Tips

Sarah Jedland (Read more...)

Mitt namn är Sarah och är 22 år, bosatt i Gävle men uppfödd i Uppsala. I Gävle bor jag tillsammans med min Stefan som jag är förlovad med sedan ett år tillbaka. Vi har haft varanda nu i fem år.


Min bebis är min katt, Lucifer som är en jättefin Maine coon pojke på fem år. Han är den bästa katt jag kan tänka mig. Ibland bor han med mina föräldrar i stugan placerad i Lingbo.


Jag har studerat halva tiden som hälsopedagog i Gävle, är både diplomerad massör i klassisk svensk massage och triggerpunkter. En hälsopedagog jobbar med människors hälsa och välmående så som inom stress, beroenden, kostrådgivning med mera. Som hälsopeagog blir man inte legitimerad i något, man kan bara ta ut kandidatexamen i pedagogik eller folkhälsovetenskap vilket leder till en osäker framtid. Trots intresse måste jag därför välja att ta en paus från denna linje eftersom den är luddig och allt för flummig.


Nu har jag ändrat program och ska plugga distans till arbetsteraput uppe i Luleå som även den är en tre årig utbildning. Martina är min bästa vän sedan 15 år tillbaka och hon studerar med mig igen, äntligen. Arbetsterapeut kan jämföras med en sjukgymnast fast talar annat språk. Min drömutbildning som är framtidens arbete och som ni hör är hälsa och människor något jag intresserar mig mycket av :)

I bloggen kommer ni läsa om mina intressen som är fotografering, umgås med människor, skolan, min katt, humor, tv-spel och en och annan rolig bild kan ni förvänta er. Mitt huvud kryllar till sin vardag av tankar och fungeringar. Sånt måste jag få ur mig och mycket kan komma skrivas här på bloggen. Jag har tillhört en av toppbloggarna på Soclog under en lång tid och för att jag ska kunna fortsätta hålla den aktiv krävs det visat intresse av er. Ta er tid att ge en kommentar eller tryck på "gilla" då och då, om du finner bloggen intressant så är det fritt fram att bevaka också då blir jag inte bara motiverad utan även glad :)


För kontakt: TalandeTystnad@hotmail.com

Instagram och Streamzoo: Jedland

Archive

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Dec Nov Oct Sep Aug Jul Jun May Apr Mar Feb Jan

2010

2009

2008

2007

Links

RSS Feed bloglovin Follow with Bloglovin'

Thursday 3 March 2011

Titta vad jag hittade bland mina bilder, Kirby ritade jag för cirka ett år sedan i Photoshop med datormusen. Han blev lite för rosa, men han ville vara det sa han och så fick det bli, haha :)

heyjanie, TheMissHiru and 1others likes the post
Was written Thu 3 Mar 2011, 20:52 | Direct link Tech/Internet  

Övriga bilder från ikväll

Thursday 3 March 2011


Här är vårt underbara trapphus och själva huset vi bor i. Det är jättecentralt och bra område och är nära till det mesta så som skolan och butiker. Jag är så himla glad att vi bor just här. Känns fantastiskt att bo i vår stora etta, i detta hus och område. Trodde min första lya skulle bli ett litet råtthål i någon förort.

Här kommer lite bilder ifrån området jag bor(oredigerade):Jag är fascinerad av kyrkor och använder ofta dom som fotoobjektiv. Djur och närbilder älskar jag också. Min fotostil lutar mycket över till mörkare, vissa skulle kanske säga hemska och andra säga vackra bilder.

Jag är fortfarande nybörjare med min kamera. Har inte hunnit med den tyvärr men jag försöker lära mig. Fick inte mycket bra resultat ikväll men det är ju ganska förståeligt när det var ett tag sedan jag fota och att fota i mörker är ju mycket svårare än när det är ljust :)

Älskar dig :)

ColorKlick, heyjanie and 4others likes the post
Sambo

Sambo

Thu 3 Mar 2011, 21:44
Åååhh <3 Älskar dig <3
  Reply
Was written Thu 3 Mar 2011, 20:01 | Direct link Photo  

Ankattack

Thursday 3 March 2011

Hemma igen. Varit snäll mot ankorna denna kväll och gav dom goda mackor, eller ja, Stefan gjorde. Jag tog ju bilderna som ni hade delade åsikter om. Tre personer åtminstone. Du som ville ha en brödbit får när som helst dyka upp och få det. En av dom vill inte se ankbilder och måste vara en slags ankhatare. Men det strunta ju jag i, naturligtvis ;)

Fru Rödöga

Snattanka

Tjusig anka

Glad och hungrigt par

Denna anka funderar starkt på att byta yrke till badanka

Visste ni ankor har tunga? Det visste inte jag förens jag såg bilden

Nu får ankattacken lida mot sitt slut.

Fler bilder från ikväll kommer!

heyjanie, Ingentinget and 4others likes the post
Fri 4 Mar 2011, 09:26
det var jag som ville ha en brödbit *vinkar* fina bilder ^^

My blog: http://colorklick.com

Fri 4 Mar 2011, 17:22
RastaAsta  Haha ja men du är ju bäst ;) Är du mätt nu?
Fri 4 Mar 2011, 19:47
ColorKlick  haha aww du kan va bäst ;D YES! väldigt tacktack ;D
Reply
Was written Thu 3 Mar 2011, 19:06 | Direct link Djur  

Take it easy

Thursday 3 March 2011

Varit i skolan och fy vilken tråkig och ogivande lektion. Var jag bara enig om allt som sades och uppfattade allt som en självklarhet eller var jag bara trög idag och inte fattade bättre?

Posten är ytterst seg här och nu. När den inte får vara det!!! Vi väntar på massa böcker så vi kan börja läsa någon gång inför våra lektioner. Vi fick en bok idag. Sen fick vi TV-licens skiten hemskickat och de ska vi skicka tillbaka och böka med som vanligt, få se om och hur det går!!! Tröjorna från USA väntar vi också på. Sen får man mycket rabatter och roliga grejer hem i brevlådan. När Stefan fråga hela klassen på lektionen om det var något strul eller så med posten så började alla asgarva i fem minuter och läraren tyckte inte frågan var relevant till lektionen. Nehe? Varför inte, böcker har väl jävligt mycket med lektionen att göra, hallå? Vi ska bara läsa 5 böcker och 2 hela böcker på typ 1000 sidor.

Sen ringde gymmet och vi ska börja på boxning, tjoho vad kul!

Jag suger för övrigt på att stava idag, fått radera femtioelva gånger här så avslutar nu. Ska gå ut och mata ankorna. Hejdå!

Ta bilder på ankorna?
Ja
33%
Nej
22%
Om jag också får en brödbit
44%
9 personer har röstat
Was written Thu 3 Mar 2011, 17:11 | Direct link Everyday  

Smärta i benet

Wednesday 2 March 2011

Vi blev inte medlemmar idag för båda två som jobbade där idag visste ej hur man gjorde. Gick bra att träna och nästa gång vi är där får vi försöka bli medlemmar istället och se detta tillfälle igen som gratis.

Har så ont i benet igen och var in på Stadium för andra gången idag eftersom vi köpte nya träningsskor till Stefan och där tyckte dom jag borde söka upp en doktor efter jag beskrivit lite av mitt problem. Tänkte köpa en stödstrumpa för benet men de blev jag nästan avrådd ifrån så fick bli liniment istället, för de behövs ändå. Benet känns väl lite bättre kanske.

När vi var hemma på gården och gick mot vår dörr så hör vi ett jävla brak och kollar upp mot vårt hus. Då får vi se massa tegelbitar rasa ner mot marken. Tur vi inte gick där i vägen, då hade jag inte suttit här och oroat mig för mitt ben kan jag ju tala om.

Åh, jag vill ha ett litet gnagdjur igen. Vill alltid in på djuraffärer och kolla på dom små sötisarna. Förresten trodde Marre jag gått vidare till Furuvikparkens intervju eftersom jag väntar längre än Stefan. Fast jag håller mig fortfarande neutral till det, men man kan alltid hoppas man går vidare. Skulle vara en dröm!

Was written Wed 2 Mar 2011, 16:22 | Direct link Everyday  

Gym time

Wednesday 2 March 2011

Nu ska vi iväg och bli medlemmar på Sats och börja vår "gym-karriär".

Min heta, starka man!

ColorKlick and #2732657 likes the post
Was written Wed 2 Mar 2011, 12:55 | Direct link Everyday  

Roligheter och lite surligheter

Tuesday 1 March 2011

Tänk så fort dagen gått. Tycker inte vi hann göra så speciellt mycket, vi lämna bara in spelet en snabbis på bibblan sen åkte vi och spela bowling. Jag förlora, såklart. Jag är riktigt dålig på bowling men måste bara skylla ifrån mig lite på de äckligt blöta kloten jag och Marre höll i. Sedan tränings värken som kommer vara mycket värre imorgon. Efter Kim hade vunnit så drog vi till Valbo och sprang i princip förbi alla affärer och fikade, åt på Ikea och som vanligt bjöd dom mig, snällisarna. När jag och Marre gick före Kim in i byggnaden så var det en sjukt sur kärring på parkeringen som tutade på oss och såg skitsur ut. Jag undra varför eftersom hon hade en jävla mycket plats kvar. Kim som gick bakom oss såg ännu bättre hur mycket plats det fanns över.
En del människor alltså..

Nu ska jag spela lite DJ Hero och prova lite 360/Kinect demos. Stefan har precis gått på bussen nu,
saknar ju honom
:)

Stort tack till den bästa vännen i världen och hennes kille som fyller år imorgon (grattis!!) som ville ha med mig idag!

Så här snygg grimas delade jag gärna med mig av till surkärringen på parkeringen!

#2732657, #544725 and 3others likes the post
Tue 1 Mar 2011, 19:07
är det en äkta tatuering? :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 1 Mar 2011, 19:18
RastaAsta  Mm ;)
Tue 1 Mar 2011, 19:18
fjellstroms  den va jätte fin :)
Tue 1 Mar 2011, 19:18
RastaAsta  Tackar :)
Reply
Was written Tue 1 Mar 2011, 18:22 | Direct link Everyday  

Bowla och annat skoj väntar

Tuesday 1 March 2011

Snart kommer Martina och Kim att hämta upp mig. Ska fan iväg till bibblan, nu har jag ju sällskap då blir det mycket roligare! Vi tänkte hitta på något skoj, typ bowla.. men jag har sån jävla träningsvärk sen igår.. jag har blivit så aktiv senaste dagarna så jag får skylla mig själv xD

heyjanie, #2732657 and 1others likes the post
Was written Tue 1 Mar 2011, 13:23 | Direct link Everyday  

Hemma själv

Tuesday 1 March 2011

Stefan har åkt hem för att gratta sin brorsa och träffa en kompis, så därför är jag ensam hemma. Få se om jag ska träffa Martina, hon skulle eventuellt göra något med sin sambo som har lov. Vi har inget lov :(

Annars får jag sitta här själv, framför alla tv-spel. Kul när det är så fint väder ute. Jag har supersvårt att gå ut själv. Ska egentligen lämna tillbaka ett spel på bibblan annars blir det böter 10 kr per dag. Få se hur jag ska göra med den saken. Nu ska jag kolla vad jag fick för post i brevlådan och kanske få svar om jag fick något sommarjobb på Furuvik parken, Stefan fick inte :(

Har du lätt för att gå ut själv?
Ja
30%
Nej det är så trist
10%
Bara om jag ska göra något som måste göras
20%
Olika, beroende på väder osv..
40%
10 personer har röstat
Tue 1 Mar 2011, 13:07
Håller tummarna för dig! :) Jag brukar kunna gå ut själv fast jag tycker tt det är jätte tråkigt:p

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 1 Mar 2011, 13:20
RastaAsta  Tack :) <3 Ah haha vet :p
Reply
Was written Tue 1 Mar 2011, 12:55 | Direct link Everyday  

Dagens middag

Monday 28 February 2011

Ser godare ut än vad det egentligen var. Jag är inget stort fan av pyttipanna men det är Stefan :D

ColorKlick likes the post
JustSmiile dislikes the post
Mon 28 Feb 2011, 22:57
haha de ser ju jävligt gott ut ja xD Men säger som du, pyttipanna e fan inte gott xD

My blog: http://fiji.soclog.se

Tue 1 Mar 2011, 13:03
fiji  så gott! längtar till min första lön då ska de inhandlas!
Tue 1 Mar 2011, 13:21
RastaAsta  Haha jaha va kul :)
Reply
Was written Mon 28 Feb 2011, 21:00 | Direct link Food  

Jag är en DJ

Monday 28 February 2011

Ja, det är sant. Fast hemma framför tv:n! ;)

Spontaninköp idag, endast 300 kronor.

heyjanie and ColorKlick likes the post
Mon 28 Feb 2011, 23:18
åhh det är jätte kul! har testat i butiker men inte lyckats köpa de ;)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 1 Mar 2011, 12:42
RastaAsta  Hihi gör det =)
Reply
Was written Mon 28 Feb 2011, 18:02 | Direct link Tech/Internet  

Börjat gymma

Monday 28 February 2011

Testade på att träna med Stefan på Sats och de verkar bra där. 295 kronor per skalle varje månad är avgiften för att få tillgång till gymmet och även gruppaktiviteterna så som yoga, boxning, zumba och massa annat. Visst låter det bra? Sedan är det en kvarts promenad dit från hemmet, bra för uppvärmning och närvärvning.

Jag ska nu börja träna regelbundet, 3 gånger i veckan för att må bättre i kroppen. Har gått ner till 50 kilo och jag som är så lång vill helst gå upp, men min kropp säger nej så förhoppningsvis kommer jag gå upp ett par kilo efter träningen men ändå försnygga kroppen :P

Titta vad som vi hittade på vår gård. Tårtor (?) av snö och sedan färglagda :)

SweetAndCrazy, #762719 and 3others likes the post
Sambo

Sambo

Mon 28 Feb 2011, 18:27
Duktig flicka <3
  Reply
Was written Mon 28 Feb 2011, 16:26 | Direct link Everyday  

Hej igen

Monday 28 February 2011

Blev en liten bloggpaus på en dag men nu är jag här igen så hurra allihopa! ;)

Igår fick jag och Stefan hem en mikro och en stavmixer från mamma och pappa. Nästa helg kanske vi får ett våffeljärn och ett mackjärn. Bra saker för noll kronor!

När vi kom hem igår ringde det på Stefans telefon direkt. Han var lite trött och förstod inte så bra av samtalet. Men det handlade om tv-licensen om ett köp i december, alltså tv till hans mamma som han inte använder. När man köper en tv skrivs licensen under köparens namn. Så vi har nu hans föräldrars tv på våra utgifter, inte ok! Efter samtal med våra föräldrar ringde han upp dom, men bara för dom ringde så sent gick det inte att ringa dit igen *suck* att de ska gå så fort när de handlar om såna saker men så segt annars. Så i morse ringde han igen och då hade dom redan skickat iväg betalningen hit. Så nu måste vi krångla som vanligt, eftersom vi alltid har sån otur med allt. Förhoppningsvis löser sig allt.. för tv:n här hemma ska vi ej betala vi "lånar" den av pappa som betalar, men eftersom inte Stefan fattade hur de där gick till håller vi på att förstöra vår plan. Vi lånar bara pengarna och vill ju självklart spara så mycket som möjligt.

Idag började en ny kurs och läraren är härlig och gullig. Hon är från Skåne och har inte för grötig röst utan man förstår varje ord. Hamnade i en ny grupp och den verkar jättebra, synd att inte Stefan är med i den bara. Jag känner nu att jag troligtvis kommer trivas bra där ändå :)

Nu ska jag vila lite, har så ont i hela kroppen. Dumma tennis!

Stefan inne på vår nya favoritpizzeria: Fredrik Åkare, innan han klippte av sig sitt tjocka hår.

zaape, #2732657 and 1others likes the post
Mon 28 Feb 2011, 12:44
jag fattar inte den där hela grejjen med tv-licens ._. jag menar, den täcker typ svt kanalerna (och dem kollar man ju knappt på) :O

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Mon 28 Feb 2011, 12:58
RastaAsta  Seriöst, ja tack :o
Mon 28 Feb 2011, 13:01
heyjanie  åh, denna värld... *everythin' is gonna be alright sooome day!* hoppas, hoppas :)
Reply
Was written Mon 28 Feb 2011, 12:25 | Direct link Everyday  

Favorit-grimas

Saturday 26 February 2011

Jag har riktigt många bra grimaser på lager. Här har vi en riktig fuling!

  The following entry is linked from fl0man
Jag utmanar DIG!

Jag utmanar DIG att visa din favorit-grimars på din blogg!


Infoga detta inlägg i din blogg så är du utmanad! :D


Hej!


Det var jätteskönt att duscha idag! :3 Man blev så varm! Oj! Nu börjar The Simpsons! Vill se lite innan jag kollar på Sveriges värsta bilförare? Vad brukar du se på? :)

Original post written Thu 24 Feb 2011, 20:01
heyjanie and ColorKlick likes the post
Sat 26 Feb 2011, 15:18
Haha fan va snygg! <3

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Sat 26 Feb 2011, 20:58
RastaAsta  Yeaaah xD
Reply
Was written Sat 26 Feb 2011, 12:58 | Direct link Photo  

Glada nyheter

Saturday 26 February 2011

När jag satt och såg på när Stefans hår rakades av tänkte jag på om jag skulle själv sätta mig där efteråt. Prova på någon ny frisyr, side cut typ. Men jag vågar inte, tror det kan passa mig. Har hört det i alla fall.

Men så får jag ett sms från mamma för jag har blivit halvfaster för femte gången åt ytterligare en pojke.

Ska fira den glada nyheten med att strax gå ner i tvättstugan. Kanske tar vin ikväll igen för de blev kvar igår. Igår öppnade vi en kork till vinaren utan korkskruv. Vi mejslade ner en skruv och drog upp den igen med en hammare, resultatet blev en halv bit av kroken försvann. Tog hammaren och försökte slå sönder halsen, gick icke. Till sist pressade jag ner korken i flaskan och vi fick sila våra glas, allt för att få en oss slurk!

ColorKlick likes the post
Was written Sat 26 Feb 2011, 12:29 | Direct link Entertainment  

Spontanietet

Saturday 26 February 2011

Jag och Stefan klev upp tidigt fast det blev en sen natt för att möta mamma och pappa på stationen. Fick tillbaka min varma jacka som jag varit utan i denna kyla ett bra tag nu :(

Sedan handlade vi lite som vi behövde ha hem på apoteket och kollade lite nya bågar åt Stefan. Vi ville inte bestämma några innan Stefan hade klippt sig så vi visste att bågarna skulle passa både med långt och kort hår. Så vad gör man då? Jo man är spontan och letar runt efter drop in tider hos frisörerna. Den tredje frisörskan hade tid för Stefan som bara rakade av hans långa hår.

Jag fick vara med och bestämma och jag vet han vill ha kort hår. Så hon sparade några centimeter mitt på huvudet och det blev bra. Men innan hon var klar hade hon rakat runt omkring hela huvudet och han hade kvar en toffs mitt på huvudet, typ side cut aktigt. Tror Kissies bror har en sån frilla, men Stefan var ju åtminstone snygg i det :) Det passade han skitbra i och nästa gång får det nog bli en sån variant.

Innan vi drog hem kollade vi på jättefina hundar som stod i ett hundspann på torget. Ville ha en :D

ColorKlick likes the post
Was written Sat 26 Feb 2011, 11:45 | Direct link Skönhet  

Nice dag

Friday 25 February 2011

Titta vilken söt present mina svärföräldrar gav oss. Inslaget paket som min svärfar gav mig. När man snor apans banan skriker den tills man ger tillbaka den till honom. Så vad ni än gör, sno inte bananen!

Vi hade det jättetrevligt och dom hade med sig supermycket fikabröd, så jag hoppas Martina och Kim kommer och hjälper oss äta upp allt imorgon! Jag är så glad att ha just dom som svärisar :)

Min svärfar fick syn på denna bild på mig och tyckte jag var skitsnygg och såg ut som en modell. Svärmor sa att jag ser fin ut nu också, haha så söta dom är.. hon tror jag och Stefan kommer få barn men jättefina ögon eftersom hon gillar våra så mycket. Stefan har finare tycker jag! Så kom vi in på barnsnack. Jag sa vad jag tyckte, alltså att jag vill ha barn efter studier och när jag får jobb. De tyckte jag lät smart ;)

Spelade massa Sims 3 när dom kollade på. När jag hade party dansade två män med varandra, en yngre och en gammal. Så fråga han mig gravallvarligt: Är dom gay?

Sedan fick jag krama adjö till dom för Marre ringde och sa dom väntade utanför på oss i bilen, hon och hennes kille Kim. Vi hängde med och spelade tennis, jag har spelat det en gång tidigare. Marre var jätteduktig på att ge snälla kommentarer, fick mycket hjälp av dom. Sedan blev det bilsladdning på parkeringen, faktiskt jävligt kul :D

Nu ska jag och Stefan mysa och spela ett kärleksspel. Ha en bra helg allihop!

#3112343, heyjanie and 3others likes the post
Was written Fri 25 Feb 2011, 21:57 | Direct link Everyday  

Den nyaste bilden på dig själv

Friday 25 February 2011

Dag 24: Den nyaste bilden på dig själv

Fick plocka fram kameran och ta en bild på mig bara för det! Jag tar sällan bilder på mig själv numera. Det är ganska roligt och vem har sagt man behöver se bra ut? Nu ska jag fortsätta städa innan svärföräldrarna och Stefan kommer hem. Han är och lämnar in arbetet eftersom vår första kurs slutar idag :)

Emeralde, JohannaFeeling and 2others likes the post
Anonymous

Anonymous

Fri 25 Feb 2011, 19:11
Mmm Dina olika hårfärger syns bra på denna bild
  Reply
Was written Fri 25 Feb 2011, 13:50 | Direct link Photo  

Jazz Jackrabbit

Thursday 24 February 2011

När jag kom hem mindes jag på att Stefan laddat ner Jazz Jackrabbit, hela spelet. Spelade det jämt när jag var liten fast bara demot och ville alltid ha hela spelet. Kom ganska så långt är just nu på en spökbana del 2, men nu har jag en paus, bossen är alldeles för svår!

Jätteroligt och bra musik :)

Varganess and heyjanie likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 24 Feb 2011, 16:08
Thu 24 Feb 2011, 16:17
RastaAsta  Ja visst :D
Reply
Was written Thu 24 Feb 2011, 16:00 | Direct link Tech/Internet  

En tokig bild

Thursday 24 February 2011

Dag 23: En tokig bild

Han börjar på S och slutar på fan ;)

heyjanie and ColorKlick likes the post
Was written Thu 24 Feb 2011, 15:47 | Direct link Photo  

Kursen är slut!

Thursday 24 February 2011

Min första kurs är nu slut. Ska till skolan imorgon och lämna in mina arbeten bara. Känns skönt och på måndag börjar en ny lektion och ämnet är ej pedagogik utan folkhälsokunskap tror jag det heter!

Redovisningen idag fungera väl hyfsat med tanke på att man inte övat ett något dugg. Men jag ogillar fortfarande att stå framför ett par människor sådär. Men som tur var så var det inte mycket folk där.

Was written Thu 24 Feb 2011, 15:40 | Direct link Skola  

Tröjinköp

Wednesday 23 February 2011

Köpte som sagt tröjor på 6DollarShirts.com som jag såg Lwordish tipsa om. Jättesvårt att välja vilka för de finns så många roliga och de är första gången vi köper via paypal. Hoppas allt går bra och om 10 dagar får vi paketet. Blev 700 svenska kronor totalt och det är ju grymt billigt :)

Stefans:

Mina tröjor:

Vilken av dessa tio är din favorit?

#2732657, #762719 and 3others likes the post
Sambo

Sambo

Thu 24 Feb 2011, 19:20
Roliga t-shirts vi köpte :>
  Reply
Was written Wed 23 Feb 2011, 21:11 | Direct link Kläder  

Förberedning inför redovisning

Wednesday 23 February 2011

Första redovisningen är imorgon, i grupp max 20 minuter. Satt idag på ett fik med i 3 timmar klasskompisarna och lade upp en mall för imorgon. Gillar inte muntliga redovisningar oftast, sitter hellre hemma i min bekvämlighet och skriver en lång uppsatts ;)

Fråga om Marre ville komma in till stan och då gjorde hon det. Gick på stan och leta present till hennes Hillekille xD Sedan var hon med hem till mig för första gången en liten stund. Sockervadd <3

Hade funderingar på att följa med henne, Kim och en Erik och spela tennis med Stefan men vi mår inte så bra idag och har lite kvar innan kursens slut på fredag. Vi är gott som klara men kanske drar vi till tennisen på fredag istället om inte annat :)

Nu strax ska jag sätta mig ner med Stefan och beställa från 6DollarShirts!

Haha.. gammal bild på Lucce som jag saknar jämt. Vill hem till min bebis!

heyjanie, zaape and 2others likes the post
Wed 23 Feb 2011, 19:22
jag tycker samma som dig om muntliga redovisningar, men lycka till imorgon! :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Wed 23 Feb 2011, 20:22
RastaAsta  ♥ :D
Wed 23 Feb 2011, 20:22
heyjanie  :D ♥
Reply
Was written Wed 23 Feb 2011, 18:57 | Direct link Skola  

En bild som du alltid skrattar åt

Wednesday 23 February 2011

Dag 22: En bild som du alltid skrattar åt


fjellstroms and ColorKlick likes the post
Wed 23 Feb 2011, 18:39
Was written Wed 23 Feb 2011, 17:26 | Direct link Photo  

Någon du alltid har roligt med

Tuesday 22 February 2011

Dag 21: Någon du alltid har roligt med

Går man ut med Max har man alltid kul. Första riktiga vimmelbilden på mig, så nu vet ni!

ColorKlick, heyjanie and 1others likes the post
Tue 22 Feb 2011, 21:13
aww :D va söta :D det är alltid kul att vara med dom man trivs med :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 22 Feb 2011, 23:43
RastaAsta  Hihi ^^ Absolut :) <3
Reply
Was written Tue 22 Feb 2011, 19:00 | Direct link Photo  

Inställd GH-tävling

Tuesday 22 February 2011

Jag och Stefan sprang iväg till biblioteket för att skaffa ett lånekort och eventuellt få hyra en film gratis för vi hade en kupong från tidningen från idag. Men så, 10 meter framför bibblan snubblar Stefan för första gången i år och bryter nästan handleden! Lyckat när man ska spela Guitar hero?! Kommer in dit och får reda på att det ej var på de biblioteket utan på Musik biblioteket. Hon var jättetrevlig och försökte hjälpa oss att kolla efter bussar som gick dit och en massa men sedan kom hon på att de kanske var inställt idag. Hon ringde dit och hörde efter och mycket riktigt var de inställt. Lika bra när Stefan hade ramlat innan. Vi hittade ingen film men jag hyrde The Sims 3 till 360 gratis en vecka istället. Fick lite handlat på hemväg.

Om två veckor är det dags för tävling igen, känns ovärt men Stefan ska dit i alla fall tror jag. Han är verkligen bäst på det spelet så han är ju tvungen nästan. Han har stora möjligheter att vinna :)

Vad tycker ni om GH? Vissa spel gillar jag. Men är sååå uttjatat så jag håller på att smälla av. Är mer ett fan av Rock band för där kan man spela trummor! :D

Was written Tue 22 Feb 2011, 18:49 | Direct link Everyday  

Känner mig som en säl på rygg

Tuesday 22 February 2011

Oj vad konstigt jag mått idag! Seg morgon, upp i tid för att gå på sista föreläsningen i studieteknik. På vägen dit rann tårarna, ni vet hur de kan svida i ögonen när det är kallt? Och på lektionen kunde jag seriöst inte ha ögonen uppe så bra. Satt och blunda och kände mig sämst i skallen, gjorde ont och magen med.

Har inte ätit på hela dagen mer än ett par bullar. Men ska nu se Jerry Springer (äntligen, har ej hunnit ÄN  fast man haft tv 11 ett tag nu) och käka nudlar! Ladda datorn och fortsätta skriva senare.

Fick välkomstpost från Gävle idag, massa gratis bio osv. Woho, generöst! :D

#544725 and ColorKlick likes the post
Tue 22 Feb 2011, 16:34
blä de lät surt :/ men nice bild :)

My blog: http://colorklick.com

Tue 22 Feb 2011, 18:33
RastaAsta  Ja inge vidare här heller så att säga! Tack, gammal, som jag alltid säger nu. Måste hinna ta fler egopics som gamla goda tiden. Eller? :D
Tue 22 Feb 2011, 18:47
ColorKlick  hehe :) DO IT DO IT DO IT! ;D
Reply
Was written Tue 22 Feb 2011, 16:20 | Direct link Everyday  

Sanctum

Monday 21 February 2011

Idag har jag och killen arbetat på ganska bra med skoluppgifter. Jag har bara en kvar och lite finslipning :)

Vi gick till stan och kollade om hans bankkort hade utvecklas till ett kreditkort men icke, ett par dagar till får vi vänta. Vill köpa t-shirts på 6DollarShirts åt oss 8) Köpte ett PS spel, "vem vill bli miljonär". Älskar sånt!

Sedan blev det bio "Sanctum 3D" såg vi. Har varit ihop 3 år och 7 månader idag så vi firade med att se den med ena biljetten vi hade kvar och köpte en biljett vanligt. Hade tänkt använda ett par kort vi köpte för 20 kronor som vi ej använt än. Får se bio för halva priset 3 stycken. Måste hinna se någon innan den 25:e!!

Hur som helst var filmen riktigt spännande och bra om ni frågar oss. Utspelar sig under vattnet och de är bland annat samma skapare från "Avatar". Många hade givit den dålig kritik och betyg. Well, I don't get it.

Den var sorglig som fan och jag som inte kan se 100% av 3D effekten var de lite jobbigt ibland. Kan inte se effekten när något kommer emot skärmen i hög fart, har nog med att göra mitt lilla synfel. Hade dubbla par glasisar men lyckas inte klara av filmer i 3D i alla fall, riktigt. Men kan inte säga jag missade mycket bara för det. Se den, allihopa!

Grattis på kärleksparet, länge leve oss!

Emeralde, heyjanie and 2others likes the post
Mon 21 Feb 2011, 23:43
grattis till er! :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Mon 21 Feb 2011, 23:45
RastaAsta  Oja!
Tue 22 Feb 2011, 08:38
Anonymous  Putteluttan på er
Reply
Was written Mon 21 Feb 2011, 23:42 | Direct link Film/TV-serier  

En person som alltid gör dig glad

Monday 21 February 2011

Dag 20: En person som alltid gör dig glad

#544725 and heyjanie likes the post
Was written Mon 21 Feb 2011, 16:22 | Direct link Photo  

En bild som gör dig glad

Sunday 20 February 2011

Dag 19: En bild som gör dig glad

En bild från första resan till Mjällom där vi bodde och tog hand om ett vandrar hem vissa somrar. Här åkte jag dit med farbror och pappa och jag tror jag var 11 år. Åkte dit året efter med farbror, pappa och Martina. Ett par år efter med Sandra och sedan tog min familj hand om vandrarhemmet en vecka, sist en snabb sväng över 1-2 dagar. Mjällom ligger i höga kusten nära Kramfors.

Jag och farbror, första gången jag var med. Jag lärde mig skjuta luftgevär och vi gick på ett roligt museum.

Bilder från andra åren:

Andra året med Martina, lätt roligaste gången bara för hon är bäst helt enkelt :) Vi fiskade där såklart!

Sandra och jag lärde känna en Stockholmare vi försökte patetiskt mycket att få kontakt med, vi lyckades.

Ett fint bildexempel på hur det såg ut i Höga kusten. Fullt av fina berg och grönska.

Här är vandrarhemmet vi bodde på och min familj tog hand om stället samtidigt Sandra var med oss.

Något jag älskade var ägarnas katter, ägarna var mycket trevliga dom också!

Jag minns ej varför men samma år åkte vi dit igen men övernattade bara en natt!

Favoritbilden är på min unga pappa. Skithärlig bild tycker jag!

ColorKlick, heyjanie and 1others likes the post
Sun 20 Feb 2011, 23:32
Låter och ser helt underbart ut :) <3

My blog: http://Http://fjellstroms.soclog.se/p/

Mon 21 Feb 2011, 16:12
RastaAsta  Ja man saknar verkligen stället kan jag lova :)
Reply
Was written Sun 20 Feb 2011, 18:11 | Direct link Photo  

Idiotgrannar i natt

Sunday 20 February 2011

Mamma och jag vaknade mitt i natten, klockan måste varit runt 2 tiden. En tjej och kille pratade högt/skrek i trapphuset. Vi bor i en gammal byggnad och de resulterar grovt lyhört, framför allt i trapphusen. Så i en timme fick vi ligga och lyssna på deras tjafs och gråt. Killen ville lämna tjejen men hon envisade sig att han skulle stanna. Den diskussionen pågick alltså i trappen mitt i natten. Jag skäms över dom!

Visst måste man ventilera sig men fel ställe, som full blir man inte sams och kan ju därför vänta med allt snack tills bruset lagt sig och bara låtit grinpellen gå? Inte då. Som om inte det vore nog var dom på vår dörr. In med nyckeln i låset tills tjejen fnissa och sa de var en trapp till. Seriöst, kan man störa lite till?!

Min farhåga är att någon granne skulle tro det var jag och Stefan, som inte var hemma under natten. Då får vi säkerligen ett brev angående varning och kan leda till vräkning. Hoppas inte!

Som vanligt blir jag lika less på allt folk ;)

ColorKlick dislikes the post
johan

johan

Sun 20 Feb 2011, 16:51
fan vad jobbigt!
Sun 20 Feb 2011, 16:51
RastaAsta  Hemskt!
Reply
Was written Sun 20 Feb 2011, 16:49 | Direct link Everyday  

Öla

Saturday 19 February 2011

Mamma och jag bestämde just att vi ska ut och ta en öl någonstans alldeles strax. Ikväll blir de melodifestival och mumsande på godheter. Hoppas alla har och får en bra kväll!

#544725 and ColorKlick likes the post
Was written Sat 19 Feb 2011, 18:17 | Direct link Everyday  

Bakning

Saturday 19 February 2011

Grahamsscones

Kanel och vaniljbullar

Som inte detta vore nog är mamma ute och köper pizza åt oss, mums!

heyjanie, ColorKlick and 2others likes the post
Sat 19 Feb 2011, 18:12
Åh vad gott!!!

My blog: http://mamzterblog.com

  Reply
Was written Sat 19 Feb 2011, 17:15 | Direct link Food  

Uppladdat

Saturday 19 February 2011

Inför kvällen köptes godis jag aldrig testat tidigare, 12 risifrutti med mera. Gick på 500 kronor, tack mor!

ColorKlick, heyjanie and 2others likes the post
Sat 19 Feb 2011, 16:21
Was written Sat 19 Feb 2011, 15:18 | Direct link Everyday  

Nintendo style

Saturday 19 February 2011

För 200 kronor blev halsduken min/Stefans. Han kan få ta den om han vill för den passar oss nördar lika bra! ;)

Har sagt hejdå till Stefan och varit på stan, bjöd mamma på fika med min trasiga 500 lapp jag lyckades göra hål i. Lagade den skapligt men hon i kassan började diskutera med sin kollega om att ta emot den eller ej. Jag påpeka att hålet inte var på det viktigaste stället, alltså den där metall-linan i lappen. Så efter några om och men fick jag viljan igenom och en semla och varm choklad.

Ska ut i kylan igen och ta en långpromenad till Willys och få hemmet förgyllt av massa varor av modern.

Halsduken var..
AWESOME!
100%
Nintendo, vad är det?
0%
Enbart för geeks
0%
Ocool (jag är för ocool)
0%
5 personer har röstat
heyjanie likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 22 Feb 2011, 10:43
fan vilken awesome halsduk!

My blog: http://FiskLiCious.soclog.se

Tue 22 Feb 2011, 14:29
RastaAsta  Hell yeah :D
Reply
Was written Sat 19 Feb 2011, 12:59 | Direct link Fashion  

Kallt!

Saturday 19 February 2011

Jag vill inte ut i 22 minusgrader nu känner jag alltså. Åh nedrans vinter vad jag hatar dig!!

zaape, #544725 and 1others dislikes the post
Anonymous

Anonymous

Sat 19 Feb 2011, 11:04
hur mycket lön får man ungefär om man är hälsopedagog?
Sat 19 Feb 2011, 12:36
Anonymous  Lär vara rätt högavlönat
Sat 19 Feb 2011, 12:42
RastaAsta  Ingen aning!
Reply
Was written Sat 19 Feb 2011, 07:21 | Direct link Everyday  

En bild från i somras

Saturday 19 February 2011

Dag 18: En bild från i somras

Ockelbo marknaden som jag besöker varje år nu för tiden. Var trött och hade solsting efter ha shoppat loss ordentligt. Allt var som det skall vara med andra ord ;)

Eliasmammii, ColorKlick and 1others likes the post
Sambo

Sambo

Sat 19 Feb 2011, 15:21
Fyfan va varmt det va då :O
  Reply
Was written Sat 19 Feb 2011, 00:44 | Direct link Photo  

Noaks ö

Friday 18 February 2011

Jag har länge letat efter mitt favorit barnprogram jag älskade allra mest som liten. Stefan var också nyfiken på att se den igen och nu kan jag tipsa alla om att alla avsnitt ligger uppe gratis på nätet, SVT 1 :)

Jag tänker nu sätta mig som bänkad framför det resten av kvällen!

"Hörrö, din nedrans pungråtta" Haha xD

Musiken är så awesome måste jag sist tillägga :D

TheMissHiru, fjellstroms and 6others likes the post
Sat 19 Feb 2011, 00:56
åååhh..!! :3 Det bara måste jag se igen!

My blog: http://Hiruko.soclog.se

Sat 19 Feb 2011, 01:02
RastaAsta  Ja gör det, för det gör jag just nu. Snart sett klart allt.. awesome!! :D
Sat 19 Feb 2011, 01:03
TheMissHiru  Aww! :D azuum!
Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 20:52 | Direct link Tech/Internet  

Omysigt i badkaret

Friday 18 February 2011

Hoppade i tidigare än vanligt i badkaret så vatten hade inte nått kanten än. Jag är glad för jag gjorde det eftersom en stund när jag låg där tyckte jag det blev rätt kallt. Stängde av kalla kranen och hade bara på den varma men det kom bara ljummet vatten helt plötsligt :( Jag som ville ha det mysigt sista gången på länge jag får bada men icke sa Nicke. Fick ligga där i svalare vatten, jag vill helst bara ha varmvatten i.

ColorKlick, MissAcidburn and 1others likes the post
Fri 18 Feb 2011, 18:45
tråkigt :( men väldigt fin bild!

My blog: http://colorklick.com

Sat 19 Feb 2011, 12:34
Anonymous  Blicken och känslan finns där
Sat 19 Feb 2011, 12:44
RastaAsta  :)
Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 18:34 | Direct link Everyday  

Det går undan!

Friday 18 February 2011

DIREKT efter jag klickat på spara mitt inlägg hamnade jag där uppe.. ja här går det undan! :D

#544725 and heyjanie likes the post
Was written Fri 18 Feb 2011, 17:31 | Direct link Everyday  

Denna dag

Friday 18 February 2011

Gjort klart två uppgifter till idag. Intervjuade mamma till en uppgift. Vi ska hem till mig imorgon och då skickar jag hem Stefan en natt till Hofors så vi får ha tjejkväll ;) Vi ska handla och baka bland annat. Självklart bjuder hon! Fick post idag angående akademiskt fack, kostar bara 100 kronor så ska nog bli medlem. Så har min dag sett ut, inte ätit än så det ska bli gott med kyckling och potatissallad :)

Vad är detta för något?

Det är..
En Dammvippa!
13%
En Påse skridskor!
0%
Du!
0%
Ett sött gosedjur!
0%
Din katt!
75%
Din apa!
0%
Min mamma.. vad gör hon där?
13%
Ett hårigt Monster!
0%
8 personer har röstat
Fri 18 Feb 2011, 18:46
haha skulle egentligen röstat på ''min mamma..vad gör hon där?'' hahha :'D
Fri 18 Feb 2011, 18:47
RastaAsta  Haha ja, jag också ;)
Fri 18 Feb 2011, 18:48
ColorKlick  den va kul ;)
Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 17:28 | Direct link Entertainment  

God natt

Friday 18 February 2011

Ett tydligt god natt tecken, nu kan jag sova gott!

heyjanie, #544725 and 3others likes the post
Was written Fri 18 Feb 2011, 01:48 | Direct link Entertainment  

En bild på en tid du saknar

Friday 18 February 2011

Dag 17: En bild på en tid du saknar

När man klassificerade sig som skatare, fastän man sög på det. Man var ung och dum, hade alltid massa kompisar runt omkring sig och skrattade 24/7. Blev kär för första gången och det kan ingen glömma. Jag saknar alltid sommaren, vilket inte bara har med skate att göra utan även solen och sina läckraste kläder. Sommar skulle sitta fint nu och ett jobb på Furuviksparken. Vilken dröm!

#1696520, ColorKlick and 1others likes the post
Fri 18 Feb 2011, 12:14
aww, jag vill ha sommar men snart så ;)
min pappas företag byggde på furuviks parken för något år sen :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Fri 18 Feb 2011, 12:43
RastaAsta  Bara massa snö överallt :(
Jaha trevligt!
Reply
Was written Fri 18 Feb 2011, 00:13 | Direct link Photo  

En snabb och givande sväng på stan

Thursday 17 February 2011

Gick först till banken och förvånansvärt lite folk där. Aldrig varit med på maken alltså. Väntade högst en minut innan min tur. Idag blev jag 10.800 kronor rikare, minus 178 kronor som en viktig bok kostade som jag samtidigt köpte idag. Hade tänkt göra uppgiften tidigare idag men kunde inte göra den utan boken.

Blev i princip klar men en uppgift idag, men är svårt att skriva klart ett arbete. Jag känner mig så osäker och känns som jag alltid glömmer något. Rätt jobbigt när det är väldigt mycket just nu, skyller på det. Hoppas Stefan börjar med att ta ut frågor jag ska ställa till mamma så vi får hela den uppgiften klar snart. Men tills vidare ska jag börja med en ny, annan uppgift.

Är det stressigt i skolan för dig också just nu?
Ja
64%
Lagom
9%
Nej
18%
Går inte i skolan
9%
11 personer har röstat
heyjanie likes the post
Thu 17 Feb 2011, 22:14
just nu har jag lov så nej inte stressigt alls ;)

My blog: http://colorklick.com

Thu 17 Feb 2011, 22:19
RastaAsta  Inga läxor över lovet då? ^^
Thu 17 Feb 2011, 22:20
ColorKlick  Njaaa inte jag tänker komma ihåg ;P
Thu 17 Feb 2011, 22:22
RastaAsta  Hehe ok.
Reply
Was written Thu 17 Feb 2011, 18:46 | Direct link Everyday  

Justin Bieber?

Thursday 17 February 2011

Måste bara fråga en sak, eftersom alla har tjatat om den lilla pojken i åratal - vem är Justin Bieber?

Thu 17 Feb 2011, 12:22
Du, jag har ingen aning.. har typ hört några låtar och trott att det varit en tjej.. <3

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Thu 17 Feb 2011, 12:38
RastaAsta  Aw så gulligt ;) xD
Thu 17 Feb 2011, 16:59
fjellstroms  heheh :P
Reply
Was written Thu 17 Feb 2011, 00:34 | Direct link Everyday  

Dag 16: En person som alltid ställer upp för dig

Thursday 17 February 2011

En person som alltid ställer upp för dig

En gammal bild på min farbror var den enda och bästa bild jag kunde hitta. Han har alltid ställt upp när jag eller någon i min familj behövt en hjälpande hand. Det har betytt extremt mycket och de har varit mycket dataproblem i de yngre åren i mitt liv och alla vet ju hur irriterande det är att ha en dåligt fungerande dator. Han är händig på det mesta. Fått skjuts då och då, något jag sällan begär. Varit något av en lärare för mig och mina vänner. Han har hjälpt mig med projekt och vice versa.

Han är konstnär och har målat upp min skorpion på axeln, är jättenöjd över den tatueringen.

TheMissHiru, heyjanie and 1others likes the post
Was written Thu 17 Feb 2011, 00:09 | Direct link Photo  

Second hand

Wednesday 16 February 2011

Nu har jag bytt till en annan gammal goding som förgyller högtalarsystemen: Johnny Cash.

Johnny Cash – Personal Jesus

Johnny Cash – Hurt

Johnny Cash – The Man Comes Around

Johnny Cash – Ring Of Fire

Johnny Cash – I Got Stripes

Johnny Cash – I Walk the Line

Johnny Cash – Cry, Cry, Cry

Johnny Cash – Get Rhythm

Aah, underbart!

Jag har tänkt lite grann på second hand butiker. Jag har varit uppväxt med dem och går fortfarande ibland in och kan fynda. Framförallt kläder. Finns massa vintage och roliga kläder, även moderna i gott skick. Faktiskt många gånger i helt oanvända skick.

Men vissa personer avskyr och skulle aldrig kunna tänka sig använda kläder som redan haft en ägare. Jag tar emot från bekanta och även köper kläder som jag inte alls vet vilka som haft på sig tidigare. Men va fan, vet dom inte vad en tvättmaskin är för något?

Det vet i alla fall jag och därför har inte jag några problem alls, en sak skulle jag helst inte vilja köpa och det är underkläder för där går liksom gränsen.

Jag tycker inte bara det är löjligt att ha något emot second hand utan mycket okunnigt och dumt att köpa för mycket nya kläder ur butiken. Man är faktiskt med och påverkar miljön positivt om man tar vara på det gamla. Tänk på de nästa gång du köper ett nytt plagg eller slänger din gamla tröja som både miljöförstör och stackars barnarbetare sliter häcken av sig att tillverka.

Börja handla mer på second hand och tacka inte nej om kompisen vill ge dig sina urväxta plagg etc :)

♥ - ett hjärta jag lärde mig göra idag och den är till naturen och second hand butiker som stödjer Röda korset till exempel. Och såklart till alla som shoppar loss där inne!

heyjanie, TheMissHiru and 1others likes the post
Wed 16 Feb 2011, 23:52
Wed 16 Feb 2011, 23:53
RastaAsta  Det är bra det! :)
Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 23:42 | Direct link Politics/Society  

Dubbel aj och Jimi Hendrix

Wednesday 16 February 2011

Det är inte bara blåsor i allas munnar och förkylningar som gäller här inte. Benet har börjat strejka igen. Säkert en överansträngning fast inte vet jag. Tackar övre makter för pappas "stödstrumpa" och är glad så länge Jimi Hendrix sjunger ut i mina högtalare.

Jimi Hendrix Experience – All Along The Watchtower

Jimi Hendrix Experience – Angel

The Jimi Hendrix Experience – Purple Haze

The Jimi Hendrix Experience – Crosstown Traffic

The Jimi Hendrix Experience – Voodoo Child (Slight Return)

Varning: inget för tondöva ;)

Was written Wed 16 Feb 2011, 23:08 | Direct link Everyday  

Överraskade mor min!

Wednesday 16 February 2011

Jag bestämde med brorsan igår kväll att jag skulle hem till Uppsala och han träffa mig på stationen och dra hem till oss och överraska mamma. Våra presenter + fika med tårta pappa köpt. Så när vi kom hem hade pappa fixat allt fika medan mamma låg och vila. Sen ropa jag ut henne i hallen och där stod även Kenny och vi skrek: GRATTIS I FÖRSKOTT!

(Lite roligt att mamma hade föreslagit samma sak minuterna efter min bror och jag smugit med sms om våra planer om morgondagen igår. Men hon visste inte att vi skulle ta det idag.)

Han gav henne 4 trisslotter och blev 2 småvinster. Jag och Stefan gav dessa böcker:

Pojken i randig pyjamas är en otroligt bra film, vill läsa boken fast jag ogillar böcker ganska mycket annars. Mamma gillar verklighetsbaserade, tunga böcker. Bra exempel är David Pelzers böcker!

Hon blev glad och vi har pratat hela kvällen. Planerat helgen. Om allt går som det är tänkt ska hon och jag hem till mig medan Stefan åker till Hofors en natt. Vi ska baka och handla massa mat som hon bjuder på.

heyjanie likes the post
Sambo

Sambo

Thu 17 Feb 2011, 00:54
Du får ta och läsa boken också! :D
  Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 22:41 | Direct link Everyday  

En bild på dina närmaste

Wednesday 16 February 2011

Dag 15: En bild på dina närmaste

Uppfattar denna rubrik i plural så här kommer bilder på mina närmaste :D

Bästisen sedan 5 åringar och min mamma är de två flickor som står mig närmst :)

Av pojkarna är det älskade pojkvännen och min bästis Max, gammal, härlig bild på Stefan jag hittade ;)

Och självklart min underbara katt som är min bebis. Här på bild var han liten rackare till sötboll :)

heyjanie likes the post
Sambo

Sambo

Thu 17 Feb 2011, 00:54
Emosteffe. Du är bäst Sarah <3
  Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 22:21 | Direct link Photo  

Livnära mig på Twix

Wednesday 16 February 2011

Nu ska jag livnära mig på ett par Twix och börja arbeta. Nom nom och lite aj på det!

heyjanie and Indicha likes the post
Wed 16 Feb 2011, 16:10
Twix e så JEFFLA SMASK ;O)

My blog: http://Indicha.soclog.se

Wed 16 Feb 2011, 22:08
RastaAsta  Smask, rätt ord! :D
Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 12:10 | Direct link Everyday  

Hemma

Wednesday 16 February 2011

Andra gången jag är hemma från skolan, var ju en halvkass föreläsning tydligen sa Stefan och då kan jag gott vara hemma. Känner mig inte 100 % kry fortfarande och ville ha en dag hemma och kanske börja med en ny uppgift. Måste till stan och köpa present, eller jag vill dit men behöver ej. Lektionen slutar om en kvart men han ska stanna kvar med vår grupp och bli färdig men en jävla uppgift, hoppas jag. Mycket händer just nu så har inte kommit in i skolan riktigt ännu, men snart så. Hoppas jag klarar kursen åtminstone.

Wed 16 Feb 2011, 11:53
Hoppas att du blir bättre snart :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Wed 16 Feb 2011, 11:54
RastaAsta  Tack <3 är på bättringsvägen tror jag!
Reply
Was written Wed 16 Feb 2011, 11:46 | Direct link Everyday  

Tröttis

Tuesday 15 February 2011

Har blivit klar med en skoluppgift, har 4-5 kvar nu då och nästa vecka slutar kursen.

Trött och svider i ögonen av en anledning, har varit mycket i min lilla egna värld dit jag ofta flyr. Blir ofta problem med det sociala har jag fått bekräftat många gånger. Så kan det gå med huvudet full av tankar som man lätt blir upptagen med istället.

Har hittat en trevlig sida "klädbyte.se". Funderar på att bli medlem och köpa/sälja/byta. Synd att jag slängt och givit bort en massa kläder, får sluta upp med det och ge denna sida en chans.

Är du medlem på sidan?
Ja!
0%
Nej!
20%
Visste inte att den fanns
70%
Ska kolla upp sidan
0%
Vem vill vara medlem där?
10%
10 personer har röstat
heyjanie and ColorKlick likes the post
Was written Tue 15 Feb 2011, 21:59 | Direct link Kläder  

"Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar"

Tuesday 15 February 2011

Lyssnar på Maskinen - Pengar, som passar bra in på dagen. Igår fick jag en AVI från Försäkringskassan som jag ska hämta när jag åker till Uppsala och firar mamma. Har inte bestämt när jag åker men har planerat lite åt mamma. Hon säger bara de är viktigast att träffa mig än att få något men tänker köpa något litet åtminstone. Hon begär inget, inte ens att få se mig eftersom hon vet hur mycket det är i skolan just nu.

Idag ringde jag angående CSN, igen.. krånglar som bara den och vi kom överens om att jag får pengarna på torsdag efter ett muntligt överenskommelse som man inte får göra egentligen, undantag!

Sambo

Sambo

Tue 15 Feb 2011, 20:01
Was written Tue 15 Feb 2011, 18:03 | Direct link Everyday  

En person som är snygg

Tuesday 15 February 2011

Dag 14: En person som är snygg

Min kille, vem annars? :)

ColorKlick, Indicha and 2others likes the post
Tue 15 Feb 2011, 20:16
Tue 15 Feb 2011, 21:30
RastaAsta  :)
Reply
Was written Tue 15 Feb 2011, 11:26 | Direct link Photo  

Alla hjärtans dags post

Tuesday 15 February 2011

Fick söt post av mamma och pappa :)

heyjanie, zaape and 1others likes the post
Was written Tue 15 Feb 2011, 00:06 | Direct link Everyday  

En bild på din fritid

Monday 14 February 2011

Dag 13: En bild på din fritid

Min kille i vår lya är min fritid.

Was written Mon 14 Feb 2011, 23:57 | Direct link Photo  

Film-mys

Monday 14 February 2011

Kollade på en klassisk film och tände ljus. Idag blev det ett ljus med grön, blå, orange låga :D

Jag och Bean fotograferade varandra!

ColorKlick, TheMissHiru and 1others likes the post
Was written Mon 14 Feb 2011, 23:48 | Direct link Everyday  

Dyr kärleksmiddag

Monday 14 February 2011

Med finkläder på hela långa kalla dagen begav man sig efter skolan till stan. Bio hade vi tänkt men var både överfullt och ingen bra film som gick. Vi drog direkt till restaurangen O'learys. Fick en skål med popcorn som förrätt. Aldrig ätit där förr men jag tog en revbensspjäll hot N' smokey som en kille serverade och benet gled nästan av tallriken. Haha!

Till efterrätt Death by chocolate:

Stefan betalade 550 kronor för kalaset. Mat är min stora kärlek, efter Stefan <3

Många tycker alla <3-dag är både överskattat och allmänt sämst trots det tjatar dom om hur dålig denna dag är. Tråkigt för dom men jag har haft en underbar dag med extra mycket kärlek. Än är inte kvällen slut ;)

MissAcidburn, Indicha and 5others likes the post
Tue 15 Feb 2011, 11:33
Men JISSES VAD GOTT DE SER UT å mysigt att ni hade de så bra ;O)

My blog: http://Indicha.soclog.se

Tue 15 Feb 2011, 11:51
RastaAsta  Hihi ja det var gott och mys :)
Reply
Was written Mon 14 Feb 2011, 20:17 | Direct link Food  

Dagens lektion i form av konst från mig

Monday 14 February 2011

Jag och älskling hade det kul under dagens lektion. Så här kan man sammanfatta den med ord och bild.

Att du inte förstår är helt okej, för du var inte där. Läraren hade mycket att säga men svårt att få ut det xD

argusti and fl0man likes the post
Was written Mon 14 Feb 2011, 19:54 | Direct link Entertainment  

En bild på dig själv

Sunday 13 February 2011

Dag 12: En bild på dig själv

Gammal men ändå!

TheMissHiru, heyjanie and 4others likes the post
Mon 14 Feb 2011, 20:01
ohhh diggar håret :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Mon 14 Feb 2011, 20:04
RastaAsta  Ja det är hon!
Mon 14 Feb 2011, 20:07
fjellstroms  :D
Reply
Was written Sun 13 Feb 2011, 20:41 | Direct link Photo  

Från helvetes dag till himmelskt bra!

Sunday 13 February 2011

Gick upp i tid och åkte sedan iväg med buss till Valbo. Hade kvar nästan precis så mycket pengar som behöves på kortet. Jag har fått ont i benet igen och vi satt trångt med benen bara för det med ett annan par. På en gång började tjejen pussa och fjanta sig på killen. Tycker de är roligt att jag aldrig, i stort sätt, ser killen i förhållandet som böjer sig och ger pussen utan det är alltid tjejen. För mig och Stefan är de tvärtom, alltid han som ger mig :p Är det för tjejerna lättare känner sig hotade av andra tjejer? Jobbigt är det i alla fall med par som klänger och dessutom kommenterar det jag säger.

På Ikea hittade vi en bokhylla som var tillfället slut men tog en annan istället. Sen får vi reda på att skjutsen har fått punka, som är Stefans morbror, fru och ena barn. Så vi fick gå runt och vänta i Valbo 4 extra timmar istället för att vara hemma och plugga. De skulle få problemet fixat och komma till oss då men innan vi visste tänkte vi ta skjuts från Ikea men de kosta 500 kronor och var allmän krångligt, skulle ta 3 dagar.

Vi fick hjälp med montering av hyllan och duschstången, riktigt knep och knåp blev det! Vi hade det trevligt och avsluta med att äta på Max.

Som vanligt ska allt krångla när de minst får göra det även Soclog. Nytt försök.. Bokhyllan till höger är den nya. Dubbla rader med film och spel, mer finns att hämta hemma :) Så skönt att Stefan fixade VHS:en!

heyjanie and Thoughtfulness likes the post
Was written Sun 13 Feb 2011, 20:14 | Direct link Everyday  

Söta köp

Sunday 13 February 2011

Har ett missbruksproblem, läppsyl eller lypsyl som det stavas. Var bara tvungen tyckte jag och sambo ^^

Precis nu fick han VHS-spelaren att fungera, oj vad glad jag blev! Vi köpte VHS-rengöringsband i Valbo :)

Raaff and heyjanie likes the post
Sun 13 Feb 2011, 20:18
åååh, de där hellokitty. Var hittade du de?

My blog: http://Strumpwoman.soclog.se

Sun 13 Feb 2011, 20:23
RastaAsta  Inte jag heller men i närheten haha, aldrig sett nå liknande :D
Sun 13 Feb 2011, 20:23
Strumpwoman  skittuffa verkligen! :D
Reply
Was written Sun 13 Feb 2011, 19:10 | Direct link Skönhet  

Mys på lördag kväll

Sunday 13 February 2011

Igår bestämde jag och sambon att se Karlsson på taket. Störtskönt barnprogram med full av nostalgi och skratt. Jag är en ljus-människa så att säga så blev några ljus tända! Ljuset brann röda lågor.

Sun 13 Feb 2011, 19:52
Sun 13 Feb 2011, 19:53
RastaAsta  Nej den är röd :) Stod även att den skulle vara det ;)
Sun 13 Feb 2011, 20:13
fjellstroms  fast den ser ju rosa ut ;)
Sun 13 Feb 2011, 20:14
RastaAsta  Kanske det ;)
Reply
Was written Sun 13 Feb 2011, 18:52 | Direct link Photo  

Dålig morgon

Saturday 12 February 2011

Vaknade och hade värre smärta i munnen, för nu har det kommit blåsor på ett annat ställe och bitsåren på kinden är inte läkta helt heller. Sen kom ångesten över att vi köpte en trasig VHS för mycket pengar. 200 kronor för mig i detta läge är extremt mycket. Tänker att jag kunde köpa mat för en halv vecka för de pengarna. CSN är segt och konstigt, inte ens fått studieförsäkran fast jag borde haft den för ett tag sedan.

Sen fortsatte oturen som är runt omkring oss var dag. Ljudet från högtalarna hade slutat fungerat idag. Men problemet är nu löst, tack och lov!

Snart är de tvättstuga och jag har aldrig tvättat själv, Stefan vet ingenting om tvättning. Så det är första gången i tvättstugan här i huset också. Spännande och läskigt. Med all otur jag har varje dag filosoferar jag nu vad som kommer hända. Få alla kläder stulna? Kläderna blir missfärgade? Spränger stället?

Har bara 5 bilder på denna dator, får bli en älsklingsbild på min sambo :)

Sat 12 Feb 2011, 12:20
hoppas att det vänder så att du får lite tur :)

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Sat 12 Feb 2011, 12:25
RastaAsta  Tack snälla du, man får hoppas!
Sat 12 Feb 2011, 12:26
heyjanie  ja det är allt man kan göra ibland (: jag tror nog det löser sig! :)
Reply
Was written Sat 12 Feb 2011, 12:15 | Direct link Everyday  

Dåligt köp

Friday 11 February 2011

Som alltid har vi otur. Videon krånglar och vi verkar inte kunna få den att fungera. 200 spänn kastat i sjön?

TheMissHiru, FilmTipsavNinaH and 2others dislikes the post
Sat 12 Feb 2011, 02:47
Du kan få köpa en av mig för 200 kr^^

My blog: http://AHackersJournal.soclog.se

Sat 12 Feb 2011, 11:38
RastaAsta  Jaså? :D
Reply
Was written Fri 11 Feb 2011, 23:18 | Direct link Everyday  

Inköpen fortsätter

Friday 11 February 2011

Hände en ganska så rolig sak nyss. För Stefans inspelningsbara VHS gick sönder och då kollade vi direkt upp med blocket om de sålde någon. Vi hittade en i Uppsala men när vi sökte vidare fann vi en i Gävle. Vi ringde men fick inget svar. Efter en timme ringde hon upp och berättade att hon bodde bara en kvart ifrån oss. Vi drog dit på en gång med jämna pengar. När vi kom in i lägenheten såg vi att deras VHS var EXAKT likadan som vår gamla som gått sönder 2 timmar tidigare! Med allt kvar, även manualen. Lyckoträff?

Den trevliga tanten föreslog också en DVD-spelare med högtalaruppsättning men vi struntar i den.

Kusindet84, Emeralde and 3others likes the post
Was written Fri 11 Feb 2011, 22:12 | Direct link Tech/Internet  

Inköpen från idag

Friday 11 February 2011

Idag har det varit en lugn dag och då passade jag och min sambo på att plugga. Läsa och skriva uppgifter.

Sen gick vi ut i stormen och köpte lite vettiga prylar :)

Skrivare med scanner och kopiator, matchar vårt bredband för 500 kronor, HP + tillbehör.

Cool tatueringskalender för 50 %, valde mellan den och Hello Kitty men min sambo röstade på denna. Undrar varför ;) Januari fick vi bläddra förbi och nu skymtar vi i köket en röd drake.

Fredagsmys? Godiset är redan slut, tur man har lite mer i back up ^^

Högtalare från Creative för 200 kronor med inbyggd sub. Fungerar perfekt för vår lägenhet!

Emeralde, zaape and 4others likes the post
Fri 11 Feb 2011, 20:01
grym kalender! :D

My blog: http://Hiruko.soclog.se

Fri 11 Feb 2011, 22:05
RastaAsta  Yes, kärade smått ner mig i den ^^
Reply
Was written Fri 11 Feb 2011, 18:21 | Direct link Everyday  

Dag 11: En bild som påminner dig om gamla tider

Friday 11 February 2011

Dag 11: En bild som påminner dig om gamla tider

En gång i tiden var jag också "emo", det ni! Jag lyssnar fortfarande på lite hårdrock och så men klär och sminkar mig inte lika emo-aktigt längre. Man försöker se proper ut med andra ord sen om man lyckas är en annan femma, höhö!

ColorKlick, heyjanie and 1others likes the post
Fri 11 Feb 2011, 14:19
Fri 11 Feb 2011, 15:05
RastaAsta  Mm man var ju cool ;D
Fri 11 Feb 2011, 15:47
ColorKlick  yes ;)
Reply
Was written Fri 11 Feb 2011, 00:30 | Direct link Photo  

Dag 10: En person du kan berätta allt för

Friday 11 February 2011

Dag 10: En person du kan berätta allt för

Mamma :)

Was written Fri 11 Feb 2011, 00:18 | Direct link Photo  

Com hem

Thursday 10 February 2011

Var på 1/2 lektionen i "Kunskap, lärande, pedagogik och studieteknik" trots jag känner mig hängig. Ont i halsen och huvudet, även i munnen för den tredje visdomstanden växer ut och har skavt sönder köttet på kinden. Men jag är van, ont gör det i alla fall. Men så fick vi reda på av en i vår klass att lektionen innan idag var obligatorisk! Vi gick inte dit idag för ville ha sovmorgon för en gångskull men främst gick vi inte dit för jag är sjuk och ville vila upp mig inför lektionen efter vi var på. Sedan hade vi inte tillgång till boken som vi inte kunde hitta någonstans och kunde därför inte vara aktiva under seminariumet. Men Stefan ringde upp läraren när vi kom hem och löste det, ska göra en skriftlig uppgift och lämna in sen när vi har boken.

En positiv grej i det hela, ja Soclog jävlas också.. måste skriva om halva inlägget. Men ja, positiv sak var det ja - vi har fått hem COM HEM idag, så därför kan jag blogga ett snäpp bättre i mitt nya hem nu. Kan även ta JBs gamla laptop jag fick från skolan eftersom jag fick tillräckligt med betyg för att lösa ut den, fast med vår gamla USB-bradbands bolagets trådlösa så slipper vi alla sladdar när man bär runt på den!
Fick även hem en adapter så vi kan ha alla maskiner inkopplade i tv:n samtidigt.

Så, det var nog allt på ett tag. Nu ska jag fortsätta skriva på min uppgift.

Was written Thu 10 Feb 2011, 18:37 | Direct link Skola  

Award

Wednesday 9 February 2011

Fick en award av misspheno. Ska berätta 7 olika fakta ni inte vet om mig, vad vet ni om jag får fråga?

1. Jag är egentligen en riktig Andersson, 200 % men mammas släkt ändrade till Jedland och de använder jag endast av idag. För jag har ingen kontakt med släkten Andersson, alltså pappas släkt och att ha ett efternamn ingen annan än min släkt har är coolt!

2.  Stavar mitt namn med ett "h" på slutet, folk brukar ha svårt att förstå det även om det står rakt framför deras blinda ögon. SARAH för fan ;)

3. Jag är en djurvän framför allt för kissekatter. Jag behandlar min Lucifer som han vore min unge nästan.

4. Varit en nagelrivare sedan dagis, det vill säga så har jag aldrig haft långa naglar. Typ!

5. Har haft tandställning i två år, är inne på andra året ungefär utan rälsen. Däremot har jag två tunna trådar på framtändernas baksida, som inte syns. De hjälper tänderna att hålla sig på plats men har fått en liten glugg på underkäkens undersida för jag märkte inte att limmet lossnat. Men så länge den inte blir större är det okej för mig. Har haft och har mycket problem i munnen.

6. Jag har ett litet kontrollbehov och mani över att saker ska ligga prydligt och veta vad jag har allt. Jag trivs inte bland smuts eller skita/trasiga kläder. Vill har ordning och reda och ogillar när saker går oplanerat.

7. Jag är tv-spels tokig. Jag och killen har klarat massa, massa, massa spel. Främst skräckspel. Några exempel: Silent hill spelen, vilket är sju stycken och vi har klarat sex stycken och vissa fler gånger! Alan Wake, Penumbra serien, Amnesia, Project zero, Condemd 1+2 och Obscure.

Nu skulle man utmana de bloggare man följer. Nu är det så här att mitt internet är segast i världen men kommer få hem ett ordentligt troligtvis imorgon från Com hem. Jag har sett att många av er redan fått en och jag kan ej kontrollera vilka alla var för då måste sjuka jag sitta här hela natten tror jag.

De som får min award är de sju första som kommenterar inlägget och där av får min award, fiffigt va? :)

zaape, mamzterblog and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Thu 10 Feb 2011, 06:59
Tv spels tokig va ?:) , fett coolt :D !

My blog: http://stupidwoman.soclog.se

Thu 10 Feb 2011, 17:31
RastaAsta  Ja som bara fan :) du med eller?
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 21:55 | Direct link Entertainment  

Mys att vara hemma igen

Wednesday 9 February 2011

Åkte gratis tåg, var dock smockfullt och alla människor har panik vid ingång av tåget. Knuffas och bökas så man tror de vill ta livet av en annan.. spelar ingen roll hur mycket man knuffas för alla ska in i alla fall. Jag suckade högt och drog i min vagn våldsamt. Just nu väntar jag på min sambo som är och beställer pizza och stackars mig har fortfarande ont i halsen. Provade Kinect som verkar fungera jättebra bara vi plockar undan lite här före. Skönt att bo i en stor etta :)

Här kommer lite bilder på nya saker i huset jag fick se idag när jag kom hit:

Tv-bord

Hatthylla

Alla bord är uppmonterade och ny duschstång som kan ställas in på fem olika sätt :)

Fin spegel med vit ram som matchar tapeterna. Fjanta framför spegeln ftw!

Säger bara en sak: GOTT!

#2732657, okashii84 and 3others likes the post
Thu 10 Feb 2011, 20:05
Thu 10 Feb 2011, 21:53
fjellstroms  nej det tror jag inte,.. kanske får köpa en ist ;) <3
Thu 10 Feb 2011, 21:54
RastaAsta  Yeah do it :)
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 20:56 | Direct link Everyday  

Hejdå Uppsala

Wednesday 9 February 2011

Snart drar man till Gävle igen. Svärföräldrarna kommer dit idag igen så antingen umgås jag med dom eller så träffar jag bästisen Martina! Ska bli roligt att se hur snyggt det blivit i lägenheten. Stefans morbror har monterat alla köksstolar, spegel och hatthylla till hallen även lagat vår spis :)

Idag skickas försäkringskassans brev så snart får jag lite pengar, alltid något. men CSN är hur långsamt som helst.. jag borde fått den före Stefan men nej! Blir väl massa telefonsamtal som vanligt.

Anonymous

Anonymous

Wed 9 Feb 2011, 15:49
Hola, du har fått award av mig ;)

My blog: http://misspheno.soclog.se

Wed 9 Feb 2011, 21:28
RastaAsta  Nämen oj, tackar! :D
Wed 9 Feb 2011, 21:30
Anonymous  Gillar att läsa dn blogg så :)
Wed 9 Feb 2011, 21:56
RastaAsta  Åh vad roligt att höra :) <3
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 14:37 | Direct link Everyday  

Någon du tycker är väldigt snäll

Wednesday 9 February 2011

Dag 9: Någon du tycker är väldigt snäll

Abdulrahman "Midani", gammal god chattkompis från Syrien med bra smak för både musik och levnadsvaror (förutom att han röker på) Både han och jag önskar att han ska börja plugga och flytta hit eller till Norge. En gång fick jag ett paket hemskickat ända från Syrien och där fanns en sjal, pennställ, ring (som hans mamma hade gömt i väskan jag också fick) och det var så himla awesome!

Jag försöker lära honom svenska eftersom han är mycket intresserad av både Sverige (som är ett fritt tänkande land) och så gillar han språk. Jag tycker han är en sann och snäll vän då vi känt varandra i flera år nu. Kan uppstå frustration speciellt från min sida, är inte bäst på att uttrycka mig på engelska.

En gång fjärrstyrde jag hans dator från mig här hemma, det var skoj! ;)

ColorKlick and Kusindet84 likes the post
Was written Wed 9 Feb 2011, 01:06 | Direct link Photo  

Vill värma er

Wednesday 9 February 2011

Älskar att titta igenom gamla bilder och längta tillbaka till sommaren...

Tänk er känslan att bli så pass solbränd igen.. mums!

heyjanie and ColorKlick likes the post
Fadern

Fadern

Thu 10 Feb 2011, 18:28
Väldigt bra bilder
Thu 10 Feb 2011, 20:13
RastaAsta  Tackar!!
Reply
Was written Wed 9 Feb 2011, 00:28 | Direct link Photo  

Min första dikt

Tuesday 8 February 2011

Jag hittade en gammal dikt från 2008, den första och enda dikt gjord av mig:

Barndomen var tung, jag har växt men är ännu ung
Mina fotsteg blir tyngre för var dag, huvudet fullt av tankar
Tankarna finner jag inte ofta svar på, sanna människor, finns dom?
Ni försvinner, det är något som alltid händer
Ni kommer tillbaka, men bara för ett ögonblick
Inte lätt att leva i en värld bestående av falskhet,
Missförstånd och svek, livet är trots allt lek
Mina tårar tar aldrig slut, men vad gör det när ändå få bryr sig
Alla bara skäller och jag mår uselt, känner mig instängd i ensamheten
Trodde helvetet var över, men det har visst bara börjat
Att spola tillbaka tiden är ju helt omöjligt
Om inte du kommit med in i bilden, kunde jag dö en förtidig död
Men tack vare dig lever jag än, jag lever för dig med hopp om en fin framtid
Nu väntar jag på att min övergivenhet ska lätta, så dimmigt ligger runt omkring mig
Jag ser bara svart, önskar att du vore här och sken upp mörkrets dystra stämning
En dag ska jag segra, men än flöder tårar just blivna blod.


MelieEriksson and ColorKlick likes the post
Was written Tue 8 Feb 2011, 23:25 | Direct link Entertainment  

Tänder är onda

Tuesday 8 February 2011

Nu börjar ännu fler visdomständer ploppa upp, aj. Tycker de räcker med mina två bortopererade och en utdragen tycker jag. Men min mun har varit en mardröm länge och slutar aldrig växa, måste vara skönt att ha en naturligt perfekt käft och slippa alla ställningar och smärtor, operationer och vad det nu allt heter!

Minns så väl efter min andra operation i munnen så var det halloweentävling här. Jag bloggade inte så mycket på den tiden men bestämde mig för att för en gångs skull vinna den tävlingen. Det gjorde jag: 20 gratis Simiis och en fin personlig bloggdesign från Lwordish. Jag ledde storslaget under många timmar och dagar. Men vid slutet nappade en person in på mig och jag vann med 10 poäng - ett knapptryck, men jag tycker jag var en värdig vinnare som dessutom behövde tröst i alla smärtor.

Det går extra bra på bloggen just nu, hur kul som helst och hoppas det fortsätter så! :)

ColorKlick likes the post
Tue 8 Feb 2011, 22:58
åhh just de halloween tävlingen :D de va kul!

My blog: http://colorklick.com

Tue 8 Feb 2011, 23:03
RastaAsta  Haha ja, vann du nåt?
Tue 8 Feb 2011, 23:04
ColorKlick  Nepp ;D kul ändå
Reply
Was written Tue 8 Feb 2011, 22:16 | Direct link Everyday  

Längtan

Tuesday 8 February 2011

Min sambo har varit ensam hela dagen i vår lägenhet. Han saknar mig jättemycket och jag såklart detsamma. Men imorgon åker jag till Gävle igen så det kommer bli mysigt. Men dör av internet där, hoppas vårat modem kommer i veckan! På torsdag ska vi egentligen ha lektion men vi tänkte skita i det för vi kan inte göra uppgiften. Som tur var verkar det inte vara obligatoriskt men under efter middagen börjar vår första av andra lektion i studieteknik och lärande. Får 2 HP av den kursen så det är alltid någonting, enbart två föreläsningar :) Måste verkligen börja på en annan uppgift och läsa, läsa, läsa!!

zaape, heyjanie and 1others likes the post
Was written Tue 8 Feb 2011, 19:55 | Direct link Skola  

Begravningen

Tuesday 8 February 2011

Morfars kista och tulpanerna var 97 stycken, precis så gammal som han blev. Datumet på kistan var fel, han levde faktiskt två dagar in på 2011.

.

Mamma och mina mostrar kring kistan. Blev även en gruppbild på alla som var där men pappa fixade inte min kamera, han fick två försök men faila i alla fall. Han blev ledsen över det men inte mycket att göra åt!
Rosen jag och pappa lade tillsammans på kistan.

Morfar ska sova gott hos mormor igen.

Dessa i släkten fanns med idag. Från vänster: Kusin Gustaf, hans tjej Moa, brorsan Kenny, kusin Torgny, Brorsan Benny, jag, Moster Kajsa, Mamma, mosters man Ali, brorsan Jimmy, Brors fru Marina, kusinen Filip. moster Eva-Mari och kusinen Ellinor.

Som avslut, en fin sol som sken!

Begravningen gick jättebra :)

Tue 8 Feb 2011, 18:18
Jätte fina bilder! det är så jobbigt när folk man älskar dör <3

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 8 Feb 2011, 18:19
RastaAsta  Tack! <3 ja sant :/
Tue 8 Feb 2011, 18:27
fjellstroms  <3
Reply
Was written Tue 8 Feb 2011, 17:22 | Direct link Everyday  

Ett husdjur du äger eller har ägt

Tuesday 8 February 2011

Dag 8: Ett husdjur du äger eller har ägt

Min Lucifer är den bästa katt jag mött :) Söt grimas gör han bara ännu bättre!

#544725, #861092 and 1others likes the post
Anonymous

Anonymous

Tue 8 Feb 2011, 17:33
mkt vacker är han ^^ söt tunga oxå hihi
Tue 8 Feb 2011, 17:34
RastaAsta  Haha ja jag kan bara hålla med om det :D
Reply
Was written Tue 8 Feb 2011, 00:05 | Direct link Photo  

Tankar kring nyckelben

Monday 7 February 2011

Jag har hört väldigt många som attraheras av synliga nyckelben. Jag själv har fått många fina kommentarer om mina, själv tänker jag inte på dem. Faktiskt inte heller min kille när jag frågade honom. Visst föredrar jag att mina syns, om inte så skulle sakna dom lite när jag tänker efter.

Det är inte alla som tycker nyckelbenen är vackert. En tjej skrev en riktigt konstig sak angående detta. Hon påstod nämligen att ett tecken på anorexia är när sina nyckelben blir synliga. Vi har samma storlek på kläderna och hon är kraftig och mycket kortare än mig, så jag tar det där med en nypa salt. Men om vi nu säger hon har det är det extra tydligt att man inte behöver vara sjuk för att ha dom synliga.

Alla undrade varför hon kom på en sådan underlig sak, är det någon annan som trott en person haft problem med vikten bara för ens nyckelben är synliga?

Jag har i alla fall inte lidit av den sjukdomen, jag är bara naturligt smal. Inte ens min gamla gymnasieskolas personal kunde acceptera min vikt och var på mig och anklagade mig som en anorektiker (rykten i personalrummet) och det gjorde ont att inte bli trodd på. Tror dock inte det har med mina nyckelben att göra, eller?

Är trött på att höra allt om banting, ja jag är faktiskt det. Var jag än sätter ögonen ser jag artiklar på hur man ska gå ner i vikt. Att höra eller glömmas bort av samhället på grund av att vara en av dom som kan äta och sitta still utan att samla på sig fett är lika illa som att höra man är tjock. Får man säga att man är smal, då får man också säga åt de tjocka personerna. Lika illa som bra är det.

En gång kommenterade en kompis mamma mina bröst och jämförde dem med kompisen som är kraftigare än mig. Det var obekvämt och jag gillade det inte alls, men jag gillar mina bröst! Är det okej att som förälder att tycka till om dennes dotters kompisars bröst - stora som små? Mitt svar är ett fet nej!

Många tankar. Men någon kanske har ett litet svar att dela med sig?

heyjanie and ColorKlick likes the post
Sambo

Sambo

Tue 8 Feb 2011, 15:16
Du ska inte bry dom om såna jävla idiotkommentarer. Puss!
Tue 8 Feb 2011, 16:32
RastaAsta  <3
Reply
Was written Mon 7 Feb 2011, 23:45 | Direct link Skönhet  

Uppsala

Monday 7 February 2011

Min underbara bror var så snäll och mötte mig på stationen. Gick förbi marknaden som är igång igen. När jag kom hem såg jag att mamma hade köpt smarrigt marknadsgodis precis som jag hade hoppas på!

Just nu sitter jag och tänker på hur jävla dumt folk det finns och lyssnar på de mindre dumma bandet "Den svenska björnstammen" som jag såg live, de var förband till Slagsmålsklubben.

Här är min favoritlåt: Den svenska björnstammen – Dansmusik

#544725 and TheMissHiru likes the post
Mon 7 Feb 2011, 23:26
Ååhh mârtengodis 8D

My blog: http://Hiruko.soclog.se

Tue 8 Feb 2011, 17:43
TheMissHiru  yes! ^^ mina favoriter är vanlig nougat o wiskeynoguat elr varen nu heter ^^
Tue 8 Feb 2011, 17:43
RastaAsta  Exakt, finns inget bättre nästan!
Reply
Was written Mon 7 Feb 2011, 22:50 | Direct link Everyday  

En person som du saknar

Monday 7 February 2011

Dag 7: En person som du saknar

Jag och snygga Marre som praktiserade på en skola i Uppsala, Eriksberg. Gick i högstadiet här.
Saknar gumman varje gång efter vi sagt hejdå. Underbar, duktig och generös människa är hon :)

ColorKlick likes the post
Was written Mon 7 Feb 2011, 22:28 | Direct link Photo  

E.T min väktare!

Monday 7 February 2011

När jag lämnar huset vakar E.T över mina flourtabletter ;)

Kusindet84, ColorKlick and 3others likes the post
Mon 7 Feb 2011, 20:03
Mon 7 Feb 2011, 20:50
RastaAsta  Ja oja :)
Reply
Was written Mon 7 Feb 2011, 13:11 | Direct link Entertainment  

Hejdå Gävle

Monday 7 February 2011

Ska iväg till Uppsala någon gång idag/ikväll för imorgon begravs min morfar. Jag behöver inte vara med säger mamma för det är bara jobbigt egentligen, men skulle känna mig så dålig om jag inte fanns där. Jag var trots en av hans barnbarn. Stefan vägrar åka dit som inte tänker gå på en enda begravining i livet.

Stannar nog där nästan hela veckan, tar med någon bok från skolan som jag kan läsa på tåget i alla fall. En bok vi behöver tills torsdag kan vi inte alls få tag i någonstans så vi tänker inte göra den uppgiften + seminariet. Inte mycket att göra åt liksom! Saknar Lucce så ska blir roligt att komma hem redan igen.

Snart ska jag äta pojkvännens makaroner och köttfärsås med oliver i.

Nu ringde det på dörren för vi fick en bok i posten :D

Oliver är livet!

Tobias

Tobias

Mon 7 Feb 2011, 13:12
Det är ledsamt för stunden men känns bra och skönt att man har varit med efteråt. Klart du ska gå.
Mon 7 Feb 2011, 13:19
RastaAsta  Har varit på en begravning tidigare när jag var mindre och de gick bra, var farmor. Alla andra gamlingar i släkten har jag inte gått till då jag varit upptagen med skola, är ledig hela veckan ut nu som de ser ut.
Reply
Was written Mon 7 Feb 2011, 12:41 | Direct link Everyday  

Incident igår kväll, dåligt tecken?

Sunday 6 February 2011

Igår kväll efter vi packat hela dagen gick vi med mamma till tågstationen och sedan handlade vi. På väg dit alldeles utanför affären några meter från vårat hem var det katastrof. Jag vet inte hur många poliser, ambulanser och bradkårar det var. En tant fråga mig och jag visste vad som hänt men jag tala om att jag ej visste och var lika nyfiken som precis flyttat in här, övermaktstecken på att vi inte får bo här eller? xD
Alla stod och filma med sina mobiler, var typ 50 personer.

Någon som hört vad som hände igår kväll i centrala Gävle?

Was written Sun 6 Feb 2011, 23:40 | Direct link Everyday  

Sent bildinlägg om gårdagens inflytt!

Sunday 6 February 2011

Vår stora centrala etta:

Första bilden är tapeten i vardagsrummet och den andra är i hallen som jag valde innan vi flyttade in!

Tänk er att alla rum var helt tomma, inte ens lamporna i taket var ditsatta. Efter en morgon, dag, kväll och en timme på natten såg det ur så här. Allt inkopplat och klart!

Har inte många lådor så hela kökets garderober och lådor är fyllda med kläder. Alla filmer och spel som vi tog med oss får inte heller plats så mycket förvaras för tillfället i lådor.

Den mörka hallen ;)

Gillar badrummet, men duschslangen ska vi nog byta ut. Den sprutar åt alla håll.. :o

Köket är mycket utrymligt och vi fick hjälp att montera upp två av köksstolarna som jag verkligen älskar! Så här ser det ut för stunden men alla stolar ska upp och bordet ställas i mitten.

Glas är inget vi behöver mer av!

Tre garderober med hylla, galgplatser och skoutrymme. Har även skafferi underhyllorna fyllda med Stefans kläder och kökslådorna fulla av kläder, haha!

Stort tack till pappa, mamma och farbror.

 

J0M0, zaape and 4others likes the post
Sambo

Sambo

Mon 7 Feb 2011, 22:50
Vår fina lägenhet! :D <3
Mon 7 Feb 2011, 22:51
RastaAsta  Aw :) <3 är så glad.. <3
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 23:15 | Direct link Photo  

Glad mat

Sunday 6 February 2011

Stefan koka ihop mat åt sig själv. Jag smakade potatis-smileysar som vi köpte på Willys idag. Gott! :)

dreamwriter, ColorKlick and 6others likes the post
Mon 7 Feb 2011, 09:58
dom där skulle mina killar gilla!

My blog: http://mamzterblog.com

Mon 7 Feb 2011, 12:22
RastaAsta  Det tror jag också!
Mon 7 Feb 2011, 14:08
mamzterblog  var det på willys ni hade köpt dom?
Mon 7 Feb 2011, 17:32
RastaAsta  Japp, aldrig sätt förr men här i Gävle fanns dom allt :D
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 22:38 | Direct link Food  

En bild du aldrig lagt upp

Sunday 6 February 2011

Dag 6: En bild du aldrig lagt upp

Gammal bild som jag förmodligen inte lagt upp. Svårt att hålla koll på när man har mycket bilder.

Cola slår alla drycker, visst? ;)

#544725, ColorKlick and 1others likes the post
Mon 7 Feb 2011, 12:41
ohyes - cola <333

My blog: http://colorklick.com

  Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 22:27 | Direct link Photo  

Slänga-sko-trenden

Sunday 6 February 2011

Min "slänga skotrend" fortsätter.. :p

Internet är oerhört segt. Vi ska skaffa oss riktigt bredband och inte bara ha trådlösa, blir nog mer fart här!

Sun 6 Feb 2011, 21:19
faan va coola skosnören :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Sun 6 Feb 2011, 22:19
RastaAsta  Ja dom ingick ej med skorna dock, dom sparade jag! :D
Mon 7 Feb 2011, 10:54
fjellstroms  Jaaa tur de :)
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 20:20 | Direct link Kläder  

Första riktiga dagen i lägenheten

Sunday 6 February 2011

Vaknade klarvaken, konstigt nog av någon känd anledning vid klockan 10. Hade svårt att somna för är ovan med ljuden här. Jag gick upp och började fixa med det som var kvar från igår. Vi hann packa upp nästan allt och fixa i ordning, slet verkligen häcken av oss!

Efter vi ätit gick vi till Clas Olsson ochn handla för yttligare 600 kronor. Man hittar det mesta där, vi hittade bland annat en termomenter, häftaparat, rosa ficklampa och galgar så lite mer kläder får rum på andra ställen än bara golvet!

Efter ett besök på Apoteket begav vi oss hem, som är min favoritaffär nästan. Prima varor där inne ;)

När vi kom hem var det nästan omöjligt att komma in i lägenheten. De övre låset, extralåset gick inte att få upp!
Men efter  minuter gick det som tur var. Stefan klara de knappt, hur ska jag klara det?! :o

Åt nyss och ska försöka hitta till Willys så vi kan fortsätta storhandlandet på ett billigare vis. 

heyjanie and #2700315 likes the post
Sun 6 Feb 2011, 19:32
åhh gud va kul och ovant att flytta till ett helt nytt ställe :) har flyttat en gång när jag var ett så har inget minne av de ;)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Sun 6 Feb 2011, 20:03
RastaAsta  Ja de känns lite lustigt, har ALDRIG flyttat förr :o
Sun 6 Feb 2011, 20:10
fjellstroms  hahah det måste vara spännande :) helt ny start på ett nytt ställe ;)
Sun 6 Feb 2011, 20:24
RastaAsta  Absolut :)
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 15:29 | Direct link Everyday  

Färg v.s svart/vit

Sunday 6 February 2011

Jag föredrar
Svart/vita
64%
Färg
36%
11 personer har röstat
heyjanie and Indicha likes the post
Was written Sun 6 Feb 2011, 15:04 | Direct link Photo  

TRÖTT

Sunday 6 February 2011

Jag har burit lådor och packat upp saker HELA morgonen, dagen, kvällen snart natten. Är trött och ska sova. Bloggar mer imorgon om dagen :)

Handla lite mat, 600 kronor!!
Flyttbilen kosta 2300 att hyra + bensinpengar. Inredningen törs jag ej tänka på :p

God natt!

heyjanie and ColorKlick likes the post
Sun 6 Feb 2011, 19:05
tomt för mig med :/

My blog: http://tvfriends.soclog.se

Sun 6 Feb 2011, 20:03
RastaAsta  Aw :(
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 01:07 | Direct link Everyday  

Lila byxor

Sunday 6 February 2011


Alltid kul med nya kläder, speciellt lila byxor trots man inte har plats egentligen. Men kläder är underbart!

#1199928, ColorKlick and 3others likes the post
Sun 6 Feb 2011, 01:55
Sun 6 Feb 2011, 13:59
RastaAsta  Yes, yes!! :)
Sun 6 Feb 2011, 20:26
MissAcidburn  indeed! xD
Reply
Was written Sun 6 Feb 2011, 00:53 | Direct link Kläder  

Saturday 5 February 2011

Mitt flyttlass går till Gävle. Jag flyttar till söder ;)
Anonymous

Anonymous

Sun 6 Feb 2011, 12:12
Söder är coolt, iaf i Sthlm. e nog det i gävle med:P
Sun 6 Feb 2011, 13:54
RastaAsta  Japp är eftertraktat :)
Reply

Friday 4 February 2011

Efter skolan träffade jag och Stefan Marre. Vi var på stan och luncha! Hon följde oss till lägenheten där målarna jobbade med våra tapeter. Det blev jättefint och fick den glada nyheten att de var klart och vi kan flytta till den redan nu. Så imorgon kommer mitt lass dit så blir en heldag att plocka upp allt + mer. Pappa hade köpt en helkroppsspegel åt oss idag och folk från höger och vänster erbjuder hjälp och ger oss saker :) <3

Det här åt jag i dag

Thursday 3 February 2011

Dag 30 - Det här åt jag i dag

Sista dagen!

Ingen aning vad jag kommer äta när jag sitter i min nya lägenhet men kan ju tala om vad jag åt idag i alla fall. Först en Felix matform, italiensk! Som middag blev det Lax och potatis, mums! <3

lolloMeF and heyjanie likes the post
Thu 3 Feb 2011, 17:53
haha, jag läste kåt istället för åt xD

My blog: http://heyjanie.soclog.se

Sun 6 Feb 2011, 00:25
RastaAsta  Haha xD
Sun 6 Feb 2011, 11:49
heyjanie  :D
Reply
Was written Thu 3 Feb 2011, 00:35 | Direct link Food  

Det här hade jag på mig i dag

Thursday 3 February 2011

Dag 29 - Det här hade jag på mig i dag

Idag ska jag ha på mig, om jag ska följa listan rätt - detta:

Was written Thu 3 Feb 2011, 00:31 | Direct link Everyday  

Min kärlek

Thursday 3 February 2011

Dag 28 - Min kärlek

Min nuvarande kärlek hör till Stefan, som jag flyttar ihop med i helgen. Är så glad!

Träffades på Lunar och började chatta och prata i telefon ett tag. Sedan besökte han min på landet i Lingbo. Då hade han med sig en ros till mig, hade aldrig fått en blomma av en kille förr. Jag var bara 15 och han 16 år. Ja, han har alltid varit en riktig romantiker och det gillar jag!

Vi har våra uppgångar och nergångar som alla andra par som älskar varandra. Det är bara ett bevis på att man lever och vågar yttra sig, visa att man älskar varandra varje gång man bråkar då man ventilerar sig.

Han har ställt upp för mig som bara den. Åkt ända från Hofors till Uppsala om natten, skitit i skolan för att vara med mig, hjälpt mig med läxorna, pratat halva nätterna, tidiga mornar bara för att stanna ett par timmar extra och få en natt till med mig.. ja, lista kan göras mycket lång.

Bästa killen som finns, utan tvekan. Älskar dig min sötnos :*

zaape likes the post
Was written Thu 3 Feb 2011, 00:24 | Direct link Everyday  

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Thursday 3 February 2011

Dag 5(kommer antagligen inte hinna lägga upp då heller, haha): En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Jag och Linus i Stockholm, ursch va ful jag var.. men har inte många andra bilder på oss. Synd eftersom vi annars är mycket snygga! :D

Was written Thu 3 Feb 2011, 00:14 | Direct link Photo  

En gammal bild på dig själv

Thursday 3 February 2011

Dag 4(kommer inte kunna lägga upp imorgon): En gammal bild på dig själv

Was written Thu 3 Feb 2011, 00:08 | Direct link Photo  

En bild på någon i din släkt

Thursday 3 February 2011

Dag 3: En bild på någon i din släkt

Filip, min kusin som tog studenten samtidigt som jag, riktigt snygga var vi! ;)

Ser kort ut bredvid honom, men han är lång och jag är inte kort!

Was written Thu 3 Feb 2011, 00:03 | Direct link Photo  

Bekant händelse

Wednesday 2 February 2011

Idag hände något som fick min katt att bli livrädd. Det påminde mig om en gammal händelse som skedde för typ 2 år sedan.

Jag och Stefan låg i sängen och prata lite innan vi skulle sova. Vi blev tysta en sekund och båda hör gitarren spela i mörkret. Bara en gång, som om någon drog fingret igenom strängarna.

Båda blev hur rädda som helst men Stefan var säker på att de fanns en bra förklaring, typ vinden..?

Nej jag trodde det var ett spöke! Han gick upp och kolla om något fallit på gitarren men hittade inget.

På morgonen fick jag det bekräftat: det var ett spöke som spelat på min gitarr. En upplåsbar sött snällt spöke, han här på bilden hade bara ramlat över gitarren, samma som idag men då träffade han golvet!

sazzzy, BeffHenriksson and 2others likes the post
Wed 2 Feb 2011, 23:42
Wed 2 Feb 2011, 23:45
RastaAsta  Jag hade rätt, hah ^^
Wed 2 Feb 2011, 23:46
MissAcidburn  xD
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 23:26 | Direct link Entertainment  

Bildbomb från idag

Wednesday 2 February 2011

MissAcidburn, 3welie and 2others likes the post
Thu 3 Feb 2011, 11:36
Thu 3 Feb 2011, 11:42
RastaAsta  Yaay tack ^^
Thu 3 Feb 2011, 11:47
ColorKlick  Varsegooo :):)
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 22:28 | Direct link Photo  

Flyttlådorna och kassar

Wednesday 2 February 2011

Här är enbart mina saker som ska med till vår lägenhet :p

#544725 and MissAcidburn likes the post
Anonymous

Anonymous

Wed 2 Feb 2011, 21:42
Wed 2 Feb 2011, 21:49
RastaAsta  Tack!!! :D borde funka nu!
Wed 2 Feb 2011, 21:52
Anonymous  vad bra! :)
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 20:48 | Direct link Everyday  

Dagens köp

Wednesday 2 February 2011

heyjanie likes the post
Wed 2 Feb 2011, 20:44
åh sån på bild 2 vill jag ha :D

My blog: http://ceszan.soclog.se

Wed 2 Feb 2011, 20:49
RastaAsta  Den är väldigt tjusig och inte så vanlig tror jag :)
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 19:21 | Direct link Kläder  

Mer krångel, ovanligt? Nej!

Wednesday 2 February 2011

Läste försäkringskassans papper som jag fick hemskickat idag och jag hade tydligen ett fält kvar att fylla i (anordnaren, min handläggare som inte fyllt i pappret hon börjat skriva eller så om jag fattar detta rätt, en miss med andra ord) som arbetsförmedlingen ska fylla i, tydligen. Måste dit imorgon innan de är för sent att lämna in pappret igen så då får jag inga pengar för allt slit(som vanligt). Flyttar ju och har inte tid att pendla bara för ett papper, såklart!

Inget svar från CSN eller modellfotograferna heller, så oväntat.. not! Allt är emot mig, som sagt.. kan inte gå en dag utan något krångel ska inträffa ;)

Hur ofta händer dryga och stressiga saker dig och din vardag?
Dagligen
40%
Ofta
20%
Ibland
40%
Sällan
0%
Aldrig
0%
5 personer har röstat
Wed 2 Feb 2011, 20:08
all the time!
Wed 2 Feb 2011, 20:25
fjellstroms  jo det är sant :P
Wed 2 Feb 2011, 20:25
RastaAsta  :)
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 16:38 | Direct link Everyday  

Solig dag!

Wednesday 2 February 2011

Var länge sedan jag såg sådant fint väder. Ska ut och sola och fota lite hade jag tänkt, inte vara inne och läsa tråkiga böcker som jag inte ens har börjat med. Haha! jag kanske inte borde plugga på högskolan.

Blir nog en sväng på kupan och kollan med, senare träffa någon kompis kanske om jag hinner, måste packa mer!

Sista heldagen i Uppsala :(

Nu ligger det inte bara cigaretter på balkongen utan snus också från grannen, blä! Skönt att flytta :D

Anonymous

Anonymous

Wed 2 Feb 2011, 15:55
Ja , idag va de jätte mysigt väder !

My blog: http://stupidwoman.soclog.se

Wed 2 Feb 2011, 16:11
RastaAsta  Kanon alltså, så ska de se ut!
Wed 2 Feb 2011, 20:33
Fiiinduuus  om man ska se de lite positivt så luktar ju snus iaf inte (a) inte mer trevligt för de iofs, men ändå ett mini + . men förstår att du längtar där ifrån ;P //kattis
Wed 2 Feb 2011, 20:34
RastaAsta  Haha jag tycker inte om snuslukt heller xD Men det är bättre, håller med!
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 11:37 | Direct link Everyday  

Dagliga inlägg

Wednesday 2 February 2011

Körde mina dagliga inlägg redan nu så jag får tid för att läsa 100 sidor i en bok imorgon, eller ja, ska läsa lite ur den i alla fall. Gillar nämligen inte att läsa böcker men ska lära mig det! Ska försöka läsa lite redan nu bredvid min snarkande katt. Imorgon ska jag upp tidigt och försöka packa det sista möjliga. Vet inte hur många kartonger och väskor jag är uppe i nu.. God natt!

Was written Wed 2 Feb 2011, 00:49 | Direct link Everyday  

En bild på någon du älskar

Wednesday 2 February 2011

fjellstroms likes the post
Wed 2 Feb 2011, 10:08
Was written Wed 2 Feb 2011, 00:42 | Direct link Photo  

Meningen bakom mitt bloggnamn

Wednesday 2 February 2011

Dag 27 - Meningen bakom mitt bloggnamn

Hade lust att byta namn på BDB igen. Ville ha något ironiskt och tänkvärt. De allra flesta tänker nog: en Asta som gillar Rasta och reggae. Jag själv tokdiggar reggae för det är musik som jag alltid gör mig glad. Asta är ett rätt roligt namn som dessutom rimmar på Rasta som får mig att tänka på skön musik.

Men man kan även tänka såhär: Jag ska ut och rasta min hund som heter Asta.

If you know what I mean? Vad tänker du om mitt bloggnamn?

ColorKlick likes the post
Wed 2 Feb 2011, 10:09
jag trodde först att du hade rastaflätor när jag såg ditt namn :)men jag gillare :D

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Wed 2 Feb 2011, 11:29
RastaAsta  Haha jaaha :D :D
Thu 3 Feb 2011, 11:08
Anonymous  hahahha, jag tänker att du ska rasta din asta ;) / marrebarre
Thu 3 Feb 2011, 11:22
RastaAsta  Marre är min Asta i så fall!
Reply
Was written Wed 2 Feb 2011, 00:28 | Direct link Everyday  

Tuesday 1 February 2011

Håller på och städar bort skor, här är ett par som fick åka ner i sopkorgen!

ColorKlick likes the post
Tue 1 Feb 2011, 21:09
nej va söta!! vart har du fått tag på dom??

My blog: http://inkish.soclog.se

Tue 1 Feb 2011, 21:10
RastaAsta  På skopunkten en gång i tiden :)
Reply
Was written Tue 1 Feb 2011, 21:07 | Direct link Kläder  

Trött katt är en söt katt

Tuesday 1 February 2011

#2700315, FilmTipsavNinaH and 4others likes the post
Tue 1 Feb 2011, 20:31
Vad söt vad heter han/hon?

My blog: http://FilmTipsavNinaH.soclog.se

Tue 1 Feb 2011, 20:35
RastaAsta  Lucifer, Lucce :) Egentligen är hans stamnamn Evolution.
Tue 1 Feb 2011, 20:49
FilmTipsavNinaH  hahaha okej, gullig!!
Reply
Was written Tue 1 Feb 2011, 18:02 | Direct link Djur  

En bild på en person du umgås ofta med

Tuesday 1 February 2011

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.

Min pappa.. ja, jag bor fortfarande ihop med honom och mamma så vi umgås varje dag!

ColorKlick likes the post
Tue 1 Feb 2011, 19:35
YAY DU BÖRJADE

My blog: http://colorklick.com

Tue 1 Feb 2011, 19:57
RastaAsta  Det är du värd! :D
Tue 1 Feb 2011, 19:57
ColorKlick  wohoo :) hihi
Reply
Was written Tue 1 Feb 2011, 17:33 | Direct link Photo  

Min bästa vän

Tuesday 1 February 2011

Dag 26 - Min(a) bästa vän(ner)

Jag har många bra vänner. Men ska ta upp min bästa tjejkompis och killkompis!

Martina: Ja som ni ser var vi väldigt små på bilden, runt 10 år. Men vi blev bra vänner redan på lekis som små 5 åringar!

Hon är en smart och rolig tjej vilket gör henne till en människa jag verkligen älskar. Att vara med varandra från lekis-1:an i gymnasiet varje dag i skolan och nästan varje dag hemma och haft så några konflikter mellan oss är otroligt underbart! Jag ser inga negativa sidor med att vara ganska lika varandra, till sättet. Vi har i stort sätt uppfostrat varandra vilket leder till att vi är läskigt lika. Men det är bara roligt!

Har galet kul med denna tjej och vill aldrig vara ifrån henne. <3

Max: Lärde känna när jag var ungefär i den åldern som jag och Martina där uppe på bilden då jag såg Max första gången. Han var 14-15 år och jobbade på min skola och jag minns han väldigt väl. Vi hittade varandra på Lunar och vi var tydligen grannar. Vi började träffas mycket och första gången hängde han med mig och dåvarande klassen utan lov till paint ball banan och tog en promenad med mig. Mådde helkasst under den perioden så det var till och med snack om att han skulle bli min assistent i skolan, haha!

Har alltid rolig med Max och blir sällan tyst när man är med honom. Vi är bäst på dansgolvet också! <3

Was written Tue 1 Feb 2011, 17:18 | Direct link Everyday  

Jobbtips

Tuesday 1 February 2011

Ska maila angående mina pengar jag inte fått över helgen som studiofotograf i november. Får varken ett svar eller pengar. Vill bara tipsa om att vara försiktig när det gäller jobberbjudanden, även om ni känner er osäkra begär ett intyg på att du kommer få betalt för ditt jobb. Det är ni värda för allt slit!

Was written Tue 1 Feb 2011, 15:53 | Direct link Politics/Society  

Hej alla soclogare och facebookare!

Tuesday 1 February 2011

Varit på biblioteket och kopierat upp 5 nya kopior av alla 11 papper som mystiskt försvann igår. 30 spänn bara för det, höll på att bli 40 för vi fick göra om kopiorna som blev halvdana men de bjöd dom på! 

Var på Ica och fyllde på mobilen och handla som vanligt. Medan har Stefan varit i Gävle och hämtat alla nycklar, ringt CSN som har skickat iväg mitt papper (I need some money) och ringt angående tapetseringen. Vi har givit tillstånd för dom att gå in och fixa det imorgon! Allt flyter på idag :)

Har fått lite hjälp av schyssta klasskamrater om CSN, men jag ska nog bara vänta på att få posten från dom nu som de har sagt är skickat.

Ska inleda, som många andra idag första februari datumet lägenheten blev vår, med en tvätt! Firar sedan med tacos, min favoriträtt!

fjellstroms, #544725 and 1others likes the post
Tue 1 Feb 2011, 16:35
Gud va kul! hoppas allt blir bra och att ni trivs super :)

My blog: http://fjellstroms.soclog.se

Tue 1 Feb 2011, 16:48
RastaAsta  Tack kära du!
Reply
Was written Tue 1 Feb 2011, 15:41 | Direct link Everyday