Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Snäll kändis = high five!

Sunday 1 May 2011

Stefan blev nöjd med min tatueringsbild jag gjorde i Photoshop åt oss. Ska jag visa bilden?

Jag och Stefan ska alltid möta på honom när vi är på tåget. Första gången var i Furuviks hållplats, i den staden bor han och då låg jag i Stefans knä och han satt vid oss. Andra gången var för Stefan och då satt han bredvid honom på tåget och pratade lite. Idag ställde han sig bredvid mig när vi väntade på tåget.

Han luktar inte bara gott utan han är en otroligt snäll och godhjärtad människa. Han smälter in bra som en vanlig privatperson. Han var jättegullig mot en liten tjej på tåget med en sparkcykel och hjälpte familjen ut med allt och gick sedan och satt sig på sin plats igen. Kändisar borde bete sig så här som Lars-Åke.

#762719, lalloline and 3others likes the post
Mon 2 May 2011, 00:19
Sjyst :D Bra dag vi haft <3
Mon 2 May 2011, 00:57
RastaAsta  Utmärkt <333333
Reply
Was written Sun 1 May 2011, 17:32 | Direct link Everyday  

Kärlek

Sunday 1 May 2011

Stefan var så fin och söt idag och han hämtade mig som vanligt vid tåget och hade en bukett blommor med sig. Vi åt på en restaurang, jag tog en filé Oscar för 120 kronor och Stefan något annat som såg jättegott ut. Fina uppläggningar av maten.

Fick med mig hem jordgubbar mamma köpte åt mig. Hur goda som helst, ska smaska på de ikväll.

Egentligen trodde vi att de var tvättstuga idag men tydligen var det igår så vi missade tiden. Nästa tid är inte förens på torsdag. Tur man har så mycket kläder.

Stefan föreslog precis om att förlova oss på vår 4 års dag när vi ska åka till Gröna Lund eller något liknande. Jag blev glad för visst vill jag med vara förlovad. Men började läsa om förlovning och läste om en idé jag tidigare haft. Istället för ett par fula ringar så kan man tatuera sig istället, lika eller liknande tatueringar med varandra. Det för mig betyder så himla mycket mer än ett par ringar man kan kasta iväg.

Stefan vägrar fast jag vill så mycket och han vill ju förlova sig och gillar inte heller ringar så förstår inte vad han vill med det egentligen. Han säger man kan ta av sig ringarna men de ser jag ingen vits med. Egentligen kan jag ändra min relationsstatus på Facebook på en gång till förlovad med Stefan Persson. Jag är redan så gott som förlovad med honom men att övertala om en sån fin sak som gaddning, en grej som betyder så mycket för mig skulle ju vara fantastiskt och ser själv inget negativt alls med det. Men som vanligt är vi ju olika på många sätt och vis och som i dessa fall är de jävligt drygt att inte kunna enas om en sån viktig sak. Inte heller vill eller kan man tvinga honom såklart. Men har lite planer på hur det kan se ut.

heyjanie, Emeralde and 2others likes the post
Sun 1 May 2011, 16:39
Gud va kul! =) Grattis =)

My blog: http://lalloline.soclog.se

Sun 1 May 2011, 16:40
RastaAsta  Ja hoppas vi enas om något bra bara. Tack :)
Reply
Was written Sun 1 May 2011, 16:38 | Direct link Politics/Society  

Sanna, min sanna vän

Sunday 1 May 2011

Glömde ju nästan bort mina enda bilder från kvällen igår på mig och Sandra på bussen.

Min äldsta vän och vänskapskretsen och i våra släkter så går vänskapen i generationer. Trodde ju när jag var liten vi tillhörde samma släkt, haha. Så våra barn lär ju också bli goda vänner hoppas jag :D ♥

ColorKlick, Anemptybox and 3others likes the post
Was written Sun 1 May 2011, 16:01 | Direct link Everyday  

Good night party peoples!

Sunday 1 May 2011

Fotade inget från firandet av ny månad men snor kanske någon jag hittar sen.


Sandra och jag sprang till bussen men missa den och på bussen satt redan killarna på, svikarna. Hade liksom väntat två timmar extra bara för det men de gör inget. När vi träffade dom i stan var båda sjukt fulla och högljudda så vi skämdes för dom och gick på andra sidan gatan, haha! Någon gjorde sönder en vintetra så mitt ben blev vått "PANG" sa det bara bredvid mig, rädd som fan blev jag :(

Idag fick jag det bekräftat, något jag aldrig testat tidigare, jag fick komma in överallt som är 20 år. Tänk er: ett helt år nästan!! Bra att vakterna litar på mig för de kan dom gott göra.

Vi gick in till olika krogar men bestämde oss för att hänga resten av kvällen på Etage. Bra live-band som sjöng en Bob Marley låt och karaoke som var kul att lyssna på. Madde var den enda av oss som tog mod och sjöng ut.

Två killar kom fram och heja på mig medan Sandra och Madde stod vid baren och jag mellan dom och bordet vi satt i med killarna i vårt gäng. Ena killen sa nåt om att jag stod själv och gjorde tummen upp för att jag var modig för det (typ, hörde inte så mycket på grund av all musik) Vad jag hörde var att han tyckte jag var så fin och söt och jag gav han ett leende och då kände han sig mätt och gick därifrån.

Tyckte kvällen var lite upp och ner. Mest bara kul och jag och Sandra invigde vår krogenrunda tillsammans ikväll ju. Riktigt underbara vänner har jag, dom skryter jag gärna om utan tvivel :)

Hoppas alla haft en bra kväll, min helg i Uppsala har varit kanoners!

heyjanie and Emeralde likes the post
Was written Sun 1 May 2011, 02:55 | Direct link Entertainment  

But I was paid to fly with you, Batman!

Saturday 30 April 2011

När man får ändrade planer kan det leda till fotstund men en jäkla webbcam. 2 timmar kvar till utgång!

Tack för samtalet älskling, nu ska jag smaska chips med dipp och annat mums :D

ColorKlick, BillyBlue and 4others likes the post
Sat 30 Apr 2011, 18:59
Jättefina och roliga bilder <3 :D Tack själv min söta lilla myspysgumma! :*

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sat 30 Apr 2011, 19:19
RastaAsta  Tack gubben min <33 :*
Reply
Was written Sat 30 Apr 2011, 18:49 | Direct link Photo  

Nuvarande Valborg plan

Saturday 30 April 2011

Ska nog ta de lite lugnare idag än igår med festandet. Får se hur de går med det. Valborg är så överskattat, det är en vanlig jävla helg förutom att inte de brukar brinna överallt annars.

Sandra kommer hit klockan sex

Max och Madde dyker också upp runt omkring den tiden

Vi drar till stan och hittar en krog eller pub som lilla jag får komma in på

Möter Sandras Jonas med hans kompisar

Efterfest hos Max

Sen när jag kommer hem och vill sova väntar jag mig att grannarna spelar hög musik och skriker


Nu ska jag bada, åh vad jag längtat :D ♥

heyjanie likes the post
Was written Sat 30 Apr 2011, 15:19 | Direct link Everyday  

Bilder från igår kväll

Saturday 30 April 2011

På ungdomens hus har dom världen klottrigaste toaletter men hellre sitta där än bajamaja. Det var stängt där men kom in tack vare Max som kände killarna där. Till och med toan var klottrad på, haha!

Jag och Max spelade öl-boll längst gågatan och jag råkade passa till en sur tjej istället för Max som skrek på oss: Vad gör ni?!
Jag med basigaste rösten tillbaka: VA FAN SER DE UT SOM?!
Tror jag. Haha ägd tjej med dålig syn :D

Sandra ringde nyss och funderar på vad vi ska göra idag. Vi vill inte vara ute på grund av många anledningar. Fråga Max om de ska ha hemmafest, någon annan vet jag inte direkt. Ska hur som helst först till GC och glo lite, var så länge sedan jag var in till affärerna där.

ColorKlick, lalloline and 2others likes the post
Was written Sat 30 Apr 2011, 12:48 | Direct link Entertainment  

Våldväckt

Saturday 30 April 2011

Fin bild från natten igår, är tagen på Terassen. Ända stället vi kom in på eftersom vi vägra betala 100 kronor inträde, 20 kronor garderob minst och eventuellt en drink på närmare 100 kronor.

Var en skitgrinig människa på toan när Max kände på handtagen för han ville in som bankade skithårt tillbaka. Ofta bli så arg? Vid ett bord åkte glasen i golvet ett flertal gånger.

Vi gick tillbaka dit flera gånger under kvällen för vi väntade på bussen hem till mig i natt.

Men som rubriken säger blev jag våldväckt idag kan man kalla det. För exakt en månad sen var jag här sist och vaknade på samma sätt. En tjej skriker lungorna av sig och när jag skriver så menar jag inte bara pratar högt. Hon är verkligen arg, jag själv är inte så perfekt när de gäller att hålla ilska inom mig men jag menar att vråla sådär så jag som lagt mig klockan 3 vaknar klockan 9 på morgonen? Tänk er själva hur högt de lät. Blir så less att jag inte får sova som jag vill längre någonstans :(

Was written Sat 30 Apr 2011, 11:23 | Direct link Everyday  

Älskade folket

Friday 29 April 2011

Välkomnas hem av alla underbara människor i hemorten. Kenny och jag promenerade i solen och satte oss utanför min lägenhet på torget vid pizzerian. Fick välja vad som helst att äta, tog en grekisk sallad med bröd. Det var en god sallad och härligt att äta ute igen, för andra gången i år tror jag :)

Som om inte de vore nog fick jag två kokosbollar och blev överraskad med 10 lotter, hoppas jag vinner nåt.

Åh så snäll "bror" man har. Tycker alla ska få ha en sån bra gubbe vid sin sida :D

Varit en kattig dag också, umgåtts med 3 stycken faktiskt. Alla lika keliga men Lucce tar priset som vanligt.

Nu ska jag snart till Gränbys köpcentrum och möta Max, som fixar systemet. Bilder från ikväll kommer troligen för annars vore de inte likt mig. Undrar om jag träffar på morsan som är ute och "super" också. HAHA!

#3038906, #544725 and 1others likes the post
Was written Fri 29 Apr 2011, 18:19 | Direct link Everyday  

Till kära Uppsala

Friday 29 April 2011

Nedrans trög och tråkig lektion. Fick se min nya lärare som verkar tycka om ordet "då". Han var bra men verkade gilla att anklaga andra för att vara tröga och de har en annan lärare lärt mig på studietekniken att det är fel. Förklarar läraren så inga fattar är de hans fel och inte eleven. Oftast är det nog så också.

Nu åker jag snart till Uppsala och träffar familjen och brorsan en stund innan jag träffar Max. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men tänkte dricka lite och kanske sätta oss på bryggan om solen vill :)

Vad ska ni hitta på för festligheter ikväll då?

lalloline and ColorKlick likes the post
Was written Fri 29 Apr 2011, 13:50 | Direct link Everyday  

Home coming

Thursday 28 April 2011

Nu kom Stefan hem som varit i skolan och sedan på stan med en kompis. Han kom hem med en dyr tårtbit jag ska äta upp nu, så rar han är!

Ska gå igenom det som sades i skolan, ska tydligen vara lätt så det ser jag fram emot ;)

lalloline, heyjanie and 4others likes the post
Was written Thu 28 Apr 2011, 13:33 | Direct link Everyday  

Skrikhalsar

Thursday 28 April 2011

Gick och la oss innan tolv i natt för att orka med skolan där vi ska börja med ett nytt moment och sedan träna, det var så länge sedan för vi inte haft tid. Men den planen sprack tack vare andra.

Först kommer tjejen hem med ett par kompisar ovanför oss och tror det är fredag kväll. Nej, för visst heter det lill-lördag då man vill och får störa grannen mitt i veckan va? Dom pratar inte i normalläge utan de skriker, av skratt och samtalsinlevelse. Synd när man dessutom är känslig för ljud när man ska sova.

Men efter en timme slutade dom störa tror jag. Låg fortfarande vaken i en halvtimme efteråt och då borde klockan varit nästan två på natten. Då kommer en liga med killar utanför huset och sitter där någonstans och GAPAR som jävla apor. Skriker som om de vill väcka hela kvarteret. Dom sitter väl kvar i en timme minst dom också.

Jag gick inte till skolan idag, nej nej..

Fjantiga jävla lill-lördag. Dessutom är de Valborg snart och då ska jag till feststaden Uppsala. Fan va överskattat Valborg är, jag fattar inte varför de gör en sån stor grej av den dagen. Förresten, vad handlar den dagen om och framför allt kvällen? Vissa har beslutsångest i vilken stad de ska fira och frågar ut på Facebook som om de vore värsta grejen.

Jag tänkte dra till Uppsala som sagt och jag har beslutsångest om vilken och vilka jag ska träffa i helgen. Fått så många förslag så jag vet inte alls :)

Vad ska ni göra på en sån rolig "speciell" dag som Valborg då?

Thu 28 Apr 2011, 16:14
Thu 28 Apr 2011, 17:03
RastaAsta  Ja.. :(
Thu 28 Apr 2011, 17:33
vinterflickans  :(
Reply
Was written Thu 28 Apr 2011, 12:57 | Direct link Politics/Society  

Hackat PS3

Thursday 28 April 2011

Har ni hört att några riktiga hackare har gett sig in på riktiga tunga grejer som PS3. De har troligen allas kontouppgifter. Stefan är en av dom så han följde mitt råd igår kväll, han förde över pengarna på ett annat konto. Två studenter utan ekonomisk hjälp från andra håll får inte bli rånade!

Ganska skillat ändå att kunna göra det här, men jag hoppas straffet blir hårt, vilket de naturligtvis kommer bli när dom hittar på dom. De kommer inte kunna köpa elektronik och bli stämda på pengar, har dom tömt andras bankkonton kommer de bli skyldiga pengar.

Men varför är den stora frågan? Fattar inte hur sånt kan vara roligt att förstöra för andra som inte kan logga in och spela. Visst, finns andra saker i livet än tv-spel men va fan, vissa går ju under.

GlueHead likes the post
Thu 28 Apr 2011, 09:39
För oss har det varit bra. Min bro har varit ren från krigarspel i några dagar nu. Det här är ett stort steg! xD

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Fri 29 Apr 2011, 17:04
Emeralde  Jaha då förstår jag :D Haha xD min bror älskar det i alla fall, i lagom doser ;)
Fri 29 Apr 2011, 18:07
RastaAsta  :)
Reply
Was written Thu 28 Apr 2011, 00:17 | Direct link Tech/Internet  

Choklad(d)igt

Wednesday 27 April 2011

Stannade till på ett café och firade tentan med en pucko och lyxig chokladbakelse med en jordgubbe och chokladstång på. Kinderkanin som efterrätt på efterätten om man säger så, haha!
Tog en bild på den men mobilen är numera knäpp så den försvann men..

Här ser ni lite av hur den såg ut. Kanske inte så mycket eftersom Stefan tuggat sönder den helt och hållet. Han fick smaka en bit av mig. HAHAHAHAHA, jag har inte garvat så mycket i mitt liv. Det är som Stefan säger, HAN SER SJUK UT. Inte ett dugg lik honom!

Är irriterad på alla optiker. Fan vilka fula brillor det bara finns, framförallt åt killar. Finns typ 50 att välja bland bara medans damerna har 500 stycken olika par. Stefan kommer ALDRIG få nya, snygga brillor. Är så less på dom han har.. han ska fan i mig göra en operation istället. Fast får väl vänta ytterligare 4 år antar jag.

J0M0, Anemptybox and 6others likes the post
Wed 27 Apr 2011, 21:40
Thu 28 Apr 2011, 00:05
RastaAsta  Ohja :D
Reply
Was written Wed 27 Apr 2011, 18:48 | Direct link Everyday  

Färgglada tåg med färglösa ord

Wednesday 27 April 2011

Var på promenad i den kalla solen. Fick syn på ett tåg som kom åkandes förbi oss och flög upp med mobilkameran innan den skulle åka iväg igen. Vem vill inte plåta ett sådant färgglatt tåg om jag får fråga?

Det tråkiga är dennes "färglösa" betydelse, alltså texten, vad betyder den? Betyder den något? Ska man köpa de dyra sprayflaskorna och spraya ett helt tåg så kan man väl rita något fint istället? :)

ColorKlick, linnijahs and 1others likes the post
Was written Wed 27 Apr 2011, 17:50 | Direct link Photo  

Tentan gjord

Wednesday 27 April 2011

Vad skönt att få den hemska tentan ur världen. Det gick jättebra, svarade på alla frågor utom en och de allra flesta svar var utförliga skrivna. Pratade om frågorna med Stefan och de visade sig att vi skrivit ungefär lika. Till och med hade vi skrivit exakta fel som vi sedan suddat ut och rättat till de rätta svaret, haha!

Vi gick i tid i morse men när vi nästan var framme vid skolan kommer jag på en sak. Legget var hemma och hade inte ens tänkt tanken att det måste med. Bara flög ur huvudet precis då. Vi ropade på Elin som cyklade förbi, hon går i vår klass och frågade om man kunde intyga men de trodde hon inte. Hon var kissnödig och cyklade vidare och vi önskade varandra lycka till och sedan sprang även Stefan iväg. Han hämtade kortet som vi kunde visa upp för dom söta tanterna som vaktade oss.

Nu är det bara att vänta och se på resultat men förhoppningsvis och troligtvis är jag som sagt godkänd :)

Nästa tenta, 2 veckor kvar!

Anemptybox, #2700315 and 5others likes the post
Wed 27 Apr 2011, 15:20
Duktiga flicka och jag blev helt slutkörd. <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Wed 27 Apr 2011, 17:15
RastaAsta  Tack för du sprang så fort <3
Reply
Was written Wed 27 Apr 2011, 14:01 | Direct link Skola  

Konservatister

Monday 25 April 2011

Något som jag inte klarar av i för mycket mängd är konservatismen. Det för mig, som jag nu syftar på kan vara att man alltid tar samma pizza sort eller max 2-3 olika sorters. Man vågar inte prova på något nytt, sånt är för läskigt. Man ska ha dagarna full av rutiner, spela samma spel för dom är ju sina favoriter och det är omöjligt att ha fler favoriter i sin samling.

Man får inte heller skaffa sig nya kläder, hårfärger eller ens frisyrer för omväxling är inget för en konservatist heller. Livet ska vara sig likt och ingen ny "skit". Svenskt och hederligt, hur smakar kebab?

Ska man åka på utflykt ska det såklart vara till det gamla goda staden och att sätta sin fot i någon annan stad skulle kännas totalt värdelöst. Tråkigt att se sig om på nya platser, fullkomligt ödsligt med dyrbar tid. Ska man ens lämna hemorten? Helst ska man även stanna kvar där resten av lilla livet.


Nej vet ni vad, prova på något nytt för det bör ni faktiskt våga. Tänk mindre, var mer spontan. För du säger hur spontana ryck du får, men att åka till Stockholm varje gång är inte så spontant du kanske tror. 40 minuter med tåg, ja sådan tid tog det för mig att åka fram och tillbaka buss till gymnasiet.

Bryr du dig inte heller om vad andra tycker förutom din alldeles egna speciella person, varför ens tveka på att han eller hon har fel? Är det ett förslag som kommer från deras mun ska du också lita på det och inte gräva ner sig i sina monotona tankar som vanligt. Släpp all isolering, var fri och glad så lever ni längre!

Min lilla tolkning det här. Konservatism - inget för mig!

#2680685, ColorKlick and 5others likes the post
Mon 25 Apr 2011, 22:53
Haha! Man säger att man skall ta semester hemma för man har inte sett allt hemma. Jag känner igen mig lite i det där. Jag köper inte så ofta kläder - för jag behöver inte det :p

My blog: http://J0M0.soclog.se

Mon 25 Apr 2011, 23:03
RastaAsta  Ja jag är ju en sån här promenad människa som ogillar att sitta still hemma när det är solsken ute. Då blir det en hel del utforskning så länge tiden finns till!
Mon 25 Apr 2011, 23:10
J0M0  Ja men det är ju toppen, alltid spännande att upptäcka lite :D
Reply
Was written Mon 25 Apr 2011, 22:49 | Direct link Politics/Society  

Människokroppen

Monday 25 April 2011

Ursprung, fästen och funktioner... detta är lite vad vi ska kunna till onsdag. Mitt huvud dör lite!

lalloline and J0M0 likes the post
Mon 25 Apr 2011, 22:40
Mon 25 Apr 2011, 22:51
RastaAsta  Tack, behöver den där lycka tillet kan jag lova :p
Mon 25 Apr 2011, 23:44
J0M0  Det går nog bra :)
Reply
Was written Mon 25 Apr 2011, 18:16 | Direct link Skola  

Bildbomb i naturen från helgen

Sunday 24 April 2011

Jag utlova lite bilder till bloggen från helgen. Tyvärr är kvalitén kass på bilderna. Råkade ha på lägsta upplösning för e-post. Märkte de när jag lade in bilderna på datorn. Inte kul det inte.. jag har inte heller orkat redigerat bilderna heller. Bilderna är tagen med min nya digitalkamera, pocketkamera.

lalloline, J0M0 and 3others likes the post
Mmm

Mmm

Tue 26 Apr 2011, 20:31
Vilken kamera har du använt Med tanke på bilden som Stefan hänger i luften på
Wed 27 Apr 2011, 13:39
RastaAsta  Nya digitalkameran.
Reply
Was written Sun 24 Apr 2011, 22:54 | Direct link Photo  

Tvättis

Sunday 24 April 2011

Nu blir det tvättis i denna kanonvärme. Känns halvtråkigt faktiskt, ovanligt.

Får bli en bildbomb igen senare, hann inte lägga upp så mycket igår bara på BDB. Men vissa har ju glott där redan :)

Ha det bra allihopa ute i det gröna!

Litet smakprov från fotorundan!

linnijahs, lalloline and 4others likes the post
Was written Sun 24 Apr 2011, 12:58 | Direct link Everyday  
More photos from Sunday 24 April 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (62)

Påsken i Lingbo

Saturday 23 April 2011

Vädret i påsk var kanonfint, 32 grader i solen så vi satt ute och åt samt svettades! ♥

Vårat påskbord i bildformat. God mat dessa dagar! Tårtan är gjord utav mig :D

Ungefär ser man ut när man sover då. Måste berätta att det var en hemsk natt. Vaknade två gånger och var värsta spyfärdig.. men spydde aldrig. Istället för att lägga sig gick jag upp och snackade med pappa en timme, från klockan 5-6 på morgonen. Det var mysigt och vi gick ut och lyssnade på en helgrym fågel :)

Och såhär såg man ut efter man vaknat till lite. Blev nog lite solbränd, skulle vara konstigt annars.

Så kul när man kommer dit och inte varit där på ett år typ. Massa gamla kläder att ha med sig hem.

heyjanie, skogsrusset and 5others likes the post
Sun 24 Apr 2011, 02:28
Mysig påskdag med dig <3

My blog: http://Anemptybox.soclog.se

Sun 24 Apr 2011, 12:44
RastaAsta  Åh vad bra du tyckte det :)
Reply
Was written Sat 23 Apr 2011, 23:48 | Direct link Everyday  

Träff med min andra kille

Saturday 23 April 2011

Äntligen fick jag träffa honom igen! :D

Åh ja, självklart var jag ju lika glad att se far och mor och fira påsk med dom som vanligt :)

Varganess, Anemptybox and 2others likes the post
Sun 24 Apr 2011, 16:15
Aaw, fantastiskt söt kisse! :D

My blog: http://Varganess.soclog.se

Sun 24 Apr 2011, 18:49
RastaAsta  Hihi jag håller med :)
Reply
Was written Sat 23 Apr 2011, 22:54 | Direct link Everyday  
More photos from Saturday 23 April 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (47)

Friday 22 April 2011

Drar till Lingbo och firar påsk med familjen!
Fri 22 Apr 2011, 14:25
Glad påsk! :D<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sat 23 Apr 2011, 18:51
RastaAsta  :D <3 desamma.
Reply

Glad påzk

Thursday 21 April 2011

Imorgon far jag och Stefan till Lingbo och firar påsk med min familj. Tänkte nu passa på att önska alla mina underbara läsare GLAD PÅSK!

#2700315, ColorKlick and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 22 Apr 2011, 01:02
Was written Thu 21 Apr 2011, 23:04 | Direct link Politics/Society  

Biff

Thursday 21 April 2011

Man ser här på min nya bild att jag biffat på mig lite. Kan det vara för jag kommit igång med gymmandet kanske. Inte varit där på ett tag nu på grund av att jag inte tål gymnastiksalar som får mig att bli förkyld jämt!

Har svårt att tro det är bara fett för jag har försökt så länge att bli tjock och jag älskar ju mat som alla vet. Men trots det har jag aldrig lyckats.

Nog snackat om såna oviktigheter, det finns faktiskt en 19 årig kille här i Gävle som är borta. Hela stan är fylld av lappar med bild på honom och beskrivning. Enligt text-tv har några sett honom bråka med ett gäng. Undrar om han lever.. tycker sånt här är så otäckt! :(

Anemptybox likes the post
Thu 21 Apr 2011, 22:49
Thu 21 Apr 2011, 22:50
RastaAsta  Usch ja.. man går inte säkert nånstans.
Reply
Was written Thu 21 Apr 2011, 21:59 | Direct link Everyday  

Åh så skönt..

Thursday 21 April 2011

Med värmen, idag var det riktigt kalasväder må jag säga. Satt och sola medan jag plugga på tenta.

Känns som jag aldrig kommer ta en bra bild på min kära tatuering xD

Har den nu som "mini-profilbild".

Har ni lika fint väder?
Ja, vi har också 20 grader i skuggan
60%
Nej, men nästan lika varmt
20%
Inte alls.. :(
20%
5 personer har röstat
heyjanie, #2700315 and 2others likes the post
Was written Thu 21 Apr 2011, 18:36 | Direct link Skola  

Fotorundan igår

Thursday 21 April 2011

Martina och jag fotade lite i trakterna hos mig med min systemkamera och nya digitalkamera. Här kommer några bilder från både kamerorna som vi tog.

#2700315, heyjanie and 3others likes the post
Was written Thu 21 Apr 2011, 15:23 | Direct link Photo  

Gårdagens snask

Thursday 21 April 2011

KinderäggsHelloKitty xD

Provade lite närbilder men nya kameran på leksakerna man fick i äggen. Köpte på Willys när jag var där med Stefan, Kim och Martina. Vi fick skjuts av dom så vi såg till att storhandla för där är de sjukt billigt!

TheMissHiru, 3welie and 2others likes the post
Was written Thu 21 Apr 2011, 13:10 | Direct link Food  

Jag kan göra inlägg, äntligen!

Thursday 21 April 2011

Igår så dissade jag inte Soclog, utan Soclog var den som dissade mig (och många andra)!

Får bli lite extra inlägg idag då kanske.

Var på stan och köpte:

Världens bästa filmserie och längtar till part 2 kommer ut och en blå kamera köpte vi. Valde mellan den och en mörkrosa men alla mina 2 senaste kameror har varit rosa så fick bli en blå tyckte vi ;)

Spontana inköp, jo men visst. Kameran fick vi bara för 800 kronor tack vare med mera kortet, 500 kronor rabatt. Prisvärt för den kameran håller jag med alla om. Har en med samma märkte fast 10 megapixel istället för den nya som har 14!

Känner knappt igen mig själv på den där bilden, ser så tjock ut. Får nog sluta med alla chokladkakor xD

3welie, heyjanie and 2others likes the post
Was written Thu 21 Apr 2011, 12:55 | Direct link Everyday  

Wednesday 20 April 2011

Köpte en ny kamera idag med 14 megapixlar. Fin blå färg för omväxling av alla mina rosa kameror. Fick 500 kronors rabatt tack vare Med mera kortet så vi fick den för bara 800 spänn så jag säger som alla andra PRISVÄRT! :D
Sun 24 Apr 2011, 02:35
More photos from Wednesday 20 April 2011 - Fetched from bilddagboken.se
Show alla images (56)

Jag failar inte

Tuesday 19 April 2011

Blir ingen tennis, mår inte bra alls.. men får nog se Martina redan imorgon ändå. Måste få ha någon att snacka tjejsnack med och allt det där som hör oss till :D

Jag fick reda på mitt betyg idag för förra kursen och fick ett D. Jag är nöjd eftersom de endast var gruppuppgifter och en tenta den månadens kurs bestod utav. Vet inte hur tentan gick men fick åtminstone ett godkänt och de är viktigast. Om man grinar över sämre betyg så gör man det i onödan. Ingen arbetsgivare kollar dina betyg noggrant, på sin höjd kollar igenom och ser du inte har ett streck eller IG.

Jag har klarat alla kurser i år utan att kugga den minsta lilla! En lång kurs kvar med massa tentor och vet inte hur allt ska gå för det är som sagt så svårt. Men jag klarade alla övriga kurser och två kurser läste jag samtidigt och klarade båda två samtidigt jag flyttade. Tufft tufft :D

Nu ska jag fira med en glass tror jag närmare bestämt!

Tänder ett ljus för dig.

Eliasmammii and Emeralde likes the post
Was written Tue 19 Apr 2011, 18:17 | Direct link Skola  
tävling makeup utbildning sminktävling dragonfly vårmakeup vårsminkning

Vila i frid kompis från Soclog

Tuesday 19 April 2011

Fick ganska så nyligen reda på att Zaape gått bort. Vet inte än varför men det spelar ingen roll egentligen. Döden är hemsk alla gånger och att få höra att en god internetkamrat som alltid var snäll och man brydde sig om är aldrig roligt. Dessutom var hon ung och vi nyss börjat diskutera smått om att ses i sommar.

Hon tyckte vi var ganska lika utav oss, vi sa alltid vad vi tyckte och stod för det och därför föreslog hon en träff. Många gånger hade vi båda mycket otur i livet och skämdes inte för att skriva om det. Men den dagen hann aldrig komma att vi fick träffas i verkliga livet.

Tankarna kommer till dig, en ung tjej som inte gjort något att förtjäna en så pass tidig död. RIP

3welie, #3155986 and 6others dislikes the post
Tue 19 Apr 2011, 19:51
Så jävla hemskt! Vila i frid Sara<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Wed 20 Apr 2011, 13:59
Emeralde  Jag visste inte att han bloggade? Vad heter han? Vi får hålla tummarna för det<3
Wed 20 Apr 2011, 21:53
RastaAsta  Truxy.
Reply
Was written Tue 19 Apr 2011, 17:02 | Direct link Tech/Internet  

Atjo

Tuesday 19 April 2011

Jag och Stefan visade klassen i idrottssalen vår rumpövning, höftens extensioner med ett annat ord. Jag låg på mattan och visade medan Stefan förklarade. Sedan stretcha efteråt. Som vanligt när jag springer runt och leker, styrketränar i sal blir jag jättestickig i näsan och nyser femtioelva gånger, är fortfarande knas i näsan. Vad kan det bero på?

Sen hade vi ett seminarium som gick smidigt till men var fortfarande jobbigt på grund av näsan.

Fått ett påskkort av brorsan idag och nästan direkt när jag kom hem ringde Marre och undra om vi ville hänga med dom till tennisen ikväll. Jag funderar på det, om jag känner mig bättre blir det ett lir :)

Ska bli skönt att vara ledig en vecka nu framåt, så blir ju ett litet lov kan man ju se det som. Ett seriöst lov med mycket plugg inför tentan nästa onsdag. Finns tyvärr risker att jag kommer misslyckas eftersom det är för mycket information och språk att memorera.

Was written Tue 19 Apr 2011, 15:40 | Direct link Everyday  

Månen vs Tellus

Monday 18 April 2011

Månen var fin idag så kunde inte låta bli att ta bild på den med skakiga händer och originalobjektivet. Jorden var fin den med, så fick bli en bild på den också ;)

heyjanie and ColorKlick likes the post
Tue 19 Apr 2011, 00:13
Hehe, man får passa på att ta bilder då man ändå är ute på rymdpromenad ;)

My blog: http://J0M0.soclog.se

Tue 19 Apr 2011, 00:14
RastaAsta  Ja varför inte tänkte jag, är ju inte varje dag man gör det så :p
Tue 19 Apr 2011, 00:16
J0M0  Nej precis x)
Tue 19 Apr 2011, 00:17
RastaAsta  Otrolig känsla där uppe måste jag medge.. haha!
Reply
Was written Mon 18 Apr 2011, 23:50 | Direct link Photo  

Delade åsikter om respekt

Monday 18 April 2011

Jag och Daniel delar samma åsikter helt enkelt! :D

Direkt när jag vaknade slog det mig en tanke bara sådär mysigt random. Tänkte på idiotgrejen som att röka, det får man göra hur  som helst i allmänhet. Blåsa ut röken på stackars astmatiker och barn eller övrigt folk som jag, avskyr röklukten och vill helst inte heller få sämre lungor och dö ett par år tidigare på grund av andras onödiga beteende. Vi får skiten utblåst i ansiktet.


Alkohol får man ju inte dricka mitt i stan hur som helst, men röka får man göra bäst fan man vill. Då skulle nästan alkoholen vara bättre, för oftast skadar inte de andra i sin allmänhet. Ska man få röka ska man också få supa på samma ställen utan att få farbror blå efter sig. Eller helst av allt: förbud mot båda.

Så ja, hur kan de som säljer dessa produkter sova gott om natten när de ger alla dessa människor cancer? Knarka är det värsta enligt oss svenskar, vilken stor tabu det skulle vara att knarka eller umgås med dom. Vissa knarkprodukter är bättre än både rök och alkohol. Låter galet i ett svenskt öra, många av dom men tyvärr så måste jag erkänna det är sant.


Det både jag och Daniel lider av är störiga grannar som festar i princip varje helg och vardagarna är tunga dom också. Vi undrar varför vissa inte har bättre för sig än att störa andra som faktiskt bor i lägenhet, var tog respekten vägen? Vill de hävda sig att dom kan ha fest, det kan jag också, inga svårigheter. Jag vet hur man festar och kan vara mer högljudd än dom men mina kära föräldrar har lärt mig lite vett och etikett.

Vill man skänka en tanke på sina grannar finns de ju faktiskt krogar att gå till åtminstone varannan helg. Jag är inte tråkig, jag vill visa respekt.. och faktiskt vill jag ha respekt tillbaka!

lalloline, Emeralde and 3others likes the post
Mon 18 Apr 2011, 15:45
Inlägget har länkats i min blogg, se mitt svar här.
Hittade detta intressanta inlägg nedan och nickade mig genom texten och tänkte att mycket av det är sant.
 
Vad tycker du? Är det rätt av andra människor att förpesta andras tillvaro för att de själva skall kunna "njuta"?
Mon 18 Apr 2011, 16:17
J0M0  Det är väl det man har en blogg till :p
Mon 18 Apr 2011, 16:18
RastaAsta  Japp det tycker jag faktiskt :D
Reply
Was written Mon 18 Apr 2011, 15:23 | Direct link Politics/Society  

Schemat för idag

Sunday 17 April 2011

Inget är kul dessa dagar men har ett litet schema för idag som jag tänkte försöka följa.

Tvätta, plugga och gymma.

På tisdag ska jag och Stefan visa en övning som har med höftens extensioner att göra. Stretcha efter det. På eftermiddagen blir det ett tråkigt seminarium också.

Tentan är om en vecka så blir råplugg nu alla dagar.

Jag vill bara vara ute i solen och inte plugga :)

#2700315, heyjanie and 2others likes the post
Sun 17 Apr 2011, 15:56
Nice bild :D!

My blog: http://colorklick.com

Sun 17 Apr 2011, 16:04
RastaAsta  Tack :)
Reply
Was written Sun 17 Apr 2011, 15:52 | Direct link Everyday  

Ren tillfällighet

Sunday 17 April 2011

Sista jag skrev igår var om Stefan piercing. Började bara tänka på den att han gjorde den för min skull och hur bra han passade i den. Eftersom den lossnat hade han kvar smycket hemma och idag berättade han att han ska ta med sig den hem. Skrämmande att vi båda hade tankarna hos den där piercingen :P

Snart kommer han äntligen hem. Jag behöver en kram för jag har så ont i magen.

Anemptybox likes the post
Sun 17 Apr 2011, 22:23
aww hoppas din mage mår bättre snart! <3

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Mon 18 Apr 2011, 14:17
RastaAsta  Tack om ett par dagar är den sig lik igen =)
Reply
Was written Sun 17 Apr 2011, 12:19 | Direct link Everyday  

Piercing

Sunday 17 April 2011

Saknar Stefan, han är inte hos mig som han alltid brukar vara. Men imorgon ses vi igen.

Började kolla på bilder på honom när han hade piercing i ögonbrynet. Den trillade loss innan vi hann byta smycke. Tycker det är lite synd för han passade så sjukt bra i det. Tycker inte det är lika hett och viktigt längre alls men han var fan snygg i den, visst?

Själv har man 8 piercingar hittills, fast det räcker nog för mig :) Hur många har du?

Nu istället önskar jag han tatuerade sig, mitt namn eller något sånt romantiskt. Han totalvägrar :(

Ja, ska sanningen fram hur det gick till när den lossna kan jag ju erkänna det var mitt fel. I sömnen knockade jag honom en aning sedan förstår ni nog varför. Blodig historia :(

På tal om sömn... GOD NATT VA FAN! Är tillräckligt trött så det räcker gott och blir över.

Anemptybox likes the post
Sun 17 Apr 2011, 13:58
Tack för att du tycker att jag var snygg i den men det är skönt att slippa oroa sig för att den ska fastna i saker och sånt :(
Sun 17 Apr 2011, 14:34
RastaAsta  Varsågod och ja, allt var.. men en tatuering fastnar aldrig ;)
Reply
Was written Sun 17 Apr 2011, 00:39 | Direct link Skönhet  

Fullt ös

Saturday 16 April 2011

Mötte mamma i stan och vi gick direkt hem nästan och där stannade vi inte kvar länge. Vi gick till min skola för hon ville så gärna se vart de låg och hur det såg ut utanför. Gick direkt därifrån till Willys och då hade vi gått i över en timme.

Handlade inte så jättemycket direkt, det gick rätt bra. Väl hemma började vi städa hela huset skinande rent och efter det var det matdags. Potatis och schnitzel med bea sås :)

Var till Coop och panta för första gången och på över 2 månader sparade vi ihop nästan 30 kronor och för det köpte jag körsbärssaft :D

Kollade lite på Sally och åt chips med dipp. Nu ligger mamma och sover, här sitter jag och är trött.

Bästa med dagen var nog: GÅ I SOMMARKLÄDER OCH SVETTAS.

Fåglarna har redan ätit upp ALL MAT jag gav dom igår. Vilka matvrak!

Fick en cool påskkärring som var välgjord av pappa. Hon hänger i fönstret. Skrev ett par påskkort. Ska hinna med lite saker imorgon också förhoppningsvis. Oftast är de lite för mycket saker som måste göras. Ingen rast och ingen ro passar rätt bra in att säga. När hade jag tråkigt som senast?

Emeralde, Anemptybox and 1others likes the post
Was written Sat 16 Apr 2011, 23:31 | Direct link Everyday  

Dröm om mig så drömmer jag om dig!

Saturday 16 April 2011

Hände en ganska så rolig händelse jag vill upplysa om :D

  The following entry is linked from Emeralde
Drömmar om soclogare

Okej... Det blir ingen bild på de nya kläderna eftersom jag inte lyckas engagera någon i att ta kort på dem åt mig xD  Får blir en annan dag (snart) istället :)

Igår så snackade jag och RastaAsta om att hon hade drömt om mig viket jag tycker är helt awesome!!! Hur ofta drömmer folk om en liksom? Och när det dessutom var en så härlig tjej som Sarah som gjorde det? COOLT!!!!!
Så jag lovade att försöka drömma om henne. And guess what? I did! :D Det var inte en så häftig dröm men hon var med! I drömmen så satt hon utanför ICA i vårt lilla samhälla och läste tidningen xD Undrar varför! xD

Sitter och tittar på filmen 27 dresses nu med bror min. Den är väl inte direkt så jättebra om vi säger så men jag måste se slutet på den eftersom jag spelade in den förra gången men min pappa avbröt inspelningen när bara det sista var kvar för han trodde inte det var något viktigt xD
Får väl återkomma med omdöme senare ;)


Original post written Sat 16 Apr 2011, 22:06
3welie, ColorKlick and 5others likes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 16 Apr 2011, 23:25
haha! Jag har drömt två gånger om soclogare, vet dock inte säkert vilka de var

My blog: http://lyise.soclog.se

Sat 16 Apr 2011, 23:59
RastaAsta  Ja ja men de räknas som dröm, säger vi!
Sat 16 Apr 2011, 23:59
Anonymous  dåså ^^ haa
Reply
Was written Sat 16 Apr 2011, 23:04 | Direct link Entertainment  

Jag, kändis från internet

Friday 15 April 2011

Hade en lång dag i skolan som var bara irriterande svårt. Åt på Sibylla med Stefan och Mahta. När vi står i ledet börjar någon bakifrån picka mig i revbenet och jag trodde först det var Mahta som ville mig något. När jag kollade bak såg jag ett annat ansikte där. Det var en söt liten tjej som heter Lina. Hon och jag brukar kommentera varandras bilddagböcker bland annat. Vi känner igen varandra halvbra i alla fall men aldrig chattat eller pratats i telefon tidigare.

Jag trodde verkligen inte jag skulle få se hennes sötisface när jag vände mig om utan möjligen en sur tant? (menar absolut inte fina Mahta nu va) Blev glad att hon vågade gå fram och byta ett par ord. Hon hade först känt igen Stefan, eftersom den snyggingen går ju inte att missa. Eller så beror de på att jag lägger upp överdrivet mycket bilder på honom på internet, haha. Sedan såg hon mitt långa hår och då kände hon sig tvungen att komma fram. Det uppskattades och gjorde mycket gott i min dag. Galet kul! ♥

Sedan blev det en kram och ett hej sedan stack hon. Hon brukar bo i Gävle men numera i Hedemora. Vi har bytt nummer och kommer säkert ses fler gånger i alla fall som det verkar. Hoppas jag :)

När jag skulle sätta mig vid Mahta sprang en tant efter mig och vifta med en tom flaska och sa: Hon ska väl ta med sig den här?

Jag stod bara som ett frågetecken, fortfarande lite chockad över Lina som petat mig på ryggen undrade vad hon menade men fattade till sist och tog den åt henne. Men varför, jag menar.. en tom flaska?

Första vi får höra av lillkillen bredvid oss: Oj jag rapa! Han hade tittat på Mahta och hon trodde han sa: Titta en apa! åt henne.. Haha hon är så rolig! :) ♥

Anemptybox, Opraktisk and 3others likes the post
Fri 15 Apr 2011, 23:10
Nej vad roligt att hon hälsade! :D Hade varit så kul att träffa en soclogare i verkliga livet<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Fri 15 Apr 2011, 23:14
RastaAsta  Sött :)
Fri 15 Apr 2011, 23:15
Emeralde  :)<3
Reply
Was written Fri 15 Apr 2011, 23:06 | Direct link Everyday  

Mat för alla!

Friday 15 April 2011

Handlade på vägen hem från gymmet. Talgbollar till fåglarna på gården och mat till oss. Jag gav mycket mat åt fåglar i många år när jag bodde i Uppsala för vi hade en kolla som passade perfekt för att mata söta fåglarna. Åt oss blev det pepparbiff som serveras strax. Så jävla gott men dyrt.

Brukar ni mata fåglarna? Jag tycker de är viktigt att göra de som jag brukar, under vintern.

Var extrapris på bollarna här, 5 kronor för 7 stycken. Klart det är värt! :)

Imorgon kommer mor hit och sover över en natt medan Stefan åker till Hofors. Trevligt värre ska det bli!

Jag med smycken runt halsen.. ovanlig syn, fick halsbandet av brorsan någon jul. Snyggt va? :)

Emeralde and Anemptybox likes the post
Fri 15 Apr 2011, 20:47
Det har gått sådär med matningen, jag har inte haft pengar över i vinter, och inte alltid tid =/

My blog: http://J0M0.soclog.se

Fri 15 Apr 2011, 21:51
RastaAsta  Jaha jo det förstår man nästan att de kan bli. Tycker det med låter som en vettig förklaring till varför. Stackars fåglarna får inte dö :(
Sat 16 Apr 2011, 12:54
J0M0  Nej, det är lite tråkigt om de gör det :/
Reply
Was written Fri 15 Apr 2011, 20:42 | Direct link Everyday  

Tussen i lagårn

Friday 15 April 2011

När det är 17 grader ute i skuggan är det väl ändå vår? Tycker det varit ganska så kyligt ute och inne med däremot, trots de heta graderna. Skolans lokaler är sjukt kalla. Kommer aldrig få ha snygga kläder som linnen och kjolar, shorts i skolan. Får sitta med vinterkläder tills sommarlovet dyker upp, vårt första lov ;)

En tussilago hittade jag på i alla fall. Först satt den på marken, sedan hamnade den på skon för en modellplåtning och till sist bakom örat på mig. Händelserikt liv för en liten växt, ja.

Jag är så trött på alla latinska namn hit och dit. Vad alla muskler gör, var alla fogar och leder sitter etc.. så strax ska jag dra till gymmet och lyfta lite skrot. Värsta är väl att man automatiskt börjar tänka på vilka muskler man använder medan man lyfter :p

Anemptybox, Emeralde and 2others likes the post
Fri 15 Apr 2011, 17:40
17 grader är definitivt vår :) Fin bild!

My blog: http://darksess.com

Fri 15 Apr 2011, 17:41
RastaAsta  På hög grad, haha! Tack så mycket :)
Reply
Was written Fri 15 Apr 2011, 17:35 | Direct link Everyday  

Kingdom Hearts

Thursday 14 April 2011

Spelat 2:an i 10 timmar sammanlagt och är och hälsar på Herkules atm. Jag själv har inte klarat ut 1:an än så det får jag ta och göra efter jag klarat 2:an. Underbart spel med blandade karaktärer från Final Fantasy och Disneys alla möjliga tecknade figurer :)

#2732657, Emeralde and 3others likes the post
Sat 16 Apr 2011, 22:22
Jag älskar detdär spelet! Och då är det bra, för jag spelar Aldrig annars och kommer Aldrig att göra det.. Med detta som undantag. :)

My blog: http://Opraktisk.soclog.se

Sat 16 Apr 2011, 22:54
RastaAsta  Okej jag är lite tvärtom, spelar mycket och tycker om många spel. Detta är lätt etta ve bästa!
Sat 16 Apr 2011, 22:55
RastaAsta  Ett av de bästa, alltså.. nu är jag lite för trött här.
Sun 17 Apr 2011, 10:25
Opraktisk  Haha xD Well, det är gulligt. Det är nog det som gör det bra ^^
Reply
Was written Thu 14 Apr 2011, 19:00 | Direct link Tech/Internet  

Today

Thursday 14 April 2011

Ännu en varm härlig dag vistades i skolan. Är alltid i skolan nu för tiden, alltid tidigt. Är trött 24/7.

Efter det gick vi ner på stan och träffade Stefans kompis Alle. Vi åt tillsammans, delade på en pizza som var sjukt fet så degen hade inte blivit klar än. Handlade för ovanlighetens skull en stor påse lösvikt med massa udda godisar. Mycket rea på H&M så köpte två läppglans för 20 kronor. En liten BH, blev lite väl mycket push-up så borde tagit en eller två storlekar mindre. Var en så pass annorlunda design så de hjälpte inte så värst att man inte vet om sin BH-storlek heller.

Blev en vit Gamecube dosa också så sambon och jag kan lira tillsammans ;)

Nu är det dags för Jerry Springer ♥

Anemptybox, heyjanie and 2others likes the post
Thu 14 Apr 2011, 16:33
Fetaste pizzan genom tiderna.

My blog: http://RastaAsta.soclog.se

Thu 14 Apr 2011, 18:51
RastaAsta  Inte gott :p
Reply
Was written Thu 14 Apr 2011, 16:14 | Direct link Everyday  

Såsigt

Wednesday 13 April 2011

Vit chokladsås, det är riktiga grejer det!

Vilken är din favoritsmak på sås?
Chokladsås
55%
Vit chokladsås
0%
Nougatsås
9%
Lakrissås
9%
Kolasås
18%
Choklad med banan sås
9%
Brunsås
0%
Annan sås
0%
11 personer har röstat
lalloline, heyjanie and 2others likes the post
Fri 15 Apr 2011, 21:28
nougatsås lät as gott!!

My blog: http://fiji.soclog.se

Fri 15 Apr 2011, 21:52
RastaAsta  Måste prova, min kille älskar den såsen mest :D
Fri 15 Apr 2011, 22:03
fiji  Ja jag tror jag skulle göra de också om jag smaka :O älskar nougat iaf
Reply
Was written Wed 13 Apr 2011, 22:55 | Direct link Food  

Örhängen

Wednesday 13 April 2011

På stan hittade jag massa grymma örhängen och dessa fick det bli:

heyjanie, Anemptybox and 8others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 14 Apr 2011, 20:46
himla coola dem på tredje bilden!

My blog: http://ssoetliip.soclog.se

Thu 14 Apr 2011, 22:16
RastaAsta  Många verkar gilla dom, hihi :)
Reply
Was written Wed 13 Apr 2011, 17:57 | Direct link Fashion  

Ben Rangel

Wednesday 13 April 2011

Var till skolan en snabbis och umgicks med polaren Olle. Han lär oss om benen i kroppen ♥

#2700315, Anemptybox and 4others likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 13 Apr 2011, 22:30
gud jag läste: var i skolan och tog en snabbis med polaren Olle xD

My blog: http://lyise.soclog.se

Wed 13 Apr 2011, 23:12
RastaAsta  Jo minns att många brukade bli det på mig också :p
Wed 13 Apr 2011, 23:13
Anonymous  haha, high five!
Reply
Was written Wed 13 Apr 2011, 11:29 | Direct link Skola  

Kvällsfika

Wednesday 13 April 2011

Gott att ta sig något mumsigt efter kinamaten. Friterade bananer med glass är också mumma :D

#544725, heyjanie and 6others likes the post
Wed 13 Apr 2011, 09:12
gaaah ge mig :D

My blog: http://colorklick.com

Wed 13 Apr 2011, 11:15
RastaAsta  Höhö :D
Wed 13 Apr 2011, 11:16
ColorKlick  Omnomnomnom :o
Wed 13 Apr 2011, 11:20
RastaAsta  Exakt!! :D
Reply
Was written Wed 13 Apr 2011, 00:00 | Direct link Food  

Tröttadagen

Tuesday 12 April 2011

Toalettpapperna blir ju bara charmigare och charmigare. Försöker ju lära Midani lite svenska och han lär sig även norska. Danska skiter vi i, ja tack! Även finska och isländska,  finns ingen chans!

Idag är man trött. Grannen bestämde sig att spela på sin jävla bas sent igår natt och rätt länge. Hur kan man?! :o

Så med andra ord gick skolan trögt och var knappast värt att vara där. Men vad gör man inte för sina studier som går först? Alla i klassen, halva klassen var ju bara där men de satt och hosta allihop nästan. Bara sådär rakt ut, euw tänk om man fick baciller på sig? Jag vill inte bli sjuk igen, hosta i armen tack!

Vissa andra satt och mådde illa och undra hur de skulle ta sig till om de skulle spy mitt i klassen. Jag vill inte heller bli smittad av kräksjukbacieller. Synd att man inte får vara sjuk i Sverige, eller ja vara hemma som man bör heter det.

Klart smittan sprids vidare och ställer till det. Bör inte vara som det är men nu är det som det är.

Sjukt irriterande med höga hostar och snack om kräk när man är trött och försöker hänga med läraren och svåra saker hon talar om. Humanbiologi är inte det lättaste.

heyjanie likes the post
#2680685 and Emeralde dislikes the post
Tue 12 Apr 2011, 20:26
Ja, det var fan jävligt jobbigt i skolan. Vi måste sova mer och folk måst lära sig hosta bättre. Du är söt <3

My blog: http://RastaAsta.soclog.se

  Reply
Was written Tue 12 Apr 2011, 14:31 | Direct link Everyday  

Silent Hill - mitt nya hem

Tuesday 12 April 2011

I morse vaknade jag upp på en annan plats än den jag hade somnat på, jag var i Silent Hill..

Anemptybox likes the post
Tue 12 Apr 2011, 20:27
Grym bild <3
Tue 12 Apr 2011, 20:46
RastaAsta  Verkar bara vara du och jag som tycker de :P Bäst smak vi har! <3
Reply
Was written Tue 12 Apr 2011, 12:58 | Direct link Photo  

Resultat av dagens inköp

Monday 11 April 2011

Hello Kitty finns överallt som sagt. Jag har inget emot katten för.. hon är ju en katt, hur kan man hata en söt liten katt? Men ja, lite väl mycket Hello Kitty hit och dit är det ju så jag impulsköpte kepan på Stadium vid kassan för 300 kronor. Fanns 3 olika att välja bland och alla var ironiska, som ni kan se! :D

Fram, bak och inuti. Maffiakatt!

Fyllde på kolsyra till Soda streamen, köpte 2 CD/DVD-skivböcker som man kan förvara sina brända spel i och en penna att skriva med.

2 av spelen till Gamecuben vi fick idag.

Köpte nya gröna prylar till älsklingen. Snyggt och matchande, va?

Fick 10 % gratis på varorna vi köpte på Stadium. Tjejen i kassan var nog lite trött och råkade säga fel:

"Ska jag lägga kvittot i plånboken?" Hon menade påsen xD

heyjanie, Emeralde and 4others likes the post
Tue 12 Apr 2011, 20:28
Haha! Gillar mina brallor och skor :3
Tue 12 Apr 2011, 20:46
RastaAsta  Fett bra :D
Reply
Was written Mon 11 Apr 2011, 23:11 | Direct link Kläder  

Paket från Tyskland

Monday 11 April 2011

Denna gång kom inte paketet från USA utan från Tyskland istället.

Här är sakerna paketet innehöll. Allt i fint skick :)

Har bara 4 spel, 2 köpte vi idag. Ett Sonicspel, Super smash bros. melee, Sagan om de två tornen och Metroid Prime. Så det har jag suttit och spelat lite ikväll :)

Tidningspapper på tyska fick vi med på köpet och titta, snyggingen Persbrant är på g i Tyskland också :p

Anemptybox, #2680685 and 3others likes the post
Was written Mon 11 Apr 2011, 22:27 | Direct link Politics/Society  

Roligt i klädombyteshytten

Monday 11 April 2011

Sluta misstolka mig nu men vi hade rätt så roligt när Stefan provade kläder i ombyteshytten inne på Stadium. Speglar är roliga dom, man ser sig själv i vinklar man inte trodde fanns!

Jag kan inte låta bli att fula mig lite extra när jag går förbi en spegel ;)

OBS: Stjäl inte mina grimaser!

zaape, Emeralde and 5others likes the post
Mon 11 Apr 2011, 19:45
haha, vad skoj :D

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Mon 11 Apr 2011, 19:46
RastaAsta  Japp och känner sig extra snygg efter man sett dessa bilder alltså :D
Mon 11 Apr 2011, 19:46
heyjanie  haha, underbart :D
Reply
Was written Mon 11 Apr 2011, 19:43 | Direct link Entertainment  

Solig härlig dag

Monday 11 April 2011

Skolan först och efter det en tupplur och en repa på stan. I skuggan är det 15 grader och närmare 20 i solen. Åh, vad glad jag blir nu. Satt och solade på en solbänk mitt i stan med Stefan. Så mysigt :)

Stefan lånade min nyinköpta Hello Kitty keps, passar bra för alla anti-Kitty människor där ute xD

Emeralde, Anemptybox and 3others likes the post
Mon 11 Apr 2011, 20:41
Du är så söt! <3

My blog: http://RastaAsta.soclog.se

Mon 11 Apr 2011, 22:11
RastaAsta  Duuu :D
Reply
Was written Mon 11 Apr 2011, 18:54 | Direct link Everyday  

Fina fötter?

Monday 11 April 2011

Är trött på alla som frågar... JA FÖR FAN KLART JAG HAR FINA FÖTTER!

Alltid målade i någon grym färg, lagom långa naglar och stortån är längst sedan går de snyggt ner som en trappa från den längsta till kortaste tån. Vanligtvis är tån bredvid stortån längre, ser lite kul ut.

Min kille älskar mina fötter. Han tycker jag ska bli någon slags fotmodell. HAHA!

Själv har jag ingen vidare fotfetisch.. alls, fötter är äckligt. Dock är händer mycket snuskigare, knäppt va?

Varje dag nya strumpor på fötterna. Vissa är lite sötare än andra av dom. Hello Kitty is everywhere!

ColorKlick, heyjanie and 7others likes the post
Mon 11 Apr 2011, 18:56
åhh jag hatar fötter ;) hihih iaf i ansiktet ;)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Mon 11 Apr 2011, 18:57
RastaAsta  Hahaha vad ska dom dit och göra egentligen? xD
Mon 11 Apr 2011, 18:57
fjellstroms  hahah det är ingen som vet :P men alla brukar alltid sätta fötterna i ansiktet på mig :P
Mon 11 Apr 2011, 18:58
RastaAsta  Ohyfsat :O :p
Reply
Was written Mon 11 Apr 2011, 00:46 | Direct link Skönhet  

Städdag

Sunday 10 April 2011

Tvätta, diska och dammsuga är schemat för idag. Såna dagar kan ju behövas då och då så man slipper skaffa sig dammråttor som husdjur ;)

Jag har börjat spela massa olika spel till Playstation: Dog's life, Kingdom Hearts 2, SvampBob The movie, Taz Wanted (nostalgi).

Snart blir det lax och potatis. Potatisen ser konstig ut, typ växt groddar på dom och tror inte de är så bra att äta dom då? När jag brukar så potatis själv i landet så brukar dom se ut så. Laxen ser jag fram emot att äta, bästa fisken är laxen. Äter inte ofta fisk längre tyvärr!

lalloline and heyjanie likes the post
Sun 10 Apr 2011, 16:32
Jag tycker att rödspätta är den bästa fisken :D och ska dessutom få äta det idag!!! Lycka<3

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Sun 10 Apr 2011, 16:43
RastaAsta  Jo vi ska testa något nytt nu tydligen, ha på chili på laxen. Lyckas vi kommer recept, jag lovar!!
Sun 10 Apr 2011, 16:46
Emeralde  Låter suveränt! :D Kommer vänta med spänning ;)
Reply
Was written Sun 10 Apr 2011, 16:25 | Direct link Everyday  

Silent Hill Origins

Saturday 9 April 2011

Stefan klarade precis ut det sista spelet i Silent hill serien. Vi är två sanna fans det märks tydligt.

Jag tänker inte göra någon längre recension men Stefan skriver nog ihop det på sin blogg någon gång. Spelet var i alla fall väldigt bra och följde klassiska bitarna av spelen. De här spelet är det sista spelet som faktiskt utspelas före det första spelet. Så ni bör åtminstone kört ettan och klarat ut de innan ni sätter igång det. Silent Hill har faktiskt mycket svåra stories så det gäller att tänka till. Spelen är läskiga men det är sjukt synd att jag inte skräms av dom längre. Men så blir det väl med åren antar jag.

Har inte mycket att klaga på förutom att VARFÖR VALDE SPEL-SKAPARNA JUST EN KARAKTÄR SOM ÄR EN GAMMAL LASTBILSCHAUFFÖR OCH HAR NOLL KONDIS?! Antagligen för att få upp stämningen och dramatiken. Spelet var givmild med vapen som lätt går sönder så som plankor och radio som melee och snålt med liv. Man fick inte heller välja svårighetsgrad!

Vi fick bästa slutet... woho! :)

Anemptybox, emmaborjEsson and 3others likes the post
Was written Sat 9 Apr 2011, 20:05 | Direct link Tech/Internet  

PS2 spel

Saturday 9 April 2011

Försöker hitta bra spel till min chippade, gjorde en liten brännlista:

PS2 spel Sarah vill ha!

SpongeBob's Atlantis Squarepantis

SpongeBob Squarepants: Creature from the Krusty crab

The SpongeBob SquarePants Movie

Who wants to be milionare? Party edition

Hello Kitty Roller Rescue

Disney's Winnie The Pooh's Rumbly tunbly adventures

Sagan om den tredje tidsåldern – härskarringen

We love katamari

Shadow the Hedgehog

The Simpsons Hit & Run

The Hobbit

Lord of the Rings: The Return of the king

Dog's Life

Sagan om de två tornen – Härskarringen

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

LEGO Star Wars

Music 3000

DJ-spel

Har ni några tips på bra PS2 spel? Dela gärna med er.

Emeralde, heyjanie and 3others likes the post
Sat 9 Apr 2011, 13:57
jag är inte så duktig på ps2 spel direkt... men om du hittar något coolt med super mario så vore ju det något :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Sat 9 Apr 2011, 14:07
RastaAsta  Haha jodå jag har redan hyllorna fyllda med annat och får aldrig nog :P Kanske har vi för lite Mario med andra ord? ;)
Sat 9 Apr 2011, 14:08
heyjanie  haha, ja så är det nog ;D
Reply
Was written Sat 9 Apr 2011, 13:33 | Direct link Tech/Internet  

Rasta style

Friday 8 April 2011

Nu är Firefox lite mer RastaAsta.

Emeralde, Anemptybox and 5others likes the post
Fri 8 Apr 2011, 23:00
riktigt snyggt :)

My blog: http://raaff.org

Fri 8 Apr 2011, 23:01
RastaAsta  Håller helt klart med :)
Reply
Was written Fri 8 Apr 2011, 22:54 | Direct link Tech/Internet  

I'm hungry

Friday 8 April 2011

Har gymmat lite idag på fastande mage och sitter här än utan någonting i den. Ibland är jag bara inte sådär jättehungrig bara, oftast sitter jag och äter hela dagarna kan jag ju lägga till, haha!

Jag blir nu hungrig efter jag såg bilden på mig och min fina pommes på Sibylla från igår. Den var rolig att äta för den kan man doppa i dippen samtidigt med båda hållen. Fantastisk känsla måste jag här medge!

Men min kille är absolut den bästa kocken så jag blir strax inte besviken. Han är även duktig på att få bort trojaner på datorn som ska vara svårt som fan att ta bort för övrigt.

Så, är du hungrig? Eller har du kanske ätit massa godheter redan?

#2700315, Anemptybox and 2others likes the post
Fri 8 Apr 2011, 20:15
åt mat innan sen nu på kvällen nudlar.. =)..

My blog: http://zaape.soclog.se

Fri 8 Apr 2011, 20:17
RastaAsta  Åh gott, vi har också nudlar hemma :D
Fri 8 Apr 2011, 20:18
zaape  ja det är gott =)
Reply
Was written Fri 8 Apr 2011, 20:11 | Direct link Food  

Min gaddning fyller 1 år!

Friday 8 April 2011

Anemptybox, Emeralde and 5others likes the post
Sun 10 Apr 2011, 12:18
Sun 10 Apr 2011, 14:13
RastaAsta  Tack!!! :)
Reply
Was written Fri 8 Apr 2011, 19:17 | Direct link Skönhet  

Kattpojke vs kattman

Thursday 7 April 2011

2 veckor

4 veckor

Nu (fast hans hår har inte växt ut än)

Jag personligen tycker raskatter blir finare och finare med tiden :)

 

Han var finast som
2 veckor
50%
4 veckor
20%
0%
Nu
30%
10 personer har röstat
Anemptybox, #2700315 and 5others likes the post
Sun 10 Apr 2011, 22:40
Mon 11 Apr 2011, 00:34
RastaAsta  Yay :)
Reply
Was written Thu 7 Apr 2011, 21:53 | Direct link Djur  

Virus

Thursday 7 April 2011

Fick idag reda på varför internet gått så segt igår. Comhem hade stängt ner hastigheten till en mycket lägre eftersom tydligen hade mailadressen skickat ut massa spammail, alltså hade vi fått ett spamvirus. Ringde upp dem och fixade att de satte igång allt igen och förklarade vi inte hade hittat några virus alls eftersom vi testade att söka igenom datorn igår.

Men eftersom vi hade även märkt att Google sökningarna gav oss fel sidresultat = virus, ladda vi ner fler än bara Malware och AVG som upptäcker och tar bort virus från datorn så fick vi ihop en hel drös med virus på datorn helt plötsligt, tänk så det kan skiljas på vilket virusprogram man använder!

Hade till och med trojaner inblandade. Första gången på den här datorn faktiskt.

För övrigt har dagen varit skön och rolig, dock inte när jag blev superkissnödig under lektionen :)

Ritade lite medan vi gick igenom ben, armar på latin och dess leder och fogar. Efter det satt vi och lekte med skelettets delar på skelettet Olle och lösa plastbitar avbildade våra ben i kroppen.

Btw, idag blåser man nästan bort!

Emeralde, lalloline and 1others likes the post
Was written Thu 7 Apr 2011, 17:09 | Direct link Skola  

Hotfulla Hofors

Wednesday 6 April 2011

http://gd.se/nyheter/hofors/1.2922496-ungt-par-misstankta-for-mordet?sms_ss=facebook&at_xt=4d9ca616282b728b%2C0

Nu har Stefans gamla lärare blivit mördad i lilla skithålan Hofors. För att vara en sån liten stad, kallas det ens stad brukar jag undra eftersom den är så liten? Men i alla fall där händer jättemycket otäckheter så som mord, olyckor och alla dör i tidig ålder. Jag säger som jag alltid sagt att där bor bara idioter, fy!

Men liksom hur kan två unga människor mörda sin lärare sådär? Fick dom IG på ett prov eller?

#544725, lalloline and 2others dislikes the post
Thu 7 Apr 2011, 15:28
Vi diskuterade det lite snabbt på SO:n idag... det är så jävla hemskt!

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Thu 7 Apr 2011, 16:58
RastaAsta  Ja vad var det nu då? :D
Thu 7 Apr 2011, 17:03
Emeralde  det var på nyhetskanalen.se :D kan leta up dtom en stund om du är intresserad!
Reply
Was written Wed 6 Apr 2011, 23:46 | Direct link Politics/Society  

Solig latinsk dag

Wednesday 6 April 2011

Hej här sitter jag med segast internet av någon skum okänd anledning.

Suttit ute hela dagen i 15 + vädret och pluggat på latin, det ni! Ska kunna skelettets olika delar på svenska/latin och var de sitter i kroppen med hjälp av en bild eller skelettet som finns i skolan till imorgon. Går trögt att lära sig allt.

Sedan handlade vi på Willys, hur mycket som helst och det kostade inte ens 500 kronor.

Jag vill seriöst jobba i sommar som en sån där sopnisse och plocka skräp. Fanns ett projekt förra året i Uppsala som superstädare så man tjänade 30000 kronor på men de har lagt ner, fan...

MyLifeTomorrow, #544725 and 5others likes the post
Wed 6 Apr 2011, 23:25
femton plusgrader? *jag vill också* :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Wed 6 Apr 2011, 23:40
RastaAsta  Stackars dig :(
Wed 6 Apr 2011, 23:50
heyjanie  äsch då, det kommer nog hit snart :D
Reply
Was written Wed 6 Apr 2011, 21:10 | Direct link Everyday  

Prisuthämtning

Tuesday 5 April 2011

Nu får alla gratta Anemptybox@soclog!

Efter skolan gick vi på vägen hem förbi bibblan och hämtade ut ett presentkort på 500 kronor och denna affisch. Tyvärr hade hans bukett blommor vissnat xD Crysis 2 köpte han. Jag hade hoppats på något annat spel typ Little big planet 2 eller lego Harry potter, men icke sa Nicke. Får spela Sims medeltiden istället!

Nu hänger affischen på köksväggen!

Nästan direkt efter skolan, trots min stora magvärk, gick vi och tränade. Efter det en vända på stan och köpte ny läppsyl, knarkar ju det så varför inte tänkte jag. Citron flourtabletter, spelet, DVD skivor så man kan bränna spel till nychippade ps2. Kan inte göra egen dricka mer för kolsyrepatronen är slut och inte hade dom de i lager på Clas Olsson heller.

På  vägen hem mötte vi Kalle, en gubbe som jobbar på Stefans gamla jobb. Skitrolig och trevlig man! Stefan är ju som vanligt bäst på säljarjobb så han är eftertraktad och lär lätt få jobb där i sommar :)

Någon flyttar i trappen här ovan *håller tummarna att det är den högljudda tjejen* :p

zaape, #544725 and 6others likes the post
Wed 6 Apr 2011, 22:51
Roligt - Grattis :D

My blog: http://TheMissHiru.soclog.se

Wed 6 Apr 2011, 23:40
RastaAsta  :D
Reply
Was written Tue 5 Apr 2011, 19:50 | Direct link Everyday  

Jag är söt

Tuesday 5 April 2011

Två sötisar har utmanat mig till att visa upp hur söt jag är. Så nu lägger jag upp fyra bilder och skriver:

Jag är söt!

Nu är utmaningen och inlägget klart. Du är utmanad du också!

Anemptybox, ColorKlick and 6others likes the post
Tue 5 Apr 2011, 08:14
du är söt, fast jag tror nog inte jag är tillräckligt söt för den här utmaningen - i'll pass :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Tue 5 Apr 2011, 19:28
RastaAsta  Går så bra så :D
Tue 5 Apr 2011, 19:28
heyjanie  vilken tur! ;D
Reply
Was written Tue 5 Apr 2011, 01:48 | Direct link Entertainment  

The Sims medeltiden

Monday 4 April 2011

Nu ska jag testa nya Sims. Ett helt nytt spel och inte bara en expansion, intressant och roligt. Har ju spelat Sims i hela mitt liv så lär ju inte bli besviken, eller?

Har inte världens bästa speldator här hemma, den står kvar i Uppsala faktiskt. Men det ska väl gå om man har typ allt på lägsta grafik, hej och hå låt det gå liksom!

Jesuspojken, bästa killen som fixar allt åt bruden hans. Älskipälski på dig! ♥

TheMissHiru and Anemptybox likes the post
Tue 5 Apr 2011, 01:56
Alltid min lilla pärla <3
Tue 5 Apr 2011, 19:25
RastaAsta  <3<3
Reply
Was written Mon 4 Apr 2011, 22:47 | Direct link Tech/Internet  

Gnomeo and Juliet

Monday 4 April 2011

Åh vad jag blev kär i den här filmen som jag såg igår. Världens sötaste och roligaste film och Gnomeo är ju en riktig söt trädgårdstomte måste jag ju lätt och utan tvekan medge. Tänk er Romeo och Julia fast i trädgårdsformat, blåa trådgårdsteamet vs. röda, de två olika gårdarna bredvid varandra som ständigt bråkar och strider emot varandra. Skört blir det bland dessa små porslinstomtar kan man lugnt påstå.

Ozzy Osbourne gör rösten till den söta renen som gör sällskap inne hos dom blåa, gick inte att missa den unika rösten och detta gör filmen ett ännu snäpp bättre! Se den här filmen genast, trots dålig kvalité på filen får filmen 10/10. Varsågod!

Basement Jaxx – Romeo

#2680685, Emeralde and 2others likes the post
Mon 4 Apr 2011, 22:43
Jag vill så gärna se den! :D

My blog: http://darksess.com

Mon 4 Apr 2011, 22:49
RastaAsta  Ja vad roligt men vänta tills du kan köpa den på Bluray eller DVD, kanske bio då uppfyller den betyget jag gav definitivt :)
Mon 4 Apr 2011, 22:50
Darksess  Okej :D
Reply
Was written Mon 4 Apr 2011, 22:37 | Direct link Film/TV-serier  

Sömntuta

Monday 4 April 2011

Vaknade precis, jag och sambon efter att ha somnat till framför nedladdade tv-serier i typ 4 timmars dvala, tror jag kanske mer! Blev så arg att se hur mörkt det blivit ute och vad mycket dyrbar tid vi missat. Idag var ETT MÅSTE att träna eftersom vi skjutit upp det men det hinner vi naturligtvis inte med idag heller, haha!

Inte så mycket att göra åt men imorgon börjar vi sent så det är ju bra. De ringde från Musikbiblioteket till Stefan och sa vi kan hämta vår belöning eftersom han vann GH tävlingen i Gävle där. Är ett presentkort på ett valfritt tv-spel som vi ska hämta ut imorgon :)

Nu fixar mannen kebab med ris, skönt att ha en liten kock hemma medan man sitter och bloggar. Jag blir så nervös när de inte finns tillräckligt med ätbara saker hemma, som tur var har jag ätit en semla idag så jag börjar bli lite hungrig nu alltså. Vi orkar inte gå ut igen för vi har redan handlat och hämtat paket, var en adapter pryl till mitt PS han skickat efter så vi får bättre HD-bild, nice och awesome är okej att säga. Det är försvenskade ord kom jag fram till så dom får man använda hej vilt utan att vara nörd ;)

Nu ska jag diska!!!

Servettkonst ala Sarah - ser ni vad som står?

Emeralde, heyjanie and 1others likes the post
Mon 4 Apr 2011, 20:48
att använda sin kille som kock - det är så det ska vara :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Mon 4 Apr 2011, 20:48
RastaAsta  Gott utnyttjande ;)
Mon 4 Apr 2011, 20:49
heyjanie  haha, absolut :D
Reply
Was written Mon 4 Apr 2011, 20:44 | Direct link Everyday  

Ointressanta och onödiga saker att läsa om- listan

Monday 4 April 2011

En liten hatlista ska jag här med gör vad som är ruggigt ointressant att läsa om och jag börjar med ord jag inte tål att läsa med en kort förklaring:

Hehe = du är dum i huvudet och ditt skämt sög!

Ok, oki, k, mm. = det mest brutala svaret?

:P ;P = hej jag är dryg

LOL, mkt, asg + vissa andra förkortningar = nördigare än jag själv, skriv haha istället

när man skiter i regeln om att göra stor bokstav = kom igen, ni kan ju inte bli en riktig bloggare annars?!

Jah, lixom, 7kt, naej, okaj, oxå = varför göra orden mer komplicerade med hjälp av fjortisspråket?

Särskrivning = inte lätt att  veta och även jag gör vissa fel och oftast slarvfel. Inte hela världen men vissa fel är lite väl vanliga.

Nåt inte Nått till exempel = Ett vanligt fel och ingen verkar förstå skillnaden på orden.

Thä english spelling = Blanda in onödiga engelska fraser och ord mitt i den svenska meningen. Värre blir det om man inte behärskar språket. Har man svårt med modersmålet ska man inte ge sig in på ett främmande språk hur coolt än engelskan faktiskt är!
Jag ogillar att läsa om hur töntigt full andra random människor blev under den där lördagskvällen. Dricker man för att uppnå medvetslösheten? Skaffa er ett ordentligt liv istället eller hitta bättre motivation till att dricka alkohol. En bra regel kan vara att minnas 90% av kvällen, visst?

Struntar fullkomligt i: om du hamnade på en random topp ett "snyggast röv" eller "hetast i Sverige" eftersom det helt enkelt inte stämmer och det gör saker ointressant. Min kille tycker allt på mig är snyggast och de övrigas kroppar och ansikten brukar inte ens vara i närheten av så snygg som min säger han. Ja, han och kanske någon till, gör det mig till Sveriges sexigaste kvinna? Nej vi alla har olika smak.

Att läsa om era nya plagg och ännu värre - smink: kläder är kul, nog det bästa som jag vet men att vart enda ett av plaggen, närmare en hel bok om varje är rätt tråkigt i längden. Ni som ska stå och posera i dom kan sluta genast det räcker att bara ta någon enkel bild på dom ibland, säga priset och vart ni köpt det så kanske era läsare kan se lika bra ut som ni om dom har tur det vill säga. Tänk på grabbarna också!

Operationerna ni genomgår: Där emot är det intressant att läsa om ni som mått dåligt eller haft fel och om eran väg till välmående tack vare operationer, det kan jag säga med en gång. Men just dessa skönhetsoperationer som görs innan kroppen utvecklas färdigt. Ja dom där era farsor betalar åt er menar jag. Nej usch jag mår dåligt och tycker synd om stackars flickorna, inte alls roligt att läsa om!

Långa texter utan bilder: tappar suget efter en mening ungefär. Använd mer bilder för att locka till sig mig och antagligen många andra. Här har vi ett långt inlägg utan bilder men undantag går bra!

Negativa texter eller för mycket privatliv: att skriva om hur förjävligt allt i livet är och påminna en gång på gång och vill ha någon som tycker synd om sig själv är väl ingen höjdare. Jag vet hur det känns att hata omgivningen och sin situation i livet och att alla problem landar hos mig. Känner sig därför som ett offer men hemligheten är att sluta tänka på det viset. Det har jag lärt mig nyss i skolan att det är viktigt för sitt KASAM att tänka andra banor. Kan skriva ett helt inlägg om det ifall ni vill! Hoppas ni kan bortse detta inlägg och jag ber om förlåtelse eftersom jag klagar rätt mycket nu, men bara nu det lovar jag.

Men något ännu värre är att avslöja sitt hela privatliv. Min vardagsblogg handlar om mycket i min vardag alltså det mesta och även bekymmer som jag ofta stöter på. Men att skriva om sitt senaste bråk med sin kompis eller familjemedlem eller vem som helst på internet är sinnessjukt och därmed basta. Att skriva öppet om sitt sexliv och lägga upp porriga bilder på sig själv gör man inte för att bli accepterad och få goda vänner utan snarare få till ovänner och visst man får upp besöksantalet men är de värt på grund av att vem som helst kan titta på dina privatbilder? Tänk dig om 10-20 år. Vad säger du och eventuellt dina barn då?


Så tycker jag och tror detta var allt. Vad håller ni med mig om och inte?

lalloline, Anemptybox and 2others likes the post
Tue 5 Apr 2011, 19:46
jag tycker inte heller ":P" är en jag är dryg smiley XD

My blog: http://TheMissHiru.soclog.se

Tue 5 Apr 2011, 19:55
RastaAsta  Inte jag.... :D :) xD Skoja, klart jag är! ;D
Tue 5 Apr 2011, 20:10
TheMissHiru  hähä gött det! ;DD
Reply
Was written Mon 4 Apr 2011, 14:56 | Direct link Tech/Internet  

Humanbiologi

Monday 4 April 2011

Trots hårda schemat och svåra uppgifter verkar denna kurs vara grymt intressant. Bra lärare som tillät oss dela in oss i grupperna själv. Jag var först till kvarn att skriva på pappret åt mig och Stefan och försökte se till att två andra kamrater som ville vara med vår grupp skulle få det men tyvärr fanns det inte plats för det.  Idag gick vi igenom hur en cell såg ut och dess alla organellers funktioner. Det var ganska lätt ändå men mycket krångliga ord att memorera, nytt svenskt språk och även latin.

Efter kursens slut kommer man få tillgång till att få ta massagekurser gratis och då blev jag intresserad.

zaape and Anemptybox likes the post
Was written Mon 4 Apr 2011, 13:27 | Direct link Skola  

Slappt

Monday 4 April 2011

Ännu en sjukt slapp dag. Sällan jag har såna längre så det var skönt att ha en riktig slapparhelg för nu så nämligen börjar allvaret igen. Humanbiologin börjar imorgon och de betyder längre skoldagar än vanligt och fler lektioner, laborationer, dissekeringar, hjärt- och lungräddning, hela 3 tentor nära inpå varandra. Vanligt att många failar de kurserna och är lite rädd för jag kommer bli en av dom. Låter inte som den lättaste kursen heller att kunna så mycket i detalj inom våra kroppar.

Spelade in när Stefan spelade ett spel han är bäst i världen på, på riktigt med HD-kvalité och den håller på att läggas upp på YT.. har väntat i 7-8 timmar nu på att de ska läggas upp. Bra kvalité på min kamera eller vad?! Han lägger nog upp det på hans blogg sen.Haha sån söt liten teckning jag gjorde en gång i skolan!

Kommer dock inte ihåg i vilken klass.

Anemptybox, zaape and 1others likes the post
Was written Mon 4 Apr 2011, 01:15 | Direct link Everyday  

Neverhood

Sunday 3 April 2011

Spelade mycket det här spelet som en liten tös. Svårt spel med mycket humor och störtskön musik.

Lyssna bara:

Anemptybox likes the post
Was written Sun 3 Apr 2011, 19:48 | Direct link Entertainment  

HUNGRIG

Sunday 3 April 2011

Har börjat slarvat med maten och det är inte likt mig. Jag älskar mat men även andra godheter för magen. Suttit och ätit flott och godis även bär istället för maten. Men nu är sambon här och har handlat goda schnitzlar med bearnaisesås och runda potatispommes, vet inte vad dom heter med gott är det.

Vi har börjat spela ett nytt Silent Hill spel, och nytt då menar jag ett av dom vi inte klarat ut. Silent Hill orgins heter det och är de ända vi inte klarat för vi gav upp så lätt sist men nu har vi kommit en bra bit in i spelet :)

lalloline, Anemptybox and 1others likes the post
Sun 3 Apr 2011, 23:48
Ja nu ska vi se till att klara ut det <3

My blog: http://RastaAsta.soclog.se

Mon 4 Apr 2011, 01:00
RastaAsta  Ja det kommer vi göra, glasklart! <33
Reply
Was written Sun 3 Apr 2011, 16:51 | Direct link Everyday  

Slappardagen till max

Saturday 2 April 2011

Bara suttit och spelat Harry Potter och hemligheternas kammare idag på x-box. Klarat ut de redan tidigare 3 gånger. Fick nyss mitt PlayStation chippat så det är ju superkul!

Åt chicken wings här hemma och det var nästan lika gott som ute på Burger king och alla de ställena. Nu ska det serveras lite nudlar och ägg.

Nu ska jag fortsätta slappandet. Är så skönt att vara ledig på riktigt! Börjar på måndag igen. Riktigt svår kurs har jag framför mig. Vi ska bland annat dissekera hjärtan och laborera.

Två bilder på mig Max tog med sin mobil sist och med hjälp en penna. Jag posar glatt med chips 

Anemptybox, zaape and 5others likes the post
Sat 2 Apr 2011, 20:55
jag känner mig helt dum nu. men jag kommer inte ihåg vilken kurs du läser :o vad läser du? :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Sun 3 Apr 2011, 18:06
RastaAsta  Mm det är svårt och sånt är ju alltid roligt att kunna göra.
Sun 3 Apr 2011, 19:03
heyjanie  mjo precis :)
Reply
Was written Sat 2 Apr 2011, 20:22 | Direct link Everyday  

Paranormala aktiviteter i tv:n

Saturday 2 April 2011

Såg just Paranormal Activity 2.

Bättre än ettan tror jag nog att jag skulle våga säga (med betoning på våga) ;)

Tycker allt blir mer hjärtskärande när de handlar om småbarn och djur, sånt kan jag vara känslig för eftersom de är ju så hjälplösa och söta.

Den var läskigare än ettan men också mer långdragen, vilket både är positivt och negativt enligt mig. Bra för att höja upp stämningen men kanske är den lite enkelt att råka somna till, inte vet jag!

Roligt att filmen vevs in mycket i ettan. För er som sett den kanske inte förstår slutet av den, nu får ni lite fler ledtrådar. Samma släkt får ni följa i denna film.

Är trött på de folk som påstår dessa filmer är på riktigt. Jag säger det en sista gång. FILMEN ÄR EN FILM - INGEN RIKTIG DOKUMENTÄR och så var det med den saken! Ger den 6/10.

Vad tycker du om filmen?
Bättre än ettan
40%
Sämre än ettan
0%
Lika bra som ettan
0%
Lika dålig som ettan
0%
Har ej sett filmen
40%
Vill se filmen
20%
Sjukt läskig med demonerna och allt!!
0%
10 personer har röstat
Anemptybox likes the post
Sat 2 Apr 2011, 15:38
jag blev inte rädd för filmerna men tyckte de va bra i allafall

My blog: http://zaape.soclog.se

Sat 2 Apr 2011, 16:44
RastaAsta  Nej jag undrar varför de ens finns folk som blir rädd för den filmen. Inte läskig alls!
Sat 2 Apr 2011, 18:35
zaape  precis =)
Reply
Was written Sat 2 Apr 2011, 01:23 | Direct link Film/TV-serier  

Skojerier

Friday 1 April 2011

Jag kunde inte låta bli att tänka på min Stefan när jag såg reklamen från vår skola. Har sett flera stycken roliga reklamer och de är väl tur att man går i en skola med lite humor?

Jag förklarade skämtet för mamma och tog upp den pinsammaste och vanligaste  felet man kan göra med T9 på eller av. Kuk istället för kul. Fick nyss ett sms av henne där hon skrev "Tack för idag, hade det kuk hos er och god mat ni gjorde. Ha det så bra. Kram" Typ. Funderade på om det var ett misstag eller om hon skämtade om det vi tidigare hade pratat om. Min mamma är inte klantig utan rolig, om jag säger så ;)

JohannaFeeling, MyLifeTomorrow and 6others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 1 Apr 2011, 18:20
Uuuh.. illa på reklamen xD

My blog: http://lyise.soclog.se

Fri 1 Apr 2011, 19:10
RastaAsta  Va?
Fri 1 Apr 2011, 19:40
Anonymous  alltså konverationen
Fri 1 Apr 2011, 20:23
RastaAsta  HAHA ja klart xD
Reply
Was written Fri 1 Apr 2011, 18:15 | Direct link Entertainment  

Aprilmamma

Friday 1 April 2011

Ja, jag lovade ju att jag skulle ta den här bakelsen nästa gång. Efterrätten för mig, Stefan och mamma.

Fick ett jättegulligt linne av mamma "Yours forever" med det bästa som finns: körbär!

Mamma hade köpt med sig en liten present som jag satte upp på kylskåpet. Så sött, blev jätteglad :)

Mamma och jag var på stan efter jag mött upp henne på station efter min träning. Köpte lite påskpynt!

Stefan hade gjort den goda maten till oss som jag lade ut recept på här. Dagen har gått så otroligt fort.

Mamma skrev ett sms precis innan vi skulle ut och träna att hon inte kunde komma idag för hon hade blivit förkyld och får komma till Gävle en annan dag. Vi hade ju redan handlat, förberett mat och planerat. Trodde först på det men jag hade på känn hela dagen att hon skulle skämta med mig för de är ju första april. Jag ringde upp och sa: DET ÄR JU APRIL?! Ja, hon hade skämtat som tur var!

zaape, TheMissHiru and 5others likes the post
Fri 1 Apr 2011, 17:03
Vilken söt mamma!:D Hoppas jag och min mamma får en så bra relation när vi bir äldre :D

My blog: http://Emeralde.soclog.se

Fri 1 Apr 2011, 17:12
RastaAsta  Okej.. se till att prata i telefon åtminstone eller slänga iväg sms, de är ju bra det med :)
Fri 1 Apr 2011, 17:12
Emeralde  ja precis :) det lilla betyder mycket!
Reply
Was written Fri 1 Apr 2011, 16:51 | Direct link Everyday  

Tangled

Friday 1 April 2011

Nu har äntligen jag också sett denna film och den var rolig, söt, bra och välgjord. Gillade mest hästen Max! :D

Handlar om en prinsessa som blir bortrövad i tidig ålder och bor ihop med tanten som rövar bort henne i ungefär 17 år skulle jag tro. Tanten livnär sig på hennes hår som ger liv och är allmänt magiskt. Sedan möter hon en människa för första gången, utom sin "mamma" och då drar hon ut på äventyr och sätter sina fötter i gräset för första gången i sitt hela tonårsliv.

Som vanligt älskar jag animerade filmer och Disney över huvud taget, att animera hår så verkligt är ju häpnadsväckande.

Sevärd som bara fan: 8/10

Anemptybox, 3welie and 7others likes the post
Fri 1 Apr 2011, 18:28
jag sko vill se den! :)söt blogg (;

My blog: http://JohannaFeeling.soclog.se

Fri 1 Apr 2011, 19:11
RastaAsta  :) tack!!
Reply
Was written Fri 1 Apr 2011, 01:42 | Direct link Film/TV-serier