Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Jag i sömnen

Friday 1 July 2011

Höll på med alla metoder att få igång Fable 1 men gick inte. Sköljde och torkade skivan. Provade starta om det och ta bort saven. Höll på i en timme men sen gav jag upp och började om IGEN fast på 360. Hört att de ska vara ganska laggigt men jag vill ju klara ut spelet och jag vill inte slänga spelet åt helvete heller!

Jag är alltid irriterad och medveten i det omedvetna när jag pratar i sömnen. Pratar jag inte i sömnen då lägger jag upp båda benen så allt täcke försvinner från Stefan. Gör jag inte det så gör jag en annan konstig sak. Jag tar upp armen och sätter handen på pannan som om jag hade huvudvärk. Armen är alltså inte i viloläge utan rätt uppe i luften! Självklart är man trött om dagen för Stefan säger jag gör så en gång om natten. Jag själv fick känna av det själv första gången i natt. Stefan kom till mig som låg och sov, vaknade av smekningar längst min kind. När jag blev lite medveten kände jag själv att armen var uppe så. Helknäppt!

Nu ska jag packa och duscha. Imorgon åker jag till Ockelbo/Lingbo. Är ju Sveriges största marknad i Ockelbo i helgen, ska fler dit? :)

#3114966, Moyashi and 2others likes the post
Fri 1 Jul 2011, 20:07
din arm kommer dö :o

My blog: http://Moyashi.soclog.se

Fri 1 Jul 2011, 20:11
RastaAsta  Typ xD
Fri 1 Jul 2011, 20:13
Moyashi  xD
Reply
Was written Fri 1 Jul 2011, 19:58 | Direct link Entertainment  

Fable

Friday 1 July 2011

Började om för femtioelfte gången igår kväll på Fable 1, ett av de tre spel som jag inte klarat. Jag har börjat om många gånger på ettan men inte klarat ut det helt fast långt har jag kommit. 2:an och 3:an har jag klarat ut flera gånger. Tyckte de två var lätta spel. 1:an är nog svårare, burkar ju vara så.

Jag tycker det är roligast att köra som god så de tänkte jag köra på nu även i ettan.

Och musiken är så fin..

Fable är de bästa spelen jag vet om. Har den dyra specialutgåvan på 3:an och specialskivorna till de andra. Nu ska jag fortsätta spela! :)

Update: spelade i ungefär en halvtimme. Spelet hackade upp sig och jag stängde av X-boxet. Nu går det inte ens att starta spelet. Kommer nog aldrig klara ut 1:an ;)

Anemptybox, #3085760 and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 1 Jul 2011, 15:27
Hey, du som spelar mycket.. Som jag uppfattar det ;) Gillar du problemlösningsspel så spela Limbo! Superroligt och nice upplägg, helt i svart och vitt.. Länk: http://www.youtube.com/watch?v=r-feglzyboY

My blog: http://misspheno.soclog.se

Fri 1 Jul 2011, 15:38
Anonymous  Dom är riktigt verklighetstrogna, inget barnspel, blodsplatter, avhugget huvud osv. Ser riktigt stört ut så man garvar som tusan. Okok, har ingen aning, har ju inte själv utan spelar i Gävle när jag är där eller hos min kompis här hemma :P

Fri 1 Jul 2011, 16:14
RastaAsta  Haha nice ;)
Reply
Was written Fri 1 Jul 2011, 15:25 | Direct link Tech/Internet  

Hej och hå..

Friday 1 July 2011

..jag trampar på min lill-tå!

"Tog tåget ner du skulle dumpa mig, bättre på plats en via telefon" från hitlåten dumpad, 2006. Hon, Veronica tror jag hon hette - borde bli dumpad via MSN och smaka på det istället. Bättre då på telefon än via internet!

Där fick ni sig en tankeställare. Hemska människor det finns där ute va? Jag är så sjukt glad jag fick Stefan. Snygg och elak eller söt och snäll.. det är väl så det är skapt!

Gammalt groll är inte värt att tänka på, men visst händer väl det alla? Som sagt, alla vänner och bekantskaper på närmre håll med mig är svåra att lägga ifrån sig. Jag tänker och saknar ofta tider med människor jag knappt ens skriver till längre. Men jag blev trött på falskheten och även som den trogna vän jag var, började jag behandlingen dom själv givit mig.

För mig är det svårt att glömma, men det är ett måste för att gå vidare.

Anemptybox dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 1 Jul 2011, 18:23
Veronica Maggio......

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 1 Jul 2011, 21:14
RastaAsta  Ja då :)
Fri 1 Jul 2011, 21:14
Anonymous  :D
Reply
Was written Fri 1 Jul 2011, 14:41 | Direct link Everyday  

Lita på folk eller inte?

Thursday 30 June 2011

Har börjat fundera på en sak som kan göra en lite knäpp. Jag har lagt märke till nu att jag litar på folk väldigt lätt, nästan alla personer. Man borde kanske tänk om ett par gånger innan man bestämmer sig för om man ska lite på honom eller henne. Jag har aldrig varit i bekantskap med riktiga knäppskallar och aldrig råkat ut för något hemskt men den dagen kan ju ske.

Vänder vi på det, jag är expert på att läsa av människor. Kanske dömmer jag lätt en person men ge dom en chans är alltid nödvändigt. Jag litar mer på magkänslan än människan. Jag har magen att tacka!

Jag har träffat många över internet som har slutat som pojkvän, bästa vän eller vän. Fåtal gånger har jag känt "hm, varför träffade jag den här tråkiga och irriterande människa?" Typ en gång med en blyg kille som gick och släppte sig x antal gånger när han var med mig och Marre som annars var schysst men han erkände inte det var han som pruttade. Det var rätt avtändande, även om det inte var attraktion och bara vänskap! En annan gång när hon och jag var med en lättlurad kille på krogen som nästan gjorde oss portade. Han brände papper i ljuset så vakten kom och blåste äcklig cigarettrök i mitt ansikte när han visste jag ogillade det. Såna människor går också feting bort! Äckliga lukter och riktiga badass alltså.

Men ibland, inte ofta, funderar jag på om en sin allra bästa vän är något att lita på. För egentligen känner jag inte någon 100%, det kan ingen säga någon gör. Man har ju sitt egna huvud så att säga. Liksom: undanflykter och träff med andra personer när man inte visat intresse för att träffa mig som ska stå överst på listan känns bara så fake. Eller när man kommer tillbaka till Uppsala så är vännen väldigt upptagen varje gång, sedan när man inte är där så får man massa "Jag saknar dig SMS".. skyll er själva då för fan! :P

Man själv har ju så svårt att dissa och låta bli att vara noggrann med att ses, varför vara vänner när man aldrig har tid för varandra. Vänskap bleknar då, det kanske är dags att våga träffa andra trevliga.

Hur som helst har jag aldrig tvivlat på att lita på min familj, fästman eller bästisen. Men man måste tänka i andra banor ibland. Kanske gillar man en människa mer än vad dom är värda? Kanske visar man inte fullt ut vad man känner ibland. Men har verkligen inte lust något mer att dalta och skriva söta saker till dom som inte ger fin respons tillbaka någon gång. Älskar att gulla med folk men det går inte om man inte får tillbaka.

Blir man älskad av mig kan man leva lyckligt livet ut, ingen kan älska så som jag. Ingen.

#3088712, Psychedeliq and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 1 Jul 2011, 12:37
Lite som jag. Har oxå svårt att lita på folk men mest litar jag såklart på min familj och pojkvännen och vännerna. När man ska lära känna nytt folk ger jag dem alltid en chans och försöker att inte dömma någon. Men det är inte alltid lätt heller! Men jag diggar dig!

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 1 Jul 2011, 14:22
RastaAsta  Tackar tackar! :)
Fri 1 Jul 2011, 17:59
Anonymous  Så lite så :D
Reply
Was written Thu 30 Jun 2011, 22:57 | Direct link Everyday  

Hej och hå..

Thursday 30 June 2011

..luden tå!

Skönt med en dusch efter en varm dag med gymträning. Åt på Donken och vi fick ett jättefint glas!

Skulle jag skriva något mer? Jag har inte den blekaste aningen om vad! Ska diska istället och grubbla vidare.

heyjanie, #3085760 and 4others likes the post
Thu 30 Jun 2011, 21:54
Thu 30 Jun 2011, 22:02
RastaAsta  Tack :)
Thu 30 Jun 2011, 22:02
RebeccaEHansson  ^^
Reply
Was written Thu 30 Jun 2011, 21:31 | Direct link Everyday  

Djungeldjuret Hugo

Thursday 30 June 2011

Fick den här filmen på Max förr och hoppades det skulle vara avsnitt jag kände igen, men nej!

Köpte från videobutikten men kände inte heller igen denna variant. Finns typ 5-6 olika filmer :o

Här är den jag såg som mest som liten, måste det varit, helt säker :D

Dålig bild men va fan. Här är filmen Stefan hittade på Myrorna idag, vi gav 10 kronor för den. Jag kände igen vissa delar av den men trodde denna film egentligen var den över i inlägget!

Som sagt minns jag inte mycket av den här, vissa karaktärer bara. Den här tanten med svart flint, 3 meter ögonfransar, feta arsel och utan midja gick runt i en scen med stringbikini. OKEJ! tänkte jag.. barnprogram, är det verkligen nödvändigt att rita string istället för vanliga badbyxor?

Ah en överraskning, inte så trevlig men ändå. Haha.. typiskt nordiska filmer! Disney är de enda med klass!

Psychedeliq, Anemptybox and 1others likes the post
Fri 1 Jul 2011, 01:03
Den film du såg verkar vara den mest sällsynta filmen någonsin!
Fri 1 Jul 2011, 14:22
RastaAsta  Kanske det :P
Reply
Was written Thu 30 Jun 2011, 18:49 | Direct link Film/TV-serier  

Popcorn, blä!

Thursday 30 June 2011

Skulle precis göra ett inlägg om popcorn som är så gott men precis då skriker Stefan i soffa: EUUHÄÄÄHHEESHR! och ställer sig upp. Ett äckligt kryp som vi sett här tidigare men dödat alla, en skalbagge jag är livrädd för var högt uppe och kröp på hans arm!!! Jag blir inte sugen på popcorn då.

Provade på den här kryddan på popcornen till filmen igår. Jättegott! Har även smakat white cheddar. Finns konstiga smaker jag inte vill prova så som karamell, äppel kanel och choklad marshmellows :S

Men skulle där emot vilja prova jalapeños, chili lime, sour cream onion. 

Har ni testat och i så fall vilka?

Filmen vi såg var en av Harry Potter filmerna. Numera ser vi BARA dom filmerna typ. Vi får aldrig nog :)

#3085760, heyjanie and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 30 Jun 2011, 21:18
harry potter äger juh faaan!<3

My blog: http://Tofefee.soclog.se

Thu 30 Jun 2011, 21:20
RastaAsta  JA SOM BARA HELVETE! <3
Reply
Was written Thu 30 Jun 2011, 14:50 | Direct link Food  

Peace and love 2008

Wednesday 29 June 2011

Nu är det P&L tider och jag minns min första, enda gång 2008.

Jag, Stefan och hans kompis åkte tillsammans dit. Grabbarna ville åka dit främst för Opeth skull, kan nästan säga vi åkte dit bara för att se dom + andra band på köpet. Vi skulle inte campa, vi åkte hem under första natten.

Det första vi fick se när vi kom till Borlänge var en stor lapp med senaste nytt och fan vad förbannade Stefan och Alle blev. Dom svor och sparkade på bänkar inne i stan. Jag kan förstå hur det kändes!

Vi såg många band och ersättningsbandet Sabbaton var bra, efter festivalen började jag lyssna rätt mycket på dom. Såg bland annat också Entombed, Alice in videoland, In Flames och The Hives. Många bra band spelar i år, men festival är inte riktigt min grej. Äckliga människor typ överallt som är fulla och smutsiga. Nej, kommer dit för att lyssna på bra musik och träffa vettigt folk om jag ska träffa någon :P

Jag kommer ihåg denna dag väldigt väl. Var svintrött och åt vildsvinskebab. Fick stå i kilometer långa köer, två gånger för en sak strula och ständigt på jakt efter en saknad person.

Hoppas alla får det kul på festivalerna i år. Hade åkt om jag hade råd :)

Anemptybox, ColorKlick and 3others likes the post
Fri 1 Jul 2011, 01:04
Otursdagen, men roligt ändå.
  Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 23:53 | Direct link Travel  

Berte Glass

Wednesday 29 June 2011

Har inte smakat skidtur eller knäck bräck. Äter just nu blåbärs cheese cake, mycket godare än äppelpaj xD Min favorit är absolut kladdkakan och knäcken måste ju vara god!

Din favorit?
Skidtur
0%
Blåbär cheese cake
0%
Äppelpaj
0%
Kladdkaka
100%
Knäck bräck
0%
6 personer har röstat
#2524299, lalloline and 2others likes the post
Fri 1 Jul 2011, 01:04
Kladdkaka är nog fan godast!
  Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 20:50 | Direct link Food  

Värme och sommarjobb

Wednesday 29 June 2011

Var ute i solen och drack goda saker: favoritcolan och favoriten från Naked juice bar som heter Coco sunshine. Hämtade ut linser och Harry Potter biobiljetterna. Köpte också två rabattkort för 20 kronor så får man se filmer för halva priset. Har massa rabattkort men då skadar inte fler, haha!

Så man fick sommarjobbet som reklamutdelare i alla fall. Jag ringde upp dom halv fyra och snackade. Bestämde att vi skulle ses på onsdag, om en vecka. Då hinner jag vara i Lingbo som planerat, han ville träffas redan på måndag men tyckte de skulle bli för stressigt att ta sig hem från marknaden + Lingbo.

Hoppas jag inte blir lurad på pengar igen bara och jag får skapligt betalt. Får fråga om bevispapper och förklara jag inte vill det ska hända igen. Ska jobba en gång i veckan vid mitt område jag bor, vilken dag jag vill och tror det blir under helgen. Beroende på hur mycket jag delar ut kan jag få mellan 150-500 kronor per utdelningstillfälle. Ska sortera posten som kommer direkt till dörren själv och sedan när jag vill dela ut den.

Max glädjeförstörde på en gång med några sms som var rätt negativa. Han sa att Svensk direkt reklam ger ut 20 kronor i timmen fast vitt jag vet är det ej timlön och så tyckte han 2-3 timmar var mycket. Tycker dock inte jag, även om de tar tid att sortera posten så får jag ju hjälp och lat är man ju inte direkt. Dessa företag ringer ju även ut till grannskap och frågar om de fått reklam. Bra att dom gör det, men jobbigt för dom som inte vill ha reklam.

Har aldrig haft sommarjobb så vet inte vilka frågor jag ska ställa eller vad jag ska ta med mig, kontouppgifter och så vidare.. tror inte jag ska lägga i reklam i brevlådor som de står "Reklam? Nej tack"

lalloline, #2680685 and 4others likes the post
Fri 1 Jul 2011, 01:05
Lite pengar och motion är aldrig fel!
  Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 20:22 | Direct link Everyday  

Ekorre

Wednesday 29 June 2011

Ekorrar brukar hälsa på i våra granar på tomten, vi ger dom mat och pratar med dom. Pappa har haft en ekorre som husdjur en gång så han har lärt mig hur man ska prata med dom :D

Jag kom jättenärma honom. Tyvärr var det omöjligt att få in bra fokus på den :(

Psychedeliq, Arathin and 7others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 19:26
Ekorrar ser roliga ut :D

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 29 Jun 2011, 20:04
RastaAsta  Nej söta :)
Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 13:53 | Direct link Djur  

Pappas ålder

Wednesday 29 June 2011

Fick bara en gissning på tävlingen om pappas ålder som fyllde år i måndags. Gissningen låg på 47 år. Många gissar för övrigt på ungefär den åldern och många bli häpna att mina föräldrar ser ut att vara så mycket yngre än vad han egentligen är.

Rätt svar: 62 år (dock trodde pappa själv att han fyllde 63)

Josefinsblogg, #544725 and 4others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 19:27
Synd att inte jag fick tävla för jag hade sagt 62 ;) <3
Wed 29 Jun 2011, 20:05
RastaAsta  Mm du har koll du ;)
Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 12:46 | Direct link Entertainment  

Sommarjobb?

Wednesday 29 June 2011

Idag vaknade jag tidigt som vanligt och denna gång blev jag väckt av telefonen. Kände inte igen numret men kom från Gävle, tänkte mig att det kanske kunde vara ett jobb. Dom ringde två gånger med två timmars mellanrum och så Googla jag upp numret och det var reklamdelningsjobbet!

Inte mycket till jobb men det verkar rätt kul och jag vill ha pengar och något att göra, en gång i vecka under helgen. Så dom ringer nog mig om en timme igen, har ju tvättstuga idag så är lite fullt upp redan då vi aldrig haft så här mycket tvätt. Eller så ringer jag upp senare, få se. Återkommer väl om jag fick jobb eller inte sen.

Tråkigt att man är så nyvaken när någon ringer sådär, vet inte om det bara är jag men jag blir typ dum i huvudet och vaknar med hjärtklappning och tycker de inte är någon idé att försöka marknadsföra sig med nattluvan på?!

Impossible, #544725 and 2others likes the post
Was written Wed 29 Jun 2011, 11:45 | Direct link Everyday  

Blommor och insekter

Wednesday 29 June 2011

Skalbaggar är det värsta jag vet, men fina är många ändå. Denna krabat fanns under ett lock vi lagt över en grop på tomten. Gropen var en gammal brunn som vi täckt med jord och blad. Tänk om någon fallit i, vi har ju trampat runt på brunnen hela tiden...

Nu ska jag se Jerry Springer <3

heyjanie, Psychedeliq and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 29 Jun 2011, 13:22
Vilka fina bilder!!

My blog: http://annelif.soclog.se

Wed 29 Jun 2011, 13:26
RastaAsta  Tack!
Reply
Was written Wed 29 Jun 2011, 00:52 | Direct link Photo  

Premiär för Harry Potter i Gävle

Tuesday 28 June 2011

Biljetter beställda för 13/7 klockan 18:15. Premiären jag inte vill missa! Hämtar ut biljetterna imorgon <3

Hade ju gärna tittat på natten till premiären. Fem minuter över tolv visar dom specialvisning för filmen fast i 3D. Jag vägrar se den här filmen i 3D, annars hade jag suttit där på natten utan tvekan :(

Anemptybox, beccasomfan and 2others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 00:57
Sista filmen ;( <3
Wed 29 Jun 2011, 11:20
RastaAsta  :(
Reply
Was written Tue 28 Jun 2011, 23:07 | Direct link Film/TV-serier  

Skogen

Tuesday 28 June 2011

Var i skogen på ställen jag aldrig varit tidigare. Länge sedan jag befann mig på en sådan fin plats..

#2680685, lalloline and 1others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 00:58
Mysigt att tralla runt i trollskogen med dig <3
Wed 29 Jun 2011, 11:21
RastaAsta  Visst var det <3
Reply
Was written Tue 28 Jun 2011, 22:00 | Direct link Photo  

Tomten

Tuesday 28 June 2011

Grillat hör ju midsommaren till!

Någon skum växt eller hår från djur i vårt träd.

Så ser vår stuga ut i Lingbo.

I jordkällaren förvaras många härliga drycker :D

skogsrusset, Indicha and 3others likes the post
Tue 28 Jun 2011, 21:31
jisses va mysigt!

My blog: http://Psychedeliq.soclog.se

Tue 28 Jun 2011, 22:39
RastaAsta  Aw okej men var glad. Min första varade det nästan ett år och nu vet inte jag exakt men från Uppsala-Mora, jävla bit i alla fall. Min nuvarande som hållit ihop 4 år med var det 15 mil ungefär.. inte lika långt men fortfarande en bra bit, det gjorde ont och var tungt, men vad gör man inte för kärleken? Suveränt att bo tillsammans nu äntligen!! <3
Tue 28 Jun 2011, 22:48
Psychedeliq  Jag är kalasglad :) Det har ju funkat i snart 4 år :D Uscha, vad jobbigt! Ja men eller hur! :D Det kan jag förstå!
Reply
Was written Tue 28 Jun 2011, 21:03 | Direct link Photo  

Besök

Tuesday 28 June 2011

Sov dåligt i natt. Alla vet typ varför utan att jag ska behöva tjata om det mer! Ledtråd: granne.

Men så kom svärmor och hälsade på. Hon hade med sig det här fina kortet med 300 kronor i. Så snällt! Senare kom svärfar med. De hade med sig gott fikabröd vilket passade bra för jag och Stefan hade varken hunnit ätit eller druckit, haha!

Vi satt och pratade hela tiden och Bodil skrev i vår gästbok. Vi följde med henne till bussen och sen gick vi hem och åt. Maten var äcklig, någon gryta i påse som vi hade hemma. Så ska strax ut i fina vädret igen och kanske hitta något ätbart i stan.

Ringde Martina utan att få svar. Skulle vara med henne egentligen idag men får väl bli en annan dag om hon inte hör av sig. Saknar jäntan..

Otroligt varmt idag. Hej och välkommen tillbaka min kära vän värmen!

Anemptybox, Brazan and 3others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 00:59
Roligt att de kom + pengar :D
Wed 29 Jun 2011, 11:21
RastaAsta  Mm :D
Reply
Was written Tue 28 Jun 2011, 19:03 | Direct link Everyday  

Sista inlägget för ett tag, ingen bildbomb

Tuesday 28 June 2011

Pappas present från mig blev en lykta som lyser efter solen skinit på den när det blivit mörkt ute. Av Stefan fick han två duschtvålar och av andra gäster från midsommar ett par trisslotter.

Just nu orkar jag inte sitta här längre. Fler bildbomber från helgen bombarderar bloggen imorgon. Mouhaha!

skogsrusset, #2700315 and 1others likes the post
Tue 28 Jun 2011, 20:50
Tue 28 Jun 2011, 20:51
RastaAsta  Tackar tackar :)
Reply
Was written Tue 28 Jun 2011, 00:10 | Direct link Everyday  

Kattbomb - Lucifer

Monday 27 June 2011

När han satt i fönstret gäspade han hela tiden när jag tog kort. Så tråkigt är det väl ändå inte? ;)

Han brukar gäspa när man pratar med honom, efter han svarat mig. Hihi så söt han är!

Dessa gäsp-bilder som är med i detta inlägg är inte densamma som GIF-bilden jag visade tidigare idag. Jag saknar honom och får möta honom igen på lördag :)

ColorKlick, Anemptybox and 3others likes the post
Wed 29 Jun 2011, 00:59
Asroliga bilder xD

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 23:55 | Direct link Djur  

Kattbomb - "Sandy"

Monday 27 June 2011

3welie, Anemptybox and 3others likes the post
Tue 28 Jun 2011, 01:09
så go katt!
Tue 28 Jun 2011, 02:17
RastaAsta  Ja, han var himla mysig <3
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 22:38 | Direct link Djur  

Nya smaker, vinnare och tatueringar

Monday 27 June 2011

Nu var nästan alla smaker testade. Den var lika god som blåbärsvarianten. Den med nöt avskyr jag!! :(

Världens minsta tomater, jag var bara tvungen! <3

Roliga persikor som ser helt hoppressade ut. Men så ska dom se ut, undrar om dom smakar som vanligt :)

Vi svängde förbi tatueraren, som var ganska upptagen, för att få tid för ifyllningen. Han såg att det behövdes, speciellt min som är blekare än Stefans. Han sa en rätt så smart sak, han undrade om vi ville vänta tills i höst då det blir svalare ute så man slipper tänka på infektioner. Tror vi kör på det! :)

Någon som rekommenderar en viss tid på året? Vill inte vänta för länge..

Förresten vann jag Nicoles tävling. Jag var en av tre som vann, ganska många var med och tävlade. Så snart får jag hem bruna linser som räcker i en månad. Aldrig testat linser förr så ska bli spännande! :)

#2680685, Psychedeliq and 5others likes the post
Tue 28 Jun 2011, 01:10
fy den där choklade fick jag kväljningar av och spottade ut på datan :P
Tue 28 Jun 2011, 18:03
fiji  jo är nog det :P Aldrig kul att spy som en stucken gris!
Tue 28 Jun 2011, 18:04
RastaAsta  Verkligen inte :p
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 21:02 | Direct link Everyday  

Jag är med på ett hörn

Monday 27 June 2011Nämen titta, där är ju jag på ett hörn!

Haha, bättre skämt för idag vet jag inte om jag kan lyckas med.

Hur som helst så ska jag iväg och träna. Måste försöka hålla schemat på varannan dags träning nu!

ColorKlick, linnijahs and 4others likes the post
Nicole

Nicole

Mon 27 Jun 2011, 20:31
Grattis du blev en av vinnarna:) så nu behöver ja din adress. Skicka den till min mail: nichole_lagercrantz@hotmail.com

My blog: http://thesweetnicole.com

  Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 17:59 | Direct link Everyday  

Trött katt

Monday 27 June 2011


Lucifer sitter ofta och gäspar i fönstret..

argusti, ColorKlick and 5others likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:39
Haha, du skratta när jag gjorde ljudeffekt :*
Mon 27 Jun 2011, 21:45
RastaAsta  HAHAHA!
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 17:05 | Direct link Djur  

Grattis!

Monday 27 June 2011

Idag fyller min pappa år. Grattis på honom ♥ Gissar ni rätt på hur många år får ni ett pris! :D

#3085760 and Anemptybox likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:39
Jag får inte gissa :)
Mon 27 Jun 2011, 21:45
RastaAsta  Haha nej du har ju bättre koll än gubben själv ;)
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 17:03 | Direct link Everyday  

Landskap

Monday 27 June 2011

3welie, Anemptybox and 2others likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:40
Jättefina <3
Mon 27 Jun 2011, 21:46
RastaAsta  Tackar <33
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 15:35 | Direct link Photo  

Kameran gjorde illa mig

Monday 27 June 2011

Har tagit så mycket foton och släpat på kameran som stött mot min höft så nu har jag ont i mitt blåmärke!

Visade ju en hel del bilder igår kväll som nog fåtal orkade bläddra igenom men det var alltså bilder tagna under midsommar. Idag kommer fler bilder på blommor, insekter, djur och övrigt från Lingbo.

3welie, ColorKlick and 4others likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:40
Stackars höft :( <3
  Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 14:05 | Direct link Everyday  

Dockskåp

Monday 27 June 2011

Jag och ungarna inredde i dockskåpet och här är lite bilder på resultatet.

Mamma och Stefan tyckte jag skulle passa bra som dagisfröken så kul som dom hade med mig. Men ska jag vara ärlig tror jag nog att jag själv hade lika roligt som den söta 7 och 9 åringen.

Älskar min brors barn ♥

Nu ska jag iväg från datorn och lägga mig. Hoppas det inte blir som igår. Fick just reda på att jag pratat i sömnen igen. Hade frågat 3 gånger Stefan vad han kollade på tv:n mitt i natten när jag sov. Jag hade kollat på tv:n och sedan honom när jag frågat. Jag minns detta inte alls och Stefan sa jag lät irriterad precis som "Vad fan kollar du på, porr eller?" även om jag inte sa det så, så lät det ungefär som jag syftade på det :s

Uh.. hatar att prata i sömnen och inte minnas något av det. God natt!

mashi, #2680685 and 4others likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:41
Haha, roligt när du pratar i sömnen :D
Mon 27 Jun 2011, 21:46
RastaAsta  Jag blir mörkrädd nästan ;)
Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 01:33 | Direct link Entertainment  

Min midsommar

Monday 27 June 2011

Foton på hela ligan!

Min mat ;)

Knäpper du så knäpper jag!

Ekorre :)

Var drygt 20 traktorer fyllda med folk :o

Vi åt korv, fikade, lyssnade på musik och drog lotter nere i parken.

Mammas vinst på chokladhjulet. Kenny och jag struntade i dansen :p

Förlovningspresent från mamma!

Stefan och jag fick förlovningspresent av Jimmy och Marina. Vin och kärlekschoklad :)
Pappa fick trisslotter från dom till sin födelsedag!

Jag slog på stammen och sa jag ringde till Afrika.

Haha vilken ful bild!

Läkare Ebba ;)

Ebba och Alva är så jävla underbara. Ebba är snart 10 år och skämtar som en äkta Jedländare ;)

Riktigt snygga blev dom i dessa gamla moppemössor!

HAHA älskar henne <3

Vi hann ta en självutlösarbild innan batteriet dog...

Gott fika och goda cider. Drack lime, mango, apelsin och annans. Limen var bäst!

Kubbspel, gissa vem ungarna paxade då? ;)

Ebba kommer bli en kopia av mig som ung. En riktig sköning!

Humla på promenad. Ovanlig syn!

Hittade en jättefin katt som vi kallade för Sandy, fler bilder på den kommer ♥

Bildbomb nummer två kommer senare idag :)

ColorKlick and Anemptybox likes the post
Mon 27 Jun 2011, 21:42
Haha roliga bilder :D
  Reply
Was written Mon 27 Jun 2011, 01:13 | Direct link Photo  
More photos from Monday 27 June 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (144)

Max.. inte så maxat

Sunday 26 June 2011

Blev tjafs om att inte gå att äta på Max. Men så blev det i alla fall, efter en dusch var vi iväg. Jag har aldrig ätit på den Maxrestaurangen förr och detta var nog den första och sista besöket restaurangen kommer ha från mig..

Först och främst fick vi vänta på beställning + mat i nästan en halvtimme. Många av drickorna var slut, alla friterade extrasaker så som chili cheese och mozerella sticks var också slut, kille före oss fick helt fel hamburgare och fick byta ut den till den han hade beställt och kvitto på, smutsigt överallt, takten hos personalen var ovanligt seg fastän de låg i back si sådär 20 minuter och till sist då vi började käka på maten så tyckte jag min originalburgare smakade bacon. Jag gillar inte bacon förutom i mammas gryta. Jag lyfte på locket och fick syn på 4-5 baconbitar! Jag hade ju ätit ett par tuggor på burgaren innan jag märkte så antagligen var bara baconstrimlorna på halva delen av den. Gick fram och fick en ny och välgjord burgare.

Efter detta första besök på hungrig mage eviga väntan och tyckte hela stället sög så är jag säker på jag kommer hålla mig borta därifrån. Hemskaste restaurangbesöket!

#2680685 dislikes the post
Sun 26 Jun 2011, 23:46
Oj vad dåligt :O de brukar aldrig vara riktigt så dåliga!

My blog: http://RebeckaWonevik.soclog.se

Mon 27 Jun 2011, 00:03
RebeckaWonevik  Okej :/ då vet man att man inte ska gå dit i alla fall då.
Mon 27 Jun 2011, 00:07
RastaAsta  Kanske inte är så alltid eftersom detta var första gången jag var där så, men man får ju inte längtan tillbaka direkt. Kändes som alla virrade runt och var allas första dag där eller nåt :s
Reply
Was written Sun 26 Jun 2011, 23:39 | Direct link Food  

RastaAsta hemma igen

Sunday 26 June 2011

Så såg man ut när man skulle till tågstationen tidigt på midsommarafton. Eftersom det var en bit till stugan från stationen väl i Lingbo och förvånansvärt varmt så fick jag byta om på en gång när vi anlände, haha!

Vi tog en väg jag aldrig gått på tidigare och det var mysigt och roligt. Gillar inte att bara ha två vägar att välja bland, en tredje väg kan göra mycket faktiskt.

Tagit jättemycket bilder under helgen som jag visar på bloggen senare. Nu ska vi till Max och äta lite :)

Hoppas alla ni har haft en lika trevlig och rolig midsommar som jag har haft!

mashi likes the post
Sun 26 Jun 2011, 21:51
Mon 27 Jun 2011, 13:45
RastaAsta  Säger samma om Uppsala..
Mon 27 Jun 2011, 13:46
mashi  hehe
Reply
Was written Sun 26 Jun 2011, 19:56 | Direct link Everyday  

Jag är ingen guldfisk, inte mitt minne heller!

Friday 24 June 2011

Inlägget är tillägnat en person här på Soclog. Du vet vem du är, eller är det din tur att glömma?

Han glömde inte och därför får en länkning som alla kommer se under dagen och hela helgen: mashi

Idag är det fredag och midsommar. Förra veckan glömde jag i min förtvivlan bort att lägga upp bild på mig och min älskade skål jag fått från svärmor. (Jag har inte hunnit fyllt den med godsaker än och imorgon drar jag bort från skål och dator) Hade sagt att jag skulle göra det, håller också alltid vad jag lovar så kände mig värsta elak så här blev det en bildbomb istället.

Bild ett: Oh.. jag hittade skålen och den är nydiskad!

Bild två: Shit vad glad jag är, jag kom ihåg skålen idag!

Bild tre: Har man ingenting i den går det alldeles utmärkt att ha den på huvudet.

Bild fyra: Så ser jag ut ifall jag inte får något gott i skålen, tänkte det var intressant att visa.

Nu blir min skål antagligen en riktig kändis och dom flesta sitter säkert som frågetecken och undrar varför. Det gör jag också, men ett är säkert: ni kommer få syn på den flera gånger!

DIREKT efter jag postat inlägget hamnade jag där uppe. Sa jag inte skålen skulle bli känd? Haha. God natt :)

Arathin, ColorKlick and 8others likes the post
Fri 24 Jun 2011, 09:05
Haha fina bilder ^^

My blog: http://colorklick.com

Fri 24 Jun 2011, 09:09
RastaAsta  Man tackar ;) xD
Reply
Was written Fri 24 Jun 2011, 01:30 | Direct link Entertainment  

Klockrent klagobrev

Thursday 23 June 2011

Var och pantade flaskor och köpte två paket prinskorv till imorgon för 70 spänn. Sjukt dyrt :s

När jag kom hem ringde Kenny och pratade en bra stund innan jag klev in i duschen. Hoppas han åker med oss imorgon. Kom just att tänka på ett fint brev han skrev till brevbäraren en gång:

Min storebror är inte lika bra som sin syrra på att stava ;)

Påminnelse att brorsan bor en trapp upp xD

skogsrusset, MyLifeTomorrow and 5others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 21:33
Was written Thu 23 Jun 2011, 21:18 | Direct link Entertainment  

Ombyggnaden börjar ta sig

Thursday 23 June 2011

Börjar ju se lite bättre ut nu på gården. Förr var uteplatsen inte stenad, hade ej rabatter, inte samma utemöbler och inte heller dom där stolparna. Vet inte om det är klart eller var ingången sitter. Men kommer alltid sakna kullen och träden de tog bort bara för att bygga en till byggnad!

Har ingen före-bild på gården riktigt, hann aldrig ta bild då vi bott här i nästan 5 månader nu. Synd :(

Men det är mer som ska göras och gubbarna är skitsega och jobbar med gården kanske 2 gånger i veckan.

Emeralde and Anemptybox likes the post
Thu 23 Jun 2011, 21:34
Hoppas det blir bra. Saknar också kullen..
  Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 19:49 | Direct link Photo  

Inte något gjort som man skulle få gjort

Thursday 23 June 2011

Skulle ju till stan för att prata med tatueraren, köpa kalsipper och få rätt linser. När vi gick till pizzarestaurangen kom jag på en sak: Vi har ju inte fått något av sakerna avklarade, anledningarna till att vi skulle till stan. Tatueraren var inte där, finns inte sidenkallingar i någon affär i Gävle och linserna fanns inte hos optikern. Shit!

På pizzerian glömde Stefan kassen men innan vi hann gå kom en kille med den. Jag höll på att säga att den inte var vår och bara tittade på honom och bara "Eh?".. Jag mindes inte att det var vår! Stefan gjorde däremot det, vilken tur. I påsen låg ett schampoo och ett vitt linne åt honom.

Tänkte också prata med dom på bion angående priser med två olika kort vi har för ville se filmen ni vet. Så var det stängt och obemannade kassor. Inget går som planerna!

Sedan smsar mamma att pappa fyller år på måndag och som vanligt glömmer jag bort födelsedagar. Köpte grejer åt honom för 160 spänn typ. Hon skriver även att vi ska köpa med oss korv till imorgon. Men det kostar pengar att ta sig dit över huvud taget imorgon med tåget och vi har ingen inkomst så skriver tillbaka att brorsan kan köpa det istället men dom skulle köpa köttbullar tydligen. Hon orkade inte bära korven och skrev hon kan ge oss pengar för det som förlovningspresent. Skrev tillbaka åt henne: Ett paket med korv som förlovningspresent? Skämtar du?!
Men hon menade tydligen att vi ska få present + bli bjuden på korven. HAHAHA!

Anemptybox, TheStoryteller and 1others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 21:36
Vilken dag :P Hoppas det blir mycket mys i Lingbo. <3
Fri 24 Jun 2011, 00:54
RastaAsta  Mm hope so, ifall du vill med ;)
Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 18:48 | Direct link Everyday  
musik fuck

Morgonfrillorna

Thursday 23 June 2011

Här är några exempel på hur mitt hår kan se ut efter en natts sömn. Utmanar er att också visa morgonrufset!

Psychedeliq, linnijahs and 3others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 21:37
Finaste morgonfrillan <3
Fri 24 Jun 2011, 00:54
RastaAsta  Gud ja :D
Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 18:16 | Direct link Entertainment  

Klappat och klart

Thursday 23 June 2011

Nu har man diskat och snart ner till stan och göra lite ärenden: hämta linser, handla och till tatueraren.

När jag kommer hem ska jag packa inför helgen. Som tur är har jag en stor garderob där full av kläder så det behövs inte packas ner. Systemkameran ska med, tror jag inte kommer blogga under vistelsen där.

Med en bloggplats som svajar mellan 30-31, 136 söta bevakare, bloggtips, flest kommentarer på inlägget många dagar i rad nu, ibland har turen att få cirka 1000 besök om dagen och nästan 12000 om månaden och platsen på första sidan gör mig glad. Önskar alla läsare och Soclogare trevlig midsommar!

Midsommarutstyrsel ifall vädret ser ut som det gör idag!

mashi, Psychedeliq and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 23 Jun 2011, 15:05
Tack detsamma!!

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 24 Jun 2011, 11:42
Anonymous  Japp! Det regnar ute nu :(
Tue 28 Jun 2011, 00:02
RastaAsta  Fast bra de blev :)
Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 14:22 | Direct link Everyday  

Störande mornar dag efter dag

Thursday 23 June 2011

I morse klockan HALV NIO ringer mobilen och hör och häpna det är inte Binglotto. Vi kom överens om att nästa gång dom ringer ska Stefan som jobbat med försäljning svara och tacka ifrån så dom kanske slutar terrorisera mig. Men bara för det så är det inte dom utan det står Bodil, min svärmor alltså. Vi sket i att svara så nyvakna vi var och så på telesvar så är det inget annat än bara brus. Då fattar vi att hon bara råkat ringa JUST MIG I TIDIGASTE LAG. Varför händer sånt bara mig?!

Trodde jag skulle väckas av grannen eller pappa som skulle ringa, eller Bingo. Efter en timme fråga jag om pappa var på väg men så ringde han också och sa de kommer imorgon och hämtar Lucce istället! Jag låg sammanlagt 2-3 timmar i sängen utan att somna om.

Väcktes igen av Stefan som sa något i sömnen, krockade sitt huvud mot mitt och det hårda regnet som slår mot fönstret. Vid halv ett ringde telefon en halvsignal och efter 5 minuter en hel och då var det Martina. Så henne ringde jag upp med glädje. Såna samtal uppskattas varje gång!

Kan inte sova bort hela dagen idag för ska upp i tid imorgon. Hur har er morgon sett ut? xD

Anemptybox likes the post
Thu 23 Jun 2011, 21:38
Was written Thu 23 Jun 2011, 13:31 | Direct link Everyday  

Tv-spelsnördarnas lya

Thursday 23 June 2011

Allt är inte med på bild så som tillbehör, kontroller, VECTREX maskinen.. men kanske kommer bild på det sen. Tror aldrig jag visat er vår enorma samling någon gång. Vi har tre album för DVD/CD-skivor med massa brända PS-spel och som ni ser en PS1, PS2, PS3, X-BOX, 360 med Kinectkamera, GC, N64, Gameboy. Vi har till och med vissa dubbletter och tripletter :p

#3019356, NeedHelp and 10others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 19:43
Sååå, en spelkväll hos dig hade ju inte vart tråkigt hahaha :D

My blog: http://Psychedeliq.soclog.se

Thu 23 Jun 2011, 21:26
RastaAsta  Haha nej visst inte? Kom över du bara :p
Thu 23 Jun 2011, 21:26
Psychedeliq  Wohoo :D
Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 02:18 | Direct link Tech/Internet  

Unstoppable

Thursday 23 June 2011

Såg just Unstoppable som handlar om ett tåg med giftiga ämnen ombord som inte går att stanna. Trodde filmen skulle vara mer dramatisk och spännande än vad den var. Ingen succéfilm enligt mig och inte var den dålig heller. En okej film, det handlar ju om ett tåg.. inte mycket som kan hända då ju, eller hur?

Skulle nog ge den 2/5. Hade jag hängt med mer i snacket i filmen kanske jag skulle gillat den bättre.

Jag tänker aldrig dricka latte igen. Mår pyton!

Emeralde and Anemptybox likes the post
Thu 23 Jun 2011, 02:44
Helt ok film, inget särskilt. Stackars dig <3
  Reply
Was written Thu 23 Jun 2011, 01:13 | Direct link Film/TV-serier  

Promenadbilder

Wednesday 22 June 2011

Orka gå upp för den där trappen?

Gick till övergivna industriområdet längst med vattnet.

Några killar klättrade upp på den där. Lite riskabelt kanske..

Jag darrar inte som ett löv - jag har koffeindarr.

Stefans fina öga. Mobilbilder ftw, eller inte :D

Har Bam kepsen på för att hedra en viss person som stod honom nära..

Ute med Lucce - fika på stan - kvällspromenad.

Anemptybox, NeedHelp and 5others likes the post
Was written Wed 22 Jun 2011, 22:51 | Direct link Photo  

Filmer

Wednesday 22 June 2011

Tänkte nästan gå och se den här filmen ikväll men blev inte av. Vad tror ni om den?

Laddade sedan ner den här istället. Var snack om den förra året men så missade jag den helt. Hörde ingenting om den bara helt plötsligt! Någon som sett den?

Anemptybox and TheStoryteller likes the post
Wed 22 Jun 2011, 23:07
Unstoppable - har hört att den ska vara ganska bra men har inte sett den själv än.. :)

My blog: http://lookamovie.com

Wed 22 Jun 2011, 23:35
NeedHelp  Bra ^_^, ser fram emot detta!
Thu 23 Jun 2011, 01:15
RastaAsta  Nu är det skrivet!
Reply
Was written Wed 22 Jun 2011, 22:29 | Direct link Film/TV-serier  

Nya lagar

Wednesday 22 June 2011

Vippstjärt, en sån liten sötis gick precis på vår fönsterbräda och jag bara stod där och: "Åhh så söt!!"

Läste just att den 10:e kommer lagen även till Sverige. Ser polisen oss kasta skräp på marken blir det 800 kronor i böter. Men fimp och snus är tydligen tillåtet att kasta, konstigt nog. Min mamma har rökt hela sitt liv typ och kastar aldrig fimpen på marken. Men alla är ju inte lika duktiga som henne såklart. Men en sak innan lagen införs som de bör införa tycker jag är fler sopkorgar. Palla gå runt med sitt skräp i typ en kilometer? Något Sverige har dåligt av är just sopkorgar och bänkar. Men tur att lagen inte blir så som någonstans i Asien då det är förbjudet att ens tugga tuggummi för att hålla landet rent. Ouch!

Lagen gillar jag för tycker om rena ytor omkring mig, men lite ogenomtänkt..?

Anemptybox, lalloline and 2others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 02:45
Bra ny lag.
Thu 23 Jun 2011, 13:03
RastaAsta  Ganska så! Kanske lite väl dyrt?
Reply
Was written Wed 22 Jun 2011, 17:09 | Direct link Politics/Society  

Breaking the law

Wednesday 22 June 2011

Min pappa som älskar min blogg och följer den troget gillar inte att jag skriver om tokiga grannarna men måste bara påpeka att jag vaknade klockan 9 av discodunk. Det är inte okej en onsdagsmorgon va? Speciellt inte när varje morgon spelas det mellan 9-11 och man vaknar av det? Nätterna är inte särskilt tysta dom heller. Är det inte bra tills skolan börjar får vi säga till för femtioelfte gången, ringa Riksbyggen eller eventuellt flytta igen.. plus att Bingolotto ringer varje morgon/dag. Önskar jag hade Max här ♥

Efter musiken lagt sig kunde jag somna efter en stund och klev upp när klockan var över 3!

Ska snart till fridfulla Lingbo, på fredag till söndag eller måndag tror jag. I Uppsala kommer det inte bli lugnt än så länge. Pistolskjutning, fordonsolyckor och snart kommer FBI dit. En av hackarna av PS3 bor ju i närheten i typ samma område av mig i Uppsala och är jävligt nervös nu. Låter väl överdrivet men egentligen är det ju inte de om man tänker efter. Hoppas straffet blir hårt, är dom på spåret och tack vare andra hackers som hackar andra hackers, haha! Ninjas :D

#2169020, #2680685 and 2others likes the post
Thu 23 Jun 2011, 02:47
Högljudda grannjävel och idiotiska hackare.
Thu 23 Jun 2011, 13:03
RastaAsta  Yes yes yes.. BINGO!
Reply
Was written Wed 22 Jun 2011, 15:56 | Direct link Politics/Society  

Cool stuffs

Tuesday 21 June 2011

Vill ha massa saker från den sidan. Visst var örngotten tuffa? Någon som sa dödstrött? ;)

heyjanie, #2680685 and 8others likes the post
Wed 22 Jun 2011, 23:08
Was written Tue 21 Jun 2011, 23:02 | Direct link Tech/Internet  

Tuesday 21 June 2011

Nyss har coolingen i egen hög person gymmat och försöker träna bort smärtor i kroppen. Oh yeah!

Vad har eran kväll gått ut på?

MyLifeTomorrow and theperfectlife likes the post
Wed 22 Jun 2011, 10:35
gillar bilden :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Wed 22 Jun 2011, 15:44
RastaAsta  Tack tack :)
Wed 22 Jun 2011, 23:27
heyjanie  ;)
Reply
Was written Tue 21 Jun 2011, 22:19 | Direct link Everyday  

FINN ETT FEL

Tuesday 21 June 2011

Inuti vårt skafferi ligger något som inte hör hemma där..

Anemptybox, #3010481 and 9others likes the post
Wed 22 Jun 2011, 00:04
haha söt :D

My blog: http://darksess.com

Wed 22 Jun 2011, 00:34
RastaAsta  Haha ja visst är han :)
Reply
Was written Tue 21 Jun 2011, 12:58 | Direct link Entertainment  

Våra dagar

Tuesday 21 June 2011

Tur att vattnet började fungera igen. Igår kväll fick man skippa duschen och felanmäla kranarna. Dom droppade bara lite, dom i telefonen kunde inte svara på varför det var fel men troligen var det bara något  tillfälligt för kort därefter fungerade alla kranar normalt igen!

Idag är det vår månadsdag och imorgon vår förlovning som varat prick i 2 veckor!

argusti, MyLifeTomorrow and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 22 Jun 2011, 18:43
Whaaaaaaaat, så snabbt? var inte det förra veckan? D;

My blog: http://lyise.soclog.se

Thu 23 Jun 2011, 01:06
RastaAsta  Mm jag trodde ju det själv nästan.. helknäppt vad tiden går!
Thu 23 Jun 2011, 01:07
Anonymous  Jaa!
Reply
Was written Tue 21 Jun 2011, 12:21 | Direct link Everyday  

Blogglovin

Tuesday 21 June 2011

Blev just medlem på Blogglovin. Inte för jag förstår hur det riktigt fungerar än, vet inte om man kan följa mig eller hur man byter "profilbild" min är ju uråldrig enligt den sidan xD

Så, vet inte om det kommer gynna mig något men vi få väl se. Vad ska man göra idag då? Gävle är en rätt så tråkig stad egentligen. Finns inte mycket att göra! Alla bra affärer finns inte här heller. Men vi ska gymma i alla fall. Stefan lär väl sova ett par timmar till. Grannen är inte hemma längre, det hörs.

MyLifeTomorrow and Anemptybox likes the post
Was written Tue 21 Jun 2011, 11:53 | Direct link Tech/Internet  

"God morgon"

Tuesday 21 June 2011

Denna morgon var inget annat än skit. Vaknade ungefär halv tio tror jag av katten som spydde 2-3 gånger. Strax efter det började musiken. Alltid samma låtar, känner igen det på basen. Aldrig någon lugn och fin låt att vakna till. Bara stressdunk som inte går att somna om till. Så låg kvar en timme som vanligt och när musiken sluta började dom prata högljutt istället. Igår natt spelade hon och börjar tidigt i morse. Fett kul ._.

Istället för att ligga kvar och sucka i sängen klev jag upp och torkade spyor.

Ja, ja tur man är ledig. Undrar om det kommer fortsätta när skolan börjar.. hemsk tanke!

Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit = grannens mest spelade låt.

Anemptybox likes the post
Tue 21 Jun 2011, 16:31
Råka ta gilla igen..
  Reply
Was written Tue 21 Jun 2011, 11:23 | Direct link Everyday  

Nydomlig VS gammalmodig filmteknik

Tuesday 21 June 2011

Igår såg jag The Wizard From Oz som kom ut 1939 och alldeles nyligen filmen Cars från 2006. Jag har sett båda filmerna två gånger i livet och lär bli fler.

Båda filmerna är välgjorda, på olika filmtekniska vis såklart. Tänk så svårt det måste vara att göra en långfilm utan använda datateknik. Men om vi vänder på det, är det verkligen så lätt med datateknik? Pillrigt det också må ni tro och riktigt tidskrävande gäller skapandet av båda filmerna.

Äldre filmer kan vara tråkiga, långrandiga, meningslösa, knepiga eller helt enkelt fantastiskt charmiga med en stor tanke och kärlek bakom filmen. Trollkarlen från Oz är en välgjord och gullig film med bra skådespelare i.

Vad har jag och säga om Cars? Inte mycket mer än att säga Pixar lyckas som alltid. Har ni sett en dålig Pixar film? Det har inte jag, inte en enda. Det är ju skapligt bra gjort av de i  teamet!

Vad gillar ni bäst?
Gamla filmer
10%
Animerade filmer
20%
Båda lika mycket
50%
Annat
20%
10 personer har röstat
heyjanie and Anemptybox likes the post
Tue 21 Jun 2011, 13:23
Åhh, älskar när de välter traktorer i "Cars" ;D
Tue 21 Jun 2011, 13:26
RastaAsta  Haha ja den scenen är lite speciell :p
Reply
Was written Tue 21 Jun 2011, 01:06 | Direct link Film/TV-serier  

Så kan det gå!

Monday 20 June 2011

Satt och kollade på "Vem vet mest?" när Steffe skulle ut och springa. Helt plötsligt hör jag konstiga läten ute i köket och tror det är Lucce. Men han låg ju under sängen kom jag på. Det fick spöka bäst det ville utan att jag skulle vara nyfiken nog för att göra mig en titt. Hade det ju så bra i soffan framför tv:n.

Det var först då jag hörde en röst vråla Sarah då jag sprang in i köket och kollade ut på gården där Stefan utan nycklar, pengar på mobilen stod. Han ville in igen och byta byxor och skor, han hade tagit helt fel! Som om inte det vore nog hade han kastat sten på fel fönster, råkade pricka grannens fönster. Haha!

Stefan gör bort sig som vanligt, sötfan!

Psychedeliq, Emeralde and 1others likes the post
Was written Mon 20 Jun 2011, 21:38 | Direct link Entertainment  

Kör försiktigt

Monday 20 June 2011

En passande bild för dagens tragedi..

Bilden är tagen på kolonin.

mashi, #2700315 and 2others likes the post
Mon 20 Jun 2011, 20:30
Mon 20 Jun 2011, 21:29
RastaAsta  Oh ja!! :D
Reply
Was written Mon 20 Jun 2011, 20:26 | Direct link Entertainment  

RIP Ryan

Monday 20 June 2011

Diskade precis klart en STOR hög med disk och slog ner arslet framför datorn igen. Det första jag får se är massa bilder på Ryan Dunn hos vännerna på Dayviews.

Han dog idag i en bilkrock och det får mig att tänka på lilla Stefan som 2 år gammal och den enda överlevande i bilkrocken han var med om. Ryan hade ju inte lika tur som min fästman dock.

Jag känner igen stjärnan från Jackass och Viva La Bam som var två av de bästa serierna jag visste om som tonåring. Hemskt att han bara var 34 år då han dog. RIP :(

Emeralde, MyLifeTomorrow and 6others dislikes the post
Was written Mon 20 Jun 2011, 17:47 | Direct link Everyday  

Midsommar 2008

Monday 20 June 2011

Som sagt ska man fira midsommar i Lingbo i år igen. Det är en mysig håla att fira i. Lucifer ska med och stanna i stugan vi har i Lingbo ett par veckor. Det kommer förmodligen bli jag, mamma och pappa, Stefan, Kenny, Jimmy, Marina, Ebba och Alva som firar där tillsammans. Mina bröder och familjen! ♥

2008 firade min bästis Marre med oss där borta och här är lite bilder från dess så man kommer i stämning:

ColorKlick, EeMmAAsblogg and 3others likes the post
Tue 21 Jun 2011, 02:06
baah grodor :(

My blog: http://fiji.soclog.se

Tue 21 Jun 2011, 15:53
RastaAsta  Men du, tack för tipset.. riktigt snällt att dela med dig av såna här allvarlig saker!
Tue 21 Jun 2011, 18:24
fiji  de är lugnt xD
Reply
Was written Mon 20 Jun 2011, 15:35 | Direct link Photo  

Tjusovare

Monday 20 June 2011

Ännu en dag med mycket sömn. Natt som dag. Gissar på att det är vädrets fel för dagarna ser ut som nätterna. Det blir aldrig ljust längre. Tycker faktiskt solen kan titta fram lite nu snart.

Sitter här och börjar bli lite hungrig och funderar på vad jag ska göra. Har min nya byxor som jag köpte förra veckan på mig. Hade ju nästan glömt dom!

Men på tal om vädret så hoppas jag det blir fint till midsommar. Då ska vi till Lingbo och fira där med min familj. Två av mina tre bröder kommer dit och med sin familj. Vad händer för er?

Anonymous

Anonymous

Mon 20 Jun 2011, 14:54
Blir nog hemma vid midsommar :( lite långt till min brors firande....45 mil.....

My blog: http://annelif.soclog.se

Mon 20 Jun 2011, 14:58
RastaAsta  Jaha där jag är uppväxt då, kanske känner honom haha! Okej känner nog inte igen Bax..
Mon 20 Jun 2011, 14:59
Anonymous  man vet aldrig :D
Reply
Was written Mon 20 Jun 2011, 14:52 | Direct link Everyday  
More photos from Monday 20 June 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Pannkakskalas

Sunday 19 June 2011

Ätit Stefans goda pannkakor två dagar i rad nu. Jag klev upp klockan kvart i 3 idag. Herregud vad man sovit!

Idag ska vi ta oss i kragen och komma iväg till gymmet. Har ju inte kunnat på grund av tatueringarna men tror det är lugnt nu. Måste snart iväg till Fallen angel och beställa tid för ifyllning, det behövs!

Drömde bara mardrömmar. Ena handlade om en mörkhyad tjej, några år yngre än mig som jag känner igen från en annan dröm jag haft. Ingen aning vem människan är, hon är uppgjord i mitt huvud. Hon är alltid otrevlig mot mig och jag brukar inte vilja att hon pratar med mina vänner men i natt var jag avslappnad och litade på henne. Men när hon fick syn på min tatuering på handleden frågade hon om den och jag började snällt förklara. Hon började ta på den hårdhänt och riva på tatueringen. Jag ryckte bort handen och sa att hon absolut inte fick göra så. Men hon fortsatte tills jag gick därifrån och skrek att hon var en idiot.

Då följde hon efter mig och var asarg och sa hon skulle ringa polisen och började slå på mig. Jag tyckte bara hon  var mer idiot då naturligtvis.

Har ni ofta drömmar om samma person och drömmarna är ungefär densamma? Och är personen helt och hållet uppmålad av er fantasi? Jag brukar ha svårt att drömma om personer som inte finns.

Indicha, J0M0 and 3others likes the post
Sun 19 Jun 2011, 16:16
Jag drömmer alltid om samma person. En kille jag var kär i många år. VÄLDIGT jobbigt när jag inte vet vad det innebär och vad jag ska göra åt det xD

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Mon 20 Jun 2011, 14:23
RastaAsta  Är snäll tillbaka, du vet :)
Mon 20 Jun 2011, 16:39
Emeralde  :D<3
Reply
Was written Sun 19 Jun 2011, 15:47 | Direct link Everyday  

Emo

Saturday 18 June 2011

Tänkte bara visa att jag varit emo en gång i tiden. Bilden är väl tagen säkert någon gång under 2006. Så vill jag också säga att jag har sjukt ont i axeln från förrgår! :( Hejdå bloggen!

ColorKlick, Emeralde and 3others likes the post
Was written Sat 18 Jun 2011, 23:57 | Direct link Entertainment  

Mat i magen

Saturday 18 June 2011

Tupplura ett par minuter nyss sedan Stefan gjorde mat. Schnitzel och kroketter med bea och pepparsås.

Tidigare idag åt jag de godaste pannkakor jag ätit med grädde och favoritsyltet drottningsylt. Stefans första gång att göra pannkakor och tänk så bra han lyckades. Han lyckas ju jämt med allt, vilket tjat det är om de idag men det är sant för sjutton! :D

Här är den köpta smeten han använde. Rekommenderar varmt!

Moyashi, Emeralde and 1others likes the post
Was written Sat 18 Jun 2011, 23:31 | Direct link Food  

Petz Catz 2 = done

Saturday 18 June 2011

Idag klarade jag ut de söta spelet Petz Catz 2. Finns Petz Dogz 2 och Petz Horsez 2 till Playstation 2 också. 1:orna är till Nintendo DS och kanske andra liknande finesser. Tänkte ladda ner hundspelet med men såg precis att det är EXAKT samma spel som kattspelet fast de bytt ut alla katter mot hundar. Så nej tack!

Hästspelet verkar annorlunda. Men har ett spel som liknande de här spelet otroligt och de heter Dog's island. Japanstuk över de här spelen. Söta men ganska lätta spel för yngre spelare. Ibland kan det vara lite klurigt faktiskt. Eller är det kanske jag som är efterbliven, hihi!

Stefan spelar Harry Potter 1 och försöker få rekord i tiden att klara ut spelet och sedan göra en speed run på det "AHH SKITSPEL" skrek han precis "EEUUWW sega jävla fanskap.." Det verkar inte lätt det där ;) Jag har bestämt att klara ut halvblodsprinsen senare idag. Storyn är klar för länge sedan men sista achivementen ska jag knycka!

3welie, Moyashi and 6others likes the post
Was written Sat 18 Jun 2011, 19:19 | Direct link Tech/Internet  

Ihjältrampad eller överkörd?

Saturday 18 June 2011

Jag och grabben gick just och handlade loss lite inne i Coop. När vi skulle ut från huset och precis runt häcken till trottoaren som leder oss raka vägen till affären kommer en cykeljävel med en man på. Han var ett par centimeter från att åka rätt in i Stefan och vilken fart han kom i!

Jag blev rädd och förbannad och sa en sanningens ord som jag hoppas mannen som inte ens bad om ursäkt, och som hade blicken som tydligt sa: "Se upp ungjävlar!"

Det är just detta jag pekar på när jag ogillar vuxet folk cykla på trottoarerna. Någon kan fara illa!

Väl på affären gick alla ivägen och en gång trampade Stefan på en man som kom bakom i all hast. Snart ska han springa en vända ute. Vad tror ni blir hans öde? Springer in i en cykel till eller fotgängande person?

"WOW" tänkte jag efter jag sett denna bild på Jimi Hendrix min farbror skickade över till mig. Den är gjord i ett 3D program (ZBrush) och jag tycker det är lite ruggigt så lik en riktig människa man kan göra med hjälp av de här programmen! :)

ThuDinh likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 18 Jun 2011, 19:00
Vilken sur gubbe! Han kunde gott ha bett om ursäkt!
Han kunde väl ha plingat och förvarnat att han var på väg...!! Det gör jag när jag cyklar...!! Men alla har väl inte samma moral i kroppen heller....tråkigt!

My blog: http://annelif.soclog.se

Sat 18 Jun 2011, 19:05
RastaAsta  Jo när man kommer från en stad ursprungligen där de är strängt förbud mot det så tänker man lite extra att inte cyklarna hör hemma där.
Sat 18 Jun 2011, 20:42
Anonymous  De borde ha lite mer vett ändå
Reply
Was written Sat 18 Jun 2011, 18:44 | Direct link Everyday  

Vår dåliga tvättstuga

Saturday 18 June 2011

När vi kom ner i tvättstugan var det tvätt kvar i en av maskinerna. Tanten som ägde kläderna kom ner och berättade att torktumlaren var ur funktion. Den stannade bara rätt som det var. Stefan som sagt fixar ALLT:

Så, nu funkar torktumlaren igen :D

Den är ju fortfarande dåligt och bortsätt från att den stannar och står dörren är öppen så luktar den cigarettrök när den är på :s

En annan dålig sak är att som sopkorg är det bara en hink man ENDAST får slänga damm från torktumlaren och inget annat. Alltså tvättmedelskartonger och flaskor får man ta upp och slänga. Tror ni jag lyder det? Icke. En vanlig tvättstuga i Sverige ska man få slänga vad som tvättstugor hör till. Hoppas dom gör något åt vår tvättstuga. Vi ska felanmäla tumlaren via internet för en kille som var nere där berättade det för oss att man kunde göra det.

Jag har packat upp tvätten som är klar och det som en deal till att Stefan tar hand om resten av tvätten som är kvar medan jag är hemma och spelar xD

#3073635, Emeralde and 1others likes the post
Sat 18 Jun 2011, 17:33
Dom försöker väl få er att källsotera.

My blog: http://mashi.soclog.se

Sat 18 Jun 2011, 18:30
RastaAsta  Mm xD
Reply
Was written Sat 18 Jun 2011, 15:10 | Direct link Everyday  

Sköna nätter

Saturday 18 June 2011

Tusan vad skönt det varit om nätterna och morgnarna nu för tiden. Sovit ut länge och gått och lagt mig lagom sent. Idag har vi tvättstugan och vädret suger som vanligt!

Finns inte mycket mer att skriva om än så i nuläget tror jag. Tjohej!

Jo juste, kan skriva att Stefan är så söt!

Emeralde, Anemptybox and 1others likes the post
Sat 18 Jun 2011, 17:18
Du är söööötaaast <333
Sat 18 Jun 2011, 18:30
RastaAsta  Nejdå det är ju du <3 :*
Reply
Was written Sat 18 Jun 2011, 13:30 | Direct link Everyday  

Ah men tja!

Friday 17 June 2011

Oj vad jag suttit och spelat idag. Som sagt så vet ni vilka spel redan och kattspelet är nästan utklarat tror jag. Sött men lite jobbigt ibland med allt spring fram och tillbaka. Alla vill ha min hjälp, mjaow!

Nu ska jag titta på när Stefan spelar Harry Potter 1, jag har redan klarat ut det spelet för inte allt för länge sedan. Sitt elevhem Gryffindor vinner alltid, vi försöker förlora men går inte :p

Blev en liten promenad i alla fall för sitta hemma en HEL dag/kväll har jag lite svårt för!

Sedan har ju Stefan lekt rörmokare här hemma. Mouhaha! Duktig på allt min karl ;)

Snyggare halsduk får ni leta efter!

lalloline, Indicha and 4others likes the post
Sat 18 Jun 2011, 17:19
Önskar att man kunde förlora och ändra storyn i Harry Potter :P Tack för att du är så snäll <3
Sat 18 Jun 2011, 18:30
RastaAsta  Men de är ju ettan som kom för länge sedan så man ska inte klaga ;)
Reply
Was written Fri 17 Jun 2011, 23:47 | Direct link Everyday  

Hej alla glada uti regnet

Friday 17 June 2011

FAN vad det regnar. Blir absolut en hemmadag. Vaknade runt klockan 12 men nu är klockan 2 och jag gick upp tack vara fånen ringde. Var Bingolotto så gav fan i att svara. Nu sitter jag här och tänkte spela lite. Spelade ett jättegulligt spel igår: Petz catz 2. Kanske fortsätter med det men först Black and white!

Jag är utan tvekan rasen Maine Coon, och vad döper jag honom till? Lucce såklart :D

Emeralde, Psychedeliq and 1others likes the post
Fri 17 Jun 2011, 15:21
Fri 17 Jun 2011, 15:42
RastaAsta  Hihi :D
Reply
Was written Fri 17 Jun 2011, 14:03 | Direct link Tech/Internet  

Dagen har gått fort, ny dag!

Friday 17 June 2011

Dagen går naturligtvis fort om man sover bort halva dagen. Var så länge sedan sist jag fick göra det. Kändes ju vrålskönt!

Idag har jag storhandlat på Willys. Blev massa godsaker så som physalis, choklad, Marsglass, chokladpudding, kanelbullar och matvaror.

Annars har bara jag tittat på Karl-Alfred och spelat Blach and white. När jag var yngre spelade jag tvåan men idag provade jag på ettan. Älskar såna spel!

Fick välja en medhjälpare: kossa, apa eller tiger. Blev en kossa, men han är inte lika biffig som på bilden än. Vet inte hur man gör :D

GlueHead, Psychedeliq and 4others likes the post
Fri 17 Jun 2011, 12:34
Sitter du också och väntar på en trea som aldrig kommer att komma? :(

My blog: http://GlueHead.soclog.se

Fri 17 Jun 2011, 13:45
RastaAsta  Hade ju helt glömt det här spelet och kom på det igår. Blev glad och tanka det, så har inte hunnit tänkt på de ärligt talat. Men nu fik du mig på andra tankar.. btw, när kommer trean ut? ;) Hoppas kan vi väl göra? Är de inte samma skapare som till Fable? Fable verkar aldrig ha ett slut :)
Reply
Was written Fri 17 Jun 2011, 01:17 | Direct link Everyday  

Komiskt

Thursday 16 June 2011

Efter jag postat förra inlägget direkt efteråt började grannen spela trumpet och internet laggade och laggar fortfarande sönder. Börjar fundera på om de dragit ner vår hastighet igen?! Men detta är ju sjukt segt. Jag ser två ord i varje ny mening jag börjar och sedan händer inget så jag skriver utan att se, haha komiskt att detta nästan förstör en härligt dag ;)

Att rätta stavfelen tar ju tid det också.. nu var det här med dålig timing igen, detta händer visst bara mig.. varje dag :p

Här kan jag inte sitta en minut till, klockan är 3 snart och jag ska väcka älsklingen. Ha en bra dag, tack och hej!

Emeralde and #3114966 likes the post
Was written Thu 16 Jun 2011, 14:48 | Direct link Everyday  

En bra dag

Thursday 16 June 2011

Dagen har börjat bra och hoppas den slutar lika bra som igår. Igår var en fin och händelserik dag :)

Har din dag varit bra hittills?
Kanonbra!
25%
Lagom bra
42%
Hemsk
0%
Vanlig och neutral
33%
12 personer har röstat
Psychedeliq likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 16 Jun 2011, 14:19
Annat: Som vanligt, inte helt okej, men inte heller det sämsta har hänt mig ännu. Väntar och hoppas på att det som brukar hända händer idag.

My blog: http://lyise.soclog.se

Thu 16 Jun 2011, 14:32
RastaAsta  JOOO :) Det är min dator som inte kommer bli bra, vilken idiot den är! Detta tog 1 minut att skriva ihop och skicka!
Thu 16 Jun 2011, 14:37
Anonymous  Nä :) HAHA ajrååå
Reply
Was written Thu 16 Jun 2011, 14:11 | Direct link Everyday  

Resan hem på tåget

Wednesday 15 June 2011

Känner mig trött på grund av detta tråkiga väder och att man blivit väckt utan att velat kliva upp ett antal gånger idag. Dels arbete ute på gården och utav sms. Men någon på tåget hem vid namn Robert livade upp stämningen en hel del. Han märkte att jag såg lite trött ut och även att ryggen värkte. Sätena på tåget är inte så värst bekväma, det är ju sant. Robert hade bott i samma trakter som jag i Uppsala och vi hade sällskap och pratade hela vägen till Tierp. Vi var båda jättetrötta och funderade på om vi pratade i sömnen eller inte, haha! Nu är vi vänner på Facebook och han verkar vara en bra trevlig snubbe!

Kom ju på att idag är det en vecka sedan Stefan och jag förlovade oss, även tatuerade oss. Ska fira det strax med att äta kinamat hos restaurangen som ligger i närheten :)

viccar, #3114966 and 3others likes the post
Was written Wed 15 Jun 2011, 16:43 | Direct link Everyday  

Ändrade planer

Wednesday 15 June 2011

Åker om en timme hem till Gävle. Pappa skjutsar ner mig till stationen för det regnar och har en hel del packning, det är ju inte så ovanligt :p

Ville ha hem mer grejer men... det är borta! Jag hittar ingenting här hemma. Massa örhängen är försvunna, skivor lite annat. Hatar verkligen när saker försvinner! :/

Det händer verkligen saker här i Salabackar. Poliserna patrullerar runt husen varje dag. Vad har det här trevliga området blivit av egentligen?! Vad är det alla har i görningen..

Har fått 1000 kronor i förlovningspresent av Siv och pappa. Champagne av Kenny. Mamma glömde visst ge mig så det blir någonting nästa gång skrev hon i ett sms. Haha, tackar tackar!

SweetAndCrazy and Emeralde likes the post
Was written Wed 15 Jun 2011, 13:30 | Direct link Everyday  

Bästa katt

Wednesday 15 June 2011

Jag saknar min Lucifer men senare idag får jag se honom igen och fästmannen. Fästmannen och sambon ;)

Inte bara jag som saknar Lucce, pappa gör det med. Nästan lika mycket så han brukar sakna mig sa han. Vi kom överens om att han ska hämta honom någon dag då han blir ledig. Stackars Lucce tycker det är varmt i vår etta och skulle nog trivas bättre i stugan i Lingbo under sommaren! Sen får vi tillbaka honom i höst.

Jag tycker det känns skönt att vi byts av ibland bara. Man blir ju så isolerad med en katt hemma, eller vad man ska kalla det. Liksom man kan inte vara borta båda två under en längre tid och så vidare.

#2680685, Emeralde and 2others likes the post
Wed 15 Jun 2011, 13:33
Åh vilket fantastiskt namn på en katt! XD

My blog: http://sofieleosson.com

Wed 15 Jun 2011, 15:59
RastaAsta  Hihi ja bästa namnet :D
Reply
Was written Wed 15 Jun 2011, 00:03 | Direct link Djur  
More photos from Wednesday 15 June 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Köp

Tuesday 14 June 2011

Alltid älskat Casper, nu får jag något att läsa på tåget hem imorgon :D

Karl-Alfred är ju så klockren. Bambi är ju ett måste, tror jag inte har den filmen. Börjar bli lite smått senil nu eftersom jag har så mycket filmer!

#2735415, heyjanie and 9others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 23:59
ååh, casper ♥ *barndomsminnen*

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Wed 15 Jun 2011, 18:59
RastaAsta  I will :)
Wed 15 Jun 2011, 19:00
heyjanie  hihi, goodie :)
Reply
Was written Tue 14 Jun 2011, 22:40 | Direct link Film/TV-serier  

Krock utanför fönstret!

Tuesday 14 June 2011

Jag satt och packade på golvet när pappa ropade på mig. När jag kom dit såg jag massa folk här på torget utanför runt en kille som låg på marken med en moppe som två andra drog iväg med.

Han hade tydligen skrikit som en stucken gris och han reste sig aldrig upp. Jag är så van med alla smällar och skrik i områden numera så brydde mig först inte.

Tog en evighet innan poliser och ambulanserna kom. Vi tror han krockat med moppen in i lyckstolpen eller in i en cykel. Han hade inte en hjälm på sig. Varför drog dom genast iväg moppen från platsen kan ju vara att den är olaglig att köra med dvs trimmad eller liknande. Kan också vara stöldgods.

Han blev tillslut bortburen med bår och åkte iväg. Jag stod i fönstret med pappa och kollade hela tiden tillsammans med många andra nyfikna grannar.

Berättar mer om jag får reda på något!

Anemptybox likes the post
mashi and Emeralde dislikes the post
Tue 14 Jun 2011, 23:54
Råka trycka på gilla xD
Tue 14 Jun 2011, 23:54
RastaAsta  Haha råka du, eller..? ;)
Reply
Was written Tue 14 Jun 2011, 21:38 | Direct link Everyday  

Halebop

Tuesday 14 June 2011

Fattar inte varför man får Halebop meddelanden ibland när man får MMS, bara ibland så får man en kod som man ska slå in på datorn för att se ett MMS. Fick nyss ett av Stefan men de funkar ju inte ens att få se det när man slår in alla koder och nummer på hemsidan. Så nu får jag inte se det heller. Undrar varför det är så bara ibland? :s När det står +46, hur skriver man sitt nummer efter det?

Men tydligen hade han inte skickat något MMS, stod ju att de var från honom. Knäppa Halebop!

Funderar på att dra till Kenny och kolla in hans nya 47" men kanske blir hemma resten av kvällen. Ska ju hem imorgon. Pappa kom hem tidigt idag för han mår inte bra i ryggen och nacken. Han blev så besviken på sig själv att han inte tänkte på att jag ville hjälpa honom. Som tröst ska jag hjälpa honom att rensa ogräs på jobbet imorgon istället så blir jag kvar här tills lite senare, mamma möter mig i så fall på station och tar farväl.

Ska packa lite nu eftersom de är mycket jag ska ha med hem. Men har letat efter werbbcamskivan  jag vill ha hem till camen och bilderna från min student förra året. Båda är helt och hållet borta :s

Nu ska jag käka glass och kolla på någonting trevligt. Mamma har också ont så kanske ger henne mer massage. Man gör ju allt åt sina föräldrar som är så stolt över en ;)

En brud från Soclog i samma stad såg oss på förlovningsdagen när vi åt middag. Synd att hon inte ropade, vilket hon hade tänkt göra. Själv har jag så svårt att känna igen folk men blir glad varje gång någon kommer fram till mig och hälsar :)

Fin invevning av gamla egobilder i inlägget. Oh yes..

mashi, SweetAndCrazy and 2others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 23:54
Jättefina bilder <3
Tue 14 Jun 2011, 23:55
RastaAsta  Gamla som sagt men duger ändå :P <3
Reply
Was written Tue 14 Jun 2011, 20:45 | Direct link Everyday  

Rio

Tuesday 14 June 2011

Söt, underhållande och mysig film. Animerade filmer är sällan dåliga och det samma gäller även för Rio :)

JohannaFeeling, Deze and 3others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 23:55
Ladda du ner den?
Tue 14 Jun 2011, 23:56
RastaAsta  Jaa.. orkade inte vänta längre, velat sett den jättelänge nu ju!
Reply
Was written Tue 14 Jun 2011, 19:59 | Direct link Film/TV-serier  

Fyllo

Tuesday 14 June 2011

"I've got a drink problem (I can't get enough)"

ColorKlick, #544725 and 4others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 23:38
Jag hade en pins en gång där det stod: I've got a drink problem. I've only got one mouth xD

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Tue 14 Jun 2011, 23:52
RastaAsta  Haha! xD Den var ju bra.
Wed 15 Jun 2011, 12:11
Emeralde  Haha xD ja :)
Reply
Was written Tue 14 Jun 2011, 13:28 | Direct link Entertainment  

Hello hello hello

Tuesday 14 June 2011

Lite problem att somna i natt när grabbarna ovanför spelade musik tills 2-3 på natten. När musiken stannade började han istället hålla rytmen med foten eller nåt för golvet dunsade som bara den. Samma melodi i stampet hörde jag i morse :s

Nu ska jag sitta här ett tag och sen träffa mor. Ska till Röda korset och sen kollan igen och jobba.

Vet ni vad det bästa är? *dunk dunk* Leksaker för vuxna! *trallar till BR-låten*

Was written Tue 14 Jun 2011, 12:40 | Direct link Everyday  

Bildbomb från kollan

Monday 13 June 2011

På kollan hjälpte jag så gott jag kunde med att rensa ogräs och springa med tunga påsar med grenar.

Bilder från vår kollonilott, önskar jag hade systemkameran här.

Och här är vår gamla stuga jag var i mycket hos barn, moster äger den nu:

Anemptybox, heyjanie and 3others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 16:19
bildbomb eller vad :D i like

My blog: http://fiji.soclog.se

Tue 14 Jun 2011, 19:32
RastaAsta  Sa ju det ;) Tackar :)
Reply
Was written Mon 13 Jun 2011, 23:08 | Direct link Photo  

Hur tatueringen ser ut efter nästan en vecka

Monday 13 June 2011

Så ser den ut just nu då. Ser din likadan ut Stefan?

Mamma fick reda på idag att det var jag själv som gjort designen. Haha, bättre sent än aldrig :p

fjellstroms, Anemptybox and 2others likes the post
Tue 14 Jun 2011, 20:08
Riktigt fint :) bra idé tycker jag :D

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 14 Jun 2011, 20:09
RastaAsta  Tack men idag ser den bättre ut måste bara fylla i den lite snart :) Kul att du gillar idén! :D
Reply
Was written Mon 13 Jun 2011, 21:33 | Direct link Skönhet  

Sötipöti

Monday 13 June 2011

Stefan är på väg hem från Hofors till vår lya. Jag är kvar i Uppsala och han skickade ett mms på honom med en ful grimas. Men frågade om han kunde ta en söt bild istället och de lyckades han verkligen med :)

Jag känner mig fortfarande lite ledsen från igår. Lyckades tappa min lypsyl jag köpte i England, den var dyr :(

Just nu dricker jag en ny Proviva med grape och något annan knäppt bär jag inte vet vad det är. Måste vara den godaste Proviva jag druckit!  Kanske blir magen bättre.

Anemptybox likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 14 Jun 2011, 14:47
såå söt du e!<3
Tue 14 Jun 2011, 15:40
RastaAsta  Du ja :D <33
Reply
Was written Mon 13 Jun 2011, 20:57 | Direct link Photo  

Victoria milan

Monday 13 June 2011

De flesta vet nog om hemsidan redan men jag började bara tänka på en gammal debatt om just detta hemska. En datesida på internet som uppskattar otrohet!

Jag är för webbaserade hemsidor där man kan hitta en livspartner, långvarigt som kortvarigt. Bara medlemmen själv vet farorna kring det och tar sitt eget ansvar att lära känna den andra människan över internet. Jag själv har bara haft förhållanden tack vare internet, internet är en trygg plats att lära känna andra. Vänner som partners, det är gammalmodigt att tänka negativt. Det gäller bara att ha huvudet på skaft och göra lite research om människan. Det görs enkelt med cam, telefon och Facebook bland annat. MEN en hemsida tillägnat att vara otrogen, som uppmuntrar en att det är okej, vilket det givetvis inte alls är. Det är jag totalt emot!

Visserligen så kan ni på Soclog eller Facebook, och så kan jag nämna alla andra communitys vi har går ju lika bra att hitta någon villig att flirta med eller träffa i smyg. Spelar ingen roll vilken sida vi befinner oss på så förekommer det här väldigt vanligt. Men att starta upp en hel sida för att kunna vara det är så sjukligt!

"Victoria Milan är Sveriges första dejtingsajt för dig som är gift eller har ett fast förhållande. Här kan du flirta med och lära känna tusentals kvinnor och män som är i samma situation som dig."

Vem kan och vill göra något så hemskt mot den man älskar och har familj med? Vem vill bli utsatt? Jag hoppas skaparen och ägarna till hemsidan skäms och blir utsatta för samma saker. Har dom kanske blivit det och vill hämnas, inte på sin partner utan mår bättre av att veta andra råkar ut för samma skit?

Jag vet inte hur det känns att vara otrogen eller haft en kille som varit det och kommer förmodligen inte veta det heller. Både jag och Stefan älskar varandra för mycket och har kloka åsikter innanför pannbenet. Sex är inte allt, det är tryggheten man bara finner hos en person som älskat en längst och mest som är det fina och sköna i livet. Tycker hemskt synd om dom som inte varit med om ett bra förhållande och måste finna Victoria Milan som en sista utväg. Stackars tragiska krakar!

Indicha, Anemptybox and 2others likes the post
Mon 13 Jun 2011, 18:45
Det finns ju en marknad för det men ja, det är lite sjukt

My blog: http://mashi.soclog.se

Tue 14 Jun 2011, 12:29
RastaAsta  100 % anonymt så nej tror inte det va? :p
Jag bryr mig, roligt att veta vilket idioti som finns där ute. Rätt så viktigt att veta om hur folk beter sig för att få pengar och utnyttja elakt nöje. Bra sätt att förstå sig på människan.. oja!
Tue 14 Jun 2011, 15:44
J0M0  Haha, jo det har du ju verkligen rätt i :P
Reply
Was written Mon 13 Jun 2011, 17:37 | Direct link Tech/Internet  

Hej hej, hemskt mycket hej

Monday 13 June 2011

Magvärk, sitter bara hemma. Färg lossnar från tatueringen men har för mig det är normalt, jag har inte fått några luckor i den i alla fall som tur var. Utan det är mer lagret ovanför som trillar av. Men den är blank. Är väl därför man ska göra en ifyllning. Men det är trist att inte få sola på länge :(

Min MSN är knäpp, är inloggad men står att ingen annan är online och inte ens jag själv!

http://grooveshark.com/s/Sluta+Blogga/32mvoN?src=5 = sämsta låten jag hört på länge xD

mashi and Anemptybox likes the post
Mon 13 Jun 2011, 16:59
MSN är alltid knas. Jag blev riktigt förvånad när jag igår märkte att de tagit bort "skickaknappen" som fanns år 2004... nu kan man bara trycka på "enter" så att meddelanden skickas iväg? *besviken*

My blog: http://GlueHead.soclog.se

Mon 13 Jun 2011, 16:59
RastaAsta  Jo men den nya funktionen är rätt så gammal tror jag? Har inte tänkt på de riktigt :D
Reply
Was written Mon 13 Jun 2011, 13:34 | Direct link Everyday  
More photos from Monday 13 June 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (67)

Tack för idag

Sunday 12 June 2011

Tack alla 1100 besök bloggen fått idag och önskar min nya bevakare varmt välkommen!

Ska se på SvampBob tills Stefan ringer och läser Harry Potter för mig :3

heyjanie, Impossible and 4others likes the post
Mon 13 Jun 2011, 21:56
Läskiga svampbob :o
  Reply
Was written Sun 12 Jun 2011, 23:46 | Direct link Tech/Internet  

Sommarjobb

Sunday 12 June 2011

Har näst intill givit upp att söka sommarjobb för de känns ju nästan inte ens värt. Men precis nyligen sökte jag ett som lokalvårdare och försökte söka jobb som reklamutdelare. Men tydligen stämde inte mitt person nummer och jag tyckte jag testade alla tänkbara varianter som gick :s

Hoppas Stefan kan skicka iväg ansökan åt oss båda två, skulle vara roligt att springa runt när man vill med reklam och få lite pröjs för det :p

Anemptybox likes the post
Was written Sun 12 Jun 2011, 23:26 | Direct link Everyday  

Come on and do the Bean dance!

Sunday 12 June 2011

Mr Beans dans jag gillade bäst som barn.

Mr Beans dans jag gillar bäst nu.

Anemptybox, tvfriends and 2others likes the post
Sun 12 Jun 2011, 22:48
Original lover, lover, mmm, yeah, uh [Yeah]
Catch a groove, girl, catch a groove, that's right
Lover, lover, lover, mmm

My blog: http://mashi.soclog.se

  Reply
Was written Sun 12 Jun 2011, 22:43 | Direct link Tech/Internet  

Dagens inköp av kläder

Sunday 12 June 2011

Äntligen shopping på New Yorker!

Mamma köpte en jättesnygg t-shirt :)

Köpte ett par byxor i min stil för bara 100 kronor, hade kostat över 300 spänn innan. Ser ut som jag bär mjukisar under korta chinos ungefär :) Fanns i svart istället för brunt med.

Här är din överraskning älskling, en brun t-shirt med Peter på eftersom du älskar Family guy!
Fanns måna roliga och fina kläder att välja bland som vanligt inne på New Yorker ♥

#544725, #3073635 and 1others likes the post
Sun 12 Jun 2011, 21:06
JAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D <333 Hahah TACK! <3 Verkligen en bra överraskning!!! Jättefina kläder du köpte till dig själv också. Wohooo, Family Guy t-shirt :D Du är BÄST! <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 12 Jun 2011, 21:09
RastaAsta  Oj du verkade bli glad över den tröjan, lite gladare än förväntat :D Köpte bara byxorna till mig själv! Den är i XL, fanns en annan med honom då han hade två toarensare på brösten fast de var bara i S och såg ut att vara i min storlek. Sen fanns de lite Simpsons tröjor. Köpte den istället för någon tröja till mig som redan har tusen, ville gärna ha en med kakmonstret där de stod I <3 Cookies med kakor om o:en..
Reply
Was written Sun 12 Jun 2011, 20:34 | Direct link Kläder  

Sunday 12 June 2011

Jag och mina alla solbrillor, idag blev det ett par rosa. Brukar inte köpa så mycket brillor men ändå har jag så många. Hittade massa snygga inne på New Yorker idag men istället handlade jag kläder.

Jag var på stan, men kom så sent så hann bara in på 3 butiker och äta på Subway. Det sämsta med Gävle är ju affärerna. Alla de bästa affärerna finns inte där: New Yorker, Skopunkten och Subway. Hann inte in på Skopunkten och kolla skor. Var bara in till New Yorker och Åhlens, BR med eftersom vi köpte present åt Isac som fyller 2 år idag. Så vi hälsade på honom och Benny, Tiina, Emil och Thim. Victor var inte hemma. Kenny kom senare han med!

Vi var med födelsadagsbarnet själva mamma och jag till kollan. Han var inte så pratglad och väldigt blyg. Jag blåste såpbubblor och vattnade blommor där. Jaja, lite kul var det väl :p

Hur har vädret i er stad varit idag? Här är de varmt men mycket mulet.

Anemptybox likes the post
Was written Sun 12 Jun 2011, 19:59 | Direct link Everyday  

Åska

Sunday 12 June 2011

Nu har alla varit med om åska i år tror jag, utom jag! Pratade med Stefan som är hemma i Gävle och hörde åskan genom telefonen. Men jag som saknat att höra och se det så åker jag bort därifrån precis när den äntligen anländer. Hoppas den åker vidare till Uppsala! :p

Anemptybox and Josefinsblogg likes the post
Was written Sun 12 Jun 2011, 13:57 | Direct link Everyday  

Facebook mani

Sunday 12 June 2011

"Tänkte skaffa ett Facebook konto till:

..Fast nä, då tror väl folk jag är galen?"

Har tänkt på det här med att skaffa Facebook konton åt sina älskade husdjur. Jag själv tycker det är knäppt och lite väl Facebook-nördigt gjort att göra det. Skulle aldrig kunna och alla vet ju hur mycket Lucifer betyder för mig. Men man får istället bli medlem på djurvälden.se eller liknande än att belasta deras server med oanvända djur-konton. Katt-astrofalt löjligt, säger jag ;)

Strumpwoman, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 12 Jun 2011, 16:46
Haha, katt-astrofalt xD Tycker också det är skumt att skaffa det åt sina djur. Haha.

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 12 Jun 2011, 19:10
RastaAsta  Hahaha! Vet att du håller med :p
Reply
Was written Sun 12 Jun 2011, 12:55 | Direct link Tech/Internet  

Skön natt

Sunday 12 June 2011


Att somna var inga problem, det kan man förstå så som jag härjade ute igår! Men att jag fick sova ut längst på länge känns ju underbart. Inte väckt av några äckliga grannar, woho detta är nog min lyckodag!!

När man tittar ut genom fönstret ser det regnigt ut. Men det gör mig inte så mycket, är en bra dag i alla fall.
Ja, om man bortser från magsmärtorna men förhoppningsvis hjälper treo lite :)


Känns som min blogg i en dag fick någon slags "bloggtorka" i hettan. Alla är väl ute i det fina vädret, dom som inte har någon ny tatuering inristad i sig. Så konstigt är väl inte det men nu är jag tillbaka och siktar uppåt och det tackar jag er för, bug och bock!

#3114966, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Sun 12 Jun 2011, 11:49 | Direct link Everyday  

Love, my sweet heart

Saturday 11 June 2011

Den här brickan gjorde jag i klass 5. Den ska jag ha med hem till Stefan som velat ha en bricka sedan länge.

#3114966, #544725 and 7others likes the post
Sun 12 Jun 2011, 00:31
Jättesöt och jättebra att du tar hem den <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

  Reply
Was written Sat 11 Jun 2011, 22:41 | Direct link Everyday  

Mina ben får aldrig vila

Saturday 11 June 2011

Nybadad, värk i fötterna efter all aktivitet idag men ändå ska jag ut igen på en promenad. Det är så typiskt mig, jag sitter här i pyjamas och hade inte tänkt dra ut igen men jag har så svårt att tacka nej till promenader eller träffar med kamrater. Men vad ska man egentligen välja? Brukar få så många förslag av alla samtidigt.

Ska bara klä på mig och torka lite, sen är jag ute igen.

En överaktiv människa? Jag i ett nötskal

#3180572, Emeralde and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sun 12 Jun 2011, 01:22
hahahah as skön bild!

My blog: http://lyise.soclog.se

Sun 12 Jun 2011, 11:33
RastaAsta  Tackar, gammal men funkar ändå!
Reply
Was written Sat 11 Jun 2011, 20:50 | Direct link Everyday  

Fullt upp

Saturday 11 June 2011

Att vara ute sedan 10 till 20 en dag i värmen är ganska jobbigt för kropp och själ. Nu är jag mätt men börjar få ont i magen. Nu var det dags igen ja!

Ska lägga mig i badet nu, får inte göra det med tatueringen men måste ju passa på medan man kan. Får låta bli att ta ner ena armen i karet bara, smart jag är! 

Sandra ville att jag skulle komma över, får se om det finns tid för det och om jag orkar. Tveksamt :(

Efter badet ska jag bjuda mamma på champagne.

Emeralde, fukk-tard and 2others likes the post
Was written Sat 11 Jun 2011, 20:11 | Direct link Everyday  

Internets idioti

Saturday 11 June 2011

Efter jag lagt ut en bild på DV på min nya klänning jag fick igår får man fort därefter 3 olika meddelanden om man är sugen på att cama och om "snyggingen har msn". Inte så ovanligt..

Vad i denna bild säger att jag söker de kommentarerna? Mitt ansikte syns knappast fokus på kläderna, min hud syns på halva armen och benen."Wow, jag ser ju verkligen riktigt cam-sugen ut!"

Jag är alltid lika ointresserad. Känner jag personen eller om han verkar trevlig efter ett tags pratande så ger jag självklart ut msn. Men aldrig att jag är ute efter att visa mig eller se andra i cam! Jag är ju förlovad och söker inte den typen av kontakter, det har jag nog aldrig i livet gjort med närmare eftertanke.

Sluta släng ut er dessa förfrågningar till alla ointresserade som inte ens känner er, vem vill se era nunor livesänt? Varför inte hitta en stadig parter eller polare? Det gör man inte på de viset. Jag har annat för mig, som att blogga förstås ;)

Eller också upptagen med att käka hamburgaregaregare!

Anemptybox likes the post
#3114966 dislikes the post
Sun 12 Jun 2011, 00:32
Ja, jävla puckon. Skittöntigt >_< Du är bäst! <3
Sun 12 Jun 2011, 00:43
RastaAsta  Tur att du aldrig varit så :s <3
Sun 12 Jun 2011, 16:45
Anemptybox  Ja fyfan :s <3
Reply
Was written Sat 11 Jun 2011, 19:08 | Direct link Tech/Internet  

500-lapp

Saturday 11 June 2011

Nu är man inte lika mycket fattiglapp för jag fick nyss en 500-lapp. Var till Siv och hon gav oss det som förlovningspresent. Var skitvarmt att gå i hettan dit, efter ett par timmars snack gick vi till Willys och handlade. Nu ska jag äta lapskojs, har längtat efter den maten. Goda biten har varit slut i alla affärer förens nu!

Senare ska jag kanske käka ostburgare på Donken för blir ju bjuden av Kenny. Han bjuder mycket på mat :)

Mat-monster?!

Anemptybox likes the post
Sat 11 Jun 2011, 18:39
snygg bild & ät massa donkenmat :p

My blog: http://Strumpwoman.soclog.se

Sat 11 Jun 2011, 18:48
RastaAsta  Nämen tack :D Ja det måste jag göra ifall jag ska dit!
Reply
Was written Sat 11 Jun 2011, 18:38 | Direct link Everyday  

Gårdagen

Saturday 11 June 2011

Igår anlände fötterna Uppsalas marker. Varje gång man kommer hit slås man nästan omkull av värmen som står där som en vägg och väntar. Gävles kalla vindar suger!

Jag och mamma gick till kollan och Kenny kom efter med pizzor. Det var gott och jag var glad eftersom jag fått en hel kasse med kläder av en släkting! :D

Här är nya kläder jag också fått men inte av samma person. Roligt att komma hem och få massa nya kläder!

Sandra ringde mig 4 gånger när jag satt ute och åt pizza. Jag hade inte hört det men när hon ringde upp mig igen, PRECIS då kom Ellie med hennes 4 kompisar till oss. Dom grillade vid vår gamla kollonistuga.

Jag hälsade på Sandra som satt barnvakt i närheten där jag bor senare den kvällen. Vi såg tv och hade en lång massagekväll. Kanske ska dit igen ikväll och ha med en gammal massageapparat, haha! Tur att hon älskar massage lika mycket som jag, eller, nästan.. man kan inte gilla massage mer än mig :)

Sandra och jag på min student, för ett år och en vecka sedan precis idag är kortet taget.

Anemptybox likes the post
Was written Sat 11 Jun 2011, 12:56 | Direct link Everyday  

Denna natts besked

Saturday 11 June 2011Ännu ett nattligt besked i nattas: server nere på Dailyviews och Soclog. Fan tänkte jag, hade ju tänkt göra massa inlägg men istället ringde jag Stefan. han läste ur en Harry Potter bok för mig ♥

Får bli mer inlägg idag. Nu ska jag göra mig i ordning för utgång med pappa på stan för en fika.

Puss puss ;) xD

Anemptybox likes the post
Sun 12 Jun 2011, 00:33
Roligt att läsa för dig <3
Sun 12 Jun 2011, 00:43
RastaAsta  Aw.. älskar det <3
Reply
Was written Sat 11 Jun 2011, 09:54 | Direct link Everyday  

Nattens besked

Friday 10 June 2011

Igår natt fick jag reda på att jag klarat den svåraste kursen någonsin: humanbiologin, efter 2 månaders konstant plugg. Fick inte toppenbetyg men ett D ändå. Säkert jättenärma ett C tror jag! Stefan fick som vanligt B. Så jävla duktig och smart människa han är!

Mammas cykel är stulen, hon får aldrig ha dom i fred. 3-4 cyklar har blivit baxade från henne. Måste bara berätta en sak om EN av de cyklar hon haft som blev stulna. Jag skulle med gamla klassen till källparken som ligger ett par meter från torget vi bor på. Där står vår stulna cykel framför en port med lås och allt! Dom hade tagit sönder lite mer på sadeln för vi inte skulle känna igen den men det gjorde jag allt. Sade det till mamma och brorsan var med oss ett par meter från vi bor och snodde tillbaka cykeln. FY FAN VAD DUMT! För det första: att sno saker och det andra: att ställa den bara ett par meter från brottsplatsen. Idioter xD

Samma cykel blev stulen ett par år senare på ett annat ställe.

Min kompis cykel blev stulen en gång när vi var små. Hon blev jätteledsen och ringde mig. Jag gick ut och letade med pappa. Tiden gick och en vecka senare hade hon fått en ny, fin cykel. Vi var ute och cyklade den kvällen och jag ser en rätt ung kille cyklandes på hennes cykel förbi oss. Vad gjorde vi? Cyklade efter honom! Efter han ställt ifrån sig cykeln en bra bit ifrån våra hem cyklade vi det fortaste vi kunde hem till hennes mamma som sprang med oss dit till platsen och tog hem cykeln igen. Jag och cyklar = sant :)

Sitter här och dricker en ny festis med banan och guvava smak. Helt okej!

Kusindet84 likes the post
Sat 11 Jun 2011, 17:03
*Springer till Ica*

My blog: http://GlueHead.soclog.se

Sat 11 Jun 2011, 18:15
RastaAsta  Haha! ;D
Reply
Was written Fri 10 Jun 2011, 23:59 | Direct link Everyday  

Uppcon

Friday 10 June 2011

Jag minns så väl när jag var på Uppcon 2006 men en kompis och två killar från Västerås hon kände. Hon cosplayade som en tjej från Final Fantasy. En gång älskade jag manga/anime, men någon hejdlöst förälskelse i det kan jag inte kalla det. Men gillade det mycket mer än idag i alla fall.

Uppcon har precis varit i staden jag ska hem till, Uppsala där eventet alltid hålls. Folk från olika delar av Sverige kommer dit och cosplayar som olika karaktärer från tv-spel och anime-filmer. Frågar ni mig ser dom allra flesta mest löjliga ut, haha! Men vissa är coola och väldigt lika personen.

Det japanska, eller om det är kinesiska godiset Pocky finns i olika smaker. Min favorit som jag håller i handen är med chokladsmak. Riktigt gott och skulle sitta riktigt fint i magen just nu :)

lalloline, ColorKlick and 2others likes the post
Fri 10 Jun 2011, 13:00
Fri 10 Jun 2011, 13:11
RastaAsta  Ja oja :D
Reply
Was written Fri 10 Jun 2011, 11:53 | Direct link Entertainment  

Snart hamnar man i Uppsala igen

Friday 10 June 2011

Som vanligt gick jag upp vid klockan tio på grund av ritualerna där uppe. Bäddade igår ut vår bäddsoffa och spelade Harry Potter och halvblodsprinsen på 360. Har bara en achivement kvar och den är rätt tidskrävande. Men är väldigt nära nu. Jag somnade mitt uppe i spelandet.

Tidigare igår testade jag några Kinect demon: Kinectanimals, Fantastic pets och Zumba.

Har inte bestämt mig för vilken tid jag glider hemåt men ska väl packa snart. Fästmannen sover fortfarande ;)

Blir som vanligt bjuden på pizza eller hamburgare av älskade Kenny när jag kommer fram. Ska bli kul att visa alla där hemma "förlovningsringen".


Min laptops klocka visar 08:54 just nu, men det tror jag inte ett dugg på!!

Fri 10 Jun 2011, 11:34
så bra sätt ni förlovade er på! romantiskt tycker ja! :D

My blog: http://tvfriends.soclog.se

Fri 10 Jun 2011, 11:35
RastaAsta  Åh vad roligt att höra! :)
Reply
Was written Fri 10 Jun 2011, 11:07 | Direct link Everyday  
More photos from Friday 10 June 2011 - Fetched from bilddagboken.se

Solen är en stor, fet Gud

Thursday 9 June 2011

Jag tror jag just blev religiös!

Min alldeles egna tolkning av solen.

I solen får jag inte vistas nu, tack älskade tatuering för nu får jag vara inne och bli blek igen.

#2700315, 3welie and 1others likes the post
Thu 9 Jun 2011, 21:36
Ah, alla vill ha en ny tatuering! ;)

My blog: http://aochac3.soclog.se

Thu 9 Jun 2011, 21:46
RastaAsta  Haha :)
Reply
Was written Thu 9 Jun 2011, 15:07 | Direct link Entertainment  

Tack!

Thursday 9 June 2011

Tack för alla gratulationer igår på vår förlovningsdag. Ni gör mig så glad!

#2756896, #3073635 and 4others likes the post
Was written Thu 9 Jun 2011, 14:11 | Direct link Everyday  

Slutet på kvällen igår

Thursday 9 June 2011

Igår var det bio som sagt, premiär på Kung Fu Panda 2 fick vi reda på att det var när vi redan bestämt vi skulle se den igår kväll. Tänkte köra med studentrabatt men filmen var för ny och 3D filmer har inte rabatter tror jag. Det blev en sammanlagt dyr dag men vi fick en fin mugg med Jack på där så det var de värt!

Filmen var sjukt rolig och coola slagsmålsscener för att vara en animerad film. Jack Black ♥

Direkt när vi kom hem drack vi (mest jag eftersom Stefan hatar alkohol) halva flaskan champagne och myste, såg film: Donnie Darko ♥

Idag mår tatueringen skapligt bra. Men jag stör mig lite på att ena S:et blev den andra inte lik så tatueringen ser sned ut. Vet inte om det kommer gå att fixa till men det syns nog inte så mycket skillnad ändå. Plus att tatueringen ser ju annorlunda ut beroende på hur man har handen, jag är vig i mina leder så.. ja!

Was written Thu 9 Jun 2011, 12:51 | Direct link Everyday  

Biodax

Wednesday 8 June 2011

Nu ska strax jag och Stefan ner till stan och se Kung Fu Panda 2 3D. Så det här få bli mitt sista inlägg för idag. Dagen har gått sjukt fort och vi har varit mycket hemma tack vare tatueringarna som måste "plåstras om". När vi kommer hem från bion ska vi knäppa en champagne och ha fortsätta ha det mysigt :)

Underbar dag med min.. FÄSTMAN! :D <3

Darksess and #3019356 likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 9 Jun 2011, 13:14
Grattis! Vill oxå se bild på eran tatuering :D

My blog: http://annelif.soclog.se

Fri 10 Jun 2011, 11:09
RastaAsta  Jo jag brukar säga detsamma. Bad honom tänka på barnafödande istället, fjantiga karla karlar :p
Fri 10 Jun 2011, 11:11
Anonymous  haha! :D
Reply
Was written Wed 8 Jun 2011, 20:26 | Direct link Everyday  

Restaurangbesök

Wednesday 8 June 2011

Vi gick till en restaurang i närheten vi inte varit på tidigare. Lyxrestaurang i utomhusmiljö!

Något jag spenderar pengar på med gott samvete är god mat. Faktum är att jag aldrig slösar pengar på annat än just det. Jag tog en lyxplanka och Stefan världens godaste hamburgertallrik!

beccasomfan, #3114966 and 3others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 8 Jun 2011, 22:14
HAHA jag älskar puss bilden, jag vill vara med och pussas :33

My blog: http://lyise.soclog.se

Thu 9 Jun 2011, 11:49
RastaAsta  Hahaha! Aw :)
Thu 9 Jun 2011, 14:18
Anonymous  ^^
Reply
Was written Wed 8 Jun 2011, 19:43 | Direct link Food  

Den stora dagens look

Wednesday 8 June 2011

"Förlovningsdags utseendet"

#3073635, #3019356 and 5others likes the post
Wed 8 Jun 2011, 21:46
Jättefin! :)

My blog: http://darksess.com

Thu 9 Jun 2011, 11:50
RastaAsta  Tack, du är också en fin tjej!
Thu 9 Jun 2011, 11:51
Darksess  Tack! :D
Reply
Was written Wed 8 Jun 2011, 19:13 | Direct link Smink  

Nytatuerade handleder

Wednesday 8 June 2011

Här är två lite bättre bilder på våra nya tatueringar med plasten borta. Tatueringen gjorde som sagt inte ont, men att få bort den hårt påklistrade tejpen från huden/armhåret gjorde ont!

Vi kom i tid till tatueringssalongen men det var stängt. Tydligen på studion Fallen Angel är dom dåliga på att komma i tid sa en tjej inne på Red Rum. Niklas som tatuerade oss kom nästan omgående så vi slapp vänta. Han var trevlig och rolig.

Stefan satte sig först så han skulle slippa vara mer nervös. Det gick bra för honom. Sen var det min tur och det krånglade med nålarna så han fick byta utrustningen efter ett par försök. Tyckte det var bra att detta skedde mig och inte Stefan, eftersom jag tyckte det gjorde mindre ont än honom.

Det han kom fram till var att jag hade hårdare hud där än Stefan och det var ovanligt hos tjejer. Jag som hade hört tvärtom förra gången hos David när jag tatuerade mig, han sa min hud var tatueringsvänlig och det betyder färgen sätter sig lättare. Inte denna gång tydligen. Knas ;)

Vi blev ganska nöjda men en nygaddad tatuering ser ju alltid annorlunda ut än en som suttit där ett tag.

Nu återstår det att inte få infektioner i denna varma bakteriefulla hetta. Lycka till, Sarah och Stefan!

Opraktisk, fukk-tard and 16others likes the post
Wed 8 Jun 2011, 21:46
Thu 9 Jun 2011, 11:50
RastaAsta  Tack! :) <3
Thu 9 Jun 2011, 15:21
Moyashi  ^^-
Reply
Was written Wed 8 Jun 2011, 18:22 | Direct link Skönhet  

Förlovad!

Wednesday 8 June 2011

Nu är äntligen vi förlovade efter nästan 4 år tillsammans. Älskar dig Stefan ♥

Gjorde det ont att tatuera handleden, om ni frågar mig, så svarar jag att det kändes lika lite som att tatuera skulderbladet. Alltså knappast inget alls. Vi är ganska nöjda men vi får se hur dom ser ut om cirka 2 veckor. Vi kommer antagligen behöva fylla i dom och finslipa kanter som det ser ut just nu.

Bättre bilder när plasten är väck kommer :)

#3073635, #2700315 and 6others likes the post
Fri 10 Jun 2011, 11:24
Fri 10 Jun 2011, 11:26
RastaAsta  Tack!! :D :D
Reply
Was written Wed 8 Jun 2011, 14:20 | Direct link Everyday  

Tatueras igen imorgon

Tuesday 7 June 2011

Jag tjatar säkert lite mycket om det här med tatueringen men kan inte sluta tänka på det!

Vissa är ju lite nojiga om att tatueras med sin partner. Varför? Vi "fjortisförlovar" inte oss efter bara någon vecka/månad. Vi känner varandra och vill göra allt tillsammans, vi trivs ytterst mycket och allt är bara bra. Bråk eller tjafs räknar jag inte med för sånt får man faktiskt stå ut med i ett förhållande. Så det är meningen för mig att inte bara ta av sig ringen när man ledsnar och vill gå till en annan kille, då behöver man inte förlova sig tycker jag. Förlovning betyder mycket för mig, inte bara vardagsgrej vissa andra verkar tro.

Visst jag är ingen spåkärring men jag vet en sak: Stefan kommer alltid finnas hos mig, han kommer alltid vara min vän och jag ställer upp alltid upp för honom också. Vi har gått igenom mycket roligt tillsammans och han hjälpt mig otroligt mycket i livet. Tatueringen ska sitta på min handled livet ut, det är värt det utan tvivel!

Men de allra flesta gillar vår tatuering JAG gjort och hoppas allt går som det ska imorgon! Jag känner mig både lite nervös och pirrig över hur allt blir. Kommer bli så kul att sticka nålar i kroppen igen :D

ColorKlick, #2700315 and 6others likes the post
Wed 8 Jun 2011, 19:20
Kommer alltid finnas för dig! <3
Wed 8 Jun 2011, 19:25
RastaAsta  Tack ♥
Reply
Was written Tue 7 Jun 2011, 22:33 | Direct link Everyday  

Avundsjuk på åskan

Tuesday 7 June 2011

Nu har jag nästan hört alla pratat om sina åskväder. Jag har inte hört åskan på länge, kan den inte komma till Gävle nu? Tycker det är vår tur och jag som älskar åskan.

Jag är avis på honom som filmat in blixtnedslaget på så nära håll, är ni?

Anemptybox, lalloline and 1others likes the post
Tue 7 Jun 2011, 21:55
:d det åskade hela natten här igår/idag

My blog: http://fukk-tard.soclog.se

Tue 7 Jun 2011, 21:59
RastaAsta  Men åh, härligt! :D
Reply
Was written Tue 7 J