emeralde, #3088712 and 2others likes the post
Tue 12 Jul 2011, 16:07
beeves is back!!!

My blog: http://mashi.soclog.se

Tue 12 Jul 2011, 19:30
RastaAsta  Hahaha japp och inte för första gången :P
Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 16:39 | Direct link Skönhet  

Troll hunter

Monday 11 July 2011

"...TROLL!"

Ja ni hörde rätt, en film som handlar om troll. Hur ofta ser man filmer som handlar om troll som dessutom är på norska? Tänk er Blair witch eller De okända fast på norska så har ni en stadig bild av hur filmen är skapt. Väldigt roligt att se troll istället för spöken som vanligt. Väldigt spännande film och underhållande. Dock kunde väl ungdomarna i filmen varit bättre skådisar, annars har jag inte alls mycket att klaga på! Över förväntan då jag hört av några att det skulle vara en B-film. Blair Witch är inte bättre. Ger filmen 8/10.

Norge är riktigt fint, norskan också. Slår svenska med hästlängder :)

heyjanie and Anemptybox likes the post
Tue 12 Jul 2011, 01:53
Underhållande trollhistoria från Norge!
  Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 16:06 | Direct link Film/TV-serier  

Söka asyl i Sverige

Monday 11 July 2011

Har suttit i en timme nu och försökt hjälpa Midani, min vän från Syrien. Givit honom information om att söka asyl i Sverige och lite runt om det. Imorgon ska han ringa ett par nummer och undrar vad dom säger. Jag hoppas verkligen att han får komma hit och leva här. Han har inga mänskliga rättigheter i Turkiet han befinner sig i nu. Får knappt duscha eller sova ordentligt. Jobbar för mycket gör han också.

Han ska få bo här i någon vecka ibland om det skulle behövas. Han har får pengar från sin mamma om han kommer hit och kan försörja sig själv med maten, men han tänker inte mest på boende utan att få komma ifrån arabländerna och hit till Sverige.

Jag är inte så värst hemma på asylsökande och alla andra viktiga tillstånd hit och dit men försökte ju så gott jag kan i alla fall. Vad har man annars vänner till för? :)

Gammal bild då jag bara hade två hål i varje öra. Scarfen är från Midani ♥

heyjanie, mashi and 2others likes the post
Mon 11 Jul 2011, 16:05
hoppas att det går bra för honom :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Mon 11 Jul 2011, 16:08
RastaAsta  Det gör vi :D
Mon 11 Jul 2011, 16:09
heyjanie  absolut :)
Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 15:54 | Direct link Politics/Society  

Oddsen för dessa senaste händelser?

Monday 11 July 2011

Två veckor sedan: Jag och Stefan är fascinerade över bilplåtar. Vi kollade på de parkerade bilarnas och får se den första bilen på raden som står: FRU, andra bilen efteråt: PMS. HAHA! Vilken koppling?! Men vänta, inte riktigt slut än.. står ju en sista bil parkerad bakom PMS-bilen. Vad står det? Jo, FRU igen!

Förra veckan: Sitter och pratar med Marre om gamla minnen med vår ganska mycket äldre före detta vän, han var äcklig och mer säger jag inte. Jag utbrister där vi sitter på restaurangens uteservering:

- Du kan fan polisanmält honom för det där!

Tittar direkt vänster och ser två patrullerande poliser. WTF?! xD

Igår: Skriver sms till Kenny, ska precis trycka "skicka" men distraheras av att de står jag fått sms. Jag skickar sms:et i alla fall och sedan läser jag smset jag fått samtidigt från samma person jag skickade just till, Kenny! Jag hade dessutom fått svar av honom på en fråga jag skrivit i sms:et...

Idag: Låg i sängen ett bra tag och snooza lite men värken i magen får mig att gå upp, är också nyfiken vad klockan är. Tar två steg mot telefonen, den börjar ringa! Det var Marre :)


Hur ofta händer det såna saker i era liv? Ofta för mig som ni ser, men bara inget jag delar med mig av jämt.

Anemptybox, Psychedeliq and 5others likes the post
#3180572 dislikes the post
Mon 11 Jul 2011, 16:04
Sådant händer mellan mig och Arathin rätt ofta faktiskt.

My blog: http://mashi.soclog.se

Mon 11 Jul 2011, 16:08
RastaAsta  Kul det händer för fler, udda vill man väl vara men inte för mycket :P Vad har hänt er typ?
Mon 11 Jul 2011, 16:10
mashi  Oändligt många sms, oändligt många samtal.. speciellt runt 22 när vi normalt ringer varandra för att säga god natt.
Reply
Was written Mon 11 Jul 2011, 12:12 | Direct link Entertainment  

Pappa gör mig på bättre humör

Sunday 10 July 2011

En gång i månaden har jag rejält ont i min mage, mer än vanligt. Det är inget som är konstigt, jag är bara en av dom tjejer som har det lite extra jobbigt just dom dagarna av månaden. Önskar att smärtorna var låga, som förr i tiden under perioden. Med smärtorna kommer en kort "depression", allt är jobbigare än vanligt och man blir helt enkelt tvungen att fälla ett par tårar så känns det lite bättre. Eller också gör man en grej jag inte brukar göra, ventilera sig hos pappa. Det gjorde jag nyss på Facebook chatten.

Mitt i alla smärtor har jag börjat oroa mig för framtiden, inget ovanligt problem, men jag undrar vad man kan bli och såg just att lönen för en hälsopedagog i Gävle låg sämre än en städare...

Han tycker att man bör jobba med ett harmoniskt jobb och inte kräva för mycket pengar.

"I grund och botten är utbildning mycket bra idag att kämpa på med ert läge i framtiden höjs versäntligt du är duktig på det du uträttar nu Sarah, du har ju pluggat vidare utan något stort avbrott från gymnasiet ens MYCKET starkt jobbat VI är STOLTA naturligtvis."

Det kändes genast bättre att få höra, sista meningen, man blir nästan tårögd.. igen :)

Bloggen är inte på topp, jag rensade ur vänner på DV så nu är siffran mindre bevakare, men vill inte sluta helt med bloggandet. Så det ska jag nog inte göra.

Varför måste pengar som är papper vara så viktigt för att må bra i livet? Känns inte helt rätt inte.

Inte är det heller rätt att få ärva lyckan med pengar och framgång, men vem sa att livet är rättvist?

#2627053, Anemptybox and 3others likes the post
Mon 11 Jul 2011, 00:01
Jag är också väldigt stolt över dig <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Mon 11 Jul 2011, 11:57
RastaAsta  <3
Reply
Was written Sun 10 Jul 2011, 22:36 | Direct link Everyday  

Ny frisyr?

Sunday 10 July 2011

Stefan ska klippa sig imorgon och han vill bara raka av håret som vanligt. Jag tycker han ska prova på någon frisyr istället, typ som den här ungefär. Kort på sidorna men längre uppe på huvudet, tycker det är skitsnyggt och många passar i det. Även Stefan.

Vet inte om dom kallas för något speciellt. Frisyren är väldigt vanlig i år har jag märkt.

Har Googlat och hittade denna bild där. Fanns inte så mycket olika att välja på men men..

Får se hur det blir imorgon, om det nu blir av :)

Anemptybox, mashi and 1others likes the post
Mon 11 Jul 2011, 00:01
Hur det än blir hoppas jag att vi båda blir nöjda. Kyss <3
Mon 11 Jul 2011, 11:58
RastaAsta  Mm skulle ju vara en dröm ;)
Reply
Was written Sun 10 Jul 2011, 20:07 | Direct link Everyday  

Första åskvädret

Sunday 10 July 2011

Kenny bjöd oss på kebab och en kasse saker till hushållet vi handlade. Snällaste brorsan man har :)

Vi satt ute och var nästan klara med maten och så hör jag en smäll och luften är mörk. Då föreslår jag att vi ska börja röra på oss hemåt. Kenny som är lagom rund föreslår att vi ska springa och det gjorde vi xD

Drog ut alla sladdar när vi kom hem och kollade på ovädret och kan ju säga att det var länge sedan jag hörde åska och såg så mycket regn.. det var faktiskt vågor på gatorna :s

När det slutade skulle vi ta bort målarfärg som är inuti fönsterna men vi måste kontakta Riksbyggen som måste komma hit och hjälpa oss öppna fönsterna som är igenmålade, blir annars lite svårt att få rent dom... *suck*

Så visade Stefan honom GH och lite Youtube filmer, pratade priser om Stockholmsresan han kanske ska med oss på om 2 veckor få vi firar 4 år tillsammans. Idag firar bästisen 3 år med sin kille, riktigt nära vår dag. Ganska så coolt tycker jag :D

Innan Kenny åkte tog vi en liten promenad och just nu är Stefan ute och springer.

mashi and Anemptybox likes the post
Mon 11 Jul 2011, 00:02
En riktig höjdardag! :D Mums med kebab.
Mon 11 Jul 2011, 11:58
RastaAsta  Otrolig bra, det fortsätter och verkar aldrig sluta :D
Reply
Was written Sun 10 Jul 2011, 19:27 | Direct link Everyday  

Besökare

Sunday 10 July 2011

Kenny och Ellies kille på bild. Han till vänster på bild är min älskade bror som strax besöker oss i Gävle. Ska bli trevligt. Vi s